Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg er en gift mand på 45 år og konen Lise på 39, vi har en søn, som lige er blevet konfirmeret,  jeg har lagt mærke til at Lise nogen gange er lidt tæt på ham, og har mistanke om de har noget sammen.

En morgen hvor jeg ser Lise stadig har sin morgenkåbe på, vil jeg udspionere dem for at se om der sker noget, jeg gør mig klar til at tage afsted, giver Lise et kys og siger farvel til dem begge. Jeg kører bilen et stykke væk og lister mig tilbage og gemmer mig i haven hvorfra jeg har frit udsyn til stuen.

Lidt efter kommer de begge ind i stuen, Lise åbner morgenkåben og er nøgen under, han sætter sig i sofaen og trækker natbukserne ned og jeg kan se hans pik er allerede stiv, Lise lægger sig på knæ og tager pik hovedet i munden, lidt efter rejser hun sig og stiller sig med spredte ben over ham, han har lukkede øjne og hun synker ned over ham og får pikken op i sig, han gramser på hendes bryster, hun hæver og sænker sig på pikken, de laver et vildt tungekys.

Lidt efter stiger Lise af og stiller sig på alle fire på sofaen, han er hurtig omme bag hende og skyder pikken op i hende, hun har lukkede øjne mens han knepper med hårde stød, han krammer om hendes bryster og læner sig ned over hende, hun kommer med en hylende orgasme og lidt efter presser han sig helt i bund og sender sin sperm op i hende, de triller om på sofaen, kæler og kysser lidt.

Jeg blev lidt tændt af at se deres elskov, og vil gerne kneppe Lise med hans sperm i fissen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.