Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Når man har været kæreste i nogle år, kan det være svært at blive ved med at holde dampen oppe. Kvinder elsker eventyr og når man har været kæreste i et stykke tid begynder det at blive det tit mere rutine end Indiana Jones. For 6 måneder siden gik min kæreste på oplevelse efter eventyr og jeg fandt en side af mig selv som jeg ikke kendte. Det var en oplevelse som vi siden har dyrket heftigt til stor glæde for os begge. 

Min kæreste Camilla og jeg er begge 28 år og har kendt hinanden i lidt over tre år. Vi var en aften inviteret over til en af Camillas gode veninder Annes 30-års fødselsdag. 

SEX I DAG?

Camilla er 173 høj med en krop som de fleste fyre ville sukke efter og halvlangt mørkt hår.  Hun elsker at gå i stramt tøj så alle kan se hendes lækre og velformede krop. Den aften havde hun taget en fræk lille sort kjole på, en lille top der matchede og høje hæle. Jeg havde stået ved siden af hende mens hun havde taget det på, og den aften så hun ikke kun godt ud, men også rigtig fræk. Vi kom lidt sent af sted, men når jeg kiggede på hvor fræk min kæreste så ud, var det det hele værd. 

Anne bød os velkommen og fik os ind i stuen. Anne bor alene i et rimelig stort hus. Det er egentlig hendes forældres, men hun har lånt det på ubestemt tid mens forældrene bruger et par år på at rejse verden rundt. Anne har altid været en party-girl og har en stor omgangskreds. Hun skifter tit ud blandt sine bekendte og der er ikke mange som hun gider at hænge med i længere tid. Der er nogle få som er undtagelser og Camilla og jeg bliver altid inviteret til hendes fester. Jeg har det altid rigtig hyggeligt med Anne og en sjælden gang når der går hul på hendes party-facade, kan vi sidde en hel aften og snakke fortroligt om alting. Vi kom ind i stuen hvor resten af gæsterne stod og fik velkomstdrink. Jeg kiggede rundt og kunne med det samme se at der kun var et par stykker af de andre som jeg kendte. 

Camilla og jeg holdte os til hinanden og gik sammen hen til en fyr der stod og talte med to piger. ”Hej” sagde han uden at ænse mig og tog Camillas hånd og kyssede den. Hun rødmede og gengældte hans hej. ”Og du må være Camillas kæreste”, sagde han og stak sin hånd frem til et goddag. Jeg må have været lidt langsom om at svare for han fortsatte ”Bare rolig, jeg skal nok lade vær med at kysse den”, smilede han og fik os alle til at grine. 

Han hed Michael og var en gammel ven til Anne. Han var en fin fyr og vi nåede allerede inden maden at snakke en masse. 

Vi blev kaldt ind i spisestuen og fik anvist hvor vi skulle side. Selv om det var et stort bord var det svært få plads til alle 20 og vi sad ret tæt. Camilla var blevet placeret lige overfor mig ved siden af Michael og jeg havde fået pladsen mellem Anne og en af hendes andre veninder. 

Det var allerede en god fest. Humøret var højt og alle virkede glade og fik rigeligt at drikke. Da vi var godt i gang med hovedretten spurgte Anne mig om jeg ikke kunne tag nogle billeder. Kameraet lå i hendes taske på gulvet så jeg dykkede ned mellem stolene for at lede. Jeg fandt kameraet, men inden jeg løftede mit hoved op, bemærkede jeg Camillas flotte lange ben på den anden side af bordet. Hendes nederdel var røget et stykke op og jeg havde frit udsyn til hendes sorte blondetrusser. Jeg havde mest til at hive hende ud på toilettet og elske med hende, men begyndte i stedet at glæde mig til vi skulle hjem.

 

Da vi næsten var færdige med desserten, fik jeg lyst til at tag nogle flere billeder. Kameraet lå tilbage i tasken så jeg bukkede mig ned igen for at finde det. Jeg kiggede igen over med Camillas ben og blev lidt overrasket. Hendes nederdel var røget endnu længere op og hun sad nu også uden trusser. Da jeg kiggede efter, var det tydeligt at hun havde trukket den så langt op, for hun sad med bar numse på stolen. Jeg nød synet lidt men var også lidt i chok. Jeg havde tidligere forsøgt at få hende til at tag i byen uden trusser, men hver gang havde hun afslået. Nu sad hun pludselig uden trusser og hun havde ikke en gang forsøgt at fortælle mig det. 

Jeg satte mig tilbage ved bordet og kiggede på Camilla. Hun så mig ikke, men sad og kiggede frækt på Michael. Han lænede sig lidt ind over hende og hun viskede ham noget i øret. Hun fniste som en lille pige, og jeg kunne se på hans øjne at det ikke var noget helt uskyldigt han havde fået at vide. ”Det er en sød kæreste du har Henrik” sagde han og kiggede over mod mig. Han hævede sit glas og råbte højt ”Skål.” Jeg havde en god ide om hvad Camilla havde fortalt ham og jeg var også ganske sikker på hvad han ville gøre ved det, men det havde en underlig virkning på mig. Jeg blev ikke rigtig jaloux, men mere tændt på tanken om at jeg havde en liderlig kæreste der havde taget sine trusser af for en fremmed fyr. 

Mens jeg sad og talte med Anne om hvor godt festen gik, sad jeg i skjul og kiggede på Michael og Camilla der nu var flyttet endnu tættere på hinanden. Det så ud som om Michael havde hånden i min kærestes skød og jeg prøvede at finde ud af hvor langt han var kommet. Et kort øjeblik fik jeg øjnekontakt med Michael der hurtigt sendte mig et liderligt og spørgende blik. Jeg smilte kort tilbage og jeg er sikker på at han forstod at det var okay med mig. 

Desserten var næsten slut og vi ville snart rejse os for bordet. Jeg var ved at blive godt tændt på tanken om hvad der foregik under bordet, og jeg måtte bare se det. Jeg gik på toilettet og da jeg kom tilbage på min plads, ramte jeg med vilje min anden borddames taske så den røg på gulvet. Jeg bukkede mig ned for at samle den op og kunne nu tydeligt se hvad der skete. Camilla havde sat sig helt ud på kanten af sin stol så der var fri adgang til hendes nøgne fisse. Michaels hånd var mellem hendes ben og jeg kunne se to af hans fingre forsvinde ind og ud af hende. 

Min krop rystede. Lidt af jalousi, men mest af at synet tændte mig utrolig meget. Min kæreste sad lige foran mig og blive fingerkneppet af en fyr, mens jeg kunne nyde det ophidsende syn. 

Da middagen var slut rejste folk sig op og begyndte at bevæge sig ind i den stue hvor vi havde fået velkomstdrinks. Camilla kom over til mig, og smilte. ”Det var rigtig hyggeligt at sidde der. Michael er rigtig sjov at snakke med”. Jeg lagde armen om hende, kyssede hende på kinden og lod som om jeg ikke havde set hvad de havde lavet. Vi gik ind i stuen til de andre. Der var skruet op for musikken og et par stykker stod allerede og dansede. Jeg satte mig ved siden af Anne og fortsatte den samtale om et eller andet ligegyldig vi havde haft ved bordet. Hun kunne høre at jeg ikke var opmærksom og fulgte mit blik over imod Camilla der havde sat sig tæt op af Michael igen. ”Er du jaloux?” spurgte Anne og kunne se hvad jeg tænkte. ”Nej, det tror jeg ikke” svarede jeg. ”Godt, så kan du bruge dine kræfter på at danse lidt med mig” Hun rejste sig op og trak mig med.  Jeg elsker at danse og det gør Anne også. Jeg ved ikke hvor længe jeg havde danset, men til sidst var jeg helt træt og kunne ikke mere. Anne der havde givet op for et stykke tid siden kom hen i mod mig med en drink. ”Du er ikke jaloux vel?” spurgte hun. Jeg rystede på hoved og tog i mod drinken. ”Så kom med mig. Der er noget du skal se” Vi gik op af trappen til første sal og ned mod forældre badeværelset. Anne gjorde tegn til at jeg skulle være helt stille. Vi gik fra gangen og ind i rummet uden at tænde lyset. Anne tog min hånd og trak mig igennem det mørke rum indtil vi kom til den anden ende. Hun skubbede forsigtigt til døren indtil forældresoveværelset og en lille lysstribe kom til syne på badeværelsesgulvet. Hun vinkede mig frem mod den lille åbning, men allerede inden jeg kunne se hvad der foregik, kunne jeg høre en fyrs stemme der var fyldt med nydelse.

Michael stod midt i rummet med bukser og underbukser nede om knæene. Foran ham sad min kæreste på hug med hans pik i hånden mens den kørte ind og ud af hendes mund.

Anne og jeg stod i det mørke badeværelse og kunne se det hele uden at blive opdaget.

”Jeg er så liderlig” sagde min kæreste og tog pikken ud af sin mund. ”Jeg vil mærke dig inden i mig” bad hun og kiggede op på Michael med liderlige øjne. Jeg kunne høre på hendes hæse stemme at hun var tændt. ”Nej, ikke nu. Jeg skal nok kneppe dig, men det bliver senere” sagde han og lagde sine hænder om hendes hoved og trak det ind til sin pik. Jeg stod og blev mere og mere tændt ved synes af min kæreste der sad på knæ og suttede en fremmedes pik. På den ene side havde jeg lyst til at gå ind i værelset, både for at stoppe dem og tag fat i Camilla og spørge hvad hun havde gang i, men også for at kunne komme tættere på og se noget mere. På den anden side ville jeg heller ikke forstyrre dem, for jeg var nu blevet så tændt som jeg ikke havde været længe. Min kæreste er fantastisk til at sutte pik. Jeg har fået blowjobs af mange forskellige piger, men Camilla er noget specielt. Nu kunne jeg se hende i aktion udefra. Nu trak hun pikken helt ud af munden og hun lod tungen glide ned til hans nosser. Hun holdte øjnekontakt med Michael hele tiden og han nød hver en bevægelse hun lavede.  ”Jaaaa” stønnede Michael og jeg kunne både se på hans ansigtsudtryk og på Camillas synkebevægelser at han kom. Selv om Camilla forsøgte at få det hele med, kunne jeg se at der var så meget at det dryppede ned fra hendes underlæbe.

” Vi må nok hellere gå, inden de kommer herud.”, hviskede Anne og det var først da hun trak mig ud mod gangen at jeg opdagede at hun stadig holdte min hånd. 

Få sex i dag

Da vi igen sad nede i stuen kiggede Anne på mig. ”Hvor blev jeg liderlig af det show. Din kæreste er god til at sutte pik, men jeg har også altid vist at hun var god med sin tunge”, sagde hun næsten drømmende. ”Nå, jeg vil gå ud og finde noget jeg kan sutte på. Og du har jo nok også en du skal snakke med” og pegede hen i mod Camilla og Michael der lige var trådt ind i stuen. 

Camilla kom hen til mig ”Jeg har brug for en drink” sagde hun og smilede op til mig. Jeg trak hende ind til mig og ville kysse hende. Hun undgik i første omgang mit kys da hun nok stadig havde smagen af Michaels pik i sin mund. Jeg flyttede min hånd op til hendes kind og bestemt holdte jeg hendes hoved fast så hun ikke kunne slippe mens jeg pressede min tunge forbi hendes læber. Hendes kys var vådt og jeg stoppede først da jeg ikke længere kunne fornemme den salte smag. 

Hun kiggede undersøgende på mig, men så lettere du da jeg smilede tilbage til hende. Jeg havde fået en god idé som jeg ville føre ud i aften, men først måtte hun gerne lide lidt. ”Du har spildt noget på din top søde” sagde jeg og pegede på en stor plet på hendes sorte top.  

Camilla sad lidt og kiggede på mig mens hun forsøgte at finde ud af om jeg viste noget. Det lykkedes mig at spille udvidende, og hun troede ikke jeg har nogen mistanke om hvad pletten på hendes top er. 

Hun satte sig tæt op af mig og kysser mig igen. ”Jeg har lyst til at tag hjem og elske” sagde hun og kigger på mig med liderlige bedende øjne. Jeg viste hun var tændt, men jeg beherskede mig og svarede at hun nok skal få noget senere. 

Michael sætter sig ved bordet og begynder at snakke. Selvom han lige havde haft sin pik i munden på min kæreste, var jeg, underligt nok, ikke rigtig jaloux på ham. I løbet af de næste par timer kunne jeg ikke undgå at se de frække øjne som Camilla sendte. Både til mig, men når hun troede jeg ikke så det, i skjul til Michael. 

Omkring klokken tre begyndte de fleste at gå. Anne havde vi ikke set længe, så hun havde noget fundet en som ville underholde hende. ”Skal vi ikke tag hjem til os og få en god nat drink” spurgte jeg Michael og Camilla. Camilla lyste op og kiggede over på Michael. Han nikkede bekræftende og vi gik ud og hentede vores jakker. Ude på gade fik vi hurtigt en taxa og jeg satte mig bevist foran. Camilla sad bag chaufføren og Michael bag mig. Camilla lænede sig frem så hun nu sad midt i bilen og kyssede mig i øret. ”Jeg elsker dig” hviskede hun til mig og jeg tror måske hun havde fået en idé om min plan. I chaufførens ene spejl kunne jeg se hvad der foregik på bagsædet. Michael havde lagt sin jakke hen over sit skød og Camilla havde hånden godt inde under den. Ud fra den måde jakken bevægede sig på var jeg ikke i tvivl om at hun var godt i gang med at spille hans pik. 

Efter 5 minutter i taxaen var vi hjemme og satte os ind i stuen. Camilla gik i køkkenet for at lave nogle drinks og jeg fik Michael placeret i en stol modsat sofaen hvor jeg satte mig. Da Camilla kom ind satte hun sig ganske som jeg havde forventet ved siden af mig i sofaen. Vi sad og snakkede lidt og da Michael var gået en tur på toilettet, trak jeg Camilla helt ind til mig. ”Er du tændt”, spurgte jeg og fik selv svaret da hun kiggede på mig med det frækkeste blik. ”Ja. Mærk!” Jeg lod min hånd glide op af hendes lår indtil den kom til hendes nøgne mis. Hun var ikke kun fugtig med helt vild våd. Jeg kyssede hende og lod en finger bevæge sig rundt om hendes tændte hul. Hendes krop var spændt som en bue og det gav et lille ryk i hende da jeg lod en finger glide op i hende ”Hvad har du lyst til?” ”Dig” svarede hun. ”Og???” Hun fortsatte med at kysse mig mens hun svarede” Det bestemmer du.” 

Michael kommer ud af toilettet og stod og kiggede på os kysse. Camillas nederdel var trukket helt op og han havde fuldt udsyn til min hånd der fingerkneppede Camilla. Med min frie hånd vinkede jeg Michael over og viste at han skulle sætte sig på den modsatte sidde af Camilla. Michael satte sig og begyndte at kysse Camillas hals mens han med hånden trak ned i hendes top og begyndte at kæle for hendes nøgne bryst. Camilla drejede hovedet mod Michael og de begyndte at kysse. Hvor var det ophidsende at kigge på sin kæreste i fuld gang med en anden fyr. Jeg lod mig glide ned på gulvet og spredte Camillas ben. Hun flyttede sig helt ud på kanten af sofaen så jeg bedre kunne komme til. Mens min tunge langsomt gled op af Camillas lår, hjalp hun Michael med at åbne hans bukser. Camillas hånd fandt hurtigt hans pik frem og da min tunge nåede hendes mis kunne jeg sidder på gulvet og se og blive tændt af synes af min kæreste med en anden fyrs pik i hånden. 

Nu ville jeg for alvor give mine kæreste et eventyr. Jeg ville have hende op og sidde på hans pik, men hvor hun stadig havde front mod mig så jeg kunne slikke hende. Det gik helt af sig selv. Michael bukkede sig ind over hende og trak hende hen på sine lår. Han løftede hende lidt op og styrede pikken mod hendes fisse. Da hun langsomt satte sig til rette kunne jeg fra gulvet se pikken centimeter efter centimeter glide op i hende. Jeg flyttede mig over foran dem og begyndte igen at slikke hende. Jeg behøvede næsten ikke at bevæge mit ansigt da Camillas hoppende bevægelser klarede arbejdet. Min tunge gled fra hendes stive klitoris og helt ned til hendes hul. Den strejfede kort Michaels pik der nu næsten var helt ud af Camilla, inden hun igen sænkede sit underliv og lod sig fylde helt ud. Jeg nød at kigge på Camilla der blev mere og mere liderlig af hver eneste bevægelse. 

Camilla rejste sig op og skubbede mig ned på gulvet. Hun lagde dig oven på mig med hendes blottede fisse mod mit ansigt og med sit ansigt mod mit skridt. Hun åbnede hurtigt mine bukser, tog min pik i hånden og begyndte langsomt med sin tunge lege med spisen af mit lem. Hun pressede samtidig sit underliv ned mod mit ansigt og igen lod jeg min tunge lege med hendes mis. Michael havde smidt alt sit tøj og stod nu nøgen bag Camilla. Jeg lagde en hånd på hver balle og trak dem til side så han bedre kunne komme ind i hende igen. Michael stak ikke direkte sin pik ind, men lod den køre rundt om hendes hul et par gange. Det var frækt at ligge og slikke Camilla og se pikken så tæt. Han satte den mod hullet og langsomt gled han ind i hende igen. Han holdte om hendes hofter og bestemte det langsomme tempo. Da han igen trak sig tilbage, gled pikken helt ud. 

Jeg havde nu helt udsyn til min kæreste åbne mis. At sige den var våd, var en klar underdrivelse. Jeg har aldrig se hende så tændt og hendes mis så drivende af safter, og jeg viste at hun umuligt kunne have langt igen. 

Michael førte pikken tilbage i Camilla, og fortsatte med at køre pikken helt ind og ud. Ud fra Camillas stigende klynken kunne jeg høre at hun var tæt på at komme. Michael satte tempoet op og bankede pikken helt i bund. ”Nu kommer jeg” råbte hun og hendes krop skælvede. Det havde sin virkning på Michael og i næsten samme øjeblik pressede han sig helt op i hende og sprøjtede hendes fisse fuld af sæd. Et kort øjeblik var der helt stille. Så kunne jeg mærke Camillas krop falde sammen oven på min. Camilla var stoppede med at sutte min pik mens hun kom, men nu fortsatte hun den kærlige behandling. Michael trak sin stadig stive pik ud af Camilla og gned den rundt om mine læber inden han stak den helt ind i min mund. Den smagte af Camilla og af salt. Han flyttede sig og jeg havde nu frit udsyn til min kærestes brugte hul. Hun satte sig lidt op og pressede sit åbne underliv ned mod mit ansigt. Jeg lod min tunge glide op mod hullet og mens jeg pressede min tunge op i hende forsøgte jeg at slikke alle hendes safter i mig. 

Camilla suttede på en af sine fingre og lod den glide op i min numse. Hun havde nu min pik helt inde i hendes mund og der gik ikke længe inden det havde sin virkning. Jeg forsøgte at holde mig tilbage, men kom til sidste i store sprøjt ind i hendes mund. Jeg tror aldrig jeg har været så tændt, og aldrig er jeg kommet så meget. Camilla faldt sammen over min krop. Michael havde stået og nydt resten af vores elskov, men var allerede nu gået i gang med at tag tøj på.

Han smilede ”Ring hvis I får lyst en anden gang”. Da vi havde hørt hoveddøren lukke, lagde vi os op på sofaen og kyssede. ”Tak” hviskede Camilla. ”Det var frækt at se dig blive fyldt ud af en anden”, hviskede jeg tilbage. ”Det bliver ikke sidste gang.” Vi kyssede længe og faldt til sidst i søvn i hinandens arme.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 31 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.