Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Nu hvor jeg vidste at hun og sønnen Lars havde sex sammen ville jeg snakke med hende om det.

En aften da vi var gået i seng fortalte jeg hende at jeg vidste at de havde sex sammen, hun begyndte at græde, jeg spurgte hvor længe de havde gjort det, hun sagde i ca 3 måneder, jeg spurgte hvordan det var startet, hun fortalte han havde presset hende til det, hun troede det var en en gangs tur men han blev ved og hun vidste det var forkert men var begyndt at nyde det, så spurgte jeg hvor tit de gjorde det, hver torsdag morgen når Lars skulle møde senere i skole.

Jeg var lidt tændt ved tanken om han kneppede med hende, jeg spurgte om hun kunne tænke sig at kneppe med ham om aftenen, hun kiggede lidt på mig og spurgte jeg ville lade dem forsætte med det, jeg sagde at syntes det var frækt. det tænde mig at hun kneppede med ham, så de gøre det om aftener og nyde det, og jeg kunne få en der lige havde fået sperm i fissen, så kneppe hende og fylde mere sperm i hende, tanken om det tænde mig.

Vi aftalte hun skulle snakke med Lars om det og høre om han ville gøre det.

Et par dage senere sagde Lise hun havde snakket med Lars og han med på ideen om at kneppe med hende om aftenen, så kunne de også gøre det på andre dage end torsdage. Jeg var spændt på hvornår det ville ske første gang, der gik kun 2 dage da Lise fortalte at gik ind til Lars, jeg lå i sengen og lyttede, inden længe kunne jeg høre Lise klynke og stønne, lidt efter hørte jeg Lars brøllede og vidste han nu tømte sig i hende.

Der gik bare 5-10 minutter så kom Lise ind til mig nøgen og lagde sig i sengen ved siden af mig, jeg følte på hendes fisse, den var varm og våd, giv mig mere pik sagde hun, hurtigt var jeg oven på hende og pikken nærmest smuttede ind i hende, det varede ikke længe før jeg spermede i hende.

Vi lå lidt bagefter og jeg om hun kunne lide det, det kunne hun og vil gerne gøre det igen på den måde

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.