Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min kone Lise fortalte mig at hun havde lagt mærke til en ung fyr lurede på hende når hun var ude og handle, jeg spurgte om han generede hende, men det gjorde han ikke men hun tændte lidt på tanken om hvad han ville. Jeg spurgte om hun havde lyst til at finde ud af det, hun svarede ikke med det samme, jeg tror hun var meget tændt ved tanken, så jeg foreslog hun skulle prøve at snakke med ham og finde ud af det.

Der gik en uges tid så fortalte hun at hun skulle mødes med ham, jeg sagde ok men hun skulle fortælle alt hvad der skete, det lovede hun. Da hun kom hjem efter deres møde fortalte hun at han var meget tændt på hende og de havde kysset lidt og han havde holdt hende tæt så hun havde mærket hans bule i bukserne. Jeg blev vildt tændt ved tanken om hun ville kneppe med den unge fyr, så jeg sagde hun godt måtte se hvad det kunne blive til, så spurgte hun om hun måtte tage ham med hjem det gav jeg lov til.

Fire dage senere fortalte hun at han havde været med hjemme og  han var godt udrustet, jeg spurgte om de havde kneppet, nej men havde givet ham et blowjob og havde nydt hans sperm. Hun fortalte han havde et stort pikhoved og hun nød at sutte på det. De havde aftalt at mødes igen om fredagen, jeg fik  ordnet det så jeg kunne få tidlig fri og udspionere dem. 

Da jeg kom hjem gemte jeg mig i garagen og ventede på de kom, de kom, hun parkerede foran garagen, han var en høj slank fyr nok 16 -17 år, så ca 15 år yngre end hende, jeg var overrasket af hans unge alder. De gik ind i huset og hurtig efter ind i soveværelset, her fik de hurtigt tøjet af og jeg så hans pik, allerede halvstiv og stor med et  mushrumhoved som holdt forhuden tilbage, ingen tvivl om hun vil blive fyldt godt ud med den, hun lagde sig i sengen og spredte benene og han ovenpå, han pressede pikken helt ind i hende i bløde stød, hun stønnede og klynkede, ingen tvivl om hun nød det, da den var inde begyndte han at kneppe i dybe stød og satte langsomt tempoet op, hun stønnede og klynkede, der gik ikke længe før hun kom med første orgasme, de stoppede til den var klinget af.

Så vendte hun om stod på alle fire og han tog hende bagfra, holdt hende på hofterne og bankede pikken ind i hende, hun stønnede og ville have  mere pik, han lænede sig ind over hende, tog fat i hendes bryster og klemte dem, der  ikke længe før hun kom med den næste orgasme, han stødte hårdt ind i hende og tømte sig med et brøl i hende, de væltede omkuld og lå stønnede i sengen. 

Lidt efter stod de op og gik i bad, derefter klædte de sig på og han forsvandt ud af huset  jeg ventede en times tid før jeg gik ind, sagde til hende og spurgte hvordan hun havde haft det, hun fortalte det den bedste gang sex hun længe have haft, så det vil hun gerne  prøve igen...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 36 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.