Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

En uges tid efter min oplevelse med mor lå jeg stadig i min seng og fantaserede om hende, min pik var stiv og jeg havde vildt meget lyst til at kneppe hende.

Far var lige taget afsted og mor ryder op i køkkenet, jeg overvejede om jeg skulle stå op eller blive liggende, inden jeg fik besluttet mig kom mor ind til mig, hun tog natkjolen af og spurgte om hun måtte varme sig hos mig, jeg løftede dynen så hun kunne lægge sig ned, hun lagde sig på siden med front til mig, jeg skubbede mit øverste ben ind mellem hendes ben og tæt op til fissen, mor gav mig et tungekys, bagefter hviskede hun, at jeg godt måtte rører ved hende.

Jeg bukkede mig lidt og sutter på den ene brystvorte, hun holder om mit hoved og presser det ind mod brystet, lidt efter siger hun at hun godt vil have pik af mig, jeg bliver overrasket og glad, har haft lyst til at kneppe med hende, hun lægger sig på ryggen og jeg tager fat i hendes trusser, hun løfter numsen lidt og jeg kan trække trusserne ned og får dem fri fra hende, jeg lægger min ene hånd på hendes fisse, hun er våd og varm, jeg presser to fingre op i hende, får dem helt ind og kan mærke hendes livmoder der stritter ned i fissen, jeg kører fingrene rundt om den og mor stønner og siger jeg skal kneppe hende.

Jeg nyder hendes liderlighed og kan mærke hvor våd hun er blevet, jeg prøver at komme en finger mere ind i hendes fisse, hun løfter numsen for ligesom at tage imod, jeg får den tredie finger ind, mor klynker lidt og bevæger sig lidt som om hun bliver kneppet, jeg bliver ivrig og prøver at få min lille finger med ind til de andre fingre, fingeren kom- mer ind, mor stønner kraftigt og kommer i en voldsom orgasme, safterne nærmest løber ud af hende.

Jeg er selv meget liderlig nu, så jeg trækker hånden til mig og lægger mig ovenpå hende og styrer pikken ind og begynder at kneppe, der går ikke lang tid før jeg sprøjter min sperm op i hende-

Jeg falder om ved siden af hen- de, vi ligger begge og stønner lidt, mor stryger mig på kinden og siger det vil hun prøve igen. Så det er vores hemmelighed, far ville nok blive stik-tosset hvis han vidste, at jeg kneppede med hende.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.