Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg har i 20 år været gift med den dejligste kvinde og mor til mine to børn. Vores sexliv har nok som de fleste været både godt og elendigt igennem alle årene.

Her vil mange især mænd jo nok sige, at så kunne jeg jo have forsøgt mig med en affære med en anden kvinde i de dårlige tider. "Problemet" er blot at det ikke er det jeg har lyst til, og det er ikke det som jeg glemte at fortælle min hustru for mange år tilbage, og som hun jo også selv tror er min lyst, samt løsningen på især mine frustrationer.

SEX I DAG?

Jeg er som sådan ikke interesseret i andre kvinder, men der imod andre mænd som dyrker sex med min hustru. Hvordan får man lige sagt det efter 20 år?

Nå men efter en del tilløb fik jeg endelig sagt det, og efter en del overvejelser, indvilligede hun i at prøve. Vi gik i swingerklub nogle gange med blandede held, fordi der jo var den lille nagende tanke, som jeg ikke kunne slippe.

Hvor mandigt er det egentligt lige at låne sin store kærlighed ud til det allermest hellige i et ægteskab, nemlig sex, og hvad nu hvis hun i processen fik et bedre tilbud og forlod mig.

Denne nagen ødelagde en del af oplevelserne, og gjorde at hun sagde stop.

Jeg kunne have kvalt mig selv. Endelig var det lykkedes, og så ødelagde jeg det.

Havde jo set ind i djævlens hule, set ting som fik min hjerne til at kortslutte i en mental orgasme, og som jeg lige som narko er totalt besat af at opleve igen.

Lad mig forklare en af oplevelserne.

Jeg havde søgt efter en fyr på Scor som ville mødes og lege med os i den swingerklub, hvor vi var medlem. Dette var nemmest pga. børn i huset.

Fyren indvilligede at mødes med os, og så var aftalen var på plads.

Da dagen kom, kom også forberedelserne, som var et fast ritual.

Jeg skal gøre min hustru klar til fyren, som vi skal mødes med. Det hele starter med at hun før badet ligger sig på ryggen med spredte ben, og så er det min opgave at barbere hendes underliv, således at alt fremstår glat, blødt og lækkert. I forbindelse med klargøringen kan jeg både se og mærke hendes begyndende liderlighed, de hævede skamlæber, den vidunderlige væske som som siver fra hendes indre og ud på mine fingre. Inderst inde har jeg lyst til at lege med hendes underliv, lade mine fingre og tunge gå på oplevelse, smage på hendes safter og se orgasmen rykker igennem kroppen i de smukke små kramper. Men nej jeg må ikke lege, kun forberede hende til den fremmede, som for en kort bemærkning skal overtage min plads hos hende, i hende, smage hendes safter og frembringe den flotte orgasme, som jeg selv efterstræber at kunne give.

Da vi kom i klubben blev vi mødt af en mand på omkring de 35 år, sød smilende, muskuløs og ikke mindst meget mere veludrustet end undertegnede. Meningen var at begge mænd skulle lege med og tilfredsstille min hustru. "Problemet" var bare, at den søde mand var meget styrende, og det er jeg absolut ikke, snare tvært imod. Jeg er en mand som har det bedst med at få og løse en opgave og nyde resultatet, at stå til "rådighed". Så her stod jeg/vi så til den leg som jeg havde længes efter i så mange år, og så kunne jeg ikke gennemføre min del af legen, da jeg blev "kørt over" af fyren som totalt styrede showet. Det skræmte mig da jeg samtidigt kunne se og ikke mindst høre, hvordan min hustru tændte totalt på den lidt krævende behandling. Fra dette øjeblik og fremad gik det op helt op for mig, at jeg er en cockold. Ophidselsen for mig ligger ikke så meget i at deltage, men mest at se på og betragte, betragte ophidselsen mellem to mennesker som er sat sammen for en ting, nemlig at dyrke sex og nyde hinandens lyster. Og det skal jeg da lige love for, at de gjorde.

Han startede med at behandle min hustru´s skede med tunge og fingre og hvilket syn. Skamlæberne blev blodfyldte og stod flot, glatbarberede og indbydende. Han skiftevis arbejde sig ind i hendes varme indre med tungen og skiftevis slikke og sugede på hendes clit, for derefter at bearbejde hendes indre med sine fingre. Jeg kunne både se og høre at hun nød behandlingen, se fordi hun krop sitrede og maven gav de så afslørende krampetrækningen, samt at ansigtet viste total overgivelse og nydelse. Høre fordi hendes skede lækkede den smukkeste varme væske som gave de smukkeste pjaskende lyde ved hans behandling. Han vidste åbenbart hvor G punktet sad og væsken væltede ud, jeg sad som naglet til madrassen og med øjnene låst fast til det som foregik.

Mit blik gled til hans pik som efterhånden havde fået en temmelig pæn størrelse og hvor blodårerne spilede sig ud og pumpede pikhovedet op. Min hustru havde set det samme og begyndte at lege med pikken, rører, masserer, for til sidst at kigge over på mig og tage ham i munden. Er der noget hun mestre er de at sutte en mands pik, tror ikke de findes nogen bedre som mestre denne teknik. Jeg ved selv hvor svært det er at holde udløsningen tilbage med den behandling. Kunne se at hans pik svulmede op, og han fik dette så velkendte udtryk i øjnene og maven pumper ud og ind. Troede faktisk hun havde ham, men der tog jeg fejl. Han trak sig bort, pressede hendes ben til siden og legede med pikke i hendes åbning for derefter at trænge helt i bund i et stød. Vidunderligt at se de opsvulmede skamlæber spredes og gøre plads til han store pik. Vidste ikke at hun kunne rumme en pik af den størrelse, men nød at se den glide helt i bund og pumpe hende i hårde stød. Hold da kæft hvor hun nød det, sådan havde jeg sku aldrig set hende før, hun stønnede og kastede hovedet fra side til side mens hendes skede lækkede væsker i rigelige mængder. Min hjerne var ved at eksplodere af ophidselse, uden at jeg dog kunne gøre noget ved det, jeg var ude af legen.

Efter en tid trak han sig ud godt smurt ind i hendes safter, tog hårdt fat og fik hende om på alle fire med hendes dejlige røv lige frem mod os begge. Ikke som når jeg beder hende sødt om at gøre det, nej med en fast og bestemt bevægelse, som ikke gav hende mulighed for at nægte.

Derfra hvor jeg sad kunne jeg se at han betragtede hendes røv, hendes hofter og lår. Jeg kunne se at han forsigtigt stoppede et par fingre ind i hende, bevægede dem lidt ind og ud, tog dem derefter ud og slikkede dem rene. Han kunne lide smagen af min hustru, min kærlighed.

Hans pik stod stor og stiv lige ud i luften hvor den vippede forsigtigt op og ned, når den spændes endnu mere. Jeg kunne se at han tog om roden af pikke og styrede hen mod hendes våde og godt brugt, udspillede skede. Langsomt og med et vedholdende pres stak han pikhovedet indenfor og gled totalt i bund. Det var det flotteste syn, at se hvordan skamlæberne blev tvunget fra hinanden og hvordan skeden velvilligt åbnede sig op som en rose for at tage imod hans stød. Hver gang han stødte pikken i bund men en lang og hård bevægelse kunne jeg se hvordan hans store nosser klaskede mod hendes skamlæber, kunne se hvordan hans stød ramte hendes balder og sendte små bølger fra balderne over ryggen, maven og for til sidst at sætte min hustru´s store og tunge bryster i gyngende bevægelse. Hun drejede hovedet og vores øjne mødtes, ingen tvivl, hun var så tændt som jeg aldrig havde set hende før, og så over noget som jeg ikke kunne og med en anden mand.

Så kom den lille nagen igen som gjorde lidt ondt, og som gjorde mig lidt usikker. Havde jeg løbet en unødig risiko?.

Efterhånden kunne jeg høre, at han nærmede sig sin udløsning, han vejrtrækning, hans ansigtsudtryk og mavens bevægelser. Min hustru var allerede kommet flere gange, men tog imod stødene. Efter de sjaskvåde lyde fra hende at dømme, var det med største vellyst.

Hans stød blev hårdere og mere krævende, hans hænder holdt hendes hofter i en skruestik og hun kunne ikke længere undslippe ham og hans udløsning. Han ville om lidt skyde sin sæd lagt op i min hustru´s indre som jo efter normale omstændigheder var forbeholdt mig, og som havde født mine børn.

Jeg kiggede ind mellem hans ben og kunne se nosserne banke hårdt frem og tilbage, samt se hele længden af hans pik forsvinde ind i hende. Pludselig pressede han sig i bund og blev helt inde, nosserne og mellemkødet trak sig rytmisk sammen, og jeg fornemmede ham pumpe sæden ind i hende, min hjerne eksploderede i en mental orgasme. Bagefter trak han sig langsomt ud og sundede sig sammen med hende, mens de faldt til ro. De/vi sagde pænt farvel til hinanden og tog hver til sit.

De var begge fysisk tilfredsstillet og jeg mentalt. Nu skulle jeg blot lige sikre mig at min hustru stadig elskede mig, og dermed gjorde min nagen til skamme.

Vi er stadig sammen og elsker hinanden højt, så der var jo ingen grund til bekymring.

Jeg håber, håber og håber at hun igen vil give mig den glæde at se, hvordan hun stiller sig til rådighed og lader fremmede mænd trænge ind og kneppe hende, og giver os alle den ufattelige fede oplevelse som det jo er.

Det er jo kun sex og ikke kærlighed.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 39 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.