Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg har lavet aftaler og er vildt tændt af spænding, min mand ved kun at han skal møde mig på restaurant når han har fri. Jeg har taget fri og bruger dagen på at gøre mig klar, tager et langt varmt bad og i badet kæler jeg med min nøgne krop mens det varme vand fra bruseren kærtegner og løber ned af min krop, jeg ved godt hvad der skal ske senere og vildt tændt både ved tanken og spændingen. Jeg tager lækkert lingeri på hofteholder, korset, selvsiddende strømper og de høje hæle, jeg kigger på trusserne sku jeg tage dem på som jeg plejer, "nej, jeg går all in i aften" tænker jeg og lægger dem i min håndtaske, jeg finder den korte nederdel og en skjorte at tage på og lægger en fræk makeup. Derefter pakker en kuffert med lidt frækt legetøj, stearinlys og lidt tøj til min mand.

Jeg tager hen på hotellet checker ind og op med kufferten, møblerne står ikke rigtig så jeg må omrokere lidt , sætter stearinlys frem samt lægger legetøjet frem på skrivebordet, klokken er ved at være mange, kigger rundt på værelset og bliver helt varm ved tanken om hvad der skal her om kort tid, jeg må hellere komme ud af døren for at møde min mand. Jeg ankommer på restauranten og venter ved indgangen, da min mand ankommer ser han lidt overrasket ud, "hvor ser du godt ud, hvor har du været" siger han lidt drilende og alligevel ikke, han troede jo at jeg også kom direkte fra job og det er ikke lige arbejdstøjet jeg er ankommet i, "ingen steder, men jeg har en overraskelse til dig" svare jeg ham. Vi går ind på restauranten, her sidder Mads vores faste husven at venter... min mand kysser mig i nakken og hvisker blidt i mit øre "tak min skat - jeg kan næsten ikke vente til vi spist, for det vist dig der desserten"
Under middagen siger jeg til min mand at vi skal ikke hjem men over på hotellet, jeg sidder ved siden af Mads og vi flirter han kærtegner mine lår og på et tidspunkt for han kørt sin hånd langt nok op, så han lige strejfer min nøgne fisse, han kigger overrasket på mig, hvorpå jeg rødmer, han kysser mig i et lidenskabligt kys. Mads kigger på min mand "har du mærket hvad der er ikke er under den nederdel" hvor min ser mere overrasket ud "nej, der vist en del overraskelser i dag" jeg tænker du skulle bare vide hvad du har i vente. Folk restauranten kigger ligger lidt, men vi er ligeglade vi hygger os spiser og flirter videre, da vi er færdige med at spise rejser min mand sig tager min hånd og lægger armen om mig og vi går ud med Mads bag os, det er lidt sjovt at se folk i restaurantens reaktion.

SEX I DAG?

Da vi ankommer ved hotellet, siger Mads "jeg har glemt min pung på restauranten, gå i bare op, så kommer jeg". Min mand og jeg tager op på værelset, jeg beder ham gå i bad, imens tænder jeg lysene. Min mand kommer ud fra badet stadig lidt våd og med håndklædet om livet, min mand tager mig ind til sig, kysser, mig og lader sine hænder glide ned af min krop og hans hånd op under min kjole "jeg skal lige mærke om det er rigtig, hvad mads indikeret tidligere", jeg kan mærke da hans hånd rammer min nøgne fisse, da vokser hans pik "du er jo helt våd min skat, jeg vil rigtig gerne smage dig" men han får ikke lov, jeg trækker mig væk fra ham og beder ham sætte sig på stolen, som står centralt i værelset med udsigt til hver en krog. Jeg kysser ham og lader min tunge lege på hans læber og sutter hans tunge, jeg lader ham få lov at røre og kæle mine bryster, men med et bestemt tag om hans hænder og ryk væk indikere jeg at han må vente og jeg går over til bordet med legetøjet og finder satinbåndene frem, han bliver bundet til stolen mens jeg kysser ham, da jeg har bundet ham og sikker på han ikke kan komme fri .
Tager jeg tlf. Ringer til roomservice, "Hej det er værelse nr. 6, jeg vil gerne bede om 4 glas og 8 mineralvand " min mand kigger spørgende, men jeg siger ikke noget.
Det banker på døren, kan godt mærke det lige giver sommerfugle og nervøsitet i maven jeg ved jo godt at min mand og jeg har snakket lidt om den her fantasi, men hvad siger han egentlig til det nu.....nu hvor det bliver til virkelighed....jeg lukker op der står Mads og "hans glemte pung" Henrik

Mads træder ind og siger kækt jeg fandt min pung den var i receptionen, Mads tager min hånd og føre mig hen til sengen. Jeg kigger på min mand og kan se på hans blik at det er okay og jeg slapper helt af nu, Henrik kommer hen til os, jeg drejer mig mod ham og han sætter sig ned ved siden af mig på sengen han tager mit ansigt i hans hænder og kysser mig langsomt og blidt, hans tunge leger på mine læber, han kysser fantastisk.
Mads begynder at kysse min nakke mens han knapper min skjorte op, og lader den glide ned over mine skuldre hvor hans kærtegn med hans mund følger med.
Henrik tager et fast greb i mine ben og spreder dem, min mand har frit udsyn op under min nederdel, Henrik sætter sig mellem mine ben og lader sin tunge glide op langs mine lår... Mads har sat sig bag mig, så jeg kan læne mig op af ham, hans hænder kærtegner mig over alt mens han kysser mig. Henrik lader sin tunge pirre rundt om og uden om min fisse, da han endelig lader sin tunge køre fra åbning op til min klit og nærmest suger sig fast, blusser varmen gennem kroppen, jeg kommer og min krop kramper sig sammen...
Mads har imens fået pakket mine bryster ud, som han leger med i sine hænder, jeg kigger over på min mand jeg kan se han nyder synet, for under håndklædet kan jeg se han er helt hård, da jeg kommer hvisker Mads mig øret "han kan vist sit kram, jeg vil også gerne mærke dig" Det banker på døren, shit har glemt alt om roomservice, Henrik rejser sig fra mit skød og kysser mig og går over tager imod vand og glas.

Jeg rejser mig går over at kysser min mand, lader min hånd strejfe hans hårde lem siger "kan du lide hvad du ser ?" Min mand svare "ja du ser lækker ud, må jeg ikke nok være med?" Mads står bag mig og hiver min nederdel ned, så jeg kan træde ud af den ... han placere min hænder på den ene side af stoleryggen, min mand når lige at få lov at nappe lidt i mine brystvorter på vejen, Henrik kommer over han har åbnet sine bukser og han er helt hård får lige lov at nyde synet af han store erogeret pik og i det trænger mads dybt op i mig, det giber i mig, Åhh hvor har jeg trængt til det, jeg får taget Henrik i munden og mmm.. han er stenhård, Mads knepper mig i langsomme dybe hårde ryk, så stolen vipper lidt, Mads stopper og tager min hånd, så Henrik og jeg må følge med.

Jeg bliver lagt på ryggen i sengen og med hovedet ud over kanten, Henrik løfter min røv lidt og trænger ind i mig, mens han har et fast greb i mine hofter, Mads står foran mig og jeg får lov at sutte hans pik ren for mine safter. Henrik begynder at lege med mit anus hul med sin finger, små lette tryk, jeg er så tændt, at det vare ikke længe før jeg slapper helt af og at hans finger glider let ind, varmen fosser igennem mig og kramper sammen i stor orgasme og udbryder et højt støn, men lyden kan ikke helt komme ud for Mads pik er dybt inde i min mund. Henrik trækker sig ud og begynder at slikke min fisse og lader sin tunge, glide ned at slikke min anus, men hans finger glider ind i anus. Mads læner sig ind over mig og leger med sin tunge på mine brystvorter og sutter engang imellem.

Mads flytter sig, lægger sig ved siden af mig og hiver op på ham, jeg begynder at ride ham, mens jeg kigger min mand i øjnene og siger til ham "kan du opføre dig ordentlig og blive siddende til du får lov at rejse dig, jeg vil se dig lege med dig selv, vil du have lov til det? " min mand nikker tilkendegivende og jeg beder Henrik binder min mand op og komme tilbage bag mig. Henrik kravler om bag mig slikker min anus, mens jeg ridder Mads og holder øjen kontakten med min mand. Henrik rejser sig bag mig og jeg kan mærke hans store pik hoved trykke let i min anus åbning og i små lette tryk går der ikke lang tid før end jeg har hans pik langt oppe i min anus. Hans ryk frem og tilbage i min anus og Mads som har sit faste greb om hofter, der guider mig op ned af han pik mens han bider blidt i bryster for mig til at komme i kæmpe orgasme, men det stopper dem ikke de bliver ved med at kneppe mig og det får mig til at komme endnu engang.
De trækker sig ud, jeg ligger føler min krop er spagetti, tror hvis jeg rejser mig så falder jeg sammen.

Mads kigger på min mand "Du er nød til at hjælpe os, hun er umættelig i dag" min mand kigger på mig spørgende "ja, du må gerne rejse dig nu" siger jeg. Mads og Henrik tager sig en vand og min mand kommer over, tager fat i mine lår og trækker mig til sig og og kysser mig intenst, mærker hans hånd i mit skridt "hvor er du våd, kan du holde til os alle 3?" Jeg stønner "ja" og min mands velkendte dejlige pik trænger op i mig. Mads kommer over i sengen og min mand beder mig lægge mig oven på ham på, så min ryg ligger på hans mave, Mads trænger ind i min anus og har et fast greb om mine hofter, mens min mand knepper min fisse og leger med sin tommelfinger på min klit, Henrik kommer over og jeg får ham i munden, mens han klemmer blidt mine brystvorter. Jeg er fyldt ud og har hænder alle steder og kommer endnu engang. Min mand trækker sig ud "jeg vil også mærke din røv" jeg bliver vendt om.

Henrik's pik føles også dejligt i mund og han siger nu " jeg er ved at være der, hvor vil du have mig" bestemt tager jeg fat i hans pik og sutter videre hans pik trækker sig sammen i kramper og kommer i mund, der er meget mere end jeg havde regne med men sluger i mig så godt jeg kan, noget løber ud af min mund men jeg tager grådigt fingrene i brug og får det sidste med.
Min mand bliver så tændt af synet og spændingen der har piret ham, så han kommer dybt oppe i mig med ej højt støn i mit øre, hans krampe træk, får mig til at komme sammen med ham. I det samme kan jeg mærke at Mads ikke kunne holde til de sammen krampninger, at han kommer i det han trækker sig ud og jeg kan mærke hans varme sperm ramme min fisse og inderlår. Jeg glider ned af Mads og tager min hånd og smøre mine fingre ind i Mads og min mands sperm. Jeg er nød til lige at smage...

Jeg rejser mig fra mændene som ligger henslængt i sengen og tager resten af tøjet af, går over og tager flaskerne med vand, da jeg rækker vandet tager min mand fat i mit håndled og kigger mig bestemt i øjnene "Nu går du i bad og når du kommer ud, så er det på mine præmisser! "...........

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.