Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var fredag eftermiddag endelig weekend!!!

Min mand (Niels) og jeg skulle tilbringe weekenden i luksus sommerhus sammen med vores gode venner Gitte og Claus. Det er en tur vi laver et par gange om året, hvor vi så slapper af med god mad, rødvin og en masse drinks.

SEX I DAG?

Denne weekend skulle dog forløbe anderledes end de foregående!!!

Turen til Løkken forløb godt og da vi ankom lidt sent, valgte vi at spise ude.

Efter en god middag, glædede vi os til at komme tilbage til sommerhuset og nyde en drink på poolkanten, så det gik stærkt med at komme af sted!

Da vi kom tilbage og skulle klæde om opdagede Gitte, at hun ikke havde fået sit badetøj med. Vi blev enige om, at da vi jo før har set hinanden uden tøj på (vi har jo ikke tøj på i saunaen), ville vi andre være solidariske med hende og droppe badetøjet, så det var uden vådt badetøj, vi sad på poolkanten med en drink og ventede på, at saunaen blev varm.

Lad mig beskrive os: Claus er et rigtigt mandfolk: 43 år, kraftig, bomstærk, masser af hår på brystet og med en pæn omskåret pik og store tunge nosser. Niels er 46 år, høj, slank, veltrimmet og med en både tyk og lang pik og glatte boller. Gitte er 36 år, lille og slank med halvlangt rødt hår, en pæn, fast B-skål med store strittende brystvorter og en tættrimmet knaldrødhåret fisse. Selv er jeg 44 år, høj, letbuttet, har langt mørkt hår og en stor, D-skål, som kun hænger lidt. Min fisse er glatbarberer og med store skamlæber.

Det var i saunaen, det hele startede. Vi havde vel siddet der et kvarters tid en stemningen var ligesom fortættet, men det var Gitte, som udløste den. "Puha hvor er her varmt", sagde hun pludselig. "Jeg sveder sgu som et svin. Det er jo, så det næsten løber ud af mig!", sagde hun men hun spredte benene, så vi kunne se hendes lyserøde, våde fisse!

Reaktionen udeblev ikke! Både Claus’ og Niels’ pikke rejste sig som på kommando i kraftige ryk og jeg må indrømme, at det også gav små stød i mit eget underliv!

Efter et blik og et nik fra mig, rykkede Gitte over og tog en pik i hver hånd. Med et fast greb, trak hun forhuden tilbage på Niels’ pik og blottede det store violette hoved. Der piblede allerede en lille dråbe ud, som hun fangede med tungen.

"Hvor har jeg drømt om dette længe", stønnede Gitte, mens hun lod læberne glide ned over Niels’ pik. Jeg tror aldrig, jeg har set den større og mere spændt og på hans øjne kunne jeg se, at Niels nød situationen i fulde drag!

Jeg følte mig lidt udenfor og befriede Claus’ pik fra Gittes hånd. Den var ikke så stor som Niels’ men det var en flot pik og med en kæmpe nossepose. Claus stønnede højt, da jeg greb om pikken og kørte fingrene over det blottede hoved, mens jeg lod tungen spille på hans kæmpemæssige hængenosser. Med min anden hånd kørte jeg fingrene hidsigt på min spændte klitoris og det forplantede sig til resten af min krop, som var spændt til bristepunktet!

Inden vi kom rigtig i gang, trak vi drengene ved pikken ud fra varmen og ud til poolen, hvor vi fortsatte, hvor vi slap. Jeg trængte til at mærke en tunge mellem mine ben og lagde mig i en 69’er med Claus. Gitte satte sig på Niels’ pik og under høje støn sænkede hun sig langsomt ned over den.

Det var vild liderligt at se Niels’ store lem forsvinde i Gittes stramme fisse og på hendes blik kunne jeg se, at hun var i en anden verden. Hendes brystvorter var stenhårde og ud af den vidtåbne mund kom gloser, som jeg aldrig havde hørt hende bruge før.

Imens havde Claus vendt mig om, så jeg lå på knæ og han kunne tage mig bagfra. Han kørte pikken i bund i ét kraftigt hug og begyndte at kneppe mig i en vildt tempo mens han med hænderne æltede mine bryster. Jeg kunne mærke, at jeg ikke kunne holde til dette ret længe og da han nappede hårdt i mine stive brystvorter, mens han bankede pikken helt i bund, samtig med at hans store nosser slog mod min klit, kunne jeg ikke holde igen længere. Med et højlydt skrig kom jeg i en kraftig orgasme. Min fisse trak sig sammen i kramper og dette var mere end Claus kunne stå for. Jeg mærkede, hvordan pikken svulmede op og spermen skød ud i kraftige ryk!!!

Bagefter lå vi i arm, mens vi nød synet at Gitte, som red på Niels’ pik i et hidsigt tempo mens hun med fingrene hev og sled i sine stive brystvorter. Pludselig ændrede hendes ansigtsudtryk sig, kroppen stivnede hovedet kastedes fra side til side og med en langtrukken hylen kom hun i en vild orgasme for at falde helt sammen.

Niels var stadig ikke kommet. Hans pik stod stadig bankende stiv. Dette kunne Gitte ikke stå for, så hun greb den og begyndte begærligt at bearbejde den med både hænder og tunge. Hun trak forhuden hårdt tilbage og lod det store violette hoved forsvinde mellem hendes læber, mens hun med den anden hånd krammede hans spændte pung. Jeg kunne se på Niels, at han nærmede sig klimaks og da Gitte lod en finger glide bagud og pressede den mod hans røvhul, kom han med et brøl. Gitte nåede lige at tage pikken ud af munden, da de første sprøjt kom. Det var en ren kaskade af sperm, der fossede ud af pikken i kraftige stød, som aldrig syntes at stoppe. Gitte så bare helt forstenet på den store mængde sperm, som Niels leverede og selv jeg havde aldrig set den sprøjte så meget!

Bagefter lå vi alle helt møre og sagde intet. Igen var det Gitte, som kom med forløsningen: "FUCK, hvor var det godt, men nu tror jeg nok, jeg vil under bruseren!!!" Vi kiggede alle på hende og begyndte så at grine: Hele hendes overkrop var smurt ind i Niels’ safter og de løb i en jævn strøm videre ned i hendes smukke røde kønsbehåring.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 26 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.