Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Myldretid og hvad deraf følger

Nu holdt de igen stille på motorvejen. Det var ved at blive enerverende med de evindelige bilkøer, både morgen og aften.

SEX I DAG?

Nakkesmerterne blev pludselig meget nærværende. Det var startet allerede efter den første time på arbejdet. Hun havde siddet bøjet over computeren hele formiddagen med breve, der skulle skrives færdige. Hun var kommet til at spænde i nakken, og op ad dagen havde det sat sig til hovedpine. Hun begyndte langsomt at lade sine fingre massere nakken under sit lange hår. Hun lukkede øjnene og sukkede højlydt. Måske var hun anspændt fordi hun i en lang periode ikke fik sex, berøring og kærtegn. Efter skilsmissen fra Hans havde hun kun haft en enkelt uforpligtende sex oplevelse. Hun som ellers havde et stort behov for nærhed og sex, måtte nu som single undvære alt det der betød mest for hende, nemlig sex, berøring og nærhed.

Hun sad fortsat med øjnene lukkede og masserede sin nakke. Nogen dyttede bagved. Hun var helt væk i sine egne tanker og vågnede op med et sæt. Hvor lang tid havde hun siddet sådan? Hun kikkede ud af sideruden på parallelkøen ved siden af. Hendes øjne mødte en mand, der så ud som om han havde siddet og holdt øje med hende, mens hun havde holdt stille i køen Hun fik et sug i maven, da deres øjne mødtes. Han udstrålede maskulinitet og sex. Hun kikkede hurtigt væk. Her havde hun siddet og tænkt på, hvor meget behov hun havde for sex og ømhed, og så slår hun øjnene op og i bilen lige ved siden af sidder en mand, der med et’ får det til at snore i hele underlivet. Hun forsøger med alt sin viljestyrke ikke at se på ham igen, for hvis hun gør, er hun sikker på, at der står skrevet ”KOM OG KNEP MIN FISSE”, hen over panden på hende. Hun kunne ikke lade være med at kikke igen, men nu bevægede bilkøen sig langsomt igen.

Har han en stor pik, tænkte hun, åh gud hvad sker der her. Nej, nej jeg kan simpelthen ikke styre det her. Jeg er sikker på, at han har en kæmpe pik. Pludselig kom der gang i bilkøen. De kørte 40 nu. Hans kø var lidt hurtigere end hendes. Hun måtte have øjenkontakt med ham igen. Farten røg op til 70 nu og han var 30 – 40 m længere fremme. Hun måtte forsøge at skifte bane. Hun måtte have øjenkontakt med ham igen. Det var umuligt at skifte bane nu. Hun måtte blive i samme bane. Hun kunne stadig se ham. Pludselig var hendes kø meget hurtigere end hans. Hun nåede lige at møde hans blik da hun for forbi. Ah .. satans jeg er jo nødt til at fortsætte, tænkte hun, jeg kan ikke bare stoppe her.

Pik, kæmpe pik, var det eneste der for rundt i hovedet på hende nu.

Hun spejdede forgæves i bakspejlet, men han var væk. Det snurrede voldsomt i både hoved og underliv.

Hun havde måske kørt en 5-10 min, og uden hun faktisk havde tænkt over det, var hun drejet fra motorvejen, og ind på en lille rasteplads. Hun stoppede bilen og blev siddende. Puuha.. jeg er godt nok godt oppe at køre, tænkte hun.

Hun lukkede øjnene. En stor stiv pik tonede frem for hendes indre blik. Hun lod sin hånd glide op under nederdelen. Hun dirrede over hele kroppen. Hun kunne mærke varmen og fugtigheden fra hendes fisse, gennem trusserne.

Hun åbnede øjnene med et sæt. Hun havde slet ikke tænkt på om der var andre på parkeringspladsen. Det var der heldigvis ikke. Hun lukkede igen øjnene. Der var den igen; pikken.

Thomas mobil telefon ringede. Han tog telefonen frem fra jakkens inderlomme og kikkede på displayet. Det var Mads. Han vil nok høre om vi skal se landskampen på tv sammen, tænkte han.

Thomas lagde telefonen tilbage i lommen uden at svare. Lige nu var der kun en ting der kørte rundt i hovedet på ham, nemlig at finde kvinden i den sølvgrå Citroen. De havde kørt langsomt i kø i 15-20 min. I de situationer sidder man bare og lader tankerne flyde, der er ikke andet at gøre, man kommer ingen vegne alligevel.

Pludselig havde han fået øje på hende. Hun havde siddet med lukkede øjne, hun havde lænet sig tilbage og havde taget sin højre arm op til nakken for at massere den. Han var straks blevet fanget af hendes udstråling og måden hun gav sig helt hen i sit forehavende. Pludselig havde deres øjne mødtes og han havde på stedet lyst til at kneppe hende. Han kunne mærke at hans pik var stenhård. Han forestillede sig hvordan hun ville føre sin hånd fra nakken langsomt ned over skuldrene, hen over brysterne, maven og ned mellem benene. Han listede lige så stille sin hånd ned til pikken. Ja, den var stenhård. Han prøvede at tage om den uden på bukserne. Han nåede lige at køre hånden frem og tilbage et par gange inden han måtte have hånden tilbage på rattet. Han var nødt til at bremse op. Køen standsede næsten helt op. Han kiggede til siden igen. Hun var der ikke. Han kiggede i bakspejlet. Der var hun. Deres øjne mødtes ganske kort idet hun for forbi. Væk var hun. Knep mig! Var det det hendes øjne havde sagt. Jeg tror det, tænkte han Pikken ville simpelthen ikke lægge sig. Der var nok ikke mange chancer for at møde hende igen, tænkte han, så jeg må jo nok bare se at komme hjem og få spillet den af og glemme alt om hende.

Arhh nu holder jeg fuldstændig stille igen, sagde han halvhøjt til sig selv

Hun førte fingeren op i fissen, hun var våd. Hun kunne ikke huske at hun havde været så liderlig i lange tider. Tænk at en vildt fremmed mand havde frembragt et så stort begær, som hun følte nu. Jeg er nødt til at komme, tænkte hun, mens hun sukkede højlydt. Hun begyndte at onanere.

Det går bare for langsomt det her, tænkte han, jeg er simpelthen så liderlig, det dunker kraftigt i min pik. Jeg kan ikke vente, til jeg kommer hjem, men jeg kan heller ikke bare hive dyret frem her midt i bilkøen. Thomas fik øje på afkørselsskiltet til rastepladsen 500.m før. Han skiftede hurtigt bane og drejede ind på rastepladsen. Det var en lille rasteplads med et par træ borde opstillet for motorvejens sultne trafikanter. Pladsen var gemt godt bag buske og træer.

Han så straks hendes sølvgrå Citroen da han drejede ind på rastepladsen. Thomas hjerte bankede heftigt. Bilen holdt midt på parkeringspladsen. Der var kun den bil. Han stoppede sin egen bil.

Det må være hende fra bilkøen, tænkte han. Pludselig gik hele scenariet op for ham, her sad han med en enorm stiv pik i sin bil, på en tilfældig P.plads fordi han havde set en kvinde massere sin nakke og derefter, et kort øjeblik, haft øjenkontakt med hende.

Det var langt ude, tænkte han.

Han kunne tydelig se hende i bilen. Hun sad med lukkede øjne og tungen lidt ud af munden, som om hun stønnede. Han kunne nu se, at hun havde hænderne nede mellem benene. Hun onanerer, tænkte han. Det dunkede i hans pik. Den var stenhård. Han steg ud af bilen og gik langsomt over mod hende. Hun har ikke opdaget mig endnu, tænkte han. Ja, den var god nok, tænkte han, da han så at hun sad med nederdelen trukket op og trusserne trukket lidt ned. Hendes finger gled langsomt ind og ud af fissen. Han blev stående og nød synet.

Hun lod som om hun ikke havde set ham, men hun havde opdaget ham da han steg ud af bilen.

Det var ham fra køen. Det ophidsede hende enormt, at han stod der og iagttog hende, mens hun onanerede. Jeg er jo pjask hamrende våd, tænkte hun, mens hun ud gennem øjenkrogen så at bulen i hans bukser svarede til hendes fantasi om størrelsen på hans pik.

En kæmpe pik ahh, lige hvad jeg har brug for, tænkte hun. En stor stiv pik op i min fisse, aahhh.

Han kom nu helt hen i mod hende. Han stod nu uden for bilen og kikkede på hende gennem sideruden. Deres øjne mødtes.

Hun stønnede højt, ååhh min fisse.

Han tog hånden ned til lynlåsen i bukserne, åbnede den, tog langsomt pikken frem.

Hun hev efter vejret, mens hun tænkte, aahh den er rigtig stor, så stor som hun havde håbet og troet på.

Han lod hånden glide frem og tilbage henover pikken. Hun syntes næsten den blev større. Hun kunne ikke holde sig tilbage længere, hun åbnede døren. Nu stod han med pikken lige op i hendes ansigt. Han sagde ikke noget. Hun tog fat om hans pik og lod hånden glide langsomt op og ned ad pikken. Den var stenhård, hun tog den i munden og lod tungen forsigtigt glide rundt om pikhovedet. Han stønnede kraftigt.

Pludselig tog han fat i hende og trak hende ud uf bilen. Han løftede hende op, og bar hende over parkeringspladsen, hen mod de borde der var opsat som spisepladser. Han lagde hende op på bordet, og med hurtige bevægelser, hev han hendes nederdel op og hendes trusser af. Han spredte hendes ben. Han så på hendes kusse. Den så lækker ud. Næsten hårløs, så han kunne tydelig se hendes store skamlæber. De var våde og opsvulmede.

Knep mig, stønnede hun, knep min liderlige fisse med din kæmpe pik.

Han tog pikken i hånden og førte den hen til hendes fisse.

Knep mig nu, knep mig, stønnede hun endnu kraftigere.

Han lod pikhovedet køre op og ned mellen hendes store drivvåde skamlæber.

Kneeeeep mig, skreg hun.

Han blev ved, bare for at gøre hende endnu mere liderlig. Det var svært for ham at bevare kontrollen over sig selv, men han ville tirre hende endnu mere. Han stak lige så forsigtigt pikhovedet ind.

Ja kom så, skreg hun.

Han trak det ud igen.

Nej, nej råbte hun.

Han kunne ikke modstå det længere. Det eksplodere i hans hovedet. Han kunne ikke styre det længere. Han styrede pikken helt op i hende med en hurtig og dyb bevægelse.

Hendes ansigt fortrak sig i en grimasse af fuldstændig ekstase, mens hun skreg, jaaaaaaa, pik, din store liderlige pik.

Han kneppede, med hurtige og dybe bevægelser. Hendes kusse passede perfekt til hans pik. Den omsluttede pikken, så påvirkningen var optimal. Han var i en næsten ekstaselignende tilstand. Han kunne simpelthen ikke holde udløsningen tilbage.

Jeg kommer, skreg han, idet han tømte sine nossers indhold ud over hendes skamlæber.

Nej, ikke allerede jeg vil have mere pik, stønnede hun.

Spermen flød ud over hendes fisse, op ad maven og ud over hendes skjorte. Hun kørte sin hånd rundt i spermen på maven. Ahh sperm, stønnede hun, og førte hånden videre ned til fissen.

Fingeren fandt hurtig klitten, som hun masserede med hurtige bevægelser. Med en pludselig bevægelse vendte hun sig om. Hun lå nu på maven på bordet, med let spredte ben og røven i vejret. Hendes fingre kørte nu rundt i hele fissen, mens hun lavede kraftige kneppe bevægelser med hele underlivet. Hans pik nåede dårligt nok at falde, før den var på vej op igen.

Hun tog fat om hans pik og førte den ind i fissen. Ja han ville have mere, meget mere af den fisse. Hun stønnede, ååh din pik, ååh din store liderlige pik, ja, knep min fisse, ja bliv ved, bliv ved. Han stødte sin pik dybt ind i hende.

Det var bare så godt, tænkte hun.

Kan du lide det, sagde han.

Ja, ja, ja stønnede hun.

Hun kunne ikke huske at hun nogensinde havde fået bedre pik. Den var kæmpe stor og fyldte hende helt ud.

Det måtte aldrig stoppe, han skal have pikken op i mig for evigt, tænkte hun.

Hun mærkede, hvordan hans nosser ramte hendes klit, hver gang han stødte pikken hårdt op i hende.

Det må være nogle store nosser, tænkte hun, og stak hånden ned og greb fat om dem.

Få sex i dag

Uhmmmmm.. ja lækre store glatbarberede nosser. Det er bare det liderligste det her, tænkte hun.

Jeg vil se din pik og nosser, sagde hun og vendte sig om.

I det hun vendte sig, så hun, at der bag en buskene stod der en fyr og kiggede på dem.

Ej det løgn, tænkte han, problemer med motoren igen, samme hakke lyd, den har jo lige været på værksted.

Rasteplads 500 m, sagde skiltet. Jeg bliver nødt til at dreje af, tænkte Peter, åh den forpulede motor, og Lis bliver sur, jeg når ikke børnehaven. Peter drejede ind på rastepladsen. Der holdt to andre biler, en Citroen og en Audi. Det var rigtige biler, sagde Lis altid. Hvorfor skal du køre rundt i en gammel spand hvor du får motorstop stort set hver gang du er ude at køre. Peter stoppede bilen i udkanten af parkeringspladsen. Han steg ud af bilen gik foran og åbnede motorhjelmen.

Han kunne høre nogen stønne. Han kikkede rundt. I den anden ende af parkeringspladsen fik han øje på nogle borde og bænke. Det så ud som om der lå en kvinde oven på bordet og der stod en mand bøjet over hende.

Hvad fanden laver de, tænkte han. Det må jeg vist hellere se lidt nærmere på. Der var mange buske omkring området med så han kunne nærme sig de to uden at gå direkte hen til dem. Han var ca. 10 m væk nu. Kvinden lå på bordet med spredte ben. For enden af bordet stod en mand med bukserne nede og pikken fremme. Kvinden slikkede pikken og manden havde sin hånd nede ved kvindens fisse. Peter satte sig ned i skjul af busken. Inden han selv havde nået at fatte hvad der forgik, reagerede hans pik for ham. På tre sekunder var den blevet stiv. Han var nødt til at tage den i hånden. Han fik hurtigt lynet ned og hevet pikken frem. Den var stenhård. Størrelsen fejlede heller ikke noget, havde han tit fået af vide af kvinder, han havde kneppet.

Det så godt nok lækkert ud, det som foregik over på bordet, tænkte han. Hun så dejlig ud, og selv om han ikke kunne se nogle detaljer fra den afstand han stod i, var det ekstremt liderligt, at se hende slikke den kæmpe store pik. Hun kunne dårligt gabe over den. Hun smaskede og stønnede som en gal. Peter gned hurtigere og hurtigere på sin pik. Han pikhoved var stort og opsvulmet, og meget følsomt. Han kom lidt spyt på hænderne, tog fat om pikhovedet og kørte løs med hånden. Det føltes utroligt godt.

Han kunne ikke se hende ordentligt. Han måtte tættere på. Han sneg sig videre til næste busk. Nu var han kun en 4-5 meter fra dem. Ja, det var meget bedre. Hun havde lagt sig om på maven med spredte ben. Han nåede lige at se hendes fisse, inden fyren med voldsom kraft jagede sin kæmpe pik op i hende. Hvilken fisse. Store våde opsvulmede skamlæber, der hang ud af en næsten hårløs fisse. Han blev endnu mere ophidset og kørte løs på sin pik.

Ahh hende ville jeg gerne kneppe, tænkte han.

Hun vendte hovedet, og deres blik mødtes i et splitsekund.

Hun så mig, tænkte han.

Han opdagede nu, at han rent faktisk ikke stod bag busken længere. Han måtte i al sin ophidselse lige så stille have rykket tættere på hende. Han kiggede igen på hendes ansigt. Hun lå nu og stirrede på hans hånd der kørte frem og tilbage over hans pikhoved.

Åhh ,tænkte hun, en drømmepik i min fisse og en næsten magen til bare 5 meter fra mig. Det er næsten for godt til at være sandt.

Han kom nærmere. Hans pik stod næsten lodret op i vejret, så stiv var den. Thomas pumpede løs med sin pik i hendes fisse, men hun mistede lidt af koncentrationen om sin fisse, da hun nu stirrede lige ind i den stiveste pik hun længe havde set, bare en halv meter fra hendes ansigt. Han stod bare der med pikken stikkende ud af bukserne og hænderne ned langs siden. Før hun vidste af det, havde hun grebet ud efter den ført den ind i munden.

Hva’ fanden, tænkte Thomas, der står squ da en fyr med pikken ud bukserne, for enden af bordet. Hvor kom han fra?

Thomas var så ophidset, at han ikke havde lagt mærke til noget som helst. Han var så omtumlet af liderlighed, at han ikke kunne koncentrerer sig om andet end at kneppe den lækre liderlige fisse der lå der foran ham på bordet. Han ænsede kun lige, at hun nu havde grebet fat om fyrens pik og ført den ind i munden. Thomas hamrede sin pik op i hende, hårdere og hårdere. Åhh jeg kommer, jeg kommer, råbte han hæst. Han trak pikken ud i sidste øjeblik og sprøjtede ud over hendes røv. Han kunne ikke huske at det nogensinde havde været bedre. Han kørte sin pik rundt i spermen.

Øj min pik, min pik, mumlede han for sig selv.

Tomas havde helt glemt, den anden fyr, han havde stadig sin pik i hendes mund. Det her overgik fuldstændig alt hvad han før havde prøvet. Thomas trak sig tilbage, kastede sig bagover i græsset, Ahh det er bare så liderligt at mærke hans varme sperm ud over min røv, tænkte hun, imens kørte sin tunge rundt om Peters pikhoved. Ahh han har et dejligt stort pik hoved. Det ville være dejligt, at mærke det oppe i min liderlige fisse, tænkte hun. Som om han havde læst hendes tanker, trak han sin pik ud af hendes mund. Vil du have mere pik, spurgte han, og tog om sin store pik, mens han kørte hånden frem og tilbage. Vil du have mere pik, råbte han hæst? Ja, Ja ,skreg hun, jeg har slet ikke fået nok, knep min liderlige fisse med din kæmpe pik, knep mig. Hun fik pik. Peter kneppede på fuld knald. Han pumpede løs. Helt i bund med sin store pik.

Hun stønnede, så knep mig dog. Ahhhhhh. mer’ kom mer’, lad mig mærke din sperm.

Thomas var kommet lidt til sig selv igen. Han rejste sig op og stod nu ved siden af bordet. Hun vendte hovedet og greb fat om hans pik. Hun trak ham op, så hun nu kunne nå den med munden. Mens hun holdt om hans nosser slikkede hun pikken ren for den sperm.

Mmmm det smager liderligt, tænkte hun.

Det ikke bare smagte liderligt, det var simpelthen det mest liderlige hun nogensinde havde været ude for. En stor pik der pumper løs i min fisse og pik der smager af sperm og fissesaft i munden. Knep, råbte hun med munden fuld af pik. Mer’, mer’ hårdere hårdere. Hun kunne mærke at hun var ved at komme. Hun førte hånden ned til spermen på sin røv. Ahh sperm. Hun flyttede hånden ned til fissen og begyndte med hidsige bevægelser at gnide spermen på hendes klit.

Åhh ,stønnede hun.

Peters pik kørte som en kanin. Hun mærkede nu en fantastisk lyst og varmefornemmelse bølge frem og tilbage i hele hendes underliv. Ahh jeg kommer, skreg hun. Knep. Pik, åhh pik. Kneeeeep. Ahhh jeg kommer.

Hele hendes underliv roterede nu med vilde bevægelser omkring hans pik.

Åhh, min fisse, min fisse. Ahh ja min fisse råbte hun da hun eksploderede i en voldsom orgasme.

Det rykkede kraftigt i Peters krop, da han mærkede hendes orgasme omkring hans pik. Ahh det var for liderligt det her. Hans pik føltes brand varm og han kunne mærke hvordan det begyndte at rykke i hans nosser. Hans pik havde aldrig føltes så stor, som da spermen strømmede op fra nosserne, gennem pikken og ud over hende. Spermen flød ud over mave, ned over fissen og ned af hendes lår.

Hun lå helt udmattet på bordet og stirrede op i luften. Peter lænede sig op ad bordet, mens han prøvede at få pulsen ned. Thomas stod og fumlede med at få sit tøj på. Hun kiggede på ham. Deres blikke mødtes, ligesom første gang i bilkøen. De smilede til hinanden. Uden et ord fik alle tre tøj på. De fandt deres biler og kørte bort.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.