Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg havde omkring årene 2008-13 et mindre netværk af jævnaldrene sexvenner som bl.a var med i vore lille Herreloge. Vi sendte ofte bud efter hinanden når en af os havde behov for ekstra mænd når behovet opstod.

En af mine sexvenner fra netværket sendte mig en mail hvor han skrev at han havde lavet en aftale med en kvinder på 47 år. Min ven og jeg var begge 63 år og vi skulle mødes hos ham den følgende onsdag. Jeg fik hendes mailadresse og skrev til hende at vi ville glæde os til at hun skulle komme. Hun skrev tilbage at hun længe havde fantaseret om at have sex med to mænd og hun glædede sig til at vi skulle mødes og at hun glædede sig til at hendes kusse skulle få dobbelt opmærksomhed. Hun havde ofte fantaseret om at være sammen med to mænd, men aldrig prøvet det.

Dagen oprandt og jeg var kørt til min ven og vi afventede hendes ankomst. Hun sendte en SMS at S toget havde holdt og ventet længe så jeg kørte til stationen og hun dukkede op. Hun præsenterede sig som Sus. Det var en vinteraften så det var mørkt og det var vanskeligt at se hvordan hun så ud. Hun fandt min bil efter beskrivelsen og jeg var faktisk den eneste der holdt på stationen. Vi hilste og kørte det korte stykke hen til vennens hus.

Vi satte os i sofaen på hver side af hende med hver sin kop kaffe. Hun var taget med toget ned til Køge egnen og viste det sig uden at have trusser på. De varede ikke længe inden vores hænder var overalt på hendes krop. Jeg havde fået en hånd ned mellem hendes ben og hun var temmelig våd. Jeg legede med hendes kusse. Vi kom alle hurtigt af tøjet og fortrak ind i soveværelset og den store dobbeltseng. Jeg havde fået lov til at fotografere. Jeg fandt hurtigt ned mellem hendes ben og begyndte at slikke denne spændende våde kusse og hun var i gang med at slikke min ven. Efter at have slikket hende fornemmede jeg at kussen var klar og stak nogle fingre op i den. Jeg havde nu 4 fingre oppe og prøvede at få hånden op. Det gik let som en leg og jeg var nu i gang med at fiste hende med hele hånden oppe i skrævet på hende. Jeg sagde til hende: - Hvad fanden du kan fistes. Ja svarede hun min ex gjorde det ofte.

Nu byttede vi plads og min ven ville også fiste hende men jeg stak min pik i munden på hende. Hun var en dygtig piksutter. Efter nogen tid fik vi hende placeret så det var muligt at kneppe hende. Jeg var den første og jeg listede min pik op og kørte den frem og tilbage over kussen inden jeg langsom lod den forsvinde ind i varmen. Dette at have sin pik oppe i en ny kusse er for mig vild og også noget specielt selv om jeg har prøvet det mange gange. Det er trods alt ikke noget der sker hele tiden. efter at have kneppet hende et stykke tid byttede jeg plads med min ven og han lod sin pik finde vej op i hende. Det var tydeligt at hun kunne lide det og det smaskede noget når pikken kørte i den våde kusse.

Jeg tog lidt fotos undervejs, og vi fik vendt hende om på alle fire og jeg havde fået anbragt mig bagved hende, så min pik var igen inde i varmen mens jeg favnede hendes bryster. Min ven havde anbragt sig så hun kunne slikke pik på ham og sådan kneppede vi i nogen tid.. Vi byttede så min ven kunne kneppe og jeg indtog pladsen i hendes mund. Vi fortsatte igen i og det er sgu en god hobby dette her.

Jeg havde taget noget legetøj med, en vacuum pumpe med en skål til at sætte over kussen på hende. Det skulle da prøves og skålen blev sat på og luften suget ud. Kussen voksede ved det kraftige sug og jeg lod den sidde nogle minutter inden jeg tog den af. Hendes kusse var svulmet op da pumpen trækker blodet ud i skamlæber og klitoris. Jeg måtte simpelthen lige slikke hende. Min ven havde lagt sig på ryggen og hum lå på alle fire så hun kunne slikke ham. Jeg anbragte mig bagved hendes dejlige røv og lod min pik glide op i denne levende kusse Nu kneppede jeg hende for fulde gardiner og var klar på at jeg ville fortsætte til jeg kom. Min ven lå og så salig ud med sin pik i munden på hende da jeg kunne mærke at nu var det nu. Jeg trak mig ud af hende og spillede pikken så spermen fordelte sig på røven og ryggen på hende. Det er jo 12 år siden at dette møde fandt sted og jeg har brugt mine fotos som hjælp til at huske enkeltheder med. Min ven var ved at komme og hun spillede pikken til udløsning.

Hvilken dejlig kvinde vi var kommet i kontakt med. Jeg kørte hende til toget, og kørte så hjem.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 17 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.