Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Brian end ikke hørte døren blive åbnet, om morgnen, men han vågnede brat da han mærkede vægt på sin seng, det tog ham et par minutter at komme i tanke om, hvor han var, og hvad der var sket dagen før, og i den tid, var en person kravlet op under hans dyne, og ind mellem hans ben.

Rummet var stadig mørkt, og Brian var ikke helt stolt over situationen, da han mærkede varme, små hænder glide op af hans inderlår, ramme sit skød, og snart efter måtte han lukke øjnene og nyde, mens han mærkede et par bløde varme læber om sin spændte morgen pik.

SEX I DAG?

Brian måtte gribe fat i dynen, knuge sine hænder og forsøge ikke at spænde i hele kroppen, mens han følte hvordan hans pik, forsvandt længere og længere ind i munden på den ukendte pige, for han var nu ikke længere i tvivl, det MÅTTE bare være en af "stuepigerne".

Hendes læber malkede ham, hendes mund slugte ham, og han kunne se på dynen hvordan hendes hoved gik op og ned, hurtigere og hurtigere, mens trykket i hans nosser nåede et punkt, hvor han snart måtte give efter, og lade hende suge ham tom.

Det øjeblik kom ganske få sekunder efter, da han mærkede hendes varme hånd klemme blidt om hans nosser, samtidige med at en finger blev presset mod hans numse.

I takt med fingeren, gled rundt om hans røvhul, gled pikken ind i hendes mund, og han sprøjtede sin opsparing ind i hendes mund, Brian kunne ikke stoppe sig selv, han brølede mens han kom, og det fik åbenbart bare ham til at komme endnu mere, i stråler kom han igen og igen, og det virkede som om hun bare sank og sank, selv om han var sikker på at NOGET af det, da måtte være ramt ved siden af.

Da han endelig var færdig, slog han dynen til side og så Tanja smile til ham, hun havde hans sæd løbende ned af hagen, mens hun slikkede sig om munden, "God morgen Master Brian" ... "Har de sovet godt?"

Som en teenager der snakker med en pige for første gang, fik han fremstammet et ikke særlig overbevisende "A-ha... øhh jaa.. det øh har jeg..." mens hans stemme knækkede.

Han følte sig ret ynkelig, kunne havde slået sig selv, her lå en flot sexet pige og havde lige givet ham et Blow Job, ja rent faktisk den bedste "morgen vækning" han nogensinde havde oplevet, og så lå han og stammede som var han 13 år gammel, og lige blevet opdaget, i at læse i farmands frække blade.

Han rømmede sig, " ja, det har jeg.. sig mig engang, Du siger konstant "Master" .. hvad skal jeg kalde dig?"

Hun smilede, "Tøs, Frøken, eller bare Tanja, når det er passende... "

"Tak Tanja... for alt... og undskyld det i går..."

"Det skal de ikke undskylde for, de gjorde jo kun, hvad det var de havde brug for at gøre, og det er deres ret."

"- og derud over, kendte de jo heller ikke alle reglerne her i huset, endnu. Det skal de nok komme til med tiden."

Hun smilede, "Skulle jeg være ærlig, og det skal vi jo altid her i huset, havde jeg måske anset dem, for at være en "blød fyr" som jeg kunne snor lidt om min lillefinger, og de beviste blot, at jeg tog fejl."

Hun rejste sig smilende, nejede, og trådte så over til klædeskabet.

Brian måbede, da hun åbnede og tog jakkesæt efter jakkesæt ud, hun stillede et par sorte laksko frem, og til sidst, lagde hun et par forskellige slips på sengen.

Hun trippede ud på badeværelset og tændte for vandet, rode med nogle skabe, og kaldte så på ham.

På bordet ved det store spejl, havde hun lagt et håndklæde, en gammeldags baberkniv og en dåse skum frem, "sid ned Master Brian" hun fejede ud med hånden mod en stol, "- og bare rolig, vi øver med balloner her, for ikke at skade vores herskab."

Brian var ikke helt glad for situationen, han havde aldrig før overladt til andre at babere sig, men hun virkede sikker på sin sag, og snart efter sad han med skum i hele ansigtet.

Ryglænet på stolen kunne ligges lidt tilbage, og Brian troede at hun ville stille sig bag ham, for at babere ham, det havde han jo altid set på FILM, men nej.

Han havde helt glemt at han var nøgen endnu, til hun skrævede over hans skød, og satte sig på hans lår, hvilket blot resulterede i at hans pik endnu engang, mente det var tid til at "hejse flaget".

Hun hævede sig, gled ned over hans pik, og massagerede hans pik med sit underliv, mens hun langsomt og rytmisk trak ragekniven over hans kinder og hals, på intet tidspunkt ramte hun forkert, hverken nede eller oppe, og snart efter rejste hun sig, med ordene "Sådan, så er de nybarberet, nu skal de vaskes, kom..." så tog hun hans hånd, og trak han over mod bruse badet.

Langsomt trak hun sit forklæde, sine hansker, og sin busty af, efterfulgt af sin lille stuepige hue, og til sidst de høj hælede sko, hun slap håret løs, slog med hoved og trådte så ind til ham under bruseren.

Med stor erfaring, grab hun en vaskeklud, kom sæbe på den, og begyndte at vaske hans bryst, hals, ryg og mave, hun sprang hans pik over, og forsatte til fødder, ben og lår, inden hun faldt på knæ foran ham, kom ekstra sæbe på hånden, og begyndte at vaske hans stive pik.

Hun æltede de spændte nosser, vaskede pikken, træk forhuden tilbage og vaskede glansen, skyllede sæben af den, lænede sig så frem, og tog den i munden, smagte på den, og gav den så en tur mere med sæbe, og smagte igen, indtil hun var tilfreds.

Igen og igen var Brian ved at komme, da hun stoppede, og klar til at gribe hende bag nakken og kneppe hendes mund, men han kom hele tiden til at tænke på hendes ord fra tidligere, " De kendte jo ikke alle reglerne her i huset .. endnu." ... så han lod være, han skulle nok få andre changser. Og ellers måtte han jo bare bede om lidt " at sove på"... senere.

Da badet var færdigt, og hun havde tørret ham, overlod hun til ham selv og tage tøj på, mens hun tørrede sig, og tog uniform på igen.

"Øhh Tanja, der er ingen underbukser..?"

"Nej Master Brian, Herrene i huset her, går aldrig med den slags, det er for besværligt, siger de."

"Skik følge eller land fly", tænkte Brian og trak på skulderne, inden han tog bukserne på.

Tanja stod klar til at følge ham, da han fik bundet slipset, "Tanja, er det en normal morgen skik her, eller var denne morgen blot noget "speciel" opmuntring?"

"De bliver vækket kl. ca. 8, de bliver badet hver dag, og barberet hver anden dag, med mindre de har meget kraftig skægvækst, som kræver daglig tilsyn."

"javel ja, hver anden dag er fint." mumlede Brian, mens han måtte opgive og kastede slipset på sengen.

Tanja trådte frem, tog slipset, bandt for ham, og smilede op til ham, "Megte vel Master Brian" så nejede hun, og førte and, ned af gangen, ned af trappen og ned til spisestuen.

Hun åbnede døren, og viste han ind, førte ham til en stol, "Deres plads Sir" og stillede sig over til væggen, da han havde sat sig.

2 pladser fra Brian, for enden af bordet sad "hans far", og i morgenens lys gennem de store panorama vinduer, så han meget ældre ud end Brian havde forestillet sig dage før, hans hud var rynket, og kinderne hang slapt, som på en mand der havde tabt sig kraftigt.

Hans hænder var let kroget, som af gigt, og hans hår var nærmest ikke eksisterende på hoved, kun små lyse totter her og der.

Men stadig udviste han styrke og holdning som en adelig, en mand med magt, som var klar over at et hvert tegn på svaghed, ville blive brugt mod ham, af hans fjender.

Men Master James havde ingen fjender, dette var blot et tegn på hans aristokratiske ophav, hans dannelse og oprette holdning, mod livets modgang, og uvidenhed fra verdenen udenom, som ikke forstod hans liv.

Brians "far", Master James, eller hvad det nu var de kaldte ham, sad blot og kikkede på Brian, mens han fik serveret sin morgen mad, af de let påklædte stuepiger, som bestemt ikke så værst ud, i lyset fra morgnens sol.

Han kikkede kort ind under bordet, havde næsten forventet at der sad en af pigerne, klar til at "servicere" ham, mens han spiste, kun lidt skuffet, måtte han nøjes med sin mad.

I stilheden, mens han spiste, kunne han se ud af vinduerne, ud over den velanlagte parklinende have, og ud over trætoppene, hvor han viste, at hans bil måtte holde fra i går, nede under alt det grønne.

Brian blev klar over hvorfor han aldrig havde set huset før, han havde ikke kunne se det, fordi vejen lå inde mellem træerne i skoven, han havde aldrig stoppet op, og tænkt over om der lå et .. "gods" OVER træerne.

"Når du er færdig med at spise, vil jeg godt vise dig lidt rundt, fortælle dig lidt om stedet her, og måske .. måske se om du har nogle skjulte talenter, som kunne vise sig nyttige, hvis du beslutter at blive.." sagde Master James, mens han stadig blot sad og stirrede på Brian.

Brian hældte hurtigt sin kaffe ned, og var klar til at rejse sig, men inden han nåede så langt, knipsede Master James med finererne og kort efter stod 2 piger ved hans side.

"Piger, Master Brian skal vises rundt.. Camil buk!"

Pigen bukkede sig, og Master James vendte sig mod hende, Camil var en pige med fyldige former, er par brede hofter, og en fyldig struttende barm, Brian sad og smilede lidt for sig selv, og tænkte at hun nemt kunne servere vin til en middag, ved blot at holde flasken mellem de store bryster.

Og da hun rettede sig op, efter at Master James havde rettet en del på hendes barm, opdagede Brian at han ikke havde taget helt fejl, det var godt nok ikke en flaske vin, men der sad et webcam i hendes kavalergang.

"Så kan jeg se med, når i går rundt, mine gamle ben kan ikke følge jer hele vejen." Master James vendte sig mod bordet og skubbede en plade væk på spisebordet, og afslørede en skærm som var bygget ned i bordet.

Tanja og Camil førte and, og Brian blev lidt overrasket, da de startede med at føre ham ud af personale indgangen, ned af trapperne til køkkenet.

Køkkenet var, på trods af resten af husets lidt "ældre udsende" ganske ny moderne, med stål borde, skabe og store gas komfurer, hvide flise gulve, og industri maskiner af en hver tænkelig art, og her havde Brian tænkt, at det var mere i stil med de gamle herskabs køkkener fra "Matador", med brænde komfur og varme kasse, men nej.

Hvad Brian ikke havde forestillet sig, var at der rundt om i det store køkken, farede 8 mennesker rundt i systematiseret kaos.

Eller at det yngste kun lige var fyldt 18, og de ældste omkring 40år gamle, og chokket blev ikke mindre, da han pludselig så 2 "børn" på komme randende ind i køkkenet.

Brian stoppede op, pegede og spurgte "Børn??"

Camil og Tanja, så på ham, og Tanja forklarede:

"Master Brian... Det sker jo at 2 voksne mennesker, som ... øh.. har samvær.. resulterer i en forøgelse af den menneskelige bestand."...

Jeg ved sku godt hvordan børn bliver lavet, udbrød Brian, men hvad laver de her?

Jeg troede først I blev "Plukket" når I var voksne, og modne...

Tanja smilede, "Ja Master Brian.. og modne voksne, kan få børn, ik?"

"Ville de foretrække at vi skaffede os af med vores børn? Eller lader dem, opvokse sammen med ansvarlige voksne, som kan opdrage og passe dem? .. Her passer alle "VORES" børn, men de er naturligvis godt klar over, hvem der er deres mor. Det er i teorien ikke så forskelligt fra 60érnes kollektiver, og Ø-lejere."

Vi tager alle fælles stolthed, i at opdrage dem, de går naturligvis i hjemmeskole, da de KAN risikerer at skulle forlade stedet her, med kort varsel, hvis deres forældre får en stilling andet sted."

Deres forældre? Spurgte Brian med undren i stemmen, er her også mænd?

"Naturligvis, Master Brian, Tjenere, mekanikere, service folk, og bodyguards." svarede Camil.

"Dem har jeg da ikke set noget til..." mumlede Brian, men dog højt nok til at Tanja kunne høre ham, "De bliver optrænet i at se og lytte, men ikke at blive set, vores bodyguards, gør tjeneste verden over, i højt respekterede steder."

Camill indskød "Viste de, at der for nuværende er 6 stk. ansat i det hvide hus i usa, som er oplært her?" .. "undskyld, nej, hvordan skulle de vide det...." hun smilede forlegent og nejede yndefuld, for at undskylde for sin "bommert".

Tanja skulede, grab Brians arm, og begyndte at trække i ham, "Kom Master, der er meget de skal se ..."

Hun førte ham ud gennem bagdøren, ned af trappen, ud på gårdspladsen som Brian genkendte fra aftenen før, han drejede hovedet og kikkede rundt, prøvede at suge det hele til sig, mens Tanja og Camill, forklarede om indretningen, hvor tjeneste folk boede i fløjene, og "Herskabet" i hovedbygningen.

Hun førte dem over mod de låger, som Brian havde bemærket aftenen før, hvoraf en nu stod åben, og han kunne se, at han havde gættet rigtigt, det var garager, men der stod ikke 10 biler, der stod kun 4.

Resten af pladsen derinde, var optaget af søjlelifte, grave, værksteds borde, tavler, og små rum, med alt hvad en bil kunne få brug for, og mere til.

3 mekanikere, stod og små snakkede, da de nærmede sig, men så snart de fik øje på dem, bukkede 2 af dem dybt, mens den sidste stor stiv, som stod han i geled ved en militær opvisning.

"Frank, Ismal, og ham den lidt stive der, er Benji." pegede Tanja, mens hun præsenterede dem.

Hun henvendte sig til de 3 mekanikere, på engelsk, som var det sprog der mest blev brugt i huset, for at undgå misforståelser, da der var folk fra hele verdenen.

(jeg skal nok, undlade at besværliggøre det, og oversætte for jer....)

"Dette er Master Brian, han er Master James´s arving, og vores nye øverste chef, hvis han ønsker at blive."

Få sex i dag

De bukkede, alle 3, "Vi står til tjeneste, Sire!" kom det i 3 stemmet ekko fra de 3 mekanikere.

Brian, kikkede på fyrrerne, deres overalls var pletfrie, ikke en olie plet, ikke et gran skidt på gulvet. Alt værktøj hang på deres plads og var tørret af, det eneste som Brian fandt lidt besynderligt, var at alle 3 gik de i bar overkrop, deres muskler var kraftigt aftegnet på deres svedige arme.

Han bukkede let med hovedet mod dem, og spurgte så:

"Hvad laver i 3, så herude?"

Frank trådte et skridt frem, "Jeg servicerer bilerne Sir.", så trådte han tilbage på linje med de andre.

Ismal, gentog skridtet frem, "Jeg passer maskinerne Sir", og tilbage igen.

Benji, stampede frem, "Jeg plejer våbnene Sir", og stamp tilbage igen.

Brian løftede et øjenbryn, "Våbnene?", og Benji svarede "Ja Sir, til vores skyde træning, vores Bodyguards træner med skydevåben, vores kunder går af og til på jagt, og desuden har vi vores vagtværn, som patruljerer på området. Sir"

"javel ja... " svarede Brian.

"Og når I ikke arbejder? .. jeg tænker på , nok er det lunt, men det er da ikke Så varmt, at jeg ville gå i bar overkrop endnu."

De 3 mekanikere kikkede spørgende på ham, "Ikke forstået, Sir" kom det fra Frank.

Men Tanja havde forstået, hun forklarede:

"Når de går med bar overkrop, indikerer de, at de er klar til at stå til tjeneste, med hensyn til "alternative sysler", de er hverken forlovet, gift eller i parforhold, og kan derfor træde til, såfremt herskabet ønsker hjælp til ... øhhh .. nå ja, altså ... sex."

"Ser de Master, huset har visse reglementer vedr. påklædning, tillad mig at forklare, mens Camill, afhjælper disse unge mænd, med deres "problem"".

Hun havde lagt mærke til at de alle 3, havde store buler i deres bukser, og selvom hun ville elske selv at have "hjulpet" dem, var hun jo nu, en afsat tjenestepige, og kunne ikke tillade sig, at "forurene" sin krop med andre end sin "ejers" væsker.

Men dette havde også sin fordel, for hun var nu højere i ranglisten, end en "simpel stuepige" som Camill, og hun kunne derfor beordre Camill til, at afhjælpe de 3 fyre med deres "problem".

Mens Tanja begyndte at forklare, satte Camill sig på knæ foran de 3 fyre, som straks åbnede for deres gylp, og lukkede deres tykke og stive lem frem, hun begyndte begærligt at sutte og slikke, og den konstante slubren, gurvlen og små stønnen, gjorde at Brian havde svært ved at samle tankerne.

Tanja var ret hurtig opfattende, og træk han lidt til side, pressede ham op mod kølerhjælmen på en bil, satte sig på knæ og fandt hans lynlås, "Nu finder de ud af, hvorfor underbukser er besværlige Master", så lynede hun ned og fiskede hans pik frem.

Mens Brian så på hvordan Camill, blev bukket fremover og fik en pik i mund og mis, og spillede en med hånden, kørte hans egen pik mellem Tanjas hænder, mellem hendes læber og imens prøvede hun at forklarrede:

"Børn indtil 16års alderen, må bære lige det tøj de ønsker, de må ikke røres.

Børn som er fyldt 17, må vælge om de vil bære ½ uniform, og begynde deres optræning, eller forsætte som "normale".

Når de når 18, SKAL de vælge, og hvis de ikke ønsker at påbegynde deres træning, bliver de nød til at forlade os.

Når man er 18 og begynder sin træning, får man, for pigernes vedkommende, sin uniform, som de har set består af, hue, handsker, sko, og forklæde.

Fra man er 17 til 18, er der en overdel til forklædet.

Fra man er 18 til 20 når forklædet hele vejen rundt.

Man bliver opfordret til at lære at bruge tampon, og får lov at bære G-streng i disse perioder, men ellers anses det helst, at vi går bundløse.

Når grunduddannelsen er overstået, får man et kort forklæde, som kun dækker foran, og man får sit halsbånd.

Herefter indgår man i tjenerstaben, på lige fod med alle andre her...."

Brian var ved at eksploderer i hendes mund, da hun pludselig stoppede, rejste sig og lænede sig ind over kølerhjælmen ved siden af ham, mens hun vrikkede indbydende med hofterne.

Brian behøvede ikke flere indbydelser, og stillede sig straks bag hende, og førte sin stive pik op i hendes våde, varme mis.

I takt med de støn som kom over fra den anden side af værkstedet, hvor Camill nu sad og red på Benji, og havde Fransk pik i sin mund, mens Ismal, stødte sin lange stive "hestepik" op i hendes bagerste hul, og en symfoni af "klask" "gurvlen" og "støn" kom i et ubrudt lydtæppe, over fra de 4, på gulvet, stødte Brian sin pik op i Tanjas mis, som gladelig tog imod ham, slugte hver en cm han gav hende, og klemte om ham, som havde hun tænkt sig, at rive den af ham.

"når man... som jeg... bliver .. afsat.. får man lov... at bære.. nederdel... hvis man.. vil.. " ... hun opgav at forklare, og stønnede bare i nydelse, mens han tog hende dybt og hårdt bagfra, mens han kneppede hende som galt det hans liv, igen og igen og igen.. bankede han sin stive pik i bund i hende, indtil hun kunne mærke sine muskler stramme, og den varme følelse af en orgasme som rulle op, da hendes ben begyndte at ryste og ekse, hun grab fast i hjælmen, for ikke at glide ned, mens snurren begyndte i maven, kramperne, i bryst og underlivet, og så bragede hendes orgasme ud i et hylende skrig, som fik Brian til at brøle og presse sin pik, endnu dybere op i hendes skød, mens han tømte sig, hans hænder klemte hårdt om hendes hofter, han negle borede sig ind i hendes hud, og hans hoved hoppede op og ned.

Hans brøl blev svagere, kun for at blive afløst af de 3 mekanikere, som samtidige i kor, brølede deres nydelses sang ud, mens de tømte deres spændte nosser ud over Camill´s ansigt, mens hun forgæves forsøgte at slikke så meget af det i sig, hun kunne.

4 slatne kroppe flød på gulvet, Brian selv stop på valkende ben, mens han støttede sig til bilen, som Tanja stadig lå henover.

Tanja hviskede, mellem sine pust og små stønnen:

"Når man som jeg er blevet "afsat", får man lov at bære nederdel, for at vise, at man ikke længere er til rådighed..."

Og hvis man bliver over 40år, og endnu ikke har fået job andet sted, får man lov at bære bukser.

For fyrrene er reglerne lidt nemmere.

Fra de er 17år til 20rår, bære de bukser og skjorte, efter grunduddannelsen, får de den uniform som tilsvar deres job beskrivelse, og hvis de ønsker at "hjælpe" bære de bar overkrop. ..."

En mobil telefon ringede...

Tanja rakte ned i sin lomme, fiskede den op og tog den:

"Ja Master James, ... Javel Master, vi forsætter vores rundtur.. ja Master lige så snart Camill kan stå på benene igen... Javel master." hun lagde på, kikkede over på Camill.. når du er klar igen, skal vi forsætte vores rundtur.

Camill hviskede: "Giv mig lige 5min...."

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 18 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.