Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Fredag i sidste uge fik jeg invitationen. Invitationen til at tage med et vennepar i sommerhus, i en hel uge, jeg havde selv ferie og havde ikke nogle planer, så jeg tænkte "Hvorfor ikke.." og sagde ja tak.

Jeg ved det lyder som et trist liv, at være rundet de 30 og ikke havde familie eller fester at gå til, men jeg er vist lidt af en enspænder, måske det var netop derfor de havde inviteret mig, for at jeg ikke skulle sidde alene hjemme hele ferien, som jeg plejede at gøre.

SEX I DAG?

Vi havde pakket bilen, og hængeren med tasker og sengetøj, havde fået deres lille søns barnestol på bagsædet, og så sad jeg foran sammen med Flemming.

Flemming og Hanne, 2 søde mennesker først i 30´erne, pæne mennesker, måske ikke lige model typer, men pæne.

Flemming havde lidt begyndende mave, fra sit job, som lagerforvalter, og Hanne var en flot pige der var godt skruet sammen, med lidt fylde, uden at virke kraftig eller fed, men var dog lidt træt at se på.

Hun havde lidt opgivet at gøre så meget ude af sig selv efter at barnet var kommet, men det er måske forståeligt med et kolik barn.

Turen var lang, vi skulle køre i lidt over 4 timer, og nå ja.... Vi skulle lige hente Tanja på vejen.

Tanja var Hannes lillesøster på 17, som vi skulle hente fra hendes efterskole, hun havde sommerferie, og de havde besluttet hun skulle med i sommerhus.

"Gab" tænkte jeg, "en hel uge, med en teenager på slæb...."

Snakken og tiden gik, mens vi kørte, klokken var blevet 16, da vi landede på skolen, og jeg så mig om efter den lille spinkle pige med fletninger og briller som jeg huskede fra hun var på ferie hos dem for nogle år siden.

Hvilken overraskelse ramte mig lige midt i ansigtet, da en pige kun næsten 1½ hoved mindre end jeg kom over til bilen, hendes krop var blevet udviklet, og hvilken udvikling... en lille hjerte formet mås, en nydelig lille talje under nederdelen og en par rigtig gode håndfulde under den nedringede bluse,... Brillerne var væk, og hendes ansigt var blevet til den sødeste lille godte, med langt lyst bølget hår.

Kl. 17 gled vi fra skolen igen, denne gang sad jeg på bagsædet med Tanja på skødet, og Hanne sad foran hos Flemming.

Solen var ved at gå ned, mens vi kørte, og der blev mørkere og mørkere i bilen, snakken gik og efterhånden faldt den lille i søvn.

Tanja havde nok en sød lille mås, men for helvede hvor var hun dog spidsrøvet.

Hun kunne bare ikke sidde stille, og hver gang hun rykkede på sig,,, ja man er jo kun en mand, så naturligt kom der jo en reaktion.

Hun vendte sig af og til om, spurgte om hun var tung, og smilede til mig, jeg svarede at jeg da havde været udsat for værre.. det kunne der slet ikke være noget tvivl om.

Efter noget tid, begyndte min "Reaktion" at blive så kraftig at jeg slet ikke var i tvivl om at hun kunne mærke den, men hun sad stadig bare og fjantede med sin søster på forsædet.

Hun lænede sig frem, og pressede sin mås tilbage mod mit skød, når hun satte sig, lænede sig frem og pressede igen.

Efterhånden var mine shorts kravlet temmelig langt op, og min ret så stive pik, var begyndt at kravle ud gennem det ene ben, hun rejste sig igen, og igen skubbede hun sin røv imod mig, nok til at mine shorts kravlede det sidste stykke op, og mit temmelig voksne lem, stak hovedet uden for mine shorts.

Jeg kunne mærke varmen fra hendes ben og rumpe gennem den tynde nederdel, igen drejede hun sig rundt, smilede og kikkede på mig.

Jeg slog øjnene væk, var nok lidt flov, men hun smilede bare og lænede sig frem.... "hov den der er god, skru op for radioen!"

Hun satte sig tilbage, faktisk helt oppe på min mave, og gled ned mod mit skød, hendes nederdel, var gledet op, og jeg kunne nu mærke hendes trusseløse skød mod mit hoved.

Hun lænede sit hoved tilbage, lagde det på min skulder og hviskede, jeg har prøvet det før, så rakte hun ned, tog fat om mit lem, og førte den til...

Hun trak den helt ud af mine shorts, og langsomt forsvandt den op i hende.

Gud fader i himmelen, tænkte jeg mens hun læende sig frem igen, bukkede i ryggen og satte sig helt ned over den.

Her var jeg bare inviteret med på ferie, og så allerede på turen til sommerhuset, sad jeg med min pik, begravet i en 17års pige, som oven i købet var søster til en af mine gode venner.

Hun lagde hovedet tilbage på min skulder igen... tog mine hænder fra hendes hofter, og flyttede den ene hånd op under sin trøje, op til hendes faste ungpige bryst, og klemte min hånd.

Hvis hun ikke havde siddet uroligt før, så gjorde hun det nu.

Jeg var glad for at musikken spillede lidt højt i bilen, for hun sad med hovedet på min skulder og sad og stønnede blidt, hev og trak efter vejret, mens hun vuggede op og ned, i takt med bilen.

Jeg lod min ene hånd glide ned mellem hendes ben, op under hendes nederdel, og gned forsigtigt på hendes barberede mis, og hendes stive klit, mens jeg klemte og masserede hendes bryst.

Hun fnyste, og hev forsigtigt efter vejret, da hun borede neglene i mine lår, og jeg kunne mærke hun klemte om min pik, derefter sad hun lidt stille mens hendes orgasme ringede af...

Det var utrolig en kontrol den unge tøz havde over sig selv, men det var lykkes hende at ride sig selv til orgasme, og samtidige holde en samtale i gang med sin søster.

Jeg var så horny, og havde bare lyst til at tage hende hårdt, men desværre nærmede vi os sommerhuset, og lysene fra lygtepælene var begyndt at nærme sig, så jeg trak mine hænder væk, men hun rejste sig ikke... hun var færdig med at sidde så uroligt, og blev bare siddende med min pik, oppe i sig.

Bilen rullede ind over grusvejen, og stoppede, dørene blev åbnet, men heldigvis havde Hanne slukket loft lyset, for ikke at vække den lille.

Tanja drejede sig rundt, satte sig en sidste gang hårdt, og rejste sig så og steg ud, mens jeg skyndte mig at rette på mine shorts, og gemme "Frederik"...

Vi gik ind og fik lagt den lille igen, fik engageret os, i hver sit soveværelse og fik spist.

Efter aftensmaden var vi alle 4 lige en tur i den indendørs svømmepøl, inden vi satte os og drak kaffe, og besluttede at gå i seng, det havde været en lang dag.

Fortsættes i nr. 2...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 80 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.