BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg gik i seng, med tanken om Tanja i hovedet, jeg havde bare lyst til at gå ind til hende og gøre det færdig som hun havde startet i bilen, på vejen hertil, men jeg tænkte mig om, hun var 17, jeg var 31, hvad ville der ikke ske, hvis og når hendes søster fandt ud af det, for det skulle hun jo nok, piger kan ikke holde på hemmeligheder, ja det troede jeg da i hvert fald.

Natten var mørk og lun udenfor, så jeg sov, kun med et tyndt lagen og åbent vindue, men jeg må havde sovet tungt, for jeg vågnede af at en eller anden satte sig på min seng i mørket, lod sin varme hånd ligge på min mave og glide langsomt ned... jeg spurte selvfølgelig ...

SEX I DAG?

" øh ja, hvem der? Hvad sker der?"

men fik et "Shhhhh....." som svar... så gled hånden ned under tæppet og ind under min bukse elastik, jeg troede straks det var Tanja, der var kommet for at gøre det færdig og lukkede øjnene, bare nød de små hænders bløde bevægelse og berøringer.

Jeg mærkede hvordan hænderne løftede elastikken i mine bukser og krængede dem ned, så Frederik kom fri.

Han var også begyndt at vokse igen, og jeg kunne mærke hvordan hendes varme hænder omsluttede den, klemte blidt og begyndte at lege.

Jeg kunne i månelyset skimte en siluét og se hvordan hun bukkede sig ned, og så mærke hvordan min stive pik, forsvandt ind mellem hendes varme, bløde læber.

Hendes tunge legede, læberne klemte blidt og jeg lagde min hånd i nakken på hende, stønnede blidt og nød, hendes leg.

Hun begyndte at lege kraftigere og kraftigere, dybere og dybere, og jeg lod min hånd glide ned af hendes bare ryg, til jeg ramte lukketøjet til bhén.

Jeg prøvede at åbne den, men fumlede, som vi fyre nu kan gøre det, når vi ikke kan koncentrerer os, og det kunne jeg ikke, mens hendes læber omsluttede min pik så dejligt.

Endelig lykkes det, og bhén gik op, den faldt af, og jeg kælede for hendes ryg, kælede længere og længere ned, til jeg til min forbavselse opdagede hun havde trusser på, oki, det var da g-string men alligevel, hun havde da ikke haft trusser på i bilen, så hvorfor det nu?

Hun løftede sin numse fra sengen og lod mig lige så stille krænge dem af hende, de gled til gulvet, og jeg lod min hånd glide ned over hendes baller, klemte dem blidt og skulle lige til at lade min hånd glide lidt længere ned, da hun løftede hovedet.

Hun rejste sig med ryggen til mig, gik ned i benenden, og kravlede ind under mit lagen, jeg kunne mærke hun tog fat om min pik, og noget koldt, noget rigtig koldt blev lagt om den, jeg troede det var en våd klud, men blev hurtig klar over at den lyd jeg kunne høre var lyden af en tube der blev lukket, og hun varmede cremen med sine hænder.

Snart var jeg kamp-klar igen, og hun rejste sig som et spøgelse over mig, og satte sig igen langsomt... uendelig langsomt, kunne jeg mærke hendes varme komme nærmere, til jeg kunne mærke et lille stramt hul mod mit smurte, spændte pikhovede.

Langsomt gled den ind i varmen, langsomt, udvidede hun sig og lod mig glide inden for, uha hun var stram.

Mine hænder gled op af hendes lår, og på hendes hofter, jeg støttede hende mens hun gled ned over den, til hun kom helt ned og sidde.

Hun hev efter vejret mens hun langsomt blev van til størrelsen, og mine hænder begyndte at glide op ad.

Stille begyndte hun at ride.. langsomt op og ned, små ryk... jeg var helt euforisk, jeg var bare klar til at flække hendes underliv .. misbruge og voldtage den lille stramme godte, og lige klar til at sprøjte.... Fra min mund undslap et... "For helvede Tanja, bliv ved!!" og hun stoppede straks, og satte sig helt ned over den.

"Tanja?"

DET... var ikke Tanja´s stemme, det var Hannes... jeg spærrede øjnene op og gloede mens hun lod lagenet glide ned.

"øh øh jamen jomen... " en million tanker gled gennem mit hoved på en tiende del af et sekund, men hun smilede bare til mig, og begyndte at grine stille.

Jeg gloede bare på hende, viste slet ikke hvad jeg skulle sige, men hun smilede nu bare til mig, og sagde så...

Nu skal du høre:

Jeg og Flemming har i lang tid haft en hemmelighed, vi har levet i et trekants forhold med Tanja, hvor han har lov til at "hygge" sig lidt med hende, men kun oralt og analt, for vi skal jo ikke risikerer at hun også, får børn med ham.

Hun har ofte kommet hos os, mens jeg var gravid og lettet hans tryk, når jeg ikke havde lyst, men efter jeg fødte, fik vi lyst til, der skulle ske noget mere... vi ønskede faktisk du skulle blive min ven, som jeg kunne "hygge" mig lidt med, mens han var hos Tanja, og derfor blev du inviteret med på den her tur.

Hun smilede igen, og kikkede på mig, jeg kikke forlegent tilbage, og viste ikke rigtig hvad jeg skulle sige.

Vi har den aftale, at han kun må tage hende i numsen, og det vil blive det sammen for dig, altså hvis du kan accepterer det?

Hun smilede igen.

Jeg tænkte mig lidt om, overvejede konsekvenserne, for og imod og.......

Længere nåede jeg ikke før, hun var begyndt at ride på min pik igen, hendes stramme numse muskler klemte om min pik, mens hendes krop gled op, mine hænder greb om hendes baller, æltede dem, klemte dem, og klappede dem, mens hun red.

Jeg klemte hendes dejlige fyldige bryster, nulrede hendes stive vorter, og hun stønnede mere og mere.

Langsomt men sikkert red hun os mod orgasmen, og jeg måtte bide mig selv i læben for ikke at skrige højt da hun kom, og klemte de sidste safter ud af min pik.

Hun blev siddende til jeg var helt færdig med at sprøjte, inden hun klemte blidt og rejste sig, så hun klemte det sidste ud af den.

Hun greb sine trusser og tog dem på, og satte mine bukser på plads.

Kom søde sagde hun og tog min hånd, vi gik gennem stuen over til Tanjas værelse og udenfor kunne vi høre den unge pige stønne, vi åbnede forsigtigt døren og kunne se Flemming stå og tage sin kones 17års søster bagfra.

De stod med siden til os og vi kunne se ALT...

Fortsættes i kapitel 3.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 65 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.