Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Denne historie er skrevet med tilladelse til kopi af M41-spasex, og er en alternativ version af: "Brystbombe fik en iphone i fissen del. 1." MED ANDRE ORD, dette er IKKE min historie, jeg har blot omskrevet den.

Musikken pumpede fra de store højttalere, mørket blev konstant afbrudt af de blinkende strobe- og blitz-lys, stemmer, pift og bassen, døvede hendes ører på diskoteket, men i hendes lomme kunne Jeanette mærke sin nye iphone vibrere. Det var en besked fra Maja, hendes bedste veninde.

SEX I DAG?

"Noget puls i natten? Fundet en P at ride? ;-) " Jeanette smilede for sig selv, typisk Maja at være så fræk og ligefrem, hun lagde aldrig fingeren imellem, kaldte en spade for en spade.

Jeanette lagde telefonen tilbage i lommen, og kikkede rundt efter en sød fyr, hun kunne få øjenkontakt med. Hun håbede da aftenen ville ende bedre end de sidste par gange, for hun var ved at blive ret trængende.

Hun følte sig lidt rusten, det var trods alt også seks måneder siden, hun havde haft brug for at være på DATE sids. Seks måneder i tryghedens arme, hjemme hos kæresten, og så pludselig ensomhed, og det midt i hendes sabba år fra gymnasiet. Hun skulle helt klart tilbage til bøgerne, men først skulle hun lige nyde livet.

Lige for tiden arbejdede hun i en tøjbutik, og her en måned efter, at hun havde droppet kæresten, var hun klar, havde brugt dagen på arbejde til at gå og afprøve lidt af det "frække" tøj, havde da også fået en del "piften" og elevatorblikke, men indtil videre var der ikke noget som virkede "interessant".

Hun stod og tænkte tilbage, og overvejede, om hun måske var for kræsen, "Neeejj".. hun havde ikke haft mange sex-partnere i de fire år siden hendes mødom røg, men havde haft tre dejlige forhold med masser af dejlig sex. Ikke noget med "one-nights", de havde altid haft lyst til at se hinanden igen dagen efter, og dagen efter.. og .. dejlig god sex med søde fyre.

Men hun havde en "fetish", hun tændte på store pikke, helst MEGET store. Det havde hun altid gjort, og hun havde været heldig. Det er muligt at nogle mener, størrelse ikke betyder noget, men det havde altid gjort hende liderlig at se en fyr kunne være stor - også selv om den var slap.

Den første hun havde været sammen med, kunne hun huske havde været 22 centimeter, når var stiv.. hun huskede at hun havde måbet og begyndt at savle, da hun så den, og smilede for sig selv da hun kom til at tænke på Maja engang havde sagt, at det svarede til to iphones i længden. De to havde tit sms'et frem og tilbage og sammenlinget, og det var en stående vittighed, at de brugte iphones som lineal, både i sengen og bagefter, når de skulle udveksle erfaringer.

Maja havde oplevet en del i sit korte sexliv, Jeanette havde til gengæld haft længere forhold, men hun havde en god fantasi, og det hjalp jo også.

Hun kikkede sig om ved baren, havde egentlig besluttet sig for at gå, da hun så ham. Han smilede til hende oppe fra baren, gennem tågen af blinkende diskolygter og den høje lyd.

Jeanette havde da fået lidt at drikke, men hun var ikke fuld - det var hun stort set aldrig. Hun var ofte i byen og drak med måde, hun vidste, hvor hendes grænse gik, og drak aldrig mere end at hun kunne pjatte, charmere og holde til en hel aftens lagen-motion, hvis det gik som hun håbede.

Han var en høj fyr, der holdt hendes blik fast over baren, og hun tænkte "endelig en som ved hvor øjnene sidder.." Jeanette var en lille pige på 19år 163 cm. højde og 54 kg., så hun var et nips ved siden af hans næsten to meter, men hendes bryster var grund til mange fyres sænkede blik. En E-skål - de var vokset ret kraftigt de seneste år, fra en stor C til en lille E på grund af P-pillerne, så de var vist ikke stoppet med at vokse endnu.

P-pillerne var da også praktiske, for hvem går i bad med tøj på? Nej at mærke en stor pik fylde en ud, mærke hvordan det er hud, der glider mod ens eget hud og fylder en til bristepunktet. Det er noget helt andet, en hel anden verden.

De fyre hun havde været sammen med, havde været 22, 20 og omkring 15 cm. Den første fyr, hun havde været sammen med, havde været noget så dejlig blid, havde lært hende at slappe af og nyde at blive fyldt, den anden fyr havde været lidt voldsommere, men da havde hun jo også lært tricksene, han var stor, lang og tyk og så var han sød - en dejlig kombination.

Den sidste, ham med den på 15-17 stykker, var god til "sit arbejde", når han først kom rigtig i gang, kunne hun ikke mærke den store forskel. Det var under forspillet, at hun savnede en stor en, når hun lå og prøvede at lege med den, sutte på den, spille på den og kæle for den, så manglede der "noget".

Jeanette var en spinkel pige, hendes hår var rødblond og nåede til midt på ryggen, og hun havde en sart lys hud, som gjorde, at hendes små fine brystvorter virkede helt lyserøde. Hendes mis blev holdt glatbarberet, og de små fine læber, stod frem som små lyserøde porte til himlen, med løfter om evig frelse.

De fyre, hun havde været sammen med, havde aldrig haft problemer med at få "lyst, når hun begyndte at lege med dem, og hun fornemmede at fyren oppe i baren også kunne virke som om han havde lysten til at få en lille rødblond, barmsvær "vildkat" med hjem i seng, så hun begyndte at gå over mod fyren.

Jo nærmere hun kom, jo mere kunne hun se af ham. Omkring to meter, nogenlunde samme alder som hende selv, muskuløs, med markeret ansigt og flotte aristokratiske træk - han så godt ud.

Hvem siger man løber på hinanden igen? Hvem siger at man ikke bare kan mødes en enkel nat, og få tilfredsstillet sine behov? .. det skreg i hendes krop.. "Det gør JEG!!!"

Hun kunne jo ikke så godt bare gå over og bestille en Breezer, kaste med det lange hår, kikke på ham og sige "Jeg er liderlig" selv om det var det hun havde mest lyst til. Så hun benyttede sig af sine andre evner, og fik med sine små uskyldige blå øjne, sendt budskabet over bardisken. Fyren smilede tilbage, skilte læberne let, og slikkede sig om læberne, mens hans mørkebrune øjne sagde "kys mig.. smag mig.. lad mig smage dig", hun smilede tilbage med et glimt i øjet, han virkede ædru som hende selv, men hvad - klokken var jo heller ikke ret meget, festen var kun lige begyndt.

Gad vide, hvordan den skulle ende?

Han rakte hånden frem og præsenterede sig pænt, "Nicolas er navnet, må jeg byde prinsessen på en øl?"

"Prins charming" tænkte Jeanette, og takkede ja til tilbuddet, mens hun kikkede lidt skævt til sin Breezer, og stillede den til side.

Snakken begyndte langsomt, men blev mere og mere intens, mens de frit og seriøst sludrede, og hun fik af vide at han også studerede, bare på gymnasiet i nabobyen, 30 km. væk.

Men nu var han flyttet ind til den jyske storby og arbejdede på et lager. Lige som Jeanette ville han godt tilbage på skole igen - snittet var der jo.

Jeanette smilede af ordspillet, hun havde også snittet, både på eksamensbeviset og i hendes kjole, den råhvide, lange kjole med det enkelte snit, og en dyb udskæring, der på ingen måde kunne skjule hendes fyldige barm. Det gjorde nu heller ikke noget.

Endnu engang vibrerede hendes telefon i lommen, det var nok bare Maja der ville høre hvordan det gik, så hun ignorerede den og lukkede op for alle sine talenter og skød brystet lidt frem. Her var en "fisk", som skulle på krogen.

I den sidste måned havde hun tænkt på at få pik og blive gennemkneppet, havde leget selv, og drømt om de fyre, hun savnede. De var vokset fra hinanden, som de så tit sker, og gad ikke fyrene mere, men havde hun kunne få lavet en DILDO af deres pik, havde det været vidunderligt. Den seneste tid havde hendes fantasi kørt i overgear, og de gamle dildoer var snart slidt op.

De tog hinanden i hænderne og bevægede sig ud på dansegulvet, hvor de snoede sig om hinanden og gned kroppene mod den andens. Hendes fyldige barm smygede sig mod hans mave og hans bule, som langsomt blev mere og mere synlig, gned mod hendes, mens hun lod ham få udsigt til den sorte g-string gennem den tynde sommer kjole. Snart blev det tydeligt for hende, at der ikke skulle meget begejstring til før at den havde problemer med at være i de stramme bukser, og hun kunne uden problemer se at der var tale om en hel del mere end "en smule trold".

Hendes hænder kørte hen over hans faste brystkasse, ned over den velformede røv, som lige fik en klem, og hun sukkede, tanken om den store pik, tændte hende, tanken om en stor dejlig pik, både i og uden for hendes stramme mis, men at se den sådan fylde et par jeans ud, se formen blive fremtrædende, og stoffet som spændte om den, mens hun kunne ane den bevæge sig i takt med hans danse moves – det var bare så frækt.

Selv om de dansede tæt, og hun med vilje, gjorde sig anstrengelser for at ramme den så ofte hun kunne, drillende og frækt, forblev den stor fast og halvstiv i bukserne, uden at han lod sig mærke af det.

Nicolas så sød ud, og han virkede sød og hans krop var fræk, så mon ikke hans tanker også var det?

De gik op i baren og fik endnu en øl, og Jeanette fik slukket den tørst som kunne slukkes, lige her og nu i hvert fald.

Jeanette lagde hovedet lidt på skrå og kikkede på ham. "Bor du her i byen Nicolas? Jeg bor desværre stadig hjemme og det er sku knap så fedt. Min sidste kæreste havde sin egen lejlighed, det var ret praktisk, når man gerne vil være lidt i fred, smilede hun.

"Det har jeg også, Jeg har boet i lejlighed de seneste par år, det har jeg tit været rigtig glad for." smilede Nicolas.

Jeanette forstod, hvad han sagde, men der ville gå et par uger, inden ordenes faktiske betydning faldt på plads. Nicolas havde været seksuelt aktiv længere end hende, han var en erfaren fyr, og piger fra 17 til 62 havde nydt hans kunnen på lagnerne, og han havde brugt sin "gave" med rund hånd.

Men alt det vidste Jeanette intet om, hun stod blot der og håbede på at komme til at vride sig rundt på lagnerne med Nicolas en enkelt nat - og så håbe på, at han ville mere.

"Skal vi tage en drink mere her eller hjemme hos mig?" spurgte Nicolas, og Jeanette greb tilbuddet, "Hjemme hos dig" smilede hun, og så gik de to ud fra diskoteket hånd i hånd.

Langsomt gled taxaen gennem natten mens de kyssede på bagsædet, og deres hænder og tunger gik på opdagelse, og undersøgte de dele som senere skulle nydes i fulde drag. Hans læber mod hendes, mens forventningens glæde steg, og planer blev lagt for weekendens udskejelser - eller i hvert fald indtil næste dags eftermiddag.

Da taxien holdt stille, trak Nicolas hånden væk fra hendes fyldige bryst og betalte, åbnede døren som en gentleman, og førte hende op til sin lejlighed.

Han låste op, lod hende træde ind, og straks mødtes de igen i en hed omfavnelse, mens han skubbede døren i med foden.

Hans hænder lagde sig blidt om hendes kinder, og han trak hende ind til et hedt kys, mens hun lukkede øjnene og mærkede hans hænder glide ned over sine skuldre og skubbe jakken af. Med et svagt "dump" landede den på gulvet hvor de stod, og snart efter røg kjolen samme vej, mens hans øjne gled ned over hendes slanke krop, som nu kun var iført en bh og g-strings trusser så tynde som en violin streng.

Genert smilede hun, mens Nicolas førte hende over til sofaen og hentede et par øl. Da han kom tilbage, så hun straks, at bulen i hans bukser bestemt ikke var blevet mindre af at se hende uden tøj.

Han satte sig ved hendes side, kyssede hende, lod sin hånd glide op af hendes lår, og mærkede, hvordan hendes åndedræt blev hastigere. Hun lænede sig ind mod ham, og nu var det hans tur til at læne sig tilbage og lukke øjnene, mens hendes hænder gled over hans bryst, ind under t-shirten og neglene kradsede blidt på hans skind, mens den anden hånd gled fra hans knæ op mod hans skød, og langsomt gled hen over den store bule i bukserne.

Selv om hun havde lagt mærke til og mærket den på dansegulvet, blev hun lidt overrasket over dens faktiske størrelse og hårdhed, nu hvor hun kunne mærke den mellem sine fingre. Blidt klemte hun den - for at være helt sikker.

Nicolas løftede hånden og kælede for hendes bryster, imponeret over den store størrelse på så slank en pige. Han rakte om for at åbne hendes bh, og som de fleste ophidsede fyre fumlede han en tid med at få hægterne op, men endelig lykkes det, og da bhén slap, måtte han gispe let over at se hendes faste store bryster. De sad, store, bløde og dråbeformede, på hendes slanke krop med det fantastiske søde ansigt, det kærlige brede smil, de kælende øjne, og den perfekte lille vipse talje - kort sagt nok det nærmeste man kom en levende udgave af kærlighedsgudinden Athene.

En "BIB-BIB" ude fra gangen afbrød deres leg, endnu en sms besked, "Fuck jeg har glemt at slå den på lydløs, øjeblik.." hun smilede til Nicolas og rejste sig, trådte hen over hans ben, vendte sig om og bukkede så langsomt i hofterne, mens hun langsomt trak trusserne ned, så han fik frit udsyn bagfra, inden hun med bar numse og vrikkende hofter gik ud i gangen, for at finde sin telefon i tasken.

"Du har 4 nye beskeder". Stod der på displayet. Hun så straks at de alle var fra Maja.

"Nå fundet noget P. :-> "

"Får du P. ?"

"Nøjj, du får da P."

"Fuck tøz, du bliver da gennem fucket."

Jeanette smilede, nu skulle Maja få noget at tænke på, så hun tog et billede af sit underliv, og skrev, "Missen er sulten, muligvis bliver den fodret i nat ;-) " og sendte til Maja.

Hun smed telefonen tilbage i tasken og glemte alt om at sætte den på lydløs, før hun var nået halv ind i stuen igen. Nå fuck det, klokken er halv to om natten, hvis folk ringer er det vigtigt, og beskeder kan jeg forhåbentlig ikke høre om en halv time, med mindre han er en VIRKELIG skuffelse."

Hun gik tilbage i stuen, det rørte hende ikke en dyt, at hun lige nu rendte rundt i en forholdsvis fremmede fyrs lejlighed i Eva-kostume.

Inde i stuen havde Nicolas dæmpet lyset og tændt et par fyrfads lys, men hun kunne uden problemer se den store fyr sidde i sofaen og gnide på sin pik. Han gjorde klar til at lukke op for "godterne", men Jeanette rystede på hovedet, skubbede bordet væk, og gled ned på knæ, og kravlede den sidste meter, som en sulten kat, på alle fire, mens hendes lange hår blev kastet over skulderen og dannede en manke som en løve.

Hendes hænder gled op ad hans lår til de nåede bulen, som hun gned lidt ekstra. Hun lukkede bæltet op, knappede efter lidt besvær bukserne op, og trak siderne væk mens hun gispede. Lige foran hende lå den - en Anakonda af størrelse, stor og fed med et blåviolet hoved, og fanget af iver trak hun hastigt hans bukser af.

Det var efterhånden længe siden, Jeanette havde set en pik på 22 cm. – og endnu længere siden, at hun havde mærket en, selv om hun selvfølgelig havde surfet på nettet og set på billeder af store pikke, så virkede den her enormt stor. Hendes fingre kløede for at få fat i den, og hurtigt begyndte hun at flå hans boksershorts af.

Hun måtte stoppe op lidt, dybt chokeret. Den stod der foran hende næsten stiv og pegede mod himlen, og straks kom hun til at tænke på Maja og hendes måleenhed, og kunne ikke lade være med at le.

"Hvad?? " sagde Nicolas lidt skræmt, det var ikke den opførelse han var vant til at få, når en pige så hans pik første gang.

"Jeg kom bare til at tænke på min telefon," svarede Jeanette, "min Iphone er lige omkring 12 cm. lang, og spekulerede over hvor mange telefoner der gik på den pik der." grinede hun.

"To og en halv sådan cirka" svarede Nicolas med et frækt smil, mens han og Jeanette gned på den sammen, "og så er den omkring 20 cm. slap, med det kommer du nok aldrig til at opleve..." mens han blinkede til hende.

"Hvor bred er din telefon? " spurgte Nicolas.

"Det har jeg da aldrig tænkt over, men jeg kan da hente den, så vi kan måle.."

Mens han trak t-shirten over sin muskuløse overkrop og brede skuldre, gik hun ud efter telefonen, og spekulerede over, hvordan hendes lille stramme mis skulle kunne tage imod sådan en pik, og hun ville flække, eller om han kunne komme i bund, om det overhovedet var muligt at ride på sådan en, eller om hun skulle forvente at blive knust, når den store stive murbrækker, stødte op og fyldte hendes underliv til bristepunktet, uanset hvad skulle det prøves.

"Jeg ved ikke hvor bred en Iphone er, det har jeg aldrig tænkt over" hun lagde den ned oven på pikken, "Men den er lige så bred som telefonen. " Arhhh dahm," tænkte hun. "To en halv runde Iphone, i min mis, det bliver vildt." sagde Jeanette.

Det skulle Maja bare vide, tænkte hun og smilede. Mon man kunne komme til at tage et billede af den? Nej hun måtte hellere lade være med at spørge, Jeanette var ikke typen der samlede på "trofæer", hun samlede på skønne sex-oplevelser.

"Men hvordan kan du kneppe med sådan en stor en?" spurgte Jeanette lidt nervøst.

Nicolas smilede sødt til hende, "Jooo først gør jeg dig virkelig liderlig, så smører jeg godt med creme på, og så binder jeg dig, så du ikke kan stikke af, når jeg presser den op i din stramme numse." grinte han, "nej pjat til side, hvis vi bruge nok creme og går langsomt frem skulle det nok gå, og hvis det gør FOR ondt, må vi jo bare finde en anden leg, til i aften." smilede han med et frækt glimt i øjet.

Jeanette gled ned på knæ igen, mellem hans ben, og gned forsigtigt på den, mens han fortsatte med at snakke.

"Jeg har prøvet en del kvinder i min tid og kun få, er det ikke lykkes at "få på". Smilede han.

Jeanette sænkede blikket og gabte næsten kæberne af led for at få det store blå-violette hoved inden for læberne, hvor det fyldte hendes mund, og næsten sad fast bag læberne, som når en han-hund sidder fast i en tæve, og straks reagerede hendes mis.

Men det gjorde Nicolas pik også, og den begyndte at vokse sig større. Nu sad Jeanette fast, og Nicolas smilede. Han bad hende kravle op på sofaen ved siden af sig. Det blev en ret klodset tur, da hun jo ikke kunne få trukket munden væk fra den store pik, men det lykkedes. Da hun var oppe, rakte han ud og greb om hendes liv, drejede hende rundt og nu lå hun med hovedet nedad, benene over hans skuldre, og missen i den rette stilling til at mærke hans tunge som langsomt begyndte at gå på opdagelse mellem hendes bløde læber.

Nicolas lænede sig bagover på sofaen, og de lå i 69 mens han kærligt og blidt lod sin erfarne tunge sprede hendes læber, suge på klitten, og nappe blidt i de følsomme stykker hud, som udgjorde hendes spændte køn.

Nicolas satte sig op, tog et fast greb om hende, og rejste sig, Jeanette slog benene om hans nakke, mens han meget langsomt og forsigtigt listede ind i soveværelset, hvor han med stærke arme lagde sig ned på sengen og trak hende ind over sig.

Det lykkedes endelig Jeanette at trække hovedet fri, selv om Nicolas ømmede sig lidt, men den store pik, vippede bare et par gange og forblev stiv.

Jeanette vendte sig om, kravlede op og lagde sig i hans arme, han trak hende ind og kyssede hende blidt på halsen, nappede i hendes øreflipper, og hans varme tunge kærtegnede hendes lyse hud, hendes hånd fangede pikken og begyndte at gnide på den, mens hans hænder undersøgte hendes krop, gled hen over hendes formfulde bryster og flade mave. Hans hænder bevægede sig rundt på hele hendes krop, som var han en mand der var ved at miste synet, og ville huske hver en detalje, når der blev mørke.

Hans store fingre nulrede de små vorter, klemte dem blidt, og hendes vejrtrækning blev en tid let overfladisk. Han bukkede sig ned og sugede den ene vorte ind mellem læberne, nappede blidt og slikkede på den, kørte tungen rundt i cirkler om vorten, mens hans ene hånd gled ned ad hendes mave, ned mellem hendes ben og fandt den ventende mis.

Få sex i dag

Hendes greb om hans kæmpe pik strammede, da hans ene finger gled mellem læberne, og langsomt arbejdede sig op i hende, langsomt efterhånden som den blev fugtig af hendes egne safter, begravede den sig dybere og dybere i hendes skød, mens hun selv gned hurtigere og hurtigere på pikken.

Nicolas fjernede let hendes hånd, vendte sig og lå ved siden af hende, mens hans tunge igen tog hendes skød under behandling i lange dybe slik, mens fingeren gjorde sit arbejde, og pikken igen strittede lige mod hendes ansigt.

Endnu engang forsøgte hun. Om det skyldtes, at hun slappede mere af nu, eller om pikken havde fået lidt hvile, så kunne den nu presses ind mellem hendes læber, og der var plads til at hun kunne bruge sin tunge.

Nicolas trak langsomt fingeren ud af hende, men kørte stadig de lange seje slik op mellem læberne, og ramte hver gang hendes bankende spændte klit, da hun mærkede hvordan noget nyt gjorde sin entre. En svag snurren blandede sig imellem hendes pulsslag i den liderlige mis og udvidede hende. Langsomt pressede han den store dildo op i hende, hun løftede hovedet og så, hvordan han lukkede sengebordsskuffen med den ene hånd, mens han pressede den op, og hun spredte villigt benene lidt ekstra for at give plads.

Hendes tunge gled op og ned af det store skaft, helt nede fra den glatte rod og de spændte glatte nosser, og hele vejen op. Som en slikkepind, hun aldrig kunne slide op, slikkede og suttede hun, nappede i det store hoved og i de spændte nosser, hendes tænder gled over det spændte hoved, og læberne kyssede den, mens hun sugede sig fast på den, som var det hendes redning fra at drukne i liderlighed.

Hun var klar, hun var helt klar.. han skulle bare kneppe hende sønder og sammen, men Nicolas gav sig god tid. Han vidste af erfaring fra de ikke så få piger og kvinder, han havde været sammen med, at skulle det lykkes for hende at tage den fuldt og helt, så skulle hun sejle. Han kunne mærke hvor stram hun var, og vidste, hvor meget der afhang af hendes egne væsker, hvis hun skulle nyde det - og det mente han, at hun skulle.

Jeanette begyndte helt uforberedt at grine, Nicolas kikkede på hende, "hvad griner du af?". .. og Jeanette svarede "Jeg har en Iphone på tværs i munden.." og så grinede de begge to mens hun pressede den ind mellem læberne og mumlede, "Hai-go" (hallo) ..

Nicolas brugte sin tunge, sine fingre og dildoen i over en time, bragte hende op til liiige før.. hun var ved at komme, og stoppede så, ventede lidt og forsatte så, i over en time, legede han med hende, og holdt hende på grænsen af orgasmens vanvid, og hun farede op og ned af lysternes bølger, indtil Nicolas rejste sig med safterne glinsende i hele ansigtet.

Han vendte Jeanette om på ryggen, spredte blidt hendes ben og satte sig mellem dem, han rakte ud og åbnede skuffen igen, "Mere legetøj?" spurgte Jeanette, men han tog et kondom frem.

"Det er ikke alle steder jeg kan få nogle der passer, men de kan da dække hovedet", sSmilede han, "Jeg skal nok være forsigtig.. må alle måder"­, hviskede han, mens han lænede sig frem og kyssede hende dybt og krævende, og deres tunger snoede sig om hinanden.

Han rakte ud og tog en bøtte glidecreme i skuffen, gned pikken ind i det, og gned op og ned af skaftet i dens fulde længde. Nicolas støttede sig til sengen og lænede sig ind over hende, og straks følte hun sig meget lille i denne store fyrs magt. Han styrede pikken til og pressede forsigtigt sin store pik ind mod hendes drivvåde mis.

Jeanette kom straks til at tænke på noget, hendes storesøster engang havde sagt. "Det værste at få ud var hovedet - resten kom af sig selv..."

Hun var ret overbevist om, at hun nu vidste, hvordan det var at føde. Aldrig havde det spændt sådan i hendes underliv, aldrig havde hun følt det som om hun skulle flækkes som nu, hun forsøgte at trække sig baglæns, men Nicolas holdt hende fast og hviskede: "Det bliver lige straks bedre...".

Han rakte ned og greb om hendes nakke, holdt hende fast og øgede presset, så det store glinsende pikhoved udvidede hendes stramme mis og langsomt gled ind i hende.

Som da den første gang gled ind mellem hendes læber, mærkede hun hvordan glædens smerte tog langsomt til, og så da den var inde, blev smerten afløst af nydelsens glæde.

"Du..du .. du kører den ikke helt i bund vel?.. Det er der vist ikke plads til." sagde Jeanette med bekymring i stemmen, da det gik op for hende, hvordan det kunne ende. Ikke med den skønne afslappede sex, men et underliv, der smertede af en kæmpe piks knusende kraft.

"Jeg har prøvet det før, jeg ved at de fleste kvinder kan tage en 20-22 cm., men jeg plejer aldrig at køre den i bund. Jeg kan godt styre mig. Det er min skæbne aldrig at få den helt ind, hverken her eller oralt," hviskede Nicolas, mens hans stønnen afslørede, at han bestemt ikke var upåvirket af den unge brystbombe, han nu lå her med, var jævnaldrende, og indtil videre kunne tage i mod ham, centimeter efter centimeter mens han langsomt pressede sig lidt mere ind ad gangen.

Jeanette mærkede, hvordan lysten meldte sin ankomst igen, og hun rakte op, rakte rundt om ham, og trak ham ned mod sig, så hendes negle satte røde spor i hans ryg. Mens hans hoved røg op, og han øgede tempoet, begyndte hun at vende det hvide ud af øjnene, og mærkede hvordan orgasmens top langsomt gjorde sit indtog, hun mærkede hvordan hendes mis strammede, hvordan hendes underliv krampede, og hun bukkede i ryggen, så hun næsten lettede fra madrassen, da orgasmen rullede ind, som små lyn der forplantede sig op gennem ryggen, til det bagerste af hovedet, hvor det eksploderede i stjerner for hendes øjne, og susen for ørerne.

"Knep mig ...", hvæsede Jeanette liderligt, da hendes syn igen begyndte af kunne fokusere, og den lille uskyldige pige var væk. Nu var der en liderlig tøz, som ville havde pik, og det skulle han give hende nu.

Jeanette plejede gerne at være begrænset af fyrens kunnen, normalt havde hun lyst fem-seks gange på en nat, og det gjaldt om at udnytte de få timer, hun kunne få huset for sig selv, når de gamle ikke var hjemme. Derfor var hun også vant til at det med forspil ikke altid var nogen lang oplevelse - til gengæld var stederne gerne ret fantasifulde, så som køkkenbordet, sofaen, vaskekælderen eller garagen, når huset var tomt.

Hun lukkede øjnene og nød følelsen af Nicolas, nød sexen, hun mærkede pikken der gled mellem hendes stramme læber, og kunne ikke afgøre om der var 8, 12 eller 20 cm. oppe i hende. Det gjorde en smule ondt af og til, men det var skønt.

Nicolas stønnede højere og højere, hun mærkede hvordan han stødte hårdere og hårdere, dybere og dybere og satte tempoet op, mens hendes krop blev skubbet frem og tilbage, og de store bryster lystigt gyngede.

Jeanette åbnede øjnene og løftede hovedet, hun så hvordan Nicolas pik langsomt i fast rytme forsvandt op i hende og kom frem igen, så hvordan han med sin trænede krop og et koncentreret blik, styrede sin pik ind mellem hendes ben og op i hendes stramme skød. Hun så, at der stadig var en del af den, som ikke kom ind i varmen, og det fik hende bare endnu mere tændt.

Hun rakte ud efter sin telefon, "må... jeg...?", stønnede hun i takt med hans bevægelser, med et sagligt glimt i øjet.

Nicolas stønnede også, men havde lidt overskud til at nikke, og Jeanette begyndte at tage et par billeder, mens den store pik gled ind og ud af hende. Kun billeder .. denne gang.

Jeanette smilede til Nicolas, og hviskede "slap lige af to minutter " og han stoppede lidt op og lå stille, stadig med pikken dybt begravet i hende, og hun begyndte at taste, hun skulle lige sende Maja beviser for sagen, en MMS, eller rettere et billede af en MSP... en Meget Stor Pik, smilede hun for sig selv.

"Er du så tilfreds Maja? .. det bliver jeg..." skrev hun, satte telefonen på lydløs og lagde den til side, Maja ville med garanti forsøge at ringe, hun var så sex-fikseret og pik-liderlig, at hun ville gøre alt for at være med på en lytter. Hun ville sprænges.. af nysgerrighed.

Det kunne godt være, at Maja havde prøvet mange pikke, men nu kunne Jeanette da prale af at havde prøvet den største .. i begge ender, og nu kunne Maja se det med sine egne øjne.

Igen begyndte Nicolas at støde i hendes stramme mis. Hendes eks-kærester havde ofte sagt, at hun var stram, men nu hvor Nicolas kørte i hende, virkede det som om han måtte bruge mange kræfter, som det måtte da følelses som at stikke den i det forkerte hul, for sveden drev af ham, mens han rytmisk og i stadig større tempo oksede løs og fik hende til at blive presset ned i madrassen, som var hun blot en lolita-dukke under en voksen mands anstrengelser.

Heldigvis var Nicolas vant til fysiske anstrengelser, og hans kræfter virkede uden ende, mens han kneppede hende, igen og igen og igen... som skulle hun aldrig kunne gå igen, og for tredje gang rullede orgasmen ind over hende med det resultat, at hendes krop rystede som et espeløv.

Pludselig trak han sig ud, og et sug af tomhed fyldte hende, Nicolas bandede og svovlede som en havnearbejder. "Kondomet sprang.. eller flækkede.. det revnede i hvert fald." Han greb om den og spillede på den. "Og jeg var så tæt på at komme.. vil du sutte den i stedet?".

Jeanette nikkede villigt, satte sig op og byttede plads med Nicolas, så han lå på ryggen og kunne se ned gennem hendes kavalergang, mens hendes hoved langsomt nærmede sig pikken. Hun tog fat om den og åbnede munden, og endnu engang gled pikken ind mellem hendes læber, og hun kunne smage sine egne salte safter, mens den stødte mod bunden af hendes svælg. " Tja.. sådan kan man jo også bruge en "telefon"", og med gryntende lyde, forsvandt den igen og igen mellem hendes læber, mens Nicolas lukkede øjnene og forsigtigt lagde en hånd i hendes nakke.

"Pas på, jeg kommer snart, og jeg kommer virkelig meget, men du er velkommen til at sprøjte ud over dig selv, hvis du vil.." sagde Nicolas stønnende.

"Jeg vil have du kommer i min mund, jeg vil suge den tom og sluge det hele, suge den og dine nosser tomme", fik Jeanette fremstammet, og Nicolas smilede, han viste hvad der ville ske, han havde prøvet det før, men det gjorde jo ikke ondt på nogle og endnu var ingen blevet kvalt... endnu..

Hun mundkneppede ham, klemte og nulrede hans spændte nosser, mens hun var sikker på at hun kunne klare alt hvad der ville komme, snart skulle hun erkende at hun tog fejl, mens han stødte hårdere og hårede i hendes mund, og øgede presset på hendes nakke, stønnede han højere og højere, indtil...

"ÅÅÅÅååååååÅååÅååååhhhhhhhhhrrrrr", brølede Nicolas og skød de første to skud af mens han i kramper pressede hendes hoved så langt ned over den han kunne. Jeanette sagde til gengæld ikke en lyd - det kunne hun ikke, for hun havde travlt.. virkelig travlt, med at forsøge at sluge, alt det som han skød lige ned i munden og halsen på hende, hun hostede og gylpede, og trak sig tilbage, mens sperm og savl dryppede ned fra hendes hage, og løb ud af hendes mund, hun havde kun fået de første to skud, men det var slet ikke slut, og endnu flere skud blev sendt ud over hendes bryster, hage og ansigt. Hendes hår hang i fedtede kager fyldt med sperm, og det løb ned gennem hendes kavalergang, lukkede næsten det ene øje, og dryppede ned på lagnet.

Nicolas smilede sagligt, "Jeg havde jo advaret dig, jeg sagde jo der var meget..." Jeanette hostede og savlede lidt mere. "Det plejer at være omkring 2-3 dl. .. Jeg har målt .. dokumentationen skal jo være i orden..." grinede han.

"Til gengæld er der ikke så meget skud i næste gang.. eller rettere .. de næste gange" sagde han og lod en finger glide over hendes læber, for at fjerne de hvide løbere fra hendes mund.

Jeanette hostede endnu engang, "Næste gang? .. hvornår er det?"

"Om fem minutter", smilede Nicolas.

Han greb hendes telefon og skød et par billeder af hende, som hun sad der, smurt ind i sperm fra hår til mave, stirrende på hans stadig relativt stive pik.

"Så kan du sende de her til din veninde" grinede Nicolas, som havde luret hvad de to piger havde kørende, han var ikke alene stor, (alle steder) han var også snu og lynende intelligent.

"Og du kan fortælle hende, at hvis hun ikke tror på det, kan hun jo bare være med på en kikker næste gang, .. eller ja altså ikke NÆSTE gang, men om nogle gange." Nicolas listede ud under bruseren, og Jeanette sendte et par af billederne til Maja, som både havde ringet og skrevet flere gang, siden hun havde set billedet af Nicolas pik.

Telefonen smed hun til bage i tasken, inden hun øm og gennembollet listede ud til Nicolas i badet for at få vasket spermen af, og sikre sig at hans pik blev ordentlig vasket, inden den skulle i brug igen.

Det blev ikke skrevet flere smsér eller taget flere billeder den nat, af den slags der skulle bruges telefon til, resten af billederne blev lageret i hukommelsen på de to, telefonen var slukket, men de var tændt, og da Jeanette fuldstendig gennembollet og øm tog afsked med sin nye superpik lørdag eftermiddag, måtte hun ringe og bede Maja hente hende, for hun var får øm til at gå, og så var der også lige noget hun skulle se.

Hele vejen hjem i bilen blev der udvekslet erfaringer og fortællinger om de sidste par dage, og aftalt hvordan Maja kunne komme til at opleve Nicolas med egne øjne, men det bliver en helt anden historie.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 21 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.