BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Vi stod og holdt hinanden i hånden og så på optrinnet. Flemming drejede hovedet og hilste. "Hejsa skat, var det godt?"

Hanne smilede til ham, og nikkede .... Tanja stønnede højere og højere, til både hende og Flemming skreg deres orgasme ud i rummet.

SEX I DAG?

Det var lidt vildt at se på, og jeg skal da indrømme at det havde sin virkning på mig, om det var optrinnet eller den lille nøgne pige, ved jeg ikke men det varede ikke længe før jeg var kampklar igen.

Hanne var gået over til sin mand, og sad nu og legede med hans pik, for at gøre den klar igen, spillede på den, kyssede ham og slikkede på den, til den begyndte at reagerer igen.

Smilede til hinanden og bød os 2 andre en fortsat god aften.

Jeg sad nu tilbage hos Tanja, som bare lå træt og udkørt på sengen.

Jeg nussede hendes ryg, masagerede forsigtigt hendes skuldre, og fejede hendes hår til side, hun lå bare på sengen og nød det, nøgen med let spredte ben, på maven.

Mine hjerne svirrede omkring den her aftale, jeg havde rodet mig selv ind i, og jeg kunne ikke glemme at denne dejlige lille pige, havde frivilligt gået med til det her.

Mine tanker fløj omkring mens jeg massaggerede hende, og uden at jeg selv havde lagt mærke til det, elle egentlig ville det, var de gledet ned mellem hendes baller, og begyndt at kæle for hendes glatte fugtige ungpige fisse.

Hun begyndte at mumle lige så svagt, "bliv ved" og jeg tog mod til mig, mine fingre fandt revnen og jeg stak forsigtigt og prøvende en finger ind, hun spredte selv benene lidt mere, og løftede enden, for at give mig plads, så gled endnu en finger ind, og hun gik fra forsigtig mumlen til svag stønnen.

Hun drejede hovedet, og smilede, vendte sig om, på ryggen og løftede benet op over min hånd så jeg ikke behøvede at tage mine fingre ud.

Hun lå der og krammede sine bryster og snart begyndte hendes vorter at reagerer, de blev til små stive vulkantoppe, på de bjerge af lystfuldt kød, vi elsker at kalde bryster.

Hendes underliv begyndte at vugge i takt med mine fingre, og hun smilede sagligt, lukkede øjnene og lod sin ene hånd glide ned og hjælpe mine fingre, mens den anden hånd gled ud til siden og greb om mit lem.

Det så, så frækt ud med hendes lille hånd om mit lem at jeg var lige ved at lade den gå mellem hendes fingre, men jeg kæmpede lidt for at holde igen på det.

Hun kunne åbenbart mærke min kamp, og klemte om den for at holde det tilbage, til min store overraskelse virkede det, og det kunne hun også mærke, hun lagde sig om på siden og bukkede let sammen, så hun kunne kysse mit spændte hoved, hun lod den glide ind mellem sine læber, og lod mig vide at den var dejlig.

Efter noget tid, hvor vi legede med hinanden, smilede hun til mig, og vi kom til at grine, vi kunne høre Hanne og Flemming gennem væggen og de to gav den ikke for lidt.

Vi rejste os, tog hinanden i hånden og listede nøgne og spring liderlige gennem huset, ud til svømmepølen, hvor vi satte os i den lave ende, i det varme vand, i mørket, under den fulde måne.

Vi lod vore hænder gå på opdagelse på hinandens kroppe, og vores læber mødtes i lange lidenskabelige kys, mens hun forsigtige rejste sig og lod sig glide ned over mit lem, denne gang i det helt rigtige hul.

Bølgerne slog mod bassinkanten i takt med vores bevægelser, og langsomt med sikkert, elskede vi os mod orgasmens tinder.

Vi smeltede sammen i hede omfagenelser ,, mens jeg for anden gang den aften lod mine opsparede væsker fyre af i en kvinde, og hendes orgasme toppede i en hylen, der kunne havde fået en ulv til at glo misundeligt.

Resten af den weekend blev der elsket og bollet, alle steder på alle tider, om det så var foran tv-avisen kunne det lykkes hende at få den til at virke igen.

Selv Hanne fik hvad hun ville, og Flemming var næsten 5kg lettere af udmattelse da vi pakkede sammen og tog hjem om Søndagen.

I dag er det 15års siden vi var i sommerhus første gang, men vi tager stadig af sted 2 gange hvert år, Hanne og Flemming har fået endnu 1 barn, Tanja og jeg er blevet gift og har fået 2 børn, men vi ser alle frem til vores "afstressnings ferie", hvor der bliver "hygget" på kryds og tværs.

Dog stadig efter samme regler som altid....

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 83 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.