BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Onsdag fik jeg lov at sove længe. Klokken var otte, da Bjørn forsigtigt åbnede døren og listede ind med en bakke. Han skubbede døren i med foden og kom over til min seng, han satte sig på senge kanten, og så, at jeg havde vendt og drejet mig i søvne og havde fået krænget dynen næsten af, så den kun dækkede mit skød.

Han stillede bakken på mit natbord, og lod så sin hånd glide kælende over min pande og mit hår, han aede min kind, og langsomt slog jeg øjnene op og så op i hans smilende ansigt.

SEX I DAG?

"Godmorgen søde, har du sovet godt?" brummede han, med den klare dybe og let kælende stemme.

"Joo tak," smilede jeg og så op på ham.

"Der er frisklavet kaffe til dig, hvis du har lyst," sagde han og viftede ud med den store lap, han kaldte en hånd.

Jeg rakte ud efter kaffen, dynen gled ned fra min krop, og jeg sad nøgen og nød min kaffe, mens Bjørn sad på sengekanten. Hans hånd gled nærmere og nærmere og gled så op på mit lår, hans fingre gled roligt og velovervejet op og ned af dem, og han kærtegnede dem blidt.

Jeg kunne godt have været venlig og sprede benene lidt for ham, så han nemmere kunne komme til, men det var jo ikke mit job at bestemme hvor og hvornår, så jeg fortsatte med at nyde min kaffe.

Hans hånd stoppede sin elevatortur på mine lår, han tog min kaffekop fra mig, satte den over på bordet, rejste sig og lænede sig ind over mig, han nappede mig i øret, mens hans hånd fandt mit ene bryst, han klemte det blidt, æltede det mellem sine store hånd, og tog blidt fat i vorten og nulrede den, mens han begyndte at kysse mig på halsen, nappede i mit skind, og suttede på min øreflip.

Så rejste han sig, tog fat om mine ankler og trak mig ned at ligge på sengen, han klædte sig af til underbukserne, spredte mine ben og kravlede op mellem dem. Jeg tænkte, at jeg ville blive mast under den vom, men han bukkede sig ind over mig, nappede blidt i mine brystvorter, og sugede dem stive, legede med dem med tungen, som slog små "smølfespark" hen over dem, mens hans tænder lige markerede.

Det gav et gib i mig, både af liderlighed og over at den store, tykke og skummelt udsende mand, kunne være så blid og nænsom - det virkede helt forkert.

Han bukkede sig sammen og gled ned mellem mine ben, og straks måtte jeg gribe til sengehesten, hans tunge... åhh den vidste lige hvad der var godt. Roligt og krævende slikkede han, sugede på knoppen, gled over skamlæberne, og legede med min fisse, som havde han aldrig lavet andet. Straks begyndte jeg at hive efter vejret i hastige stød, og han blev fugtig i hele sit behårede ansigt, han løftede hovedet og smilede til mig, med skægget klistret af mine safter.

Jeg tror, han havde vasket det skæg med balsam, for selv om jeg havde prøvet skæggede fyre før, kunne jeg knapt mærke hans. Det hverken kradsede eller kildede, det nærmest kælede for mine lår, mens det føltes som om han dykkede dybere og dybere ind i mig, og snart måtte jeg stønnende tigge ham: "Mester må din tøs komme?".

Han smilede tilbage: "Selvfølgelig skat, jeg ville da blive skuffet andet," og i noget, der føltes som et jordskælv, gennemrystedes min krop, da jeg spændtes som en bue over sengen og kom, kom og kom, i lange sugende bølger, så jeg havde et stort hul i maven, og alt stress og spænding forsvandt som lyn fra himmelen.

Min krop sitrede i små efterskælv, da han rejste sig op på knæ, kiggede smilende på mig, og med hovedet let på skrå, spurgte: "Er du klar til kapitel to?". Jeg ved ikke om jeg svarede, tror bare det blev til nogle små støn, men han tog det som et "ja" og fiskede den store stive pik frem. Han lod den gnide et par gange mod min klitoris, inden han flyttede den ned mellem mine skamlæber, og gned den op og ned mellem læberne.

Mine safter nærmest løb fra mig, da han lod det store blåviolette hoved presse sig ind mellem mine våde, ventende læber, og jeg kunne mærke, hvordan det sitrede i den af forventning og glæde. Uendeligt langsomt kørte han lidt ud og ind, mens han gled lidt længere ind for hver gang. Jeg stønnede højere og højere, indtil han trak sig helt ud.

Jeg løftede hovedet og kiggede sultent og skuffet på ham, men han smilede bare.

"Rejs dig skat, jeg vil se dine babser hoppe mens du rider," og som befalet rejste jeg mig, trådte ud af sengen og lod ham vælte sig om på ryggen, inden jeg stillede mig op på sengen igen. Jeg tænkte "så det er med den på..." og blev stående, mens jeg æltede og krammede mine bryster, min ene hånd gled ned og to fingre gled op i min mis, så sank jeg nedad, så mit skød var lige uden for rækkevide af hans pik, mens jeg stadig fingerkneppede mig selv, trak fingrene ud og smagte på dem, mens jeg nynnede små nydelses lyde, "hmm.. åhhh.." og smilede frækt til ham.

Endelig tog han fat i mig og trak mig ned, tog fat om mine hofter, og "plantede" mig på den stive pik, som gled op med et svup, mens han stønnede højt. Han holdt mig nede, og hans hænder flyttede sig op mellem mine knæ, til mine bryster, som han straks begyndte at kramme og nulre. Hans øjne lukkede sig, og et sagligt smil bredte sig over hans ansigt.

Langsomt begyndte jeg at løfte mig en smule, kun lige en anelse, inden jeg faldt tilbage, så igen.. en anelse mere end før, og ned igen. Fire-fem gange gjorde jeg dette, inden jeg red ham i fuld længde. Så satte jeg mig ned, fejede benene bagud og lænede mig ind over ham.

Han åbnede øjnene, kiggede mig dybt i mine og løftede så hovedet. Så slap han mine bryster, fejede min hovedpude ind under sin nakke, og nu kunne han nappe og slikke på mine bryster, mens jeg løftede og sank mit underliv over ham, gled op og ned på den stive pik, mens jeg kunne mærke hans tunge på mine brystvorter. Hurtigere og hurtigere red jeg, mens min orgasme igen begyndte at melde sin ankomst. Samtidig stønnede han også hurtigere og højere, og inden ret længe måtte jeg til igen at tigge: "Mester, må jeg.. må jeg.. ÅHHHHhhhhh ... " mens jeg gennemrystedes af endnu en orgasme, for han havde taget fat om min lænd og havde presset mig ned over hans pik, mens han selv brølede: "uuuuUUUUÅÅÅåååhhh..hh.h.h.h....." og jeg kunne mærke, hvordan den stødte og sprøjtede op i mig.

Til min store overraskelse betød det ikke, at pikken faldt, nej den blev ved med at være lige stiv at sidde på. Bjørn smilede til mig - "hop lige af."

Jeg rejste mig med besvær, da jeg havde begyndende kramper i benene, og orgasmens sitren stadig rystede i benene. Han rejste sig med pikken strittende lige frem i luften, "kom skat på alle fire," og jeg kravlede op på sengen igen.

Han hoppede op bag mig og førte sin pik til, mens han tog godt fat i mine hofter, stødte han hårdt og hurtigt, klask, klask, klask, mens jeg med hovedet nede mod puden kun kunne stønne "åh åh åh åh ..." hver gang han stødte, hurtigere og hurtigere, dybere og dybere. Han trak mig ind mod sig hver gang, og snart troede jeg, at han ville sprøjte mig ud gennem munden næste gang, for det føltes som om hele min krop var monteret på hans pik, som om det var meningen jeg, skulle sidde fast der til evig tid, som en gokkesok på hans stive pik.

Men endelig , endelig rakte han ud, greb om mine skuldre, trak mig op fra puden og holdt mig fast, mens han brølede og fyldte mig, sprøjtemalede mig indvendigt med hans opsparing, og så faldt han sammen over mig, og jeg gled ned på madrassen som en slatten klud.

Jeg blev mast ret kraftigt under hans vægt, inden jeg fik bakset mig ud. Øm, træt og gennembrugt, kravlede jeg på alle fire på gulvet ud til toilettet, men nåede kun til kummen, som jeg krammede og faldt i søvn.

Da jeg vågnede var jeg kold, øm og kvæstet i kroppen som var jeg blevet kørt over af en lastbil. Bjørns sæd var løbet ud af mig på gulvet i en pøl, og jeg var klistret af sved og sæd. Jeg fik bakset mig op på benene, jeg kiggede ind i mit værelse og så at sengen var tom, og bakken var væk. Jeg humpede ud under bruseren, blev vasket og fik så med besvær taget min uniform på, inden jeg vaklede ud i køkkenet, blot for at se at klokken var næsten et om eftermiddagen, og at køkkenet så ud som, var der smidt en bombe. Alt deres beskidte service stod over alt, og jeg kunne begynde med at rydde op.

Da klokken var fire, kom Gnavpot ud i køkkenet, gav mig et klask i enden og smilede til mig. Han sagde ikke noget, men havde det smil på læberne der sagde "jeg ved alt...", og jeg skyndte mig at kigge væk og nejede for hans ryg mens han gik ind i stuen.

Bjørn kom ret kort efter, smilede til mig, og spurgte så, om jeg følte mig okay. Jeg svarede, som sandt var, at jeg var lidt øm, men at det nok skulle gå.

"Fint skat, kom.. vi skal lige en tur på loftet, efter nogle ting," og jeg listede efter ham.

Loftet var ikke lige det, jeg havde forestillet mig. Jeg troede at "loftet" var, hvad det ord betød - et loftsrum med opmagasinerede ting og sager og gammelt ragelse, men det var det bestemt ikke. "Loftet" var tre rum – tre værelser, hvoraf to var mindre og et meget stort – som nok engang havde været deres egne børneværelser og et pulterrum, da de voksede op. Nu vil jeg mere beskrive dem som "legeværelser for voksne".

Værelse nummer et var tydeligvis Gnavpots. Der var et stort træ X, kæder, piske, analplugs, paletter, og en stol, hvor sædet var tapetseret med ølkapsler som var sømmet fast med de skarpe sider opad, og så var den udstyret med manchetter, som kunne holde "ofrets" hænder fast mens de sad i. Der var en gabestok, ribber, og store kroge i loftet. Rummet blev kun oplyst af en enkelt pære i loftet uden skærm, men der var masser af stearinlys over alt.

Det midterste rum var det største af dem. Der var blot en gynækolog stol i midten af rummet, og en bar ovre langs den ene side. Mange små røde lamper oplyste rummet godt, selv om det røde lys gav rummet et "skummelt" udtryk.

Men vi skulle hen til rum nummer tre - Bjørns rum.

Langsomt åbnede han rummet og lod mig gå først ind. Rummet var godt oplyst af farvede lampeskærme, standerlamper, og nogle enkelte spots. Gulvet var hævet cirka 15 centimeter i forhold til de andre rum, og til min overraskelse fandt jeg ud af, at det var fordi hele gulvet var dækket af madrasser.

Midt i rummet lå en stor gummimåtte, der stod en sort plade over langs den ene side, og en spring-buk langs den anden, og så var der et utal af dildoer og analplugs, gags, bidsler, håndjern med plys, og på en hylde lå der brystklemmer og en bryst-malkemaskine.

"Kom skat. Det her tror jeg ikke, du har prøvet før," sagde han og trak mig med over til gummimåtten.

Han bukkede sig ned og lynede en lynlås op, og han havde ret. Jeg vidste, hvad det var, men jeg havde aldrig prøvet den før. Det var ikke en gummimåtte som jeg troede, det var en vakuum-pose.

Jeg stod helt mundlam, da han rejste sig op og langsomt begyndte at pille tøjet af mig. Langsomt og forsigtigt stykke for stykke, til jeg til sidst stod nøgen foran ham.

"Kom, du skal da prøve..." sagde han og løftede op i overdelen af posen - jeg var ikke helt sikker på, at det var nogen god ide, men jeg havde ikke noget valg jo, så jeg begyndte at kravle ned i posen. Til min store glæde skulle jeg ikke have sugerør i munden, som jeg havde set det på FILM. Jeg skulle stikke hovedet ud gennem en meget stram gummimembran, som strammede om halsen og lukkede tæt, og mens han spredte mine arme og ben, lynede han posen til, og trådte så lidt væk, og trykkede på en knap.

"Suuuug" og så lå jeg spændt fast, posen lukkede sig så tæt om mig, at jeg ikke så meget som kunne bevæge mine fingre, mine store bryster blev næsten mast flade, men til gengæld strittede mine vorter voldsomt, Bjørn kom over og knælede ned ved siden af mig, hans hånd aede min kind, "luk øjnene og mærk."

Så begyndte hans hænder at gå på opdagelse på min krop, gled ned af mine arme, over mine bryster, klemte blidt i mine vorter, og gled ned over min mave, mit skød og mine lår, gled op igen og klemte om mine bryster, kælede for mit skød, gned mod min mis, og på trods af at der var gummi mellem vores hud, kunne jeg mærke varmen fra hans hænder, og hans berøring blev meget mere intens, kærlig og blid, samtidig med, at min krop blev følsom.

Få sex i dag

Han rakte bagud og tog en flaske olie, som han hældte ud over mig, og smurte rundt på min krop. Hans hænder rørte hver en tomme af min forside, han lænede sig ned og nappede i mine brystvorter, slikkede på dem, kælede for min mis, og lod en finger gnide på mit venusbjerg.

Han rejste sig, smed tøjet og legede med sin pik et øjeblik lige over mit ansigt, inden han satte sig på knæ og førte pikken til mellem mine læber, mens han lænede sig ind over mig og slikkede, hvor min mis var inde under gummiet.

Jeg åndede tungt, både af liderlighed og fordi jeg havde besvær med at få vejret. Hans pik i min mund og hans mave på min brystkasse, gjorde sit til at jeg begyndte stønne, han forstod og rejste sig på knæ, lod min krop være for en stund og koncentrerede sig om at lade mig sutte. Jeg suttede og slikkede, gumlede med læberne og blev kneppet i halsen, alt det bedste jeg kunne fra min fastspændte position.

Han begyndte at stønne, rejste sig på knæ, tog fat om sin pik og spillede den, så den sprøjtede ud over mit ansigt, min hage og hals, og mine bryster inden under gummiet, men endnu engang ville den ikke blive slap.

Han stønnede mens han trykkede på knappen og slap mig fri, han hvæsede "kom", tog min hånd og førte mig over til træbukken, men hov.. HAN lagde sig ind over den, greb om en påspændings DILDO og hvæsede "tag den på og knep mig".

Det var meget grænseoverskridende for mig, det havde jeg aldrig prøvet før, det var en to-vejs dildo, der var en til os hver, så jeg spredte benene, pressede dildoen op, spændte den om livet, og skulle til at presse den mod hans numse, da jeg kom i tanke om smørelse. Jeg greb en olie, der stod på en hylde ved siden af, og lod det løbe direkte ned mellem hans baller, og så førte jeg den til, længere nåede jeg ikke... i det samme den kolde dildo ramte hans stramme hul, brølede han og sprøjtede ud over bukken, og han faldt slapt sammen over bukken, og hulkede svagt.

Jeg blev helt ked af det, både over, at jeg troede, jeg havde gjort ham ondt, og over at se den store mand, jeg troede var så grum, i virkeligheden var en mand som også havde en sub-side. Det havde jeg aldrig gættet.

Jeg bakkede lidt væk og satte mig på knæ, afventende og blev så gjort opmærksom på dildoen da den inden i, stødte i bund i mig, og igen tændte en glød, så jeg uden at vide det begyndte at side og gnide frem og tilbage med måsen mod gulvet, for at få den i bevægelse.

Jeg må have lukket øjnene i nydelse, for pludselig stod han foran mig, med sæden løbende fra hans slatne pik, jeg rakte ud efter den, men kom så i tanke om min position i hierarkiet og kiggede op på ham, "må jeg? " spurgte jeg, og han smilede, "selvfølgelig må du det min skat".

Jeg greb blidt om den, rejste mig på knæ og slikkede den, suttede den ren og nulrede pungen, mens jeg uden at tænke over det, begyndte at kramme og ælte mine egne bryster.

Jeg kiggede op på ham imens, og så ham smile tilbage, så skete det utrolige - den slatne pik begyndte at reagere på mit arbejde, og langsomt begyndte den at blive halvstiv igen.

"Nu tror jeg, det er på tide, at du få lidt tid alene," sagde han og hev mig på benene, han løsnede dildoen og trak den blidt ud af mig, så førte han mig over bag den sorte plade, jeg havde set, da vi kom ind, pressede mig på knæ, og pegede på en række dildoer og plugs, "brug hvad du vil", og så gik han om på den anden side af pladen, og pludselig kom hans pik til syne gennem et tyndt stykke stof, jeg ikke havde set var der, da det havde samme farve som væggen.

Jeg aede den, jeg kælede for den, jeg suttede og slikkede den, alt i mens jeg brugte dildoer og plugs, og endelig efter meget slik og sut.. på et tidspunkt hvor jeg var begyndt at lege Breath controle med den, (holde den så længe som mulig, dybt i halsen) kom han endelig, samtidig med, at jeg selv stønnede højlydt på den anden side af pladen, fordi min orgasme også var undervejs. Han trak sin pik ud, kom om til mig, og satte sig på knæ, han spillede og spillede på sin pik, mens jeg legede med dildoerne, og så skete det, at vi samtidig kom i et fældes brøl og hyl af vores egen leg.

Jeg faldt sammen af udmattelse på madrasgulvet, med safterne løbende fra min udslidte og ømme mis, mens han sprøjtede kaskader af sperm ud på gulvet mellem os.

Vaklende kom han på benene og stavrede over mod døren, "ryd op efter os og kom så nedenunder, vi bestiller pizza i aften". Jeg kiggede mig omkring og hviskede med den smule stemme jeg havde tilbage, "med hvad mester?", "din tunge" lød det ude fra gangen, mens han tungt dumpede ned af trapperne.

Jeg kiggede mig rundt en gang til, for at finde noget køkkenrulle eller en klud, men nej, han mente det faktisk, så inden jeg kunne gå ned, måtte jeg i gang med at slikke vakuumposen og madrassen ren for hans sæd, sutte dildoerne rene og endelig kunne jeg tage tøj på og liste efter ham ned af trappen.

Da jeg gik igennem hallen, ringede det på døren, jeg kiggede mig om, men der var ingen der reagerede, så jeg bed tænderne sammen og lukkede op. Den stakkels pizzamand havde nær tabt pizzaerne, da jeg åbnede døren i min meget korte stuepigeuniform, bare bryster og sædklatter på bryster, hage og i hele ansigtet.

Men jeg holdt på min værdighed - det der var tilbage - og spurgte "hvor meget?"

"Øhh 366 kroner.. øhh", svarede den stakkels mand stammende, og jeg sagde, han skulle vente. Så lukkede jeg døren, gik ind i stuen og fik pengene, gik tilbage til døren og lukkede op, han stod stadig og linede en der var faldet ned fra månen.

Jeg tænkte, " tag dog et billede, det holder længere" men sagde ikke noget, og så slog det mig.. jeg rakte ud efter pizzaerne, tog dem ud af hånden på ham, vendte mig om, og bukkede dybt ned med strakte ben så han kunne se lige op under kjolen til min sæddryppende mis, rejste mig og vendte mig, og gav ham 370 kroner og lukkede døren foran næsen på ham.

"Tak", kunne jeg høre han råbte uden for, og jeg var ved at knække af grin inden i mig selv, mens jeg gennem kik-hullet kunne se ham vakle og næsten falde ned af trapperne.

Jeg samlede pizzaerne op, trippede ind i stuen og serverede. Vi spiste i stilhed, og efter kaffen var det blevet sengetid, Gnavpot skulle puttes, og endelig kunne jeg kravle i seng, men så bankede det på døren. Det var Bjørn.

"Jeg synes, du har fortjent lidt bedre i nat, kom, vi har en stor dobbeltseng i gæsteværelset." Jeg greb min telefon og fulgte efter ham ind i et stort smukt værelse, og ganske rigtig der stod en stor King-size dobbeltseng med himmel, ikke en af dem, der er to madrasser, som er skubbet sammen, nej dette var en stor madras, og blød som himlen.

Jeg kastede mig i dynerne og fladede ud på tværs. Bjørn stod bare i døren og smilede.

"Hvad er så prisen for den luksus mester?? Et knald eller blow-job?"

Bjørn grinede: "Det finder vi nok ud af senere, der er længe til fredag min skat, sov godt," og så lukkede han døren efter sig, og jeg kiggede på himlen. Skulle man ringe til sin mand, hviskede jeg for mig selv.. Næ, gu gider jeg ej...

Snart efter sov jeg.

(fortsættes)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 21 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.