BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Gps'en sagde jeg var fremme. Vi havde aftalt, at jeg skulle komme, før han kom hjem.

Vi havde aftalt, hvor han ville gemme nøglen, og rigtig nok - der lå den. Jeg låste mig ind og kikkede mig om.

SEX I DAG?

Jeg stillede min weekendtaske fra mig i gangen, og listede ind i stuen. En hyggelig stue, som bar lidt præg af en ungkarl, men bestemt nydelig pæn, ren og i orden, der var ikke så mange nips, men det, der var, viste tegn på stil, og de stod på de rigtige steder.

Jeg gik videre ind gennem huset. Køkkenet var pænt ryddet, selv køkkenkluden lå pænt foldet sammen ved siden af vasken. Eneste beskidte service var en kaffekop, som var pænt skyllet af og stod med bunden i vejret ved håndvasken.

Jeg listede videre ind i soveværelset, hvor sengen pænt var dækket af et nydeligt sengetæppe, tøjet hang på bøjler, og selv sutskoene stod pænt bakket ind under sengen - klar til brug i morgen.

"Det skal vi nok få lavet om på," tænkte jeg i mit stille sind, og fortsatte ud på badeværelset.

"Mums," var min eneste tanke, da jeg så det hjerteformede spabad. Her kommer vi vist til at opholde os en del. Jeg så straks, at han havde stillet stearinlys frem, to vinglas og en karaffel med vin, som havde stået og iltet siden i morges.

Jeg hentede min taske, stillede den for enden af sengen, tog min babydoll i gennemsigtig nylon frem, sorte G-strengs-trusser og en sort blonde-bh af den type, som åbnes foran. Så fandt jeg et håndklæde i skabet, og gik ud og tændte for det varme vand. Mens det langsomt fyldte spaen op, barberede jeg ben og mis. Intet blev overladt til tilfældighederne.

Jeg listede ud og låste døren igen. På vej gennem stuen tændte jeg for hans anlæg, og til tonerne af Vivaldis "De Fire Årstider" smed jeg tøjet, tændte stearinlysene og kravlede op i det skummende bad, som næsten dækkede min krop. Kun lige mine fyldige bryster svømmede let ovenpå. De fremstod som små øer i et hav af skum.

Jeg lukkede øjnene og lagde hovedet tilbage, lyttede til musikken og slappede helt af i kroppen, vel vidende, at jeg lige nu var på ukendt grund, fordi for første gang i mit liv, vidste min mand ikke, at jeg besøgte en fremmed fyr.

Da vandet begyndte at blive koldt, stod jeg op, tørrede mig, tog det sorte undertøj på og listede ind i soveværelset. Jeg lagde mig ned under dynen og puttede mig, indsnusede hans duft, og mærkede uroen i underlivet begynde at give tegn på eksistens.

Jeg lå og kikkede, fik så en idé. Jeg hoppede ud af sengen, fandt nogle fyrfadslys og et par aluminiums-skåle, hældte vand i skålene og lod fyrfadslysene flyde rundt på vandet, stillede så skålene ind i soveværelset hvor de ikke kunne komme i nærheden af noget, og hoppede tilbage under dynen, efter at jeg havde slukket alt lys i huset.

Der gik en halv time – intet skete.

Der gik en time.. stadig ingenting.. Jeg begyndte at blive døsig, tænkte på fyrfadslysene, og smilede for mig selv. De stod jo i vandbad, og langsomt faldt jeg i søvn.

En hånd gled over min kind. Jeg måtte havde sovet tungt, for jeg havde ikke hørt, at han låste sig ind, eller at han havde sat sig på sengekanten. Jeg missede med øjnene, prøvede at se klart, men det flakkende lys fra fyrfadslysene gjorde ham uskarp.

Hans blide fingre gled ned over min kind, nussede min kind, gled ned og lagde sig på mine læber, mens han stille tyssede på mig.

"Shhhh," kom det lige så stille, mens han skubbede på min skulder og vendte mig om på ryggen. Hans hånd flyttede sig op til mine øjne, og lukkede dem blidt, som man ville på en død, og gled derefter stille og roligt ned over min mund, min hals, ned til dynen, som han langsomt og forsigtigt trak væk.

Jeg kunne høre, at han kunne lide, hvad han så, for han gav små "umm" lyde fra sig, mens dynen blev trukket længere og længere ned.

Først da den nåede helt ned til mine knæ, blev den fejet til side, og han lænede sig frem, kyssede min kind, min hals og min skulder, hans hænder fandt vej til mine skulderstropper og krængede dem langsomt ned over mine skuldre, han kyssede dem igen, og kyssede så kavalergangens top, inden hans hænder begyndte deres vej ned over mine arme, gled stille og roligt uden hast, til vores hænder ramte hinanden, vores fingre flettede sig sammen, snoede sig om hinanden og gav en hastig forsmag på hvad vores kroppe ville senere.

Han rejste sig og jeg kunne høre ham lukke knapperne op i sin skjorte. Jeg åbnede øjnene en anelse og så ham som Adonis fra det gamle Grækenland, da han stod der i lysenes flakkende skær, som kun fremhævede hans muskuløse overkrop ved at gøre skyggerne omkring hans muskler større og kraftigere.

Han åbnede sit bælte og bukkede sig ned for at tage bukserne af, hvilket kun var til endnu større glæde for mig, da hans faste mås kom i profil. Igen kunne jeg mærke det spænde i underlivet.

Jeg lukkede øjnene, men det dejlige syn var printet på indersiden af øjenlågene, selv da jeg mærkede han satte et knæ i benenden af sengen, og så endnu et, mærkede hvordan han lænede sig ind over mig, og hans hænder begyndte at kærtegne min krop, kæle for mine bryster, min mave og mine lår, selv da han løsnede hægten på babydollen kunne jeg stadig lige skimte det flakkende syn, inden det forsvandt i mørket og kun var et minde i hukommelsen.

Hans erfarne hænder kærtegnede mig, kælede for mig, og pirrede alle de rigtige steder, han nappede i bh'en, kælede for trussen, nappede i mit øre og kyssede min hals. Jeg var klar til at skrige "knep mig", da han begyndte at lade sine fingrespidser glide op ad mine inderlår.

Jeg åndede tungt og overfladisk, min vejrtrækning sitrede, og min krop spændte. Alle sanser var i overgear, da han endelig knappede min bh op og lod mine bryster komme ud i det fri. Hans varme ånde ramte de stive vorter, som straks reagerede og struttede mod himlen.

Hans bløde læber lukkede sig om en af dem, nappede blidt, og hans varme tunge slog små smæk mod den.

Min nydelse blev fuldstændig. Jeg gav mig hen, mærkede kun hans krop mod min, mærkede kun hans leg, og ænsede dårligt hans hånd, før den langsomt gled ind under min trusse.

Hans finger gled mellem mine læber, gned mod mit venusbjerg, og han var slet ikke i tvivl: Jeg var sejlende våd, og langsomt gled en finger ind i varmen, mens han blot nappede og slikkede videre, som om hans hånd og mund var to uafhængige enheder.

Op og ned, ud og ind, hans erfarne fingre masserede min mis, og gik langsomt fra en til to.. og så til tre... mens han blot kælede videre for min krop og behandlede mig som en kage der skulle nydes til sidste bid.

Langsomt men sikkert - helt sikkert - voksede min lyst til begær, fra begær til liderlighed, og fra liderlighed til orgasme. Min krop eksploderede i en syndflod, da han uden varsel bukkede hovedet ned og pustede på min klit.

En bølge af opsparet vellyst rullede frem og tilbage i min krop, gennemrystede mig, og jeg mistede kontrollen over mig selv og min krop, da den rullede for tredje gang. Jeg spændte som en flitsbue, rystede som en besat, mine øjne sitrede, og jeg slap en lille tår ud over hans fingre.

Han beklagede sig ikke, var ikke på nogle måde sur eller utilfreds, han legede blot stille videre med mit skød og min barm, endelig slap han mig, rettede sig op rejste sig fra sengen, han forlod soveværelset men kom snart tilbage igen, bærende på en bakke.

"Uha," tænkte jeg, "nu skal vi hygge med jordbær og flødeskum."

Men nej... han havde helt andre tanker.

På bakken lå der et par håndjern, en gag-kugle, to vaskeklude og en isterning.

Han hægtede mine hænder fast til sengegærdet, kørte isterningen op og ned mellem mine bryster og lod mig så slikke på isterningen. Lod den glide rundt på mine læber, lod min tunge spille på den, og min tunge blev mere og mere følelsesløs af den kolde isterning. Snart havde jeg fået suget den hele i mig, mens han sad ved min side og nussede min krop.

Han satte gagbolden i min mund, så jeg ikke kunne skrige, vaskede mig og så dykkede han ned og begyndte at slikke. Jeg nød hans tunges bevægelser, nød, hvordan den gled op og ned mellem mine læber, og jeg mærkede hvordan jeg langsomt blev mere og mere slap i kroppen, mens han løsnede mine arme og lod dem falde ned langs min side.

Min krop blev langsomt tung. Jeg forsøgte at række op og gribe om hans nakke, men jeg kunne ikke løfte mine arme. Min krop var blevet lam. Min hjerne og mine øjne fungerede, men jeg kunne ikke flytte på min krop - jeg lå blot der fri og åben for hans lyster.

Han løftede hovedet og smilede til mig.

"Rape-drug" hviskede han.

"Du er helt i min magt, og nu skal du nydes..."

Så rejste han sig, stillede sig op ved mit hoved, drejede mit hoved og pegede på mig med sin pik. Han fjernede gag-bolden mens han pressede på min underkæbe og langsomt førte sin stive pik ind mellem mine læber. Han begyndte at køre den frem og tilbage. Jeg salvede, og der begyndte at samle sig tårer i mine øjne, da han pludselig stoppede, trak sig ud, bukkede sig ned og kyssede mine tårer væk.

"Rolig, lille skat. Jeg er ikke nogen voldtægtsmand. Jeg vil bare gerne lade dig nyde at blive brugt, nyde at havde en "fuld-size" lolitadukke, som jeg kan udnytte, som jeg ønsker. Min egen påklædningsdukke, som jeg kan gøre, hvad jeg vil med, og kan lade nyde alle mine mange ideer."

Jeg var noget skeptisk, men han satte sig ned ved min side, åbnede skuffen og fandt en DILDO frem. Han lænede sig frem og nappede blidt i min brystvorte, mens han med den anden hånd langsomt førte dildoen op i mig. Han tændte den, og jeg kunne mærke, hvordan den begyndte at snurre i mit indre.

Han samlede mine ben, så de klemte let om den, mens hans hænder gik på opdagelse, befamlede mig overalt, kælede for mig og nussede alle de rigtige steder, og langsomt kunne jeg mærke min krop slappe af og overgive sig.

Han spredte let mine lår og begyndte at gnide på min klit. Lidt efter lidt voksede min lyst, og da den ramte toppen, måtte jeg nøjes med at sitre med øjnene mens han bare blev ved. Igen og igen rullede den rundt i min krop, som en pin-ball lukket inde, bankede den rundt og ramlede mod murene, fortsatte og ramte igen en mur, kun for at blive sendt direkte retur, på en ny rundtur hver gang den nærmede sig enden.

Få sex i dag

Det sortnede for mine øjne, og han må have fornemmet det, for han stoppede og sad blot og så på mig, mens jeg langsomt gled ud og ind af bevidstheden, opspændt af orgasme og liderlighed. Han kælede for mine bryster, da jeg endelig begyndte at kunne fokusere igen.

Han rakte over og tog mine arme, rejste mig op og til siden, trak i mine ben og fik mig bugseret ud at sidde på enden af sengen. Så satte han sig bag mig og begyndte at flette mit lange hår i to "lillepige-fletninger".

Han krængede bhen af mine arme, fik mig sat, så jeg kunne holde balancen, gik så over i klædeskabet og tog en pose ud.

Han tømte den ud på sengen ved siden af mig, hvor jeg ikke kunne se det, men så begyndte han at give mig en ny bh på, fik den rettet, så mine store bryster kunne sidde i den. Det var en halv-cup-bh, så de strittede ret voldsomt ovenud, mens han trak en bluse ned over mit hoved og arme, rettede den og lukkede knapperne foran.

Jeg kunne se, at det var en klassisk engelsk skoleuniform, som sad lidt for stramt, hvilket også kun var med til at fremhæve min fyldige barm, så han kun kunne lukke de nederste fire af otte knapper.

Han væltede mig om på maven, så jeg gled ned og lå på knæ på gulvet, mens han trak mine sorte g-strengs-trusser af, gav mig nogle ultratynde røde blonde g-streng på, og derefter en nederdel, som passede til skoleuniformen.

Så løftede han mig op på sengen igen, satte mig til rette, så jeg sad ret op og ned med let spredte ben, han trak lidt op i nederdelen og fandt så et kamera frem. Han bevægede sig rundt om mig, tog billeder, rettede på mig og tog flere billeder, stillede mig om på alle fire, trak op i nederdelen, så man kunne se min mås, og tog flere billeder, mens han langsomt løsnede mit tøj og lod mig strippe. Hele tiden tog han billeder.

Der gik næsten to timer, inden jeg lå nøgen på ryggen med en dildo i missen og nev i min ene brystvorte. Jeg skulle pludselig nyse og kom til at flytte min hånd i mens, mens jeg kom til at klemme om min egen brystvorte. Jeg kunne mærke det.

Jeg prøvede at knuge og løsne fingrene, og langsomt begyndte de at reagere.

Han må have set det, eller også vidste han sådan cirka, hvor længe det stof ville virke, for han smilede til mig og spurgte om jeg var klar til de sidste billeder?

Så smurte han en anden tynd dildo godt ind i krem og pressede den langsomt men bestemt op i min numse, mens han tændte for den og lod den snurre. Han satte kameraet på stativ, spredte mine ben så begge dildoer kunne ses, og kravlede op drejede mit hoved, pressede sin pik ind mellem mine læber igen, og kameraet knipsede løs, mens han bollede min mund.

Han tog fat om mit håndled, førte min hånd op og lagde mine fingre om hans pik, mens den kørte ud og ind mellem mine læber. Da han kom, sprøjtede han ud over mit ansigt og mine bryster, og han brugte min egen hånd til at tørre det rundt, inden han bukkede min arm og proppede en af mine fingre i min egen mund.

Jeg fik min arm til at lystre og trak min finger ud. Han havde allerede stoppet kameraet og var begyndt at lege med min mis igen. Stille og roligt kørte hans fingre på min klit, og langsomt var jeg på vej op ad bakken, mens min krop kom mere og mere til live, og reagerede under hans behandling.

Jeg fik min krop tilbage, og da jeg var klar igen, var det blevet min tur til at tage kontrol, så jeg samlede benene, skubbede ham væk, rejste mig og skubbede ham om på sengen.

Han krabbede baglæns op på madrassen, og jeg kravlede efter som en sulten hun-tiger. Jeg klaprede med tænderne, snappede efter ham, nu skulle jeg mærke den pik, og knapt var han kommet op til sengegærdet før den forsvandt mellem mine læber.

Min tunge snoede sig om den, legede med den og slikkede sultent op og ned ad skaftet. Mine hænder greb fast om den, og jeg sugede de spændte nosser ind mellem mine læber mens min tunge daskede løs mod de glatte nosser. Jeg så, hvordan han greb ud og holdt fast i gærdet, da jeg uden at slippe hans øjne med mine, lod pikken glide ind i min mund, længere og længere ind, åbnede for svælget og lod den glide helt ned til mine læber ramte bunden, og jeg med små ryk sikrede mig, at den var helt i bund.

Hans ene hånd landede i min nakke og holdt mit hoved nede mens jeg nappede og gumlede med læberne, og jeg kunne mærke gylpefølesen klemme blidt om det spændte hoved nede i min hals.

Jeg trak mig tilbage og slikkede mig om munden mens savlen løb fra min læbe ned til den blåviolette hoved, og dykkede så ned igen, helt ned og holdt den der, mens tårerne pressede sig på.

Jeg løftede hovedet. Jeg må have set frygtelig ud - med savl om munden og tårer, der fik mascaraen til at løbe. Jeg var ligeglad. Nu ville jeg ride den pik. Jeg kravlede op, og jeg rakte ned og førte den til min savlende våde mis, lukkede øjnene og sank så ned, stille og roligt, mens jeg nød, hvordan den fyldte mig ud og nåede helt i bund i mit indre.

Først stille og roligt, så hastigere, og jeg endte vist med at ride ret vildt, så mine bryster hoppede og gyngede. Han greb ud og krammede dem, nulrede mine vorter med den ene hånd, mens han klaskede min mås med den anden.

Jeg ænsede det ikke. Jeg var i min egen verden, og da den toppede, kastede jeg hovedet tilbage og hylede som en ulv i natten, mens min orgasme overtog kontrollen over min krop. Jeg faldt sammen over ham mens jeg blev gennemrystet af små skælv, krammede mig fast til ham og ventede på at jorden igen stod stille under mig.

Vi gik tilbage ud i bad, vaskede hinanden uden at sige en lyd. Vi smilede bare til hinanden. Vores blanke øjne talte deres eget sprog, men snart var vi tilbage i sengen mens vand og sved blandede sig og løb af vores nøgne varme kroppe.

Da vi sad i badet tæt pakket ind i hinandens arme for tredje gang, begyndte de første morgenfugle at synge deres sang uden for vinduet. Vi tog et håndklæde om os og listede ud på altanen, hvor vi sad og flettede fingre og nød hinandens selskab mens solen stod op.

Han havde lavet morgenkaffe, og mens min kaffe langsomt blev kold på det lille bord, tog han min hånd, rejste mig, vendte mig med front mod gelænderet, og løftede op i mit håndklæde, mens han langsomt og nænsomt gled op i mig bagfra.

Det var i grunden ikke for udløsningens skyld. Det var blot en vidunderlig følelse at mærke ham glide roligt ud og ind mens hele verden lå for vores fødder, og vi kunne skimte de første mennesker, der begynde at bevæge sig på arbejde derunder os.

Han trak sig ud af mig, og pressede sig så mod mit stramme hul, og langsomt gled han ind og ud og tømte sig for sidste gang i mig, inden han listede ind og tog tøj på. Jeg listede bagefter og vaskede mig under bruseren.

Da vi gik ud af døren - begge med tunge øjne - glædede jeg mig over, at jeg bare kunne køre hjem og sove. Han skulle på arbejde.

Vi har chattet mange gange siden, og har aftalt, at vi skal gøre det om næste gang min mand skal på weekendkursus.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.