BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Som intro, lad mig da gøre HELT KLART: Denne historie er FIKTION, og rejseselskabet med det nærliggende navn, eller hotellet, kan PÅ INGEN MÅDE stilles til regnskab for noget som helst, som min veninde og jeg oplever. 

Dag 3

SEX I DAG?

Klokken var næsten 10, da det bankede på døren. Det var roomservice, som skulle gøre værelset i stand.

Jeg bad den unge pige komme igen senere og fik sparket liv i Randi, mens jeg stod og tænkte over, at jeg lige havde åbnet døren og stået splitternøgen og snakket med den unge tyrkiske pige - ups.

Det var lidt for sent til at nå at få morgenmad, så vi tog vores tøj på og trippede ned til poolen, hvor solen, varmen og den tyrkiske kaffe snart fik os på højkant igen.

Da vi havde spist middagsmad, og havde plasket lidt rundt i poolen var klokken næsten blevet to. Vi havde talt om, at det var trist, de tyske fyre allerede var taget hjem, og vi gik vi tilbage til værelset for at skifte tøj og hente vores ting, så vi kunne komme på rundtur i byen.

Vi åbnede døren og tabte underkæben. Ikke nok med, at vores sengetøj blevet fjernet: Det var alt andet i værelset også. Tilbage stod kun den tomme seng med tæpper og dyner rodet sammen, de tomme skabe, som tidligere havde indeholdt vores kufferter, og værdiskabet, som var lige så tomt som vores lommer i bikinien.

Vi skyndte os op til frontdisken, og de var selvfølgelig ulykkelige over vores tab. De beklagede dybt, at de havde troet på den unge tysker, da han var kommet og sagt, at han havde tabt sit nøglekort, men at han skulle ind efter sine ting, inden de skulle hjem.

Så det lykkedes os at få ringet hjem til min mand, som kunne sende noget tøj, få lavet pas via ambassaden og overføre penge til os, MEN - det ville tage en uge, så i den tid måtte vi være kreative.

Vi listede slukøret tilbage til poolen. Heldigvis havde vi fået rejsen med "all inclusive", så vi skulle ikke sulte eller tørste, men Randi ville snart løbe tør for smøger, og en uge i det samme tøj ville nok være for meget forlangt, selv om vi "vaskede" det i poolen hver dag.

Mens vi sad og havde ondt af os selv, kom Randis limochauffør fra i går forbi. Han skulle hente et ældre par, som skulle til lufthavnen, men det lykkedes Randi at få ham trukket til side, og hun spurgte, om han kendte en måde, man kunne tjene lidt penge i nærheden – og heldet var endelig med os.

Han kiggede grundigt på os, smilede så, og nikkede, "ja ja .. tjene gode penge, ikke ret svært", og så aftalte vi, at han skulle komme og hente os om aftenen ved 19-tiden.

Tiden sneglede sig af sted, men endelig blev klokken syv, og vores chauffør stod ude i indgangen og ventede på os. Vi havde selvfølgelig snakket om, hvad det kunne være, han mente, da han sagde "gode penge, ikke ret svært", og vi havde måske nok en ide om i hvilken retning det ville gå, men spørgsmålet var nok nærmere, hvor langt ville VI gå.

Hvad vi ikke var forberedt på var at blive skilt fra hinanden.

Vi kørte af sted, og kom cirka 30 minutter senere ud til noget, der lignede et industriområde. Limoen stoppede, chaufføren åbnede den lille skydelåge i glasvæggen "her du af" mens han pegede på Randi.

Vi begyndte straks at forklare ham, at vi jo ikke ville hvert sit sted hen, at vi ville blive samlet, og kunne hjælpe hinanden, men han rystede bare på hovedet, og gentog: "Her du af", så der var vist ikke noget at gøre. Randi måtte stå ud.

"Jeg tilbage her klokken 23, kører jer til hotel. Ok?" spurgte han, mens han nikkede voldsomt med hovedet.

Randi stod ud med et forsigtigt "ja oki, det er det vel", og vi udvekslede lettere skræmte blikke, da hun lukkede døren og limoen satte sig i bevægelse igen.

Randi stod og så efter limoen, da den kørte væk. Hun så de røde stoplys blive svagere og svagere, og de gule lys, da den blinkede af, og kørte ud i natten. Hun stod stadig og så efter bilen, da der bag hende blev åbnet en dør, og en stor skægget tyrker kom ud. Han var så høj, at han måtte dukke sig, da han gik ud gennem døren, og han havde skæg i hele ansigtet, så det nåede ned til midt på hans brede brystkasse.

Han snakkede overraskende godt engelsk og præsenterede sig som Ali med den klassiske hånden på brystet og fejende bevægelse, som betyder "jeg byder dig af hjertet velkommen" mens han bukkede hovedet let.

Randi, som ikke var helt uvant med de østerlandske skikke, bukkede hovedet og nejede som tak.

Så gik de inden for, og her tabte Randi så underkæben for anden gang den dag.

Det, vi havde troet var en industribygning, var et stort lydisoleret studie med lys og kameraer, instruktør, lyd- og lys-mænd der rendte rundt, piger som lagde sminke på andre flotte piger og brede mandfolk, og rundt om i små hjørnesofaer sad der fyre i gang med at få suttet deres pik stiv af små nips, som nok ikke helt havde kvalifikationerne til at medvirke foran kameraet, men godt kunne bruges som "fluffere".

Ali forklarede, at de var i gang med at optage en PORNOFILM, og at Randis opgave var en mindre bi-rolle. Hun skulle spille en turist, som ved en fejl var gået forkert og endt på et lokalt værtshus, hvor hun kom til at overvære et gruppeknald. Hvis hun havde lyst, måtte hun deltage, men det var op til hende selv.

Randi blev iført en stram hvid bluse, som måtte stå åben de øverste to knapper, for at der var plads til hendes fyldige barm, men ingenting under, så hendes brystvorter kunne anes gennem det tynde stof. Hun fik en stram lædernederdel på, og igen ikke noget under, hvis nu hun skulle vælge at deltage, og et par højhælede sko, så hun kom til at virke endnu højere og slankere end hun var. Hun kom også til at se ud som om hun var små 15 centimeter højere end alle de andre piger, så hun blev svær at overse.

Hun fik forklaret, hvordan scenen skulle forløbe, og blev så stillet uden for "døren", som i realiteten var en ramme der stod midt på gulvet. Kameraerne begyndte at snurre, og der blev råbt "action".

Randi åbnede døren efter at hun havde talt til 15, fejede ind med en kraftig lyskegle bag sig, så man rigtig kunne se hendes figur, løsnede sit tørklæde og lod det lange blonde hår glide ned over skulderne mens hun rystede let på hovedet, så det lagde sig som et gardin og indrammede hendes kønne ansigt.

Hun trippede over til et bord og satte sig, kørte hånden op og fejede en lok af håret om bag øret. Hun kiggede sig så om, bestilte en drink og fik den serveret af en stor bred olieindsmurt tyrker i bar overkrop, som stirrede på hendes hår og barm og var ved at glemme sine tekster.

To små tyrkiske nips kom ind, gik op i baren og fik også et par drinks, de lod som om de havde glemt deres penge og den ene af dem kravlede ned bag baren for at betale i "naturalier", mens den anden sad og spredte ben og begyndte at lege med sig selv på barstolen.

Fem store håndværkertyper i overalls og bar overkrop kom ind gennem døren, så optrinet ved bardisken og gik straks op og lod den anden pige få noget at lege med i stedet for sig selv.

Randi sad og så på forestillingen og smilede lidt for sig selv. Hun havde faktisk kort glemt, at det var en filmoptagelse, da hun rejste sig og gik op til baren. Hun lænede sig ind over den, så hendes barm blev presset mere frem og fik straks endnu en drink. Hun sippede af drinken og gled så langsomt over bag den ene af de store tyrkere, som stod og hev i sin pik, mens han så to andre få suttet den af af pigen på knæ foran baren. Den første pige var nu kommet frem igen og lå ind over disken, mens bartenderen tog hende bagfra og hun spillede pik på en af de tre resterende håndværkere.

Randi lod sin hånd glide rundt om hans brystkasse og mærkede de faste brystmuskler. Hånden gled ned, ned og ned til hun fik fat om hans stive pik, som hun begyndte at spille forsigtigt på, mens fyren krampagtigt holdt fast i bardisken. Randi pressede sine bryster mod hans ryg og kyssede hans skuldre, mens hun bare forsatte med at spille hans pik. Så vendte han sig om og så ned på hende, hun smilede op til ham, og slap så hans pik, mens hun flåede blusen op, så knapperne fløj omkring.

Hendes fyldige barm vippede ud i det fri og gyngede let foran ham, mens han stod og stirrede som havde han lige vundet den helt store gevinst - hvilket jo i grunden ikke var helt forkert.

Hans før lidt halvslatne pik kunne nu stritte om kap med det skæve tårn i Pisa og var blevet kampklar på det split sekund det tog ham at finde ud af, at hans hænder stadig virkede. Inden Randis bluse ramte gulvet, havde han bukket sig ned og var begyndt at kramme og ælte hendes bryster.

Hans erfarne hænder gramsede lidt voldsomt, men hun lukkede bare øjnene og lod ham gøre det. Hun kunne jo lide det sådan. Fyren bukkede sig frem, stak hovedet helt ned til hendes hår og snusede som en hund, der havde fået færten af en pølse i haven.

Han slap hendes bryster og kørte sine fingre gennem hendes hår. Han var så fascineret af det blonde hår, at han næsten havde glemt, at hun stadig havde hans pik i hånden, og helt slemt blev det, da hun bukkede sig frem og lod den glide ind mellem sine læber. Han kastede hovedet rundt fra side til side, mumlede lyde som en hønsegård, en flok sultne grise og en sekventiel gearkasse til sammen, ville være stolte af, mens han stirrede skulende rundt, som om han var 10 år, og nogle ville stjæle det slik han lige havde fået. Selv den ene af pigerne kom over og begyndte at kører hænderne gennem hendes hår, mens hun blot ufortrødent blev ved med at slikke og sutte, det bedste, hun havde lært.

Randi mærkede, hvordan stærke hænder greb hende bagfra, trak hende væk fra tyrkerens pik og løftede hende op og bar hende over til det bord, hvor hun for kort tid siden havde siddet med sin drink. Så blev hun lagt ned på ryggen, og hendes nederdel blev trukket op, og hvis fyren før havde snakket uforståeligt sludder, blev det da kun være, da han opdagede, at hun også var blondine "dernede". Hun var ikke meget behåret, men hendes lette lyse trekant, som viste vejen til herlighederne, var tydelig på hendes solbrune hud.

Der blev ikke ofret meget tid til forspil. Han spredte bare hendes ben og trængte ind i hende, lænede sig ind over hende og knaldede løs. Randi opfattede, hvordan nogle af de andre skulede over deres egne skuldre, mens de selv var i gang med at få suttet pik, og snart stod den første af dem og prikkede hendes "elsker" på ryggen, klar til at overtage.

Der gik ikke længe, inde fyrerne fandt en rytme, hvor de fik holdt deres pik stiv ved at få den suttet eller kneppe lidt med de lokale piger, men så snart de kunne mærke, at der var rigtigt liv, sprang de til og overtog hende fra den tidligere, som så slukøret gik tilbage og måtte "nøjes" med en af de lokale, eller trådte om og lod Randi sutte deres fyldige og fugtige pikke, mens hun lappede sine egne safter i sig, som en sulten kattekilling.

To timer var der gået med at optage, da de seks fyre sprøjtede deres opsparinger ud over de tre piger, og lyset blev slukket til lyden af en som råbte "CUT".

Randi rejste sig op på slatne ben og vaklede over til den nærmeste stol, hvor hun faldt om. Klar til at sove. Helt udkørt og tilfredsstillet, men nej, instruktøren var ikke tilfreds. Han ville lige havde nogle nærbilleder af, da den ene af de store tyrkere havde taget Randi i numsen, så op igen.. hen til bordet, og ned på alle fire, stritte med enden og smile, mens den store tyrker spyttede på sin pik og pressede sig ind, og efter en omgang hårdt knald, kom han i numsen på hende, og trak sig ud, og for ikke at det skulle være helt slut, skulle ballerne lige spredes så fyrerne rigtigt kunne se, hvordan hans sæd løb ud af hende igen.

Endelig fik hun lov til at trille ned fra bordet og prøve om hun kunne finde en behagelig måde at sidde i sofaen, mens de kiggede optagelserne igennem.

Jeg så, hvordan Randi stod og kiggede efter limoen, da vi kørte derfra. Så hende blive mindre og forsvinde ud af syne, da bilen drejede.

Usikker på min situation valgte jeg ikke at sige noget, ikke at vise min frygt, og ikke at forstyrre chaufføren mens han gled gennem aftentrafikken, men endelig efter omkring 20 kilometer stoppede han igen.

Igen åbnede han den lille skydelåge, stak hovedet ind og sagde "du af her, store hus, blå låge, jeg vente" og lukkede lågen.

Jeg steg ud af bilen, mærkede hvordan aftenens kølighed bed i mine lår, og listede så op mod huset. Jeg anede ikke, hvad der blev forventet af mig, og jeg var bange, men vi var jo nødt til at få fat i nogle penge.

Jeg nåede det store hus med den blå låge, trådte inden for på gangstien, stoppede op. Mine ben rystede, for jeg havde aldrig gjort sådan noget her uden min mands tilladelse og var meget tæt på at vende om. Men kom så til at se mig selv i ruden i døren og så mig selv kun iført en bikini og blev nødt til at fortsætte. Vi skulle jo have noget tøj.

Døren blev åbnet af en mand i 40érne. Hans engelske var næsten perfekt, han vinkede mig ind og præsenterede sig. "Mit navn er James, jeg er født her i Tyrkiet, men bor i London."

Så førte han mig ind i stuen, hvor der sad endnu to fyre også omkring de 40, og bad mig tage plads i en lænestol, mens han hentede mig en flaske vand.

Jeg var ved at tabe underkæben af skræk, på den ene fyrs t-shirt stod der " Crazy Daisy Haderslev – ses vi?"... på den anden fyrs jakke stod der "Novo nordisk – genopfind i morgen", de sad begge med en Tuborg i hånden.

Den ene så på den anden og mumlede "for helvede nogle store patter, det skal blive godt at nappe lidt i dem." Den anden svarede "ja for satan, køre den af der i mellem og så sprøjte hendes ansigt til, inden man flækker måsen på hende."

Så grinede de lidt af det.

Jeg valgte ikke at sige noget – at virke helt neutral som om jeg ikke fattede en lyd af "deres sprog", hvilket jo nok også var det, de gik ud fra.

Få sex i dag

James kom tilbage og præsenterede mig, men til alt held for mig, kom han til at udtale det med fransk undertone, så jeg blev præsenteret som "BinÉ" hvilket bestemt ikke gjorde mig noget. Begge fyre rejste sig, kom over og gav mig hånden og gav mig deres navne Ole og Peter.

Jeg bukkede svagt hovedet ved hvert håndtryk, og de satte sig pænt tilbage igen, mens de stirrede på mig som sultne hunde.

James forklarede for dem, at jeg var en "uskyldig pige", som desværre havde mistet mine penge, og at jeg måtte "arbejde" lidt for at få råd til at komme hjem. De så ud som om de åd historien råt. Den var jo i grunden heller ikke så langt fra sandheden, selv om det var lidt mere kompliceret.

James bad mig rejse mig op og dreje lidt rundt, danse lidt for dem, mens de snakkede lidt forretninger.

Jeg gjorde, som der blev sagt, men jeg tog nok lidt mere initiativ, end det var planlagt, for mens jeg dansede begyndte jeg at åbne min bh. Da den faldt til gulvet, stoppede jeg, lagde mig ned på gulvet foran sofabordet og begyndte at lege med mig selv, mens jeg holdt øje med dem.

Jeg kunne se, hvordan de havde svært ved at holde samtalen i gang, så jeg gav den en tand til og rullede rundt på alle fire og kravlede over til James, som sad godt tilbagelænet i en lænestol. Jeg "kravlede" op ad hans ben til jeg stod på knæ foran ham, begyndte at åbne hans livrem og gylp, fiskede så hans pik frem og mens samtalen over mig gik helt i stå, begyndte jeg at spille og slikke på den stive pik.

"Hold da op mand, jeg tror sku hun kan tage den helt til roden, åhhh det må hun sku også godt med min," sagde den ene af dem - jeg ved ikke helt hvem - men da jeg kiggede over min skulder på de to danske fyre, sad de begge og havde åbnet deres bukser og var i gang med at fiske deres pik frem.

James løftede mit hoved fra sin pik og vinkede mig over mod de to andre. Straks rejste "Mr. Novo" sig og trådte et skridt frem, som ville han være sikker på at være den første.

Han havde fisket sin pik frem og jeg måtte med skam erkende, at denne danske pik ikke synede af meget i forhold til en Mr. James-mini.

Jeg vendte mig om og kravlede over mod ham, rejste mig op på knæ og skubbede ham ned at sidde. Så tog jeg fat om pikken og spillede den, slikkede den og begyndte at sutte på den. Jeg rømmede mig og tog den så helt til roden. Det var nu ikke så svært, den var ikke så stor. Jeg holdt den nede i halsen et stykke tid, mens jeg sank og gumlede og snart begyndte han at stønne højlydt.

Den anden fyr "Mr. Crazy" kom nærmere og greb min hånd. Han lagde den på sin pik, og jeg begyndte at spille den mens jeg stadig suttede på Mr. Novo. Snart stønnede de begge to, og jeg skiftede mellem dem, suttede og slikkede det bedste jeg kunne, mens James sad og gned sig i hænderne og aede sin pik.

Det varede ikke ret længe, inden de to fyre gryntede og sprøjtede mit ansigt til med deres opsparinger. De faldt tilbage i sofaen mens jeg gled tilbage og spillede og slikkede på James, indtil den var kampklar. Så rejste jeg mig, vendte ham ryggen og førte den til. Langsomt gled jeg ned over den og mærkede, hvordan den pressede sig vej ind i mig. Langsomt og sikkert blev jeg fyldt ud og måtte stønne svagt mens den gled op og ramte min livmodervæg, inden jeg var kommet helt ned til hans skød. Jeg måtte nøjes med at ride halvdelen af den for ikke at få ondt.

Langsomt begyndte han også at stønne, højere og højere mens jeg red hurtigere og hurtigere. Jeg lænede mig frem over det lille sofabord og mærkede, hvordan han fulgte med op, så han tog mig bagfra i lange seje stød. Næsten helt ud, og så helt i bund. Jeg koncentrerede mig om at snakke engelsk, men da jeg nærmede mig toppen og var lige ved at komme, fik jeg udbrudt "ja ja ja... jeg kommer...." og kunne se, hvordan de to fyre stirrede på mig og hinanden, mens James tømte sig med dyriske brøl dybt i mit indre.

Begge fyre lignede to store spørgsmålstegn, da James trak sig ud, rettede på sit tøj, og med et udtryk som sagde, "det er da meget normalt" kiggede på dem og spurgte: "nu har I afprøvet varen, hvilken pris bliver vi så enige om?", mens han satte sig og drak videre af sin tyrkiske kaffe.

Mr.Novo: "Jamen hun er jo dansk..."

James: "Og?.."

Mr. Crazy: "Vi kan da ikke forlange, at en dansk pige skal arbejde for os hernede.. det kan man da ikke..."

James: "Så sælger jeg hende bare til en anden... det er helt okay."

Mr. Novo: " Nej nej, det var ikke det vi mente. Vi vil gerne have hende..."

James: "Og hvad vil I give?"

Mr. Novo: "Jamen... hun er jo dansk.. "

Mr. Crazy: "5000 tyrkiske lire pr. uge ok?"

James: " Ahh skal vi ikke sige 8000 TL?.. Hun er jo noget større end vores lokale."

De blev enige om TL 6500 for en uge efter en del prutten om prisen, hvoraf James ville betale mig de 3000, men så skulle de også betale for mit tøj.

Jeg blev slet ikke spurgt til råds, om jeg ville, eller om jeg havde planer. Jeg var blot en "vare", og min mening var uden betydning.

De aftalte nærmere, mens jeg fik lov at gå, men inden jeg gik, fik jeg en mobiltelefon, som jeg altid skulle havde tændt og i nærheden af mig. De skulle kunne komme i kontakt med mig og gøre brug af mine "tjenester" når og hvor som helst de ønskede det.

Jeg fik 1000 lire i hånden og fik besked på at købe mig noget tøj. Noget pænt, erotisk og noget sømmeligt, så de kunne være bekendt at havde mig med i byen til selskaber, og så blev jeg gjort opmærksom på, at jeg ville blive afhentet på hotellet næste formiddag klokken 11.

Jeg gled ind på bagsædet af limoen mens jeg spekulerede på, hvad det var, jeg havde involveret mig i.

Jeg var både skræmt og spændt.

Da vi hentede Randi kunne hun dårlig samle benene. Vi sad begge stille, uden at sige en lyd, mens vi kørte tilbage til hotellet og blev sat af.

Vores ferie var bestemt ikke planlagt sådan her, men nu måtte vi få det bedste ud af den.

Vi gik i seng og lå længe og så på hinanden mens vi snakkede og prøvede at finde ud af, hvordan vi var endt her.

(Fortsættes...)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 22 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.