Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg var alene , og fik ikke pik hver dag, dengang kunne man ringe til 0059 den frække linie, jeg talte meget med en alene mand fra Randers, Otto som han hed, han havde et par hunde som der kom nogle piger og blev bedækket af, men jeg kom aldrig derop.

Nogle år senere, fandt jeg hans tlf. nr og ringede til ham, han kunne godt huske mig, jeg synes du skal komme og besøge mig og mine dyr, jeg er så liderlig efter at se dyre pikke i  en våd kusse. Vi aftalte jeg skulle komme en weekend,jeg trak i en ret kort nederdel, og udringet bluse,jeg var lille og slank, men mine store bryster bulede op, der var jo langt at køre, jeg kom op til en ejendom ude på landet, jeg havde aldrig set manden, men en nydelig stor kraftig mand mand på min alder, kom ind nu skal vi hygge os, du må godt få en øl eller to,har du haft andre dyr end en hund i din fisse, nej svarede jeg.Jeg har mit foto apperat med , vil du tage nogle billeder af mig.

SEX I DAG?

Det er længe siden jeg har haft dame besøg, er det længe siden du har fået piller, ja det var det, det blev til en lang snak og flere øl,lad os prøve at se hvad der gemmer sig ude i stalden, til din kusse,der var en orne, en ged,en tyr,en hingst, tre meget store hunde, en tæve og to hanner.

Jeg lagde mærke til han havde flere ko båse, hvor han havde et lav bord,med nogle læder bånd, en anden bås var der halm baller,der var også læder bånd ned ved siden, der var meget ren og pæn,jeg var rundt at kæle og klappe dyrene,vi skal ind til tyren, det tør jeg ikke, sagde jeg,den er så god, sagde han, han lukkede lågen op ind til den, jeg klappede den, prøv at se dens pik er fremme, den var rød lang og spids, den vil du også nyde, det tør jeg ikke.Gede bukken var stor, men meget kælen, ornen gik og gryntede veltilpas,hundene var Irsk Ulvehunde, ikke særlig kønne,men store, de måtte have en pæmpe pik,  de smøg sig op ad mig, havde snuden oppe i mit skridt flere gange,jeg tror de venter efter en dejlig kusse  sagde Otto, lad os gå ind så du kan sunde dig lidt over hvad du har set.

Jeg har en gammel bluse du kan få på, jeg trak af alt mit tøj, og fik Ottos lange bluse på, jeg skal lige mærke din kusse inden den bliver fyldt med sperm, Otto stak et  par finger op i mig, den er bare våd. Her er et glas du kan styrke dig på, det var stærk.

Jeg tror gedebukken Mads skal bedække dig først, du skal ikke være bange for ham, læg dig op på det lille bord, det passer med højden, han hentede Mads, jeg var bange, den snuste til mig slikkede mig med sin ru tunge, så sprang han op på mig , det passede jeg lå lige under ham,Otto styrede dens pik ind i mig, den var lang det var som den rullede rundt i mig,hver gang den stødte pikken ind i mig, føltes det som, krøllede sammen fordi den var for lang, jeg gispede, den begyndte rigtig at ride voldsom på mig,åh åh skreg jeg, din store liderlig buk , bedæk den gamle ged.

Mads trak sig ud da den havd spermet i mig, da jeg rejste mig, kunne jeg mærke det glas jeg fik havde gjot sin virkning,Otto satte sine hænder op under min bluser, for nogle dejlig patter du har, jeg stønnede, jeg er så liderlig, så skal du have mere pik, læg dig på halm ballen,han bandt to bælter om mig og halm ballen, nu kan ornen ikke skubbe dig af, jeg kommer med ornen til dig, jeg kunne høre den gryntede,det er længe siden den har været i en kusse, den var hurtig oppe på mig, den var tung, av den kradser mig, den prøvede flere gange, inden  pikken kom ind,den pressede pikken i mig skubbede mig og halm ballen,den tog fat i min bluse, og fik fat i et stykke skind, jeg skreg,jeg kom i et brøl,min fisse klemt om dens tynde proptrækker pik, din gamle liderlig smat so, det er godt med en orne pik,ornen gryntede af velvære når den kom hel i bund i min fisse, åhh, dens pik killer min fisse, jeg gispede, min fisse trak sig sammen, af liderlighed,den savlede  ned i nakken på mig,jeg tror ikke den har mere sperm til dig, ornen trådte på mig da den stå af,jeg ville rejse mig,men de bånd Otto havde bundet om mig , var meget stramme.

Nu hørte jeg der kom en bil, Otto gik ned med ornen,jeg kommer straks igen, jeg lå bunden , med en våd klistret beskidt fisse, jeg prøvede at stikke en hånd ned , så jeg kunne mærke hvor våd jeg var, de læder bånd jeg havde om mig var så stramme , så jeg kunne ikke nå derned.

Det lød som en dør der blev lukket,Otto kom og løsne mig, men ingen svar, pludselig var der noget koldt der stødte mod min fisse, hvem der, ingen svar, så blev jeg slikket, hel op i fissen, det var en hund, men jeg kunne ikke se den, det varede ikke længe så sprang den på ryggen af mig, den fik pikken ind ved første hug, jeg gav et skrig,da den bankede pikken hel i bund, det gjorde ondt,så fik jeg pik, den blev ved med at banke pikken i mig, jeg gispede, hylede og skreg af liderlighed, jeg råbte giv mig hunde pik, bliv ved, min kusse er vild efter den,nu begyndte pikken at vokse i mig, min fisse klemte om pikken , bulen på pikken strammede i min fisse, din liderlige hanhund du sprænger mig,av min fissekan ikke klare det stønnede jeg.

Nu kom der en hund mere, den stod og slikkede mig i ansigtet, den prøvede flere gange at komme op på mig, men den anden hund var i vejen, jeg skubbede den ned, så forsvandt den,det stilnede af med den der red på mig, den hang stille oppe på min ryg,det gav et ryk i min fisse, jeg skreg,det gjorde ondt, da den hoppede ned, hunden gav et hyl, det lød som var der nogen inde i stalden, jeg kaldte igen på Otto, men ingen svar.

Nu begyndte hunden at rykke i mig, av av skreg jeg,hunden hylede,jeg græd, av det gør så ondt, du rykker mig i stykker,det gav et  kraftig ryk, jeg skreg af smerter,så var den ude pikken,nu kom den anden hund igen, den prøvede igen at hoppe op på mig ved mit ansigt, jeg skubbede den ned, så gik den om bag ved mig, den tøvede ikke sprang på mig,den fik  pikken ind,med det samme, jeg var i en konstant orgasme, den pressede pikken ind et par gange,holdt en lille pause,så fik jeg , så hatten passede,det gjorde ondt når den huggede pikken hel i bund, jeg skreg,din sore køter, din pik ødelægger mig, så hang den hel stille,pikken kørte rundt inde i mig , jeg stønnede igen af liderlighed.

Igen hørte jeg nogen pusle,hvad lave du med en hunde pik i fissen spurgte Otto, kan du ikke få nok pik , din gamle liderlig dyre ludder, han satte en finger ned på min cliteris,jeg hylede og stønnde, min fissen trak sig sammen, jeg er så liderlig svarede jeg.

Da hunden kom fri, løsnede han mine bånd, så stod jeg der svinet til af ged og orne,den klistede spermen fossede ud af mig, jeg var så øm,vræltede afsted, så mangler du kun min pik, når du har været i bad.Jeg fik mig et varmt bad og fik skyllet min fisse ren,jeg stod der hel nøgen i badeværelset, da Otto kom ind.

Nå sagde Otto, var det her for meget for dig, nej, jeg har aldrig været så liderlig i så lang tid, Otto lynede bukserne ned trak pikken ud, jeg vil kneppe dig op ad muren, han havde knap nok fået pikken i mig før han sprøjtede. Vi fik en kop kaffe snakkede om det jeg havde oplevet,inden jeg kørte hjem, jeg snakkede med ham mange gange men besøgte ham ikke mere.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 50 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.