Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Da var vi færdige med vores øl, kikkede over på sengen, der lå Pia og vred sig, snurretoppen som var stukket op i hendes fisse, brummede som var det en lyst.

Poul sagde "prøv lige at se hende, den lidelige so, venter jo bare på at vi knepper hende, så på hendes fisse, hvor det render ud af hende"
Jeg kunne se på hende, at hun var flov, men kunne jo ikke gøre noget ved det. Jeg kravlede ned i sengen til hende, tog fat i staven, kørte den lidt frem, og tilbage i fissen på hende. Hver gang jeg kørte den ind, så pressede jeg noget fissesaft ud af hende.
"nå din so, vil du have fars pik op i dig nu" sagde Poul, Pia rystede på hovedet,
"nej vil I ikke godt lade mig være, så er i søde, jeg kan sutte den af på dig, bare du lader være med at kneppe mig"
" nej du skal have pik nu, lige meget, hvor meget du klager dig, så skal jeg nok få den banket op i din liderlige fisse"
"nej den er alt for stor for mig, jeg kan slet ikke klare en som er så stor som din, vil du ikke godt lade være med at kneppe mig" kom det bedede fra Pia.
" nej du kan tro nej, om du så skal flække ved det, og jeg vil elske at mærke din stramme fisse omkring min pik, jeg glæder mig, tro mig, du skal nok komme til at nyde det, kan jo se på dig at du er smask liderlig, er du ikke det din so" hun lå der på sengen, kunne ikke gøre noget, prøver bare at dreje sig lidt rundt, så hun ikke var så sårbar.
Jeg kravlede væk, så der blev plads til ham, spændt på hvad der nu skulle ske.
Poul kravlede op i sengen, kørte massageapparatet frem og tilbage i hendes fisse, for så til sidst, trak han massageapparatet ud af fissen, hvorefter han kravlede ned imellem hendes ben for at begynde at slikke. Jeg kunne lide nyde synet at se hende få slikke fisse, af en fremmed, en som hun tror er en indbrudstyv, voldsmand, snart skulle hun voldtages, ha´ en pik, som hun ikke før har fået.
Jeg stod der ved siden af dem, kunne ikke lige holde hånden fra min pik, jeg begyndte langsomt at onanere, mens jeg kikkede på dem.
Hvorfor gøre det, tænkte jeg, når jeg kan få den suttet af, hurtig satte jeg mig over på hendes bryst, lod min pik nærme sig hendes mund. Hun åbnede villigt sin mund, langsomt lod jeg den køre ind i munden, hun lod hendes læber køre rundt om skaftet, suttede det bedste hun kunne, imens lod jeg den køre frem og tilbage. Jeg tog hende om nakken, på den måde, kunne jeg bestemme tempoet, det eneste hun skulle gøre er at sutte. Jeg pressede den helt ned i halsen på hende, hun gaggede, havde svært med at trække vejret, jeg holdt den lidt endnu, før jeg trak den tilbage. Hun måtte lige sunde sig lidt før hun kunne forsætte med hendes sutteri.
Nej hvor var det godt det her, bare få den suttet af, kun tænke på min egen nydelse.
Nu kunne jeg mærke at jeg var ved at komme, jeg trak mig ud af hendes mund, kørte hånden hurtig frem og tilbage, hen over pikke.
ÅH Ah ja nu kom jeg, jeg kom i flere spasmer, fede sprøjt at min hvide sperm ramte hende i ansigtet, hun åbnede munden, i håb om at hun fik noget af det i munden. Da jeg havde afleveret de sidste sprøjt, stak jeg den ind i munden på hende, for at hun kunne få de sidste rester.
Villigt gjorde hun den ren, suttede det sidste sperm ud af min pik. Jeg trak mig ud af hendes mund, kravlede ned af hende, lagde mig på siden, kikkede på John som var i gang med at slikke hende.
Nu holdt han op med at slikke, rejste sig på sine knæ, hans pik stod lige ud i luften, et imponerende syn.
Det måtte Pia have kunnet mærke, hun prøvede at dreje sig rundt, så han ikke kunne komme til, det lod Poul sig da ikke slå ud af.
Han drejede hende rundt, så hun lå på maven. Pludselig gav han hende et klask på hendes ene balle, det gav et ordentligt klask, tror også at hun blev overrasket, hun stak i et skrig, det blev hurtig efterfulgt af flere, for han lod det ikke blive ved et slag. Han lod det ene klask efterfølge af det andet, langsomt kunne jeg se hendes baller, blive farvet røde af hans slag.
Hendes skrig blev langsomt afløst af en stønnen. "du siger selv til hvis du har fået nok, fortæl mig, når du er klar til at få pik" kommandere Poul. "ja jeg skal nok være sød, bare du gør det forsigtig, vil du ikke"
Poul fik hende drejet rundt, hurtig blev hendes ben spredt.
Han stak hans hånd ned til hendes fisse, prøvende stak han først et par fingre op i den, efter et stykke tid et par mere. Han lod sine fingre smutte op, hvor de fandt hendes klit, som han gav en behandling, så ned igen, for at varme hendes fisse lidt mere op.
Det så også ud til at hans tommelfinger var stukket op i hendes røv. Jeg slappede af, mens jeg kikkede på dem, kunne se på Pia, at det var op over, hun stønnede højt "ah ja bol min røv med din finger, så det er så frækt, åh bliv ved" så trak hun sin ben op, lagde dem over Pouls ryg, prøvede på at presse ham længere op, samtidig skreg hun sin orgasme ud i rummet.
Hendes orgasme langsomt klingede ud, da hun slappede af, tog han fingrene ud af fissen, de glinsede af hendes safter, dem smurte han ud over sin pik, kørte skindet frem og tilbage et par gange.
"nu skal kællingen sku ha fars pik, nu må hun da være afslappet nok til at snuppe den" Han fandt en pude, lagde den under hendes ende, så den kom lidt længere op, satte sig på knæ, tog med hånden om sin pik, hvorefter han førte den langsomt ned imod hendes fisse.
Jeg kunne se at han satte hovedet imod hendes skamlæber, kørte den langsomt op og ned langs dem , drillende, før han langsomt lod den glide op i hende. Den var så tyk, så hendes skamlæbes så ud til at blive trukket med ind.
Så kom der sgu liv i damen, " av av, den er for stor, den kan ikke være der, træk den ud, nej jeg vil ikke" Ingen medlidenhed fra ham af, langsomt trak han sig ud, for så igen at prøve at køre den ind igen. Sådan gik det lidt tid, frem og tilbage, langsomt kom han længere op, nu var han kommet halvt ind i hende, han holdt lige en pause, så hun lige kunne vænne sig til størrelsen, før han prøvede på igen at komme længere op.
Må sige at det var en frækt syn, sådan at se sin dejlige kone få fremmed pik, ikke nok med at hun fik det, men også at det næsten var en hestepik, som hun fik stukket op i sin fisse.
Nu var han kommet helt op, han holdt igen en pause, før han trak sig lidt tilbage. Pia var holdt op med at hyle, lå bare stille, og prøvede på at slappe af, selvom at jeg kunne se at det gjorde ondt på hende.
Nu begyndte Poul at kneppe, han køre frem og tilbage i fissen, hver gang han trak sig tilbage, kunne jeg se, at hendes skamlæber næsten fulgte med, det så ud til at de næsten ikke ville slippe pikken, for så at blive skubbet op igen, når han kørte den i bund.
Jeg kunne se på Poul at han ikke kunne blive ved med at holde sig, fissen måtte jo klemme hårdt omkring hans pik. Han tænkte ikke længere på Pia, han kørte den helt i bund i hende hver gang.
Nu kom der også lidt liv i hende. "ja ja giv mig din kæmpe pik, jeg vil ha den, ja hvor er det dejlig sådan at blive fuldt helt ud, ja bliv ved du må ikke stoppe" Det var det som der skulle til, Pouls røv gik som en pendul frem og tilbage, hurtigere og hurtigere, så kørte han den helt ind, samtidig kom han med en støn, hvorefter han faldt sammen som en klud over hende.
Jeg ved ikke om hun kom, men det var da også lige meget, vi var jo slet ikke færdige med hende endnu.
Poul rullede sig af hende, jeg skulle da lige se, ja hendes fisse var helt åbent, kunne se, at den var helt rød og udspillet. Langsomt sivede spermen ud af hende, jeg ved ikke lige hvad der skete, men jeg fik lyst til at slikke hende, måske også lige smage, hvordan sperm og fissesaft godt blandet sammen smagte. Jeg lagde mig ned imellem hendes ben, stak prøvede tungen frem, lod den køre op af hendes opsvulmede skamlæber. Prøvede forsigtig at slikke noget at saften i mig, spændt over hvordan det smagte, ja lidt salt, men smagen var da ikke så slemt, nu gik jeg forsigtig i gang.
Der kom liv i damen, det var noget som hun kunne bruge, jeg tog chancen lod min finger glide ned imod hendes numse, Satte den imod hendes hul, prøvede at presse den ind, jeg mærkede at det første led af min finger langsomt glide ind i hende.
Jeg lod lige den hvile lidt, så hendes røv lige slappede lidt af. Jeg trak den ud, prøvede på om jeg kunne få 2 fingre op. Efter et stykke tid, så gled de også op, jeg kørte dem langsomt op i hende, samtidig med at jeg slikkede hende. Efter jeg har varmet hende op, var jeg klar til anden halvleg.
Kikkede over på Poul, for at se om han var klar, ja det så da ud til at han var, for han pik den var da blevet stiv igen. Jeg kravlede op til hovedgærdet, fik hende løsnet, Poul kravlede op i sengen, lagde sig på ryggen, jeg tog fat om Pia, løftede hende op, prøvede at få hende pladser ét over hans stive lem.
Hun fattede, hvad vi var ude på, tog fat om hans pik, men den ene hånd, mens hun med den anden prøvede at sprede sine skamlæber, langsomt lod hun sig glide ned over Pouls pik. Det gik langsomt, men den gled da længere og længere op i hende.
Nu var det vist ikke nødvendigt længere at hjælpe, de kunne vist klare sig selv nu. Jeg rejste mig fra sengen gik ud i badeværelset, hvor jeg fandt noget glidecreme, gik ind i soveværelset, hvor de var godt i gang. Jeg tog en klat creme på enden af min pik, gned det lidt ud over den. Da den var godt fedtet ind, stak jeg en finger ned i dåsen.
Fik en klat på fingeren, kravlede bag ved Pia, fik en hånd under hende, fandt hendes stjerne, fik lidt creme fedtet omkring hullet. Jeg prøvede at få en finger stukket op, de gik faktisk ganske nemt, tror slet ikke at hun opdagede det. Alt hvad hun kunne mærke var nok kæmpepikken som var oppe i kussen på hende.
Jeg satte pikken imod numsen, langsomt gled den op i hendes røv, jeg gled langsomt op i hende. Jeg kunne mærke Pouls pik, på den anden side af væggen, imellem hendes fisse og røv.
Nu opdagede hun og jeg var oppe i hendes røv, "nej, lad være, jeg vil ikke bolles i min røv" men ingen kære mor. Jeg kørte den langsomt op i hende, efter et par stød, så var jeg kommet så langt op som det var muligt. Jeg lod den, lige blive i bund, så hun lige kunne nå at "nyde" følelsen af at have min pik, helt oppe i sig, før jeg trak mig langsomt tilbage. Jeg trak den helt ud af hendes røv, kikkede på hullet, som blev ved med at være åbent i et lille stykke tid, før den begyndte at lukke sig. Jeg satte den imod hendes stjerne igen, pressede den langsomt op i hende igen. Der lød lidt brok fra hende, men nej hun fik den op, langsomt frem og tilbage
Lidt efter lidt fandt vi sammen i en god takt, når jeg var oppe i hende, så var han næste ude, og så modsat.

Det med at være oppe i hendes røv, var en super nydelse, super snæver, hun strammede godt omkring min pik, jeg var glad for at jeg var kommet en gang i dag, ellers så var jeg allerede kommet, det her var noget som skulle nydes.
Kunne høre både på Poul, men da også på Pia at det var godt, hun må have vænnet sig til størrelsen, for der kom ingen klagen længere fra hende, bare en stønnen fra hende engang imellem.
Nu kom Poul i et brøl, tror også at Pia kom, jeg stødte et par gange mere så måtte jeg også gi fortabt, orgasmen, den kom som en tsunami, kunne slet ikke holde den tilbage, spermen fossede ud af mig, blev skudt helt op i enden på hende, jeg sansede intet, det var så en intens følelse.
Hun faldt ned over Poul, da hun gjorde det, så gled min pik ud af hende. Jeg satte mig på kanten af sengen, kikkede på dem, efter et stykke tid, kunne jeg se min sperm flyde ud af hendes ende.
Poul kom til sig selv, fik sig viklet ud af Pia, fik hende drejet rundt, fandt hendes arme, fik hende gjort fast til sengen igen.
Der lå hun så godt brugt, lignede noget, som en havde smidt væk efter brug, det kunne man jo godt sige at vi havde gjort. Hun rykkede lidt i snoren, men opdagede at hun ikke kunne komme fri. Der lå hun godt brugt, hendes fisse var rød og skamlæberne godt opsvulmede. Ud af fissen sivede Pouls sperm, samt mit ud af røven.
"lad os tage nogle billeder af soen, hvis de ringer til politiet, får de dem at se på Facebook eller Utube, så kan alle få at se hvor brugt hun er" Poul kravlede rundt med hans mobil telefon, tog en masse billeder, fik også lige taget bindet af hende, så han fik et par billeder af Pias ansigt.
"tak for fisse skat, måske får vi lyst til at komme tilbage en anden gang" sagde Poul, mens han grinede tog to fingre op til hovedet, gjorde en hilsen til hende. "Nej I kan da ikke lade mig ligge her, løs mig op, vil i ikke nok" bad Pia. Nej da, det var lige det sidste som hun skulle udsættes for.
Vi fik fundet vores tøj, fik det på, gik ud af soveværelset, hurtig ind i stuen, ud af døren, ud i haven.
Inden vi kom ud på gaden fik vi vores huer af, gik hurtigt væk fra huset. Vi gik tilbage til vores værtshus, gik ind, for lige at få en lille en, samt vi skulle jo lige gennemgå hvad vi havde oplevet.
Poul var helt vild, "fuck det var da satme det vildeste som jeg har oplevet, jeg tror da aldrig jeg har været så liderlig før". Jeg kan jo kun holde med ham, det var en vild oplevelse, efter lidt snak, så måtte jeg jo hjem.
"For resten Poul jeg skal lige have en kopi af de billeder som du tog" hurtig fik jeg den over på min telefon.
Vi fik sagt farvel, jeg gik hjemefter, kom hen til huset, fik mig låst op
"Hej skal, jeg er hjemme, hvor er du" råbte jeg da jeg kom ind i gangen, der var selvfølgelig ingen der svarede, jeg larmede lidt før jeg "fandt" ind i soveværelset, hvor Pia stadig var bundet til sengen.
"Hvad er det sket, hvad laver du der" sagde jeg oprevet, fik hende løsnet, krammede hende.
Hun var fattet, sagde at der havde indbrud, samt hun var blevet voldtaget. Jeg lyttede til hende, da hun var færdig med at tale, tog jeg min telefon frem, fandt de frække billeder, viste dem til hende. Hun stirrede på dem, fattede ikke lige hvad det var hun så, pludselig så hun ud til at forstå sammenhængen.
Hun smed telefonen, sprang løs på mig, slog mig flere gange, før jeg fik fat i hendes hænder. Jeg holdte hende fast, til hun faldt lidt ned.
Da hun var helt roligt slap jeg hende "du sagde jo at din drøm var at blive voldtaget af 2, og den fik du lov til at udleve, det så da også ud til at du fik noget ud af det". Hun stirrede på mig, blev rød i hovedet, kikkede ned "ja det var pisse frækt, og for satan hvor var det en fed tyk pik han havde, aldrig har jeg fået sådan en orgasme".
Vi snakkede sammen om vores oplevelser, og blev begge to enige om at det havde været en stor oplevelse for os begge to, men var nok også enige om at det skulle være en engangsoplevelse.
"bare vent dig, jeg skal nok få hævn over dig på et senere tidspunk" kom det smilende, men også koldt fra hende.
Jeg så hende i øjnene, viste godt at jeg nok havde noget at "glæde" mig til.
Vi faldt i søvn i armene på hinanden, begge to trætte oven på aftenens oplevelser.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 17 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.