Måske jeg skulle hjælpe dig sagde han og drejede min kontorstol rundt, så jeg sad med front mod ham, han lagde sig på knæ foran mig og knappede mine bukser op...

Det havde været en lang dag på arbejde og dagen var ikke slut endnu, jeg havde stadig flere uafsluttede sager der skulle tages hånd om inden jeg kunne forlade kontoret. Klokken var efterhånden blevet 20:00, men nu ville jeg være færdig, så jeg kunne holde weekend med god samvittighed. Kontorerne omkring mig var efterhånden blevet tomme, det var 30 minutter siden min sidste kollega sagde farvel og ønskede mig god arbejdslyst. Efter godt en times arbejde kunne jeg endelig række ud efter sidste sag, som lige manglede at få det sidste skrevet ind, da jeg pludselig hørte en lyd bag mig. Forskrækket vendte jeg mig om og der i døren stod en ung mand, som vist blev ligeså forskrækket som jeg, han undskyldte og sagde han troede at alle var gået hjem. Han skulle gøre kontorerne rene, så han også kunne holde weekend, men han ville bare starte med et andet kontor. Han så faktisk ret godt ud, han sendte mig et smil idet han gik og da han vendte sig om og gik over mod et andet kontor kunne jeg ikke lade være med at betragte hans dejlige røv i hans stramme jeans. Sad jeg ikke der og blev tændt, nej nu måtte jeg tage mig sammen og blive færdig, men det var pludselig svært at koncentrere sig om den kedelig sag der lå foran mig.

Jeg skævede over mod det kontor han var inde på og kunne mærke hvordan mine brystvorte blev stive af begær, det var et stykke tid siden jeg havde følt sådan. Kunne ikke lade være med at nulre vorterne gennem blusestoffet, de blev endnu hårdere og stive, lod min hånd glide ned til mit skød og ned i bukserne, mine fingre lege stille med min klit og jeg mærkede hvordan jeg blev mere og mere opstemt og ophidset. Jeg stønnede svagt og lod en finger glide indenfor, fuck hvor var jeg liderlig. Skævede igen over mod kontoret på anden side af gangen, men han var der ikke længere, han stod i døren til mit kontor og kiggede på mig med et drenget og smørret grin. "Der er vist en der trænger" sagde han og kom ind på kontoret, jeg kunne nu se at hans jeans var godt fyldt ud foran og det gjorde mig ikke mindre tændt. Måske jeg skulle hjælpe dig sagde han og drejede min kontorstol rundt, så jeg sad med front mod ham, han lagde sig på knæ foran mig og knappede mine bukser helt op og trak dem stille og roligt af mig, så skubbede han mine ben fra hinanden, så der var frit udsyn til mine blonde trusser. Han lænede sig frem og lod tunge glide op af trusserne imens han kærtegnede mine inderlår, jeg stønnede og lænede mig tilbage på stolen.

Han slikkede trusserne godt og de var snart rimelige våde både på yder- og indersiden, så skubbede han trusserne til side og lod tunge ramme mine skamlæber, som han sugede ind og suttede. Jeg stønnede højt og kunne mærke at mine safter steg, så lod han tungen glide gennem revnen og op til klitten som han nænsomt slikkede, hans fingre havde nu fundet vej til min grotte og han stak prøvende et par stykker derop. Han kiggede op på mig med sine skønne blå øjne, da han mærkede hvor våd jeg var, hans fingre kørte i et roligt tempo ud og ind og hans tunge legede med min klit. Jeg var ophidset som aldrig før og nød at mærke hvordan han bragte mig tættere og tættere på klimaks. Han fortsatte med at bearbejde min klit og fisse med tunge og fingre, han fandt mit g-punkt og lod fingrene lege der, mine støn var nu tunge af begær og liderlighed og jeg havde svært ved at sidde stille på stolen, mit underliv vred sig i lyst og ville have mere. Tog fat om hans hoved og skubbede det helt op i fissen, imens jeg skød underlivet frem, så han ble helt begravet i mit skød. Der gik ikke længe før jeg kom i en kæmpe orgasme, der gennemrystede min krop og sendte kaskader af saft ud over hans ansigt. Hans ansigt var smurt ind i mine fissesafter, men det forhindrede ham ikke i at slikke mig ren for safter.

Han løftede mig op fra stolen og kyssede mig dybt, jeg kunne smage mine egne safter og nød vores tungers leg. Langsomt trak han min bluse af og krængede mine bryster udover BH'ens kant, nulrede mine vorter mellem fingrene inden han tog dem i munde og suttede. Jeg tog fat om hans T-shirt og trak den over hans hoved og frem kom en veltrænet overkrop, som jeg kærtegnede imens jeg nød hans tunges leg på mine bryster. Jeg forsøgte at nå ned til hans bukser for at knappe dem op, men blev stoppet da han løftede mig op og bar mig hen til en sofa der stod i forkontoret, her lagde han mig ned på ryggen og trak så mine trusser og bukser helt af. Min BH røg også hurtigt af og smidt på gulvet, så nu lå jeg helt nøgen foran ham, han knappede sine jeans op og trak dem af. Bulen i boksershortsene var meget tydelig og stor, han satte en knæ på hver side af mig så hans bule var lige ud for mit ansigt, jeg stak tungen ud og slikkede på bulen, men det var ikke nok for mig, så jeg trak shortsene ned og ud sprang den flotteste pik jeg længe havde set. Tog den i munden og lod mine tunge lege omkring pikhovedet, mine hænder gned op af skaftet og jeg kunne mærke hvordan den pulserede voldsomt under min behandling.

Han begyndte at lade pikken komme længere ind i munde på mig og stille og roligt blev jeg kneppet i munden, den var stor og jeg kunne ikke få den helt ind. Men han var nænsom som tilpassede sin stød, så jeg ikke følte ubehag, jeg troede ikke den kunne blive større, men den voksede lidt mere i munden på mig og der kom pre-sperm på spidsen, som gav en let saltet smag. Da det var lige før han kom, trak han pikken ud og lagde den mellem mine bryster og kørte den frem og tilbage mellem dem. Der gik ikke længe før den sprøjtede sin sperm ud, der ramte både mine bryster og ansigt, kunne fornemme hvordan jeg blev smurt ind i spermen. Så stak han endnu en gang pikken i munden på mig og jeg suttede den helt ren for sperm. Vi fandt sammen nogle vådservietter og han tørrede mine bryster og ansigt ren for hans sperm, så skubbede han mig blidt nedover sofaens armlæn, så jeg stod med røven strittende mod ham, mine ben var spredt godt ud, så der fri adgang til herlighederne. Han stødte i et voldsomt stød helt i bund og begyndte at kneppe mig hårdt, skreg min nydelse ud hver gang han stødte i bund og kunne høre hvordan hans nosser klaskede mod min røv.

Han tog mig længe og kunne holde et godt tempo gennem det hele, jeg kunne mærke hvordan han fyldte mig ud og stønnede højt. Safterne drev igen ud af mig og jeg var liderlig som aldrig før, havde aldrig prøvet noget lignende - kunne kun nyde at en ung mand som ham ville tage en på min alder. Efter at have gennemkneppet mig længe pulserede hans pik voldsomt og han sprøjtede endnu en gang, men denne gang dybt oppe i min fisse. Han sørgede samtidig for at jeg også fik en orgasme ved at han legede med min klit ved at spille fingrene henover den og nulre den imens han hamrede pikke op i mig. Vi sank begge sammen i udmattelse og lå et stykke tid på sofaen i tæt  omfavnelse og hede kys. Efter lidt tid trak vi begge i tøjet, jeg kiggede på ham idet han forsvandt ud af døren og tænkte at jeg end ikke kendte hans navn, men at han have givet mig den bedste afslutning på en arbejdsuge længe og jeg håbede ikke det blev sidste gang vi mødtes en sen aften på kontoret.

Normal 0 21 false false false DA X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Tabel - Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}

Kontorhjælpen
I alt: 4.4 ud af 5 - fra i alt 23 stemmer

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér