Pludselig stod hun igen i døren – splitter nøgen! Hendes små, men velformede bryster stræbte lidt opad. Hendes mave var flad og hendes sorte busk var perfekt trimmet...

Inger var egentlig min kollega, og havde været det i et par år. Hun var den diskrete lidt stille og grå kontormus. Hun er af den type man siger god morgen til når hun kommer, men så heller ikke lægger mere mærke til i løbet af dagen. Og hvis hun en dag ikke kom, er det heller ikke sikkert at man ville lægge mærke til det.

Hun var nok i slutningen af tyverne eller starten af tredverne. Hendes mørke hår sad altid perfekt så det rammede hendes ansigt ind på en sød måde. Kontrasten var hendes runde hornbriller. Det var vist et mislykket forsøg på at være med på moden.

Hun kom heller aldrig til vores fester, undtagen til vores forårsfest for tre år siden. Vi skulle mødes ude i byen i et festlokale nogen fra personaleafdelingen havde fået fat i.

Jeg havde længe set frem til den fest, for der var et par af vikarerne jeg godt ville danse tæt med. Meget tæt! Så jeg var godt spændt på, hvor jeg skulle sidde.

Da jeg kom var jeg en af de første, så jeg styrede lige op i baren og hentede min første fadøl. Uh, hvor var det godt! Koldt og helt friskt. Nonchallant gik jeg rundt mellem bordene for at finde min plads. Jeg fandt den. På et hjørne ved siden af Inger!

Jeg bandede lavmælt over udsigten til at skulle sidde ved siden af hende under hele middagen. For hvad i alverden skulle jeg tale med hende om? Jeg måtte ved lejlighed have fat i den idiot der havde lavet bordplanen. Det blev ikke meget bedre af at hun ikke var kommet da vi skulle gå til bords.

Inger kom noget senere end vi andre. Faktisk var der gået en god halv time så vi var ved at være færdige med forretten. Jeg så straks hvorfor hun var blevet forsinket.

For en gangs skyld havde hun lagt en nydelig make-up. Jeg havde aldrig før set hende med sminke på, så det kom som noget af en overraskelse. Og så at hun var så god til at sætte farver sammen forbløffede mig også noget. Til hverdag gik hun ofte i en løst siddende bluse, vel nærmest beige, og en lang nederdel der var lidt mørkere.

Men i aften havde hun virkelig gjort noget ud af sig selv. Det var lige før jeg troede at det måtte være en søster eller sådan noget, for hun var selvsikker og så godt ud i sin røde og noget korte kjole, der sad så man kunne mere end ane hendes figur. Jeg havde heller aldrig før set hende på høje hæle. Men i aften havde hun givet den hele armen. Jeg sad og måbede. Hun var hele ventetiden værd!

Nu kunne jeg se, hvad jeg aldrig før havde kunne se – hun havde de frækkeste små bryster der vippede let opad. Og en slank talje som hendes kjole nærmest klæbede sig til. Hendes ben var et bestemt et nærmere studie værd besluttede jeg.

Hun sendte mig et sødt smil imens hun kom gående hen imod mig. Hun måtte alligevel have en del øvelse i at gå på de høje hæle, tænkte jeg, for jeg havde set min søsters første forsøg. Det her så væsentlig mere elegant ud. Hun var en kamæleon. Til hverdag en grå mus, men i aften en betagende kvinde.

Jeg begyndte at få nogle ideer, men slog dem ud af hovedet. Jeg er jo trods alt gift. Men det kunne man nemt komme til at glemme sådan en aften.

Under det meste af middagen sad vi og udvekslede almindeligheder og holdt en høflig men noget overfladisk konversation i gang. Det gik mest på vores arbejde, som jo trods alt var det vi havde til fælles. Ellers fortalte hun om hendes lille have som hun gik meget op i. Jeg undertrykte et gab.

Nå men middagen blev overstået og jeg åndede lettet op. Inde ved siden af blev der spillet op til dans. Det var et godt tredserband som godt nok kunne få folk op ad stolene. Inger var meget på gulvet. Hun dansede faktisk ret godt. Jeg gad ikke rigtig, så jeg satte mig med min fadøl. Det var vist den fjerde eller måske den femte. Men hvem gider tælle?

Jeg fulgte den lille og ret fikse Lilian med øjnene. Kors hvor var hun god. Hun er ikke ret høj. Til gengæld har hun en balkon der er værd at se på mere end en gang. Tit og ofte har jeg tænkt på, hvordan det ville være at lege lidt med de bryster. De hoppede godt op og ned i takt til musikken. Ham hun dansede med, Henrik nede fra pakkeriet, er noget af et stort brød, men han havde også en god rytme i kroppen. Han fulgte godt med.

Jeg sad lidt for mig selv og nød udsigten og min øl. Jeg var vist efterhånden nået op på nummer seks. Og var så småt blevet svimmel.

Så kom Inger og hev mig op. Jeg var ikke længere helt klar i pæren, så mine dansetrin var lidt ved siden af. Hun slog en høj latter op. OK. Jeg måtte hellere prøve at tage mig sammen. Heldigvis sluttede nummeret og de spillede en sjæler. Den kunne jeg bedre være med til.

Hun puttede sig nærmest ind til mig. "Nå," tænkte jeg. "Hun er vist også blevet lidt svimmel." Jeg nød varmen fra hendes krop og lod stilfærdigt en hånd glide ned over hendes ryg indtil jeg fandt hendes bagdel. Den var god og fast. Hun begyndte at kæle for min ryg.

Så stoppede nummeret og de spillede igen en hurtig. Det var for meget for mig. Jeg gik nok ikke helt lige da jeg gik over i baren efter en øl mere. Det var også blevet sent på aftenen.

Inger havde sat sig midt i sofaen og så meget træt ud. Jeg satte mig ved siden af hende og lagde armen om hendes skulder. Hun kiggede bare træt på mig.

"Hvad laver du ellers, når du ikke lige ligger og roder i din have?" "Kan det virkelig interessere dig?" Hun lød temmelig afvisende, men det lod jeg mig ikke mærke med. "Ja selvfølgelig kan det da det," snøvlede jeg. "Jeg maler!" sagde hun. Hendes øjne begyndte at gløde. "Det vil jeg se!" røg det ud af munden på mig. "Nå så det vil du?" sagde hun og smilede. "Hvad med at du stod model for mig?"

Mig! Model! Det havde jeg aldrig tænkt over. Men hvorfor egentlig ikke? "Tja, det kunne jeg vel godt," sagde jeg så henkastet som muligt. Det var alligevel lidt spændende.  "Hvornår skulle det så være?" Jeg prøvede at lyde lidt ligeglad. "Hvad med nu?" Hendes øjne lyste ved tanken.

"Du må da have slået hovedet," tænkte jeg, men noget i hendes smil fik mig på andre tanker. "Nu? Her klokken halv to om natten?" spurgte jeg vantro. "Ja, hvorfor ikke?" spurgte hun begejstret.

Vi tog en taxa ud til hendes lille landsted, for ingen af og var i stand til at køre. På vejen fortalte hun ivrigt om de billeder hun havde malet. Og jeg skulle til at være det næste! Jeg kunne ikke lade være med at smile ved tanken.

Da vi kom hjem til hende gik vi straks op i hendes atelier. Hun tog et nyt lærred frem og satte det op på staffeliet. Hun tøvede et øjeblik, men bestemte sig så for at hun ville bruge oliefarver. "Normalt bruger jeg acrylfarver, men du bliver nok bedre med oliefarver." Hun sendte mig et skævt grin.

"Tag din skjorte af!" Lydigt gjorde jeg som hun sagde. Jeg hængte skjorten over en stoleryg og stillede mig i positur. Hun skreg af grin. "Det må du sgu undskylde. Det så bare så urkomisk ud. Sæt dig over på sofaen."

Hun pegede over på en storblomstret rædsel, der stod midt i rummet. Hvad kunne jeg gøre andet end at følge hendes ide? Så jeg satte mig og kiggede på hende for at se, hvad hun så ville. Hun stod lidt og bed i enden af penslen. Så gik hun i gang med at sætte streger på lærredet.

"Jeg får en ide," sagde hun. Hendes øjne begyndte at skinne. "Tag dit tøj af!" Det var jeg nu ikke så meget for. Hun var jo trods alt min kollega. På den anden side var det vist egentlig også lidt det jeg havde haft i tankerne.

Jeg tog skoene af og stillede dem ind under sofaen. Hun stirrede intenst på mig imens jeg lod bukserne glide ned så naturligt som muligt. Jeg satte mig igen og tog sokkerne af. "Rejs dig op igen." Det lød lidt som om hendes stemme skælvede. Og at hun var blevet lidt hæs.

Jeg rejste mig op og stod nu foran hende kun i mine underbukser. Med penslen gav hun mig tegn til at de også skulle af. Jeg tøvede lidt, men tog dem så af. Jeg følte mig temmelig dum som jeg stod der. Splitter nøgen og uden at ane, hvad hun ville.

Hun lod blikket glide op og ned ad mig og standsede ud for min slappe pik. Hun lagde hovedet lidt på skrå og hviskede et stille "Nåeh, hvor er det synd!"

Hun satte nogle flere streger på lærredet. Så lagde hun paletten og penslen fra sig og gik uden at sige et ord. Der stod jeg og følte mig endnu mere dum. Et øjeblik efter kom hun igen med en dåse Nivea creme i hånden. "Hvad i alverden vil hun nu?" tænkte jeg.

"Sæt dig over på den taburet," sagde hun og pegede på en højbenet taburet der stod lidt for sig selv ovre ved den ene væg. Jeg gjorde som hun forlangte. Hun fulgte efter med dåsen med creme.

Hun begyndte at smøre mig ind. Først mit ansigt så halsen og så videre nedad. Det var ligegodt pokkers!

Det var mange år siden at der var nogen der havde smurt mig ind i creme. Dengang havde det været en del af en dejlig leg med en yppig blondine. Det sendte et par signaler sydpå og min pik begyndte at røre på sig. "Det var bedre!" sagde hun. Jeg lod hende blive i troen. Nu var hun færdig med at smøre min venstre arm ind og begyndte straks på den højre.

Hun smurte mig ind med hurtige bevægelser, der ikke havde noget at gøre med sex. Så hvorfor min pik alligevel reagerede på det forstod jeg ikke en lyd af. For nu var det faktisk det hun gjorde ved mig, der fik min pik til at rejse sig. Hun var meget grundig. Om det så var fingerspidserne, fik de et godt lag. Hun fortsatte med mit behårede bryst. Det var godt nok noget fedtet stads at få på sig, men det gik jo nok endda.

Så fik maven en tur. Uvilkårligt spændte jeg mavemusklerne. "Uhadada," sagde hun lidt imponeret. Nu var hun nået til bæltestedet og jeg begyndte så småt at glæde mig til, hvad der nu kom. Men nej. "Vend dig om," sagde hun bare. Og begyndte at smøre mig ind fra nakken og nedad. Jeg blev mere og mere forvirret. "Hvad pokker var meningen med al den indsmøring?" tænkte jeg.

Nu var hun nået ned til slutningen af ryggen. "Rejs dig op" sagde hun krævende. Der stod jeg med en pik, der strittede lige ud i luften uden at jeg vidste hvorfor den gjorde det og uden at ane, hvad der nu skulle ske. Hun smurte mine lår ind.

Jeg må have givet en ærgerlig lyd fra mig, for hun sagde: "Bare rolig. Jeg skal nok komme til ham." Hun fortsatte nedad over knæene. Nu sad hun med ansigtet lige ud for min pik. Det kunne hun alligevel ikke helt stå for, så hun gav den et hurtigt kys.

Hun kiggede op på mig med et blik, der lovede meget mere. Og fortsatte så med at smøre mine skinneben ind. Om det så var mine fodsåler blev de smurt ind. "Vend dig om, så jeg kan smøre dig ind på røven."

Umærkeligt var hendes hænder begyndt at kæle for mig samtidig med at de gjorde deres arbejde.

"Fint," sagde hun. "Nu mangler jeg bare..." Og så gik hun i gang med at smøre min pik og mine nosser ind. Hvis den havde manglet noget i stivhed før, fik den det bestemt nu. Den stod som et fyrtårn. Det behårede område omkring pikken fik også en ordentlig omgang.

Hun rejste sig op og trådte et skridt tilbage. "Sådan, ja!" nærmest sukkede hun.

Nu kunne jeg ikke klare det længere. Nu måtte jeg have besked om, hvad det var hun foretog sig. "Har du ikke gættet det endnu?" spurgte hun med et stort grin. "Du skal være mit lærred!" "Har du tænkt dig at smøre mig ind i maling?" spurgte jeg nærmest vantro. "Ja, selvfølgelig har jeg da det," grinede hun. "Jamen hvad så med alt det creme?!?" spurgte jeg forbløffet. Det fik hende bare til at grine endnu mere. "Det er da så du kan få malingen af igen når vi er færdige."

Når VI er færdige, hmmmm. Færdige med hvad? Nåh, nu var der jo ikke andet for end bare at lade tingene ske, sådan som hun havde tænkt sig det.

Hun gik hen og hentede sin palet og nogle flere farver. Det undrede mig at hun kun ville bruge meget lyse farver. Lys rød, blå, grøn, gul og hvid. Hun trykkede nogle striber ud på paletten og gik i gang. Med hurtige strøg trak hun striber ned ad min krop.

Det kildede på en helt fantastisk måde. Lige som når man bliver kildet på inderlårene med en fjer. Nu begyndte hun at blande nogle af farverne og trække på tværs. Stadigvæk kun i lige streger. Hun trådte et skridt tilbage og kiggede kritisk på det, hun lige havde lavet. "Der mangler lidt brunt der," mumlede hun for sig selv. Så hun satte for første gang en stribe på skrå. Med en lidt mørkere tone brunt, hun lige havde trykket ud. Hun fortsatte ned over mine ben. Og sad igen med ansigtet lige ud for min stive pik.

"Hold op med det der," sagde hun med et smil, "det ødelægger min koncentration!" Og med de ord lod hun min pik glide ind i munden.

Hun spyttede den ud igen. "Nivea smager altså ikke særlig godt!" sagde hun og skar ansigt. Hun tog en klud op af lommen og tørrede den af imens hun smilede eftertænksomt. Så prøvede hun igen. Først langsomt og forsigtigt. Så tog pokker ved hende. Hun suttede og slikkede som om hun ikke havde fået pik i flere år.

Hun slap den og kiggede op på mig med et stort smil. "Det var bedre!" Jeg var på en gang enig og aldeles uenig. For min skyld måtte hun da godt have været fortsat. Hun tog paletten og gik i gang med mine ben. Det var en underlig fornemmelse at stå der og være et abstrakt maleri.

Hun rejste sig og gik et skridt baglæns. "Hmmm," brummede hun nærmest lidt utilfreds. Hun kiggede op og ned ad mig igen. Så tog hun penslen og malede striber på skrå ned ad benene. Hun kiggede igen vurderende op og ned ad mig.

"Det var bedre," sagde hun. Det var åbenbart hendes yndlingsudtryk. "OK! Vend dig om!" Lydigt gjorde jeg som der blev sagt. Det kildede noget så forfærdeligt da hun begyndte at male mig i nakken. Det gav gåsehud hele vejen ned ad ryggen. Hun fortsatte videre ned og malede mine skulderblade i flere forskellige farver. Stadigvæk kun i striber.

Så kom hun til stykket mellem skulderbladende. Det kildede så jeg fik kuldegysninger. "Så, så. Stå lige lidt stille! Ellers bliver det noget makværk." Det kunne hun sagtens sige. Hun gik over til staffeliet og hentede en bredere pensel. Den brugte hun til at male buede striber resten af vejen ned ad ryggen.

Så nøs jeg!

"Det kan du ikke være bekendt!" sagde hun da hun tabte paletten, der røg på gulvet med et klask. "Undskyld," sagde jeg med en påtaget forsagt stemme. Vi kom begge til at grine. Hun tog paletten op igen og klaskede den imod mine baller. Malingen splattede ud over det hele. Det fik hende bare til at grine endnu mere. Hun tog den brede pensel og trak striberne videre ned ad benene. Hun rejste sig igen og gik rundt om mig og beundrede sit værk.

"Ret godt, ret godt," mumlede hun. "Bortset fra LilleJensen. Han hænger lidt med næbet." Hun gik straks i gang med at kæle for min pik og tog den i munden. Den reagerede med det samme, og inden længe stod den ret som en flagstang.

"Sådan!" sagde hun. Hun tog igen cremen og smurte min pik ind. Så skulle den også males. Det var nu ikke lige det jeg havde tænkt mig.

"Kom med herover," sagde hun og pegede på et stort spejl. Det måtte jeg se. Mig selv som abstrakt maleri. Jeg grinede lidt ved tanken. Det havde hun gjort flot! Men hvad så nu?

"Lige et øjeblik," sagde hun og forsvandt ud af døren i den anden side af rummet som hun smækkede i efter sig.

Jeg stod bare der og stirrede på mig selv i spejlet. Det var helt fantastisk hvad hun havde fået ud af de farver hun havde brugt. Der kan let være gået nogle minutter på den måde.

Pludselig stod hun igen i døren – splitter nøgen! Hendes små, men velformede bryster stræbte lidt opad. Hendes mave var flad og viste at hun ikke kun brugte penslerne til at holde sig i gang med. Hendes sorte busk var perfekt trimmet, og der var ikke et hår at se andre steder på hendes slanke krop.

Hvis min pik havde lagt sig lidt i mellemtiden, kom den på højkant igen med rekord fart. "Kom her," sagde hun lavmælt og med en stemme hun med vilje gjorde hæs. Nu dunkede det i min pik! Jeg gik så roligt som muligt over til hende og skulle lige til at tage hende i mine arme, da jeg kom i tanke om at jeg var smurt ind i maling.

Hun trådte et skridt til side og lod mig komme forbi. Hun havde tændt en masse fyrfadslys, der stod smukt rundt om i hendes soveværelse. På hendes seng lå kun et lyst blåt lagen, der hang draperet ned over siderne. Hun satte sig på sengekanten og rakte creme dåsen frem.

"Nu skal du smøre mig ind," hviskede hun. Jeg gik i gang med at smøre hendes ansigt ind med langsomme bevægelser. Hendes hals berørte jeg kun ganske let med fingerspidserne. Hun lagde hovedet tilbage og sukkede ganske let. Jeg smurte godt med creme på hænderne før jeg tog mig af hendes arme. Hendes hænder var utroligt varme.

Det var hendes øjne også da hun kiggede på mig. Igen havde hun sit lille smil på læberne. Nu var det min tur til at sige til hende at hun skulle vende sig om. Jeg ville først smøre ryggen ind før jeg fortsatte foran.

Hun rejste sig op og vendte modstræbende ryggen til mig. Jeg cremede hendes ryg i langsomme og glidende bevægelser. Jeg brugte nok lidt længere tid på hendes dejlige faste bagdel end nødvendigt. Men vi nød det begge to.

Min hånd gled prøvende ind imellem hendes baller og videre frem. Hun spredte benene lidt, så jeg bedre kunne komme til.

Hendes kusse var meget varm og fugtig. Hun gav et nydelses gisp fra sig da min finger ligesom tilfældigt strejfede hendes klitoris.

Nå, jeg måtte videre. Jeg cremede hendes lår og videre ned på samme måde som hun havde smurt mig ind. Bortset fra at jeg tog mig bedre tid. Både til at mærke hende og til at hun også kunne nyde det.

Jeg manglede stadigvæk at smøre hendes bryster og mave. "Sæt dig på sengen igen." Nu var det min tur til at bestemme.

Jeg startede med at smøre hendes skuldre ind i små cirkelbevægelser, som samtidig gik længere nedad. Før jeg smurte hendes bryster ind, måtte jeg lige smage dem. Min mund lukkede sig først om hendes venstre brystvorte som jeg legede med og bed lidt i. Så fik den højre samme omgang. Hendes nipler reagerede ved at stå stive lige ud i luften. Så jeg legede lidt mere med dem med min tunge. Brystvorten trak sig sammen og blev endnu mere stiv. Hun sukkede dybt.

Tiden var inde til at fortsætte smøreriet, så med fjerlette bevægelser cremede jeg hendes bryster ind. Pludselig slog det mig, hvor meget bedre man kommer til at kende den andens krop på den måde. Jeg smilede ved tanken. Og fortsatte ned over maven.

"Læg dig ned! Jeg vil smage dine safter." Villigt lagde hun sig ned og spredte benene så jeg kunne komme til. Det var en pragtfuld udsigt. Jeg satte mig på hug for ikke at svine for meget med malingen. Min tunge begyndte at gå på opdagelse. Hendes safter smagte hen i retning af honning. Jeg labbede det i mig og lod min tunge spille over hendes klitoris.

Pludselig sukkede hun dybt et par gange mens orgasmen rullede igennem hendes spændte krop. Safterne kom drivende ud og jeg skyndte mig at slikke dem i mig.

Så kom hun igen. Hun trak mig i håret og skreg mens hun spændte kroppen i en bue. Hendes krop hoppede op og ned i orgasmens kramper. Så faldt hun slapt tilbage på lagnet og lå og sukkede. Jeg lod hende ligge og lagde mig op ved siden af hende. Efter et par minutter hvor jeg bare lå og nød at se på hende kom hun til sig selv igen.

"Du får ikke lov til at smøre min kusse!" sagde hun. "Det er den alt for øm til. Men kom med cremen, så gør jeg det selv." Hvem kunne sige nej til sådan et forslag? Ikke jeg! Så hun fik cremen og med forsigtige bevægelser smurte hun sig ind.

"Har du ikke lyst til at male lidt på mig?" spurgte hun med bedende øjne. Jeg hentede uden et ord paletten og den smalle pensel. Hun lagde sig igen ned og jeg gik i gang med at male hendes bryster.

Farverne var blevet blandet noget efter palettens møde med min røv, men jeg fik da fundet nogle farver jeg kunne bruge. Hendes lyserøde brystvorter malede jeg op med en mere rød farve. Resten af brysterne malede jeg i nogle mere morsomme farver. På samme måde som hun havde gjort – i striber.

Mine striber blev bare ikke helt så gode som hendes. Pyt med det. Det var jo bare for sjov! Troede jeg. Jeg trak penslen videre ned over hendes mave i lange træk, der endte i en spids der gik i et med hendes sorte trekant. "Hvis du er meget forsigtig må du også godt male min kusse," sagde hun og spredte benene.

Fjerlet prøvede jeg mig frem. Det blev ikke helt dårligt. Udsigten fik endnu engang min pik på højkant. Hun rullede rundt en gang og satte sig op. "Dejligt!" sagde hun. "Nu skal du bare se."

Hun løftede lagnet op og krammede mine nosser i det. Lidt længere inde på lagnet ville hun have et aftryk af pikken lige ved siden af det af hendes kusse. Det var helt vildt. Hun rullede lagnet rundt om min stive pik og nuldrede den let, så malingen kunne gå af i et aftryk.

"Læg dig nu op ved siden af mig." Det gjorde jeg. Straks lagde hun sig tæt ind til mig så vores farver blev blandet. Hun skubbede mig over, så jeg kom til at ligge på ryggen med hende på min mave. Det var virkelig et syn for guder. Jeg har aldrig set noget så smukt som hendes bemalede krop oven på min.

Hun lagde sig ned oven på mig og kyssede mig. Et langt og dejligt kys. Samtidig bevægede hun sig langsomt så vores farver blev blandet sammen. Hendes bryster trykkede sig ned mod mig, blødt og varmt.

Så satte hun sig op igen og rykkede sig bagud. Hun løftede sig lidt op og førte min pik hen til hendes varme kusse. I en lang bevægelse lod hun pikken glide helt ind. Hendes kusse var dejlig varm og stram.

Sådan sad hun lidt før hun langsomt og nydende begyndte at bevæge sig op og ned. Først i små bevægelser, så gradvist mere og mere. Til sidst så meget at pikken røg ud igen. Hun vendte sig om og stoppede med en hurtig bevægelse pikken ind igen.

Nu troede jeg at hun ville fortsætte sit ridt, men nej. Igen sad hun bare helt stille med min pik dybt begravet i hendes dejlige varme, våde og bløde indre. "Årh, hvor er den stor!" sukkede hun veltilfreds. Så lagde hun sig ned med ryggen på mit bryst. Hun gned sig så vores farver igen flød sammen.

"Læg dig på siden," bad hun, "men du må ikke tage den ud!" Forsigtigt vippede jeg os rundt. Det lykkedes at blive inde. Det var også for pragtfuldt til at jeg ville tage den ud. Som vi lå der, begyndte jeg at kneppe hende bagfra og fra siden.

Det var en noget akavet stilling, så jeg vippede hende videre rundt, så hun lå på maven. Hun blev skubbet frem og tilbage på lagnet mens jeg kneppede hendes kusse bagfra.

"Vend dig om. Jeg vil tage dig forfra," sagde jeg bydende og trak pikken ud. Villigt lagde hun sig om på ryggen med benene spredt ud. Hun så helt fantastisk ud som hun lå der og var smurt ind i maling.

Noget af det ene bryst var blevet tørret rent. Det fremhævede bare virkningen. Jeg lagde mig ned over hende og stødte pikken i bund i en bevægelse. "ÅÅÅÅRHHH!" stønnede hun mens hun gik i bro. Hun trak mig med tilbage ned på madrassen og kyssede mig inderligt. Hendes tunge spillede inde i min mund. Jeg legede med imens jeg stødte frem og tilbage i hendes himmelske hule.

"Årh ja, knep mig! Knep mig! Hurtigere! Knep mig med din store pik! Mere! Giv mig mere af din tykke kæp! Årh ja, JAAAAAAAAHHHHH!" Det sidste skreg hun ud mens orgasmen endnu en gang rev og sled i hendes krop. Safterne væltede ud af hendes kusse.

Jeg fortsatte med at støde dybt ind i hende. "Neeeeej, skat, ikke mere nu. Kom, lad mig sutte på din store pik. Fyld min mund op med den."

Jeg gik rundt om hende og trak hende op, så hun lå med hovedet ud over kanten. Roligt kneppede jeg hendes mund, dybere og dybere indtil hun havde den helt inde. Hendes læber lukkede sig om roden mens pikken var helt nede i hendes hals.

Hun sugede så hårdt hun kunne. Jeg fortsatte med at kneppe hendes mund og æltede hendes bryster.

Det var ved at være op over for mig. Det spændte i pikken og mine nosser trak sig sammen og var helt klar til at aflevere den helt store ladning.

Hun skubbede mig væk. "Du skal komme ud over mig," sagde hun og nappede mig let i nosserne. Hun lagde sig igen på siden og masserede min opsvulmede pik med begge hænder. Pludselig skød sæden ud af mig i lange kaskader. Den første byge ramte nede i hendes sorte busk. Jeg blev ved og ved og ved med at sprøjte indtil jeg var fuldstændig tømt. Nu havde hun min sæd ud over det meste af kroppen.

Begærligt tog hun pikken i munden og sugede de sidste rester ud og slikkede den ren. Hun slap den og rullede sig rundt så vores safter kunne blande sig ind i maleriet på lagnet. Jeg lagde mig ned i fodenden og slappede af. Hun lagde sig tæt ind til mig med hovedet på min skulder. Sådan lå vi et stykke tid før vi gik ud i bad.

Hun rejste sig først og rakte hånden frem imod mig. Jeg rejste mig og tog imod den og sammen gik vi ud i bad. Hun gjorde et stort nummer ud af at vaske mig helt ren. Over det hele. Det var rigtigt som hun havde sagt. Cremen gjorde at det var til at få malingen af igen. Så var det min tur til at vaske hende. Jeg nød at røre ved hendes hud, der var så utrolig blød.

Nu stod vi der.

Helt nøgne og helt rene.

Jeg slukkede for vandet og lagde bruseren fra mig. Så trak jeg hende ind til mig og holdt om hende. Hun kiggede op på mig og smilede lykkeligt.

Jeg kyssede hende. Et langt og blødt kys. Sammen trådte vi ud på gulvet og tørrede hinanden.

Hånd i hånd gik vi ind i soveværelset igen.

Hun trak det lyseblå lagen af og hængte op over staffeliet.

På sengen lå et hvidt lagen som vi lagde os på og faldt i søvn i hinandens arme.

Maleren
I alt: 4.6 ud af 5 - fra i alt 25 stemmer

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér