Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Endelig blev det mandag morgen. Jeg var i lægens venteværelse klokken halv ni, selv om jeg først havde fået en tid klokken ni, men jeg havde taget fri fra mit arbejde som telefonsex pige. Endelig blev klokken ni og jeg kom ind. Til min store glæde kom jeg ind til den mandlige læge.

Jeg smed tøjet og lagde mig op på briksen. Lægen kiggede på sin pc og sagde, at sekretæren nok havde misforstået mig. Han sagde, at der stod at jeg var træt og nedtrykt. Jeg smilede stort til ham og sagde, at det var helt rigtigt. Han så oprigtigt forvirret ud, da han svarede, at så behøvede jeg ikke at tage tøjet af.

Jeg spredte benene og kørte en finger ned over fissen. Jeg fortalte ham, at et af mine symptomer var, at jeg blev fuld af sexlyst, hver gang jeg så en mand. Lægen forsøgte at holde den professionelle distance. Han fandt hurtigt et spørgeskema, så han kunne afgøre om jeg havde en depression. Han holdt skemaet op foran sig som et skjold. Bare et par minutter senere kom jeg og han lagde det fra sig.

Jeg lod mine fingre finde min klit. Lægen stillede sine spørgsmål og jeg stønnede ja og nej til spørgsmålene, men jeg tænke på min seneste gang nogen ringede til min sex-telefon og havde telesex. Da jeg kom, stønnede jeg jaaaa højt og lægen kiggede på mig. Jeg smilede mat til lægen og fortsatte mit ”sexnummer”.

Jeg gled ned på knæ foran ham og åbnede hans bukser. Hans pik sprang frem. Jeg foldede hænderne bag ryggen og lod min mund glide ned over hans pik. Jeg lod pikken hvile lidt i min mund og hals, før jeg sugede hårdt og begyndte at køre hovedet frem og tilbage. Hans telefon ringede, men han var i andre tanker nu. Der gik desværre ikke mange sekunder, før han sprøjtede sin sæd direkte ned i min hals.

Jeg rejste mig og lænede mig ind over briksen. Jeg bad lægen om at kneppe mig hårdt i røven med hans sextelefon. Han greb en flaske glidecreme og hældte en god portion ud over min røv., og kørte røret ind og ud af mit røvhul i en rasende fart.

Lægen pressede derefter sin store pik i bund i min røv i et hug. Jeg stønnede højt, at han skulle kneppe mig i røven. Han greb fat i mine hofter og kneppede mig hårdt. Jeg stønnede højere og højere. Dels for at få ham til at komme, men jeg nærmede mig også selv en orgasme igen. Hele rummet osede af sexlir.

Lægen greb fat i mit lange krøllede hår og trak mit hoved hårdt bagover. Han kneppede min røv hårdere og hårdere. Jeg kunne mærke orgasmen brede sig fra min røv. Jeg hørte et højt skrig og det gik op for mig, at det var mit eget orgasmeskrig.

Lægen lagde en hånd for min mund og øgede tempoet i min røv. Jeg mærkede hvordan kramperne bredte sig fra mit røvhul, der nærmest blev flænset af hans hårde store pik.
Endelig kom han med et halvkvalt brøl. Jeg mærkede hvordan spermen væltede ud i min røv. Jeg skubbede lægen lidt væk og satte mig på hug foran ham. Jeg tog pikken i munden og slikkede den ren. Jeg sugede og legede med hans kugler, men jeg kunne ikke få den op at stå igen.

Han spurgte om jeg havde behov for et opfølgningsmøde næste uge. Glad takkede jeg ja og gav ham mit sexnummer til mit job som telefonsex pige.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.