BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Mia var lige blevet 18år gammel, det var lidt over 2 år siden, Mia og hendes storesøster Diana, en søndag efter messe i kirken, tog på den lokale smugkro og endte med at sutte pik, på nogle fyre der.

Mia havde udviklet sig, hun var vokset godt i vejret og havde tabt "hvalpefedtet", hun var blevet en flot ung kvinde med fyldige former, med et buttet rundt hoved og smilehuller, hun havde også lagt rollen som "præstens datter" bag sig, og var blevet helt klar over, hvilken effekt hendes krop havde, på det modsatte køn.

SEX I DAG?

Regnen silede ned, mens Mia stod og kikkede ud af vinduet i sin lille lejlighed, hun skulede, for hun havde lige sat sit lange gyldne hår, hun havde lagt en smag sminke og var nu klar til at tage på arbejde.

Mia havde fået arbejde på en gård i nærheden, hun var godt klar over at hun kunne havde fået næsten et hvilket som helst andet arbejde, hvis bare hun svingede lidt med hofterne, skubbede brystet frem og smilede sødt, men Erik var jo ikke hvor som helst, og det var Erik som var skyld i at hun nu skulle til at arbejde med grise i en kedelig blå kedeldragt.

Erik var Københavner... med stort K, høj, brede skuldre, tatoveringer, model hår som var mørkt i bunden og havde lyse spidser, Kolggate smil, og under hans rå ydre, en sød og stilfærdig personlighed, med hang til romantik.

Han var den slags "Rocker fyr" som hendes far og mor havde advaret hende mod, men som hun følte sig draget imod, kun en ting viste et andet billede af ham, han elskede at pusle om blomster.

Mia slog hætten op på sin regnfrakke, spændte den ind i taljen og smilede for sig selv, lykkelig for at hun havde en talje, de sidste 2 år havde været gode ved hende, og så gik hun ned til sin bil.

Vinduesviskerne hylede når de kørte over ruden, mens hun kørte ud mod gården, langsomt kom hun nærmere, og endelig lå den der, lige for enden af den sidste grusvej.

Hun kørte ind på gårdspladsen, parkerede sin bil, og stod ud, regnen var aftaget og hun kunne se den blå himmel, komme nærmere.

Mia gik over til kontoret, hvor hun havde været og snakke med "Fodermesteren" sidste gang, og trådte ind i kaffestuen, 4 par øjne vendte sig og gloede på hende, som var hun en kage, og der lige var blevet råbt "Frokost". Hun rømmede sig, og langsomt modtog hun, hvad bedst kan beskrives som "elevator blikket", inden de endelig fandt hendes øjne, og med let hosten og mumlen, fik den ældste af dem sagt:

"Velkommen, du må være Mia..."

Mia nikkede og han bød hende ind og sidde ned, de var lige i gang med morgen kaffen.

Efter kaffen, blev Mia vist til et omklædningsrum, og så var det i gang med dagens arbejde.

I 4 timer, måtte hun rense under grise, hjælpe med at malke køer, og fodre.

Godt træt, blev hun ved 2 tiden om eftermiddagen bedt om at gå op på loftet, og hjælpe med at sende hø ned til strøelse.

Svedig, øm og træt, lyste hun op, da Erik stod for enden af trappen, smilede til hende og begyndte at gå op af trappen til loftet.

Hendes bryst hævede og sænkede sig i takt med forventningens glæde, og trinene op af trappen, endelig kom hun op, så ham stå et par meter væk, i mørket, indrammet af lyset fra vinduet i gavlen, stod han og linede en græsk gud, og hendes ben begyndte at blive bløde.

Han viste hende hvordan de skulle smide høballer ned gennem et hul i gulvet, så hurtigt smed de 10 baller ned, og hørte snart de andre råbe "stop" nedenunder, "vent lidt vi drukner. Tag lige 10min pause."

Mia så på Erik, Erik så på Mia, og inden ord blev udvekslet, stod de i en omfavnelse, pressede deres kroppe mod hinanden, deres læber og tunger mødtes i favntag, deres hænder gik på opdagelse, befamlede deres kroppe, kærligt og krævende, begyndte de at flå tøjet af hinanden.

Hans erfarende hænder lynede kedeldragten ned, og hendes barm fandt frihed, hans skuldre blev befriet og den svedige lyse Tshirt, var næsten gennemsigtig, små sved dråber løb ned mellem hendes bryster, ned over hendes mave, mens hun løsnede Bhén og lod den falde.

Hans faste, grove hænder greb om hendes skuldre, skubbede hende blidt men bestemt over i bunken af løst hø, han grab hendes bukseben , træk dem ned, mens hun let løftede enden, kun for at mærke de stride strå stikke, da hun igen fik kontakt med underlaget.

Han lagde sig ned på knæ mellem hendes ben, støttede på de muskuløse arme, lænede sig frem og kyssede hende, nappede i hendes stive brystvorter, hans varme ånde kærtegnede dem, mens risikoen for at blive opdaget, kun opstemte hende mere.

Deres svedige kroppe gned mod hinanden, hans hænder gled ned over hendes krop, krammede blidt et bryst, og gled så videre ned, ned mod hendes skød, hvor kun det svage stof fra et par små Gstring trusser skilte ham fra "lystens hule".

Han rejste sig, tog sin kedeldragt, bredte den ud, lænede sig frem og træk hende op, lagde sig ned på kedeldragten og træk hende ned over sig, mens hans hænder erfarent, hele tiden gled rundt på hendes krop, hans negle rev let ned af hendes ryg, hans store grove hænder som klemte om hendes baller, som tog fat i hendes lange hår og holdt det stramt, mens han træk hendes hoved tilbage og kyssede hendes hals.

Hun mærkede hans bule vokse under sit skød, og snart måtte hun overgive sig og stønne let, når bulens kraft pressede de helt rigtige steder, hendes små hænder gled ned og massagerede bulen, og det lykkes hende at få trukket underbukserne til siden, så hans pik kom fri.

Hun bakkede ned fra hans skød, ned på hans skinneben, hvor hun kunne se både den og han i øjnene, mens hendes varme små hænder begyndte at lege, gned op og ned af skaftet, klemte blidt, træk forsigtigt forhuden ned og op, og mærkede den pulse i hånden på hende, langsomt sænkede hun hoved, lod læberne strejfe den, stak tungen ud og slikkede prøvende på den, den smagte salt og svedig... maskulint og mandigt, og langsomt lod hun den presse sig vej ind mellem sine læber, det glatte hoved blev blottet, og hendes tunge kunne lege.

Omtåget af liderlighed, hørte han stemmer i det fjerne, stemmer som råbte op gennem hullet i gulvet, de skulle bruge mere hø, han satte sig op, og kom dermed til at klemme hendes hoved længere ned over sin pik, end hun havde forberedt, hostende og gylpende løftede hun hovedet og skulle til at skælde ud, men så at han holdte en finger tyssende for munden.

Erik pegede på nogle hø baller, og hun kikkede ned af sig selv, kun i ført G-string og støvler, begyndte hun at bære baller over til ham, som han så smed ned.

Erik kunne ikke lade være med at stirre efter hende, mens hendes mås vuggede og brysterne gyngede, når hun kom slæbende med ballerne, snart løb sveden gennem hendes kavalergang, mens den glinsede på hendes fugtige hud, hans eget bryst var også fugtigt af sved, mens balle efter balle gled gennem hullet i gulvet, indtil han endelig opfattede at der blev råbt stop.

Svedige og lystne gik de hinanden i møde, mødtes i et langt kram og kys mens tungerne dansede som var de deltagere i "vild med dans", tungerne dansede Tango, mens hænderne dansede Jitterbug rundt på deres kroppe, indtil Erik løftede hende op med et fast tag om enden og hun klemte sine ben fast om hans lænd.

Han førte hende over til sin kedeldragt, lagde sig på knæ og væltede hende om på det bløde underlag, mens han fiskede sin pik frem og skubbede trussen til side så han kunne gide op i hende,

Hun var åben, hun var villig, hun var våd, både af lyst og sved, og han gled i bund uden problemer, mens hun bed sig i læben for ikke at stønne højt, hun grab ud og fangede hans ærme, som hun bed i, mens hun klynkede i takt med hans bevægelser, og snart nåede de sammen klimax, mens hun klemte om hans ryg og holdt ham fast, overgav han sig og tømte sig oppe i hende.

De smilede til hinanden, udkørte og svedige tog de langsomt tøj på, gav hinanden et kys og vaklede på sitrende ben ned af trappen, men som det ofte sker når trapper og trætte ben kombineres, faldt Mia lige så lang hun var ned af de sidste 3 trin, og landede i støvet mens hun tog sig til sit knæ.

Fodermesteren kom straks løbende, Uha slog du dig?, for pokker, Erik kør hende hjem.

Og så viskede han i øret på ham: Sikre dig hun er ok, der er ingen forsikring der dækker...

Erik nikkede og hjælp hende op, støttede hende og hjælp hende ud i sin bil, så hoppede han ind bag rettet, og de begyndte at køre.

Straks de var uden for gårdspladsen, begyndte Mia at grine, og Erik smilede,

Nåå det var måske ikke så slemt? Spurgte han.

Thi hi grinede Mia, nææ, jeg er da en udmærket skuespiller ik?

Erik smilede, bare du ikke "spiller" senere, for jeg fik udtrykkelig besked på at sikre mig at du var helt ok, så jeg må hellere undersøge dig grundigt... meget grundigt.

Hun lænede sig over, gned sin hånd mod hans bule i bukserne, og smilede, Jaa .. meget grundigt...

Hun lynede gylpen ned på kedeldragten, fiskede hans pik ud og begyndte at spille på den, han lagde sædet lidt tilbage så hun kunne komme til, hun klemte den blidt mens hendes hånd bevægede sig langsomt op, og ned, og den begyndte at blive stor og stiv mellem hendes fingre, indtil han kørte bilen ind på en resteplads, og lagde sædet helt tilbage, så hun kunne læne sig over, og langsomt forsvandt den ind mellem hendes læber.

Varme, fugtige læber lukkede sig om hans pik, en levende og spillende tunge, blide nap, forsigtige tænder som skrabede sig ved over hovedet, mens hendes lange negle kradsede på hans pung, og massagerede hans tunge fyldte nosser.

Langsomt mærkede hun den glide ind mellem læberne, mærkede varmen, smagte det salte hoved, og smagen af sig selv, hendes tunge legede rundt om hoved, mens den stive pulsende pik gled længere og længere ind i hendes mund.

De var begge så optaget af hendes grundige arbejde, at ingen af dem lagde mærke til lyset som fejede over bilen, ikke før betjenten bankede på ruden, og spurgte om de havde problemer.

"ikke nogle, som vi ikke kan klare hjemme i fred." skyndte Erik sig at fremstamme, mens han forsøgte at få sin pik ind i bukserne igen, Betjenten smilede og viftede dem videre, "kør hjem unger.." og snart var de ude på vejen.. på vej mod hendes lejlighed.

Inden for døren, men heller ikke længere nåede de, før de begyndte at flå tøjet af hinanden, og langsomt bakkede mod soveværelset.

Forspil var der ikke behov for, Erik var stiv, Mia var våd og pikken kørte i bund i et lydeligt "svup", mens deres fælles stønnen og sukken, kunne høres i hele lejligheden, kun overdøvet af sengens knirken, mens hans stærke arme bar ham, og hendes ben lukkede sig om ryggen på ham.

Langsomt men bestemt arbejdede han sig dybere og dybere i hende, mærkede hvordan hun klemte om hans store pik, mens hendes negle gled og rev sig vej ned af hans ryg, sugede hun ham ind, klynkede i hans øre, og orgasmens voldsomme kraft, rev hende med ud over kanten, til hun skreg og hylede, spændte i hele kroppen og påkaldte sig gud i hver en afskygning og ved samtlige navne, hendes mund kørte i overgear mens hun snappede efter vejret, og forsøgte at huske sit eget navn, kun for at glemme det igen, mens hendes krop fortalte hende at det eneste som betød noget, var følelsen af den store pik, som lige nu bankede mellem hendes ben.

Igen og igen, rullede orgasmen ind over hende, Eriks smil, hans saglige øjne, og vellysten, mens hans erfarende hænder arbejde med at nulre hendes stive følsomme brystvorter, "svup, svup, svup", væskerne flød fra hende, da hun endelig blev så nærværende, at hun kunne folde benene om ham, og få vippet han op på siden.

Hun fik væltet ham, kravlede op på ham og satte sig, så hun kunne ride ham, kunne mærke pikken glide helt i bund, mærke hvordan den stødte i bund i hende, fyldte hende ud, mens hans hoved løftede sig fra puden og nappede i hendes voter, han holdt fast om hendes liv, holdt hende fast mens han stødte hurtigt og dybt, og igen måtte hun overgive sig, lade ham "bruge" hende, tage hende, udnytte hende, mens hun gennemrystedes af endnu en af de dejlige orgasmer, som rullede ind over hende.

Lykkelig af endorfiner, lukkede hun øjnene, så for sit indre øje, hvordan hun forvandles til hans legetøj, hans "kneppedukke" kun var i live for dette, kun for at blive "brugt" af denne stive pik, hun følte hvordan dette var det eneste som betød noget, hvordan hun heller end gerne, ville blive siddende lige her resten af livet, klistret til denne pik, båret på den, som var hun hans lolitadukke, kun skabt til at blive kneppet igen og igen.

Mens solen langsomt gik ned, uden for vinduerne, smilede de til hinanden, lå bare der, svedige og udkørte i hinandens arme, kyssede, og Erik spurgte:

Tror du den fod bliver god til i morgen, eller skal vi snuppe en ekstra sygedag?

Mia smilede... jeg tror jeg er sengeliggende resten af ugen... tror du ikke?

(Undskyld for evt. stave- Gramatik- og tegnsætnings fejl... min retskrivnings "partner" havde ikke tid.)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 30 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.