Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg elsker at se min mand spille pik. Det tror jeg ikke er så usædvanligt, men ind imellem synes jeg simpelthen, at det er lisågodt som ”rigtig” sex.

Det sker da jævnligt, at jeg får ham til at ligge og lege med pikken, mens jeg bare sidder og kigger på ham.

SEX I DAG?

Ind imellem overrasker han mig også ved at ligge og gnubbe den, når jeg kommer ind i soveværelset. Det ender næsten altid med, at jeg bliver så overtændt, at jeg slet ikke kan lade ham være, og så sutter og kæler jeg for ham samtidig, og det ender næsten altid med at vi boller.

I aftes var det lidt anderledes.

Jeg var nok noget træt efter en hård dag, og havde måske ikke så meget lyst, så det var blevet til noget, hvis ikke det havde været for ham.

Han gik i seng mens jeg gjorde mig færdig på badeværelset, og da jeg kom ind i soveværelset, lå han ovenpå dynen, og spillede stille på en god gedigen stivert.

Jeg stoppede nok lige et sekund i døren. Nød synet og smilede til ham. Jeg sagde ikke noget, tog det sidste tøj af, og satte mig i fodenden og kiggede på.

Han gned stille og roligt på sin dejlige pik. Trak forhuden helt tilbage og kørte en fingerrundt over spidsen, hvor en dråbe klar pre-sperm dukkede op.

Smurte det ud over spidsen, som kom til at skinne blank.

Gned igen forsigtigt frem og tilbage. Kunne se på hans ansigt, at han nød det, og jeg ved også, at han altid synes der er frækt at jeg tænder på det.

Så er det ofte, at jeg plejer at ”overgive mig” og blande mig i legen. Men i aftes havde jeg virkelig lyst til at se ham lege.

Fascinerende at se ham gnide sin pik, at se ham lege med de små dråber der flyder ud, og fascinerende at se hans ansigt i nydelse, når hans finger lige rammer de rigtige steder. Fugte fingeren med en dråbe pre-sperm, og så køre den ned til den streng, som holder forhuden fast til hovedet. Det føles godt. Det ved jeg jo. Hvor tit har min tunge ikke taget netop den tur.

Lækkert at se han hånd tage om hans store bløde pung og nulre hans kugler. Jeg ved de er mega følsomme, og at man ikke skal tage for hårdt på dem. Nød at se ham behandle dem nøjagtig som de vil behandles allerbedst. Holdt hånden under pungen og nulrede og klemte blidt med den ene hånd, mens den anden stadig gned pikken stille og roligt.

Aner ikke hvor længe jeg sad der helt fordybet i studiet af min onanerende mand, men det var dejligt og jeg var i hvert fald ikke i tvivl om, at vi begge nød det.

Jeg blev liså stille mere og mere ophidset, og som oftest begynder jeg så at kæle for hans lår, længere og længere op mod skridtet mens han leger. Det ved jeg han nyder, men ikke i aftes.

Jeg sad ret behageligt i fodenden af sengen. Nærmest i skrædderstilling, altså med vidt spredte ben. Nøgen var jeg jo, og i stedet for at begynde at kæle for min mand, begyndte jeg liså stille at kæle her og der på min egen krop.

Jeg var i grunden slet ikke bevidst om hvad jeg lavede sådan lige med det samme. Men opdagede pludselig, at jeg sad og klemte begge mine bryster, og sad og nulrede mine brystvorter. Først da jeg begyndte at nive og trække i dem blev jeg helt bevidst om, hvad det var jeg lavede.

Jeg slap den ene brystvorte, og lod min hånd flade ned i mit skød. Kælede stille for mit ene lår. Hunden var glat og stram og føltes dejligt. Fornemmelsen var skøn og jeg fortsatte, mens blikket stadig sad fast på min mand, de gned ufortrødent.

Langsomt med usvigelig sikkert nærmede min hånd sig mit skød.

Jeg lagde håndfladen fast imod det glatte venusbjerg, og klappede stille på skamlæberne. Dejlig lidt varm fornemmelse dukkede op. Jeg klappede lidt hårdere, og jeg mærkede tydeligt at væden trængte frem mellem skamlæberne og mine fingre blev fugtige.

Jeg lod den midterste finger glide stille ind i det våde. Ubesværet ind i det varme og glatte, og en syndflod at væde strømmede ud og banede sig vej ned mod min numse.

Jeg var vildt tændt nu.

Min mand opdagede hvad der foregik. Det var nok smaskelydende fra min våde fisse der fik ham til at sætte sig halvt op med en hynde i ryggen. Nu kunne han også se på mig. Men som intet var hændt spillede han videre på sin gigantstive pik.

I den stilling jeg sad, stod min fisse nu vidt åben. Skamlæberne åbnede sig som en blomst på en sommerdag.

Jeg kørte fingren ind og ud af det våde og varme, og den anden hånd klemte og nev i mine brystvorter på skift.

Den våde finger kom ud og ledte lidt opad og begyndte at cirkle rundt. Naturligvis kender jeg min krop så godt, at jeg vidste præcis hvor jeg skulle cirkle rundt for at lystfølelsen steg endnu mere.

Rundt og rundt om klitoris i små cirkler og ind imellem ind i det våde for at fugtes. Så føles det allerbedst.

Kunne se på min mand, at han virkelig nød både synet som legen med sin pik og nosser, og jeg var ikke i tvivl om. At han kunne se at jeg nød det hele liså vildt som ham.

Kunne også se, at hans kærtegn blev mere og mere intense. Han gned hurtigere og hurtigere og skiftevis klemte kuglerne og gned sine lår.

Jeg satte ligeledes turbo på, og cirklede stadig hurtigere og tættere på selve klitoris. Vel vidende, at der ikke skulle mange direkte berøringer til før jeg ville komme.

Det føltes som om vi sad i en osteklokke. Vi var totalt isolerede fra alle lyde og var vildt centrede om os selv og hinanden. En sjælden intens stemning var opstået – helt uden ord.

Minutterne gik. Orgasmerne nærmede sig umiskendeligt. Han lå stadig mere og mere uroligt med underlivet. Næsten hoppede og rev og flåede i sin pik.

Jeg stak flere og flere fingre op i mig selv og brugte nu den anden hånd på klitoris, mere og mere intenst.

Hans øjne sad nærmest fast mod mit skød, mine på hans dejlige pik, og jeg kunne klart fornemme, at det nu kun ar et spørgsmål om sekunder.

Jeg koncentrerede fingrenes leg direkte på klitoris, og der gik kun sekunder før jeg mærkede strømme af varme og lyst brede sig med lynets hast fra fingrede i skødet op gennem kroppen. Jeg er sikker på, at der kom uartikulerede lyde strømmende ud fra mig, stn og klynk og heftig heftig vejrtrækning.

Min mand stoppede pludselig spilleriet. Kørte forhuden helt tilbage og pegede det blottede pikhoved skråt forover imod mig. Også han stønnede og kom med mærkelige lyde, og sprøjt på sprøjt sendte kaskader af varm sperm ud over mine lår.

Vi kiggede hinanden længe i øjnene, mens orgasmerne klingede af. Voldsomt havde det været, intens var stemningen, så vi nød begge virkelig at se og opleve den anden. Jeg gned de varme klatter af sperm ud over mine lår, som jeg i forvejen kælede for. Min fisse var simpelthen for følsom og næsten øm.

Han gned de sidste dråber af med en finger, som han tørrede af på sin mave.

Da vi endelig kunne løsrive os, kastede jeg mig rundt i sengen, ind over ham, og kyssede og kyssede han ansigt.

Længe lå vi i tæt omklamring. Spermklatterne på hans mave blev kolde og udtværede. Vi løsnede grebet om hinanden og fulgtes ad ud under bruseren.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 102 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.