Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

I sidste uge havde jeg en af de vildeste og mest ophidsende oplevelser jeg nogensinde har haft, og vel egentlig først for ganske nylig havde drømt om. Det var vildt og det var sexet, og havde nogen bare sådan uden videre fortalt mig om det, havde jeg nok troet det var løgn.

Det gjorde jeg osse første gang jeg hørte om det, men efterhånden gik det op for mig, at det faktisk foregik, her midt i Kongens København, og vil nogen tvivle på denne beretnings ægthed, kan de få adressen til det sted jeg vil skrive om, ved at sende mig en E-mail. Så kan de ved selvsyn forsikre sig om, at det virkelig eksisterer.
Det startede for vel ca. 3 uger siden, da jeg på en bodega, hvor jeg kommer i ny og næ efter endt arbejdsdag.
Jeg dumper bare ind og får en øl, som regel ved baren.
Den dag var det smaddervarmt, og jeg opdagede, at der bagi lokalet var en udgang til en lille bitte gårdhave, hvor der var et par borde. Jeg fik lyst til at sætte mig ud i solen, da der var ret tamt og halvkedeligt ved baren den dag.
Der var 2 borde derude, runde hvide plastikborde og nogle stole. Ved det ene bord sad vel 4-5 mennesker. 3-4 mænd og 1 pige.
Jeg satte mig ved det andet bord, som var tomt, ligesom med siden til selskabet, jeg ville ikke virke påtrængende, men på den anden side heller ikke afvisende, for jeg havde lyst til at snakke.
Jeg kunne ikke undgå at høre, at snakken ved det andet bord var ret livlig, og ind imellem osse lidt frimodig, ikke mindst pigen fik lidt gas, og jeg forstod hurtigt, at de kendte hinanden ret godt, og stemningen mellem dem ikke var kedelig.
Efter lidt tid henvendte en af fyrene sig til mig. Bare med nogle bemærkninger om vejret, det var utrolig varmt, og min påklædning i den forbindelse. Jeg havde strømper på, hvilket han troede var strømpebukser, og det måtte være for varmt.
Jeg pillede ham ud af vildfarelsen, og så var jeg straks involveret i en lang snak om strømper contra strømpebukser, bukser contra kjoler osv. ganske uforpligtende, men fornøjelig snak, og jeg vendte efterhånden min stol mere og mere om mod deres bord, for lettere at kunne deltage i samtalen.
Emnet skiftede lige så stille, og det blev efterhånden til en snak mere og mere mellem fyrene alene. På et tidspunkt gik pigen, vel sagtens på toilettet, men kom tilbage med 2 "sorte svin", og satte sig over ved mit bord. Vi snakkede videre. Emnerene skiftede som brisen på en sommerdag, men nærmede sig mere og mere seksuelle emner.
Hun hed Lise, viste det sig, en af fyrene ved det andet bord hed Hans, og var på en eller anden måde Lises fyr, ikke at de boede sammen, heller ikke at de var faste kærester, men de to holdt sammen, tilsyneladende uanset hvad.
Lise var frisk, fortalte mange skøre ting, vi fik flere "sorte grise" flere øl, og stemningen mellem os blev efterhånden ret munter.
På et tidspunkt snakkede vi om mænd, elskere og faste fyre. Jeg fortalte at jeg var gift, havde indtil for nylig haft en fast elsker, og gik i øvrigt ikke af vejen for et lille sidespring hvis stemningen, lejligheden og lysten var til stede.
Hun fortalte om hendes forhold til Hans, de ejede på ingen måde hinanden, men var der bare, som ven og støtte, uden egentlige forpligtelser, et forhold hun priste i høje toner.
Hun havde hverken tid eller lyst til en fast fyr, sådan en skulle der jo laves mad til og vaskes for, og han var nok altid træt, når hun så sidst på aftenen ville høste lønnen for alt sit kvindelige arbejde.
Nej, mente Lise. Hun kunne godt lide at lave mad til Hans, hun vaskede osse hans skjorter når det kneb, og de bollede osse, når de havde lyst, men det blev vist ikke til så meget, hun havde en langt bedre løsning på det problem: ca. en gang om måneden kom hun i en klub, hvor man en gang om ugen holdt party, altså sexparty. Der fik hun sit behov dækket, og kunne så i resten af tiden se på mandfolk uden kun at tænke på hvad de havde mellem benene, hvilket hun åbenbart ellers havde svært ved.
Jeg lyttede med store ører. Hendes lille fortælling gjorde mig på en gang umådelig nysgerrig, og samtidig helt varm i kinderne. Kunne det virkelig passe? Var den form for seksuelle aktiviteter ikke død med de sidste halvfjerdsere? Men Lise fortalte så oprigtigt og detaljeret, så jeg ikke helt kunne beslutte mig til, om jeg skulle tro hende eller ej. Jeg begyndte at stille uddybende spørgsmål, og hun fortalte lystigt videre uden ret megen opfordring.
Klubben, det hedder det, skønt medlemskab nærmest består i at aflevere et beløb ved indgang, er et sted hvor mænd, kvinder og par kan komme og deltage i sex mellem flere mod betaling. Det er i sagens natur mest mænd der kommer der, og fast 2 piger, som må henregnes til de proffessionelles rækker. Det sker dog, at et par kommer derned, for dem er det enten gratis eller osse betaler de et nærmest symbolsk beløb.
Lise og Hans kommer der altså ca. en gang om måneden, de hører til de få stamgæster, en klike, som der næsten altid er et par stykker af tilstede, ud over de professionelle. Resten er som regel nye gæster der lige skal prøve hvad det går ud på, og som oftest er det mænd. En typisk "klubaften" er der ca. 8 - 12 gæster i klubben.
De næste par dage vendte tankerne gang på gang tilbage til Lise og hendes lille beretning. Der var et eller andet ved historien, jeg ikke kunne få ud af systemet. På godt dansk, jeg blev lettere ophidset af at tænke på, hvad der måtte ske mellem gæsterne sådan en klubaften, og det var vel disse tanker, der snart igen drev mig ind på den lille bodega, hvor jeg havde erfaret, at Lise og Hans dagligt var at finde efter fyraften.
Ved en senere lejlighed fortalte Lise igen om klubben, altid når vi sad på tomands hånd, og de andre snakkede sport eller biler, altid lidt diskret, selv om hun forsikrede mig for, at de fleste af de tilstedeværende havde været på besøg i klubben, men alle vidste ikke alt om alle, og for en vis diskretions skyld konfronterede man ikke hinanden med den slags detaljer i venners lag.
Efter således at have fået flere og flere detaljer at vide om klubben, og hvordan en aften som regel forløb, spurgte Lise, hvad der vel qua min nysgerrighed var ret naturligt, om det ikke var noget for mig. Jeg tøvede lidt ved tanken, og der var bestemt ingen pressen på fra hendes side. Hun vidste godt, at den form for sexaktiviteter var ret specielle, og ikke kunne kaperes af hvem som helst, det krævede mod og motivation og ikke mindst en nærmest ubændig lyst til sex for sexens skyld.
Jeg sagde altså hverken ja eller nej, men i dagene der fulgte blev jeg mere og mere tændt på ideen. Jeg var dog klar over, at jeg skulle have en partner med, det var ikke rigtigt betimeligt at komme som alene pige, og jeg vidste osse, at selv om mit og Johns forhold i den seneste tid er blevet meget frigjort og åbent, var det ikke ham, der skulle/ville ledsage mig. Det ville jeg vist i sidste ende heller ikke bryde mig om, i hvert fald ikkeden første gang.
Der er sædvanligvis klubaften om onsdagen, og en mandag havde jeg besluttet mig for i hvert fald at snakke planer med Lise. Om planerne så ville blive ført ud i livet førstkommende onsdag, var jeg endnu ikke helt sikker på, men jeg mødte op på bodegaen mandag efter fyraften.
Hans var der, men ingen Lise, hun har skiftende arbejdstider, og havde i den uge altså aftenarbejde. Jeg ærgrede mig i mit stille sind, sagde ingenting, men snakkede bare løs, som alle de andre. Vist nok lidt skuffet.
På et tidspunkt sad jeg ved bordet alene med Hans. Han spurgte om der var noget særligt jeg ville Lise, for så kunne han da godt give besked videre.
Det var ikke tilfældet sagde jeg, men nok på en sådan måde, at Hans gættede mit ærinde. Lise havde fortalt ham om vore snakke, og at hun var sikker på, at jeg en dag ville tage med i klubben.
Hvis det var mit ærinde, ville han da gerne invitere mig med derned på onsdag. Han plejede som regel kun at deltage sammen med Lise, men han ville gerne gøre en undtagelse, hvis jeg havde lyst.
Hans er en rimelig pæn og charmerende fyr, ikke en der tænder mig ved første øjekast, men han skræmmer mig bestemt heller ikke væk, og tanken om at have ham med som kavaler var jo i grunden ingen dårlig ide, så var problemet med en ledsager jo osse løst.
Vi snakkede videre, og Hans blev mere og mere klar over, at jeg nok mente det alvorligt, men bare manglede det sidste mod til at kaste mig ud i eksperimentet.
Han snakkede stille og fortroligt til mig om hvad og hvordan og foreslog, at vi i hvert fald kunne mødes onsdag eftermiddag, så kunne vi jo se om modet var til stede.
Som sagt så gjort.
Onsdag kl. 16 entrede jeg bodegaen, og der sad Hans og ventede på mig. Vi drak en enkelt øl med slænget, og blev så enige om, at vi ville liste hen et sted, hvor vi kunne drøfte detaljerne i fred og ro. På en lille restaurant spiste vi en let dinner, sådan tete a tete, og Hans havde i mellemtiden været hjemme og skifte arbejdstøjet ud med et lidt mere nydeligt dress. Ikke fordi folk så på tøjet, det var jo bestemt ikke hensigten, men alligevel.
Efter en flaske af husets vin var jeg efterhånden nået til det resultat, at hvis ikke jeg tog springet i aften, ville jeg aldrig turde, og det ville jeg så nok fortryde i umindelig lang tid fremover, så ved 19-tiden gik jeg hen og ringede til min mand, og sagde, at jeg nok kom lidt sent hjem, men at han jo altid kunne holde sig vågen, hvis han havde lyst.
Vi har et lidt specielt forhold kørende for tiden. Et forhold, som minder lidt om et herre/slave forhold, hvor det altså er mig, der er Herren. John adlyder mine mindste vink, og nyder at behage mig, som jeg nu finder det bekvemt. En afstikker af det forhold er, at han nyder at høre om de eskapader jeg i ny og næ udfolder, og altid vil høre i detaljer om hvad jeg har lavet, og det ophidser ham, at jeg fortælle om, hvordan en fremmed fyr har set på mig, har tiltalt mig, har taget mig på låret eller på anden måde vist seksuel interesse for mig, endsige de enkelte gange jeg har bollet med en anden, har han osse detaljeret udfrittet mig om det, som regel med en vild bolletur til følge.
Derfor mine afmålte bemærkninger i telefonen. Jeg havde fortalt ham om mine snakke med Lise, og hvis han kunne huske det, og det var jeg ikke i tvivl om at han kunne, vidste han, at der i aften var sammenkomst i den klub jeg havde omtalt. Resten var op til ham selv at gætte/fantasere sig til, indtil jeg kom hjem.

Han tilbød i øvrigt at hente mig, når jeg skulle hjem, hvilket jeg straks takkede ja til.
Ved 19.30 tiden gik vi ned i klubben. Seancen begyndte sædvanligvis klokken 20, så vi ankom i god tid.
Det var et ganske hyggeligt sted. Inden for døren var der en bar, og på den anden side af den, stod der en dame, som hilste overstrømmende venligt på Hans, kindkys og knus, og han præsenterede mig, og mit fornavn blev noteret op i en lille bog, så var jeg blevet medlem. Kvinden bød på kaffe, og vi fik hver en kop.
Jeg blev vel modtaget af kvinden, som hed Jytte, og hun fortalte mig, at der osse kom en anden pige ved navn Mette, og at de altid var glade når der kom andre piger derned, ikke bare fordi det gav lidt aflastning for dem, men osse fordi det som regel gav en helt anderledes stemning, når mændene så, at der osse kom piger, som ikke deltog for betaling, men gjorde det af lyst. Jeg skulle naturligvis vide, at selv om jeg nu var inde, og havde sagt ja til at deltage, var et nej stadig et nej, og det ville blive respekteret. Det beroligede mig en del.
Hans er en kendt gæst, og han fik særforplejning. Vi bragte vores kaffe med ud i baglokalet, hvor vi bag et forhæng kunne følge med i hvem de øvrige gæster var efterhånden som de kom ind.
Jeg fulgte spændt med. Der kom 8 mænd i løbet af den næste halve time, ikke nogen Hans kendte, men han mente dog, at have set i hvert fald en af dem før.
Det var ganske almindelige fyre. Den ældste var nok omkrig 55, den yngste vel knap 30. Ingen skilte sig voldsomt ud fra den almindelige gennemsnitlige dansker, og jeg var efterhånden forholdsvis rolig ved situationen.
Klokken 20, lidt over, gik vi ind i det rum, hvor seancen skulle begynde. Det var et lille rum, vel omkring 4 x 5 m. med stole opstillet og stor madras på gulvet. Et TV med PORNOFILM kørende hang fastmonteret på væggen over madrassen.
Hans havde sikret os 2 pladser på første række, de næste rækker var et trin højere, jeg tror der var 3 eller 4 rækker stole med nok 6 i hver række, vi sad lige inden for døren, som er på samme side i rummet som madrassen, vi sad lidt skråt for "scenen", men havde et fint udsyn til det der ville komme til at foregå.
Der var ikke specielt lyst i lokalet, og først da øjnene havde vænnet sig til belysningen, blev jeg klar over, at alle mændene, som var kommet på plads før os, nu havde set og konstateret min tilstedeværelse.
Der var ingen der sagde ret meget, enten var de generte, eller osse ventede de i spænding.
Lidt efter kom pigerne ind, stadig fuldt påklædte.
Jytte, en lidt stor og temmelig barmfager dame på godt 50, vil jeg tro, bød velkommen og fortalte, at nu ville de hver finde en mand, og pille tøjet af ham, og lade ham pille tøjet af pigen, men da de jo ikke kunne være overalt på en gang, opfordrede de gæsterne til, selv at tage deres tøj af, for det var en betingelse for tilstedeværelse.
På hver stol lå et håndklæde, som man kunne dække sine vitale dele med, hvis man ønskede det.
Ved siden af var der endnu et rum med en seng, og man ville nok fordele sig i de to lokaler på et tidspunkt.
Som sagt så gjort. Jytte og Mette gik hen til hver sin fyr på første række og begyndte kælent, og under megen munterhed at tage deres tøj af. De blev samtidig selv klædt af, og det varede ikke mange øjeblikke før de to mænd og pigerne var helt nøgne og i fuld gang med at kæle for hinandens kroppe.
Jeg sad nærmest og stirrede lige frem. Jeg var ret fascineret af synet, men kunne dog fornemme, at alle bag mig begyndte at tage deres tøj af.

Hans smed osse ret hurtigt skjorte og bukser, og begyndte at hjælpe mig med knapperne.
Jeg stirrede stadig på de smukke nøgne mennesker, hvor begge piger allerede var i gang med at udstyre et par stive pikke med præservativer, og straks efter at sutte løs på hver sin pik.
Hans var nu helt nøgen, og jeg konstaterede, at hans pik endnu ikke så ud til at være påvirket af hvad der foregik, men nåede at tænke, at han, når han skulle fjerne mine trusser dårligt kunne undgå at opdage, at sådan var det ikke fat med mig. Jeg mærkede tydeligt en blid og behagelig ophidselse brede sig i kroppen, med det til følge, at min fisse uvilkårlig ville være mere end almindelig fugtig i løbet af et øjeblik.
Profferne hev nu deres fyre med ned på madrassen, og så begyndte legen for alvor.
Jeg sad og var helt opslugt af hvad der foregik 2 meter fra hvor jeg sad, og ænsede nærmest ikke engang min egen nøgenhed.
Jeg holdt Hans i hånden. Han havde hvisket til mig, at han ikke var til ret meget, han har store potensproblemer, men nyder alligevel at være med, og især at kæle og blive kælet for. Det forklarede hans stadig slappe pik. Han gled stille ned, og lagde sig på knæ foran mig og kælede for mine lår og min fisse. Jeg lænede mig tilbage og nød det, samtidig med at jeg stadig kiggede på parrene på madrassen. Der blev suttet, slikket og bollet, og pludselig mærkede jeg et par hænder på mine bryster, jeg stivnede et øjeblik, men rystede chokket af mig, og nød lidt efter lidt den dejlige fornemmelse af et par krammende hænder, som vurderende vægtede mine bryster, samtidig med, at Hans´s tunge stille kælede for min fugtige revne, forsigtigt og nærmest prøvende, tydeligvis nød han det osse, og klemte sig tættere og mere kælent ind mod mine lår.
På gulvet listede et par fyre nærmere de bollende og slikkende par. De famlede lidt rundt, men opdagede hurtigt, at det var helt legalt for tredjemand at blande sig forsigtigt i legen, så inden længe kælede de for en røv og et bryst og et par lår imens de to aktive fyre tog sig kærligt af pigerne.
Jeg konstaterede, at jeg nød det på en stille og fredelig måde. Jeg var ikke vildt liderlig med trang til at kaste mig over den første den bedste, men fornemmede, at begæret langsomt voksede i min krop, og at jeg på den måde satte mere og mere pris på de kærtegn, som Hans og den ukendte bagved overøste mig med.
Da fyrene på gulvet var færdige, gik Jytte ned i det andet rum med en fyr. En del af selskabet fulgte med, mens de øvrige fandt sammen omkrig Mette, en slank smuk pige på 35 - 40, meget solbrun og med ringe i skamlæberne og næsten hårløs.
Ved siden af mig tog en fyr opstilling, og lånte mit ene bryst. Hans slikkede stadig. Jeg rakte en hånd ud, og fik fat i en pik, som hastigt voksede til en ret pæn størrelse.

En hastig tanke strejfede mig, og slog mig med en fornemmelse af det absurde. Her sad jeg, Hans, hvis hoved lå mellem mine lår, og hvis tunge beredte min fisse de behageligste fornemmelser, kendte jeg lidt. Men der var nu to fyre, som delte mine bryster imellem sig, og jeg havde end ikke set så meget på nogen af dem, så jeg ville kunne kende dem, hvis alle fyrene i lokalet havde stillet sig op på en række. Jeg skød dog hurtigt de tanker væk, eller drejede dem i den retning, at jeg så det særdeles ophidsende i at blive betjent af 3 mænd på en gang, som hver især fandt behagelighed ved min krop.
En følelse, som utvivlsomt kunne fornemmes rent fysisk i hvert fald på Hans´s plads.
Om det var derfor tvivler jeg nok om, men Hans rejste sig, kyssede mig vådt, løftede mine ben op, og "fremviste" min nybarberede fisse til fyren ved siden af, og brummede, "Nu er der vist klar bane".
Jeg tror ikke Hans kendte mine reaktionsmønstre godt nok til at vide, at dette var netop den mest ophidsende bemærkning, han overhovedet kunne sige i lige den situation, og jeg nærmest rystede af forventning, da fyren ved siden af tog hans plads, og efter at have anbragt et kondom på sin pik, langsomt trængte den op i mig.
Fyren bagfra dukkede frem ved siden af mig, og sammen med Hans holdt han mine ben, samtidig med, at de kælede hver for et bryst.
Inden jeg vidste af det, havde jeg en pik i hver hånd. Hans´s delvis slappe i den ene, og et særdeles potent og ganske flot eksemplar i den anden.

Bare fornemmelsen og tanken om 3 pikke fik mig til at dirre og ryste, og kun en voldsom koncentration forhindrede mig i at dykke dybt ned i orgasmens tåger, men jeg havde på det tidspunkt besluttet mig for, at selv om jeg nok er typen, der sagtens kan klare mere end en orgasme på en aften, ville jeg trække den lidt, for jeg ville have så megen klarhed i hovedet, så jeg osse bagefter ville kunne huske hvad der var sket og have glæde af det osse ud over selve nuet.

Jeg vidste stadig ikke hvem de 3 pikke tilhørte, jeg koncentrere mig med lukkede øjne, og nydelsen og fornemmelsen i såvel hænderne som underlivet var kolossal.
Fyren bollede mig hurtigt, og kom heldigvis inden jeg nåede helt derop. Han trak sig tilbage, og der var tid til en lille smule afslapning, og til at nyde synet af 3 fyre på madrassen, der alle var i gang med at servicere Mettes yndigheder. Hun lå på alle 4. En lå på knæ foran hende, og hun suttede ivrigt hans pik. En lå ligeledes på knæ bag hende, og bollede hende langsomt bagfra, mens en tredje lå på ryggen med hovedet under hende og slikkede hendes bryster. Et vanvittigt flot og lækkert syn. 3 for hinanden ukendte fyre, som havde fundet sammen om en leg, som Mette, selv om hun var professionel, så ud til at nyde.
Hans gik ud efter kaffe, og blev væk lidt. Jeg fik mig tørret i skridtet med en vådserviet, som sammen med kondomer lå til fri afbenyttelse strategiske steder rundt omkring.
Jeg satte mig igen.
En ny fyr kom ind i rummet og tog knælende plads mellem mine ben. Han slikkede hårdt og krævende. Jeg gled lidt fremefter i stolen, og kunne nu få den potente pik fra før i munden, lækkert lækkert, hans pik var ikke bare stor, men selv om han havde kondom på, kunne jeg let mærke, at hans pik var både tyk og hård, og havde et stort og velformet hoved, som min tunge nyder at køre rundt og rundt om, til stor glæde osse for fyren, for han sukkede og stønnede voldsomt.
Lidt senere skulle jeg ud og tisse, måtte nærmest modstræbende hviske det til fyren mellem mine ben, men han rejste sig beredvilligt og hjalp mig op at stå.

Jeg kom således igennem det andet rum, hvor en ret ung fyr lå og bollede Jytte. Jeg standsede op et øjeblik og nød det dejlige syn. Han arbejdede virkelig for sagen. I husmandsstillingen og med strakte arme, Jytte havde sine ben løftet højt op over hans skuldre, så han virkelig kunne dykke dybt. Jeg lagde mærke til, at selv om hendes røv var ret stor, så den yderst fristende og dejlig ud, ikke mindst mens en stor og potent pik, som kunne have tilhørt hendes søn bankede ind og ud af hende. Ved siden af dem i sengen lå en anden fyr, som havde en hånd placeret på hendes bryster, som i øvrigt gyngede særdeles inspirerende under den unge fyrs heftige arbejde.
Da jeg kom tilbage fra toilettet satte jeg mig i en lænestol, som stod for enden af sengen. Der stod nu yderligere et par fyre og kiggede på de 3 på sengen.
Jeg fik nu ikke lov at sidde længe. Fyren ved siden af parret i sengen kaldte på mig, og jeg rejste mig og lagde mig ned til ham.
Han overøste mig med kys over hele kroppen, og efter en stund, hvor jeg følte hans hænder fare rundt på min krop, krævende og kælende på en gang, besteg han mig kort efter.
Det var utrolig frækt at ligge der i en stor gyngende seng og bolle alle fire.
Imens blev jeg kælet for af hvem ved hvor mange. Jeg følte det som om jeg havde hænder overalt syntes jeg, men jeg lukkede bare øjnene og nød fornemmelsen af en særdeles velarbejdende pik i min vildt ophidsede og våde fisse.
Det var en rigtig maraton knepper, der havde taget plads mellem mine lår og parret ved siden af blev færdige imens, og det gav mere plads til en hel skare omkring mig.

Jeg forsøgte igen, som jeg havde besluttet, at holde mig rimelig cool og have check på hvad der skete hele tiden, og det synes jeg osse lykkedes ganske godt denne gang, men fornemmelsen af pikken og de mange hænder var simpelthen ubeskrivelig. På mine bryster, på mine lår, overalt på en gang var der hænder, og nu og da osse en sugende eller slikkende mund på et bryst, det krævede en utrolig vilje ikke bare at overgive sig helt og styrte sig ud i orgasmens afgrund, men jeg klarede det primært ved hele tiden at koncentrere mig om, at forsøge at holde styr på hvor mange pikke der i aftenens løb besøgte min hungrende grotte.
Da fyren var færdig, gik jeg efter en lille afvaskning ud og drak kaffe i forrummet. I lænestolen, hvor jeg før havde siddet, sad nu Mette, og mellem hendes lår lå en fyr, og labbede i sig af hendes søde lille fisse, med små ringe i hver skamlæbe, et meget smukt og dejligt syn, i øvrigt. Ved siden af hende stod en fyr, som samtidig fik suttet sin pik, så han nærmest vendte det hvide ud af øjnene, der var vist ikke tvivl om, at den tøs kunne sit håndværk.
I forrummet var der en slags bar, hvor der på det tidspunkt stod ret mange. Jeg kom til at stå for enden af bardisken, med ryggen ud mod det rum, hvor jeg lige var kommet fra. Nogle af fyrene dækkede lidt af de vitale dele med et håndklæde, jeg havde ikke mit ved hånden, men var osse ligeglad.
Jeg stod der og hang og strittede nok lidt med røven, for pludselig mærkede jeg et par hænder lægge sig på mine baller. Det blev snakket om løst og fast, ikke seksuelt, nogle kendte hinanden lidt, men de fleste var "nye".
Fyren bagved kælede blidt og behageligt for min røv og mine bryster. Han var ikke uden evner, kunne det der med at kæle blidt og samtidig krævende og ophidsende. Han blandede sig lidt i snakken, og jeg vendte mig lidt, så jeg kunne se ham. Ikke specielt køn, lyshåret fyr på ca. 40. Ganske pænt udstyret, voldsomt behåret på kroppen, men barberet i skridtet, det så dejligt ud. Vi udvekslede bemærkninger om ferie og lign. mens han genoptog kæleriet.
På et tidspunkt gik han ind i det første rum, og jeg tænkte, at ham kunne jeg godt tænke mig at se nærmere på. Så lidt efter gik jeg osse derind, men mødte ham i døråbningen, han var bare gået ind efter cigaretter. Der var smalt i døråbningen, og vi kom forbi hinanden med et lille knus.
Jeg opdagede, at Hans sad derinde og kiggede FILM.. Han var alene og sad stille og spillede på en halvstiv pik. Jeg satte mig på skødet af ham og hjalp ham med spilleriet. Den var næsten stiv nu. Jeg gled lidt rundt, og han listede den ind i varmen. Osse han var dejlig. Vi sad bare næsten stille og småkneppede og slappede af.
Folk begyndte at simre rundt igen, og to fyre tog opstilling ved siden af os, og atter blev mine bryster okkuperet af to hænder, som tilhørte hver sin fyr.
Jeg rakte ud, nærmest pr. automatik, og fik fat i et par ganske nydelige eksemplarer at det mandlige forplantningsorgan, som ud over den primære opgave osse har den funktion at give kvinder en særdeles frydefuld oplevelse.
Den ene pik viste sig at tilhøre min behårede kæler fra før. Den antog en ret imponerende størrelse ved behandlingen, og da han havde udstyret den med et kondom, fik den da osse et kys i ny og næ.
Da en fyr lagde sig på knæ foran os, og kælede for min klitoris, ophidsede det i den grad Hans, og han begyndte at støde kraftigere op i mig. Jeg fangede hurtigt antydningen, og gav mig nærmest pr. refleks til at ride ham rytmisk og tungt.
Jeg var ved at være temmelig varm, og det glædede mig overmåde, at det var lykkedes for mig, at få Hans op på mærkerne, han var trods alt min ven og beskytter i denne vilde udskejelse, og jeg syntes ubevidst, at jeg skyldte ham i hver fald den glæde.
Efter et par minutter kom Hans med et stort suk, og smuttede straks efter ud, men blev lynhurtigt erstatte af fyren foran, som hele tiden havde haft en finger på min klit. Han bollede mig nu, mens jeg stadig sad på skødet af Hans, og havde stadig en stiv kæp i hver hånd. Atter måtte jeg koncentrere mig om et eller andet for ikke bare at glide bort i orgasmens tåger, og jeg talte langsomt op, at dette var den 4. pik, der inden for den korte tid jeg havde været i klubben gled indenfor i min våde og parate fisse.
Samtidig havde jeg nu atter en kæp i hver hånd, men opgav at tælle, hvor mange jeg i aftenens løb havde været i kontakt med på den facon. Jeg nød at have flere kæppe at hengive mig til, og klemte hårdt og spillede hurtigt på den ene, mens jeg så godt som det nu var muligt forsøgte at sutte på den anden. Det er sikkert ikke lykkedes så godt, for han holdt ud, hvorimod ham jeg spillede kom med et stort suk, næsten samtidig med at pikken i min fisse blev boret dybt dybt ind, og fyren lagde hovedet tilbage og kom med et brøl.
Jeg følte mig efterhånden temmelig bombet. Jeg gled ned på madrassen, hvor der for en gangs skyld var ledigt, jeg trængte til at hvile lidt ud, den behårede, som endnu ikke var kommet fulgte med, og vist osse et par andre. Han begyndte at slikke mig, og fra nu af er jeg ikke længere helt sikker på, at jeg fik det hele med.
Han kunne bare det der. Han slikkede som en gud. Lige hvad jeg trængte til, bare at nyde, og slappe af, samtidig med at en vild og dygtig tunge beredte mig en kolossal glæde, og jeg tydeligt fornemmede, at glæden var gensidig. Han slikkede ikke forsigt og følende, som jeg tidligere havde mærket et par tunger gøre det i aftenens løb. Han gik virkelig i kødet på mig, lå fladt på maven mellem mine vidt spredte ben, og nærmest borede hele ansigtet op i mit underliv.
Tungen var uhyre effektiv, og fornemmelsen af, at han virkelig nød at svælge sig i mine safter, gjorde oplevelsen endnu mere fantastisk. Han klemte et par hænder ind under mine baller, og masserede rytmisk i takt med sin tunges virke. Senere var det mine bryster nød hans behandling, stadig med ansigtet dybt begravet mellem mine ben.
En slikker som han skal man lede længe efter.
Der var igen pikke alle vegne omkring mig, 2 fyre knælede på hver side af mig, og resolut spillede jeg den af på dem begge, fornøjelsen var på det tidspunkt helt på min side, der var simpelthen pikke alle vegne, i munden og i hænderne, og hele tiden den vilde dygtige tunge, der dansede på min klit, og trængte dybt ind i mig.
Jeg var nu helt væk i mit forehavende, og i hvert fald en af de pikke jeg legede med måtte overgive sig, og efter en tid forsvandt de begge, og jeg kunne nu helt hengive mig til den særdeles kompetente fisseslikker, der stadig var i fuldt vigør mellem mine ben.
Jeg greb ham om nakken, pressede ham endnu tættere på, og der udbrød en spontan rysten i mit underliv. Jeg hævede og sænkede hofterne, og han fulgte villigt med, slubrende og prustende, som man kun gør, når man nyder situationen overmåde og er helt udenfor indflydelse på hvad der sker.
Jeg mærkede den umiskendeligt rullende fornemmelse op ad min rygrad, fornemmelsen fyldte nu hele min krop og nærmede sig min hjerne, hvor den fortættede sig og uvilkårligt i løbet af sekunder ville udmønte sig i en voldsom orgasme. Jeg glædede mig, hvis jeg ellers var i stand til i situationen at registrere det, og rystelserne tog til, og jeg rejste overkroppen så meget det nu var muligt, krammede hans nakke og ryg, og jeg kom.
Alt gik i sort et kort øjeblik, og kom igen og igen i små sekvenser, afbrudt af sorte huller, hvor følelserne simpelthen var for stærke til at min hjerne kunne registrere dem.
Han løfte hovedet lidt, og kiggede mig lige ind i øjnene, glæde var det udtryk jeg hastigt registrerede i hans ansigt, og jeg forsøgte at gengælde hans hengivne smil.
Kort efter gled han op på mig. Jeg hjalp pikken på plads, og vi bollede løs. Jeg havde allerede under slikningen klemt hans hoved fast mellem mine lår, og nu lå hele hans krop mellem mine ben som i en skruestik, og ivrigt kørte han løs. Vi oksede begge vildt løs, og jeg koksede helt fra, og kom og kom i en uendelighed, i små og store spasmer i en lang, dirrende og endeløs orgasme, mens han bare blev ved og ved.
Jeg var efterhånden gledet så langt op på madrassen, at jeg dunkede hovedet imod væggen ved hvert af hans stød, men jeg var ligeglad, registrerede næppe andet end det vidunderlige lem, der formåede at holde mig på orgasmens tinde i hvad der føltes som en evighed. Jeg var helt bange for, at han ikke formåede at nå samme højde, men endelig kom han - og jeg, sammen - i et brøl.
Vi rullede vildt rundt i et kys - noget der ellers ikke er kutyme - men det her var fedt.
Længe lå vi tæt sammenslyngede og hviskede små søde bemærkninger i hinandens ører.
Han var vildt imponeret af mine reaktioner, som han ikke lagde skjul på ophidsede ham meget, og jeg måtte rose hans teknik, som både med tungen og siden med pikken var helt uovertrufne.
Efterhånden som vi kom tilbage til virkeligheden, opdagede vi, at vi tilsyneladende havde været aftenens clou. Der sad en hel kødrand af mænd og kiggede forbløffede på os, både Jytte og Mette var arbejdsløse, og sad på gulvet og fik sig en smøg. Det var lige før der blev klappet.
Kort tid efter var der almindeligt opbrud, og efter 10 min. afslapning og kæleri rejste vi os osse og begyndte at klæde os på.
Et lille kys til afsked var det sidste jeg så til min fantastiske elsker, inden han forlod stedet som de fleste andre.
Hans fulgte mig hen til en bar, hvor vi "evaluerede" over en øl. Han ville vide, om jeg havde haft en god aften, hvad jeg kun kunne sige ja til. Klokken var snart 23, og jeg kunne konstatere, at jeg havde bollet løs uafbrudt i over 2 timer. Ikke nogen tidsmæssig rekord for mit vedkommende, langt fra, men antallet af partnere og intensiteten i udfoldelserne var så afgjort med til at gøre denne aften til den mest erotiske og liderlige jeg nogen sinde har haft.
Da vi havde drukket vores øl, jeg var vist ret tavs, tror jeg, gik jeg ud og ringede efter John, og der gik knap 5 minutter før han holdt udenfor.
Hans blev og ventede på at jeg blev hentet, og fulgte mig ud på fortovet. Jeg gav ham et kys til farvel, inden jeg satte mig ind i bilen til John, og vi kørte hjem.
John sagde ikke meget på hjemturen, men var tydeligvis fuld af spørgsmål. lagde en hånd på mit knæ, og kørte stille. Jeg slappede af.
Hjemme var der kold vin parat, og en rejemad i køleskabet. Vi spiste den og snakkede om dagens normale begivenheder.
Da vi bagefter nød det sidste af vinen, spurgte han om jeg havde bollet fyren som jeg havde kysset farvel?
- Osse ham, var svaret.
Det var nøglen til ca. 1 mio. spørgsmål og svar, og samtalen antog efterhånden en intensitet, som langsomt trak os ind i sengen, hvor han klædte mig af, mens jeg fortalte.
John ville vide alt, og fik alt at vide. Havde en stivert på størrelse med det skæve tårn, og det blev en lang og vild nat osse hjemme.
Mens jeg fortalte, lå John og kælede for og småslikkede på min temmelig brugte og lidt ømme fisse, og der var ingen tvivl om, at vi begge nød at være sammen, og at den oplevelse, som den nat gav sig udslag i at John var i stand til at bolle mig igen og igen, osse fremover vil blive taget frem og vendt nok en gang som inspiration til en lækkert og vild bollenat.
Klokken blev hen ad 5, før vi endelig faldt totalt udmattede sammen, efter en aften og en nat, hvor 6 forskellige mænd gjorde et besøg i min elskovsgrotte, og jeg havde suttet og leget med en ukendt antal, og omtrent lige så mange havde fået lov at smage mine safter, som aftenens oplevelser fik til at flyde i så rigt et mål.
Næste morgen var jeg helt udkørt. Jeg kom ikke på arbejde før til middag, og der gik flere dage før enhver dumpen ned på en stol, eller svingen sig på cykelsadlen ikke længere gav mindelser om den onsdag aftens begivenheder.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 51 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.