BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det var stadig den første feriedag med min elsker og min hanrej mand som opvarter. Det faldt ganske naturligt, at M og jeg skulle sove sammen efter aftensmaden og lidt badning og hyggesnak.

Vi havde fået et par drinks, men ingen af os var berusede og gudskelov for det.

SEX I DAG?

Vi var ved at være klar til at gå i seng, og M og jeg listede bare ind i soveværelset og kastede os på sengen. Jeg var lidt OBS på hvad min mand lavede, og hørte at han ryddede op i køkkenet osv. Døren ud til gangen stod pivåben, og der var ingen der tog sig af at lukke den. Vi lå og kyssede og hviskede sammen, og efter lidt tid hørte jeg min mand gå ind i værelset ved siden af og gå i seng.

Jeg tror også at M havde hørt det, for han begyndte at kysse lidt kraftigere og hans hænder begyndte at søge rundt på min krop. Jeg var straks tændt. Havde vel været det hele aftenen i grunden, for det hører jo med til historien, at der ikke var nogen af os, der havde haft tøj på siden vi elskede ved poolen. Heller ikke min mand.

Dybe tungekys og hænder på de allermest følsomme steder fik hurtigt mig med i legen. Jeg rakte ud efter hans lem, og det stod allerede strunk og stift. Så dejligt at vide, at man kunne frembringe den effekt på en dejlig mand og elsker.

Jeg gled langsomt længere ned i sengen, og snart var mit ansigt på højde med hans pik. Jeg lå på hans mave med hovedet og tungen kunne lige nå spidsen. Jeg nærmest sugede den ind i min mund. Gled det sidste stykke nedad, og den stive pik gled langsomt, men dybt og fyldigt ind i min mund. Jeg suttede løs.

Jeg mærkede straks M´s hånd ligge på min numse, og inden længe listede en – så to fingre ind i min fisse og en 3. legede med min klit.

Det var svært at sutte pik. Jeg stønnede og prustede, og savlede. Men sugede så godt jeg kunne.

Så listede den ene finger sig ned over mit bageste hul. Pressede sig på og gled stille indenfor. En himmelsk fornemmelse bredte sig i hele min krop, og jeg begyndte at ryste. Jeg krammede hans dejlige stive pik, og gned den rundt i mit ansigt mens jeg stønnede og streg min orgasme ud i rummet. Fingrene i mit underliv lå stille, jeg krammede op spillede den store pik i min hånd. Slikkede den op og ned af skaftet og spillede hurtigere og hurtigere.

Kunne høre M´s åndedræt blive mere og mere stødende og intenst. Jeg kørte videre, og brølet lød voldsomt og sprøjtet var kolossalt da han kom. Spermen væltede ud over mit ansigt og mine bryster.

Jeg lå lidt og sundede mig. Lidt i vildrede med hvad jeg skulle gøre. Skulle jeg stå op og gå på badeværelset ? Skulle jeg sende M ud efter papir til at tørre op med ? Skulle jeg kalde på min mand, og få ham til at tørre op, som i eftermiddags ?

At  jeg skulle tisse afgjorde sagen. Jeg stod op, listede ud på gange og gik på badeværelset. Døren indtil min mand stod åben, så der var ikke tvivl om, at han sagtens havde hørt hvad vi lavede.

Jeg gik bare stille i seng igen og snart efter sov vi.

Jeg var den der vågnede først næste morgen. Jeg stod op og ud til poolen. Vejret var allerede fantastisk, og jeg smed mig i vandet og begyndte at svømme.

Jeg svømmer for motionens skyld, og lå bare og kørte bassinlængder af, da min mand pludselig stod på kanten og kiggede.

Godmorgen skat! Råbte han.

Godmorgen! Råbte jeg og svømmede videre.

Han sprang i bassinet, og snart efter fulgtes vi ad frem og tilbage i vandet.

Jeg meddelte, at nu var det sidste længde, og han stoppede op og ventede. Jeg svømmede ind i hans arme da jeg var færdig. Vi klamrede os til hinanden og kyssede noget så dejligt.

Vi var stille længe. Kyssede og krammede bare, men intet sexuelt. Lidt underlig fornemmelse, og lidt pirrende også.

Da vi endelig skiltes sagde han, at han ville gå ind og lave kaffe. Han pik var stiv, da han gik op af vandet.

Havde jeg lidt ondt af ham – eller ?

Jeg stod op og tørrede mig. Gik gennem køkkenet, hvor min mand nu huserede. Ind til min elsker, som stadig lå i min ægteseng. Han var vågen nu, og kiggede på mig med et dejligt smil.

Godmorgen min elskede, sagde han stille.

Jeg gik over og kyssede ham. ”Godmorgen – og tak for i går” sagde jeg.

Også han havde stiv pik.

Jeg bøjede mig ned, hev lagenet af ham, og plantede et kys på spidsen.

Der er morgenkaffe om 5 minutter. Jeg svansede ud igen.

Min mand var i gang med at sætte ting på bordet. Vi hjalp hinanden og M kom ud et øjeblik efter. Strakte sig. Og sagde et højt. ”Det var sgu en dejlig dag – og nat !”

Vi gav ham begge ret.

Efter morgenmaden var vi enige om, at når nu M var her for første gang, skulle han da lige se landsbyen. Vi talte åbent om at min mand og jeg ville opføre os som vi plejer, og M skulle være gæst.

Vi skulle jo være i landsbyen også bagefter, så vi vil ikke give anledning til ret meget sladder. Det sker nemlig let for udlændinge.

OK, sagde M – men du tager ikke trusser på. Noget vil jeg bestemme.

Det fik han så lov til.

Mændene i shorts og T-shirt. Jeg i en tynd sommerkjole – og ikke andet.

Vi tog på turne, og besøgte de steder vi plejer at komme og viste byen frem, og købte ind til de næste par dage.

Spiste frokost på vores favoritsted og drak vin på en lille bar. Hele tiden var jeg meget bevidst om, at jeg var splitternøgen under kjolen.

Ved siestatid kørte vi de 6 km. hjem. Smed straks tøjet, og hoppede i poolen alle 3.

Vi pjattede og legede. Pludselig holdt begge mænd mig fast. Den holdt mig, og begyndte at gramse på mig og stille fingre ind i mig. Jeg overgav mig snart, og jeg blev dernæst behandlet som en gudinde.

En hoppede op og hentede et glas vin. En hentede druer, og hele tiden stod der mindst en mand og holdt mig fast, så jeg flød på vandet med spredte ben, og med mit skød åbent og til fri afbenyttelse eller til min behagelighed.

Fantastisk fornemmelse at ligge i vandet, blive madet med vin og druer, samtidig med at man får slikket fisse. Får en eller to fingre presset op i sig og bliver kysset på brysterne og på munden.

Lidt senere blev jeg løftet op af vandet af mine 2 mænd og placeret på en madras.

Nu blev der rigtig gået til den.

Jeg opdagede at begge fyre havde store stive pikke, og de vimsede stadig rundt om mig. Jeg kunne mærke væden på det nærmeste løbe ud af min fisse, og jeg nød al den opmærksomhed til fulde.

Den første jeg fik fat i var M. Legede og spillede og snart suttede hans dejlige pik, som nærmest bare blev større og større.

Indtil han vred sig løs, lagde sig mellem mine ben og borede pikken dybt op i mig, nærmest i et stød.

Samtidig satte min mand sig ved mit ansigt, og jeg rakte ud efter ham og suttede løs på han dejligt stive pik.

M kneppede mig særdeles varieret. Dybt, hurtigt, langsomt, pirrende - lige med hovedet indenfor. Alle mulige variationer, og jeg nød det så vildt. Sugede min mands dybt ind i munden, og prøvede at lade M´s takt smitte af på ham.

Vi holdt længe alle 3. Troede på et tidspunkt de ville bytte plads, men kom så i tanke om vores leg.

Hver kendte sin plads.

Alle nød og alle var så tilfredse. M begyndte at speede op, jeg var klar over at hans orgasme nærmede sig. Han nulrede min klit samtidig, og jeg koblede ud. Holdt op med at tænke, fornemmede at jeg stønnede højlydt, og gnubbede løs på den dejlige pik, jeg havde i munden.

Pludselig kom M. Brølede højt og kørte løs på min klit. Pressede pikken dybt dybt ind og afleverede sin varme sæd. Så trak han sig ud og kørte spidsen af sin pik mod min klitoris. Jeg kom omgående i en vild orgasme. Måtte tage pikken ud af munden for ikke at kvæles. Slikkede løs og klemte den hårdt. Min mand kom og spermede mig ud over ansigtet og min hals.

M havde lagt sig tilbage og lå på ryggen og sundede sig. Kunne se hans brystkasse hæve og sænke sig i hurtig rytme. Min mand næsten sprang op, og kom kort efter tilbage med vaskefad og klud og atter tørrede han sin sperm af mig og vaskede mig.

Jeg kyssede ham og sagde tak!.

Og igen hentede han kølig vin og satte frugt frem til os. Alle 3 var vi særdeles tilfredse og lidt udasede. Vi fladede virkelig ud og nød vinen og hinandens selskab.

Tydeligt at både se og mærke, at både min mand og min elsker nød den måde de delte mig på.

Jeg var tilfreds og nød at mine 2 potente og dejlige elskere respekterede hinanden så meget, og begærede mig så vildt.

Fantaserede om at denne lykke aldrig ville holde op.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 63 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.