Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min mand John og jeg har gennem de seneste år ført et ret avanceret sexliv. Mange vil finde os direkte perverse, men vi finder det lækkert, frækt og tilfredsstillende for os begge.
Jeg må hellere lige fortælle, at vi er 44 og 46 år gamle, har en søn på 14. Vi er for nylig flyttet til et lækkert hus i et stille villakvarter i Hvidovre. For indtil 5 år siden var vores samliv almindeligt, halvkedeligt og ikke særlig inspirerende for nogen af os, men i de seneste år har det gradvist udviklet sig.
Det begyndte med, at jeg for ca. 5 år siden fandt en elsker, som jeg havde et s/m forhold til i 3 år, jeg var M og min elsker en vidunderlig S.
Efter et lille års tid fandt John ud af hvad jeg havde kørende, eller rettere jeg fortalte ham det, og bedyrede samtidig, at jeg ikke havde i sinde at forlade mand og barn, men det var ren sex - af en type John ikke kunne honorere, han havde forsøgt sig, men havde ikke hverken lyst eller evne til at være S.
Han accepterede derfor mit forhold, og det blev simpelthen starten på et nyt liv for os, allerede mens jeg kom sammen med min elsker.
John var kærlig og meget hensynsfuld hver gang jeg kom hjem med en rødstribet numse, og tændte vildt på, at jeg var sammen med en anden.
Efter 3 år afbrød vi forholdet af mange forskellige årsager - vi var bl.a. ved at blive rigtig forelskede i hinanden, og det var jo ikke meningen.
Jeg lovede John, at jeg fremover ikke ville have nogen fast elsker, men sagde samtidig, at jeg dog ikke hverken kunne eller ville love, at jeg ikke i fremtiden ville have sex med andre. Den løsning fandt han virkelig interessant.
Siden har jeg i ny og næ haft fremmede elskere - og er hver gang blevet behandlet som en gudinde når jeg gennembollet er kommet hjem til min elskede.
Mine tilbøjeligheder i s/m sammenhæng har jeg dog ikke dyrket, det føler jeg ikke man bare kan med en tilfældig fyr, så ind imellem har jeg opfordret John til at forsøge sig, med ringe held.
En dag foreslog han, at jeg i stedet dominerede ham, dels fordi han gerne ville prøve, og dels for at give ham en indføring i, hvad det var jeg forventede af ham.
Som ønsket så udført, jeg bandt ham, jeg "pinte" ham, jeg tirrede ham og jeg ydmygede ham efter bedste evne, og manden var vild. Den rolle passede ham mere end godt, og en helt ny dimension kom ind i vort forhold.
Siden har det langsomt udviklet sig til en fast og stadig mere betydningsfuld bestanddel af vores samliv, når forholdene er til det, og nu og da kommer jeg stadig gennembollet hjem og fortæller ham om det, og beordrer ham til at "gøre rent" efter mine eskapader.
Mens vi havde ferie var vi i en længere periode alene hjemme. Det er klart at det sætter ekstra fut i vores sexliv, og vi har dyrket bindelege og meget mere i rig målestok.
En dag John kom hjem, jeg var kommet en times tid før, mødte jeg ham i en temmelig kort, nedringet kjole, det var i de dage, hvor det var rigtig varmt, og straks han var kommet inden for beordrede jeg ham til at tage sit tøj af. Med bare et blik på mig gættede han meningen, og afførte sig sit tøj allerede på måtten i entreen, og kom nøgen ind i stuen til mig. Jeg beordrede ham ned på knæ, og gik hen og stod lige foran ham.
- Slik mig, sagde jeg bydende, og skød underlivet frem mod ham. Trusser havde jeg naturligvis ikke på. Manden kravlede helt hen til mig, stak hovedet ind under min kjole, og efterkom min ordre. Jeg så ned på ham, og fik et glimt af de øjne, som signalerede den fulde og totale underkastelse, jeg havde ventet - legen var i gang.
Det blev nu ikke længe han fik lov at slikke, jeg havde helt andre planer, og for at føre dem ud i livet kunne det jo ikke nytte, at han gjorde mig alt for vild og ophidset allerede nu, så jeg beordrede ham snart op at stå, og noterede til min tilfredshed, at hans pik allerede havde rejst sig til en betydelig størrelse, og med en hurtig håndbevægelse også fasthed.
Jeg gik hen og satte mig ved spisebordet - vi har et stort køkken/alrum, hvor det meste af vores liv leves, det vender ud mod haven, som - ikke helt tilfældigt er temmelig ugenert. Han blev ydmygt stående, tydeligt afventende herskerindens ordrer.
- Giv mig en cigaret! Han fandt dem, kom hen og gav mig en, og måtte igen lede efter lighteren, fandt den og gav mig ild. - Sæt dig, jeg pegede på stolen overfor, og han lystrede hurtigt.
Jeg røg lidt i tavshed.
- Lav mig en drink, jeg har lyst til en gin/tonic. Han piskede ind i stuen efter gin, og ved køkkenbordet miksede han den til mig, ingen til sig selv, lagde jeg mærke til, det passede fint til spillet. Han satte sig igen overfor mig, og en tid sad jeg og nippede til den kolde drink, mens han sad og kiggede forelsket på mig, nogle øjne jeg bliver ret tændt af at se, og som i denne situation betød, at jeg kunne byde ham hvad som helst, han skulle nok opfylde mine ønsker.
- Vil du også gerne have en?
- Ja, tak!
- Så må du først gøre dig fortjent til den.
- Ja, naturligvis
- Gå ind og gør sengen klar, jeg er sikker på vi får brug for den i dagens løb.
- Ja, det skal jeg nok. Han rejste sig, og fra stolen jeg sad på kunne jeg se ind i soveværelset og se ham tage tæppet af, folde det pænt sammen og lægge det på en stol. Så rullede han dynen sammen, og lagde den ved siden af sengen, og endelig åbnede han skabet og fandt de 4 reb med karabinhager og manchetter og fastgjorde dem til hvert sit hjørne af sengen. Så trak han gardinerne for og kom tilbage til mig. Pikken stod halvstiv ud i luften, forventningens glæde var at spore både der og i hans blik.
- Ok, så lav en drink til dig selv, og en ny til mig. Han adlød prompte. Det er svært at forklare hvordan jeg nød situationen, men hver ordre jeg gav ham, og hver gang han adlød løb der en let kildrende fornemmelse gennem min krop, ag synet af hans nøgenhed og hans ophidselse gjorde mig varm og glad. -Rejs dig op, og lad mig se dig. Han er en ganske pæn mand efter sin alder, slank og spændstig, kraftig behåret på hele kroppen og med et ikke helt beskedent stykke værktøj mellem benene.
- Den pik der, den bliver jo helt væk i alt det der hår, ikke sært man får hår i munden bare man vil glæde dig det mindste. Jeg virkelig synede ham, og lod mit vurderende blik hvile længe på hans nu temmelig erigerede lem.
- Lav et fad med vand og hent et håndklæde og en barbermaskine, det der gider jeg ikke se på mere. Han adlød, hentede et fad med vand, sin skraber og et håndklæde og stod igen foran mig.
- Læg dig ind på sengen.
Han gik ind i soveværelset, stillede tingene fra sig på en kommode, og lagde sig fladt på ryggen midt på sengen. Jeg gik ind til ham. Fastgjorde manchetterne til hans håndled og ankler. Nu var han fikseret, og jeg kunne gøre med ham hvad jeg ville. Jeg stoppede håndklædet ind under hans ende, og vimsede igen lidt rundt om ham og tog bestik af situationen. Det var ikke første gang han var blevet barberet, men det var tydeligvis længe siden, for hårene havde igen nået en naturlig længde både omkring pikken og på hans pung. Jeg hentede en saks, og klippede de længste af i store totter. Så pøsede jeg vand og skum på, og gav mig i kast med arbejdet, det skulle virkelig gøres grundigt. Jeg har en vis erfaring, siden jeg startede med min s/m elsker for snart 5 år siden, har jeg selv været helt glatbarberet, en tilstand, som jo skal holdes i orden, mindst et par gange om ugen. Sker naturligvis at John får den ære, men de fleste gange er det den hurtige morgenbarbering i badet, så jeg ved nok hvordan man håndterer en Gillette Excel. Og jeg tog virkelig fat. Hans lem stod som en flagstang midt i alt det hvide, og hver lille berøring fik den til at dunke og vippe faretruende. Efter ca. 10 min vaskede jeg ham af, og beundrede resultatet. Pikken var nu helt hårfri ved roden og ca. 2 cm. Rundt om. Det så virkelig flot ud mellem alt det mørke hår uden om. Nosserne var ligeledes helt glatte, og lidt ekstra pillearbejde fjernede de sidste hår i revnen om til hans røv. Sådan. Nu kunne man virkelig se hvad han havde mellem benene.
Lysten til at kaste sig over hans stive kølle var naturligvis enorm, men jeg måtte beherske mig. Jeg tog et fast tag om den, bøjede den bagover og slap, den landede på hans maveskin med et klask, og en tydelig stønnen undslap ham. Jeg skrævede hen over hans ansigt, og sænkede mig ned, så han netop kunne nå mig med tungen. En mere end frydefuld fornemmelse for gennem mig, da jeg mærkede læberne dernede skille sig, og tydelig fugtighed brede sig. Jeg fik nogle tiltrængte slik, hvorefter jeg atter hoppede af.
- Kom nu ikke for godt i gang, du skal nå meget endnu.
Jeg satte mig ud i køkkenet igen, på den stol hvor jeg havde overblik over sengen, og derfor kunne nyde synet af den erigerede og barberede pik. Han kunne også se mig. Jeg røg en cigaret og nippede til min drink, og satte fødderne op på stolen ved siden af og førte hånden ned til min fisse, jeg havde virkelig vild lyst til at kæle for mig selv, og jeg vidste, at hvis noget kunne ophidse ham yderligere var det synet af det, så jeg skilte forsigtigt skamlæberne, vædede et par fingre, og kørte dem langsomt op i mig selv. Jeg konstaterede, at John nu var om muligt mere ophidset og løftede hovedet så vidt muligt for at kunne følge med i hvad jeg lavede. Jeg kørte langsomt fingrene frem og tilbage, og kørte nu og da også en finger blidt hen over min klit. Det dunkede og brændte i hele kroppen. John vred sig i manchetterne, men kunne naturligvis ikke komme fri. Dybere og dybere førte jeg 2 fingre ind og ud af mig selv, og kælede for min klit, krængede brysterne ud over nedskæringen i kjolen, og lod hænderne kuple over dem, og spille let over brystvorterne, som dog allerede var stive og strittende. Fugtede igen 2 fingre, og suttede dem med en meget sensuel mundbevægelse, ikke bare for Johns skyld, men mest fordi jeg var uhyre ophidset af det spil der kørte. Koncentrerede mig atter om min klit, og filede løs. 2 fingre fra den ene hånd dybt begravet i grotten, og den anden hånd stimulerende min klit, min ophidselse var bestemt både synlig og hørlig, og mit blik stift rettet mod John. Vi fangede hinandens øjne, og med en kraftig knurren, efterfulgt af dybe suk gav jeg mig selv dagens første orgasme for øjnene af min bundne og mindst lige så ophidsede mand.
Efter et par minutter kom jeg "til mig selv" igen. Jeg fjernede fingrene, rettede på mit tøj, og gik ind til John. Løsnede hans ene arm, og beordrede ham til at rydde op efter sig. Jeg indtog atter min plads ved bordet. John løsnede selv de resterende manchetter, og ryddede op. Han tog fad og håndklæde med på badeværelset og skyllede af og satte på plads. Da han var ved at glatte lagenet gik jeg ind til ham.
- Der er hår over det hele, du kan godt finde støvsugeren, tror du jeg gider gå rundt i dine nossehår hele dage? Han hentede lydigt støvsugere. Sikket syn, en nøgen mand med en kraftig erigeret penis gå rundt og støvsuge, lækkert. Jeg kunne ikke lade være med at kommentere det, og han kiggede kærligt på mig.
Da han var færdig, og støvsugeren stillet på plads kom han ud til mig.
- Sæt dig og drik din drink.
- Skal jeg lave dig en ny?
- Ja, tak. Det ville være dejligt.
Atter en kølig drink og en nøgen mand foran mig. Hvad mere kunne man forlange. Jo, der trængte til at blive gjort rent på badeværelset, det ville jeg nyde at se. Han fik ordre, og gik straks i gang. Jeg sad lidt og nippede til min drink, hvorefter jeg gik ud og stillede mig i døren, jeg måtte jo hellere sikre mig, at det blev gjort tilfredsstillende. Han skurede og skrubbede, og ved et sådant arbejde må man nødvendigvis bøje sig fremover temmelig ofte, jeg nød synet af hans glatbarberede nosser dinglende mellem hans lår, Pikken stod lige ud i luften, halvstiv og lækker, men jeg konstaterede flere gange højlydt, at han og ikke mindst hans halvslatne pik så ynkeligt ud. Et par gange kaldte jeg ham dog hen til mig, beordrede ham til at kæle for min fisse mens jeg tog et par kraftige tag i hans pik, for at få den til at stritte rigtigt. Det lykkedes hver gang. Jeg satte mig på toilettet, jeg skulle tisse. Lod det plaske godt ned i vandet, så han ikke var i tvivl om hvad jeg lavede. Tisselege er noget af det bedste han ved, og han elsker at jeg tisser på ham. Nu skulle han høre hvad han gik glip af.
- Jeg skal tørres!
Han kom hen til mig, rev et stykke papir af rullen, og tørrede mig blidt. Spurgte om det var tilstrækkeligt. Jeg foreslog, at det måtte han selv kunne konstatere. Han mærkede efter med fingrene, og tørrede nok engang.
- Så kan du godt fortsætte. Min ophidselse var vendt frygtelig tilbage. Det var svært at lade være med at gribe ud efter hans pik, når den stod stiv og indbydende lige ud for mit ansigt, men han skulle ikke tro det gik så let.
Jeg rejste mig, sagde at han skulle se at blive færdig, og gik tilbage til køkkenet. Da han meldte klar, måtte jeg ud og se om det var tilfredsstillende. Jeg var dog langt fra til freds. Skraldespanden var ikke tømt, og på min hylde var der stadig støv. Det konstaterede jeg tørt, og han udbedrede, sikkert vel vidende, at jeg dog ikke glemte det, men gemte det til senere.
Sådan fortsatte vores dag, jeg ville i solen, og han skulle gøre den klar, den var naturligvis for højt oppe, og han måtte korrigere, inden jeg var tilfreds. Jeg satte ham til at lave mad inden jeg lagde mig, og da jeg var færdig var maden klar.
Vi spiste, han serverede for mig, og vi nød begge helt tydeligt spillet, og der var en umiskendelig følelse af hed erotik imellem os.
Jeg får altid tør hud af solarium, og han skulle smøre mig ind. Jeg lå på sengen, først på maven, og siden på ryggen. Jeg blev masseret og kælet for, så jeg var lige ved at miste jordforbindelsen, og jeg kunne tydeligt mærke på hans hænder, at også han havde mere end svært ved at holde sig til det jeg havde bedt om. Især mine bryster og balder blev grundigt masserede, og jeg flød helt værk i nydelse, men jeg var hård, og lod ham ikke mere end netop berøre mine allermest intime steder.
Senere ville jeg have kaffe og en lille en til, og han serverede kaffe og cognac, mens han selv sad på gulvet ved mine fødder nøgen som vor herre har skabt ham. Det meste af tiden masserede han mine fødder og lægge blidt. Jeg var temmelig imponeret over, at han ikke faldt i og f.eks. begyndte at spille sin pik, men havde han gjort det ville det bestemt også blive straffet efter fortjeneste.
Jeg ville i seng, men først skulle han naturligvis have sin straf/belønning. Jeg beordrede ham ud på det nyrengjorte badeværelse, og bad ham lægge sig på gulvet. Jeg ville ikke grise toilettet! Jeg stillede mig overskrævs på ham, og lod de gyldne dråber flyde ud over hans brystkasse og hans stive og barberede pik og nosser. Han kiggede bedende på mig, og jeg satte mig over hans ansigt, og lod ham få de sidste strint, han nærmest knurrede af ophidselse. Jeg bad ham slikke mig ren - helt ren - tørre op og vaske sig. For nu skulle vi i seng. Imens han gjorde det, vimsede jeg lidt rundt, tændte et par stearinlys og fandt et par ting frem jeg skulle bruge. Da han kom ind til mig var ordren bare
- Læg dig!
Han adlød, og atter spændte jeg ham fast til sengen.
Jeg betragtede ham lidt, tog så et videobånd, som vi havde i skabet, og sagde, at nu ville jeg sætte mig ind i stuen og se FILM. Jeg satte filmen på, skruede højt op for lyden, så han ikke var i tvivl om hvad jeg så. Det er et bånd vi har optaget af os selv, og som jeg ved ophidser John mindst lige så meget som han ved den ophidser mig. Jeg sad stille og nød at se mig selv blive bollet og kælede blidt for mig selv, Efter en tid slukkede jeg og gik ind til John. Atter havde jeg krænget mine bryster ud over kjolens udskæring, og jeg gik ind til ham og løftede et ben op på sengekanten, så han kunne se mig. Jeg var smaskende våd hvad der tydeligt kunne både ses og høres.
Jeg fandt en rem frem, og begyndte at opliste de ting i dagens løb, som jeg ikke havde været rigtig tilfreds med, og for hver ting jeg nævnte, lod jeg remmen klaske mod hans lår. Ikke hårdt, men dog nok til at det kunne føles. Jeg nåede frem til, at der var 20 ting, som han måtte bøde for, og han blev løsnet, og kommanderet om på maven og atter fastgjort.
Jeg varmede langsomt op, først med hånden, små hurtige klaps, som varmer huden, og gør den bedre til at tåle hårdere slag. Jeg ydmygede ham verbalt og sagde, at jeg nu havde gået her liderlig en hel dag, og havde selv måttet gøre hvad der skulle til for at holde det ud, bebrejdede ham, at han ikke kunne læse mine lyster, og tilfredsstille min trang. Det tændte os begge, og min stemme blev mere og mere arrig og bydende, og hans små pip mere og mere spage.
De 20 slag faldt, hårdt og kontant, han talte, og huskede at sige tak. Atter blev han vendt, En kraftig rejsning fortalte mig, at han var mindst lige så ophidset som jeg, men det var igen min orgasme det her handlede om, slaven måtte yde først, så måske selv få en lille glæde. Jeg satte mig på ham, først på hans ansigt, med mit ansigt vendt mod hans fødder, jeg lod ham slikke, og klamrede mig til hans pik. Kørte mit underliv rundt, for at opnå den fulde nydelse af hans tunge , både på min klit, i min revne og omkring mit bageste hul. En himmelsk fornemmelse, og en vild orgasme nærmede sig. Jeg roterede med underlivet, pressede mig ned over ham, så han dårligt kunne ånde, men han slikkede mig fortsat det bedste han havde lært. Og jeg kom. Orgasmen var vild, voldsom og helt ukontrollabel. Jeg kastede mig ned over ham, og klemte hans pik mod min kind. Rystede og sitrede længe, og måtte ligge helt stille i flere minutter, bare for at få det værste til at klinge af. Jeg flyttede mig, kastede mig over hans lem, og begyndte at sutte. Det var utroligt lækkert at sutte den helt glatbarberede pik. Ikke antydning af hår kom i vejen, og jeg slugte så meget af den, som jeg overhovedet kunne, John vred og gav sig under behandlingen. Så ville jeg ride ham. Det er den bedste stilling jeg ved, og den absolut mest praktiske, når manden ligger bundet under dig. Laaaangsomt sænkede jeg mig ned over hans stive lem, og den frydefulde fornemmelse jeg kendte så godt rislede gennem min krop. Jeg krængede nu kjolen over hovedet, og begyndte at kæle for mine bryster samtidig med at jeg red ham langsomt og rytmisk. Han er utrolig udholdende i den situation, fordi det er mig der sætter tempoet, og så længe jeg kan styre mig, går det ikke for stærkt. Jeg bøjede mig ned over ham, og fik ham til at bide let i mine bryster, samtidig med at jeg holdt tempoet. Dejligt, dejligt. Hans tunge spillede skiftevis på mine to brystvorter, og jeg øgede tempoet kontinuerligt. Der var virkelig lagt op til en orgasme af dimensioner, og den udeblev da heller ikke. Jeg kunne høre på John, at det var ved at nærme sig. Jeg satte mig igen op, og begyndte at kæle for mig selv, mine bryster, min mave, mine lår og til sidst min klit. Så var den der, total og gennemsitrende for os begge. Jeg splattede helt ud over ham, rystede vildt, han løftede underlivet så meget han kunne, og lod mig få de sidste dråber i lange dybe stød. Orgasmen var total.
Jeg lå lidt i hans arm, inden jeg var i stand til at løsne ham. Han krammede mig hårdt, og sagde tak. Jeg puttede mig ind til ham, og længe lå vi bare stille og nød vores tosomhed. Og hvad vi lige havde givet hinanden af glæde.
- Skal jeg ikke gøre rent efter mig?
Ofte skal han slikke mig ren bagefter, men lige nu gad jeg ikke, nød på en måde at ligge og være grattet og fyldt med min elskedes sperm.
- Næh, du skal ikke, din sperm vil jeg beholde i dag. Fordi jeg elsker dig! Den fik på hele registret. Andre mænds sperm skal du fjerne, men ikke det du har glædet mig med. Det er forskellen.
- Spillet kørte igen, måske på en lidt anden led, men ikke mindre intenst. Han nikkede og forstod. En lille djævel fløj i mig.
- Det er vist også snart på tide at jeg får noget fremmed pik, det er efterhånden temmelig læge siden, synes du ikke? Jo, det syntes han, og kyssede mig.
- Og jeg tror også snart det er på tide at du ser hvordan det går til, indtil nu har du jo kun hørt om det. Han nikkede igen, og kyssede mig. Jeg lå stille og udtænkte en plan, det ville bestemt være frækt at lade min elskede se mig blive bollet af en fremmed fyr. Garanteret også for ham, og sikkert også for fyren, hvis man kunne finde den rette.
- Det tror jeg vi skal finde ud af, synes du ikke?
- Jo, det vil være spændende at se.
- Du skal finde fyren til mig.
- Skal jeg?
- Ja, du skal finde nogen fyre, som kunne have lyst til at bolle mig mens du kigger, så skal jeg nok vælge ham jeg helst vil have.
- Snakken gik stadig ivrigere, og vi fandt frem til en løsning. Næste dag skulle han på et chat-sted finde nogle interesserede fyr, de skulle sende en mail til en postkasse jeg alene kunne læse, og så kunne jeg derfra vælge og vrage. Vi planlagde længe hvordan det kunne fungere, og blev mere og mere tændt på tanken - senere om at jeg skulle binde John inden fyren ankom, så han bare var til stede, men ikke på nogen måde kunne blande sig. Hvornår det skulle foregå skulle han ikke bryde sig om, det skulle jeg nok klare selv.
Hvad der kom ud af den ide vender jeg tilbage til senere, men jeg må hellere lige tilføje, at snakken og de mange spændende ideer betød, at vi elskede vildt og inderligt nok engang inden lyset blev slukket den aften. Det var med temmelig stor ivrighed jeg holdt øje med min postkasse den dag. Jeg havde oprettet Herskerinden-kbh, og havde mailet til John, at det var den adresse der skulle bruges, hvis der var nogen der ville i kontakt med mig.
Der var allerede kommet 3 mail i den ved middagstid, og jeg begyndte at læse.
De var dog alle sammen fra fyre, som bare fortalte hvor gamle de var og lidt om hvordan de så ud, og slet ikke noget om hvad de kunne tænke sig. Kun en opgav et telefon nr. som man kunne kontakte.
Sidst på eftermiddagen var der yderlige 2 rotter i fælden, men de var ikke mere inspirerende. Jeg ringede til ham der havde oplyst sit tlf. nr. og vi fik en snak. Han kunne desværre ikke om aftenen, var naturligvis gift. Han lød ellers som en rimelig fornuftig fyr.
Vi talte ikke om det hjemme, jeg kunne godt se på John, at det interesserede ham, men han skulle bare skaffe, resten var op til mig alene.
Næste morgen sagde jeg til ham, at det var noget møg, og at han godt kunne fortsætte sin søgning.
Ved middagstid den dag var der kommet adskillige nye henvendelser, heraf flere med telefon nr. Igen flere forgæves telefon nr. de kunne enten ikke om aftenen, ikke lige i disse dage  der var mange "undskyldninger", jeg havde virkelig en kraftig fornemmelse af, at de bare havde skrevet af nysgerrighed, og slet ikke fordi de ville være med.
Hen på eftermiddagen checkede jeg igen. 2 nye, begge med telefon nr.
Den første atter en fuser, og jeg havde nu næsten mistet håbet. Den sidste var en fyr på 30 fra det indre København. Efter hans beskrivelse en pæn og mørkhåret fyr, høj og muskuløs. Det lød jo alt sammen meget godt, men var han også kun til snak?
Han tog hurtigt telefonen, da jeg ringede op. Lars, hed han, og lød virkelig som en rar fyr.
- Jo, han kunne hver aften, også i aften
Vi snakkede længe. Han var nyskilt, havde været gift i en del år, havde aldrig haft et ordentligt sexliv i sit ægteskab, og var egentlig lidt frustreret over det. Han syntes, at der var så mange dejlige ting at prøve, men han havde virkelig det meste til gode.
Jeg fattede virkelig interesse. Fortalte ham om vores sexliv, og han var virkelig begejstret, nærede efterhånden en mistanke om, at al den slags jeg fortalte om kun var mænds fantasier, og at ingen præsterede den slags sex i virkeligheden.
Jeg kunne hurtigt overbevise ham om det modsatte.
Han havde altid sukket efter en kvinde, der virkelig vidste hvad hun kunne li, og ikke var bange for at fortælle det. Han var sikker på, at hans kone aldrig havde fået en ordentlig orgasme sammen med ham, og netop det at se en kvinde få orgasme var en af de ting, han virkelig tændte på. Jeg fortalte ham, at det kunne han være ret sikker på at få at se, hvis han besluttede sig til at mødes med mig. Han var meget nysgerrig efter at høre om mit udseende, og jeg forsøgte så vidt muligt at beskrive mig selv som jeg er og uden at smøre på, han var jo 14 år yngre end mig, og jeg ville nødig have, at han fortrød når først han så mig, så hellere overraske ham positivt, hvis det ellers var muligt.
Han virkede dog ganske tilfreds, og vi talte videre om Johns og mit forhold. Han havde fået en del at vide af John, og forstod godt det frække i situationen. Det var jeg ret glad for, da det ellers kunne blive lidt besværligt. Fyren skulle virkelig acceptere at John så på os og helst også kunne tænde lidt på tanken. Det virkede det nok som om Lars kunne.
Jeg spurgte ham om hvilken kvindetype han ellers foretrak, og han fortalte, at den elegante selvbevidste kvinde tændte ham meget. Ligeledes var han vild med pikant undertøj og i det hele taget en kjoletype i strømper og sko. Det kunne jeg straks konstatere, at det ikke var noget problem.
Vi aftalte, at han skulle komme hjem til os den samme aften kl. 19.00. Jeg ville gerne starte tidligt, dels for at have god tid, og dels for ikke at bruge hele natten, for os var det jo arbejdsdag igen i morgen.
Da den telefonsamtale var slut, var det snart fyraften.
På vejen hjem var der lige et par småting, jeg skulle fixe. Et nyt sæt undertøj og et par nye strømper måtte aftenen fordre, og jeg fik da også et nydeligt sæt, G-streng trusse med en næsten gennemsigtig trekant foran, og søde små blonder og en tilsvarende BH. Begge dele i sort silke. Lækkert og glat. Strømper der matchede fandt jeg også.
Vel hjemme var John lige kommet ind af døren. Jeg sagde, at han godt kunne hente mig en drink, og at han også godt selv måtte tage en inden han skulle lave mad. Ikke et ord om noget. Vi drak vores drink under småsnak, og han gik i gang med maden. Jeg sagde at jeg lige ville gå i bad, og gøre mig lidt lækker. Vel oppe af badet var maden klar, og jeg spiste i morgenkåbe, selve klargøringen måtte vente. John lavede atter en drink da vi havde spist, og jeg gik igen på badeværelset for at gøre mig klar. Han var nok begyndt at fatte mistanke, for det er ikke hver dag jeg gør så meget ud af mit udseende, selv om jeg godt kan lide at se ordentlig ud også til hverdag.
Jeg stak hovedet ud af badeværelsesdøren og sagde til John, at han burde finde en stol han godt kunne lide at sidde på, og sætte den ind i soveværelset ved siden af vores seng. Det var temmelig ophidsende at gå og gøre sig smuk for en vildt fremmed. Jeg forsøgte hele tiden på at overbevise mig selv om, at han nok skulle komme, og om at han også ville kunne lide mig, selv om tvivlen hele tiden nagede mig. Jeg sminkede mig diskret, tog mit nye undertøj og strømperne på, tog en lilla bluse på, kort og med en strop om halsen, så hele min ryg var bar, den løftede mine bryster så flot, det kunne sikkert være tiltrængt. Så en halvlang opslidset nederdel, som når jeg gik afslørede det meste af mine ben, og ved visse bevægelser også afslørede et lille bart stykke mellem strømper og trusse. Til sidst mine mest højhælede sko, og så var jeg klar til at blive scoret.
Da jeg fiks og færdig kom ud igen var kl. snart 18.30, og jeg konstaterede, at John havde taget en behagelig havestol ind, hvilket jeg fandt i orden, det var nemlig let at fastgøre reb til den.
John blev kommanderet til at tage sit tøj af, og finde de reb vi nu og da bruger til at binde ham med. Han adlød straks. Nøgen og med et halvstift lem blev han placeret i stolen. Lidt ekstra puder blev anbragt, han skulle jo helst sidde behageligt, så han kunne holde sin opmærksomhed samlet omkring det han kunne se foran sig.
Så tog jeg reb og manchetter og fastgjorde dem stil stolens armlæn og ben. John blev totalt fikseret, og et par ekstra reb om livet skulle det gøre det endnu vanskeligere for ham at bevæge sig, vi ville jo ingen forstyrrelser have undervejs.
Vi kiggede hinanden kærligt i øjnene, og jeg tog et par kraftige tag i hans efterhånden temmelig stive pik. Trykkede et vådt kys på spidsen af den, og gik ud i køkkenet.
Åbnede en flaske kold hvidvin, og stillede to glas ind på sofabordet i stuen.
Jeg vimsede lidt formålsløst rundt 5 min. i 19. Spændingen var uudholdelig. Jeg var varm og kold på en gang, og jeg prøvede at forstille sig Lars undervejs til en fræk aftale, det lykkedes nu ikke ret godt, for pludselig blev mine tanker afbrudt af dørklokken. Jeg kastede et blik i spejlet, nu måtte det briste eller bære.
Udenfor stod Lars, jeg var ikke i tvivl, han svarede virkelig til det signalement han havde givet mig i telefonen, 187, 80 kg mørkt lidt krøllet hår og mørke øjne. Vi kiggede på hinanden, og præsenterede os.
Jeg bød ham inden for. Han gik foran mig, og kom lige forbi døren til soveværelset, hvor han dog ikke kunne se John, som sad langs den væg der vendte ud mod gangen. Vi satte os i en sofa lige inden for døren til entreen, og kun ca. 2 m. fra hvor John sad og ventede, han kunne høre hvert et ord, det var også meningen.
Vi kiggede meget på hinanden, han kom med komplimenter til min påklædning, og syntes jeg var meget smuk. Jeg labbede smigeren i mig, og tænkte straks, at det her nok skulle blive alle tiders aften, hvis vi ikke ville involvere John, kunne vi jo bare blive her i stuen.
Men det havde jeg nu ikke lyst til, min elskede skulle virkelig få sit livs live-show, det var jeg fast besluttet på.
Vi skålede og drak af den dejlige vin, og snakkede om løst og fast. Vejret, trafikken, ferie ethvert neutralt emne blev vendt, vi var som katten om den varme grød, og ikke desto mindre var jeg sikker på, at min kavaler kunne lide mig. Jeg havde som værtinde altid lidt at vimse om, og jeg rejste mig i ny og næ, ikke tvivl om, at Lars kunne se mine ben i slidserne på kjolen, jeg kunne næsten føle hans blik, når jeg vendte ryggen til ham.
Efter nok et par glas vin spurgte jeg ham, om det var længe siden han sidst havde haft sex, samtalen skulle altså drejes, det var jo ikke meningen vi skulle spilde hele aftenen.
- Ja, det var nok 3 mdr. siden, så han fik lyster bare han så et kvindeskørt. Vi grinede lidt af den, og han benyttede grineriet til at lægge en hånd blidt på mit lår.
- Uha ja, det må jeg sige, jeg gjorde gengæld, og klappede ham fortroligt på låret, hans hånd var blevet liggende, og begyndte nu forsigtigt at klemme lidt om låret. Han var virkelig en flot fyr. Muskuløse arme, og et pænt og sympatisk ansigt, jo, ham skulle jeg nyde at give mig hen til. Vi drak langsomt videre og småsnakkede om problemerne ved at få for lidt sex, i en temmelig humoristisk tone, og vi grinede højt. Larss hånd gled langsomt frem og tilbage, men kom ikke rigtig nogen vegne. Han bad om lov til at låne toilettet, og jeg fortalte ham hvor det lå. Da han kom tilbage rejste jeg mig, ligesom for at gøre plads for ham, men det at vi pludselig stod så tæt, gjorde, at den magnet der tydeligvis var imellem os nu kunne udfolde sin tiltrækning på fuld kraft, og i stedet for at gå forbi hinanden, gled vi ind til hinanden og kyssede hinanden blødt og efterhånden meget vådt. Han var dejlig at kysse, duftede behageligt af Eau de cologne og havde en glimrende teknik, så vi fortsatte. Hans hånd gled langsomt ned ad min ryg, og han lod den kredse på min røv, jeg gjorde vist det samme. Vi fandt endnu tættere sammen, og vi virkelig krammekyssede mens vore tunger vred sig om hinandens. Når han trykkede sig imod mig kunne jeg nu tydeligt mærke, at det hele påvirkede ham i særdeles positiv retning, jeg listede hånden ned og gav han lem et fortroligt tryk.
Lars bøjede sig og lagde ansigtet tæt ind mod mine bryster.
- Smukke kvinde, jeg vil se dig.
- Tag dit tøj af, strip for mig
Han nærmest hviskede.
- Tal lidt højere, så min mand kan høre os. Jeg hviskede igen, og han gentog i en mere normal tone.
- Jeg vil se dig strippe.
Jeg tændte for noget musik, Lars satte sig i sofaen igen, og jeg begyndte langsomt at tage min bluse af. Det var tydeligt at han kunne lide det han så, og jeg fortsatte med min nederdel, efter først at have vist ham ben gennem slidserne, han vred sig i sofaen. Jeg gik hen til ham, og bad ham knappe min BH op bagpå, og han benyttede lejligheden til at kærtegne mine lår og min røv, som jeg strittede udfordrende hen imod ham. Jeg dansede lidt væk, og langsomt fjernede jeg ført BH og siden hænderne fra mine bryster.
- Du er jo pragtfuld.
Jeg svælgede i hans ord, og med ryggen til ham trak jeg langsomt, og så æggende jeg kunne mine trusser ned. Jeg vendte mig, men dækkede mit køn med hænderne. Kun langsomt fik han min glatbarberede fisse at se, han sukkede højlydt. Jeg dansede hen til ham, og fik ham op at stå. Jeg knappede hans skjorte op, og lod fingrede glide gennem hans hårmanke på brystkassen. Jeg løsnede hans livrem og knappede hans bukser op, hans hænder for rundt på min krop, dog undveg jeg let hver gang han nærmede sig de mere intime steder, det skulle vente. Han kyssede mig igen, mens han fik sparket bukserne af og afført sig de sidste rester, og jeg kiggede nysgerrigt ned for at se hans pik. Jeg blev bestemt ikke skuffet, han havde en temmelig flot, helt lige og temmelig tyk pik, længden var ikke mere end normal, men den var smuk, og jeg tog et fast tag om den, mens jeg kyssede ham vådt på munden.
Vi var nu begge helt nøgne, og jeg tog ham i hånden og trak ham ind i soveværelset. Johns øjne var lige ved at trille ud af hovedet, da han så os. Vi havde lidt svært ved at se ham, i den dæmpede belysning, men hans øjne var jo vænnet til det, så han kunne se os klart og tydeligt.
Vi stod på den modsatte side af sengen end der hvor John sad, Lars med ryggen til ham, og vi kælede og kyssede. Jeg med langsomme tag i hans pik, og han med en finger bagfra lidt op i mig. - Du er jo allerede dejlig våd, konstaterede han. Jeg sukkede bare dybt, og drejede os rundt, så jeg kunne sætte mig på sengekanten, Larss jern stod nu lige ud for mit ansigt. Jeg sørgede for at vende siden lidt til, så John kunne se hvad jeg lavede. Jeg trak forhuden på hans pik tilbage, og betragtede det store og helt blåviolette hoved. Jeg tungen på spidsen, og lod den langsomt søge rundt om agernet. Lars sukkede, det var noget han kunne lide. Langsomt legede og tirrede jeg hans pik, inden jeg lod læberne gribe om den, og langsomt men sikkert lod den suge ind i min mund. Jeg suttede og sugede, til Larss store tilfredshed. Det var tydeligt at høre på hans små lyde.
- Læg dig på sengen, bad jeg. Lars lagde sig på ryggen, min hånd slap slet ikke hans pik. Jeg satte mig nu på hug ved siden ag ham, sugede hans pik til mig, og lod min ene hånd klemme blidt omkring hans store nosser. Jeg sugede og slikkede som en besat, og fornemmede pludselig Larss hånd i min fisse. Han klemte et par fingre op i mig, og begyndte rytmisk at bevæge dem frem og tilbage. Jeg begyndte svagt at knurre, men forsøgte at koncentrere mig om sutteriet. Jeg tog hans nosse i munden, jeg slikkede dem og hele området rundt om hans pik var nu helt vådt af mit savl og spyt, så ivrig var jeg. Lars skiftevis fingerkneppede mig, og tog mig på brysterne, som lod til at tiltale ham meget. Jeg lod et øjeblik pik være pik, rejste overkroppen og svingede om, og lod brysterne frit dingle lige over hans mund. Han greb straks muligheden, og begyndte at sutte og kildre mine brystvorter med sin tunge. Han var himmelsk, Nulren og sutten på mine brystvorter, varieret med dygtige små bid er en af de ting der kan gøre mig helt elektrisk, og det skete da også nu. Jeg trykkede brysterne ned over hans ansigt, og svingede mig samtidig over, så jeg nu sad over skrævs på hans brystkasse, jeg kiggede lidt ud til siden, og fangede Johns øjne. Lideren lyste ud af dem, og inderligheden og kærligheden fra dem strømmede mig i møde, jeg rettede blikket mod han pik, og så til min tilfredshed, at den stod i stiveste retstilling.
Lars slikkede og småbed mig i brysterne, holdt stramt og fast om min røv, og jeg kunne mærke hans stiverik stå stramt imod min ende. Snart skulle den trænge ind i mit smaskvåde skød.
Jeg lettede mig først, og lod mig så glide fremad. Jeg ville mærke hans tunge. Han opdagede mine intentioner og skubbede sig nedad, så jeg kunne placere mit skød lige over hans ansigt, hans tunge var skøn, Om det var mest teori ved jeg ikke, men han vidste præcis hvordan han skulle få mig åbnet, hvis jeg ikke var det allerede. Tungen dansende omkring og på min klitoris, tungen trængende dybt ind i mig, og tungen slubrende legende med mine skamlæber. Jeg var tæt på at komme, men ville først nyde hans kæp, så jeg løftede mig, og gled ned over ham.
Jernet stod hvor det skulle, og jeg sad nu stort set med ansigtet direkte vendt mod John. Jeg satte mig mod den, og uden problemer af nogen art trængte han ind i mig. Tyk, stiv og meget meget dejlig.
Dejligt var det at se sin elskede direkte ind i ansigtet, mens hans øjne intenst fulgte en fremmed mands pik trænge ind i den spalte han rettelig betragtede som sin. Hans øjne stod som på stilke, og blandingen af fryd, lider og et gran af jalousi stod manet i hans ansigt. Ikke et ord kom over hans læber.
Rytmisk begyndte jeg at bearbejde den elsker som lå under mig, og hvis stive jern nu opfyldte og fyldte mig med så utrolige dejlige og frække følelser, at jeg næsten kom på stedet. Efter ganske få stød, jeg bestemte jo selv farten, måtte jeg kapitulere, og jeg gennemrystedes af den første orgasme. Både John og Lars stirrede fascineret på mig. Mit ansigt fortrækkes i hæslige grimasser, jeg udstøder rallende lyde og min krop sitrer og ryster, at min orgasme er ægte kan vist ingen være i tvivl om, en sådan reaktion kan ikke simuleres.
Jeg klappede sammen over Lars, og han benyttede sig af det til at bide mig i brystvorterne. Langsom kom jeg op igen, med næsten samme resultat, det ville slet ikke stoppe. Denne gang kunne jeg dog blive siddende, og bevæge mig meget langsomt og forsigtigt op og ned, med kraftige gennemrystelser af min krop til resultat, orgasmerne kom væltende, og jeg fornemmede tydeligt, at det ville blive ved.
Lars var helt nervøs kunne jeg se, troede han havde gjort mig ondt, men jeg stønnede tydeligt, at det var dejligt, men at jeg lige skulle komme mig over dette. Det er sket før at jeg har fået så kraftige og langvarige orgasmer, men det er ret sjældent, men desto mere vidunderligt når det sker. Al tankevirksomhed er hørt op, min krop er som en stor savlende kusse, der kun koncentrerer sig om den pik som breder mig så vild en glæde. At jeg ikke glemmer at trække vejret, eller hjertet holder op at slå er næsten utroligt.
I nogle minutter sad jeg helt stille. Jeg koncentrerede mig kraftigt om at komme til hægterne igen, og jeg vidste, at når de vildeste orgasmer klingede af kunne jeg fortsætte i uendelighed. Jeg kender min krop, og ved at efter denne lange serie af orgasmer vil jeg bagefter kunne nyde, intenst og meget meget længe, jeg håbede at Lars ikke var typen der pakkede sammen efter det første ridt. Da jeg atter kunne styre min krop, gav jeg mig til at ride ham, langsomt og dybt, det var en vidunderlig fornemmelse, og udtrykket i Larss ansigt var dejligt, nydende og fredfyldt. Ikke tvivl om, at han havde nydt mine reaktioner. Det samme gjaldt John. Han stirrede skiftevis på Lars og mig, og vred sig uvilkårligt i tøjret, dog uden at kunne bevæge sig nævneværdigt.
Længe red jeg ham, i langsomt stigende tempo. Han begyndte at stønne blidt, og efterhånden som jeg satte hastigheden op, blev hans lyde til en først kraftigere stønnen og senere til en stigende rallen. Jeg kunne både se og mærke, at hans udløsning nærmede sig. I rette øjeblik løftede jeg mig af, og hans sperm stod i kaskader ud af det tykke hoved og op ad min mave. Lars gav sig voldsomt, og jeg nød synet. Han lukkede øjnene helt, og var tydeligvis i en helt anden verden.
Jeg satte mig op på knæene, min mave var kun få cm. fra hans ansigt, og jeg lod min hånd glide rundt i sædklatterne på min mave. langsomt fangede jeg hele ladningen ind, og fordelte den i store glidende bevægelser ud over hele min mave og mit underliv. Lars gjorde store øjne. Da jeg syntes det var godt nok fordelt, suttede jeg mine fingre af på den mest sensuelle måde jeg kunne. Både Johns og Lars`s øjne stod på stilke. Jeg nød mine tilskuere. Lars løftede ansigtet, og kyssede mig blidt på maven, hvor jeg lige havde tværet sædklatterne ud.
Jeg "sad af ", og lagde mig på ryggen på sengen. Lars drejede sig rundt, og kyssede mig vådt på munden. Vi puttede ind til hinanden, og det var tydeligt, at vi begge havde nydt det meget intenst.
- Nej, hvor er du dejlig, sagde han
- Tak i lige måde, det er sjældent jeg kommer så vildt, men du er vel klar over, at det forpligter. I modsætning til de fleste bliver jeg bare mere og mere liderlig. Så er du advaret.
- Med en kvinde som dig vil jeg heller ikke nøjes med en gang, det må du da kunne regne ud. Heldigvis.
Efter lidt snak, kysseri og kæleri, gled han stadig længere og længere ned mod mit skød. Han kyssede sig langsomt vej. Suttede mine brystvorter længe, og da han nærmede sig mit skød spredte jeg villigt benene. Jeg konstaterede lige, at John fra sin stol kunne se lige op i mig, Da Lars med fingrene åbnede mine skamlæber.
- Nej har aldrig set en kvinde onanere
- Det var synd, har du lyst til at se det nu?
- Ja, mon ikke, har du lyst
Jeg svarede ikke, men puffede ham blidt til side. Han fangede signalet, og satte sig til rette, jeg sikrede mig lige, at John også kunne se.
Bare fornemmelsen af at have to ivrige mænd til at se på mig, tændte mig vildt. Det var så ophidsende, at jeg straks var klar over, at jeg i hvert fald ikke behøvede at spille skuespil. Jeg ville da også meget hellere lade Lars se mig virkelig komme "for egen hånd" og jeg var ikke i tvivl om, at det ville han få lejlighed til.
Jeg har meget nemt ved at komme, når jeg kæler for mig selv. Jeg kan klare det på noget der ligner 5 min. John siger, at det er lisom han kan, og det har jeg da også selv set flere gange.
Jeg begyndte med at kærtegne mine bryster, jeg lukkede øjnene og sank fuldstændig ind i mig selv. Jeg var kun en sitrende liderlig krop, styret at intense og sitrende lyster, og jeg kunne fuldt og helt koncentrere mig om min egen nydelse. Langsomt fandt min ene hånd ned mod mit skød. Den anden lod jeg ligge på brystet. Jeg lod langfingeren væde, og lod den langsomt kærtegne min klitoris. Lod fingeren cirkle langsom rundt om den spændte knop, og mærkede lysterne umiskendeligt komme rullende ind over mig. Jeg blev mere og mere centreret om min egen nydelse, og jeg kunne ikke længere ligge helt stille. Det var så dejligt at mærke de velkendte kærtegn, og samtidig mærke Larss hånd klemme blidt om mit ene lår. Jeg åbnede øjnene, og så taknemmeligheden og imponertheden lyse ud af ham. Han var åben mund og polypper. Johns ansigt kunne jeg ikke se, men det var jo heller ikke første gang han så mig lege med mig selv. Atter lukkede jeg øjnene. Fingeren kørte nu mere koncentreret om min klit, og nu og da dyppede jeg den dybt i min våde grotte, dels for den dejlige fornemmelse det gav, og dels for at sikre at fingeren hele tiden var våd og glat. Jeg lod fingeren køre. Nydelsen sted. Jeg klemte min ene brystvorte, og trak den langt ud fra kroppen. Det smertede på en behagelig måde, og jeg rystede brystet i takt med fingerens dans på min klit. Jeg steg mod orgasmens tinder. Velkendt, forudsigeligt og meget behageligt. Mit skød roterede, brystet smertede, og klitoris gav de vidunderlige stød, der lynhurtigt førte mig helt op i orgasmens højder. Jeg kom med et brøl. Jeg klemte min hånd fast mod mit skød for lisom at beskytte mig. Jeg klemte fast mod mine bryster, og jeg lå længe sådan og "klingede af". Kun Larss faste hånd på mit lår bevægede sig stille og rytmisk frem og tilbage. Jeg åbnede øjnene, og så ind i hans. Fryd og lider var der at se, og på hans lem var det tydeligt at se, at han ikke var upåvirket af min lille leg. Jeg glædede mig allerede til at mærke ham i mig igen. Jeg greb ud efter han krop, og trak ham op over mig. Han forstod budskabet, og styrede sit lem direkte ind i min grotte. Langsomt begyndte han at kneppe mig. Han løftede mine ben højt, og rejste selv sin overkrop. Han nærmest sad og kneppede mig, mine ben lå på hans skuldre. Langsom og dybt kneppede han mig. Stillingen fik min temmelig våde spalte til at smaske. Vi grinede lidt.
- Jeg vil have dig bagi!
- Jeg har aldrig haft så tyk en pik i mit røvhul, du skal være forsigtig, men jeg VIL have dig.
- Han trak sig langsomt ud. Bare han nu kunne, han havde sagt at det havde han heller aldrig prøvet før.
- Fugt mig med en finger.
Han fattede hurtigt meningen. Stak en lang finger op i mit skød, og derefter lod han den køre rundt om det lille hul, som i den stilling er helt udvidet. Igen dyppede han de, og lod samtidig en spytklat lande lige på min roset. Fingeren gled nu let og ubesværet ind. Bare den fornemmelse fik det til at gyse i mig, og Lars til at spørge om det gjorde ondt. Han trak igen fingeren ud. Spyttede mig igen i røven, denne gang med lidt tryk på, dejlig dejlig fornemmelse. Han fugtede sin pik i min fisse, og lade an til indtrængen. Ingen tvivl om at det ophidsede ham, han stod som et lys foran min snævre roset, og pressede forsigtigt på. Jeg tvivlede på om han turde trykke til, så jeg trykkede mig kraftigt imod ham. Efter få forsøg forenede vi vore kræfter, og jeg gav efter. Han trængte stille men ubønhørligt ind i mit røvhul. At sige det ikke gjorde ondt ville være at lyve, men smerten ville hastigt blive afløst af den mest vidunderlige fornemmelse, så snart han var kommet rigtigt inden for. Han kom hurtigt inden for, og jeg kunne nyde den dejlige fornemmelse. Fyldt godt og grundigt ud bagi, og Larss fingre enten på mine bryster eller på min klit. Jeg knurrede og stønnede og kiggede liderligt på Lars.
- Du må ikke komme i min røv, jeg vil have dig i min fisse.
Jeg havde ikke mange skrupler ved at sige mine ønsker lige ud, og jeg kunne se, at Lars nød det. Langsomt men sikkert gennemkneppede han mig røv. Det var ham der bestemte tempoet, og han havde nu taget fat om mine håndled, så jeg ikke kunne kæle for mig selv. Han må have fornemmet, at jeg ville nyde netop det. Han kørte mig atter helt op, havde en fantastisk evne til at stoppe lige i rette øjeblik, og vente på at jeg faldt til ro. Havde osse ret godt styr på sig selv. Jeg ved ikke hvor længe hans pik var i min røv, men det føltes som en evighed, fordi han hele tiden stoppede lige før…… Pludselig trak han sin pik ud. Vendte mig om på maven, og borede den ind igen. Denne gang var han knap så forsigtig. Jeg havde fået en pude under maven, og lå virkelig så jeg kunne tage imod ham. Han satte fuld tryk på, dybt dybt og tungt bollede han min røv. De lyde der kom fra mig kan ikke gengives på tryk, men jeg knurrede og brølede, og ved hvert stød blev luften presset helt ud af mig. Jeg var næsten helt væk. På dette tidspunkt havde jeg vist for første gang helt glemt John. Lars havde nu helt overtaget styringen. Hans dybe arbejde fik mig til at komme igen. Der var ingen kære mor, han kørte bare videre, og jeg havde slået ham ihjel, hvis han havde gjort andet. Pludselig flåede han pikken ud. Satte sig på hug ved siden af mig. Jeg brummede og klagede mig. Han staknæsten hele hånden op i mig, 4 fingre ind i min fisse og med tommelfingeren masserede han hårdt på min klit. Jeg kunne mærke orgasmen komme igen. Lige da det skete stak han en finger dybt ind i min røv. Så var jeg solgt. Klappede fuldstændig sammen, slog hjernen fra, og brølede til mig at han skulle kneppe mig, og at det skulle være nu. Han efterkom ordre. Han krøb på mig, hævede mig lidt op i hofterne, lod sin tykke pik køre dybt dybt ind i min smaskende fisse, og kneppede løs. Sikken potens, sikken energi. Lars bollede løs. Mine orgasmen kom væltende igen og igen, og langt om længe mærkede jeg, at osse Lars nu nærmede sig en ny udløsning. Som jeg havde bedt om sendte han ladningen dybt op i mit underliv, mens han klamrede sig til mig, og klemte mine bryster vildt og hård. Han brølede som en ilter tyr. Jeg råbte, at han skulle sperme i mig, sende sit sperm langt op i mit skræv. Sprogets mest vulgære gloser flød i en strid strøm ud af mig, i takt med Larss dybe stød. Ekstasen var fuldkommen.. Bagefter lå længe vi helt stille. Jeg kunne mærke hans pik skrumpe ind, og langsomt glide ud af mig. Han væltede sig om på ryggen med et dybt suk.
Jeg strakte dovent hånden ned og greb fat i hans slatne og våde pik, klemte den blidt som tak. Jeg skulede til uret, ikke fordi jeg fandt trang til at han skulle bryde op, men jeg havde totalt mistet fornemmelsen for tid. 22.10 viste vækkeuret. Det havde vist lige knap 20 da vi var kommet ind i soveværelset. Uafbrudt i 2 timer havde vi bollet løs, og jeg følte mig ikke nær færdig endnu. Jeg satte mig op, og tog forsigtigt Larss slappe pik i munden. sugede løs, og så at han nød det. Det er noget af det bedste John ved, når jeg suger hans helt slappe lem, og jeg kunne tydeligt se, at Lars havde det på samme måde. Jeg rejste mig, skulle tisse. Jeg sagde ikke noget, ville overlade det til Lars selv at fornemme, om han skulle tage det som et tegn til opbrud, men da jeg kom tilbage lå han stadig fladt på sengen, og legede blidt med sin slappe pik. Ved et blik på Johns pik så det ud som om han slappede af også, men da jeg fangede hans blik, som han vist havde svært ved at løsrive fra Larss leg, kunne jeg stadig se et vildt ophidset og totalt liderligt ansigtsudtryk. Jeg lod ham sidde, og gik hen og tog Larss pik i munden igen. Jeg havde svært ved at løsrive mig, havde atter trang til at komme, og kunne nok fornemme, at Lars krævede en god pause, før det kunne blive til noget. Jeg satte mig overskrævs på hans ansigt, og han slikkede mig blidt. Lidt efter trak jeg mig langsomt ned over ham, og vi lå stille og kyssede, mens vi klamrede os til hinanden. Vi forstod vist begge, at nu måtte vi snart skilles.
Der kom ikke mere liv i Lars. Han gik også ud og tisse, og jeg fulgte ham bagefter ind i stuen. Vi sad begge nøgne og drak lidt af vinen, og snakkede om hvor dejligt det havde været. Han begyndte at klæde sig på, og vi tog afsked. Med et sidste kys i døren inden han gik, ønskede han mig god fornøjelse fremover. Han skulle hjem og sove, jeg skulle ind til John.
Jeg brugte lidt tid på at rydde op i stuen. Tog flaske og glas ud, og samlede mit tøj sammen. Så gik jeg ind i soveværelset.
John sad naturligvis som vi havde forladt ham. Jeg lod være med at se på ham, gik bare hen og smed mig på sengen.
- Sikken tur jeg fik.
- Det var godt nok en lækker fyr du havde skaffet mig der.
- Han forstod sig virkelig på kvinder - flot, potent, og samarbejdsvillig.
- Var det spændende at se på ?
- Uha ja. John måtte rømme sig, for overhovedet at få ordene frem. Det var meget flot at se på. Du nød det vist osse.
- Ja, det kan du tro jeg gjorde, bare han havde kunnet en gang til. Mens vi snakkede lå jeg på ryggen og kiggede op i loftet, benene vendt mod John, spredte og en hånd begravet i min smaskvåde fisse.
- Kunne du li at se at han bollede mig ?
- Ja, det var endnu mere liderligt end jeg havde troet. Du - ja osse han var så smukke, især når i kom.
- Kunne du li at se ham sprøjte op på min mave ?
- Ja, det så så ophidsende ud, dejligt at se dig gnide det rundt, og sutte det af fingrene. Det var lige før jeg havde håbet du havde ladet mig slikke det af.
- Det kunne du lide, nej du skulle KUN kigge.
- Hvis du lover at være rigtig sød, skal du få lov at suge det ud af mig, han fyldte mig med sperm sidste gang.
- Ja, tak.
Han pik stod nu igen stiv og strunk. Jeg var sikker på at der var noget at glæde mig til. Jeg kørte blidt min finger rundt på min klit, lige foran min ophidsede ægtemand.
- Var det bedre at se end kun at høre om det ?
- Ja, meget. Du aner ikke hvor stolt jeg er af at have så dejlig en kvinde. Jeg rejste mig op, gik over til John, stadig med fingrene i skødet. Jeg tog med den anden hånd fat om hans lem, og kørte forhuden langsomt frem og tilbage. John stønnede og lemmet dunkede. Jeg måtte passe på. Jeg begyndte at løsne ham, mens jeg underholdt ham med at beskrive de ting Lars havde glædet mig med. Han havde jo set, nu skulle han høre hvordan jeg oplevede det. Han fortalte om hvordan jeg havde set ud og havde reageret, og hvor liderlig han selv havde været. Da Lars bollede mig hårdt bagi var det lige før han var kommet, helt uden at kunne røre sig.
Helt løsnet bevægede han sig lidt rundt, for at få gang i blodomløbet igen. Først da Lars og jeg var gået ind i stuen, havde John oplevet det som anstrengende at sidde fastbundet så længe. Han skulle ud og tisse, og jeg lagde mig klar på ryggen, så han kunne slikke mig når han kom ind igen.
Det var dejligt igen at røre end kendt krop, Hans tunge var vild og anderledes, da han grådigt gav sig til at slikke mig. Jeg måtte kommentere, at han skulle slikke dybt og længe, og få al den fremmede sperm ud af mig. Jeg blev atter ophidset, knugede hans hoved ind mod mit skød, og lod mig behandle om en dronning. Han skulle slikke mig, ikke bare for min fornøjelse, men for at rense mig for den fremmedes sperma.
Han kender mig godt, og ved, at han til enhver tid kan slikke mig til en orgasme, især hvis han samtidig stikker en finger op i min fisse og en i min røv. Så er resultatet sikkert. Efter en grundig og dyb slikning anbragte han netop de to fingre, og jeg kom i løbet af 2 min.
Atter en kort pause. Jeg trak ham op ved håret, og befalede ham at bolle mig.
Han adlød straks, vildt liderlig som han var, og efter næsten for kort tid pumpede også han en kæmpe ladning sperm op i min temmelig gennembollede lille fisse.
Vi lå igen og snakkede om aftenens forløb. Den havde været meget tilfredsstillende for os begge, og vi var bestemt enige om at gøre det om igen senere.
Inden vi sov suttede jeg ham til en sidste udløsning, og nød at sluge hele ladningen. Den nat sov vi meget tæt sammen, og atter næste morgen måtte han slikke nattens rester fra mit skød inden vi kunne tage os sammen til at stå op.
 
SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 35 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.