BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Da vi kom i seng i aftes, listede jeg en hånd over og lagde den på den halvslappe. Skal måske lige huske at fortælle, at vi begge sover nøgne. Så der er altid fri adgang. I hvert fald ingen tøjstykker i vejen.

Sagde til ham, at sådan lå jeg også, da jeg kom hjem fredag aften.

SEX I DAG?

Nå – og hvad skete der så?

Så syntes jeg det var synd at vække dig, og så lå jeg og nussede lidt – både for dig og mest for mig selv.

Han syntes det var dejligt og frækt. Ikke fordi han ikke ved jeg onanerer ind imellem. Det ved jeg også at han gør. Men frækt var det alligevel. Også at fortælle om det.

Så det endte med, at jeg skulle vise ham hvordan. Så jeg lagde min anden hånd i skødet og gav mig til at lege med mig selv.

Han satte sig op, og han kiggede beundrende på mig. Hans pik begyndte at røre på sig.

Jeg lå og kørte fingrene stille rundt om min klit, og det meste af tiden lukkede jeg øjnene. Også han begyndte at sidde og gnubbe sig selv. Det gjorde ikke oplevelsen mindre fræk.

Jeg kørte rund og rund om klitten, på en måde, så jeg holder en fast rytme, og kan på den måde holde ophidselsen i meget lang tid uden at komme.

Men synes at ham der gned sin efterhånden meget stive pik fik fornemmelserne til at stige voldsomt.

2 fingre ind i fissen. Den drev at væde. Så dejligt. Gned væden ud over klitten og satte farten op. Samme gjorde han.

Skiftede mellem at stikke fingrene ind og gnide klitten. Farten steg og steg og jeg lå slet ikke stille længere. Løftede og sænkede mit underliv og lå med bøjede ben.

Orgasmen kom pludseligt. Næsten overraskende pludseligt – og i hvert fald overraskende voldsomt.

Konstaterede, at han sad og kælede for mit ene lår og at jeg hev efter vejret. Der var dømt totalt black out i ca 10 sekunder, da den store tsunami-bølge af vellyst væltede ind over mig.

Jeg lå bare og nød hans hånd kælede for mit lår, mens jeg fik vejret igen.

Han kiggede mig kærligt i øjnene straks jeg åbnede dem.

Han aede min kind og sagde at jeg var smuk. Han bøjede sig ned over mig og kyssede mig,

Kælede for mine bryster og blidt ned af min mave.

Jeg lagde mærke til, at hans pik stadig var stor og stiv.

Jeg greb ud efter den og gned lidt på den. Så trak jeg ham ned i sengen og fik mig anbragt så mit hoved lå på hans mave.

Slik slik og prespermen kom som dråbe efter dråbe. Uhmmmm

Jeg slikkede hver en dråbe af, og endte med et ordentlig sug, og hans dejlige våben gled langt ind i min mund.

Jeg nød fornemmelsen. Ved at jeg tit er den allerbedste sutter, netop når min første orgasme har lagt sig. Giver meget mere tålmodighed til at nyde og give nydelse.

Jeg sugede dybt og lod ind imellem tungen spille. Hans allermest følsomme sted på bagsiden af hovedet hvor strengen holder forhuden fast blev pirret og han sukkede dybt.

Satte mig mere op ved siden af ham, og kunne nu bruge hænderne samtidig.

Gned ham og sugede – gned og sugede og dybere og dybere fandt pikke vej mod mit halshul.

Jeg er ikke den erfarne deep-thoater, men jeg nyder meget fornemmelsen af pikken der rammer bagest i mundhulen – og fornemmelsen lige før der kommer tårer i øjnene.

Tog med den ene hånd om hans dejlige glatte pung, og nulrede stenene. Løftede op og klemte blidt.

Hvor længe jeg blev ved – aner det ikke – jeg var langt hinsides almindelig tidsfornemmelse, og bare i nydelsesland, hvor tiden står næsten stille.

Tydeligt at hans ophidselse steg og steg med min behandling.

Han roterede let med understellet, og han forsøgte rent instinktivt at stikke pikken dybere og dybere ind i min mund. Fantastisk følelse at blive kneppet i munden.

Da jeg kunne mærke at han lisom overtog initiativet mere og mere, lagde jeg mig ned på ryggen, og samtidig rejste han sig på knæ.

Der skulle ske noget nyt, og jeg overlod til ham at bestemme hvad.

Han flyttede sig helt op til mit ansigt. Nok egentlig hvad jeg havde håbet.

Han lagde sig stive pik tilrette på mine læber, og jeg åbnede munden og tog den ind. Små bevægelser ind og ud, og hver gang ind en lille smule dybere.

Mundkneppet. Skønt. Hans Ansigt afslørede virkelig hans nydelse, og jeg lod ham trænge så langt ind han kunne.

Pikhovedet ramte allerbagest i mundhulen ved hvert stød. Kraftigere og kragtigere blev de. Og nu mærkede jeg virkelig tårerne stå i øjnene. Klart fremkaldt af fornemmelsen lige før man gylper. Men kun lige før.

Han masserede mit ene bryst. Nev og vred min brystvorte – lige på smertegrænsen, som jeg fornemmede blev flyttet ved hvert vrid.

Hånden søgte længere ned og en finger gled modstandsløst ind i min sjaskvåde grotte. Ud igen og kørte rundt på min klit. Elektrisk strøm. Det føltes som om han satte elektrisk strøm til mig. Jeg hævede og sænkede understellet rytmisk op mod hans fingre, samtidig med at hans pik gled dybere og dybere ned i min hals. Tror mine øjne var vidt åbne. Og jeg fornemmede hans mave komme tættere og tættere på min næse.

Jeg kunne både høre og mærke på ham at hans ophidselse var stor.

Jeg listede en hånd op mellem hans lår, og fik en godt greb om hans nosser.

Det var dråben. Hans næste stød fik mit hoved til at flytte sig på puden, men jeg forsøgte at sluge flest mulig dejligt hårde centimeter, velviden at der snart blev andet og mere end stangen at sluge.

Min egen orgasme bankede på, eller rettere, den sparkede døren ind.

Hvis ikke min mund havde været fyldt op havde jeg skreget, men om det var de sammentrækninger af et dæmpet skrig der fik ham over kanten, ved jeg selvfølgelig ikke, men Han stivnede med pikken allerdybest inde, og jeg mærkede spermen sprøjte direkte ned i min hals.

Fik pikke trukket lidt tilbage i munden, så jeg kunne synke. Der kom mere og mere, og jeg sank begærligt.

Han trak pikke ud, da den var holdt op med at sprøjte rytmisk, tværede spermresterne rundt på mine kinder og da jeg havde sunket færdig stak han den igen dybt ind.

Jeg overtog og greb fat om den. Gned den igen på mine kinder, og lod tungen køre et par gange rundt om den nu totalt følsomme pik.

Han gav sig lidt og trak sig lidt tilbage.

Stille stille lå og sad vi sådan en tid.

Han kiggede mig i øjnene og jeg kunne i hans se tilfredsstillelsen og afslapningen. Så dejligt.

At føle total afslapning og vide, at den man elsker har samme fornemmelse efter en dejlig hektisk elskovsseance, er nok den mest ultimative tilstand af kærlighed og tilfredshed man kan opnå.

Han gled ned ved siden af mig i sengen. Vi kyssede kærligt, og han slikkede mine kinder. Jeg ved at han ikke har det mindste imod at dele smagen af sperm med mig, og det hører til den totale hengivelse vi begge føler bagefter, når det – som nu – var exceptionelt godt.

Vi lå længe sådan og nød stemningen og hinanden. The afterglow. Så dejligt et udtryk findes slet ikke på dansk.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 51 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.