Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

I lørdags, da vejret var godt, tog jeg en tur til stranden, jeg var alene, hvilket giver mig rig mulighed for at drømme og fantasere, og det var mit humør lige til den dag, så jeg nød min "ensomhed" i fulde drag.
Der var en del mennesker derude den dag. Jeg gik lidt frem og tilbage langs stranden og iagttog, inden jeg valgte mig det helt rigtige sted.
Den strand hvor jeg kommer ligger folk mest helt nøgne, hvilket jeg godt kan lide. Der var mange både kvinder og mænd, der hvor jeg lagde mit tæppe.
Jeg satte mig og tog tøjet af. Jeg ved at der er mange mænd der godt kan lide at se en pige tage tøjet af, selv om jeg ikke ligefrem gav noget stip-nummer, så gjorde jeg det langsomt. Først blusen, så shortsene, og efter lidt tøven min BH. Sad lidt og smurte creme på, inden jeg tog trusserne af.
Nu ved du måske, at jeg er barberet i skridtet, og selv om nøgenbadning på den strand er meget almindelig, er det lidt specielt - ingen af dem jeg havde set havde været helt glatte. Jeg lagde mig skyndsomst om på maven, og lå og lod som om jeg læste, men holdt mere øje med hvem der kom forbi, og hvem der lå i nærheden. Ved siden af mig lå en ret ung, og ret flot fyr på ca. 25. Han lå på maven, og han kiggede en del - syntes jeg, satte sig op og hans blik hvilede på min røv nu og da, fornemmede jeg. Han sad med armene rundt om sine ben, så hans udstyr kunne jeg desværre ikke se.
Efter ca en halv time blev det varmt for ryggen, og jeg måtte vende mig om. Det var lidt pinligt, men også ret pirrende, fordi der nu var ret frit udsyn til min manglende hårpragt. Fyren ved siden af kiggede stadig, og mere direkte nu. Heldigvis havde jeg mørke solbriller på, så jeg følte kun at han så på min krop, og ikke at han kunne se på mig, hvis du forstår hvad jeg mener. Og så de som gik forbi kiggede lidt ekstra nu, syntes jeg, men efter de første 4 - 5 forbipasserende havde jeg fortrængte genertheden, og nød i stedet de nysgerrige blikke i fulde drag.
Efter nok en halv time var jeg blevet så modig, at jeg rejste mig op, og gik ned til vandkanter, Flere meget nysgerrige blikke nu, som pirrede mig voldsomt.
Jeg vadede lidt frem og tilbage for at blive set på, og gik så op til mit tæppe og smed mig på ryggen, var nu så dristig, at jeg spredte mine ben en smule, jeg skulle jo også gerne have sol på lårene. Jeg blundede lidt, og dagdrømte frække tanker.
Pludselig blev der køligt over mit ansigt. Jeg åbnede øjnene, og kiggede fyren fra før lige op i hans blå øjne.
- Har du en oplukker, så giver jeg en øl! Han havde set mig åbne en sodavand, så det vidste han jeg havde. Ca. 1000 tanker fløj igennem mit hoved inden jeg sagde jatak. Han satte sig ned, og vi faldt i snak.
Han var lige så nøgen som jeg, så jeg følte vi var på lige fod. Et hastigt blik ned imellem hans ben afslørede, at osse han var barberet i skridtet. - Du ser flot ud mellem benene.
Det var noget af det første han sagde. Jeg måtte indrømme, at det gjorde han osse. Vi snakkede en del om kønshår og barbering, og til min overraskelse faldt det mig helt naturligt at snakke med ham om de ting. Han var sød, køn og god at snakke med, så al betænkelighed var som blæst væk efter bare 5 min, og det blev snart til mere end en øl. Efter den 3. begyndte snakken at blive lidt mere løssluppen. Han interesserede sig voldsomt for hvad han kaldte "modne kvinders sexliv", og mente, at det måtte jeg jo have alle mulige forudsætninger for at fortælle ham om.
Lidt genert besvarede jeg spørgsmål om hvad der skete i dobbeltsengen - hvor ofte, og om mine sexdrømme og fantasier. Hans rolige facon fik mig til at åbne mig mere end jeg havde troet muligt. Jeg fortalte ham om min elsker, om min dejlige mand, og om de eksperimenter mit sexliv har budt mig de seneste år, og han sugede til sig, og gav tydeligt udtryk for glæde over, at sexlivet ikke behøver at dø ved de 40. Efter nok en øl og flere "tilståelser" fra min side, hvor jeg bl.a. nævnte noget om virile unge fyre, sagde han , at han skulle hen bag nogle buske og tisse. Jeg havde ham mistænkt for at ville hen og spille den af, for ind imellem havde han lidt svært ved helt at skjule sin begejstring for mine snakkerier.
Jeg lagde mig på ryggen da han gik, og han sagde, at sådan havde jeg bare at blive liggende til han kom igen, for jeg så ret inspirerende ud. Der gik lidt lang tid, syntes jeg, og det bestyrkede min mistanke om hans gøremål. Jeg fortrød næsten, at jeg ikke havde tilbudt at hjælpe til, men pyt, jeg kunne jo få det jeg trængte til når jeg kom hjem i aften.
Jeg tror jeg blundede lidt igen, da Anders, som han hed, kom tilbage. Han smed omgående bukserne igen og lagde sig. Vi lå en tid og sagde ingenting, da der pludselig stod en fyr ved siden af os.
-Hej Anders, nyder vi solen, sagde en fyr friskt.
Jeg kiggede op, og der stod en fyr i shorts og T-shirt og så ned på os.
Han lignede Anders betænkeligt, og Anders sagde "hej" og præsenterede mig for sin bror, som hed Torben.
- Sid ned og få en pilsner, bød Anders.
Torben smed T-shirten og satte sig på den anden side af mig.
Anders knappede en øl op til ham, og bemærkede, at man da ikke kunne sidde her med tøj på sammen med en nøgen kvinde. Det lod Torben sig ikke sige to gange, og shortsene røg hurtigt af, så jeg kunne konstatere, at Torben var lige så nybarberet som Anders og jeg.
De to snakkede løs om en masse jeg ikke vidste noget om, men jeg forstod dog på snakken, at de to boede sammen i en lejlighed i den anden ende af byen, ikke så langt fra hvor jeg selv boede. Jeg lå bare og nød solen, min lille ansats og de to unge kroppe, som sad så tæt på mig.
Der var ikke flere øl, og Anders spurgte om ikke vi skulle køre hjem og få et par stykker i skyggen.
Jeg var lidt betænkelig, men på den anden side, de to fyre havde jo ikke gjort det mindste skridt til at forulempe mig hidtil, og når der var to var risikoen for at en af dem forløb sig vel ikke så voldsom, så jeg endte med at sige jatak til deres tilbud, og tænkte osse på, at så slap jeg for at tage bussen hjem. Vi tog lidt tøj på, og gik op til Torbens bil og kørte af sted.
Jeg sad på bagsædet alene, og køreturen gik ret udramatisk.
Vel fremme i fyrenes hyggelige hybel kom der igen øl på bordet, og snakken gik lystigt. De to brødre boede alene sammen, og ingen af dem var hverken forlovede eller det der ligner. Snakken faldt igen ret hurtigt på sex, og Anders fortalte Torben om noget af det vi havde talt sammen om på stranden.
Jeg syntes det var både pinligt og pirrende på en gang.
Indimellem når han fortalte rakte han sin hånd over bordet og gav min hånd et klem. Jeg tog ikke hånden til mig, og snart sad vi nærmest og holdt hinanden i hånden. Da han på et tidspunkt havde været ude på toilettet, satte han sig ved siden af mig på den bænk, hvor Torben og jeg i forvejen sad ret tæt. Torben tog min anden hånd, og der fandt jeg pludselig mig selv siddende med en fyr i hver sin hånd. Ret lækkert.
Efterhånden som snakken gik, og jeg blandede mig mere og mere i den, blev de mere og mere kærlige. De klappede mig på lårene, og også her havde hænderne en tendens til at blive liggende. Jeg fandt det helt naturligt, og nød det bare stille. Vi pjattede og grinede, og da jeg sagde en sød bemærkning til Torben, bøjede han sig pludselig frem og gav mig et lille kys på munden. Jeg stivnede lidt, men tænkte OK. Da Anders brokkede sig over at det ikke var ham, fik han osse et.
Det blev til mange, lange kys, som de pænt skiftedes til. Deres hænder blev mere og mere nærgående.
På et tidspunkt var jeg glad for at jeg havde to bryster, for så kunne de klemme et hver. De var osse ret enige om pludselig at trække blusen af mig, og der sad jeg så og blev nusset og klemt og kysset på begge bryster på en gang. Jeg var nu efterhånden ret ophidset. Jeg slappede dejligt af, og lod hænderne falde ned på hver side af mig, hvor de landede i hvert sit skød, og mærkede hver sin stive pik.
De var begyndt at søge langt op ad mine lår, og fik lirket mine trusser ned.
Jeg klagede over at de havde tøj på når jeg ikke måtte have det, og i løbet af ca. 10 sek. var vi alle tre nøgne.
- Hvorfor finder vi ikke en seng ? Spurgte en af dem, og som sagt så gjort.
Vi lagde os ind i en af fyrenes senge, og så kom der fart på begivenhederne.
Jeg havde på fornemmelsen, at der var pikke, hænder og munde allevegne, men absolut ingen ubehagelig fornemmelse, vil jeg bare sige.
Jeg fik pik i både fisse og mund på en gang, og søde ord og komplimenter flød ud over mig, samtidig med at jeg vred og stønnede min liderlighed ud i rummet. Fyrene var ret udholdende, og jeg fik den ene orgasme efter den anden, og var næsten bevidstløs af ophidselse, da de satte sig på hver side af mig og spillede deres pikke foran mit ansigt. Den helt store orgasme fik jeg, da de lod deres sperm klaske ud over mine bryster samtidig med at de pillede mig i fissen.
Træt og lidt fuld, sløv og meget tilfredsstillet luskede jeg hjem efter et brusebad. Vi skulle have gæster, og der skulle laves mad.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 49 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.