BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det blev en dejlig aften. Det siger jeg. Det var så dejligt.
Luften var ladet med sex lige fra min mand kom hjem. (Også før forresten)
Jeg havde forberedt lidt let og lækkert mad.

Trukket en flaske op, og gjort mig selv lækker, nybarberet og nysmurt osv.

SEX I DAG?

Lige i hopla. Havde chattet med en lidt fræk fyr og var kørt helt op til narrestreger
Jeg havde taget en kort nederdel på, selvsiddende strømper og en lidt gennemsigtig og nedringet skjortebluse.
Jeg følte mig fræk og lækker.

I badet havde det været lige før, men jeg havde nægtet mig selv andet end at lige mærke om den nu var glat som den skulle. Orgasmen skulle vente. 

Han kom tidligere end ventet, så maden var ikke gjort helt klar. Men jeg havde dog åbnet en flaske rødvin, og vi fik begge et glas. Så sad vi lidt og småsnakkede om især hans dag og om vores aftale.

Dagen før havde vi været tændte men trætte og aftalt, at vi skulle have sex i dag og gerne tidligt.

Derfor alle mine forberedelser.

Han mente også han trængte til et bad, og da snakken gik så godt, gik jeg med ud på badeværelset og satte jeg mig  mens han gik under bruseren.

Da han steg op og stod foran mig og tørrede sig, kunne jeg ikke holde fingrene ved mig selv. Jeg greb fat om hans – halvstive pik, og trak ham hen til mig.

Jeg sugede den ind i min mund, og mærkede hvordan den blev større og tykkere mens jeg sugede den ind.

Lod tungespidsen kæle rundt på hovedet, og slap så pikken igen. Han bøjede sig ned og kyssede mig.

Mens han klædte sig på måtte jeg nu og da lige røre ved ham, og da han var færdig, og jeg rejste mig, gik han bag mig og lagde hænderne på mine bryster og klemte mig ind mod saig. Tydeligt at både mærke og se, at mine brystvorter blev stive. 

Vi hjalp hinanden med at gøre maden færdig. Vi fik nok et glas vin og satte os så til bords. Som 2 nyforelskede lod vi hænderne røre hinanden, lod fødderne glide op og ned af hinandens ben osv. Hele tiden små kælne berøringer.

Mange kys belv uddelt og delt ved enhver anledning. 

Bagefter lavede jeg kaffe og han skænkede cognac og vi satte os i sofaen. Stadig kælne –

næsten umærkelige - berøringer og stadig ingen tvivl om hvad de ville føre til.

Kaffen blev drukket og snart var vi endnu mere kælne. Jeg sad med fødderne oppe i sofaen, og han kælede for mine strømpeben. Længere og længere op af benene kom han og mere og mere krævende blev de kys jeg gav ham.

Jeg knappede den ene knap efter den anden op i hans skjorte, og legede med håret på hans brystkasse og pirrede hans små brystvorter. Også de stod strunke og stive.

Jeg masede mig tættere og tættere på ham, mit ene bryst stod nu nærmest lige foran hans ansigt, og med en bestemt bevægelse trak han brystet fri af blusen, og sugede det ind i sin mund. Jeg lagde hovedet tilbage og udstødte vist et dybt suk.

Følte tydeligt nu den dejlige varme fornemmelse af lyst forplante sig fra mit brsyt og mine lår og tage retning mod mit skød.

Det ville ikke vare længe før fornemmelsen fra de 2 steder ville mødes lige midt i mit skød. Og en sand stormflod ville rejse sig.

Snart kunne jeg fornemme de første dråber løbe fra mine skamlæber. Fornemmelsen var vidunderlig og forventningerne var enorme.

Jeg elsker når han suger hårdt på mine bryster, elsker at fornemme den vakuumfornemmelse hans bløde læber kan lave og samtidig lader han tungen pirre den stive brystvorte. Vidunderlig fornemmelse.

Han ene hånd lå nu på det nøgne stykke af mit lår, og hans ene finger kørte op og ned på det glatte stof forrest på mine trusser.

Han løftede mig op, og fik sig samtidig rejst. Bar mig ind i vores soveværelse, og lagde mig forsigtigt ned på sengen. Han havde dårligt nok sluppet mit bryst, og i løbet af et splitsekund var han over mig igen. Listede begge bryster ud fra blusen og æltede og masserede dem, samtidig med at hans læber sugede sig til først den ene, og så den anden vorte.

Jeg flød fuldstændig hen.

Hvordan han bar sig ad ved jeg ikke, men han kom tilsyneladende ud af sine bukser og boxershorts uden jeg helt registrerede det, men pludselig gik han løs på mit skød med både mund og hænder, og kælede mig på det glatte stof, og samtidig pressede der en stor og dejlig stiv pik imod mine læber.

Jeg åbnede munden på vid gab og lukkede mit favoritlegetøj ind. Stiv og strunk og alligevel varm og blød. Dejlig. Jeg sugede den ind og lod igen tungen kredse og lege med forhuden på spidsen.

Han listede trusserne af mig, og stak straks en finger dybt op i mit våde indre, og lod samtidig tungen danse på maven lige over klitoris.

Lange slik op og ned langs revnen på de allerede hævede og særdeles følsomme skamlæber.

Min klit længtes efter at mærke hans tunge, men han havde nok fornemmet det, og undlod bevidst at ramme. Længe slikke han mig men klitten rørte han slet ikke.

Jeg suttede og suttede og efterhånden lå vi i en god gammeldags 69 stilling og nød hinanden(s) i største grad.

Nød så meget, at jeg slet ike fornemmede hvad han ellers havde gang i, men pludselig fornemmede jeg, at det ikke længere var hans finger der fyldte min fisse, og lige med et startede et fyrværkeri af dejlige fornemmelser, da han tændte vibratoren.

Jeg er sikker på, at det var det tætteste jeg kan komme på en orgasme uden helt at komme.

Sikker på, at min fisse trak sig sammen og sugede den dejlige DILDO ind, og stadig fornemmede jeg de blideste dejligste slik fra hans tunge på mine skamlæber. 

Jeg lå nu mere og mere passiv med hans pik i min mund, og efterhånden begyndte han bare at mundkneppe mig. Han hævede og sænkede sig, og nu skulle jeg bare forsøge at koncentrere mig om at stramme læberne sammen om ham.

Dybere og dybere kom han, og jeg bare nød, at også mit svælg tilpassede sig til hans dejlige våben som han pressede dybere ned i min hals. 

Så ændrede han ”taktik”. Trak dildoen ud, og lod den glide langsomt frem og tilbage over min fisse, fornemmelserne var fantastiske, og lige med et placerede han den på min klitoris. Så svømmede jeg fuldstændig hen. Mistede helt forbindelsen, og blve bare overstrømmet af dejlige varme fornemmelser – lisom små elektriske stød for de gennem mit underliv. Orgasmen nærmede sig hastigt. 

Han havde en fantastisk følig med hvordan jeg havde det, for han kørte kun i en bestemt retning, roligt og stille nærmere højdepunktet sig.

Igen fjernede han de vibrerende fornemmelser et øjeblik. Og øjeblikket efter fyldte de min skede. Samtidig lukkede hans læber sig om min stærkt ophovnede og overfølsomme klit , tungen cirklede rundt om den og orgasmen kom buldrende.

Jeg fornemmede, at jeg vred mig og forsøgte at løfte uderlivet fra madrassen, men han holdt mig fast. Han sugede sig hårdt fast til min klit og sugede løs og lod tungen danse. Krampede ligefrem og klemte lårene hårdt om hans ansigt. Orgasmebølge efter orgasmebølge kom med fuld fart. Jeg rystede og han holdt mig fast med begge hænder rundt om min numse.

Det var ham og ikke mig der bestemte hvornår min orgasme skulle holde op. Jeg gik helt i sort. Fornemmede kun og ingen tvivl – jeg hylede og råbte og skreg.

Så slap han min fisse med munden, og straks kunne jeg fornemme en ro lægge sig i mit indre, men drillesyg som jeg fornemmede ham, sugede han sig igen fast, og atter bølgede orgasmerne gennem mig.

Jeg var en besvimelse nær, og han blev bare ved.

Efterhånden faldt der lidt ro over mit skød og over mit indre. Han vendte mig om på maven, og lagde sig mellem mine ben.

Så spredte han mine baller og placerede spidsen af sin stive pik på mine ophovnede og totalt overfølsomme læber. Han trykkede til og gled langsomt ind i det varme og særdeles våde.

Hvert stød pressede luften ud af mine lunger. Jeg stønnede og brølede som en løvinde. Jeg var totalt udboret og flad.

Han holdt ikke længe, hans ophidselse var enorm, og han borede sig dybt ind i mig, jeg fornemmede hans pung slå imod mit skød, og så kom løvebrølet, og han tømte sig dybt inde i mig.

Han sank sammen over mig og vi puttede og kyssede og nussede til vi begge sov.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 63 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.