Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Døren åbner sig, og den unge blonde sommerferievikar for rengøringsassistenten, træder ind i omklædningsrummet. Hun ser mig, smiler, genert og mumler at: "Jeg burde nok ikke være her," og "Vi må nok heller lade være." Jeg siger: "Lad mig nu se dine kønne bryster, som du har gået og lokket med den sidste uge." Hun er klædt i hvid portørjakke og de hvide unisex bukser med elastik. Hun vender sig mod væggen, støtter med venstre hånd hævet og hovedet og med højre hånd knapper hun de nederste knapper i jakken op. Løfter jakken op over det højre  smukke ungkvinde bryst. En god håndstørrelse, fast og spids. Med en dejlig dirrende brystvorte i smuk lysebrun.

"Vi burde ikke være her. Vi burde ikke gøre det." Gentager hun. "Lad mig nu se det andeet. siger jeg med mere dirrende stemme. Kom nu, de andre er til pause."
Hun vender nu fronten mod mig og løfter jakken op med begge hænder, lige nøjagtig højt nok, til at begge bryster er synlige. "De er smukke. Perfekte." Siger jeg. "Vil du ikke nok knappe op for mig?"
Hun ruller jakken på plads glatter den ud. Og ranker ryggen. Trodsigt? Eller måske mere udforderende? Og så knapper hun de sidste 3 knapper op. Og åbenbarer hele sin smukke front. Slår lidt med sit lange lyse hår, som hun har fået slået ud uden, at jeg opdagede det. Så kikker hun igen ned i gulvet. "Jeg ved ikke rigtig. Det føles farligt. Jeg ved ikke rigtig, om jeg har lyst."
"Prøv dog at mærke efter. Hvis du ikke er fugtig, så har du ganske rigtig ikke lyst og så stopper vi her."
Hun kikker op igen. Igen lidt trodsigt? Så fører hun sin venstre hånd ned til buksekanten, løfter lidt ud i elastikken med højre og fører så hånden ned. Jeg kan igennem stoffet følge, hvordan hånden glider ned, linder på trussekanten og lige ane, hvordan langefingeren dykker lidt. Og tænker, gid det var mig. "Nej" siger hun, lidt ståkåndet, "nej jeg er ikke fugtig. Jeg har ikke lyst, slet ikke."
"Nej, det har du nok ret i. Så skal vi heller ikke."
"Men må jeg ikke godt få et godt kig, så jeg har noget mere af dig at drømme om?"
"Jo, det kan du vel godt." Hun trækker buksen lidt ned og få så fat i hendes rødprikkede hvide trusser og trækker dem lidt ud.
Den smukke lyse kønsbehåring viser sig og de meget røde skamlæber kigger frem. Så jeg våger mig tættere på. Glider nærmest, om bag hendes ryg, kysser hende i nakke, nipper i hendes øre: "Nej du er slet ikke tændt." Hun gnider sig ind mod mig. Jeg fører min højre hånd, ned foran til hendes buksekant. Hun tager min hånd og holder den ind mod hendes krop. "Nej jeg har slet ikke lyst." meget ståkåndet, lyder det stille.
Hendes venstre hånd trækker hendes bukser ned. Jeg trækker langsomt hendes små trusser ned, placerer hendes hænder op mod væggen og langsomt fører jeg mit erigerede lem mod den dampende varme grotte. Hovedet kommer lige indenfor. Den skønneste fornemmelse af den fyldige opsvumlede ungpigegrotte raser igennem min krop. "Nej" siger hun stille, "du må ikke stoppe nu." Og trykker sin ende mod mit skridt. Min pik glider langsomt, men sikkert ind i den omfavnende fløjsblde grotte. Stille og roligt stå vi der.
Jeg ligger på gulvet. Jeg er nøgen og hun står på hug over mig med front mod sig med sin opknappede jakke på. Holder om sin fisse, mens hun fører mit lem op i sig. Op ned, op ned. Klemmer med sine muskler. Op      ned,      op         ned.
Så lyder der er værre støj og jeg vågner med et sæt. Der er katteslagsmål lige udenfor vinduet. Det var desværre blot en drøm...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.