Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hjemme hos os har vi inden for det sidste år udviklet en hotwife/hanrej leg, som vi virkelig nyder.

Det startede for ca. et års tid med at vi snakkede en masse om at ”anskaffe” os en husven. Vi har før leget lege, som jeg også har skrevet om tidligere, men disse har kun været sporadiske og kun været enten helt på mine præmisser eller i hvert fald uden fysisk deltagelse af min mand.

Det vi denne gang snakkede om, var en decideret trekant med os og en fremmed fyr. Altså med fysisk deltagelse af os alle 3. Min mand har tidligere tilkendegivet nogle biseksuelle tendenser, så også den del af en trekant kunne det være spændende at opdyrke. Vi satte en annonce på Scor, og ventede spændt på resultatet. Ca. 20 henvendelser, hvoraf de 15 straks kunne kasseres af den ene eller den anden grund. Blandt de sidste 5 var der potentiale, og vi gav os til at nærlæse og skrive tilbage. Efter kort tids mailudveksling stod vi tilbage med en enkelt fyr, som vi var ret sikre på var den rette for os.

Vi var begge enige om, at det skulle være en ægte trekant, min mand har bifile tendenser, og det havde vores ”udvalgte” også. Jeg havde en drøm om at se 2 mænd sutte pik på hinanden. Den drøm skulle realiseres.

Vores fyr var gift, vi havde helst set en single, som kunne være mere fleksibel, men når nu ham vi havde udvalgt – af mange forskellige grunde – var gift, ja så måtte vi jo indordne os under de betingelser det nu gav med hensyn til at arrangere møder.

Men en fredag aften i foråret havde vi fået kalenderen til at passe, og mødet skulle være. Vi havde først planlagt det som et uforpligtende møde ude i byen, hvor vi bare skulle se hinanden an, men efter mails og telefonsamtaler på stribe, turde vi godt invitere ham hjem til os. Naturligvis stadig helst uforpligtende, men samtidig med en enig forståelse af, at var kemien til stede, så kunne vi godt gå videre allerede ved det første møde. Vi kan sige han kom, han så og han sejrede. Pæn, høflig, veltalende, hyggelig – jeg kunne sætte en masse superlativer på, men fakta er, at han åndeligt lagde mig ned allerede efter 5 minutter.

Og mindre end ½ time efter han var trådt ind af døren, lå vi alle 3 i en stor rodet bunke i vores store seng. Jeg følte mig som i himmerige, med så mange hænder og 2 munde og 2 stive pikke at lege med.

Jeg var nybarberet til dagens anledning, min bedre halvdel var studset pænt og lignende var vores nye ven. Den glatte fisse var mere end han kunne stå for, og han var ikke sen til at give mig den helt store slikketur, mens jeg lå med hovedet i min mands skød og med hans pik i munden. Og dygtig var han, vores nye ven – lad os kalde ham Martin. Selvfølgelig var jeg allerede godt oppe at køre, det var et par dage siden den sidste orgasme, men alligevel – han kunne bare det der med tungen, og jeg bare nød og nød, og efter ganske få minutter efter rystede min krop i en kort, men voldsom orgasme. Både jeg og min mand blev vildt overraskede, for det var vist mere end vi havde turdet håbe på.

Martin var så perfekt i sine fornemmelser, at han fornemmede at han skulle tage det lidt med ro, og han kælede bare stille for mine ben og min numse, og jeg nød det overmåde. Jeg hviskede til min mand: Så er det nu, og 2 min efter lå de 2 dejlige mænd og suttede på hver sin dejlige stive pik, mens jeg sad ved siden af og bare nød synet.

Selvfølgelig stoppede de i tide, for jeg ville mærke dem i mig, og det fik jeg i høj grad lov til. Min mand tog mig bagfra, mens jeg suttede pik på Martin, og senere tog Martin mig godt og grundigt mens jeg igen lå med hovedet i min mand skød. Og han plantede en ordentlig ladning langt oppe i mig. Efter et par dejlige timer fornemmede Martin, at det var tid at takke af, og han sagde pænt farvel og tak, og overlod os til os selv.

Bagefter lå vi længe og bare puttede og snakkede om det der var sket. Det var ikke første gang jeg kunne fortælle om hvordan det var at blive bollet af en fremmed mand, og også denne gang havde det den effekt, at min mand i løbet af 5 minutter lå med et ordentligt jern på.

Så var det der fór en djævel i mig, jeg ville ikke bolle med ham mere den aften. Jeg fortalte ham om hvor dejlig Martins pik var og hvor god han var til at slikke – han havde slikket mig til orgasme 2 gange – og at jeg ikke ville ødelægge den dejlige fornemmelse ved straks at bolle med min mand, så han måtte vente.
Lidt chokket spurgte han – hor længe? Og jeg sagde bare indtil jeg synes.

Sådan blev det så, jeg puttede mig og lod ham ligge med sin stive pik og jeg klemte mig selv lidt på fissen og nød den dejlige tilstand jeg var i, og snart efter sov jeg.

Næste morgen troede han jeg havde glemt det, men han blev klogere – Du kan da bare selv! sagde jeg, og så lå han ved siden af og spillede pik. Jeg lå og kiggede på ham, - med en stor lyst til at hjælpe til – men lod ham selv. Bagefter stod vi op og i badet gav jeg mig selv en orgasme, mens jeg tænkte på Martins tunge mellem mine ben.

Det blev hverdag igen, og vi snakkede ikke rigtig om sex og om Martin, jeg havde stadig den dejlige fornemmelse af hans tunge, og havde i øvrigt haft ham i telefonen, hvor han takkede mig/os for en dejlig oplevelse og erklærede sig villig til at gøre den om igen.

Der gik over en uge før min mand igen fik lov at have sex med mig, og bagefter snakkede vi om det der var sket, og han fortalte mig, at det havde været så vildt – både at se mig og Martin have sex – og se mig få orgasme af en fremmed fyrs tunge, men ikke mindst det at jeg bagefter ikke ville have sex med ham var helt vildt. Han havde gået hele ugen og været vildt liderlig og ventet og spejdet efter ethvert lille tegn til, at jeg måske ville have sex med ham. En tanke og en følelse han aldrig før havde haft eller kendt.

Vi snakkede også om hvornår vi kunne have lyst til at få besøg af Martin igen, ikke om vi kunne have lyst til det, for det var hævet over enhver diskussion, men hvornår. Vi blev enige om, at så snart Martin kunne ville vi gøre det om igen.

2 uger tror jeg der gik. Seancen gentog sig – bortset fra at Martin og jeg var tættere og nød hinanden endnu mere, men min mand var med og suttede Martin og bollede mig. Men det var Martin der gav mig orgasme 2-3 gange igen, med tungen igen og fingrene, han kan noget der.

Bagefter igen diskussion, men ingen sex. Jeg faldt igen i søvn med fornemmelsen af min elsker mellem mine ben, og min mand liggende ved siden af med stiv pik.

Igen gik der over en uge uden sex mellem os. Jeg onanerede tit, med håndbruseren, og min mand lå hver aften og spillede den af inden han sov. Jeg grinede lidt af ham, og sagde, at hvis ikke det var fordi min elsker var så dygtig, så ville jeg nok have behov for at elske med ham, men som det var nu var det udelukket.

De første gange fortalte jeg ikke Martin noget om vores lille spil når han var gået, det kom ligesom ikke ham ved, men en dag ringede han for at aftale noget, og jeg fortalte ham om det. Vi blev enige om, at det kunne vi bruge – og næste gang måtte han slet ikke være med. Det ville vi i hvert fald forsøge.

Martin kom næste gang, jeg havde selvfølgelig ikke sagt noget til min mand. Det startede som det plejer, Martin og jeg kælede – stadig med tøjet på, men der røg en knap nu og da, og vore hænder blev mere og mere nærgående, min mand kom hen for at deltage. Vi lod som ingenting, og han masede mere på. Begyndte at tage på mig, men Martin stoppede pludselig op: Hvorfor kommer du og blander dig? Lad os nu lige være i fred! Der gik 3 sekunder før min mand reagerede, så sagde han undskyld, og trådte et skridt tilbage og stod og kiggede på os. Hvad med at sætte dig hen i den stol imens, så skal vi nok kalde hvis vi skal have hjælp, sagde Martin. Og min mand gjorde som han sagde. Og vi kælede videre og efterhånden begyndte tøjstykkerne at falde. Det var en lidt mærkelig, men også dejlig oplevelse. Martin var så dejlig, han fingre var så ivrige, men samtidig skulede jeg lidt hen til min mand, som bare sad tavs og kiggede. Tag dog dit tøj af mand, så vi kan se om du er liderlig. Martin gik virkelig ind i rollen.

Han tog tøjet af, mens Martin stod bagved mig og kælede for mine bryster og med en stiv pik mod min røv. Vi kiggede begge på min mand, som lidt flov afslørede en gigantisk rejsning. Se skat, din mand er liderlig!

Lidt efter lå vi på sengen og elskede. Han startede med at få en suttetur, og kort efter lå han med ansigtet dybt begravet i min fisse og jeg kunne som sædvanlig kun holde til det ganske få minutter, før jeg rystede og dirrede og nærmest skreg min orgasme ud i rummet. Min mand blev siddende mens han sad og gnubbede sin pik 

Han har før set mig blive bollet af en fremmed, men aldrig på den måde, at han er blevet beordret væk i en situation, hvor han havde forventet at deltage. Jeg var lidt spændt på hvordan det ville udvikle sig, men samtidig vildt ophidset af at have Martin for mig selv og kun tænke på hans og min nydelse. Han bollede mig i missionærstillingen, jeg kunne ikke se min mand imens, men jeg nød det i fulde drag.

Martin holdt sig længe, og vi skiftede stilling flere gange, endte med at jeg sad ovenpå ham og red hans dejlige pik. Jeg kunne nu virkelig se hvordan min mand nærmest sugede synet til sig mens han kørte løs på sin pik med højre hånd.

Jeg fornemmede, at vi nærmede os toppen, jeg gjorde i hvert fald, og Martin stødte mere og mere opad når jeg red. Jeg larmede vist en del, og kunne næsten ikke holde blikket fast, men nåede lige at opdage at min mand sprøjtede ud på gulvet samtidig med at min orgasme rullede vildt gennem mig og kort efter brølede Martin og sprøjtede sin sæd op i min fisse. Jeg klappede helt sammen over min elsker, og lå længe sådan indtil orgasmens kramper fortog sig og jeg fik vejret. Vi kyssede hedt og kiggede hinanden dybt i øjnene. Da jeg rejste mig op så jeg min mand ligge på knæ og tørre klatter op fra gulvet.

Bagefter stod han som om han ville sige noget, men endte med at sætte sig igen, da der ikke var nogen der henvendte sig til ham. Vi kyssede og kælede bare helt væk for omverdenen. Lå længe sådan, og Martin kælede for mine bryster og videre nedad, og kunne ikke holde fingrene fra min drivvåde og overfølsomme fisse, og han tvang mine ben fra hinanden og gik atter løs på min klit. Jeg kunne kun overgive mig og fik atter en kæmpeorgasme mens han dæmpede mine skrig med sin mund. Lige der havde jeg glemt, at vi ikke var alene – det indrømmede jeg bagefter, men da jeg atter blev nærværende, så jeg min mand sidde på sin stol, atter med en stor og stiv pik.

Martin havde rejst sig og var gået på badeværelset. Jeg bare lå og nød. Min mand sagde ingenting.
Martin kom tilbage – begyndte at tage sit tøj på. Det var lækkert skat! – Jeg har altid drømt om at få dig for mig selv. Det er ikke sidste gang vi har taget sådan en tur. Du sidder jo og nyder det – liderlig som du er. Men tro nu ikke du bare skal bolle hende når jeg er gået. I dag er hun min, så du må klare dig selv. Det ved du jo også godt hun helst selv vil. Min mand nikkede bare, jeg sagde ikke noget. Du må gerne spørge om hun vil, men indtil videre må hun kun bolle med dig når jeg har givet lov. Hun kan sende en mail, og hvis jeg synes det er ok, så giver jeg lov, ellers må du nøjes med at spille pik af. Atter nikkede min mand. Jeg kiggede lidt på dem begge. Var det her rendt lidt løbsk? Var det ok? Kunne jeg gennemføre det? Martin sagde høfligt farvel til min mand, og gik ud. Jeg fulgte efter. Mener du det?, spurgte jeg. Ja, selvfølgelig, og jeg er sikker på han nyder det. Lad os bare lege legen.

En masse farvelkys senere gik han, og jeg gik ind til min mand. Han kom hen og kyssede mig. Han var stiv som en træstang. Kælede lidt for mine bryster og blidt for den fisse, han vidste, var meget meget følsom. I var dejlige, sagde han bare. Jeg gik på badeværelset. Da jeg kom tilbage lå han midt på sengen med en stor spermklat på sin mave. Vi grinede lidt Der kan du se, sådan kan det gå. Nu håber jeg ikke du fortryder, men jeg synes det er dejligt at vide, at du går rundt og er liderlig hele tiden. - Jeg synes også det er dejligt, bare du gider kigge på engang imellem når jeg spiller den af. Det lovede jeg naturligvis, og vi puttede os tæt sammen. På en måde begge tilfredsstillede, men på hver sin måde.
SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 101 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.