Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg fik lyst til at skrive til dig om den oplevelse jeg havde forleden aften, Som jeg vist fortalte dig havde M og jeg været en tur i "skoven" i middagspausen, så jeg var godt tændt op.

Kl. ca. 18, da min søn skulle se julekalender på TV gik jeg ind i soveværelset og fandt solen frem, jeg lagde mig på maven, som jeg altid starter med at gøre, solen var dejlig varm, jeg havde tændt den inden jeg tog mit tøj af.

Knap havde jeg lagt mig, før billeder begyndte at dukke op i min fantasi, jeg så mig selv stå bundet, og jeg begyndte at føle nogen af de fornemmelser jeg plejer at føle når jeg virkelig er bundet, en varm indre følelse, som forplanter sig fra hjernen og fra hænder og fødder og ned mellem mine ben, snigende, men umiskendeligt. Det varede vist ikke mange minutter, før en hånd listede sig ind under mig, og lagde sig til rette i den "hule" der var under mit underliv, en finger kunne på den måde lige nå mit aller mest følsomme sted, hvilket var befordrende for videre fantasier. Mens jeg stod bundet, jeg havde i øvrigt bind for øjnene kunne jeg mærke et par hænder løbe rundt på min krop, ivrigt og krævende, smånappende og drillende, min finger lå ikke helt stille, den klemte og trykkede, og roterede lidt, egentlig ligesom udenfor min vilje, dejligt.

Jeg forestillede mig at jeg fik bindet taget af øjnene, og opdagede, at der stod flere fyre, vel en 5 - 6 stk. og så på mig, jeg nød at se på dem. De stod alle med deres pikke i hånden og onanerede. En efter en kom de hen til mig, min fantasi var virkelig levende, de gramsede på min krop med deres frie hånd, mens de lystigt spillede videre, det var virkelig ophidsende at se dem, ikke mindst deres øjne, som afspejlede deres ophidselse. Jeg forestillede mig detaljer i deres udseende, ligegyldige detaljer, som for mig var særdeles ophidsende. På det tidspunkt gik solen ud, og jeg skulle vende mig om på ryggen.

På med beskyttelsesbriller, og mine hænder havde nu bedre muligheder for at lege med min krop, hvad de så absolut også gjorde, jeg spredte benene vidt, og løftede lårene lidt, og samlede fodsålerne, således kunne jeg nu også kærtegne mine lår, hvad jeg nyder meget, min fisse var dyngvåd, og jeg kunne fornemme, at det var af både M's sæd og af mine egne safter, det gjorde ikke fornemmelsen ringere, jeg bearbejdede min klit ivrigt, og fugtede nu og da mine fingre, så fornemmelsen hele tiden var blød og dejlig, pludselig kom jeg i en voldsom og lang orgasme, hele min krop rystede, mine ben dirrede, og klemte hårdt om mine hænder, jeg lå sådan i flere minutter, og var næsten uden bevidsthed.

Efter nogle minutter fortsatte jeg med at kærtegne mig selv, på de måder jeg synes bedst om, og fortsatte mine fantasier, jeg nappede i mine i forvejen ømme brystvorter, og forestillede mig, at det var de fremmede fyre der gjorde det, jeg forestillede mig, at det var en af dem, der sendte en ladning sæd ud over mit underliv, og at han gned det ud over mig og jeg lå og gned de safter ud, som var i min fisse, M's sæd og mine safter, der var stadig temmelig vådt, og hele min mave blev våd, nu og da dyppede jeg en finger, og suttede bagefter på den, forestillede mig, at fyrene en efter en gik hen til mig og spillede den af ud over mig, nogen gange på maven, nogen på brysterne, og mine hænder blev mere og mere ivrige, de kærtegnede min krop, som jeg forestillede mig fyrene gjorde det.

Solen gik ud, men jeg tændte den igen, havde det alt for dejligt til at stå op, og havde lyster til meget mere. Jeg lå igen med fødderne samlede og lårene spredt, fugtede en finger i fissen, og stak den op i min numse, dejligt, jeg nulrede min klit igen, skiftevis med at jeg æltede mine bryster og nappede i mine vorter, forestillede mig smurt ind i sæd over hele kroppen, den sidste fyr kom hen til mig, stillede sig på en stol foran mig, beordrede mig til at åbne munden, han stak sin meget store pik ind i munden på mig, og jeg suttede på livet løs på min egen finger, mens den anden "kneppede" mig bagi, det var lige før igen, fyren stod foran mig og spillede sin pik, den var stor, og jeg følte mig sikker på, at hans ladning ville være enorm. Min finger løb ned til min klit, som nu var hævet og meget følsom, jeg gnubbede og gned, og da fyren foran mig skød sin ladning ud i min åbne mund og over mit ansigt kom jeg igen i en voldsom rullende orgasme, som jeg forlængede med fingeren bagi, hver gang jeg bevægede den gennemrystedes min krop af nye orgasme rystelser. Sådan lå jeg længe, og forestillede mig selv set udefra med sæd over hele kroppen og i ansigt og mund. Jeg måtte stå op, og så, at kl. nu var 19.35, en dejlig lang seance, som virkelig havde berøvet mig al fornemmelse for tid og sted.
SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 22 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.