Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

En periode i foråret chattede jeg ret meget i min arbejdstid. Efter sådan en dag med en del fræk chatten fik jeg alle tiders ide, da jeg en aften lå og solede mig, og samtidig lå og kælede for min våde fisse. Jeg havde nok tænkt på det før, men aldrig tænkt tanken til ende. Jeg ville prøve en rigtig stor pik. Ikke bare sådan en i velvoksen størrelse, sådan en har min mand, men en rigtig møbelbanker, som man ikke udsættes for hver dag. Jeg ved selvfølgelig fra diverse forsøg med dildoer og andet hvad jeg kan kapere, men jeg var ret sikker på, at en rigtig ægte kæmpekæp ville få mine safter til at drive så rigeligt og min skede til at udvide sig til det enorme, så hvorfor ikke prøve.

Næste dag søgte jeg på chatten efter en fyr med et kæmpejern, jeg loggede mig på som "Q sgr kæmpep.." og der var ret hurtigt flere fyre som reagerede. Langt de fleste af nysgerrighed og nogle der troede at 18 cm. er kolossalt. Der var dog osse seriøse emner ind imellem, som kunne præstere både 22 og helt op til 27 cm. Jeg gøs af spænding, men fortsatte dog min søgning, der var osse andre ting jeg ville have opfyldt, det skulle kunne foregå hos ham, og det skulle være samme eftermiddag.

SEX I DAG?

Lidt over middag loggede en fyr på, som straks vakte min interesse, han påstod at have 26 cm. Han var selv 28 år gammel, boede alene, og havde det lidt svært med piger, delvis på grund af køllen. Han virkede meget genert og reserveret, og troede langt hen af vejen, at jeg tog pis på ham, hvad jeg absolut ikke gjorde.

Vi chattede længe, og fandt frem til, at vi kunne mødes kl. 15.30 samme eftermiddag, hos ham på Østerbro. Det var fint, lige efter arbejdstid, og ikke længere end jeg kunne cykle både ud og hjem (håbede jeg da).

Efter en del chat ringede jeg ham op på telefon, og vi snakkede lidt videre, han virkede reel og rar, og mit indtryk af ham fra første færd blev bekræftet.

Vi aftalte tidspunktet, og at han inden jeg kom skulle gå i bad og kun være iført badekåbe, jeg ville til gengæld komme trusseløs og i nederdel og strømper, hvilket ophidsede ham meget. Det første der skulle ske var at jeg skulle se "dyret" og levede det ikke op til forventningerne ville jeg gå igen med det samme, det accepterede han, hvilket overbeviste mig om, at størrelsen sikkert var OK.

Jeg tog lidt tidligt fri fra jobbet, cyklede ud på Østerbro, fandt adressen, og gik hen på et nærliggende værtshus for at afvente at klokken blev 15.30. Mens jeg ventede drak jeg en øl og en lille skarp, for jeg var alligevel lidt nervøs ved situationen, man kunne jo aldrig vide hvem man gik ind til, men jeg havde lagt en seddel på mit skrivebord med såvel adresse som telefonnummeret, så min mand kunne finde ud af hvor jeg var hvis klokken blev alt for mange, jeg havde nemlig ringet til ham og i dulgte vendinger fortalt ham, at jeg skulle til et møde ude i byen, og nok ikke kom hjem til spisetid, men han skulle nok høre nærmere når jeg kom hjem. Han lød ganske tilfreds og spurgte om han skulle hente mig, så kunne jeg bare ringe.

2 minutter over halv fire ringede jeg på dørtelefonen ved opgangen, Lars præsenterede sig og lukkede mig ind i opgangen, jeg spurtede op på tredje sal, hvor han stod og holdt døren på klem. Han åbnede mere idet jeg kom op, og jeg gik ind i lejligheden.

Vi kiggede på hinanden, han var i morgenkåbe, som nåede til knæene, men på vejen nedad stod den ud i en bule, jeg var allerede nysgerrig. Han kiggede på mig og sagde at han havde overholdt sin del af aftalen, om jeg osse havde overholdt min. Jeg nikkede, for jeg havde taget mine trusser i tasken allerede inden jeg tog inde fra jobbet, og havde både cyklet uden og været på værtshus. Ret fræk tanke egentlig.

Vi gik ind i en lille stue, hvor der var mere lys, og jeg fik et bedre kik på Lars. Han virkede yngre end de 28 år, og jeg var lidt spændt på hvad han tænkte om mig, som jo er fyldt de 40 for flere år siden. Han har en lidt ranglet, ikke speciel stor fyr, med karseklippet hår og lidt for mange kilo hist og her, ikke noget under at kvindekønnet ikke ligefrem flokkes om ham. Men det var jo ikke det generelle udseende jeg var interesseret i, så jeg bad ham vise mig varen.

Jeg troede næppe mine egne øjne, kæppen var bestemt ikke i fuld størrelse, det fremgik af måden den hang på, men den var enorm, både tyk og ikke mindst lang, jeg tror jeg tabte både næse og mund, og fik straks lyst til osse at mærke på køllen, men jeg syndede mig lidt, for jeg var klar over, at her skulle mere end almindelig kæleri til at gøre min fisse klar til kæmpekølle.

Jeg nikkede imponeret, og fulgte trop med at løfte skørtet, så Lars kunne se, at det ikke var rent pjat, når jeg sagde at jeg ville komme uden trusser, han måtte da gerne se det osse.

Han mumlede at den var dejlig at se på, glat og fugtig, og spurgte om han måtte mærke, han havde aldrig før rørt ved en glatbarberet fisse, og naturligvis måtte han det, hellere end gerne.

Han kom langsomt hen imod mig, mens jeg udfordrende skød underlivet frem imod ham, han vendte sig ligesom med siden til mig, og lod håndfladen glide ned af min mave og hvælve sig om mit skød. Han fik våde fingre. Jeg kunne samtidig se ned på hans manddom, og se at det havde han bestemt ikke noget imod, krabaten begyndte så småt at røre på sig, og den indtog, ikke mindst nu hvor den var tættere på, enorme dimensioner. Jeg lod en hånd dumpe ned og kælede for hans nosser, og lod den glide og glide og glide, ja jeg troede ingen ende det ville få op af skaftet, og tilbage igen, jeg var åndeløs af ophidselse, da han med sine fingre trængte mine skamlæber lidt til side, kunne jeg mærke væde løbe ud over hans fingre og ned ad mine lår.

Jeg krængede morgenkåben af ham, og begyndte at knappe min bluse op, nu ville jeg mærke ham. Han hjalp forsigtigt til, men bad mig beholde strømperne på, hvad jeg naturligvis gjorde, han førte mig ind i det tilstødende værelse, han soveværelse, hvor der stod en ganske almindelig boksmadras på vel 120 ud fra den ene væg, her ville jeg have nydt en kæmpeseng, men denne måtte gøre det.

Jeg lagde mig på ryggen, og spredte benene, nu var det op til ham, han spurgte hele tiden om han måtte dit og måtte dat, og jeg fortalte ham blidt, at selvfølgelig måtte han det, var der noget jeg ikke villa acceptere skulle jeg nok sige til. Det blødte ham lidt op, og han smed sig mellem mine ben og begyndte at slikke mig. Han var bestemt ikke ueffen, og at han samtidig lå og kælede for mine bryster var enormt dejligt, men der var det problem, at jeg hverken kunne nå eller se hans kæp, og det var jo det jeg var kommet for.

Lidt senere fik jeg ham væltet om på ryggen, og jeg lagde mig hen over ham, så han kunne slikke hvis han ville, men jeg havde foran mig nu det største mandslem jeg nogensinde havde set i levende live, og den var stiv og strunk, og præsenterede et hoved på større end en golfkugle, helt blåviolet og meget spændt. Jeg bøjede mig ned over den, skønt jeg næppe troede jeg kunne gabe over den. Jeg lod tungen glide langsomt frem og tilbage over hovedet, hvilket resulterede i et par enorme ryk i krabaten, han løftede hovedet, og borede tungen op i mig, jeg lod mig glide længere tilbage og på det nærmeste satte mig på hans ansigt, han brummede af fryd, kunne vel ikke andet i den situation.

Jeg kunne snildt holde om den med begge hænder, og der var stadig et stort stykke udenfor hænderne, jeg masserede den let med hænderne, og gabte over den, det gik, jeg kunne have hovedet i munden, men desværre ikke mundkneppe ham, som jeg er så vild med, dertil var den simpelthen for stor, men fornemmelsen af det enorme hoved i min mund, og det kolossale skaft mellem mine hænder gjorde mig helt vanvittig af ophidselse, jeg roterede mit underliv rundt om på hans ansigt, og bad til at han blev ved med at kunne ånde, for jeg havde bestemt ikke lyst til at flytte mig lige med det første, men han kunne tilsyneladende lide behandlingen, for han slikkede løs i både min fisse og min røv som havde han aldrig bestilt andet, hans tunge var dejlig og varm, og han forstod bestemt at bruge den. Jeg suttede og slikkede hans kæmpepik det bedste jeg kunne, lange slik op og ned af skaftet, og tungeleg på spidsen, jeg har sjældent nydt en pik så meget. Lod den danse mod mine brystvorter, som naturligvis strittede som aldrig før. Jeg svævede i en tilstand der langsomt nærmede sig orgasmens tinde, men i sidste øjeblik stoppede jeg, jeg ville mærke ham inde i mig, og det skulle være nu.

Nydende de sidste berøringer af hans tunge løftede jeg mig langsomt af hans ansigt, men uden at slippe mit legetøj fik jeg mig placeret i sengen, og nærmest skubbede Lars ud, han forstod dog hentydningen, og knælede mellem mine vidt spredte ben.

Få sex i dag

Nu må du sige til hvis det gør ondt, sagde han stille. Kom nu bare med den, vrissede jeg utålmodig, og trak ham nærmere, han lagde den ved indgangen, og jeg lukkede op med begge hænder. Kom så, kom nu, knep mig så med din kæmpepik, ordene væltede ud af mig, og han stødte langsomt men sikker til, og pikken trængte sig langsomt og stramt indenfor, selv jeg var ved at tro at dette var en umulig opgave, den var virkelig kæmpestor. Jeg bøjede benene lidt, og det gav mere plads, hovedet trængte ind, med en følelse, som jeg kun sjældent har oplevet, vidunderlige strømme bølgede sig gennem min krop, og jeg kunne ligefrem mærke hvordan mit underliv langsom åbnede sig for den velkomne gæst. Et stykke inde trak han sig lidt tilbage, jeg åbnede øjnene og kiggede op i hans dels måbende og dels ophidsede ansigt. Mere stønnede jeg, og atter lod han krabaten glide ind, denne gang lidt hårdere, og den langsomme indtrængen fortsatte. Stadig dirrende af ophidselse lagde jeg hænderne på hans ryg, og pressede til, han forstod mig, og klemte hårdere, vidunderligt, smertefuldt og totalt udspilende fornemmede jeg mit skød, og stadig grådigt åd jeg cm efter cm af kolossen.

Så langsomt gik det, at han ind imellem trak sig lidt tilbage og stemte imod igen, hvilket gav forventninger om hvad der ville vente mig, når han virkelig kneppede mig, men først skulle den i bund.

Ved fælles hjælp lykkedes det osse, og da den var nok 2/3 inde gav jeg tegn til at nu skulle han begynde at kneppe mig. Han forstod, og trak sig langsomt ud og lidt hurtigere ind, helt i bund hver gang, og enhver kvinde ved, at hvis hun ikke er vildt ophidset føles den banken på livmoderen ikke specielt behageligt, men i denne situation var jeg langt hinsides den slags småting, jeg hev ham hårdt imod mig, og rykkede længere og længere opad i sengen for hvert stød, tilsidst kunne jeg ikke komme længere, havde hovedet imod hovedgærdet, og blev spiddet på hans kæmpefallos ved hver indtrængen. Jeg var vild af ophidselse, og vidste at det betød at min kusse ville udvide sig til det nødvendige, bare han blev ved.

Og det gjorde han, jeg var næsten bevidstløs, da jeg pludselig mærkede ham trænge vildt op i mig, og begynde at udstøde stønnende lyde, han var over det punkt hvor han var forsigtig, og med et brøl løftede jeg knæene højere op, og følte ham trænge nærmest op i min livmoder og helt i bund, hans nosser klaskede mod min røv. Ganske få minutter efter brølede han, og jeg kunne mærke hans sæd sprøjte mig langt langt op i mit indre, han lå helt stille, og jeg svævede længe på grænsen til en vild orgasme, men den udeblev, jeg koncentrerede mig om at fornemme min vidt udspilede tilstand, den var vidunderlig.

Jeg lå længe og nød den fornemmelse, og mærkede at den trods alt blev en smule slappere og nok osse mindre, langsomt trak han sig ud, og kiggede på mig, jeg bare lå og kiggede tilbage, mens jeg strøg mig selv over brysterne, jeg var jo stadig vildt ophidset, og håbede virkelig, at han kunne mandes op til endnu en rejsning. Han lagde hovedet på mit bryst og sukkede dybt, fortalte at jeg var den første kvinde som han virkelig havde kunnet bolle, andre havde enten nøjedes med at sutte eller spille den af på ham, og enkelte havde han formået at trænge ganske lidt ind i, så han var vildt imponeret og meget meget glad.

Han spurgte om det havde været godt, og uerfaren som han var fortalte jeg ham, at det havde været en fantastisk oplevelse, men at jeg endnu ikke var kommet, så jeg var stadig enormt liderlig, han ville slikke mig til en orgasme, men jeg sagde, at jeg hellere ville have at han fik kalorius op at stå igen, for så ville jeg ride ham, så skulle jeg nok komme, og det var den form for orgasme jeg gerne ville have.

Han gav sig til at kæle og sutte mine bryster, og jeg begyndte forsigtigt at lege med hans lidt slatne pølse, tilsyneladende kunne han lide det, han spurgte mig om jeg ville kæle for mig selv, og jeg satte mig på hans brystkasse og gav mig til at lege med min lille tap, mens han med store runde øjne så til.

Langsomt men sikkert begyndte hans pik igen at rejse sig. Jeg kunne efterhånden slet ikke stoppe, og måtte begå vold mod mig selv for ikke at komme foran ham, det var dejligt at kæle for min næsten ømme fisse, og endnu mere dejligt at se knægtens blik, som nærmest var klistret til min fisse.

Det varede ikke mange minutter før kæmpekæppen igen stod flot og strunk, og jeg var helt vild af at kæle og nusse mig selv. Jeg rykkede mig selv baglæns, så kalorius, som nu stod stiv op af hans mave igen berørte mine skamlæber, det kildede igen helt vildt, og jeg flyttede mig lidt frem og tilbage. Jeg rykkede længere baglæns endnu, og sad nu på hans lår, og pikken stod nu bankende op af min mave, den kunne i den stilling ligge mellem mine bryster. Jeg lod en dråbe spyt falde på spidsen, gned det rundt, og løftede mig op. Jeg måtte stå på knæene, og allerede da var det meste af hovedet indenfor, jeg lod mig glide frem og tilbage, og mærkede pikken bevæge sig i mig, jeg kunne på den måde dirigere den længere og længere ind, ved langsomt at rykke længere tilbage. Men det var ikke nok, jeg ville igen mærke hele dyret, og jeg ændrede stilling, stod med et ben på hver side af ham, bøjede mig tilbage, og med hjælp af hans hænder under min røv kunne jeg hæve og sænke mig.

Det tog ikke nær så lang tid denne gang, jeg kunne selv styre, og både hans og mine safter kunne smøre, igen 2/3 inde, og den var ligesom i bund, jeg vippede lidt på den, og pressede den mod min livmoder, jeg slap nu alle tøjler, og lod mig vildt dumpe ned på pikken, og pludselig lykkedes det igen, den gik i til roden, og jeg sad som spiddet, Lars lå med store øjne og betragtede mit garanteret vildt forvredne ansigt. Jeg hoppede op og ned på kødpælen, og pludselig mærkede jeg den kendte fornemmelse, rullende bølger som en elektrisk strøm for gennem min krop og op til min hjerne, jeg klappede fuldstændig sammen, da orgasmen ramte mig, og lå stille ned over Lars, som sikkert var bange for der var sket mig noget ondt. Langsomt, meget langsomt kom jeg tilbage til en slags virkelighed igen, og jeg rejste overkroppen, jeg var jo stadig spiddet, og bare fornemmelsen gjorde at orgasmen vendte tilbage, jeg brølede som en gal tyr, og vred mig vildt og næsten i ekstase, sjældent oplever jeg den følelse, at orgasmerne vrimler ind over mig og aldrig får ende, den ene afløser den anden, og jeg sanser nærmest slet ikke omgivelser eller andet en den fantastiske fornemmelse af at have en kæmpepik i sin fulde længde inde i sin krop.

Jeg tror der gik mere end 5 minutter inden jeg bare nogenlunde havde styr på mig selv igen, jeg vidste nu, at jeg var så åben og udvidet, at jeg kunne klare at blive virkelig gennembollet af Lars enorme våben, og han skulle selvfølgelig have lov igen. Jeg trak mig langsomt af hans pik, og anbragte mig på knæ ved siden af sengen, overkoppen vandret på madrassen, og bagdelen strittende lige ud. Lars anbragte sig på en pude bag mig, og højden passede. Hans pik stod stadig voldsomt, og denne gang var han ikke længere så forsigtig. Ind med hovedet, og så kørte han ellers på. Det begyndte igen, da han trængte sig helt i bund, og jeg kunne mærke hans nosser mod min røv. Jeg brølede og dirrede, og hele kroppen vred sig under ham mens han bare kneppede løs som en viril hanhund. Nød det jovist, men kan dårligt erindre hverken hvor længe eller hvad der skete ind imellem, men i hvert faldt fik jeg for anden gang hele Lars´s ladning skudt 26 cm op i mit underliv.

Vi var begge helt færdige, jeg skulle tisse men kunne næsten ikke gå ud på toilettet, en times tid lå vi og småsnakkede, mens jeg hele tiden havde hans ind imellem slatne pik i min hånd.

Lars ville vide hvad jeg ville sige til min mand når jeg kom hjem, og som sandt var sagde jeg, at jeg ville fortælle ham hvor dejligt det havde været, og at jeg ville lade ham mærke hvor udspilet jeg var, og at han sikkert ville slikke mig til en orgasme for ligesom at få del i festen på den måde. Så ville vi sikkert bolle ellers jeg ville sutte den af på ham.

Lars var vild forundret over det, og sagde at han ville blive jaloux hvis det havde været ham, det gjorde John nu nok osse på en eller anden måde, men han fik for første gang lov at stikke hele hånden op i mig den aften, og hans spørgsmål ville ingen ende tage. Han tog vores dobbeltdildo og udmålte 26 cm og var ligeså imponeret som jeg stadig er hver gang jeg ser på en 30 cm lineal, men jeg skal hilse og sige, at det blev en dejlig nat.

Ps. Jeg opgav at cykle hjem og ringede efter John.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 207 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.