Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det er sgu lidt underligt,at den knægt, der har betjent mig flest gange ved kassen i supermarkedet gennem et år, også er den knægt, jeg havde hed sex med for to uger siden.

Planen var egentlig, at jeg skulle på stranden,så jeg går og pakker nogle småting ned da min telefon vibrer. Så det en annonym profil på Grindr, som spørger om jeg søgte noget?
Han var i nærheden. Vi udvekslede billeder og han blev ret tændt på min krop. Han spurgte om jeg ville se face billeder, men det var jeg ligeglad med, jeg var tændt og så slap jeg for cykelturen til stranden. Det kun 1500 m herfra,men i den her hedebølge glem det. Eneste grund var at jage på stranden og nu kom det til min hoveddør.

SEX I DAG?

Han fik min adresse og 5 minutter efter stod han ved min hoveddør.

Jeg åbnede døren og lod ham komme ind, men da jeg lukkede døren og så ham blev jeg sgu paf.
I et splitsekund stod jeg og overvejede mine muligheder og i samme splitsekund kunne jeg da osse se på ham, at det,at vi på sin måde kender hinanden var han heller ikke tryg ved.
Jeg tænkte fuck det og gik på knæ foran hans sorte shorts. Jeg hev ned i dem og frem sprang en glatbarberet pik , den var lidt tyk omkring 16-17 cm. Det gibbede i ham, da jeg tog ham i munden. En lind strøm af sved perler dryppede fra hans nedadvendte blik i mit ansigt. Måske en kombination af varme/liderlighed og chok.
Men han smagte godt. Der kom lidt præsperm. Han mistede lidt balancen, så jeg førte ham op ovenpå.Tændte ventilationen og gav ham noget koldt at drikke...Han skælvede lidt da han tog glasset og jeg gik på knæ igen og slikkede hans glatte nosser samtidig med jeg holdte om hans glatte min faste balder.

Jeg trak tøjet af ham og vi gik ind i sengen. Jeg vendte ham om på maven og gik i dybden med min tunge i hans drengerøv....det gippede i hele hans krop da min tunge gled i cirkler omkring hans anus og gik i dybden...
Det lå måske i hans kort, at jeg ville kneppe ham han vred sig tilstrækkeligt mange gange og strittede med numsen. Så vendte ham om på ryggen igen og tog mig kærligt af hans underliv og lettere markeret torso.Hans pik var ret så hård, så uden så meget kny satte jeg mig overskrævs på ham...Han mumlede noget om han kun var passiv og jeg tænkte Fuck det....min røv var så våd af liderlighed og varme så glidecreme var ligemeget. Han føltes rigtig dejlig at få op...det kom vist ose lidt bag på ham selv, men inden længe havde jeg hans læber rundt om mine brystvorter og hans hænder om min røv...vi skiftede stilling til doggy, hvor han hoppede op i seng og hamrede sin pik op i min røv...klemte min røv muskler om hans pik og han kom under højlydt udbrud og kæmpe spermsprøjt dybt op i mig.

Han røg ned ved siden af mig og jeg kollapsede ned i madrassen. Jeg kunne mærke at hans DNA sivede mellem mine ben...vi lå et par minutter uden at sige noget før jeg spurgte om han ville have et skyl...det var han taknemmelig for. Fandt håndklæde frem og mens han var i bad hev jeg lagnet af sengen...det var gennemvædet...åbnede vinduet og lagde et nyt på. Han var stadig under bruseren da jeg kom derud...jeg gik under bruseren og talte til ham, men svarede ikke. Da jeg kom ud var han væk. Osse hans profil var slettet.

Oh well...men to dage efter var jeg i supermarkedet, hvor han arbejder, vil ikke sige jeg ledte bevidst efter ham, fordi jeg havde min bedste ven med, vi skulle grille og Hverken Rema 1000 eller Aldi havde det vi søgte og Lidl er kedelig i forvejen. Så mens han gik ned til diskene med kød stod jeg i frugt og grønt. Da jeg så ham komme forbi mig og gå hen til øl og vin afdelingen. Jeg tog min kurv med peberfrugter og asparges og gik efter. Han så mig og stak i løb mod personalets varedepot.

Tja....gik tilbage til min bedste ven og vi gik mod kassen. Da vi kom hjem til ham fortalte jeg dele , mens vi stod og lavede mad. Han lagde armen omkring og trak mig ind til sig,vi stod og kyssede lidt før vi grillede videre. Efter opvasken delte vi en vin og vi lagde os på hans seng og suttede hinanden til udløsning, derefter tog jeg hjem til min mand. I sidste ende er det jo ikke mit problem, at han ikke kan se mig i øjnene igen. Så må han finde sig et andet job. For jeg bliver ved med at handle der.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 17 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.