Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg vidste at det skulle gå stærkt. Han skulle på aftenarbejde, og jeg selv skulle tidligt op næste dag, så jeg var godt klar over at det ville blive rimelig meget lige på. Men jeg var ligeglad. Jeg havde lyst til ham. Vidste at han kunne give mig lige hvad jeg ville have, lige som jeg ville have det og i den mængde jeg sådan trængte til det.

Hanvde skyndt mig til træning efter arbejde og hjem fra træning, og havde lige fået ryddet lidt op, da det ringede på døren. Først da jeg så ham stå der, gik det op for mig hvor meget jeg trængte til ham. Shit, hvor jeg trængte til ham.

SEX I DAG?

Han kom ind og vi gav hånden. Han hængte jakken, mens jeg begyndte at stile mod stuen, regnede med at vi skulle have en kop kaffe at starte på. Men jeg tog fejl. Han gik direkte ind i værelset og jeg fulgte efter.

Jeg nåede lige gennem døren til værelset, da han vendte sig om og allerede stod med ståpik ud gennem bukserne... en flot, stor og klar ståpik. Han havde vist også glædet sig til at se mig.

"Er det okay?", spurgte han, mens han smilede til mig. Og ja, det var faktisk rigtig okay - mere endn okay. Han begyndte at trække blusen over hovedet og jeg fik hentet kondomer og glidecreme frem, mens jeg selv smed blusen og fik åbnet bukserne. Synet af hans stror kneppeklare lem, havdet givet mig omgående jern på, og det føltes fantastisk at få hånden ned og fat om lemmet.

Da jeg vender mig om, gildecreme og kondomerne i hænderne, har han allerede fået resten af tøjet af og og sidder på sengekanten med pikken i hånden. Jeg går over til ham og lægger remedierne fra mig, og i det jeg retter mig op, trækker han mine bukser ned om røven på mig og tager om min pik.

Åh, hvor er det lækkert. Så lækkert at se den fyr man tænder på sidde og spille både sin egen og min pik. Han lænede sig frem, og jeg kunne mærke hans tunge på mine nosser, før jeg mærkede at han sugede dem ind mellem sine læber. Jeg troede seriøst at jeg skulle komme lige der. Verden omkring mig blev helt fremmed for mig.

Han trak mig ned på sengen ved siden af sig, og med en hånd om min pik og sin totalt pirrende tunge legedende med min pung og op ad skaftet, fik han krænget mine bukser helt af mig. Han trak benet tættest på ham ind over sit eget ben, så det kørte mod hans varme pik, før han lagde sig tilbage på sengen, og jeg gjorde ligeså.

Vi rykkede ind på sengen, og da jeg benyttede chancen til at få fat i et kondom og lægge mig med hovedet ud for hans pik. Mens jeg rullede kondomet på ham, begyndte han igen at lege med min pik og lade sin tunge og sine læber lege med mine nosser. Men jeg ville ikke lege, jeg ville mærke hans pik; mærke den veje tungt i min hånd, før jeg lukkede læberne om den og lod den glide ind i min mund.

Det var så lækker at mærke en varm, dejlig pik i min mund. Det gjorde mig så dejlig fræk til mode. Jeg ville bare have den pik. Jeg åbnede min mun lidt mere og lod han glide længere ned... længere ned... så meget jeg kunne uden at kvæles... jeg kunne høre at han stønnede og spillede min pik hårdere og hurtigere. Jeg trak mig langsomt fra hans savldrivende pik, og en dyb vejrtrækning, før jeg igen satte læberne mod glansen og igen lod pikken glide så langt og så dybt som jeg kunne tage den.

Han stønnede igen og slap min pik. Lagde sig tilbage og nød hvad jeg gjorde for ham og ved ham. Langsomt trak jeg mig væk igen. Satte mig op på knæ ved siden af ham, skilte igen læberne let og tog pikken i munden. Men jeg nåede slet ikke så lang som før denne gang. jeg mærkede pludselig hans store hånd på mit baghoved, hvor han let tykkede mig hoved ned, mens hans underliv stød sig op og han stødte pikken ind i min mund... sådan en frækkert! Han stønnede og stødte igen. Hans kæmpe pik kneppede min mund - og jeg nød det i fulde drag.

Jeg kunne mærke hans hånd rumsterede på sengen, bag mig, da jeg mærkede noget koldt og hård mod min røv, blev jeg klar over at han havde fundet glidecremen og at to fingre nu var på vej op i mig. Jeg løftede mine balder let, og lader ham komme til... mærkede ham i både mund og røv; der var kun et at gøre. Jeg fik fat om min pik og spillede den i takt med at hans fingre dunkede op i mig, og gjorde mig klar til at tage hans store pik bagi.

Der gik heller ikke længe, før han trak sin pik ud af min mund og fik mig op på hænder og knæ. Han sad bag mig. Hans to fingre var blevet til tre og jeg kunne mærke, hvordan han arbedede dem rundt i min røv. Jeg begyndte at vrikke med røven og presse den mod hans fingre. Han måtte da forstå, hvor meget jeg havde lyst til at mærke ham oppe i mig nu...?

Og jeg tror at han forstod. Tror at han spillede på det, da han trak sine fingre ud af mig og sagde at jeg skulle lægge mig på ryggen. Jeg gjorde som han sagde, lagde mig op ryggen. Han tog fat om nmine ankler og drejede mig ryndt, mens han rejste sig og stillede sig ved siden af sengen. Hvad var det dog han ville?

"Jeg vil se dig lege med dig selv. Leg med dig selv, som du leger, når du tænker på mig og vores møder".

Øh... Jeg blev helt rød i kinderne, mens jeg langsomt fik fat om min pik igen. Og langsomt spillede jeg den. "Nej, kom nu! Leg med dig selv!", sagde ahn og grinede, og jeg veidste hvad han mente. Han ville se mig ikke bare spille pik, mens e mig ligge med fingrene oppe i mig selv. "Din Sikd!", sagde jeg og lo... Men han var så fræk, som han stod der med et fast greb om mine ankler, om med en stor pik stittnde lige ud mod mig. Jeg suttede på to fingre inden jeg langsomt krængede dem op i min egen røv, de var godt udspilet efter hans behandling.

Han smilede skæmsk til mig, strakte mit ene ben og dok sin pik gnide mod det. Frække satan... Jeg lukkede øjnene og prøvede at bare nyde følelsen af den varme pik, der strøg mod mig, mens jeg lå og spillede langsomt og fast, og kælede for min egen sultne røv.

Pludselig kan jeg mærke at han trækker mine ben længere ud til siden. Og da jeg åbnede øjnene kunne jeg se ham læne sig ind over mig. Jeg rev mine fingre fra min røv, da jeg mærkede hans pik styge mod dem, og knap var de væk, før hans lem tog dres plads.

Mine øjne lukkedes igen, respons på nydelsen det var at mærke hans varme i mig. Han slap mine ankler, skubbede mig længere ind på sengen, så han selv kunne komme på knæ på hanten, og han kunne glide længe op i mig... Åh... Dejligt...

Han tog om mine lår og holder dem fra hinanden, mens han langsomt skubbede sit underliv frem og pikken ind. Jeg stønnede. Stor pik, stærk mand...

Jeg kunne ikke gøre for det... Kunne ikke holde tilbage.... Min sperm skød hårdt ud over min mave og min brystkasse. Det var for vildt... Jeg åbnede øjene, så lidt skamfuldt på ham. Men jeg kunne se at det kun tændte ham endnu mere at se mig miste grebet om mig selv i nydelse.... Han tog hårdere fat og kneppede mig hurtigere... Han stødte dybere...

Jeg lukkede mine øjne og nød han piks bevægelser ind og ud af mig.... Årh, hvor dejligt... Han fyldte mig så dejligt ud...

Nu tog han fat om mine hofter og løvtede min røv fri af madrassen og hamrede pikken op i mig... Igen... Igen... Jeg spærrede øjenene op og så hans ansigt forvredeti liderlighed... Med et prust åbnede han øjenen og lod mig glide af han hænder ned i sengen igen.

UUUhhmmm, han var altså bare en dejlig mand! Jeg smilede til ham, spurgte om det var godt. Han så ned på mig og smilede skævt. "Jeg kom altså ikke. Men det er satme hårdt,d et her.... Du er jo umættelig!".

Nåeh, det mente jeg nu ikke selv at jeg var, men var da ikke ligefrem ked af at han åbenbart havde mere at give. "Så lad dog mig gøre arbejdet.", foreslog jeg ham, mens jeg lo.

Det var han med på - iige med det samme. Han lå lynhurtigt ved siden af mig i senge og hans pik stod ret op i luften - stadig fuld af liv og dejlige safter.

Jeg vippede han ben ud oaver sengekanten, stog ud af sengen og vendte ryggen til ham. Nu blev han klar over hvad jeg ville, og han tog fat om min røv og trak mig vejledende ind mellemhans spredte ben. Jeg kunne mærke hans varme pik under mig, rakte bagud og fik fat om den. Utrolig så varm den var.

Jeg lukkede endnu egnang gn mine øjne, da jeg satte mig tilbage og mærkede ham mod min røv. Kunne ikke holde et støn tilbage, da jeg langsomt gled ned over pikken. Igen.... igen... inge... Han holdt mig om hofterne og hjalp mig op og ned på skaftet... igen... igen... igen...

Jeg kunne selvfølgelig ikke se ham, siddende back to front på hans pik, men jeg kunne høre ham. Kunne høre ham stønne tungere og tungere... Var han ved at komme? Skule jeg have hans varme sperm op i mig?

Nej, det skulle jeg ikke... Han skubbede mig hårdt væk, så jeg landede på knæ på gulvet mellem hans ben. Jeg vendte mig og så ham skrælle kondomet af, mens han rejste sig over mig. Og med pikken ud for mit ansigt, slipper han kontrollen og lader sine varme safter pumpe ud i mit ansigt, hvor det føles brændende mod min varme hud. Han stønnede tungt og voldsomt, og pikken belv ved at sende sine kaskader af sperm ud over mig.

Jeg kunne mærke at jeg kommer igen... havde ikke selv opdaget at dnen var klar, men kan nu mærke den pumpe var sæd ud... ogesom jeg kan mærke hans varme sperm drive ned over mit ansigt og mit bryst.

Jeg tørrede han sperm vræk fra øjnene, så jeg kunne se ham gnide de sidste dråber ud af sin pik, og siddende på gulvet, malker jeg også min egen pik tom.

Der er stilhed lidt.

Så går han ud på toilettet, kommer tilbage med rullen med toiletpapir. Han tørrer mit ansigt, før han giver mig et stort stykke at tørre pik af i. Og så tog han til sig selv.

Han lagde sig på sengen. jeg lagde mig op ved siden af ham.

Han lå og strøg mig over balderne med en dejlig varm hånd. Og jeg lå og nød synet af hans krop.

Lidt efer rejste han sig og begyndte at tage tøj på. Ikke noget i det - han skulle jo på arbejde. Verden og dens realiteter blev så småt klare for mig igen. "Bliv du bare liggende.", sagde han da han tådte ned i skoene, og jeg gjorde tilløb til at rejse mig. "Der er jo ingen grund til at du står op. Men du sylder mig en tjeneste".

jeg så overrasket og undrende op på ham. "Kom du ikke to gange? Jeg kom kun en! Det regnskab skal vi altså have gjor op ved lejlighed. Gerne inden alt for længe, ikke?"

Jeg smilede og til ham: "Jo, gerne inden alt for længe, tak".

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.