Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Tom nød sin nye tilværelse som midtpunkt for modne kvinders begær. Al den omsorg den affødte. En omsorg, han ikke var vant til hjemmefra, med en enlig fortravlet mor og tre små søstre skrigende omkring sig.

Han nød at få slukket hans unge lidenskaber. Ikke som andre på hans alder eller lige derover, ved at kigge i mandeblade og onanere ud fra deres fantasier. Nej for Tom var det virkelighed.

SEX I DAG?

Og så måtte han nok erkende Maries ord om, at han var babsoman. Han elskede store bryster, store røve, og bløde saftige lår. Alt det, som man finder så rigeligt af, blandt modne kvinder. Og kvinderne kaldte ham mand, så nu var han en rigtig mand. Han nød sin nyvundne status. Han kiggede over på Marie der sad og kørte. Så hendes frodige skikkelse, de store patter, hendes bløde lår, der blev åbenbaret i takt med hun kørte. Han så hendes velplejede ladylook, hendes røde mund.

Hun vendte sig mod ham, og spurgte om det havde været rart sammen med fru Høglund. Tom nikkede og sagde, at det havde været meget rart. Marie spurgte om hun havde større babser end Marie selv havde. Det vidste Tom sådan set ikke. Så tilskyndede hun ham til, at prøve med hånden på hendes store patter at mærke hvad der var bedst, Maries eller Fru Høglunds. Det mente Tom da ikke man kunne gøre her midt i trafikken. – De kan bare passe deres eget, dem der sidder i de andre biler, tag nu fat knægt, - og hun nærmest skubbede overkroppen over mod ham. Tom førte sin hånd op på hendes brystrigdom, og sagde at den var dejlig. - Bare blive ved med at grams på dem, det er dejligt lille skat – svarede Marie.

Nogen af de andre bilister så hvad der udspillede sig i Maries bil, og var næsten ved at køre galt, for at se mere. Da de holdt for rødt lys, vendte Marie sig mod ham og kyssede ham dybt. Hun ænsede ikke det blev grønt, førend hornet lød fra bilen bagved.

Snart var de atter udfor hendes opgang. De hankede op i de mange poser med tøj, som Tom havde fået af fru Høglund uden beregning. De havde dårligt lukket hoveddøren til opgangen i, førend Marie væltede sig ind mod ham, og nærmest trak ham et par trappetrin nedad mod kælderen.

Nedenunder hovedtrappen, stillede hun poserne fra sig, kyssede Tom vådt og lidenskabeligt, mens hendes hænder mærkede udenpå, hvordan hans stive pik rumsterede inde bag stoffet. - Du er pragtfuld – sagde hun, - Du skal tage mig nu, her nede under trappen, - Hun lynede hans bukser ned, og trak den store slambert ud af sit stoffængsel. Hun løftede op i hendes kjole, satte det ene ben op på et trappetrin, og med front imod ham førte hun hans pik ind i hendes våde fisse.

Tom var noget utryg ved situationen. Tænk hvis nogen skulle komme og se dem. Men hans liderlighed vandt over alle betænkeligheder han måtte have. Det var også ganske umuligt for ham at sige noget, da Marie nærmest havde suget sig fast på hans mund, og var i gang med en vild tungeleg inde i deres munde.

Marie brugte benet på trappen som en slags fjeder for at glide op og ned over Toms store pik. Hun tog sin ene hånd ned over hans ryg, og ind bag ved underbukserne hvor hun krammede hans balde. Den anden, pressede hans ansigt mod hendes. Tom forsøgte efter bedste evne at stå oprejst overfor hendes voldsomme pressen på. Hans hænder søgte rundt på hendes frodige krop, og atter engang fandt de glæde i at lege med hendes store bløde patter.

Marie blev mere og mere forpustet, ikke så meget over den fysiske udfoldelse, men over reaktionerne fra hendes underliv. Det rullede rundt fra det ene ekstatiske moment til det næste, med Toms kæmpepik inde i hendes modne skede.

Så gik døren til hovedtrappen. Marie blev stille, mens pikken stadig stod stiv inde i hende. Personen der kom ind, undersøgte først om der var kommet post i postkassen. Derefter fortsatte den ukendte opad trapperne. Det var tydeligt at høre på trinene, at det var en kvinde.

Da den ukendte var kommet nogle trin op af hovedtrappen, satte Marie i gang igen. Svage lyde undslap hendes mund, og man kunne høre trinene stå stille et øjeblik. Marie ville ikke vente, hun satte i et sidste heftigt tempo. Tom kunne ikke holde safterne tilbage, og sprøjtede op i hende. Så blev alt stille igen, indtil man atter kunne høre trinene på trappen, men denne gang på vej nedad. Tom og Marie skyndte sig med at rette på deres tøj. Marie hjalp Tom med at smide den stadig stive pik ind i de trange cowboybukser, og stod derfor foroverbøjet til Tom, da der lød et

– Nåh er det bare dig Marie – Som om at det var normalt at Marie befandt sig under hovedtrappen.

– Åh gud, - sagde Marie, mens hun vendte sig om mod den nysankomne – jeg havde bare sådan en lyst, du ved. - Ja det skal man s´gu udleve sådan noget – sagde kvinden – bare i gang med det Marie, og knægten kunne også lide det? - Nærmest spurgte den ukendte kvinde Marie svarede næsten for ham og sagde, - Hold da helt kæft hvor er jeg glad for at det var dig Dagmar og ikke en af de andre, jeg er såmænd ikke sikker på at de ville forstå. –

- Århh, - sagde Dagmar, og forklarede at med sådan en smuk ung knægt i nærheden, kan det vel nok være svært at styre lidenskaberne.

Tom og Marie hankede op i poserne, og fulgtes med Dagmar op af hovedtrappen. Dagmar boede på 1. sal. Eller rettere sagt hun havde klinik på 1. sal, sammen med en veninde. En lille klinik for mænd hvor Dagmar gik under navnet Domina Daisy, som Marie senere forklarede Tom.

Tom så på denne Dagmar, en kvinde i midten af 40´erne med en nok så imposant krop. Hun var ganske enkelt overdådig.

Hun havde et langt blond hår der gik ned over skuldrene. Hun havde virkelig markeret sit ansigt med makeup. Store falske øjenvipper, let rosa kinder og en lilla læbestift fremhævede hendes ansigtstræk. Hendes ansigt var let buttet som resten af kroppen. Godt nok var hun lidt overvægtig, men langt hovedparten af overvægten var de helt rigtige steder, i forhold til Toms opfattelse af en kvinde.

Hendes ben og lår var buttede, store, flotte og bløde. Hun var barbenet ovenpå de lange sorte støvler hun gik i. Støvlerne endte et stykke over knæene, hvad angik siderne. Foran og bagpå var støvlerne åbne fra midten af skinnebenet og op, og åbenbarede en bred del af hendes smukke ben. Det var kun snørebåndet der cirklede sig vej op fra skinnebenet til knæet, der hindrede et totalt frit udsyn, men samtidig også holdt støvlerne på plads.

Hun havde en sort stram lille nederdel på, der på smukkeste vis, fremhævede hendes gigantisk store røv, der bare vuggede fra den ene til den anden side under hendes gang. Den var virkelig imponerende at kigge på, syntes Tom. På kroppen havde hun en slags rød sort læderundertrøje, der pressede hendes enormt store patter sammen.

Og ligesom på benene, var trøjen foran samlet af tråde der gik på tværs, fra der hvor patterne hang til og næsten op til hendes hals. Man kunne derfor fra front følge midtersiderne af hendes store fyldige meloner. Det var et usædvanligt pirrende syn, kunne Tom mærke, som hans pik atter fik liv, efter han lige havde tømt sig inde i Marie.

Marie og Dagmar stod og snakkede lidt sammen, som om det, at Dagmar nærmest havde opdaget Marie i at bolle med en ung mand trappen, var noget normalt. Dagmar ville byde dem indenfor til en kop kaffe, men Marie afslog, de skulle nemlig skynde sig ned og aflevere nogle videofilm de havde lejet, og senere ville Lise komme til dem, for at spise.

Dagmar spurgte om hun ikke kunne tage nogle videofilm med, som hun havde lejet, hun hadede at komme derned, fordi ham den unge ekspedient altid spillede så smart, og nærmest stod og overbegloede hende eller hendes kollega når de var dernede. Tom undrede sig ikke over at han kiggede på Dagmar hvis hun var klædt sådan. Men Marie gav hende ganske ret, og man burde give den lømmel en ordentlig læresteg. Hun henvendte sig til Tom, og sagde om han ikke også havde følte ham irriterende i går aftes da de havde lejet filmene.

Tom mente nu ikke han havde opdaget noget. Marie undskyldte det med at Tom ville være så flink.

Damerne blev dog enige om, at videoekspedienten skulle lære at holde øjnene for sig selv, og de lagde en slagplan, som også indebar Tom, og Dagmars kollega. De aftalte derfor at Marie og Tom skulle hente deres videofilm og komme ned og hente Dagmar og kollegaen.

Marie og Tom gik op og lagde poserne med tøj, og Marie hentede filmene. De gik ned af trappen for at hente Dagmar og kollegaen. Marie ringede på og de kom ind i en gang der var imponerende. Den havde nærmest røde vægge, med et mørkt lys. Dagmar og hendes kollega var ved at gøre sig klar. Dagmar tog en lang læderfrakke på, der i lukket tilstand, skjulte al det som en mand tragtede efter på hendes flotte og fyldige krop.

Men Tom kunne slet ikke tage øjnene væk fra kollegaen, der præsenterede sig som Sherri. Hun snakkede lidt dansk med en kraftig accent, som stammede fra USA. Men det der var mest imponerende for Tom var at hun var sort. Han havde aldrig været så tæt på en neger før. Han var overvældet over det syn der mødte ham.

Hun stod nærmest i nogle læderremme der gik ned over hendes gigantiske og helt sikkert enormt bløde meloner. Læderremmene skjulte nærmest kun hendes vorter på de enorme patter hun var udstyret med. De sluttede nede i et par små læderbukser med noget glimmer på. Når hun vendte bagdelen til, var den helt ubeskrivelig stor at se på, syntes Tom. Hans pik dirrede ved synet af denne kvindelige frodighed.

På hendes lange buttede lår, havde hun nogle sorte strømper der sluttede midt på lårene. På fødderne nogle lange højhælede snørestøvler. Hendes ansigt var smukt, og blev især markeret af hendes lilla læbestift og den rouge hun havde puttet på kinderne. Hendes sorte hår var kort og glat og sluttede ved halsen.

Også hun tog en lang sort læderfrakke på, der skjulte alt det som Tom lige havde set, og på det kraftigste havde reageret på, med sin stive pik i de snævre cowboybukser. Da hun hilste på Tom, gav hun ham et knus. Han kunne mærke hendes store barm, da hun lænede sig ind mod hans unge krop. Tom gættede på, at hun ligesom Dagmar, var i midten af 40´erne.

Tom var midt i dette eldorado, af fyldige frodige kvindeformer, rundt om ham og alle steder. Et eldorado af eksotiske dufte, der stammede fra de tre amazoners dyrt indkøbte duftevande, dufte fra deres kroppe. Han kunne dårligt holde sin pik inde, den pressede på i sin stive tilstand.

De kom ned til videobutikken, og ganske rigtig stod den unge ekspedient fra dagen i forvejen der igen. Marie gik sammen med Tom hen og afleverede alle filmene. Mens ekspedienten kiggede i kassetterne, kindkyssede Marie Tom, der bare stod og kiggede på.

Dagmar og Sherri var gået ind til afdelingen, hvor man kunne købe brugte FILM. Her gik de rundt og vurderede de forskellige sexfilm der var til salg. Ekspedienten brokkede sig over, at nogle af filmene ikke var tilbagespolet. Marie svarede ham med, at der var kommet lidt anden aktivitet i vejen, og sagde henvendt til Tom – ikke sandt lille skat – mens hun kyssede hans pande.

Ekspedienten blev ildrød i hovedet, og bad dem om at huske det til næste gang. Så tog Marie Tom ved hånden og de gik ind i den samme afdeling som Dagmar og Sherri.

Dagmar kom hen til dem, og de kiggede sammen på nogle film, men ledte især efter et sted, hvor den unge ekspedient kunne se dem fra skranken. Da de havde fundet det, knælede Marie ned foran Tom, lynede hans bukser ned, og trak den store stive pik ud. For derefter straks at sutte på den.

Dagmar dækkede for dem med sin store læderjakke, men ekspedienten kunne se lige op i Maries skræv, da hun sad på hug foran Tom og suttede. Marie spredte da også benene lidt mere, så hun var sikker på, at ekspedienten kunne se helt op til hendes trusseløse underliv.

Tom turde dårligt kigge på Dagmar, efter alt det de havde sagt om at kigge. Men det var svært forbandet svært, at få øjnene væk fra hendes gigantmeloner, der pressede sig ind foran ham.

Dagmar tog hans hånd og førte den om bag hendes store røv, og hviskede til ham, at han skulle kramme den og slå lidt på den, så man kunne se det oppe fra ekspedientens sted. Hun tog hans hoved og pressede det nedad mod hendes gigantiske yvere, mens Marie højlydt suttede på pikken.

Sherri stod stadig henne ved sexfilmene og kaldte på den unge ekspedient. Han kom ind til hende, hun slog frakken til side, og spurgte om han ikke kunne hjælpe hende. Hun var på jagt efter en film, hvor en mand bollede tre kvinder på samme tid.

Ekspedienten var fuldstændig forfjamsket. Både over det frisprog Sherri havde, og over den pragt der blev åbenbaret for ham. Sherri havde fundet et par film, og spurgte om han kunne oversætte til engelsk hvad der stod bag på kassetten.

Hun ville så gerne have en film med en mand og tre kvinder, så de kunne hente lidt inspiration. Hun vendte sig sådan, at ekspedienten fik et endnu bedre udsyn til Maries blottede skød et par meter og nogle hylder derfra. Ekspedienten kunne tydeligt se hvordan Maries hoved gik til og fra Toms bukser, og kunne også sagtens gætte hvad der skete. Han kunne se læderfrakken fra Dagmar, og hvordan Toms hånd arbejdede nede på Dagmars bagdel, hvordan Dagmars hånd var nede bag i bukserne på Tom, og hvordan Toms hoved var drejet over mod Dagmars store patter.

Og lige foran sig stod en stor fyldig negerkvinde, med kun et par læderremme over brysterne og strømper på de blottede ben. Ekspedienten svedte, og var helt opløst, men begyndte at oversætte så godt han kunne.

Tom der stod med ryggen til ham, kunne efterhånden ikke holde sig tilbage mere,. Al den sanselighed der var kommet ham til del, gjorde ham færdig, og han sprøjtede sin sæd ind i munden på Marie som forsøgte at sluge det hele.

Dagmar gav ham et kys på kinden, som var signalet til at Sherri bad ekspedienten pege på teksten hvor han oversatte. Den unge ekspedient pegede på coveret der var lige ud for Sherris store meloner, og det uundgåelige skete, at han kom til at strejfe hendes patter.

- Hva´ fanden skal du tage på mig – råbte Sherri vredt, og skældte ham ud, Dagmar kom til og overfusede ham også, sådan en pervers stodder, kan man ikke gå i fred i forretningen for dig. – Og se på den lille stivert der i bukserne, tag dog at blive voksen – der flød en flom af ord fra Dagmar, mens hun pegede ned på ekspedientens bukser, og den tydelige aftegning af hans pik i stiv tilstand.

Marie der havde slugt al spermen og igen fået Toms pik på plads i hans bukser, kom over til dem. Hun havde stadig havde et par klatter sperm i ansigtet, spurgte hvad der var hændt, og Sherri fortalte, hvordan den unge ekspedient havde stået og overgramset hende.

Ekspedienten var ildrød i hovedet og undskyldte og prøvede at forklare, men overfor de tre damer hjalp ingen forklaringer, de ville ikke finde sig i hans måde at gå og tage på damerne i butikken, de ville kontakte hans chef. Til sidst faldt gemytterne lidt til ro.

Ekspedienten fuldstændig svedig og rød i ansigtet sagde, at de kunne få filmen hvis de ville, det skulle ikke koste noget. Det slog de tre furier sig til tåls med, samtidig med at de stadig skændede på ham.

De gik sammen med Tom hen til skranken og den unge mandlige ekspedient forsøgte i sin forfjamskelse at finde videoen til det tomme cover, en VIDEO med en mand og tre kvinder.

De tre frodige kvinder stod og omkransede Tom, mens de gav ham kindkys, og pressede deres barmfagre kroppe mod ham. Fortalte højlydt at sådan en film nok kunne give inspiration. Alt mens ekspedienten ønskede sig langt væk fra forretningen i dette hans svedigste øjeblik.

De fik filmen, og vandrede ud af butikken. Sherri standsede kort op lige førend de gik ud, hun tog Toms hænder og førte dem op til hendes store yvere, og pressede dem ind i det bløde fedtvæv, hvor kun kørte dem rundt. Hun kyssede Tom, en sidste hilsen til den totalt færdige og udmattede ekspedient.

De tre damer grinede og småpjattede på vej hjem, mens Tom gik og spekulerede på hvad han ville have gjort i ekspedienten sted. Han syntes det var uretfærdigt overfor ham, for selvfølgelige ville man da kigge på sådan nogen damer, når de majede sig sådan ud.

Han spekulationer blev dog straks afløst af, hans glæde over at havde fået mærket de store patter på Dagmar og Sherri som negeren hed.

Da de kom til førstesalen hvor Sherri og Dagmar hørte til, spurgte de, om de ikke ville med ind. Men Marie sagde at der skulle laves mad, inden Lise kom om aftenen. Dagmar indvendte, at det skulle Tom vel ikke være med til, og Marie kunne da ikke bare vise hende sådan en guttermand, og så beholde ham helt for sig selv.

Her gik hende og Sherri til daglig rundt mellem gamle mænd og andet skravl der kom til dem, for at få lidt smæk i numsen. Så var det s´gu da rart at se, et ordentligt mandfolk en gang imellem.

Og henvendt til Tom, spurgte hun om han ikke havde lyst til at se hendes lille klinik, som hun kaldte det.

Det havde han nok, mens han kiggede på Sherris store balloner, der atter var synlige inde i entreen. Her havde Sherri taget den store læderfrakke af. Marie så hvor hans øjne var henne.

Marie tænkte, at hun jo heller ikke ejede ham, og hvis han var hos Dagmar og Sherri så ville han heller ikke, pirre hende til at bolle med ham igen, mens hun lavede mad. Så aftalen blev at Tom lige skulle se Dagmars klinik, og så ville komme om en time.

- Lad os sige halvanden – grinede Dagmar, og Sherri fnisede som en ung skoletøs. Marie smilede over hele hovedet, trykkede Tom ind til sig, kyssede ham dybt, og sagde at han ikke skulle lære nogen frække tricks af de to damer.

Tom fulgte med ind i entreen, hvor Sherri hjalp ham af med jakken, og førte ham ind i deres forkontor, hvor hun hang den op sammen med hendes egen læderfrakke. Dagmar tog også sin af og hængte den på knagerækken. Hvor var det nogle flotte kvinder, tænkte Tom.

- Vi skal lige se til en klient vi har i bur, - sagde Dagmar. Sherri tyssede på Tom, og Dagmar gik over entreen ind til et andet og mørkt rum. Sherri førte Tom hen til en lille dørspion ind til rummet.

Her kunne Tom se en ældre mand, ligge nøgen i lænker. Dagmar strøg en pisk henover ham. Hun havde taget et par læderhandsker på, og hev ham i brystvorterne. Så løsnede hun manden, der tog sit pæne tøj på igen, og gav Dagmar nogle penge.

Sherri trak Tom væk, og førte ham atter ind på forkontoret og lukkede døren omhyggeligt ud til entreen. Tom kunne høre lidt stemmer ude på gangen, og fordøren der smækkede.

Så kom Dagmar ind igen, og forkyndte at det så var den sidste for i dag. Hun lagde handskerne fra sig, og løsnede båndene på den stramt bundne læderbluse, der pressede hendes store patter opad.

Tom turde næsten ikke kigge, ovenpå det med ekspedienten.

De viste ham rundt i klinikken, og fortalte om hvad de lavede, men de forstod aldrig helt de mænd der kom der, fortalte de ham. Tom skulede for det meste ned i gulvet, af angst for at gøre de to damer fortræd, ved at kigge på deres ynder.

Men de kredsede om ham tæt, og han kunne mærke deres fremragende fortrin, presse sig ind mod hans krop. Han kunne ikke skjule at han atter havde en stiv stor pik gemt nede i bukserne.

Det så Dagmar, men uden at sige noget direkte, begyndte hun at snakke til Sherri om hvordan Tom havde haft det i videobutikken. Fortalte hende at han bestemt var godt veludrustet, sådan som hun havde set det.

Hun syntes bestemt, at det var noget Tom en dag skulle vise Sherri. Hun pressede sig ind mod Tom, og spurgte om hun ikke en dag, ville vise sin store manddom til Sherri.

Sherri stod foran dem, stor flot og frodig og smilede til Tom. Også hun kunne se at hans store manddom pressede på cowboybukserne indefra. Hun gik hen mod ham, tog fat nede i hans skridt, han rettede sig op med sæt. Hendes hænder kørte over det sted hvor cowboybukserne havde forsøgt at skjule hans pik.

Dagmar kørte en hånd hen over hans bryst, og kyssede ham på kinderne. Hun spurgte om han ikke havde lyst til også at se hendes bryster i det fri, de var ganske flotte betroede hun ham, mens hun kørte hans hånd om på hendes store bagdel.

Sherri tog fat i bændlerne på Dagmars dragt. Sherri kigede intenst på Tom mens hun åbnede Dagmars dragt mere og mere. Til sidst kunne hun krænge den af, og Dagmar stod nu lige ved siden af ham. I sine støvler strømper og den lille stramme nederdel.

Men vigtigst af alt, med hendes kolossale brystparti helt frigjort og nøgen. Tom turde næsten ikke kigge, så Dagmar spurgte om han ikke kunne lide dem. Det mente Tom nok han kunne. Så opfordrede Dagmar ham til at lege med dem, tog hans anden hånd og førte den op til hendes bryster. Hun holdt hans hånd på håndryggen, mens hun mosede den ind i hendes bløde brystkød. Hun tog ham om nakken, og førte hans mund ned til de stive brystvorter.

Tom slikkede på hendes store bryst, mens hans hænder kørte rundt på hendes store bagdel og på det andet store bryst. Så mærkede han en tunge til på Dagmars brystvorte. Det var Sherri, der skød sin tunge halvt ind i Toms mund og ned på Dagmars bryst.

Dagmar krammede det bryst de to suttede og kyssede hinanden på, og snart var der tre tunger der var i leg på hendes bryst. De tre slikkede sammen Dagmars to store granater. Så åbenbarede Sherri sine to store negerballoner, og bød dem frem til Tom. Han vidste næsten ikke, hvor han skulle starte, og hvor han skulle slutte. Dagmar var i mellemtiden kommet af med sine bukser, strømper og støvler. Hun stod nu helt nøgen og deltog i legen over Sherris bryster, der fik samme omgang som Dagmars. Dagmar kørte hånden ned over hans cowboybukser igen, hun lynede ned og hjalp hans store stivert ud i friheden. Her gned hun den med sine hænder, op og ned af den, mens hun kiggede intenst på den store stav. Hun spurgte hvad Sherri sagde til sådan en kæmpe sukkerstang.

Sherri sagde ikke noget. Hun skyndte sig i stedet at tage de sidste rester af tøj af, og så åbnede hun døren ind til et rum med en kæmpeseng i. Hun tog et greb i den store stive pik, og sammen førte de to matroner Tom hen mod sengen.

De satte sig på sengekanten, fik T-shirten af ham, og trak hans bukser ned. Sherri greb pikken, og førte den ind i hendes mund, mens hun mumlede noget som –mmmummm – Hun slugte ham helt til roden. Dagmar gik i gang med at kysse ham på brystkassen, og nedover. Ned til maven, hvor hun forsøgte, at få lov til at stikke den store pik i hendes mund. Men det så ikke ud til at Sherri ville dele.- Skal du ikke lege lidt med vores patter – spurgte Dagmar i stedet Tom forundret.

Tom sagde, at han vidste jo ikke nu, efter det med ekspedienten, og så videre. – Årh pjat – sagde Dagmar, - Vi har jo bedt dig om at gøre det, ikke sandt Sherri, og du er en dejlig fyr. Så kom du bare i gang, ikke Sherri. - Sherri slap pikken ud af hendes mund et kort øjeblik, og svarede – Yeah – hvilket var mere end nok tid til, at Dagmar kunne benytte sig af lejligheden til at sluge den store pik. Sherri stillede sig så op på siden af Tom, og kyssede ham lidenskabeligt.

Tom kunne ikke stå for fristelsen, og begyndte at lege med hendes fantastiske flotte patter. De stod nærmest som en kæmpebalkon udfra hendes smukke frodige krop. Sherri kørte sine hænder over hans hoved og hans ryg. Hun kyssede ham på panden, når han rakte frem for at sutte og slikke på hendes vældige, gyngende frontparti.

Mens han slikkede på Sherris store, dejlige, velformede patter, søgte hans hånd ned for at lege med Dagmars store patter. Den anden hånd var på vej mod Sherris dejligt store indbydende røv. Tom fandt den utrolig fast i forhold til dens størrelse.

Nu havde han heller ikke den store erfaring endnu, men den var i hvert fald fastere end fru Høglunds, og meget størrere.

Dagmars kælne slikkeri, og den herlige fornemmlese af Sherri ved siden af sig, gjorde deres indvirkning. Han kunne snart ikke holde safterne tilbage længere. Sherri gled ned ved siden af Dagmar og sammen skiftedes de til at få hans safter ind i munden.

De slikkede den godt og grundigt ren for eventuelle safter. Så bad de ham om lægge sig op på sengen. De skulle vel også have lidt ud af det, som de sagde.

Tom lagde sig på ryggen, og Sherri satte sig over hans ansigt, spilede sin fisse ud, og lod ham slikke på den glatbarberede fisse. Tom prøvede om han kunne finde en flap, ligesom hos Marie og Lise, og det lykkedes.

Han kunne mærke hvordan det stimulerede Sherri, der slap grebet i sin fisse, og nærmest trak hans hoved ind i hendes våde hul, mens hun stønnede.

Tom nød at mærke hendes bløde brune lår om hans unge hoved. Han førte sine hænder op og legede med hendes store patter, der dinglede ud fra hendes bryst, mens hun sad ovenpå ham.

Dagmar var i gang med at slikke hele hans underliv følte han. Især slikkede hun på hans nosser og næsten bed i hans bløde inderlår. Hendes fingre æltede samtidig rundt med den store stang. Det varede dog noget, inden der atter kom en form for liv over pikken. Den blev nærmest kun halvslatten.

Dagmar foreslog, at han skulle lægge sig om på maven. Da han lå på maven, kunne han mærke, hvordan Dagmar satte sig over det nederste af hans rygsøjle. Her begyndte hun at massere hans overkrop. Når hun masserede skuldrene bragede hendes fede bryster ned over hans rygstykker. Det var en vidunderlig følelse, at mærke denne modne kvinde ovenpå sig, mærke hendes erfarne maseren.

Sherri havde sat sig over hans underben, hvor hun masserede hans overben, og balder. Indtil hun stak hovedet ned i hans dejligt spændstige røv, skilte hans balder ad, og stak den lange tunge ind i hans røv. Tom kunne mærke hvert et tungestød hun gjorde ind i ham, mens hun krammede hans balder.

Virkningen udeblev ikke, og hans pik var atter stiv som bare pokker, hvilket han sagde højlydt. Dagmar lagde sig ned over ham, og spurgte om han så havde lyst til at kneppe dem. Det ville Tom mægtig gerne.

Sherri og Dagmar lænede sig forover på alle fire i sengen. De tilbød ham deres indbydende røve, deres våde fisser, som hans territorie til at forlyste sig på. Tom satte sig bag dem og betragtede dette fantastiske skue. Hans pik blev om muligt endnu mere stiv.

Så satte han pikken ind mod Sherri, og stødte den ind i hendes fisse. Der lød et gisp nede fra hende, da den gled op i hendes underliv. Tom begyndte at køre pikken ud og ind af hende. Han plantede den ene hånd på hendes store røv, som hun nærmest shakede mens han kneppede hende, Det gav en helt vidunderlig oplevelse i hans eregerede lem, og hans bug, når hendes store røv på den måde masserede hans mave, mens han var dybest inde i hende.

Den anden hånd lagde han på Dagmars næsten lige så store bagdel. Kørte den ned over den dybe revne hendes store bløde bagdel havde, og satte tommeltotten ind i hendes bløde hul. Han kunne mærke at hun allerede var godt våd. Tom fortsatte sine stød ind i Sherri, der bare holdt fast i sengetæppet, mens hun nærmest brummede.

Dagmar rejste sig, og hev i hans arm, for at trække ham over til hende. Til sidst gav Tom efter, og det blev Dagmars tur til at mærke hans kolossale lykkestang. Han gled ind i hende med et svup. Uden at Tom bevægede sig kørte hun fissen indover hans pik, frem og tilbage. Hun gryntede noget om at, det s´gu var en pragtpik han havde.

Sherri lå stadig på alle fire ved siden af, og havde stukket sine ene hånd op mod hendes fisse, mens hun gned. Tom kunne se, hvordan nogle små perlende dråber løb ned af hende store tunge lår. Han klaskede hende let i den store brune bagdel.

Hun stønnede, men det virkede ikke som om hun var særligt glad for den behandling. For hun rejste sig op, og satte sig på røven, mens hun betaget kiggede på Tom der kneppede hendes kollega, eller hendes kollega der red ud og ind af Toms store stivert.

Hun sad bare og kiggede på dette fantastiske skue, som udviklede sig mellem Dagmar og Tom, indtil hun atter vendte den store bløde brune røv til Tom. Et tegn på, at hun atter var parat til, at kunne modtage hans ungdommelige stød ind i hendes hungrende grotte.

Tom trak pikken ud af Dagmar og fortsatte med at kneppe Sherri. Han kunne høre de saftige lyde nede fra hendes skød, når han kørte ind og ud af hende. Dagmar pressede sin store bløde bagdel ind mod hans lår, så hver gang han var i bund på Sherri, kom han til at ramme hendes fisses mest pirrelige punkter med sit lår. Hans lår blev ganske vådt ved de mange sammenstød.

Atter tog han den fuldvoksne ynglingekæp ud af Sherri, og kørte den ind i Dagmar, hun kom med et langt – Aaahhh – da han kom ind i hende. Hun begyndte at slynge om sig med ord, at han skulle kneppe hende, behandle som en tøs. – Riv mig i håret – nærmest kommanderede hun til Tom. Han tog forsigtigt fat i hendes lange lyse manke, og trak forsigtigt i håret.

- Hårdere – bønfaldt Dagmar ham om. Sherri nulrede Dagmars store hvide patter, der dinglede under hendes krop, i takt med de hårde og livlige stød fra Tom.

Så lagde Sherri sig på maven, og bad Tom om at stikke den ind i hende igen – What a wonderboy – sagde hun til Dagmar. Da Tom atter kørte pikken ind i hende, gentog hun sit – What a wonderboy, uuuh –

Tom lagde sig ind over hende og kyssede den store negerkvinde dybt og længe med tungen. Hendes store buttede lår var krænget op over hans rygstykker. Nede i underlivet kørte deres kroppe frem og tilbage.

Dagmar lænede sig ind over de to, og stak spidsen af en finger ind i hans røv. Den anden hånd masserede hans skuldre, så godt de nu kunne, for Sherris arme der holdt ham i et hedt favntag. Dagmars store byster cirklede over de frie rygstykker han havde.

Dagmar mente efter et stykke tid, at det var hendes tur igen. Lagde sig på ryggen med spredte ben, og legede med sin fisse med den ene hånd, mens den anden holdt fast i Toms overarm. Men Sherri ville ikke slippe ham af hendes favntag, og deres ridt blev vildere og vildere.

Til sidst kom Sherri i nogle kraftige udpustninger og trækken vejret dybt. Hun nærmest paralyseret kiggede på Tom, med et tomt blik. Hendes underliv rykkede sig krampagtigt over den unge stive pik inde i hendes velfornøjede underkrop.

Det var som var hun låst fast i stillingen, og kun hendes underlivs eget liv fik hende til foretage nogen former for bevægelse. Efter et stykke tid vågnede hun af sin trancetilstand, og slap grebet. Kørte sine hænder over Toms brune lokker, kyssede ham dybt, for derefter at lade hænderne køre ned over hendes egen pande og kinder. Hun virkede enormt forpustet. Da Tom lagde sig ind over Dagmar for at fortsætte sine stød der, æltede Sherri rundt i sine kæmpemeloner, og kyssede dem lidt. Hun fik rejst sig halvt op, og begyndte at klappe blidt på Toms bagdel, mens hun kyssede hans nosser.

Dagmar vrikkede frem og tilbage under ungersvendens lemmer. Ivrigt efter at nå de absolutte højdepunkter. Tom kunne mærke, at der kom flere og flere safter fra hendes underliv. Dagmar greb fat i en pude, og bed hårdt til i puden, mens Tom satte en række hurtige stød ind. Sherri lænede sig ind over hans bagdel, og skød de store brune granater op mod hans balder, så han mærkede dem, for hvert tag han gjorde inde i Dagmar. Dagmar var helt færdig, og nød eftervirkningerne af hendes orgasme. Den første i meget, meget lang tid.

Hun lå bare og nød den unge store pik køre inde i hendes underliv, fuldstændig mættet, men ih hvor det virkede.

Sherri sagde, at nu skulle det også være hans tur til at komme. Hun lagde sig atter på ryggen, og skød de kæmpestore patter op i luften. Hun bad Tom sidde over hendes hoved.

Så fik han placeret den store stang nede mellem de brune nødder og kørte frem og tilbage inde i den bløde revne. Sherri slikkede hans nosser og hele vejen ned til hans røv, i takt med hans køren frem og tilbage, mellem hendes store patter.

Dagmar lagde sig ind over Sherri, og lod hendes gigantpatter falde ned over Sherris. Toms pik kørte nu rundt nede i dette fantastiske brystmassiv, som de to kvinders fabelagtige balloner dannede. Dagmar slikkede hans mave så meget hun kunne, mens hans røv blev slikket af Sherri.

Tom legede med hænderne rundt om de to sæt patter, der gav den bløde pude hvorpå hans stang blev stimuleret. Til sidst kom han i nogle ryk inde, dybt inde, i den store kugle af blødt brystvæv, som de to kvinder havde skabt.

Dagmar tog pikken i munden, og de sidste stråler kom inde i hendes mund, mens Sherri var i fuld gang med at sutte på hans tømte nossepose, mens hun med hænderne legede med hans balder.

Tom havde hænderne godt begravet i de to kvinders bløde barme, indtil han udmattet og lettere svedig lagde sig ned på ryggen, efter vel en tre kvartes bolleri. Det varede ikke længe inden de to madam´er havde lagt sig ved hans side, hvor deres udfordrende hænder søgte rundt på hans krop.

Deres slikne tunger søgte at glæde ham så meget som muligt. Sherri satte sig op til hans ansigt, og lod hendes massive giganter falde ned i hans ansigt, parate til at blive slikket, såfremt han havde lyst.

Dagmar slikkede hans atter slappe pik, og efter et lille stykke tid var den faktisk stiv igen. Dagmar suttede og slikkede så det var en fornøjelse for Tom, og det varede ikke længe, inden han atter kom, med et par småsprøjt inde i hendes mund.

Hun lagde sig med de store bløde meloner, henover hans nu totalt tømte og slappe pik, og kyssede hans maveskind. Sådan lå de tre tavse hen et stykke tid, inden Dagmar sagde at tiden nok var gået, og at Marie ventede ham.

Tom kom i tøjet. Han sagde at det havde været alletiders. Det havde det bestemt også været for dem, sagde de to frodige kvinder. Sherri og Dagmar kyssede ham ømt farvel, og sagde, at han altid skulle være velkommen hos dem. Hvis han atter fik lyst til lidt dobbeltsjov, som Dagmar kaldte det.

Tom tog et sidste kram på de store bryster, som Sherri og Dagmar havde givet ham alle muligheder for, at lege med den sidste times tid. På en gang udtømt, og med fornyet energi, gik Tom op ad hovedtrappen, op til Maries lejlighed ovenover.

Han bankede på, og døren blev åbnet. Det var Lise der stod der i døren og så dejlig ud. Hun havde en lang sort-gul kjole på. Den var nærmest bare hæftet lidt sammen over maven. Hendes omfangsrige patter svævede frit inde bag kjolestoffet. Så vidt Tom kunne bedømme havde hun ikke BH på.

Nede på fødderne havde hun nogle gule sko, og på benene nogle sorte strømper med et mønster. De sluttede halvt oppe på lårene. Det kunne man se, gennem den gevaldige opslidsning kjolen havde.

Få sex i dag

Hun så som altid skøn og velplejet ud. Det lange blonde hår var slået ud, de gnistrende øjne var indrammet af makeuppen og øjenvipperne. Også kinder og læber havde fået ny rød farve. Hun duftede som altid frisk og dejlig.

Hun tog hans hænder i hendes, og kiggede beundrende på ham. Smilede og sagde højt - Marie siger, at du ikke kunne vente, så du var nede og løbe hornene af dig nedenunder ved de slemme piger -

Tom vidste ikke præcis, hvad det ville sige at løbe hornene af sig. Men med Lises søde smil imod ham, og hendes kærlige hænder i hans, virkede det nu ikke som hun bebrejdede ham noget. Hun tog ham i sin favn, og knugede ham ind til sig. Tom gav hende et kys på kinden, mens han lod sine hænder vandre om på hendes formfuldendte bagdel. Lise nærmest gravede sig ind på ham med sin krop, og sagde at hun længtes efter ham, og spurgte om han også længtes bare lidt efter hende.

Det mente Tom nok han gjorde, og han kørte sine hænder om foran, hvor han fik lagt den ene arm ind under kjolestoffet, og fik krammet hendes monstrøs store modne meloner. Lise var lige i hopla, og kørte hendes hånd op og ned over hans skridt, hvor hans pik stadig hang slapt. Det gjorde hende vist lidt skuffet.

Hun vendte sin omfangsrige buttede bagdel, mod hans skød. Tog hans hænder om hendes liv, og førte hans hænder op til hendes patter. Sammen gik de i pasgang hen mod døråbningen til køkkenet. Her hersede Marie med de sidste ting til middagen.

Tom holdt hænderne om livet på Lise, mens de stod i døråbningen og betragtede Marie. Lise kiggede kælent mod ham, og småkyssede ham jævnligt, mens hun holdt om hans arme.

Marie betroede Tom, at Lise virkelig havde savnet ham. Så hun bukkede sig ned for at kigge i ovnen. Tom kunne se, hvordan den lille hvide kjole Marie havde på, strøg op af lårene, og afslørede strømpebåndene på hendes hvide nylonstrømper.

Det var et flot skue, og det emmede af sanselighed foran den unge Tom. De to modne kvinder lod ham se og føle deres ypperlige kropsdele. Hvis det ikke var fordi han var totalt udtømt efter turene med Sherri og Dagmar, havde hans unge mastodont atter stået i stiveste flor.

Snart var middagen færdig, og de satte sig til bords, og spiste det veltilberedte måltid. Lise og Marie spurgte ham interesseret ud om alle ting, blandt andet hans hobbies. Tom svarede efter bedste evne, mens hans højre og venstre hånd skiftevis blev knuget af Lises og Maries.

Han kunne mærke, hvordan de nærmest gnubbede deres smukke ben op af ham. Han tog sig da også den frihed, engang imellem at føle på deres bløde lår under dugens dække. Hvilket kun fik hver af kvinderne til at rykke nærmere på ham, så han kunne komme endnu længere op af deres lår.

Da middagen var færdig ville Lise gerne se, hvad det var for noget tøj, Tom havde fået af fru Høglund. Marie hentede poserne med de nye klæder ind i stuen.

Lise og Marie sad i sofaen og pillede nåle ud fra skjorterne. Tom sad overfor i en lænestol, og beundrede de to fyldige kvinder. Han kunne se hvordan deres svimlende store bryster skvulpede frem og tilbage inde bag deres dybe nedringninger. Han kunne se hvordan Lises kjole delte sig nede ved benene, og åbenbarede de berusende nøgne lår ovenover strømpekanten.

Hvordan den stramme hvide kjole som Marie havde på, trak sig op af hendes lår, åbenbarede strømpekanten og hendes mukke lysebrune lår. De stod så smukt i kontrast til de hvide nylonstrømper.

Til sidst havde fået pillet alle nåle og skilte af de forskellige tøjdele. Lise syntes at det så godt ud, men hun ville da gerne se Tom med det på. Tom vidste ikke rigtigt, men det var de to kvinder nu enige om, at det var en god ide.

Da de jo havde set ham nøgen før, syntes han ikke at der var grund til at skjule sig for at skifte tøj. Han tog derfor tøjet af inde i stuen. Bortset fra underbukserne, men skulle det være så skulle det være helt, sagde kvinderne. Lise tog derfor fat i den øverste kant af hans underbukser, og hev lidt ned i dem.

Tom tog så også underbukserne af, og Lise gav ham et kærligt klap i hans nøgne bagdel. - Uhh den er dejlig, ikke sandt Marie - sagde hun. Selv om Tom stod med ryggen til, kunne lystne frueblikke se hvordan den store pik, hang ned mellem hans lår. Som en tyk lanse dinglede den frem og tilbage, mens Tom løftede det ene ben og så det andet ben, for at komme af med underbukserne.

Nu stod han ganske nøgen foran de to kvinder, der som de første havde givet ham seksuelle oplevelser. Et eller andet sted syntes Tom at det var pirrende for ham, at stå der ganske nøgen med sin unge krop. Stå foran de to påklædte frodige kvinder, der nærmest åd ham med deres smilende blikke. Og med deres fuldendte kvindekroppe, var parat til at opfylde alle hans liderlige behov.

Marie fandt et par underbukser i tøjbunken fra fru Høglund. Lise holdt hans hånd, og krammede hans unge virile bagdel med den anden. Hun kiggede beundrende op på knægten, der tog de smarte underbukser i hånden, og begyndte at tage dem på.

Han fik bukser og skjorte på, Marie og Lise nød synet. De sad og var ganske enige om, at han var noget af det smukkeste de havde set. De var lidt uenige om, hvor langt op eller ned han skulle knappe skjorten.

Lise rejste sig op, og stillede sig bag Tom. Knappede en knap mere op, lagde sin kind ind over Toms skulder, holdt ham om maven, og sagde til Marie, om hun ikke kunne se at det så smukkere ud.

Tom var vel nærmest revnende ligeglad. Men han kunne mærke de velformede bryster af Lise. Mærke hvordan de trykkede sig, med al deres fyldige blødhed mod hans ryg. Han indsnusede hendes dejlige dufte, og hendes hænders kælen over hans maveskind. Han begyndte atter at vokse i underlivet.

Det undgik da heller ikke kvindernes opmærksomhed, at han var blevet mere kampklar i takt med, at de prøvede det nye tøj af på deres unge mandlige mannequin. Marie foreslog, at de skulle tage et fælles bad i hendes store badekar. Tom trængte vist til lidt massage efter en hård dag, sagde hun, mens hun blinkede med det ene øje til ham.

Det ville Tom gerne. Derhjemme havde de ikke badekar, men kun bruser. Han havde faktisk aldrig oplevet, at sidde i et badekar. Tom tog tøjet af igen, og fulgtes med damerne ud til badeværelset.

Marie satte en masse stearinlys rundt om det store flisebadekar, hun var ved at fylde med vand og duftende olier.

Lise var gået i gang med at tage sit tøj af. Som Tom ganske rigtigt havde gættet, bar hun ingen BH. Inden under hendes sort-gule kjole, var kun et par små hvide trusser og de sorte strømper. Lise havde travlt med at tage tøjet af, og skyndte sig ned i det halvfyldte badekar.

Tom satte sig ned foran hende, og Lise kørte sine hænder rundt på hans overkrop, og forsøgte at fange hans læber med hendes kyssemodne mund. Hendes stærke klaverfingre forsøgte at lege en form for maseren ned af hans ryg, indtil hun kom ned til hans halvstive pik, som hun straks derefter med begge hænder greb fat i. Hun nærmest følte sig frem som en blind, om alt nu var som det skulle være på pikken, der var skjult under det skummende vand.

Marie havde sat noget romantisk musik på, og tonerne lød ud fra højtalerne i det store badeværelse. Så begyndte hun selv at strippe foran dem. Tom fulgte spændt med på hvordan hendes flotte skikkelse kom til syne og til sidst stod helt afklædt foran ham.

Marie bøjede sig ind over badekarret, gav Tom et stort kys, mens hendes gevaldige patter strøg hen over hans skulderparti. Hun satte sig ned i badekarret med front imod ham, og fik til sidst manøvreret hendes smukke ben på plads imellem Toms og Lises.

Hendes hænder greb ned om hans store halvstivert, som Lise allerede var godt i gang med at lege med. Fire smukke kvindehænder var i gang, nede under det skummende vand at lege og massere den halvstive pik. Tom nød hvert et tag de tog, på hans allerede noget erfarne unge pik.

Han krammede og legede med Maries patter, og Lises buttede lår. Han skiftevis kyssede Lise og Marie. Han tog sin hånd om til Lises fisse og legede lidt med den i det våde vand. Det fik Lise til med åben mund, at slikke hans skuldre, samtidig med at han mødtes med Marie, i et dybt tungekys.

Han førte den anden hånd hen til Maries fisse, og nu sad han der i badekarret og nærmest bollede dem med hver sin hånd.

Han kunne høre hvordan deres stakåndethed tog til. Hvordan deres våde ophidsede munde trængte sig på, for at overslikke hans unge torso. Hvordan deres erfarne fingre legede med hans pik ned i det varme vand.

Der kom nogle små hvin fra Lise, hun slap taget i hans pik, og krammede ham til sig, mens hun kørte sin fisse op og ned over hans ene røvbalde. Snart efter genvandt hun fatningen og begyndte igen sammen med Maries hænder, at lege med den store, nu efterhånden godt stive pik nede i badevandet.

Til sidst slap de to kvinder pikken nede i vandet, og begyndte at sæbe ham ind. Der var pikken også blevet godt stiv, og nærmest pegede ret op i vandet som et periskop.

Lise tog fat i hårshampooen og sæbede hans hår godt ind. Marie smurte med sine sirlige bløde hænder, sæben ind på hans krop. Lise tog håndbruseren og skyllede igen shampooen af, og skyllede hans overkrop for sæben.

De bad ham rejse sig, og med hans stivert strittende ud i luften, begyndte de at sæbe hans krop ind. Marie, gjorde nogle ekstra indsæbninger af hans stive pik og hans nosser. Mere end nødvendigt var for en almindelig vask.

Lise nærmest bollede ham i bagdelen, da hun stak sine sæbebelagte fingre dybt ind i - hans lille frække numse, - som hun kaldte den.

De skyllede ham af, trak vandet ud af badekarret, mens de tre stod ved siden af badekarret og kiggede. Tom holdt om deres store fyldige bagdele, og damerne knugede sig med deres smukke frontpartier ind til ham, mens de kyssede ham på halsen, og legede med den stive pik.

Lise kunne ikke stå for det mere, satte sig op på toiletbordet med spredte ben, og bad Tom at bolle hende. Tom gik mod hende, pressede stiverten ind i hendes våde hungrende fisse, og begyndte at pumpe løs, mens han hænder legede med hendes modne krop.

Marie skyllede badekarret efter, og begyndte atter at fylde det op med nyt varmt vand og nye duftende olier. Så gik hun over til de to elskende, stillede sig skråt bagved Tom, førte sin hånd ned over hans bagdel, og med den ene hånd krammede hun hans nosser.

Hendes smukke krop fulgte med i Toms pumpende bevægelser ind i Lise, og hendes smukke fyldige bryster pressede sig ind mod hans side. Marie slikkede på hans øreflip, mens Tom havde fået et godt greb i Lises granater, samtidig med at han stadig pumpede løs inde i den midaldrende klaverlærerinde.

Hun var helt væk i hendes ekstatiske underliv. Lise fik den ene orgasme efter den anden, og nærmest peb hele tiden. Tom lod hende mærke både længden og tykkelsen af hans fantastiske pik, som den gik i rutefart ud og ind. Hans hænder kunne mærke hvordan Lises brystvorter blev stivere og stivere, under hans ælten rundt med hendes gigantiske kloder.

Også Marie var henne i en drømmeverden, mens hun tavst stod der og betragtede hendes veninde, blive råbollet af den unge knægt. Hun krammede hans unge fyrige bagdel: Pressede sig ind mod ham. Deltog i hans vuggen frem og tilbage. Kørte hendes hænder ned over hans mave, for til sidst, med to fingre, at gribe fat i roden af den lange stivert. Her rykkede og spillede hun på den når den var længst ude af Lises vildt opkørte underliv.

Tom kunne efterhånden ikke mere holde sig tilbage, og han sprøjtede sin udløsning ud inde i Lise. Marie fortsatte med at gnide hans pik ved roden, da han kom. Selvom den lange tykke pik, stadig var forsvarligt langt inde i Lise, var der stadig længde nok til at Marie kunne få et godt greb i den store lanse.

Hun nærmest onanerede ham, mens han tømte sin beholdning ind i Lises modne skød. Han fortsatte sine små stød ind i hende. Havde efterhånden vænnet sig til at fortsætte med at køre den tømte pik videre ud og ind, efter han havde sine sekunders orgasme. han nød hvordan pikhovedet kunne mærke det bløde kød inde i Lises underkrop.

Han fortsatte i langsom takt med den tømte pik inde i Lise, med hans hænder rundt om Marie og der krammede hendes giganter. Lise satte sig ind mod ham, og hans store pik slap ud af det bløde fængsel. Men snart var den omsluttet af to par ivrige kvindehænder, der legede ømt med den. De kyssede hinanden ømt alle tre på en gang.

Så hørte de hvordan badevandet plaskede ud over kanterne. De havde helt glemt, at Marie var i gang med at fylde det op. De grinede ad det hele, slukkede for vandet, og satte sig atter i badekarret, hvilket fik endnu mere vand til at skvulpe ud over kanterne.

Kvinderne var enige om, at de da vist skulle på afmagringskur, indtil Marie kom med opfattelsen af, at det vist var Tom, der var for godt udstyret. De grinede, og de sidste skvulp af det overfyldte badekar løb ud.

Nu sad de atter i karret. Marie for enden, Tom med ryggen til hende, og Lise satte sig forrest, med ryggen til Tom. Her hun greb hans hænder, og førte dem ned over hendes omfangsrige patter.

Marie nulrede ham i nakken, førte hænderne ned over siden, ind over hans mave, inden hendes hænder atter fandt hvile, ved at lege med den store slappe krabat. Hun kyssede og slikkede hans hals. Lise kørte sine hænder op og ned over hans lår. Tom legede med hendes giganter.

De skiftedes til at kysse hinanden alle tre. Den romantiske musik flød ud fra højtalerne, og lyset fra stearinlysene flakkede i det ellers mørke rum. Lise og Tom sad med en vidunderlig ro i kroppen, efter at deres øjeblikkelige drifter var blevet slukket.

Alle tre nød de hinandens kroppe. Samværet og intimiteten. Men Marie sad stadig med en hunger i sit underliv, som hun var overbevist om, at Tom nok skulle mætte denne aften.

Det blev den, indtil flere gange. Lige som Lise også fik tilfredsstillet enhver lyst og uro hun måtte have tilbage. I indtil flere stive timer.

Klokken var nemlig godt over midnat, da de tre elskende for sidste gang rejste sig op af badekarret. De to aldrende kvinder havde fået den ene tur efter den anden, af Toms unge pik. Den havde stået i sin smukkeste stivhed, nærmest hver halve time.

Hans virilitet fejlede bestemt ikke noget, og kvindernes erfarne æggen af hans manddom, havde været perfekt. En syv-otte gange var han kommet med sin mindre og mindre ladning af elskovsdråber. Inde i de to modne kvinder eller inde i deres sultne munde eller over deres store patter eller over deres buttede modne bagdele. Der var næsten ikke det sted han ikke var kommet

Sammen havde de tre haft ekstatiske højdepunkter. Efterfulgt af en hvilende sødme, hvor de bare sad i karret og nød hinandens smukke kroppe. Badevandet var skiftet flere gange, og deres hud næsten opløst af det meget baderi.

I hvert fald var deres skind blevet meget sart, så selv den mindste berøring gik igennem dem som en elskovsoplevelse. Kun deres munde og deres kønsdele, var efterhånden blevet følelsesløse, af den megen bolleri de havde foretaget.

Tom havde taget kvinderne på skift. Snart i badevandet, snart udenfor. Han havde taget dem forfra, og bagfra. De to kvinder havde skiftedes til at ægge den unge elsker, mens den anden nød hans pragt i sit underliv. Der var snart ikke en kropsdel på Tom de ikke havde suttet og slikket på. Slet ikke en kropsdel de ikke havde masseret med deres voksne erfarne fingre.

Efter at Tom for sidste gang var kommet ud over deres store patter, var de helt færdige. De havde holdt de store saftige patter op som et trug hans kunne hælde sine dråber ud i, men han var tømt. Han havde da også nærmest kommet med ingenting.

De havde taget hans krabat i munden og slikket den for sidste gang, denne nat. Slikket og suttet den, for at være sikre på at der ikke fandtes en dråbe mere.

De skyllede for sidste gang vandet ud. Tørrede sig og gjorde sig klar til en lang nats søvn. Marie og Lise betroede Tom, at ingen før ham nogensinde havde gjort dem mere tilfredsstillede. De var dybt imponeret over hvor meget han kunne, trods hans unge alder. Til sidst kunne de dog godt se, at han var tømt.

Marie slukkede de godt nedbrændte stearinlys, og sammen hånd i hånd, fulgtes de tre ind til Maries store seng. Med Tom i midten kyssede de hinanden godnat og trak den store dyne op over deres duftende kroppe. Den var så stor at de alle kunne ligge under den.

Tom fik bugseret Lise om på siden. Han stak sin store slappe pik ind mellem hendes bløde lår. Marie lagde sig bag hans ryg, hovedet op mod hans skuldre, og krammede hans mave og bryst med den ene hånd, mens hendes store patter pressede sig ind mod hans rygstykker.

Deres lår og underben limede sig nærmest op af hinanden. Nede ved tæerne legede tre par tæer med hinanden, imens de nød deres kroppes tætte forbindelse. Tæerne drillede og legede med hinanden under den dynens varme stof.

Tom tog sin hånd om livet på Lise, og greb fat i hendes store bryst. Hun krammede hans hånd ind til patterne, førte den op til munden, hvor hun kyssede hans hånd. Så førte hun den atter tilbage til hendes brystrigdom.

De lå alle tre i en hed omfavnelse, fra top til tå. Havde man kunnet kigge under den store dyne, ville man dårligt have kunnet skelne hvor den ene krop endte og den anden startede. Snart faldt de alle udmattede og tilfredse i søvn.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.