Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Tom var på vej ned til Marie for at hente sine bukser med nøglerne i. Han kiggede op mod den skyfrie himmel og nød tilværelsen, efter han var blevet tilfredsstillet af de to lærerinder. De havde bedt ham om tavshed, det havde han afgivet sit løfte på. Et løfte han agtede at overholde.

De to lærerinder havde vist også været godt tilfredse med ham. De var nærmest ikke til at stoppe, følte han. Men til sidst var han dog kommet videre, på jagt efter sine bukser, nøgler og cykel, som han havde efterladt under sine første erotiske eventyr med hans klaverlærerinde Lise, og hendes veninde Marie.

Han stod og ventede ved stoppestedet på bussen, der skulle køre ham ind mod byen, hvor Marie boede. Han håbede så sandelig at hun var hjemme. Godt nok var eftermiddagen stadig ung, men på en eller anden måde måtte han også, mens det endnu var lyst, få snakket med hans mor og hans tre små søstre der havde været væk i hele hans vilde erotiske weekend.

Han trængte måske også til at være sig selv en smule. Bare ligge i hans egen seng og få hold på de mange behagelige og smukke erotiske oplevelser, han havde haft de sidste par døgn. Få styr på det væld af følelser der rendte igennem ham. Få styr på hele det nye liv, der på en eller anden måde var begyndt så smukt.

Endelig kom bussen, og Tom fik placeret sig lige efter midterdørene. Han kiggede ud af vinduerne og så husene, der en efter en kom og forsvandt i vinduet. Måske så han dem, måske ikke, ligegyldigt for hans tanker var helt andre steder.

Dørene gik atter op, og en korpulent ældre kvinde stod udenfor midterdørene og prøvede at lange sin rullende indkøbstaske op i bussen, men fyldt med varer, havde hun svært ved at få den op. Tom rejste sig beredvilligt op og hjalp den ældre kvinde med "pensionisttraileren".

Ældre og ældre var måske så meget sagt, hun var vel omkring de tres skønnede Tom, da han fik set hende. Men gangbesværet var hun af de mange kilo på kroppen. Det var en stor matrone. Hun takkede ham så hjertelig, hvilket Tom ikke mente der var grund til.

Efter hun havde fået placeret sin vogn i bussen, kom hun op og satte sig ved siden af Tom. Det var en stor kvinde. Selvom Tom ikke fyldte alverden, og trak sig helt ud til vindúet, kunne den trinde dame, dårligt få plads til hendes enorme fede lår på det sæde hun havde sat sig på. De næsten gned sig op af Toms unge, raske og muskuløse lår.

Hun var egentlig ganske smuk, tænkte Tom når han så på hende. Et kort mørkt hår, en kraftig blå øjenmakeup, nogle pænt store bryster der hvilede på den store mave, og så disse enorme fedmefyldte lår, under den ligeså enormt store bagdel, som også fladede ud mod Toms unge spændstige bagdel.

Kvinden var klædt i en lang blomstret kjole, og det var derfor svært at gennemskue alle hendes kvindelige former, men det var da nok til at Tom ikke følte ubehag, ved hendes tilstedeværelse.

Så begyndte hun at snakke. Snakke om at der var for lidt hjælpsomhed, og at det var rart at der var unge mennesker der gad, og at det var svært når man var alene, og hun vidste heller ikke om ditten og om datten.

Tom lyttede andægtigt og svarede pænt på den trinde dames spørgsmål, og gav hende grundlæggende ret i alt det hun mente. Han regnede med, eller måske snarere håbede på, at det kunne indstille hendes talestrøm, så han atter fik ro til at pusle med hans egne tanker

Men på den anden side var han da ikke utilfreds med, at mærke nogle kvindelige former gnubbe sig op ad ham. Godt nok utilsigtet, men han måtte erkende, at frodige kvindelige former, gjorde bestemt ikke at hans velbefindende blev dårligere.

Nogle stoppesteder senere skulle den ældre og trinde dame af igen, og Tom hjalp hende atter med kufferten. På en gang lettet over atter at være overladt til sig, men også med følelsen af at det kunne have været fornøjeligt at boltre sig i hendes fedmefyldte masser. Tom fik sat sig igen på sædet, og den ældre kvinde vinkede nok så fornøjet til ham, da bussen kørte videre.

Inden længe var han kommet ind til byen, og han steg af. Han vandrede i hans egne tanker hen mod ejendomskomplekset hvor Marie boede. Udfor den skinnende messingknap med Maries navn trykkede han på klokken. Han ventede lidt, men der skete ikke noget. Så trykkede han igen, men stadig uden held.

Måske var det også lidt for tidligt. Klokken var kun omkring 2. Måske var hun stadig i hendes forretning, som han desværre ikke anede hvor lå. Han tænkte på om han så skulle ringe på hos Dagmar og Sherri, eller tage ud til Vikki, eller tage ud til Lise, eller bare gå lidt rundt i kvarteret. Han satte sig ned på trappestenen, og faldt hen i hans egne tanker.

Han måtte være faldet i søvn, for pludselig hørte han en kvindestemme højlydt fortælle ham, - at her kan De altså ikke sove, unge mand - Han kiggede op på en dame omkring de halvtreds. Tom undskyldte meget, og sagde at han var ked af det. Han måtte være faldet i søvn, han skulle egentlig hente nogle ting hos fru Schmegelfried, forklarede han damen.

I hånden havde hun sine nøgler parat for at låse sig ind i opgangen, så hun måtte jo bo der. Tom spurgte om hun vidste hvor Marie havde kontor, det vidste damen ikke helt præcist, men hun kunne dog fortælle at fru Schmegelfried plejede at komme hjem ved tre-tiden for at ordne regnskaber.

Damen havde et lyst hår der var sat op i en knude. Hun havde et smalt ansigt, der mest var prydet af de mørke solbriller og den skarpe røde læbestift. Hun var egentlig ganske smuk. Hun var spinkel af bygning, men Tom så straks at hun egentlig havde nogle pænt store bryster på den spinkle kropsbygning.

Hendes spadserdragt, afslørede også nogle pæne ben, måske nok tynde, men alligevel med et klart kvindeligt præg af kurverigdom. Hun havde alle mulige guldsmykker på sig, og så ud til at være en ganske velhavende kvinde. Tom fandt faktisk et ganske godt velbehag i se på kvinden, som han stod overfor, efter han havde rejst sig.

- Hvor kender De fru Schmegelfried fra? - spurgte damen nysgerrigt. Tom forklarede at han sådan set havde været lidt af en fotomodel for hende. - Fotomodel - gentog damen, og tog ham nærmede i øjesyn - ja de ser da ganske fotogen ud, unge mand - sagde hun i et tonefald der lod antyde at noget sådant faldt hun i hvert fald ikke for.

Men inde bag hendes udtryk, gemte der sig en glemt længsel om selskab, endog gerne ungdommeligt selskab. Det var lang tid siden hun sidst havde været i ungdommeligt selskab, og selvom hun ikke forestillede sig nogle erotiske eventyr med den unge mand.

Hun var faktisk ganske træt af at hun med årene mere og mere var overladt til andre på hendes alder. Hun så sådan set gerne sig selv som en evigung pige, der glad levede livet, og så var det meste af hendes omgangskreds alligevel en påmindelse om at hun var blevet ældre. Og så var det vel ikke det allerværste, at være i selskab med en ung mand en times tid, indtil Marie kom hjem.

- De kan jo vente på hende hos mig - foreslog damen, der præsenterede sig som Karen Maiborg - så kan de måske også hjælpe mig med at bære mine indkøbsposer op -

Det ville Tom da mægtig gerne, og han hankede op i indkøbsposerne, og fulgtes med Karen op ad de brede trapper, mod hendes lejlighed på 3. sal. Han kunne ikke undgå den berusende duft som hendes lille krop fyldte trappeopgangen med. Og trods hendes spinkle bygning bemærkede han også at hendes bagdel bestemt havde et par imponerende og vrikkende fedtpuder.

Mest betaget var han dog over hendes store bryster, der ligesom blev endnu størrere grundet hendes spinkle bygning. Den strikkede sweater hun havde på, skjulte kun i ringe grad hendes hvide BH, og man kunne se hvordan hendes bryster væltede ud over BH´ens kant, og pressede sig ud mod sweateren. Trods sine 50 år eller mere, syntes Tom faktisk at hun var endog særdeles velholdt.

De kom op til hendes lejlighed der lå lige over Maries lejlighed. Den havde akkurat den samme opbygning som hendes, og Tom følte sig næsten på hjemmebane, selv om det naturligvis var et helt andet interiør, som fru Maiborg havde udstyret sin lejlighed med.

- Kan De ikke sætte varerne ud i køkkenet – småråbte fruen inde fra en af stuerne. Der var hele tiden dette De, som fru Maiborg betjente sig af. Tom syntes det virkede lidt komisk, men når han henvendte sig til hende, blev det på en måde naturligt nok for ham også at bruge De og Deres.

Tom stillede varerne i køkkenet, og lidt efter kom fru Maiborg, og begyndte at tømme indkøbsposerne. – Vil De have lidt the, eller måske hellere en sodavand – Tom ville gerne have the. Fru Maiborg spurgte ham om han var god til edb og den slags. Det mente Tom nok at han var.

- Glimrende, aldeles glimrende unge mand – sagde fru Maiborg henrykt, - så kan De måske hjælpe mig lidt med at komme på internettet, jeg synes ikke at jeg helt forstår hvad det er der sker -

Hun viste ham ind i en af stuerne, og hen til et bord hvor en computer stod. Hun tændte computeren, og bad Tom om at sørge for at hendes installation til internettet var rigtig, så ville hun imens sørge for theen.

Tom satte sig ned, og begyndte at lege med computeren. Der var et par småfejl som han rettede, og så fik han sat et ikon på hendes skærm, for adgangen til internettet. Lidt efter kom fru Maiborg over til ham med theen, som hun placerede ved siden af computeren, mens hun kiggede over skulderen på den unge mand, for at se hvad han foretog sig.

Han kunne mærke fru Maiborgs bløde bryster mod hans skuldre, som hun lænede sig ind mod ham, og betaget kiggede med på skærmen. Hans let antændelige pragtstav, var allerede begyndt at reagere, godt gemt inde i buksestoffet.

Hun havde lagt begge hænder op på hans skuldre, han kunne mærke hvordan de lange slanke fingre, løst rørte ved ham. Tom syntes at hun selv skulle prøve at finde frem til internettet, sådan som han nu havde lagt det ud på skærmens skrivebord.

Tom rejste sig op fra skrivebordsstolen, og overlod pladsen til fru Maiborg. Hun klikkede rundt med musen, mens hun kom længere og længere ind i det nymodens forjættede internetland.

Han kiggede beundrende på hende. De store buler i den hvide sweater, hendes smukke ben, som aftegnede sig i kjolen. Kun underbenene var frie, bortset fra de hvide nylonstrømper. Hendes fine ansigtstræk, det blonde opsatte hår, den røde mund og de blå øjne der blev åbenbaret, efter hun havde taget solbrillerne af.

Som han stod der bag hende, kunne han mærke at hans pik begyndte at dunke mod buksestoffet og mod læderryggen på skrivebordsstolen. Fru Maiborg spurgte ham om nogle ting, mens hun klikkede sig frem, og Tom måtte overtage styringen af musen.

Fru Maiborg rejste sig fra sædet, og tilbød Tom pladsen, men han mente nok han kunne styre begivenhederne stående. Hvilket han i mere end en forstand var.

Alligevel blev det til at han fik sat sig igen efter lidt palaver, og fru Maiborg stod nu på siden af ham, og lænede sig ind over ham, mens hun betaget kiggede på de ting der skete på skærmen. Tom foreslog at han rykkede sædet lidt ned, og fru Maiborg kunne sætte sig på skødet af ham.

- Ih nej da, unge mand, hvad ville folk ikke tænke hvis de så det - undslog hun sig med. Tom mente dog, med nogen ret, at det var der formentlig ingen der så, og det var vel også sværere for hende, at huske måden at arbejde på Internettet, såfremt hun ikke selv prøvede.

Enden blev at den aldrende kvinde, som tydeligt i sin ungdom havde været lidt af en sexbombe, satte sig på skødet af den unge 15-årige knægt.

- Nu er jeg ikke for tung - spurgte fru Maiborg, mens hun atter klikkede rundt med musen, og begravede ansigtet i billederne der kom på skærmen. Tom gjorde hende klart, at det var hun bestemt ikke. Hun takkede for de pæne ord, og sagde at hun alligevel syntes at hun var blevet lidt rund om maven.

- Så er det noget andet med de unge piger her! - sagde hun efter hun var kommet ind på en side med en masse netbabes, som de kaldtes. - Det er vist lige noget for en ung mand som Dem -

Tom svarede at det kunne da godt være. Fru Maiborg lænede sig lidt tilbage, og hendes lille fyldige bagdel kom til at sidde lige over hans stive lem. Tom nød den kvindelige form der blev presset ned over hans erigerede lem. Trods trusser, kjole, buksestof og underbukser imellem, var det en behagelig følelse for hans pik at blive klemt af de bløde balder som fru Maiborg havde.

Hun kunne også mærke den stive stang op mod hendes skød. Hun sagde ikke noget, men tænkte alligevel at de unge piger på nettet, måtte have gjort deres indvirkning på den unge mand hun sad på skødet af.

Hun nød at mærke en ung kraftfuld mand, en ung potent mand. Selvom hun var overbevist om, at det ikke var hende der havde gjort udslaget, så så hun ikke nogen hindring for, at hun ikke skulle nyde frugterne af virkningen fra netbabes'ne.

Fru Maiborg satte sig bedre til rette på skødet af Tom, og fik placeret sig endnu bedre over den stive stang, så den faldt på plads i hendes hungrende skød, lige der hvor hun allermest nød det. Ovenover hendes fugtige mis, der lækkede ud igennem trusserne.

- Er det sådanne kvinder, I bruger Jeres tid på - spurgte fru Maiborg, mens hun halvt vendte sig om mod Tom. Det gjorde Tom nu ikke bedyrede han, mens han kiggede på hende. Hun roterede tilbage til hendes behagelige stilling, og kørte en smule op og ned over hans stive pragt. Deres kønsdele nussede hinanden, adskilt af 4 lag stof. I al ærbarhed forstås.

Fru Maiborg fortsatte med at finde sider med smukke unge kvinder, for ligesom at kunne bevare virkningen på den unge knægt, så pludselig poppede der en masse sider op på en gang, og fru Maiborg blev helt forskrækket.

Tom overtog styringen af musen, mens fru Maiborg atter vendte sig halvt om på hans skød. Hun havde lagt armen om hans skulder, og hendes imponerende fortrin pressede sig en smule ind mod hans unge bryst. - Åh min gud, er den ødelagt - spurgte hun. Tom beroligede hende med at det var det der kunne ske. Nu gjaldt det bare om at slette nogle ting.

Han ordnede tingene, mens fru Maiborg kiggede beundrende på. På trods af at de unge piger var fjernet fra skærmen, kunne hun mærke at virkningen på hans stav ikke aftog. Da Tom havde fået ryddet miseren af vejen, gav hun ham et knus som tak.

Så satte hun sig atter til rette. - Uha det må vi vist holde os fra - sagde hun, - så må du nøjes med at kigge på en tyk kone som mig –

Tom understregede endnu engang for hende at han bestemt ikke syntes at hun var tyk.....slet, slet ikke. - Det er pænt sagt unge mand, men De kan jo mærke her på siderne - hvorefter hun tog hans hænder og lagde dem på siderne af hendes talje. - Prøv De bare at mærke, at der er kommet for meget på siderne –

Det syntes Tom bestemt ikke gjorde noget, mens han nød at hans hænder kørte hen over hendes talje, og hun selv atter havde sat sig ordentligt til rette på stiverten. Så satte hun sig lidt tilbage, og hans hænder kom til at føle underdelen af den indpakning som hendes store og smukke bryster var i.

- Er de ikke smukke, hvem der bare var ung igen - sagde fru Maiborg lavmælt, pegende på skærmpigerne - Nu hænger det hele på een selv - Tom syntes da ikke at der var noget der hang på hende. - Åh hvor er du sød - sagde hun, mens hun igen vendte sig om mod ham, - du er vist lidt af en charmør -

Det var første gang hun brugt ordet "du" og Tom var næsten helt forlegen, over den intimitet som deres samtale lige pludselig opnåede. Men han syntes bestemt at hun var en smuk kvinde.

- Ja det er pæne ord, men man kan jo mærke hvordan man bliver løs i kødet - sagde fru Maiborg, mens hun kiggede tomt ud - Nå men det skal De heller ikke bekymre Dem om, De er jo en smuk ung mand, der har livet for sig. -

- En stor og flot ung mand - sagde hun henført, mens hun kørte sine hænder ned over hans arme - uha du er da vist lidt af et muskelbundt -

Det mente Tom nu ikke han var. Men det var fru Maiborg ganske overbevist om. Hun rejste sig op, og bad Tom om at vise sig frem, som når han var fotomodel. Han måtte jo være vant til det. - ja undskyld mig, men det er jo ikke altid en gammel kvinde som mig, får lov til at se en så smuk ung mand - klukkede hun.

Tom rejste sig op, og stillede sig foran kontorstolen, som fru Maiborg atter var gledet ned i. Her sad hun med korslagte ben, og nød synet af den unge mand. - stor og flot - gentog hun messende, mens hun ikke helt kunne undlade at lade hendes blå øjne fængsle sig lidt ved buksebulen. De kom in på Yahoo’s grupper fandt en gruppe der hed Toms_historie. Det var om en ung mand og hans elskov med modne kvinder. Fru Maiborg syntes de lød rigtig spændende, mens hun kigegde intenst på Tom og kom i tanke om hans lille fotokarriere.

- Sådan en fotomodel må da rigtig være omsværmet - sagde hun næsten helt bedstemoderligt. Det vidste Tom ikke, det var jo også kun en gang han havde været model. Fru Maiborg spurgte hvilke billeder der var taget, og Tom forklarede om nogle siddende billeder og stående billeder. Billeder med skjorte og med nøgen overkrop.

- Ja fotograf skulle man have været - sagde hun næsten for sig selv - at tænke sig hele dagen bare gå og fotografere smukke mennesker -

Hun beundrede den unge mand, og var helt væk i det smukke syn, og så i hendes egen lejlighed. Tom nød derimod det beundrende kvindeblik på hans krop. At han behagede hende, var han ikke et sekund i tvivl om, men hendes hensigter anede han ikke noget om. Slet ikke som hun snakkede tredjeperson og brugte "De" og "Deres".

Fru Maiborg drak lidt af theen mens Tom drejede sig rundt for hende. Ind imellem hendes drikning af theen, kom hun med en masse komplimenter til ham. Nu skulle han jo også selv huske at drikke lidt. Tom rakte ind over computerbordet til theen, fru Maiborg tog chancen for at placere en hånd på hans rygstykke. - Ih hvor er du dog muskuløs - gentog hun - stor og flot. –

Tom vidste nu ikke om det var rigtigt det hun sagde, men det mente hun bestemt. - Måtte en gammel kvinde ikke få lov at se hans muskuløse overkrop, altså hvis De ikke har noget imod det - spurgte hun nervøst.

Det havde Tom da ikke. Han knappede skjorten op, og tog den af. Han blottede sit unge teenagebryst, og der gik et lille gys igennem fru Maiborg. - Hvor er De dog en smuk, ung mand, hvor er De dog stor og flot –

- Må man mærke på Deres muskler - spurgte hun forsigtigt, nærmest overrasket og nervøs over hendes egen dristighed. Men nervøsiteten blev hurtig afhjulpet, da Tom tog hendes hånd og lod den hvile på hans bryst. – Ja hvor er du stor og stærk – gentog hun nærmest mumlende.

Hun rejste sig og lod de aldrende hænder køre rundt på hans krop, kiggede betaget på hans smukke ansigt. – stor og stærk – gentog hun nærmest hviskende i en uendelighed, mens hun længtes efter at blive taget i favnen af en mand.

Tom tog armene om livet på kvinden, og deres blikke mødtes. De smilede sødt til hinanden, indtil de trykkede sig ind mod hinanden – stor og stærk, uh hvem der bare var ung igen – Fru Maiborg snakkede frejdigt med sig selv, mens hendes hænder minutiøst undersøgte den unge mands blottede torso.

Tom lod hænderne falde ned over den spinkle krop, ned til de bløde fedtpuder hun havde omme bag på. Han trykkede hende tættere ind til sig, og hendes let buttede mave trykkede sig ind mod spidsen af den stive pik. – stor og stærk – gentog fru Maiborg, mens hendes hænder gled ned over hans bagdel, ned over ydersiderne af lårene, og var tæt på at gribe hans lykkestav inde i bukserne.

Men det var som om hun ikke turde røre ved den. I stedet stod de der med deres rastløse hænder og udfordrede hinandens lidenskaber. Tæt omslyngede og kind mod kind. Fru Maiborg gentog sine besværgelser i det uendelige, mens Tom bare tavst nød at mærke hendes dejlige, fyldige bryster klemme sig ind mod hans brystben.

De kiggede på hinanden, og Tom lod sin mund sænke sig ned til hendes og de mødtes i et forsigtigt kys. Så lidt heftigere og til sidst helt i lidenskabernes vold. Tungerne cirklede rundt om hinanden og dybt ind på hinanden. De klemte næsten luften ud af hinanden i deres hede favntag.

Fru Maiborg havde spredt den ene hånd ud på hans ene balde udcnpå bukserne, mens den anden søgte rundt på hans rygstykker. Tom tog sine hænder op til hendes ansigt, og nærmest trak det op til hans. Så kiggede hun på ham, og sagde at det dog var en værre buksebule han havde, bare fordi han havde set de unge netbabes.

Tom sagde at det ingenlunde skyldtes dem, men snarere hendes tilstedeværelse. Det troede fru Maiborg ikke på, men hvor var hun dog glad for at have mærket en mands hede kys, og en mands hede favntag. Tom knappede sine bukser op, der faldt til jorden, trods deres tætte kontakt.

Fru Maiborg kyssede med trutmund hans unge bryst, hurtigt og heftigt kyssede hun sig vej henover hele hans torso, mens Tom fik manøvreret sine underbukser af. Nu stod han ganske nøgen, med den store strittende stav klemt inde mellem hans nøgne krop, og hendes stadig fuldt påklædte.

Han greb hendes højre hånd og forsøgte at få hende til at lege med den. Men det virkede ikke som om hun var synderlig glad for at gribe om den. Men til sidst lykkedes det ham, at få hendes fingre til løst, at kramme om den store stive stang – en stor og stærk mand er du, ikke sandt – hviskede hun.

Tom havde brugt sine hænder til at løfte op i hendes kjole, hvor hans udfordrende hænder søgte op af de smukke lår, opover strømpekanten, op til hendes trusser, hvor han fik placeret den ene hånd omme på hendes pænt fyldige bagdel, mens den anden søgte ned ved den drivvåde fisse.

Han kyssede hende tungt og inderligt, mens hun bare nød deres tætte samvær med den løse hånd om hans pik, som hun næsten kun rørte med to fingre, der langsomt forsøgte at danne sig et billede af kraftstangen. Med den anden arm krammede hun ham på ryggen ind mod sig.

- Skal vi gå ind og hygge os – spurgte fru Maiborg, hvilket Tom bestemt ikke havde noget imod. Hun trak lidt væk fra ham, og han stod nu der med hele sin nøgne krop, og den store strittende stav ret ud i luften. Fru Maiborg var en sirlig kvinde, så hun skulle først samle thestellet sammen, mens hun bad Tom slukke for computeren.

Hun vandrede ud mod køkkenet for at sætte thestellet på plads derude. Tom fulgte efter den midaldrende, fuldt påklædte, kvinde, mens han selv strøg sig et par gange over den dunkende pik, der svingede ukontrollabelt rundt i luften under gangturen til køkkenet.

Mens hun bøjede sig hen over køkkenbordet, stillede han sig bag hende, og trak kjolen op, lod den store pik hvile ned på hendes dejligt bløde balder, rakte hænderne frem og greb hendes hoved, for atter at kysse den modne dame.

Så lod han dem falde ned over hendes brystrigdom, løftede op i sweateren og fik for første gang lejlighed til at beundre de smukt formede små giganter som sweateren så længe havde skjult.

- Er de ikke stadig pæne – spurgte fru Maiborg. Tom svarede ikke, men nød at mærke det bløde brystkød i hans hænder. Han fik dem hevet ud af deres BH, og lod dem falde ned i hans hænder, hvor han æltede og formede rundt med dem. Hele hans underkrop cirklede rundt mod hendes bløde balder. Hun kyssede ham på kinden, og bad ham om at være forsigtig, da hun ikke tog P-piller eller brugte beskyttelse.

Det skulle Tom nok være, så rettede fru Maiborg sig op, tog Tom ved hånden og gik ind mod hendes soveværelse. Tom lagde sig ned på sengen, med den store strittende stang halvt liggende op ad hans flade maveskind.

Han følte det varede en evighed for fru Maiborg at tage tøjet af. Men han nød synet. Fru Maiborg var bestemt en sirlig kvinde. Først røg øreringene ned i deres æske, så skoene, der pænt blev sat på plads, så rettede hun lidt på sit hår, mens hun kiggede i spejlet. Vendte sig med ryggen til Tom, og tog sin sweater af, lagde den pænt sammen på en stol.

Han lå der med sin strittende pik og så hele menageriet. Så rakte hendes hænder om bag på ryggen, og BH´en kom af, pænt og sirligt blev den lagt over stoleryggen. Hun rakte hænderne ind under kjolen, og tog sine trusser af, så gik hun hen mod ham, med hænderne over hendes bryster, med kjole og strømper på.

Tom satte sig ud på kanten af sengen, og tog hende i sin favn. Som hun stod der foran ham, var hendes dejlige, bløde og fyldige bryster lige ud for hans mund. Han suttede og slikkede på dem, så det smaskede i hele lokalet. Han kunne mærke hvordan hendes vorter blev stive inde i hans mund.

Så rakte han om bag hende, åbnede kjolen, og lod den falde til jorden. Greb om balderne, mens fru Maiborg kæmpede for at komme ned i sengen. Hun skyndte sig under dynen, og Tom lagde sig sammen med hende ind under den. De kyssede igen hinanden dybt, mens fru Maiborg atter bad ham om at være forsigtig – ikke sandt lille skat –

Hun kiggede på ham, som var det første gang hun skulle elske. Tom lod hans hænder fare rundt på hendes krop, suttede på hendes bryster, lod en finger lege ind over hendes drivvåde mis, indtil den krøb ind i det våde hul, hvor han langsomt begyndte at fingerkneppe hende.

Han kunne høre hvordan hun blev mere stakåndet. Hun lå med lukkede øjne og nød behandlingen, lod hendes velplejede ladyfingre køre rundt over hans hoved. Tom kyssede hende hele vejen nedad maven, for til sidst at lægge som en forlængelse af hende fra hendes underliv og nedefter.

Hans bløde tunge søgte ind i det drivvåde område, hvor han lod tungen køre frem og tilbage over hendes mis. Hans hænder rakte opad i sengen, hvor han greb de store bryster, mens han underliv og den stive pik, lå begravet nede i lagenet, nede ved hendes fødder.

Han slikkede og suttede på hendes skamlæberne, søgte mod hendes klitoris, fandt den og sugede den nærmest ind i hans mund. Hun smagte eventyrligt godt syntes Tom, slap grebet i klitten, og brugte nu hele hovedet til at smaske sig rundt i hendes fisse. Slikkede hendes lår, og lod næsen begrave sig dybt i hendes fisse, mens han forsøgte at lade tungen slikke under fissen, om mod hendes bagdel.

Hans hænder forsøgte at presse hendes lår om hans hoved, mens han fortsatte sin behandling af hendes allerede forløste underliv. Han kunne med næsen, hele hovedet mærke hvordan hun kom i små ryk. Han klemte hendes balder, og skubbede med armene hendes bløde lår tættere ind mod hans ansigt.

Hans ansigt var fuldstændig oversmurt med hendes vædsker. Hun vred sig rundt i hendes uendelige strøm af udløsninger. Hun kom i et par sidste krampetrækninger og blev mere slap. Men Tom nød at slikke, sutte og suge på den midaldrende kvindes fisse. Han fortsatte langsomt slikkende med tungen, så hurtigt, så let, så hårdt, så suttende, så med næsen, ja med alt.

Han fortsatte og fortsatte i det uendelige. Fru Maiborg kom atter i nogle stød ud over hans unge ansigt, safterne fossede ud af hende, hun var helt væk i sin egen verden af tilfredsstillede lyster. Tom anede slet ikke, at det var første gang, at den aldrende kvinde havde fået slikket sin fisse. Hun havde tidligere ikke kendt til, hvilke virkninger det gav i hele hendes spinkle krop.

Det var en helt ukontrolleret flod af udløsninger der gennemrullede hende. Med hendes tidligere mand, havde det bare været nogle hurtige ture under dynen, hvorefter han var faldet slapt ned over hende. Hun havde aldrig prøvet noget lignende, som nu. Ikke engang når hun flov og diskret havde forsøgt at tilfredsstille sig selv.

Hun anede nærmest ikke hvad hun skulle gøre. Hun kunne mærke hvordan den unge mand ivrigt fortsatte sit dejlige arbejde, men hun følte ikke at det var rigtig – Oh stop it – udbrød hun, væk i sine sanser, greb hun til det amerikanske, hun i så mange år havde brugt – stop it – gentog hun og prøvede at løfte Toms hoved op.

Tom kyssede sig med sit drivvåde ansigt op over hendes mave, henover hendes bryster, inden han lagde sig ind over hende, og lod den store stive gigantstang presse sig vej ind gennem hendes våde og tilfredse port.

- Aaaaahhhh, aaaaaahhhh – fru Maiborg kom bare med nogle lange udbrud, mens hun holdt Tom om skuldrene, og kiggede på ham med vildt åbne øjne, imens den unge knægt banede sig ved ind i hendes våde hul – aaaaahhh -

Hun gentog overfor ham, at han måtte trække sig ud inden han kom, så hun ikke blev gravid. Hun vidste af erfaring fra sin tidligere mand, at det jo nok ikke varede lang tid, inden Tom kom med sine vædsker, fandt sin udløsning.

Men sådan var det ikke her, Tom pumpede ind og ud af hendes underliv, mens han forsøgte at kysse hende. De mødtes i en lidenskabelig tungeleg, mens Tom hamrede sin store stive pragt frem og tilbage i hende. Hun havde aldrig prøvet noget lignende, en kæmpestav, han var helt fænomenal, følte hun.

- You young devil, big and strong, uiiih oooh my god – Tom pumpede videre over den midaldrende kvinde, der pludselig hylede højt da hun for første gang i sit liv kom i nogle kæmpeorgasmer, hurtigt efter hinanden. Hun nærmest borede de fine fingre ned i hans rygstykker. Hendes underliv begyndte pludselig at deltage i løjerne, og atter kom hun i nogle små hyl.

Tårene trillede ned ad kinderne på hende, mens hun pressede Toms ansigt ned mod hendes. Hun greb hans ansigt, kyssede ham vildt og inderligt over det hele, kiggede på ham intenst – you little devil, thank heaven – inden hun atter trak hans ansigt ned imod sit.

Tom pumpede stadig løs over den midaldrende kvinde, der under hans heftige bombardement af hendes underliv, og under kraftudfoldelsen af de mange udløsninger og de heftige orgasmer, efterhånden mistede kræfterne og slap grebet i ham. Han pumpede hende hårdt, hun skulle rigtig mærke hans nye færdigheder.

Hun lå efterhånden bare rallende med slappe hænder ud til siderne og kiggede på den unge mand der skød sig frem og tilbage over hende. Hun savlede ud af munden, men havde glemt alt om hendes sirlighed. Glemte alt om at han skulle være forsigtig, glemte alt om hendes opdragelse, om at være en pæn dame.

Han kunne gøre hvad han ville, hun var helt væk i en lykkerus. Tom satte sig på hug foran hende, kneppede hende videre i hans eget tempo, han så hvordan de store batterier på hendes brystkasse, skvulpede frem og tilbage og ud til siderne, mens han pumpede hendes underliv.

Hun puttede en finger i munden, og nærmest bed i den, mens hun hvislede svagt, næsten uhørligt – oh my God, oh my God –

Tom kunne mærke at han efterhånden også var ved at nå klimaks, han trak den store pik ud, trak hendes ben op, så de hvilede på hans brystkasse, samlede dem og skød den store virile krabat ind mellem hendes lår. Så lod han pikken fare frem og tilbage imellem hendes lår, indtil han kom i nogle gevaldige sprøjt ud over det hele.

Fru Maiborg blev oversprøjtet af hans sperm, der i store kaskader fløj rundt over sengen, og landede alle steder. Nogle landede også på fru Maiborgs ansigt, men hun ænsede det ikke, hun var et helt andet sted. I et lykkerige hun aldrig tidligere havde opdaget. Hun lå bare i sin trancetilstand og gentog – Oh my God, Oh my God –

Tom lagde sig ned på siden af hende, da hans pik var tømt. Han lod en hånd køre hen over store patter, lod hendes smukke ben presse sig ned over hans tømte lem, og kyssede hende.

Hun kiggede bare med åbne øjne på ham, på det hun ikke vidste fandtes, på den unge knægt der havde indviet i det hun aldrig tidligere havde oplevet. – My God, you´re great Honey – hviskede hun til ham, glemmende alt om dansk, om dannelse, bare nydende den unge mands hænder over hendes krop.

Hun trak dynen op over dem, og nede under dynen, lagde de sig med siden til hinanden, kiggede hinanden dybt i øjnene, tavse, tilfredsstillede, og med deres hænder kravlende rundt på den andens krop. Tom slikkede hendes bryster, søgte atter ned mod hendes mave, proppede en finger ned i hendes fisse – No, no, no – stønnede fru Maiborg – that´s enough, ikke mere lille skat –

Hun sagde ikke noget til ham, om hendes oplevelser under hans hidsige jagt henover hende. Hun følte det ikke rigtig. Tom krammede hendes bryster igen, og sagde at det var nogle dejlige bryster hun havde.

Hans pik begyndte atter at blive stiv, men fru Maiborg ville ikke mere, kunne ikke mere, ønskede ikke mere. Hendes krop var totalt og aldeles blevet forløst. Hun spurgte ham, om han altid kunne så meget, om han godt kunne lide at være sammen med ældre kvinder. Tom svarede at det mente han nok.

Så sagde hun at han skulle møde en af hendes veninder, hun havde så tit snakket om at de to kvinder burde få sig en ung elsker. Hun rejste sig op fra sengen, greb en silkekimono, og hentede et par billeder af hendes veninde i nogle selskabsrober. Hun så bestemt smuk ud, sagde Tom. Fru Maiborg spurgte om han havde lyst til hende, det mente Tom nok at han kunne have.

- Må jeg ringe til hende, min dejlige store stærke fyr – spurgte hun, og greb ud efter telefonen, snart efter var veninden i røret. Fru Maiborg satte sig op i sengen, med silkekimonoen. Det varede længe, inden hun kom til sagen overfor veninden, imens trak Tom hendes kimono til siderne, og begyndte at slikke på hendes dejlige patter, mens hun var optaget af telefonsamtalen.

Han nærmede sig mere og mere hendes skød. Hun forsøgte at skubbe ham væk, men havde svært ved både at klare telefonen, og Toms anmassende ansigt, der atter lå og slikkede hendes fisse. Han kunne høre hvordan fru Maiborg prøvede at bevare fatningen og samtalen med veninden, mens han forsigtigt slikkede løs på hendes fisse. Ikke hårdt, kun let med tungespidsen, cirklende rundt om hendes ædlere dele, og hænderne æltende rundt i hendes kloder.

Fru Maiborg lagde hånden over røret og nærmest kommanderede – Stop it – Langt om længe var hun efterhånden kom frem til sagen, at hun kendte en ung mand hun skulle møde. Veninden troede hende ikke, så hun satte røret ned til Tom, der bare sagde - hej skatter -, hvorefter fru Maiborg atter snakkede sammen med veninden.

De aftalte at de kunne mødes næste mandag eftermiddag hos fru Maiborg. Det var Tom med på. Fru Maiborg sluttede samtalen og forsøgte at se vred ud, mens hun sagde – at du er en værre én, ja du er, du er ganske forfærdelig –

Tom satte sig på hug, og tog den atter stive pik i hånden, og sagde at han havde lyst til mere, men det ville fru Maiborg ikke. – Så har du noget til gode lille skat, klokken er også over tre, du skal ned til fru Schmegelfried –

Tom forstod at det åbenbart var nyttesløst at presse på. Han trak i tøjet, mens fru Maiborg gik rundt og tog sengetøjet af i hendes silkekimono. Han stillede sig om bag hende, da han var fuldt påklædt, og greb om hendes hofter, stak en finger ind i hendes fisse – så opfør dig nu ordentligt – sagde hun, mens hun prøvede at få fingeren ud.

Hun tog ham ved hånden, ud i entreen, kyssede ham dybt, mens han krammede hendes bløde balder, så kiggede hun ud gennem dørspionen om genboen eller andre var på trappen – så lille skat ikke mere, men på torsdag ikke –

De krammede sig ind mod hinanden i et sidste langt inderligt kys, inden fru Maiborg lindede på døren, og lod Tom komme ud på trappen – Hvor var du dejlig – nåede hun at sige inden hun lukkede døren bag ham, mens hun ivrigt kiggede på ham gennem dørspionen.

Hun nåede kun ind i stuen, satte sig i sofaen, tændte fjernsynet, mens hendes tanker var på det skønne, der havde passeret hende. Hun var som i en vild rus, så faldt hun hen, udmattet og lykkelig, ovenud lykkelig.
SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.