Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Tom turde ikke banke på døren ind til Marie, hvordan skulle han egentlig forklare at han var kommet ind i den aflåste opgang. Så han gik hele vejen ned ad trapperne og stod atter ude foran den store gadedør, han trykkede knappen ind til Marie. Men ingen svarede. Pokkers tænkte Tom, klokken var jo dog en smule over tre.

Han begyndte at gå lidt rundt i kvarteret og fandt en lille slags iscafé, hvor man kunne sidde udenfor og nyde isen. Han havde stadig pænt med penge til overs, af dem han havde fået af Susie Olsen. Noget at spise havde han sådan set ikke fået, så han bestilte en stor iskage, og satte sig ned og nød det hektiske byliv, som det pulserede rundt om ham.

SEX I DAG?

Han kiggede på de mange smukke piger der vandrede rundt med deres lette sommerpåklædning, han så fine fornemme fruer, bølgende barme og vrikkende rumper. Det var et smukt og sanseligt skue. Et rige af kvinder han endnu ikke havde nået at betvinge, men også et rige som han følte sig mere sikker i nu, efter sin debut for nogle dage siden. Og ikke mindst efter de mange hektiske og intime oplevelser siden da.

Han kunne mærke at hans selvtillid var vokset kolossalt. Var det ikke ham der nærmest havde overtaget styringen hos fru Maiborg. Han følte ikke mere hans rigdom i underbukserne som en hindring, måske var den snarere som en gevinst i det evige lotteri, om hvem der syntes om hvem.

Han så de to smukke kvinder der serverede i isbaren, de var ufatteligt smukke. Han kiggede på de tre rige midaldrende kvinder, der bare sad og så dejlige ud, og kiggede de ikke også en smule på ham. Alt dette og meget mere skabte sine indtryk, hos den nye sexatlet.

For hver kvinde han så, forsøgte han at skabe sig et billede af hvordan hun måtte tage sig ud, inde bag de slørende stoffer. Hver kvinde han så, så han nu som en jagtmark han endnu ikke havde været på. Han drømte om de jagtmarker han havde været på. Damerne der havde glædet ham, og havde fundet glæde i ham. Han så, han drømte, han...

- Hej Tom, hva' laver du her - sagde en pige med studenterhus på. Det var Lene.

- Tillykke - sagde Tom til den nybagte student, men uden at svare på spørgsmålet.

- Tak - sagde Lene, og spurgte hendes fire studenterveninder, om de ikke skulle sætte sig ned. Det syntes de var en okay ide, og satte sig ned til bordet hos Tom. De fortalte om deres eksamen, og om at nu startede snart deres studentergilder og så videre. Pigerne pludrede i et væk, om alt muligt og ingenting, for så vidt Tom opfattede det.

Han kendte Lene, fra sin lillesøster, der havde hende som svømmetræner i klubben. Lene var enormt smuk, havde Tom altid tænkt. Lyst langt hår, med nogle pæne attributter og en lækker røv.

- Sig mig, du kan da spille på klaver, Tom - sagde Lene spørgende til ham. Tom vidste ikke rigtig, men sandt var det da, at han gik til klaverspil. - Kan du så ikke hjælpe os med en sang vi er ved at lave til vor afslutningsfest - spurgte Lene, og begyndte at rode i baglommen på de stramme cowboybukser, der virkelig fremhævede hendes buttede bagdel.

Hun fandt nogle papirlapper frem, hvor der stod en sang på en af tidens populære melodier. Tom kiggede lidt på teksten, og kunne godt se, at der var noget i vejen. Visse steder manglede der nogle stavelser i forhold til melodien, andre steder det modsatte, og visse steder blev det svært at synge ordene, fordi de ikke faldt ordentligt sammen med musikkens rytme.

Han kom med nogle forslag hist og pist, og pigerne griflede ned. De smilede sødt til ham, når han kom med sine forslag - Ih hvor er du altså bare god - sagde de. Det var nogle rigtig smukke piger, syntes Tom. Især lagde han mærke til en af dem. Gina blev hun kaldt.

Hun havde måske ikke så smukt et ansigt som de fire andre, men hvor var hun da rigt udstyret foroven og forneden. Når hun lænede sig ind mod ham, kunne han mærke hvordan hendes bølgende barm under T-shirten kørte ind over hans underarm. De tre andre piger præsenterede sig som Tania, Mia og Annika.

Tom sad fortsat og forsøgte at løse gåden med sangen. Det var ikke alt han kunne klare sådan lige med det samme. Pigerne blev færdige med deres is, uden at sangen var blevet helt færdig. Det gjorde heller ikke så meget sagde Lene, de skulle jo først bruge den på torsdag, når de sidste i klassen fik studenterhuen på.

Tania hviskede noget til Mia, og så spurgte hun Tom om han måske havde tid, f. eks næste aften, hvis han altså gad, at hjælpe dem med det sidste i sangen. Det ville Tom da gerne, og så vidt han erindrede skulle han ikke noget næste dags aften. De aftalte at mødes hjemme hos Lene, som Tom godt mente at vide hvor boede.

Pigerne gav ham hvert et knus og vandrede videre. Deres bløde kinder var dejlige at mødes med. Men nu sad han atter alene. Kiggende på de tre midaldrende rige kvinder, der bestemt kiggede på ham, det var han overbevist om.

En af servitricerne kom og spurgte om han ville betale. Det sagde Tom at han jo allerede havde gjort da han fik sin is. Men det var også mere det, som de fem piger havde købt. Det viste sig at ingen af dem havde betalt, formentlig i en tro på at en anden af de andre havde gjort det. Tom forklarede at han sådan set ikke kendte pigerne, og heller ingen penge havde, men at han skulle mødes med dem næste aften, hvor han nok skulle fortælle dem om den ubetalte regning.

Den 30-årige servitrice indskød, at han da vist var en hurtig en. Kendte ikke pigerne og skulle allerede være sammen med dem næste aften. Tom forstod ikke helt den skjulte hentydning, men sagde at han nok skulle overtale pigerne til at komme ned og betale. Servitricen kiggede ømt på ham, og sagde at det var helt i orden, eller også kunne han jo selv komme, spøgte hun, mens hun blinkede med det ene øje.

De tre midaldrende kvinder der givetvis kunne høre hele samtalen, morede sig lidt over servitricen, mens de kiggede på Tom og hans prægtige statur. Tom vandrede lidt forlegent væk fra isbaren over mod Marie.

Han ringede på igen, og lidt efter lød det over dørhøjtaleren - Hallo - Da Tom havde sagt sit navn, lød Marie oprigtig begejstret, hun trykkede på døråbneren og fik ham ind i opgangen.

Tom småløb op til Marie, der allerede stod i døren og ventede på ham. - Hvor har jeg dog savnet dig, min smukke darling - sagde Marie mens han endnu var flere trin nede på trappen. Hun nærmest trak ham ind gennem døren, og inden han havde nået at få pusten efter turen opad trapperne, kastede hun sig kyssende over ham.

Han mærkede de store bløde bryster mod hans krop. Han indsnusede hendes dejlige sensuelle dufte. Så hendes pæne smukke ansigt. Hans underliv begyndte igen at virke med forstærket kraft.

Marie pressede hendes arme rundt om ham, mens hun kyssede ham vildt over ansigtet, og spurgte ham om han havde haft en god dag. Det mente Tom nok, selv om han ikke fortalte om hvad der var sket i skolen eller hos inspektøren. - Åh hvor er du bare nuser - afsluttede Marie hans snak.

- Du lugter jo helt af dameparfume, har du været ude og føre dig frem - spurgte hun, men sådan nærmest på en måde, hvor hun ikke forventede svar..

- Er der noget du gerne vil ha´ skatter, kaffe, the eller sodavand - spurgte Marie. Tom ønskede såmænd ikke noget, kun hans bukser, da han manglede sine nøgler. - Årrh nej - udbrød Marie - har du så været udenfor hele natten, har du ikke kunnet komme ind, hvor tankeløst af mig, jeg så jo godt at dine bukser var her i lejligheden - Marie var oprigtig bekymret, og kiggede ham dybt i øjnene, mens hun strøg sin ene hånd nedover hans ene kind.

Næh Tom havde såmænd ikke lidt nød, hans mor var kommet næsten lige efter de var kørt. I denne situation var det vist bedst med en lille hvid løgn. - Det var godt skatter, åh hvor har jeg dog savnet dig, du aner slet ikke hvad du har gjort ved mig - hun lukkede øjnene og kyssede ham dybt.

Hendes hånd søgte ned i hans skridt - uhmm - mumlede hun, mens deres munde stadig var sammensmeltede. - Du er vist altid parat, hva´ - spøgte hun, mens deres ansigter var helt inde på hinanden.

Toms ene hånd gav svaret, da den æltede rundt i hendes enorme kloder, der befriet for BH bare hang løst inde under hendes skjorte. Den anden hånd gjorde udslaget da den var søgt ind under hendes kjole, og søgte op mod hendes balder, op mod hendes våde fisse.

- Du er helt umulig lille skat, så sæt dig nu ind i stuen så finder jeg bukserne og en sodavand, kunne du ikke tænke dig sådan en - spurgte hun ham. Tom nikkede et ja, og satte sig ind i sofaen i stuen.

Lidt efter kom Marie med bukserne og sodavanden. Hun åbnede sodavanden og knælede ned ved hans ben, som hun satte sig ind imellem. Tom drak lidt af sodavanden, mens Maries fingre kravlede lidt ind under hans skjorte, hvor de nulrede hans maveskind.

Marie ville høre en hel masse om ham, så hun spurgte løs, mens hendes hænder kravlede rundt på maven, og ind under underbuksernes kant. Tom svarede så godt han kunne, mens hans sanser blev strakt til det yderste nede ved Maries behændige fingerleg.

Inden længe havde hun fået lynet bukserne ned på ham og trak hans store, atter stive, pik ud i det fri. Her legede og tumlede hun med den i hænderne, mens hun fortsatte med at spørge løs til ham, hans mor, hans søstre, hans fritid, hans skole og alt muligt andet.

Så trak hun bukserne ned over hans bagdel, og lagde selv sin overkrop ind over hans store dunkende pik. Hun havde knappet nogle af knapperne op, undtagen de to der var midt på hendes skjorte, og som holdt hendes enorme kloder ind mod hinanden. Hun fik placeret hans stive kæp inde under skjorten, og i en blød forpakning midt i skillerummet mellem de enorme kloder hun havde.

Hendes hænder søgte om mod hans nederste rygstykker hvor de forsigtigt famlede rundt, mens hun langsomt kørte sin bløde brystrige overkrop frem og tilbage over den stive stang. Når hun var længst nede stødte hans spændte pikhoved mod hendes bløde hage og undermund.

Hun nærmest lod som ingenting, mens hun fortsatte med sin udspørgen. Tom svarede så godt som han nu kunne koncentrere sig, men efterhånden var den konstante pirring for meget, og han sagde at han var lige ved at komme. Marie trak ikke pikken ud af dens bløde fængsel i hendes skjorte, i stedet fik hun sat munden ind over pikhovedet, mens hun rykkede med den ene hånd ned ved pikkens rod.

Han kom i et par store sprøjt inde i hendes mund, mens han kunne mærke hendes tunge cirkle rundt omkring pikhovedet. Marie kiggede kærligt op på ham, mens hans safter sprøjtede ind i mundhulen på hende. Så slugte hun hans safter, slikkede og sugede på pikken for at være sikker på at der ikke var flere safter tilbage.

Hun lagde den atter ned i den bløde revne, mens hun kyssede hans maveskind, og lod tungen cirkle nede i hans navle. Ingen af dem sagde ret meget, kun engang imellem spurgte Marie om noget, men Tom svarede dårligt, og nød i stedet eftervirkningerne af hans sidste udløsning.

Marie fik sin skjorte af, og tog Toms bukser helt af ham. Så begyndte hun at slikke hans ben næsten helt nede fra fødderne og opefter. Langsomt kørte tungen rundt over hans brune spændstige ben. Hendes ene hånd havde grebet fat i den slappe krabat, men takket være hendes rykken på den, begyndte den atter at få liv.

Efter et godt stykke tid, var hendes slikkeri kommet helt op til hans skød. Men så stoppede hun, og spurgte i stedet om han ikke havde lyst til at give hende en ordentlig tur i kanen, som hun kaldte det.

Det var Tom bestemt ikke modvillig overfor. Marie kom hurtigt af sit tøj, og satte helt nøgen, kursen ind mod soveværelset, hvor hun åbnede begge fløjdøre derind til, og lagde sig på alle fire i sengen, vrikkende med røven mod Tom, der kom bagefter i sin nøgne stive tilstand.

Han kørte sine hænder over hendes smukke balder, lod en finger lege hen over hendes fisse, inden han satte den store kæp på plads ud for hendes våde hul. Langsomt, uendeligt langsomt begyndte den sin vandring ind i hendes hungrende hul. Marie stønnede over den kæmpestore kæp der begyndte at fylde hendes underliv ud.

Hun vrikkede med røven endnu mere, og begyndte nærmest at sætte sig ned over pikken, der nu var kommet helt i bund. Hun satte sig op på knæene, og lod hendes rygstykker gnide mod hans unge brystkasse. Hun tog fat i Toms hænder og førte dem op til hendes to store giganter, hvor han begyndte at ælte løs i rigdommen, samtidig med at hans pragtstav hamrede ind og ud af Maries våde elskovshule

De mødtes i nogle lidenskabelige kys, mens deres underliv fortsatte deres ridt mod lyksaligheder. Marie tog fat om hans håndrygge og pressede hans to hænder endnu kraftigere ind mod hendes store overdimensionerede patter. - åhh ja lille skat, knep mig, knep mig, åhh hvor er du dog stor - stønnede hun, og satte sig atter ned på alle fire.

Tom sad på knæene, og lod hans hænder køre hen over hendes røv og rygstykker, mens den store pik gled ud og ind i hendes våde fisse. Marie krammede lagenet imens hun pustede sine udløsninger ud, i takt med hans stiverts lykkegørende arbejde i hendes trængende hule.

Få sex i dag

Sådan fortsatte Tom pumperiet af hendes efterhånden sjaskvåde fisse. Han kunne se hvordan hans store pik gled ud og ind nede mellem sprækkerne på hendes bløde balder. Han kunne se hvordan hendes skamlæber fulgte en del med af vejen ud og ind, og hvordan den store pik snart var helt glinsende i safterne fra Marie. Han begravede sine hænder i hendes bløde hofter og nød udsynet over hendes krop.

Efterhånden havde han fået så megen erfaring at han ikke bare skød den af med den samme, men forstod at holde safterne tilbage i den iltre pik. Marie lagde sig ned på siden. Tom løftede hendes ene ben og lod den hvile over hans ungdommelige smukke bryst, mens han satte sig ind over det andet ben, og førte den dirrende pik ind i hendes lystgrotte igen.

Marie lå og betragtede hendes unge virile elsker, mens hans fortsatte hans saliggørende virke i hendes underliv. Tom greb med den ene hånd ud efter hendes kæmpegranater, og sammen med Maries to hænder æltede han løs på de store svulmende meloner der vuggede frem og tilbage i takt med deres fælles underlivsøvelser.

Efter at de havde fortsat deres pumperi i nogle tavse minutter, kun afbrudt af Maries hæse lyde og dybe pusten, kunne Tom mærke at han var ved at komme.

Han lagde hende ned på ryggen, og puttede den store stiv stang ind i hendes allerede tilfredsstillede lysthule. Så lagde han sig ind over hende, og mens de kyssede hinanden dybt, pumpede hans iltre bagdel den store stang frem og tilbage.

Marie greb med begge hænder om hans balder, og pressede hans underliv ind mod hendes. Så hviskede hun ind i hans øre - Kom inde i mig skat, kom inde i mig - Hun strakte tungen ind i hans øre, og borede de rødlakerede negle ned i hans kraftfulde balder. Hendes gigantyvere var presset sammen og løftede Toms brystkasse lidt op over hende.

Hele denne sanselighed blev for meget for ham, og han kom i nogle sprøjt inde i Marie. - Åhhh hvor dejligt, min lille supermand - hviskede Marie, - knep dig færdig i min fisse -

Tom kørte den store stive pik frem og tilbage i hende, og over en seks syv gange sprøjtede han sin sæd ind i hende. Så faldt han slapt ned over Marie, der knugede ham ind til sig med hænderne om hans rygstykker, og hendes ben hen over hans balder. Hun slikkede og kyssede hans ansigt, mens den stadig lidt stive pik, lå som en pølse inde i hendes oversjaskede grotte.

Han væltede ned af hende, og lagde sig på ryggen ved siden af. Marie vendte sig halvt om mod ham, og begyndte at slikke hans brystvorter. Hun begyndte at spørge ham om hvad han skulle lave i sommerferien. Tom mente at han måske skulle opholde sig oppe nordpå hele skolesommerferien, da hans mor havde fået et tjenerjob deroppe.

Det var Marie ikke meget for, og spurgte om han ikke kunne blive tilbage i byen, han kunne jo fortælle at han havde fået job, så skulle hun og Lise nok sørge for ham i sommerferien, hvis altså han havde lyst. Det havde Tom nok, men han vidste ikke hvad hans mor ville sige. - Du er da blevet en stor dreng, ikke - sagde Marie og greb fat i hans store slappe lykkestang med den ene hånd, og lå og smånulrede den.

Tom sagde at han hellere måtte videre, for at hente sin cykel hos Lise. Marie undskyldte at hun ikke kunne køre ham, men hun ville lige ringe til Lise og fortælle at han kom. Hun tog telefonen og ringede til Lise. Efter lidt snak frem og tilbage henvendte hun sig til Tom igen og sagde at hun skulle spørge fra Lise om han ikke havde lyst til at sove hos hende, og først hente cyklen i aften.

Det ville Tom da gerne, og Marie sluttede samtalen med Lise, og sagde at Tom ville komme ved ni-tiden om aftenen. De tog begge tøjet på. Marie stak ham nogle hundrede kroner så han kunne tage en taxa hjem, og snakke med hans mor om sommerferien, hun ville så komme og hente ham ved busstoppestedet ved ni-tiden og køre ham over til Lise.

Så greb hun ham og pressede ham ind mod sig - du er bare så dejlig min lille skattebasse, jeg tror jeg skal have fundet en god gave til dig - men Tom syntes da ikke at han skulle have gave eller noget andet, men mere fik han ikke sagt inden Marie kvalte alle hans indvendinger med et ordentligt tungekys. Tom greb fat i hende og de nød hinandens selskab.

Tom sagde farvel og mens han gik ned ad trapperne, vinkede Marie farvel til ham med et fingerkys. Tom var kun lige kommet ned på den næste etage, hvor Dagmar og Sherri havde deres lille klinik, da døren på etagen gik op. Det var dog ikke døren ind til Sherri og Dagmar, men naboens dør.

Ud trinede en lettere raffineret kvinde omkring de 50 som Tom genkendte som en af de tre midaldrende rige kvinder ovre fra isbaren. Den raffinerede kvinde, så også ud til at genkende Tom, da hun smilede sødt til ham, mens hun sagde - De er nok om dem, unge mand! -

Tom forstod ikke helt hentydningen, men det var vist også lige meget. - De kunne vel ikke hjælpe mig, og tage dette brev med ned i postkassen - spurgte hun Tom. Det ville Tom da gerne, og han tog brevet i hånden. - De skal da have lidt for ulejligheden.-

Hun gik tilbage ind i den lange entre, skrev lidt på en seddel, og krøllede en eller anden pengeseddel om, og gav det hele til Tom. - Det kan de altid se på senere, unge mand, ikke sandt, men mange tak for hjælpen -

Tom syntes ikke han skulle modtage penge for så lidt, men det ville den raffinerede kvinde ikke høre tale om, så Tom stak halvtredseren i lommen, og gik nedad trapperne og ud på gaden. Lidt længere henne fandt han en postkasse og puttede brevet i. Han agtede ikke at tage en taxa, men ville hellere gemme pengene. Han tog derfor S-toget hjem mod sig selv.

Han satte sig ind i kupeen og kiggede ud på landskaberne og byen som han kørte igennem. Vinduet fungerede halvt som et spejl, og efter et par stationer kunne han se at der kom en kvinde og satte sig overfor ham. Han kiggede ned på hende. Høje hæle på et par hvide sko. Hendes ben var pænt fyldige, på grænsen til det fede.

De var pænt indpakket i nogle sorte nylonstrømper som han kunne følge langt op til midt på låret, hvor de blev erstattet af en hvid kort nederdel. Han kunne ane kvindens nøgne lår, inde i mellemrummet mellem hendes tunge lår. Det var et prægtigt syn. Hans øjne fulgte videre op over hendes frodige kvindeskikkelse, som havde nogle store tunge bryster, der var indpakket i en løs BH, inde under trøjen.

Den dybe V-udskæring i trøjen, gav en fantastisk fornemmelse af brysternes størrelse og den dybe kløft der var dannet imellem kvindens to bryster. Ansigtet var ikke så kønt. Hun havde en alt for bred mund, hendes hår var sort, læberne var uden farve, og der var heller ikke på anden måde make-up på hende.

Ved siden af sig havde hun et par poser med forskellige varer hun havde indkøbt. Da Tom var kommet op til hendes ansigt smilede hun sødt til ham, og prøvede at fange hans øjne. han skød på at hun var i midten af 50'erne.

De sagde ikke noget til hinanden, men engang imellem mødtes deres ansigter og de smilede sødt til hinanden. Endelig var de kommet til den station hvor Tom skulle af, det viste at det skulle kvinden også. Hun hankede op i hendes poser. De så ud til at være lidt besværlige at bakse rundt med. Tom fik åbnet dørene og steg ud.

Lidt efter kom damen ud. men idet hun kom ned på perronen, tabte hun et par af poserne. Tom vendte sig om og hjalp hende med at samle poserne og deres indhold op. De sad på hug overfor hinanden og Tom kunne se hvordan hendes gigantyvere væltede rundt inde i trøjen, og så hendes store tunge modne lår. Han tilbød at hjælpe hende med at bære dem. Hvilket hun takkede mange gange for.

De fulgtes hen mod kvindens lejlighed, der viste sig at være i det samme område som Tom boede i. De sagde ikke noget til hinanden undervejs. Endelig kom de til hendes opgang, og de gik op mod hendes lejlighed der lå på tredje og øverste etage.

Da hun stod ud for sin dør, skulle hun til at lede efter sine nøgler nede i hendes taske. Tom stod et par trin under hende endnu, og så hvordan hun helt foroverbøjet rakte ned i hendes taske. Den korte kjole kunne slet ikke skjule hendes fede velskabte ben ovenover strømpekanten, og han fik et alle tiders indtryk af hendes store flotte bagdel.

Det tog hende en pæn tid at finde nøglerne mens hun hele tiden stod foroverbøjet, måske vidste hun godt hvilket prægtigt indtryk hun gjorde på ungersvenden nedenfor. Lagt om længe fik hun lukket døren op, og bød Tom indenfor, men han sagde at han bare lige ville stille varerne, da han skulle skynde sig hjem.

- Jamen så må du da komme over en anden dag, så jeg kan takke dig for hjælpen - sagde kvinden, mens hun smilede til ham. Det syntes Tom ikke var nødvendigt, men kvinden insisterede og Tom blev enige om at aflægge hende en visit næste søndag aften.

Tom gik smånynnende hjem mod sig selv.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.