BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Tom nød den tætte kontakt med Susie og Luisa. Deres dejlige bløde former, gjorde bestemt sit indtryk på ham. Og selve skuet af dem, gjorde åbenbart også sit indtryk på den jævnaldrende knægt der opholdt sig ved stoppestedet. Med rødmosset ansigt og begge hænder dybt begravet i bukselommerne, prøvede han at lirke rundt med den lille stive stang der var i bukserne.

Susie og Luisa skulle dog ikke vente længe inden deres bus ind mod byen kom. Med et kærligt kindkys sagde de farvel til Tom, og steg på bussen, og mens de smilende vinkede til Tom inde fra deres pladser, kørte de af sted.

SEX I DAG?

Tom var atter alene, siddende med sine nys indvundne erfaringer. Han følte at han var kommet endog godt i gang med hans spirende seksualliv. Nu sad han og ventede på Marie, der ville komme og hente ham ved ni-tiden og køre ham over til Lise, med hvem han få dage forinden havde haft de første oplevelser sammen med.

Men han måtte vente. Klokken var allerede lidt over ni om aftenen, og passagererne til den næste bus var ved at ankomme. I blandt dem var den kvinde der ofte stod og passede kiosken i nærheden. Hun var en statelig kvinde syntes han. Hun var omkring de 50, høj og rank med et flot langt hår, og så vidt Tom kunne bedømme også en fantastisk krop, som han gerne havde boltret sig med.

Han rejste sig op fra de få sæder, og tilbød hende pladsen, hvilket hun takkede mange gange for, satte sig ned, mens hun smilede til Tom. Hendes korte kjole kunne ikke nær nok skjule hendes ypperlige ben. Som hun sad der, var hun et ypperligt syn, tænkte han, indtil han blev afbrudt af et - dyt, dyt -

Han vendte sig om, i den tro at Marie var kommet. Men han kunne ikke se hendes bil. - Hej Tom - lød det fra en noget mindre bil. Det var Lise der stak hovedet ud af sideruden. Tom gik over mod bilen, og ud steg Lise i al hendes pragt. Det var en anden kvinde der sad ved rattet.

Lise forklarede at Marie var blevet lidt forsinket, og derfor havde hun bedt Lise om at hente ham, man da hun ikke havde bil, havde hun fået en af dem hun spillede jazz sammen med, til at hente ham. Tom hilste på og den rødhårede kvinde ved rattet præsenterede sig som Henriette.

Tom blev gelejdet om på bagsædet i den lille bil, og Lise satte sig atter tilrette foran ham. Snakken gik om alt og ingenting, mens Tom mere eller mindre tavst fik set på Henriette. En kvinde i starten af 40'erne. Ansigtet var ikke specielt kønt. Et halvlangt glat rødligt hår indkredsede et ansigt der næsten aldrig så ud til at smile, selv om hun gjorde det.

Men det var alligevel indtagende hendes ansigt, det havde i hvert fald på Tom en stor erotisk udstråling. Som hun sad der i blå denimbukser kunne han også se at hun havde nogle pænt kraftige lår og en fyldig røv. Hendes brystparti var bestemt heller ikke lille, måske endda på størrelse med Lises, selv om det var svært at vurdere bag den strikkede trøje Henriette havde på.

Under vejs til Lises bungalow havde hun fået overtalt jazzveninden til at komme med ind og få en kop kaffe. På vej ind af den lille sti til huset, kunne Tom rigtig beundre de to kvinders fyldige bagdele, vrikkende og vuggende i takt med deres skridt. Det var et stærkt erotisk signal til hans underliv, der atter var ved at få fornemmelser.

Lise gik ud i køkkenet og begyndte at brygge kaffe, mens Henriette og Tom sad i stuen og snakkede sammen. Henriette var åbenbart af den opfattelse at Tom var søn af en af Lises veninder, og at han skulle overnatte der, fordi veninden var bortrejst. Tom lod hende blive i troen, og den fortælling som Lise åbenbart havde givet.

Mens de sad ved det lille stuebord, kunne Tom langt bedre beskue Henriette, og det hjalp ekstra meget da hun tog striktrøjen af, og alene sad med en lille T-shirt på overkroppen. Hun var virkelig rigt udstyret, forstod Tom. Absolut en kvinde han gerne ville stifte nærmere bekendtskab med.

Lise kom ind med kaffen og et par ostemadder, og satte sig ved siden af Tom i sofaen. Det var dejligt at mærke hendes bløde lænder tæt på sig, selv om det ikke var en erotisk omfavnelse på grund af veninden der sad i lænestolen overfor og kiggede.

Lise havde som altid et af sine korte skørter på, der ikke helt forstod at skjule strømpekanten. En lille snæver skjortebluse, hvori hendes omfangsrige BH tydeligt blev aftegnet. Velplejet og velduftende som altid. Snakken gik hen over kaffebordet, og Tom blev også præsenteret som en af hendes fremmeste klaverelever. - Aaa-ha - var den spontane kommentar fra Henriette.

Hun havde fundet behag i den unge knægt, der sad ved siden af Lise. - Et godt hug - mente hun bestemt at han var. Selvom hun ikke umiddelbart var til unge fyre, så havde hun bestemt ikke noget imod at være i hans arme. Men sådan kunne man selvfølgelig ikke gøre overfor sin venindes venindesøn. Så hun slog tanken ud af hovedet.

Henriette kunne alligevel mærke at hendes sanser var vakt, og at hendes krop længtes efter at blive befamlet, og at det gerne måtte være denne unge gudeskikkelse der sad ret overfor hende. Men når det nu ikke kunne ske, så måtte hun bare samle lårene, og undertrykke hendes inderligste begær.

Lidt efter rejste hun sig og gik på toilettet. Godt ude af stuen, kastede Lise og Tom sig ind i en hed omfavnelse, og nogle ordentligt dybe tungekys, mens Lise imellem deres tungeleg fik fremstammet, at hun sådan havde savnet ham. Hun holdt ham tæt ind til sig, og Tom kunne mærke hendes store fyldige bryster ind mod hans krop.

Hans hænder søgte op af de strømpebelagte lår, og fandt hvile på den nøgne hud over strømpekanten. De lukkede øjnene og kyssede atter hinanden lidenskabeligt, og var næsten helt væk i deres sansers vold. De havde slet ikke bemærket at Henriette var kommet tilbage og nu stod på kanten indtil stuen, og betragtede deres hede kærlighedstegn.

Henriette rømmede sig og sagde, - Undskyld, jeg må vist også hellere komme hjemad. - Lise blev lidt forfjamsket over at hendes jazzveninde nærmest havde taget hende på fersk gerning, og mumlede noget med, at nu skulle Henriette ikke tro noget forkert. Det var aldeles ikke sådan som det så ud til.

Henriette svarede, at hun nok skulle holde mund, og at hun i øvrigt godt forstod Lise. - Det er s´gu da en rigtig smuk mand. - Og havde hun haft muligheden så havde hun da bestemt også gjort det. Ingen tvivl om det, betonede hun, hvis altså selvfølgelig at Tom havde haft lyst.

Lise faldt lidt ned, ovenpå venindens søde bemærkninger. Hun kiggede på Tom og spurgte om Henriette var noget der kunne fange hans interesse. Tom kiggede på Henriette og smilede, mens hans stille nikkede. - Kom - sagde Lise, med en håndbevægelse til Henriette, og bød hende en plads på den anden side af Tom i sofaen.

Henvendt til Henriette fortalte hun videre, at han, Tom, bestemt var nok til både to og flere kvinder på samme tid. Henriette gik over mod Toms anden side, mens Tom ivrigt beundrede hendes brysters svajen fra side til side undervejs. De store bløde lår, der nærmest klistrede sig mod hinanden inde i denim-bukserne.

Da hun skulle til at sætte sig, tog han sin hånd op, og lod den løbe udenpå buksestoffet inde mellem de to tykke lår, længere og længere opad. Henriette nød den unge mands begærlige spil med hænderne, og lod de buttede lår skille lidt, så han kunne gå hele vejen opad mens hun stod og beundrede ham.

Lise satte begge sine ben over hans ene lår, og med den ene hånd søgte hun hen over hans buksegylp, mens hun kyssede ham på kinden, og slikkede ham i øret. Hun nærmest ikke så Henriette og Toms leg, som skulle de have det for sig selv.

Henriette satte sig på knæ over Toms andet ben, og på den måde blev hendes lår ekstra skilt, så Toms ene hånd havde fri adgang helt op til hendes skræv, hvor han pressede hånden op imod hendes fisse, der gemt inde bag buksestof og trusse, var ved at blive mere og mere våd.

Hun lod sin ene hånd køre henover hans anden kind, mens de kiggede hinanden dybt i øjnene og bare nød hinandens begær. Så lagde hun hovedet ned mod ham og kyssede ham dybt. De fortsatte længe med deres inderlige kysseri. Tom havde frigjort den anden hånd fra Lise, og lod den nu vandre indenunder Henriettes T-shirt, hvor den søgte op mod hendes store velformede kloder.

Lise begyndte at tage sin skjorte og korte skørt af, mens hun beundrede venindens intime omfavnelse med hendes unge elsker. Hun havde lidt håbet at aftenen skulle gå sådan. Hun vidste med sig selv, at det kun måtte være et spørgsmål om tid, førend Tom ville forlade hende, og kaste sig over yngre kvinder.

Trods hendes ypperlige skikkelse, så var hun overbevist om at det ville gå sådan, men så længe hun hele tiden kunne pirre hans interesse ved at skaffe ham nye spændende storbarmede kvinder ville han måske få stillet sin appetit hos hende.

Men lige nu var hendes tanker knap så udspekulerede, de var langt mere i begæret. Et begær hun nu skulle dele med jazzveninden Henriette, der var godt i gang med at få den stillet, mens Toms unge fingre løb rundt over hendes krop. Mærkede hendes store fyldige bagdel, forsøgte at krænge hendes enorme frontparti ud af BH'ens indpakning.

Henriettes fik sin T-shirt af, og med hjælp af Lise fik hun fjernet BH'en så der nu var fri plads for Tom til at ælte rundt i hendes enorme meloner, der absolut var på størrelse med Lises, der nu også var blevet frigjort fra BH'ens snærende indelukke. Lise havde sat sig på knæ over Toms andet knæ, og de tre begærlige tunger mødtes i en ivrig leg, halvt inde i Toms mund.

Så skød de deres ypperlige overkroppe tættere op mod hans ansigt, og i et svimlende blødt leje, blev hans ansigt begravet i de to modne kvinders særdeles omfangsrige brystparti. Tom suttede og slikkede på de fire fyldte patter der dinglede omkring hans unge hoved. Hans hænder søgte at få åbnet Henriettes stramme denim-bukser.

Henriette hjalp ham med at få åbnet bukserne, men for at kunne få de stramme bukser ned over den store fyldige bagdel og de tunge lår, måtte hun rejse sig op. Med Lises bryster som en blød pude på hans kind, kunne han iagttage hvor formfuldendt Henriettes krop egentlig var.

Det var en overdådig bagdel hun havde, med enorme sensuelle lår, der havde en tilpas blanding af hårdhed og blødhed. Henriette tog også trusserne af, og åbenbarede at hun havde en helt glatbarberet fisse. Tom satte sig op i sofaen, og lod den ene hånd løbe op og ned over hendes dejlige lår, for til sidst med begge hænder at kramme den bløde bagdel og presse hendes fisse ind mod hans slikne tunge.

Han kunne mærke at hun var særdeles våd. Han stak tungen hen til hendes bløde fisse, og slikkede den, mens hans hænder æltede rundt i hendes fyldige bagdel. Hendes store patter hvilede næsten ovenpå hans hårbund. Lise prøvede at få Toms bukser af ham. Men det var besværligt som han sad ned og legede med Henriettes underliv.

Efter at have fået sko, strømper og skjorte af ham, måtte hun presse ham tilbage i sofaen og sammen med Henriette, fik hun nu åbnet hans bukser, og i et og samme tag fik de underbukser og bukser af ham. -Øj, øøj øj hvor en krabat - udstødte Henriette. - Ja ikke sandt - sagde Lise nærmest stolt, da det var hende der havde introduceret veninden til denne fysiske pragt.

Henriette greb ud efter pikken med den ene hånd, mens hun satte sig mellem hans ben, og tog den store stive pik i nærmere øjesyn. Hendes øjne spilede sig ud, mens hun med den ene hånd gned den op og ned over den kolossale stivert. Den anden hånd havde hun plantet nede mellem hendes lår, hvor den legede med hendes trængende og begærlige fisse.

Så satte hun sig på hug imellem hans ben, og mens hendes gigantiske patter flød ud mod hans lår, greb hun pikken med begge hænder, og med et kys på hans maveskind og et liderligt blik op mod hans ansigt, satte hun munden ind over pikken, og begyndte langsomt at sluge så meget hun kunne af giganten - uhmm, det var dog helt ... - nåede hun at fremstamme inden pikken atter blev væk inden i hendes våde mund.

Lise satte sig op ved siden af Tom, og begyndte at slikke på hans bryst, hun nærmest sugede sig fast til hans brystvorter, mens hendes ene hånd forsøgte at gribe om hans ene balde, og den anden nulrede hans flade maveskind.

Tom havde puttet den ene hånd ind imellem Lises kæmpegranater hvor den legede det bedste den kunne med de tunge meloner. Med den anden hånd, forsøgte han at skubbe Henriettes hår ud til siderne, så han bedre kunne se hans store lykkestav gå ind og ud af hendes mund. Henriette havde med begge hænder omkranset hans atter fyldte nossepose.

Han nød tilværelsen, nød de modne kvinders hede leg med hans unge, men efterhånden knap så uskyldige krop. Han havde siden sin debut nærmest vadet i den ene kvinde efter den anden. Nu sad han der tilbagelænet, og skulle bare nyde at kvinderne fik stillet deres begær. Deres begær efter ham, hans krop, hans udstråling.

Bedst som det gik, ringede det på døren, og de tre for op, Lise skyndte sig at få lidt tøj på, og gennede de to andre, baksende med deres tøj, ind i soveværelset, hvorefter hun gik ud for at åbne døren. Det var heldigvis Marie. Hun spurgte straks efter om Tom ikke var kommet.

Joh nok, måtte Lise nødtvungent svare, mens hun tænkte på hvad hendes hjerteveninde ville sige til at de nu også skulle dele ham med Henriette, men på den anden side var det jo Marie der havde introduceret ham overfor Sherri og Dagmar. Måske var de to hjerteveninder endnu tættere på hinanden i ord og tanke end de selv troede.

Så Lise sagde det som det var. Marie syntes at det var pragtfuldt, hun havde jo selv haft fornøjelsen af ham i eftermiddags, så fortsæt I bare, så kan jeg klare opvasken imens, spøgte hun.

Lise gik tilbage til soveværelset. Her havde Tom og Henriette ikke kunnet holde sig fra hinanden, og i en tæt sammenslynget klump, lå Tom nu ovenpå Henriette, med den store stivert dybt inde i hendes liderlige fisse. De lå så tæt at det nærmest så ud som om hendes enorme patter skulle sprænges hvad øjeblik det skulle være.

Hun krammede ham ned over sig, og holdt ham med benene nærmest i en skruestik, så han næsten havde besvær med at bevæge den store stang ud og ind af hendes modne vildt ophidsede fisse.

Lise nærmede sig sengen, efter at have fået smidt kludene igen, og sagde at det bare var ingenting. Så satte hun sig ned bag Toms smukke og iltre bagdel, der næsten lå helt stille på grund af Henriettes hidsige omklamring af ham.

Med tungen begyndte Lise at slikke ham dybt ned i bagdelen, hun krammede hans nosser, for derefter at suge dem heftigt, og først sluge og sutte den ene nosse, for derefter at gøre ligeså med den anden, imens hendes sirlige fingre krøb op over hans to balder. Så satte hun atter tungen op i den lille revne mellem hans balder, og skiftevis slikkede nede i revnen eller næsten bide i den ene balde.

Tom vuggede stille frem og tilbage over den vildt ophidsede Henriette, der var helt opslugt i hendes sanser. Aldrig havde hun prøvet så stor og fyldig en pik. Hun krammede sig til hvert sekund, hun var nærmest som i krampe mens udløsningerne løb gennem hendes underliv.

Hun begyndte at trække vejret hårdere og hårdere, som om hun hyperventilerede, indtil hun i et kæmpeskrig, pludselig skød sit underliv endnu mere op mod Tom, slap hele taget på ham og blev ganske slap, mens hun vrælede den ene kæmpeorgasme ud efter den anden. Tom pumpede videre, nu frigjort fra Henriettes jerngreb

Det umuliggjorde imidlertid Lises slikkeri på den frigjorte og ivrigt arbejdende unge mands bagdel. I stedet lod hun sine to store granater læne ind over bagdelen som en blød stødpude, for hans hidsige leg med jazzveninden, der nærmest bare lå hen og kiggede tomt ud af øjnene på hendes unge fyrige elsker.

Safterne flød ud af Henriette, der midt i syndfloden af nu små rullende orgasmer, atter genvandt en form for fatning, der gjorde at hendes bevægelser levede med i Toms ivrige elskovsrytme. - mere, knep mig hårdere - stønnede hun - knep mig for satan -

Tom kørte frem og tilbage i det godt indsmurte elskovshul. Deres safter smaskede imod hinanden og han kunne mærke at han var ved at komme. Han trak pikken ud, og satte sig på hug foran Henriettes skød, Lise satte sig bag ham, og med hendes to hænder og Henriettes to hænder malkede de safterne ud af hans store pik.

Det sprøjtede rundt med hans sperm over sengen, og enkelte klatter landede også over Henriettes tilfredsstillede krop. Hun masserede klatterne ud i hendes hud, mens hun iagttog Lises lege med den nu slappe men stadig voldsomt store pik, der havde forløst hende som ingen tidligere.

Få sex i dag

Tom lænede sig ned mod Henriette og gav hende et stort vådt tungekys, mens Lise nærmest lagde sig ind over de to. Marie var blevet færdig med opvasken, og stod nu i dørkarmen, hvor hun havde beundret de sidste minutters opstemte leg. - Er han ikke bare fantastisk - udbrød hun, da hendes og Henriettes øjne mødtes for første gang.

Så kom hun hen og satte sig på kanten af sengen, mens Lise i den noget akavede situation introducerede de to kvinder overfor hinanden. Marie lagde en hånd op over Toms ryg, og ned over hans bagdel, mens han stadig lå og legede med Henriettes krop.

De tre kvinder var ganske enige om Maries mening. Tom var noget særligt, noget særligt stort, og som de tre kvinder stille kælede for ham steg hans kræfter atter engang i hans overdimensionerede manddomspragt. Henriette kunne mærke hvordan den store pik, atter begyndte at blive stiv udover hendes maveskind. Hendes fingre søgte ind mellem deres to kroppe, hvor hun forsøgte at få fat i den efterhånden meget stive kalorius.

- Det var dog utroligt - sagde hun højt - han kan jo igen - Tom sagde ikke noget, men nød bare de seks modne bløde hænder over hans nøgne krop. Nød at være ombejlet, og lade kvinderne snakke.

Lise og Marie der tidligere havde prøvet hans fantastiske udholdenhed var ikke overrasket. De ville snarere have været forundret hvis han ikke atter havde fået den flotte pik op i fuldt flor igen. - Sådan er det bare - smilede Lise ned til Henriette, der stadig lå på ryggen, med Tom halvt ind over sig.

Trods den noget akavede situation, med en ung mand hun dårligt kendte, nøgen over sig, en jazzveninde nøgen ved siden af sig, og med hvem hun dårligt havde snakket om sex, og en vildfremmed kvinde fuldt påklædt siddende på sengen kælende for den unge mands rygstykker, følte hun ikke situationen kunstig. Hun nød bare at eftervirkningerne i hendes tilfredsstillede krop. Hun var stadig i en lykkerus.

Tom satte sig på hug foran Henriettes skød atter engang, Lise kastede sit hoved ned mod giganten og slikkede den store pik. Marie rejste sig op, og begyndte at tage tøjet af. Hendes helt enorme kloder væltede bare ud, da hun tog BH'en af. Tom kælede for de tykke lår fra Henriette der lå på hver sin side af hans egne spændstige lår.

Efter at have givet Tom et ordentligt kys på munden, slikkede Marie sig vej ned over hans torso, ned til midt på maven hvor den strittende pik halvt var gemt inde i Lises mund. Sammen delte de to modne kvinder nu ungersvendens stive stav. Mens deres hænder krammede hans balder, og kælede for hans spændte lår.

Henriette lå bare tavst og nulrede hendes erigerede bryster, mens hun ivrigt iagttog det prægtige skue og spil som hendes to medsøstres tunger legede hen over den atter fuldt spændte unge pik, der så eventyrligt havde givet hende oplevelser hun indtil nu havde forsvoret at en kvindekrop kunne få. Hun smilede sødt da hendes øjne fangede Toms smukke blå øjne.

Efterhånden var Tom atter helt kampklar. Han fik bugseret Lise ind over Henriette, så hun stod på alle fire med fronten mod Henriette. Marie der sad på siden af Tom, greb hans pragt, og styrede den ind i Lises allerede dryppende fisse. - aaaaaaah - lød det i et langt veltilpas udtryk fra Lise, mens den store pik, langsomt gled ind i hende.

Henriette greb fat i Lises store meloner, Lise var allerede langt henne. Toms store stive pik i hendes fisse, havde gjort det sidste udslag. Hun var allerede godt opstemt efter at have set hvordan han nærmest havde pumpet livet ud af jazzveninden, nu var det hendes egen tur. Nu kom fuldbyrdelsen for hendes krop.

Marie rejste sig op i sengen og gik om bag Tom. Hun knælede halvt ned, og lod hendes store ypperlige patter langsomt sænke ned over den unge elskers skuldre, mens hendes hænder kørte hen over hans brystkasse. Med hele hendes krop understøttede hun hans krop, som den rytmisk gik frem og tilbage mod Lises ophidsede underliv.

Tom havde grebet fat i Lises hofter, mærkede deres bløde former, mens han fortsatte den langsomme takt med at trække den lange velvoksne stang ud og ind. Han bøjede sig ind over Lise buttede bagdel, hvorved Marie fik sat sig på knæ og i stedet lod de store modne meloner gnide op af hans rygstykker.

Så greb han ud efter Lises fyldige patter, og Henriette slap grebet om dem, for i stedet at presse hendes egne bløde patter op mod hans håndryg. Lise var helt opslugt af nydelsen af at mærke kæmpepikken bore sig frem og tilbage. Hun var næsten lige ved at falde ned over Henriettes ansigt der lå lige nedenunder hendes eget.

Så trak Tom den store pik ud af hende, og fortsatte en etage nedenunder til Henriettes stadig våde hul. Der lød et - Uiiih - fra Lise da det lidt større pikhoved kom ud af hendes elskovsåbning. Og et - aaah - fra Henriette da det samme pikhoved borede sig vej ind i hendes våde grotte.

Han skubbede Lises buttede bagdel lidt fremad, så han bedre kunne få plads til at køre stiverten ud og ind. Marie krammede og knugede hans skuldre, mens hun kyssede ham på kinden og lod melonerne danse deres bløde leg over rygstykkerne. Henriette var næsten øjeblikkelig oppe i de samme ekstatiske højder som kort forinden, da hun havde været næsten alene med supertyren.

Hun stønnede atter sine udløsninger ud i øret på Lise, der efterhånden lå fladt ud over hende. Tom lod den ene hånd lege med Lises våde fisse, mens han med den anden hånd fik bakset Marie om på siden, hvor han greb en af hendes monstrøse attributter, og satte den op til hans bløde læber. Han kørte frem og tilbage med musikken fra Henriettes bløde udpustninger, og hendes safters hede klang i takt med den tykke stavs bevægelser, ud og ind.

Så greb han atter fat i Lises bagdel, og fik rejst hende op på fire igen. Sammen med Marie fik han bugseret pikken, der stod ret ud fra ham, til at være lige ud for Lises endnu hungrende hul. Han satte den ind med en voldsom kraft, hvilket fik Lise til at komme med et ordentligt gisp, og efterhånden små klukkende lyde.

Han red hende som en besat med en næsten uhørt heftighed. Lise bare stønnede og prustede i takt med befrielsen af hendes begær. Henriette der atter havde genvundet fatningen, krøb ud under Lise, og lagde sig nu omvendt under hende, med ansigtet lige under Toms fyldte nosser. Tom satte nosserne og pikroden ned til Henriette glubende mund og våde tunge. Nosseposen gled hen over hendes pande opover næsetippen for derefter at støde hele pikken kontra dybt ind i Lise.

Derefter trak han kæmpepikken ud igen med nosserne glidende ned over Henriettes hage og vilde og våde tunge, hen over næsen, og nedover hendes pande, mens hendes tunge fortsatte med at lege med de frigjorte dele af kæmpepikken. Sådan fortsatte de tre i en rum tid, mens Lise blev mere og mere mættet for hendes begær i den modne formfuldendte krop. Tårerne trillede langsomt ned over kinderne på hende, og dryppede stille ned på lårene af Henriette.

Marie nød at få slikket sine store gigantiske bryster af den unge iltre elsker, der med underlivet fortsatte sine glædesopgaver overfor Lises underliv. Smaskeriet fra deres bløde sammenkobling, steg i hørlighed, i takt med at han hamrede underlivet frem og tilbage i Lise. Henriette kunne med øjnene sanse dette gevaldige organs kæmpegang, samtidig med at hun med tungen forsødede hans nossers ind- og udfart.

Langsomt dryppede fra nosseposen, safterne fra Lises efterhånden godt udkørte fisse. Det var første gang at Henriette havde smagt safterne fra en anden kvindes skød, hun syntes det smagte salt, i forhold til hvad hun havde forventet. Tom satte en sidste slutspurt ind, slap grebet om Marie, og greb Lise en sidste gang ved hofterne.

Han kørte hurtigere og hurtigere inde i hendes allerede overmættede underliv, indtil han i en syv-otte sprøjt kom oppe i hende. Så trak han hele hendes krop med bagover, så han selv sad med den iltre unge bagdel ud for Henriettes våde tunge. Hun satte tungen dybt ind i revnen mellem hans balder. Det var første gang hun nogensinde havde slikket en mand der.

Marie satte munden ned til den totalt udtømte pik, og rengjorde den med sin tunge, og efter at Lise havde kysset Tom tak for hendes befrielse, deltog hun i koret. Det varede ikke længe inden pikken atter var stiv. Han satte den ned mellem de bløde granater på Henriette, og kørte den lidt frem og tilbage, mens Marie, forsøgte at fange pikhovedet med hendes sultne mund.

Lise bare krammede og kyssede Tom, der til sidst kom i et par små sprøjt hen over Henriettes mave, og på Maries ansigt. Så lagde han sig ned forover, udmattet af anstrengelserne fra at tilfredsstille de to modne kvinder. De tre kvinder masserede ham, og spurgte om han var træt. Men Tom mente nu ikke at han var så træt.

De fik ham vendt om, og Marie sagde at hun havde en gave til ham. Hun gik hen til sit tøj, og fandt en lille flad pakke. Det var en mobiltelefon viste det sig. Det var derfor hun var blevet lidt forsinket til aftenen, da hun både skulle lade den op og så videre.

- Det er din min lille skat, så kan vi bedre få kontakt med dig sagde hun. Tom takkede mange gange, og syntes at det var alt for galt. Men det mente Marie overhovedet ikke, hun fik jo også gavn af det. Sammen med telefonen fik han en hel bunke taletidskort, og Marie forklarede at der allerede var numrene på fru Høglund, Sherri og Dagmar, der sammen med Lise havde været med til at give ham den.

Hun satte sig op ad sengegærdet med Tom foran sig, mens hun forklarede om de mange funktioner den havde. Lise og Henriette lå ned af begge hans lår, og legede med den store slappe pik imens. Så tog Henriette den i munden, og begyndte at slikke og sutte den. Lise tog straks del i festen, med at slikke på hans nosser.

Marie tilskyndede ham til at ringe til Sherri, Dagmar og fru Høglund. Tom mente at det var lidt upassende nu da klokken var over midnat. Skidt med det indvendte Marie, - de bliver helt sikkert glade for at høre din stemme. -

Tom begyndte at ringe de tre op, en efter en, og de lød da også vældig glade over hans opringning. Samtidig havde sutteriet fået den ønskede virkning, og hans store kæmpepik var atter på fuld mast. Lise og Henriette slikkede om kap på hele pikken, mens deres store patter gned sig op af hans lårstykker.

Marie sad bagved og krammede hans mave og bryst, mens hendes egne store meloner fladede ud på hans rygstykker. Da han var færdig med at få snakket med de tre, blev sutteriet endnu mere intenst og til sidst kunne han ikke holde det tilbage, og skød hele ladningen ind i Henriettes mund, der slugte al saften der var kommet fra kraftkarlen.

Klokken var lige ved at være et om natten, og Lise sagde at nu måtte han hellere få noget ro, da han skulle i skole næste dag. Marie og Henriette kyssede ham lidenskabeligt farvel, og Henriette sørgede også for at blive indtastet med telefonnummer i den nye mobiltelefon.

Da Lise havde fået gennet de to damer ud, og vendte tilbage til soveværelset lå Tom allerede og var ved at døse hen. Hun lagde sig bag ham, trykkede ham ind til sig, gav ham et kys på kinden, og slukkede lyset.

Sammen faldt de i søvn. Veltilfredse og velfornøjede.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 22 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.