Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Tom havde sovet det bedste han havde lært. De mange nye oplevelser han havde haft dagen før, havde lukket ham inde i en dyb søvn. Han havde sovet trygt og godt mellem de to kvinder der havde været hans første erobringer på hans lange livsbane. Udenfor var solen stået op, fuglene pippede og der var det herligste solskin. Lyset trængte ind gennem gardinerne og spillede på Toms lukkede øjne. Ved siden af ham lå Marie og kiggede betaget og kærligt på den unge mand.

Lise var gået til bageren efter morgenbrød. Det var lørdag og der stod flere i bagerbutikken for at hente brød. Også naboens unge lærlingesøn stod der i butikken for at handle. Da Lise hilste på ham blev han helt rød i hovedet, og var egentlig lidt vred over det hun havde gjort mod ham, selv om det kun var i hans egne fantasier at hun tilhørte ham. Men hilste gjorde han da. Han så at hun handlede godt ind og ikke bare til sig selv, så meget kunne hun ikke spise, det var Kurt overbevist om. Hvilket kun øgede hans jalousi. Snart var de begge hjemme igen i deres respektive huse. Kurts forældre lavede morgenmad og nød den ude på terrassen, mens Kurt tog den med op på værelset, hvor han længselsfuldt kiggede ud efter om Lise også ville spise morgenmad ude på sin terrasse.

SEX I DAG?

Lise tændte for radioen i stuen, mens hun lavede kaffe. Hun gik til soveværelset for at skifte tøj, eller rettere sagt tage tøjet af, og bare nyde morgenen i sin kimono. Hun fandt et par kimonoer mere. En til hendes veninde, der lå og beundrende den sovende Tom, og så til hendes unge supertyr Tom. Hun strøg ham ømt over panden og gav ham et lille kys, mens hendes gigantiske patter dinglede ned over den sovende unge mands lettere muskuløse overarme. Han begyndte at få øjne. Han kiggede ind i Maries store brune øjne. De var så smukke, pænt indrammet af det hvide øjenæble.

- Har du sovet godt lille skat – spurgte Marie, og uden at vente på svar kyssede hun ham på næsen.

Tom nikkede, og kiggede op på Lise, der stadig hang nærmest ind over ham. Han kunne mærke hendes store patter kildre hans gryende morgenfornemmelser. Han kiggede nedad Marie og så et andet sæt gigantiske balloner, lige ud for hans krop. Det hele havde altså ikke bare været en drøm, men den skinbarlige virkelighed. Lise forklarede at der var morgenmad om lidt, og spurgte om nogen havde lyst til et blødkogt æg. Marie grinte og sagde at den unge mand her, og pegede på Tom, vist havde brug for et par stykker. Lise gik ud for at lave de sidste ting til morgenmaden. Tom vendte sig om på ryggen og kiggede op i loftet, han havde det vidunderligt. Det var hans første dag som mand, måtte det bare fortsætte sådan tænkte han. Marie lænede sig med sit enorme frontparti ind over ham, og sagde at han hellere måtte tage et bad og så komme ud til morgenmad. Hun kyssede hans bryst, klemte hans nosser, og kørte sine hænder op og ned over den store pik. Den blev øjeblikkelig stiv.

– Du må vente lidt skattebasse – drillede hun ham, rejste sig op tog en kimono på, og gik ud til Lise, der allerede sad ude på terassen.

Tom tog et hurtigt bad, men stivheden i hans store pik ville ikke forsvinde. Den havde i nattens løb fået helt nye forstærkede kræfter. Han tørrede sig, trak et par underbukser på, og kimonoen over. Ude på terrassen blev han mødt af de to frodige kvinder med søde og venlige bemærkninger. Han satte sig, og Lise skænkede lidt te op til ham, hvorved hendes kimono gled lidt til side, og han atter fik et fantastisk syn på hendes enorme pragt.

-Har du det godt, Tom – spurgte hun ham. Tom svarede at han havde det aldeles pragtfuldt. Det fik Marie til at læne sig ind mod ham, mens hun strøg ham over lårene. Hun smurte en rundstykke til ham, mens Tom drak lidt af teen. Lise spurgte om hun ikke skulle have et morgenkys, og rakte sin spidsede mund ud efter ham. Tom gav hende et trutkys, men Lise greb hans ansigt og pressede ham imod sig. Hun ville have et ordentlig tungekys. Marie formanede hende om at være lidt forsigtig. Manden skulle jo også have noget spise – Ikke sandt skat – sagde hun henvendt til Tom. Manden skal også have noget at spise, ja nu var man altså mand, tænkte han mens han knækkede skallen på et æg, og begyndte at spise dens bløde indhold. De to kvinder iagttog ham stille med kærlige miner mens han spiste.

Oppe på 1.salen i vinduet ind til lærlingen, stod Kurt og betragtede al den kærlige ødselhed, der blev overdænget den unge knægt nede ved Lise og Marie. Han blev på en gang jaloux og ophidset. Ophidset nede ved hans lem, der stod ret ud fra kroppen.

Tom spiste intetanende sin morgenmad. Lise gik om bag ham og begyndte at massere hans skuldre, da han var ved at være færdig med morgenmaden. Marie tog hans ene ben og lagde foden op i hendes skridt, mens hun med hænderne masserede først det ene, så det andet ben. Tom kiggede på disse to kvinder. Deres fyldige pragt, deres velplejede hud, deres stadig duftende kroppe af dyre parfumer. Nede i hans underbukser var hans pik atter stiv som bare pokker, hvilket han på grund af størrelsen havde noget svært ved at skjule. Han følte sig som en sheik i sit eget lille erotiske harem. I Kurts værelse var der intet harem, kun hans stille sukken, da han med et par fingre havde fået lettet trykket i et håndklæde, han havde liggende til samme formål. Om lidt ville hans forældre køre ind til byen for at handle. De ville være væk mindst hele formiddagen, hvorfor han håbede på bedre lejlighed til at studere Lise og hendes veninde, og atter komme med i hans egne erotiske fantasier. Men nogen havde andre planer. For nede på Lises terrasse snakkede de om hvad de nu skulle gøre. De mente nok at Tom skulle runde sit hjem for at fortælle at han stadig levede, men han svarede at det ikke var nødvendigt. Hans mor var allerede fredag taget af sted ud til en tante, og ville først være hjemme søndag aften. Hans tre søstre skulle med, mens han selv havde fået lov at blive hjemme. Men de fik ham nu overbevist om at det var bedst at han rundede hjemmet først, før de gjorde noget som helst andet. Du skal også have noget andet tøj på, sagde de mens de kærligt smøg deres hænder rundt på hans unge krop.

Tom indvilgede. Lise sagde at hun altså havde klavertimer det meste af formiddagen, og at det nok var bedst at de to andre ikke var til stede til dem. Marie foreslog at hun kørte Tom hjem for at runde lejligheden, så kunne de fortsætte ind til hende hvor hun kunne skifte tøj. – og så kan vi gå ud og købe noget tøj til dig –foreslog hun Tom. Tom sagde at han ingen penge havde, men det skulle han ikke tænke på. Det var en gave, betroede hun ham. – Men vi kan ikke købe ind med sådan en stådreng på – sagde hun smilende, mens hun kiggede på aftegningerne af Toms store pik i underbukserne. Hendes hænder gik henover stoffet, og hun tog pikken ud af underbukserne, gnidende på den.

Lise åbnede lidt for sin kimono, og mens hendes patter slaskede rundt om Toms ansigt, masserede hun hans bryst. - Hvad har sådan en pragtfuld fyr så lyst til at få til morgengave - og så foreslog hun en ordentligt slikketur, og spurgte ham om det var noget. Det mente Tom bestemt at det var, men han skulle altså lige på toilettet først. Det skulle han bare gøre, så ville kvinderne rydde af bordet. Tom rejste sig op sammen med Lise. Både Lises og Maries kimonoer var åbnet fortil, og de tre mødtes i et kælent morgenkys. Han krammede lidt på deres store patter og gik ind for at besørge.

Kurt over i naboejendommen var helt færdig, han lagde sig ned på sengen, drømte sit og kom for anden gang. Havde han dog bare været i den anden drengs sted, åh ja.

Da Tom var færdig og kom ind i soveværelset igen, sad de to storbarmede kvinder på sengekanten og ventede på ham. De fik kimonoen af ham, de masserede hans underkrop, og lod deres tunger spille uden på underbuksernes stof, lige der hvor den lange stang bulede dem ud. De fik krænget underbukserne af ham, og lagt ham ned på sengen. Så lagde de sig over hver af hans ben, med deres hoveder ud for hans lænder. Deres hænder legede med den store stive pik, indtil de gav plads for deres våde kælne tunger. Tom sad halvt oprejst, halvt liggende, og nød udsynet af de to amazoners tungeridt hen over hans stive stang. Han kunne mærke den dejlige bløde indpakning af deres kraftige patter der slyngede sig om hans lår. Han kunne mærke deres våde fisser, gnide sig over hans knæskaller. De skiftedes til at tage den store pik i munden, mens den anden slikkede på roden af pikken, eller slugte den ene nosse. Tom prøvede at holde sig så længe som muligt, for at forlænge nydelsen denne morgen. Veludsovet, mæt og nu med to erfarne kvinders slikkeri på hans rejste eregerede lem. Hvad mere kunne han forlange. Det varede dog ikke længe inden Tom kom udover de to kvinder, med nogle kolossale sprøjt. – Der er sørme samlet noget sammen, hva skat – sagde Marie ud i luften. Begge damerne gned og klemte på pikken for at tømme den helt. De havde hver en af hans nosser i deres munde og suttede på den. Han skulle tømmes helt. De fik gnedet så meget på stangen, at den faktisk allerede blev stiv igen. – Det vil jeg altså benytte mig af – sagde Lise, da hun så den stive pik rejse sig over hans mave. Som sagt så gjort, inden længe sad hun overskrævs på knægten. Hun hoppede og ned over den stive pik. Hun æltede rundt med sine hænder i de store patter, mens hun havde den allerbehageligste følelse i hendes våde underliv.

Marie sad bagved hende og kælede for Toms lår, inden hun satte sig op til hans hoved, og puttede hans hoved ned i hendes skød. Hendes gigantyvere, hvilede ned over hans ansigt. Marie iagttog hvordan hendes gode veninde fik den ene udløsning efter den anden oven på denne pragtkarl, som hun dårligt havde kendt et døgn. Tom lod sine fingre løbe hen over Lises buttede, dejligt bløde lår, og mærkede hvordan hendes muskler inde bag det buttede ydre, kæmpede med at få hende til at hoppe op og ned. Lise lænede sig ind over ham. Hun kyssede ham, og bad ham om at - komme inde i hendes liderlige kusse.

Det varede et stykke tid denne gang, men da hans ansigt fuldstændig var oversmasket af Lises våde tunge, midt i hendes ekstaser, og Marie grev fat i hans nosser, kom han i et nogle sprøjt inde i hende. Lise lagde sig ned over ham, mens hun med hænderne kælede for siderne på hans unge bryst. – Du er helt fantastisk, lille skat, - hviskede hun mens hun kyssede hans hagespids. Hun nød den unge pik, der stadig var inde i hendes underliv, som stadig udfyldte hendes hungrende hul.

Marie rejste sig op, og gik ud på badeværelset for at nette sig.

Lise formanede ham om, at han skulle huske at være en god dreng, til hun så ham igen om aftenen. Det mente Tom nok han skulle være. - Og nu skulle han passe på hende Marie, - sagde hun højt, - for hun er en værre en. - Marie smågrinede udefra badeværelset, og det - skulle komme fra dig, - svarede hun tilbage. - Vi er da fornuftige mennesker ikke sandt Tom, - smådrillede hun. Inde i sengen hørte Tom hendes drillerier, men svare kunne han ikke. Han var midt i et dybt tungekys med Lise, der med åbne øjne, prøvede at danne sig et så godt billede som muligt, af hendes unge superelsker. Som hun nu desværre skulle være foruden de næste mange timer. De tre kom i tøjet, mens de to veninder smådrillede hinanden, og ligesom forsøgte at tage Tom til indtægt for hvad de sagde om den anden. De skulle ligesom have Tom til at bekræftige hvad de sagde om hinanden. De fik samlet videoerne sammen, Tom fik taget afsked med den kvinde der som den første havde introduceret ham i det aktive sexliv. En kvinde som både han og hans jævnaldrende kammerater, deres fædre og andre mandlige skabninger beundrede og attråede. Også naboens søn Kurt, der kun nåede fra sin udkigspost at se at de kyssede hinanden dybt farvel.

Da Marie og Tom var kørt, så han sin tidligere drøm, gå ind i stuen, sætte sig i sofaen, trække op i hendes skørter, mens hun med sin følsomme hånd, gned på sin godt tilfredsstillede fisse. Hun lukkede øjnene og fremmanede billedet af Tom. Følelserne rullede igennem kroppen på hende og et bredt varmt smil viste sig på hendes smukke ansigt.

Kurt luskede skuffet bort fra sin ellers så fine udkigspost i buskadset. Dagen så ud til at være ødelagt.

Marie kørte sin store mørke bil, først over til hvor Tom boede. Han hentede lidt frisk tøj, og var atter nede ved Marie i bilen, hvor de nu var på vej ind til hendes lejlighed i den centrale bydel. De småsnakkede undervejs, og Tom fandt ud af at hun havde sin egen lille importvirksomhed af luksuslingeri, med et par ansatte. Det var noget, hun var begyndt på, efter at hende og Lise flere gange havde handlet ind i udlandet. Og som hun sagde, hun var den eneste i landet der førte de store størrelser. Tom sad og betragtede hende, mens hun kørte. Hun var virkelig fantastisk flot. Han så hvordan hendes store patter hoppede og ned, som bilen kørte over de ujævne veje. Han så hvordan hendes lår blev blottet, i takt med at hun brugte fodpedalerne. Hendes pels, hendes parfume, hendes makeup, hendes ringe på fingrene. Han havde aldrig været i nærheden af noget lignende, med hans langt mere beskedne baggrund. Det var et helt nyt uudforsket område. Engang imellem vendte hun sig imod ham, tog den ene hånd fra rattet og kælede for hans kinder eller hans lår, mens hun smilede sødt til ham. Tom havde en vanvittig glad og spændt følelse i maven. Snart var de inde ved hendes lejlighed. Der var kun få mennesker på gaden endnu. Marie parkerede bilen, og gik hen mod den store dobbeltdør, der gik ind til det lidt ældre røde ejendomskompleks, hun boede i. Trapperne var store og brede, og på hver sal var der kun to lejligheder. Tom indsnusede denne atmosfære af rigdom.

Han gik bagved hende op af trapperne til 2.sal hvor hun boede. Han kunne ikke tage øjnene fra hendes ben, hendes lår, som han havde den allerbedste mulighed for at beskue som han gik et par trin nedenunder hende. M. Schmegelfried stod der på den store dør ind til hende. Hun fortalte, at det var et navn hun havde fået efter sin mand, der var død for nogle år siden. Nu boede hun alene. Hvilket i øvrigt alle kvinderne gjorde i denne ejendom, for sådan var reglerne, forklarede hun. Hun lagde sin lille håndtaske på en kommode i gangen, og vendte sig mod Tom, og sagde på den mest indbydende måde – Velkommen – mens hun krammede ham ind til sig, og overdængede ham med kys. - Sæt dig ind i dagligstuen - sagde hun, - så laver jeg lidt kaffe – Tom sagde at han hellere ville have en sodavand. Lidt efter kom Marie tilbage fra køkkenet med en cola til ham. Hun forklarede, hun lige skulle have et bad og friskes op, men han kunne jo se den sidste VIDEO de havde lejet imens. Det var Tom med på. Marie tændte fjernsynet og satte videoen i. Hun gik ind i soveværelset ved siden af, og begyndte at tage tøjet af, mens Tom kiggede beundrende på hende.

Det var en fantastisk fornemmelse dette her. Han var helt omtumlet. Inde ved siden af stod en kvinde helt ugenert og smed kludene foran hans øjne. Den selv samme kvinde der havde spurgt om han ikke havde lyst til at se en sexvideo, havde sat den på for ham. Som om at alt dette var det naturligste i verden, og ikke noget tys-tys, som man skulle gå stille med. Lyden fra videoen var høj, men det generede åbenbart ikke Marie, der kort efter kom splitternøgen ind til Tom, og sagde om han kunne lide det her. Hun satte sig overskrævs på ham i sofaen og kyssede ham, mens hun sagde, at nu skulle han ikke spilde sit dyrebare krudt på de kællinger i videoen når han kunne få den rigtige vare, lige så meget han lystede. Og han lystede meget, for med hendes hede favntag, og hans smålegen med hendes gigantgranater, hendes fantastiske kropslugt, blev hans underliv vækket igen. Marie lagde en hånd ned over den store buksebule, - Så din dejlige dreng, nu må du vente lidt til mor her har været i bad. – Hun satte sig godt ind over ham, for at han med sit ansigt, en sidste gang kunne mærke hendes store patter, gav ham et kys på panden, og gik ud i badeværelset.

Tom sad og kiggede på videoen, mens hans tanker fløj rundt om alt det, han havde oplevet det sidste døgn. Ingen af de kvinder han så på filmene, følte han, kunne måle sig med Marie og Lise. Faktisk gad han ikke engang at lege med sit lem, på grund af videopigernes optræden. Den behandling havde andre vist ham, at den kunne de bedre stå for. Videoen var næsten slut, da Marie kom tilbage. Hun så enormt skøn ud, syntes Tom. Allerede da hun stod i dørkarmen, fik han suset af hendes berusende dufte. Hun havde tørret håret, sat det pænt, puttet ny makeup og parfume på. Nu stod hun der, helt nøgen, med hendes fabelagtige krop.

Tom kiggede på hende, og lod VIDEO være VIDEO, hun kom hen imod ham og sagde at han var så skøn, så skøn, hvilket han bestemt også mente om hende. Hun gav ham et lille kindkys, inden hun gik ind i soveværelset og begyndte at klæde sig på, og rette det sidste på hendes makeup. Hun tog nogle sorte strømper på, som hun satte fast på den sorte brede hofteholder. Hun tog sine højhælede sko på og gik over mod hendes tøjskab for at finde den rette kjole til denne dag.

Hun spurgte Tom hvad han syntes, men han anede ikke hvad hun havde. Havde vel heller ikke nogen mening om det. Hun opfordrede ham til at komme ind til hende, for at de sammen kunne finde noget. - Hvad med den her lille sorte sag, - hun viste ham en lille trøje med en dyb udskæring – så kan alle de der hanhunde få noget at kikke på, men patterne her tilhører kun dig lille skat -. Hun trykkede sig mod ham med sin nøgne krop, tog hans hænder og førte dem op over hendes koloenorme bryster. Tom kyssede hende og tog den ene hånd ned i hendes skød, hvor den prøvede at finde hendes fisse. Han stak en finger ind og mærkede hvor våd hun var mens hun stønnede – Åhh ja, åhh ja lille skat – for derefter igen at kysse ham. Hun mærkede med sine ene hånd uden på hans cowboybukser, hvordan hans gigantstav atter var rejst. - Vi kan ikke handle ind med sådan en stor rumsterstang – sagde hun – Åh hvor er du dog bare pragtfuld – Hun gik hen til sengegærdet, tog fat i det med begge hænder, lænede sig forover og skød sin bagdel bagud – Tag mig så, din store tyr – nærmest skreg hun i rummet.

Det skulle hun ikke sige to gange til Tom, der ophedet af hendes nøgendans om ham, og indtrykkene fra videofilmen var på kogepunktet. Han stillede sig om bag hende, trak bukserne ned og lod den store stivert komme ud i det fri. Med den store øvelse han allerede havde opnået, trods sine kun 15 år, skød han den stive mastodont op i hendes modne drivvåde fisse. – Iiiiuuh ja - skreg Marie i sin lykkerus, da hun mærkede hans store bamse, skyde op inde i hendes våde fisse – Tag mig så, giv mig dine dejlig safter lige op i fissen – opfordrede hun ham. Tom kørte den store pik ind og ud af hende, mens han kunne høre, hvordan safterne sjaskede rundt nede i deres seksuelle sammenkobling. Han kørte sine hænder henover hendes ryg, tog fat i hendes brede hofter, og mærkede hvordan hendes bløde røv stødte på hans bug, hver gang han var i bund med pikken.

Han kørte den langsomt ud og ind af hende, mens han kunne mærke, hvordan hendes fisses indre krampagtigt prøvede, med deres bløde kræfter nærmest at kramme den. Han begyndte et heftigere tempo, og hendes stakåndethed steg og steg. Han havde svært ved at holde sig tilbage længere og til sidst kom han op i hende i nogle små sprøjt. Men hans pik havde svært ved igen at blive helt slap, og han fortsatte med at køre den tømte pik ud og ind af hende et lille stykke tid. Det var en herlig fornemmelse, det var som han kunne mærke hver eneste lille del af hendes indre organ. Marie havde mærket, at han var kommet. Hun rejste sig op, mens hun havde hans halvstive pik inden i sig, lænede sig bagover mod ham, og vendte halvt sit ansigt for at kysse ham. Tom tog fat i hendes store granater og tumlede med dette stykke mandelegetøj, mens de kyssede hinanden vildt. Hun vendte sig mod ham, mens hun sagde – Du er vist en rigtig babsoman, hva´ skat, hos mig skal du få det som du vil, det lover jeg. – Så kørte hun sine patter ned over hans bryst, og tog den våde glinsende, men tømte pik, ind mellem hendes store nødder. Hun masserede dem om den store pik, der atter havde givet hende en lykkesrus. Hun tog den i munden og slikkede den ren for deres elskovsvædsker, mens hun pressede de store patter op ad hans lår. Så slap hun grebet for nu mente hun at tiden kommet til, at de skulle ud og handle.

Tom kom i tøjet igen, og sad på sengekanten, mens han kiggede på denne kvinde, der hver gang han havde lyst gav ham lov. Det var alt for godt til at være sandt, tænkte han, var voksenlivet virkelig sådan. I dette øjeblik var han i hvert fald overbevist om, at det var slut med at skjule sig for at onanere. Hun fandt en lille sort BH frem. Den mere fremhævede, end skjulte hendes store balloner, de nærmest pressede hendes giganter op igennem den store revne, som hendes lille sorte overdel havde. Den lille sorte kjole hun fandt frem, smøg sig ind til hendes krop, og gik kun lige ned over kanten af hendes sorte strømper. Gik hun for meget, eller bukkede sig, ville den bare del af hendes lår klart blive vist. Trusser tog hun ikke på. Tom var overvældet ved synet, og havde næsten allerede lyst igen. Han kyssede hende og sagde at hun så pragtfuld ud. Det var godt, syntes hun, men han skulle huske, at hun kun var til for ham. Så kunne de andre hanhunde tænke deres, de fik ikke nogle af hendes udstillingsvarer at lege med, men Tom skulle bare gøre, som han lystede, når som helst, hvor som helst. De gik ned på gaden og hen mod en herreekviperingshandel, som Marie kendte. Den lå i nærheden af hendes egen importvirksomhed. Den kvindelige ejer af tøjbutikken havde tit været henne og købe lingeri til sig selv, direkte hos Marie. – Du vil synes om hende – sagde hun til Tom, mens de gik derhen – hun har også nogle dejlige patter, min egen lille babsoman.-

Tom spekulerede på om han så var pervers, men det var han nu ikke. Han kunne se hvordan de fleste andre mænd vendte og drejede deres hoveder, da Marie kom udfordrende gående hen ad fortovet. Så var de ved butikken, de gik ind og en ung mandlig ekspedient spurgte, om han kunne være til tjeneste, mens han kiggede på Maries imponerende skikkelse. Han syntes faktisk den var flottere end hans kvindelige chefs. En skikkelse han så længe havde beundret, og håbet på, at komme i lag med. Især efter at hun for nogle år siden var blevet skilt fra sin mand. Men indtil videre havde hans små kneb og forsøg været resultatløse.

- Er fru Høglund til stede – spurgte Marie. Det var hun da, svarede den unge ekspedient og sagde at nu skulle han hente hende. Lidt efter kom han tilbage med fru Høglund. Fru Høglund viste sig at være kvinde i slutningen af 50´erne. Hendes højhalsede bluse skjulte bestemt ikke, det som Marie havde fortalt, at hun også havde nogle store patter. Tom mente, at han inde bag blusestoffet, kunne se omkransen af den hvide BH, hun havde til at holde hendes bryster på plads med. Ovenover trøjen havde hun en jakke, og dertil en matchende nederdel, der sluttede lige over knæene. På benene bar hun nogle hvide nylonstrømper over hendes modne ben. Hendes ansigt var prydet af det blonde hår, der var krøllet og sad pænt på plads. De let buttede kinder, mascaraen omkring øjnene, og den stærke røde læbestift, gjorde hende smuk at skue. Tom syntes bestemt ikke hun så dårligt ud, det gjorde den unge ekspedient heller ikke. Han, der bare ventede på sin chance, til at vise sit værd overfor hans chef.

Marie og fru Høglund hilste hjerteligt på hinanden, og Marie fortalte at de var på jagt efter noget tøj til den unge mand der stod her. Fru Høglund tog Tom i øjesyn, og sagde – Smukke klæder, til smukke mænd, det er det vi har her –


Hun viste vej, og Tom kunne se, hvordan hendes buttede modne bagdel, pressede på nederdelen indefra. Fru Høglund gik arm i arm sammen med Marie hen mod skjorteafdelingen. Bagved fulgtes den unge ekspedient, som fru Høglund kaldte Johnny, og så Tom. Fru Høglund målte Tom med målebåndet, og han kunne mærke hvordan hendes store velformede brystparti ganske svagt berørte hans arme. De fandt hurtigt en 10-12 skjorter og gik videre hen mod bukserne. Atter målte fru Høglund på Tom, der stod ret, mens hun målte hans vidde. Hun målte også benlængden. Hun pressede hans bukser ind mod inderlåret og målte længden fra skridtet og ned. På den måde fik fru Høglund en oplevelse af, hvad der gemte sig inde bag bukserne.

Få sex i dag

Et forsigtigt og næsten lydløst – oh la la – undslap fra hendes mund, da hun havde målebåndets ende ved hans skridt. Hun hersede med Johnny, for at finde det ene par bukser, bedre end de andre. Det var dyre bukser, de dyreste hun bad Johnny finde frem. Marie havde sat sig på en stol og beundrede hvordan hendes unge elsker prøvede bukser. Nederdelen røg op af de krydsede ben, og afslørede på den mest fascinerende erotiske måde, kanten på Maries sorte strømper. Ovenover nærmest sprang den mørke kløft mellem hendes gigantpatter, ud af den lille nedringede bluse.

Fru Høglund sagde at hun så godt ud i det dress, og spurgte Johnny, om han ikke var enig i hendes synspunkt. Johnny med hovedet nede ved Toms fødder, forsøgte at stikke nåle i de nye bukser, for at afmærke længden. Johnny kiggede over på Marie, og fremstammede et ja. Ovenover sig kunne han se, hvordan fru Høglund holdt om Toms ene arm, og nærmest havde den lagt ind imellem hendes egne meloner. Hvor ville Johnny dog gerne have haft sin arme der. De fandt fire par bukser som Tom skulle have. Fru Høglund sagde at så kunne Johnny godt finde nogle underbusker og diverse strømper, og sørge for at systuen øjeblikkeligt fik syet Toms nye bukser i den rette længde. Han prøvede at indvende, at systuen havde travlt, og der ville gå et par dage. Fru Høglund afsluttede den indvending med, at disse bukser var første prioritet for systuen, og at hun forventede at Johnny kom op til hende i privaten med dem så snart de var færdige.

Derefter vendte hun om, og bød Marie og Tom ind gennem en dør, og nogle trappetrin senere stod de etagen ovenover, hvor hendes private gemakker var. Det var kun en lille to værelsers lejlighed, som hun undskyldte sig med. Hun brugte den kun når hun var inde i byen og ikke ude på sin gård. Hun spurgte, om de havde lyst til noget at spise, mens de ventede. – Hvad vil den unge mand have – spurgte hun henvendt til Tom. Tom svarede at han gerne ville have en burger, hvis hun havde det. Hun syntes det lød interessant, men hun havde nu ikke nogen burger, men det kunne vel lade sig arrangere. Hun ringede ned i forretningen, og bad dem sende Johnny op til hende. Marie gik over mod vinduet ned til gaden, hun kaldte på Tom, og bad ham stå lige ved siden af sig, - Den lille skiderik til ham Johnny, han overbegloede mig nede i butikken, nu skal han s´gu få noget at se -, og sagde at Tom skulle hjælpe hende med det. Tom indvendte noget om, at når man blotter de bare lår, går uden trusser og meget nedringet, er det vel naturligt at mænd kiggede, han ville i hvert fald selv gøre det.

- Ja men det er noget andet, du har nemlig lov til det lille skat, lige så meget du vil. - Tom måtte indvilge i at hjælpe hende. Lidt efter bankede det på døren, og Johnny kom ind. Han kunne ikke undgå at se Marie, der stod lænet ind over den brede vindueskarm, kjolen var røget godt op, og de bare lår var blottet. – Læg nu din hånd på min røv, Tom – hviskede hun. Tom gjorde som der blev sagt. Fru Høglund rodede rundt nede i sin taske efter nogle penge til tre burgere, som Johnny skulle hente. – Put nu forsigtigt en finger ind mellem mine lår, Tom - hviskede Marie. Tom listede pegefingeren ind mellem hendes lår og førte den op mod hendes røv. Den unge ekspedient kunne næsten ikke samle sig om hvad fru Høglund sagde til hende. Han var ildrød i ansigtet, over det han så hende i vindueskarmen. Marie rettede sig op, men kjolen gled ikke ned, nu lænede hun sig ind mod Tom og de mødtes i et vådt kys. Johnny fik pengene og løb efter nogle burgere til fru Høglund og hendes to gæster.

Fru Høglund ville vise Marie noget, hun syntes, hun skulle tage på hendes program. Noget som hun selv havde fundet på en tur til Milano. Hun gik ind i soveværelset, og hentede noget undertøj og strømper. Damerne vendte og drejede det, og var enige om at det da vist nok var smukt. Marie foreslog at fru Høglund skulle prøve det på, så kunne Marie bedre vurdere det. Fru Høglund indvendte noget om at, hun da ikke kunne rende rundt i undertøj overfor en ung vildtfremmed mand. Marie betroede hende at det ikke var noget problem. - Han ser så mange kvindekroppe, - sagde hun mens hun kiggede på Tom, - Jeg er overbevist om, at han også synes at din er smuk Inga.- Inga var fru Høglunds fornavn. Nåh ja hva´ pokker, han havde jo også lige stået og prøvet tøj foran hende. Hun gik ind i soveværelset og lukkede døren bag sig, mens hun skiftede til sit nyindkøbte undertøj og strømper.

- Kan du lide hende – spurgte Marie ham om, mens fru Høglund klædte om. Marie mente i hvert fald, at Inga kunne lide Tom. Sådan noget kan kvinder mærke betroede hun. – Hun er da smuk Tom, og så har hun de dejligste store bryster, ikke sandt min lille babsoman – Til det sidste kunne Tom kun nikke anerkendende. Så blev dørene åbnet ind til soveværelset, og Inga trinede frem i en lille rød sag, med tilhørende røde strømper. Hun vendte sig rundt og Tom var dybt betaget af dette syn. BH´en pressede hendes store fyldige patter sammen. Selvom de med alderen havde fået en tendens til at hænge lidt, så havde de stivere der var i BH´en, magt nok til at holde dem op på en indbydende platform, Trusserne var små, meget små. De var nærmest kun en streng fra midten af røven og om til hendes kønsdele. Ovenpå trussekanten var en masse blinkende glimmer, der svarede til det glinsende glimmer der var på BH´en. Strømperne fremhævede hendes store og prægtige lår. De så meget bløde ud, og af en kvinde på den alder var de enormt smukke. Tom fik øjeblikkeligt uro i hans underbukser.

Marie ville mærke om det var noget ordentligt stof, og spurgte Tom om han også ville prøve at mærke. Han vidste ikke rigtigt, men fru Høglund gik hen mod hans stol ved spisebordet, og indbød ham til at mærke på hendes nye køb af frækt lingeri. Hun spurgte Marie om han var for genert. Nej det mente Marie ikke, men sæt dig på hans skød, så kan han jo finde ud af, at han skal prøve at mærke på sagerne, sagde hun til Inga, mens hun blinkede med det ene øje til hende. Inga satte sig med hele sin fantastiske krop ned på Toms skød, og indbød ham til at mærke stoffet.  Tom tog forsigtigt med en finger og prøvede på at berøre en af stropperne til BH´en. Sådan kunne man ikke mærke noget indvendte Marie, og tog hans hånd, og førte den op til stoffet der indespærrede de store patter, som fru Høglund var udstyret med. Marie kørte hans ene hånd rundt på det ene bryst. Fru Høglund tog hans anden hånd og lagde den op på det andet bryst, og kørte den rundt på det andet bryst, hun sukkede dybt og lukkede øjnene. Marie betroede hende, at det var en rigtig babsoman hun var kommet i lag med. Inga indskød at så var han da kommet på rette hylde, og pegede på den hylde som hendes store patter nærmest lå på. Hun tog hans ene hånd og førte den om på hendes prægtige bagdel, og spurgte ham om han syntes der var for lidt stof. Det mente Tom ikke, han syntes hun havde en prægtig bagdel. Det indbragte ham et kys på panden fra fru Høglund, og et på kinden fra Marie.

Hvad synes du så om mine lår, er strømperne for langt nede. Hun tog hans hånd og førte den ned mellem hendes bløde lår. Tom kørte lidt op og ned over de bare lår. – Pragtfuldt – stønnede Inga ud i hovedet på Tom. I det samme bankede det på døren. Marie blev bedt om, hurtigt at tage fru Høglunds lille morgenkåbe. Den kunne kun lige gå ned over hendes bagdel. Og den kunne bestemt ikke skjule hendes store patter, der nærmest var lige udfor Toms ansigt. Hun tog den om sig, mens hun klemte lårene sammen om Toms hånd, der dermed sad fast nede mellem hendes bløde og modne lår. Så sagde hun – Jah - og ind kom Johnny med tre burgere. Han blev straks ildrød i hovedet igen, da han så fru Høglund, halvt afklædt sidde på skødet af Tom, og den anden brystbombe Marie, nærmest lade den unge mands hoved hvile i hendes store mørke revne mellem hendes gigantpatter.

Fru Høglund bad ham om kvittering og returpenge, hvilket betød at Johnny længe måtte stå lige op og ned af dette syn. Johnnys pik var fuldstændig stiv og dryppede inde i hans underbukser, mens han dårligt kunne få øjnene fra fru Høglunds lår, og Toms hånd inde imellem dem. Marie spurgte om der ikke var tallerkner og bestik, og Inga bad Johnny gå ud i køkkenet og hente det, sammen med nogle sodavand. Da Johnny kom tilbage, kunne han ikke undgå at se, at Tom igen havde fået ordre på at stikke den anden hånd ind mellem Maries lår. Inga sad og hyggede sig på Toms skød, og kørte kærligt sin hånd over Toms ansigt, og mens hun kiggede Tom dybt i øjnene, sagde hun henvendt til Johnny, at så var der ikke mere tak, men at hun ikke ville forstyrres den første times tid. Johnny var ved at sprænges af indekogt liderlighed, da han rødmende og med stiv pik forlod fru Høglunds private gemakker. Han søgte straks ned på toilettet i butikken, og fik kørt sin pik af, mens han drømte om at være i Toms sted. Tom havde fået fru Høglund fra skødet, og nu sad de tre og spiste en burger hver. Det virkede ikke som om de to kvinder var specielt sultne. Ikke efter burger i hvert fald. I stedet sad de og betragtede ynglingen, mens han med stor begærlighed, guffede sin burger i sig. Da han var færdig, var fru Høglund straks klar med en serviet. Tørrede ham om munden, og sagde at de vist var kommet væk fra noget. Så plantede hun igen sin store bløde bagdel ovenpå Toms skød.

Marie gik om på siden af ham, kyssede ham ømt, mens hun sagde, hun lige skulle nå nogle ærinder. Hun blinkede til fru Høglund, og bad så Tom at være god og rar ved fru Høglund, så længe hun var væk. Marie ville komme om en time og hente ham, tilføjede hun. Marie gav et stort knus til Inga, og et stort dybt tungekys til Tom inden hun gik ud af døren.

Nu sad de alene tilbage. Inga krusede hans hår, søgte med sin mund ned mod hans, og de kyssede hinanden. Hun løste silkeremmen om hendes lille mini kimono, og al hendes kvindelige pragt strålede igen ud til Tom. Med en hurtig bevægelse, havde hun også fået sin BH af samtidig med at de stadig kyssede hinanden lidenskabeligt. Nærmest som om de ikke kunne få nok af hinanden. Måske turde ingen af dem slippe grebet mod den andens mund, for hvad pokker skulle de sige. Men ord var ligegyldige, alt var jo sagt med deres krops lidenskaber. De ville have hinanden, her og nu.

Tom kørte hænderne rundt på hendes store fyldige bryster, han legede med hendes spidse vorter, og søgte at få lejlighed til at slikke på dem. Inga holdt dem op med sine hænder, mens hun nærmest småkyssede hans lette brune krøller i håret. Så kiggede hun ham dybt i øjnene, og sagde at hun syntes også, at han skulle tage tøjet af, hvorfor hun rejste sig. Hun begyndte at tage T-shirten af ham, gik et skridt tilbage og beundrede hans torso. Hun strøg sine hænder over hans overkrop for ligesom at indprente sig hans smukke krop. Tom kiggede på hende, mens han selv løsnede bukserne, trak dem af sammen med sko og strømper. Inga fjernede ikke øjnene fra ham, mens hun selv lod hendes trusser falde til jorden. Så gik hun tæt på ham, kyssede ham, stak sin hånd ned i underbukserne på ham, og holdt fast om hans store pik, der allerede var stiv som bare pokker. Det var mange år siden hun sidst havde haft en pik i hænderne. Mænd var der nok af, men det var ligesom at de alle lagde op til at man skulle giftes. Og det gad hun ikke mere efter skilsmissen. Hun ville bare have en pragttyr engang imellem. Og en knægt på 15 år var vel ikke lige den, der ville have ægteskab, og alt andet med hende. Han passede perfekt til hende. Og så var han pokkers smuk, mente hun.

Med hænderne om hans pik, og den anden på vandring rundt om på hans unge krop, kyssede hun ham i flere minutter. Tom asede og masede med de herligt store bryster, som fru Høglund var udstyret med. Han krammede hendes bløde bagdel, søgte bagfra at mærke, om han med en finger kunne ramme hendes kønsåbning. Men hun lænede bagdelen lidt bagud, og i stedet fik han en hånd ind imellem deres to kroppe, hvorefter han kørte rundt med hånden nede i hendes skød.

- Åh ja, hvor er det godt – stønnede hun – Vil du elske mig, smukke dreng – Uden at vente på svar, tog hun ham ved hånden og førte ham ind i soveværelset. Hun lagde sig på ryggen i dobbeltsengen, mens Tom tog sine underbukser af. – Hold da op hvor er du godt udstyret – udbrød hun, inden Tom lagde sig ind over hende.

Sammen med fru Høglunds ivrige hænder, fandt han hurtigt hendes våde åbning, og kørte langsomt den store pik ind i hende, mens hun foldede hendes hænder om bag hans ryg, for bagefter at forsøge at begrave dem på hans bagdel. Imens de rytmisk begyndte at få den store pik ud og ind af hendes trængende fisse, kyssede de atter hinanden. Tom syntes faktisk hun kyssede alletiders, og smagte rigtig godt. Han greb fat om hendes bløde bagdel, for ligesom at have noget at holde på. Fru Høglund stønnede dybere og dybere, under den vidunderlige behandling som ungersvenden gav hende. Tom rejste sig halvt op fra hende, og satte sig på hug foran hende, og lod den store pik, fortsætte med at køre ud og ind af hende. Nu kunne han se hvordan hendes fisse reagerede på hans intime øvelser. Han kælede for hendes buttede mave, og kørte den ene hånd over hendes gigantiske frontparti. Fru Høglund, nærmest lå med lukkede øjne, og bed sig i den ene finger. Det var få lyde der kom fra hende, udover hendes safter der nærmest slubrede sig rundt om hans stivert, der stadig hamrede i hendes underliv. Fru Høglund fik manøvreret sig om på siden, og bad Tom om at tage hende bagfra, mens de lå på siden. Hun løftede det øverste ben lidt op i luften, mens han kørte sin pik på plads, så lagde hun det bløde lår ned over han pik igen. Han havde atter denne fantastiske følelse af hendes bløde bagdel på hans bug, mens hans pik fortsatte sine rutefart ud og ind af hendes underliv. Han strakte hænderne om foran og greb hendes gigantkugler, mens hun støttede sit hoved med den en hånd, og med den anden søgte ned af hans brystkasses sider. Hun vendte sig halvt og mens de to elskende fortsatte deres fornøjelser mod ekstasens tinder, kyssede de hinanden.

Men pludselig nærmest råbte fru Høglund – åh ja skat åh ja, lige der åh ja, åh ja – hun fortsatte med de samme to ord, kun forstyrret af at hun engang imellem kom med nogle små hvin. Tom satte slutspurten ind og sprøjtede til slut sin sperm dybt inde i hende. Han trak den ud af hendes fisse, og kørte den til slut, flere gange frem og tilbage imellem hendes dejlige bløde lår. Han blev så ophidset over dette, at han atter fik nogle spermadråber ud af hans store kalorius, der nærmest sprøjtede ud over Ingas frontlår. Nu lå han der med pikken i klemme mellem hendes fyldige lår, og med hænderne på hendes store patter. Inga lå træt og veltilfreds og kiggede ind på væggen, mens hendes frie hånd, spillede lidt på Toms pikhoved der stak ud mellem hendes lår foran. De lå længe sådan, nød stilheden, og hinandens kroppe. Tom nød de bløde lår om hans tilfredsstillede pik, nød hendes bløde røv mod hans bug, nød at lege med hendes store saftige patter. Hun nød at mærke den unge mands krop imod sin, hans kærtegn med hænderne, den vidunderlige fornemmelse af at have fået flere udløsninger, med en smuk mand.

Deres idyl blev brudt, da det bankede på døren.

Fru Høglund rejste sig op, tog sin kimono på, og gik mod døren. Rundt om inde i stuen lå deres tøj. Hun åbnede døren på klem. Det var Johnny der kom med bukserne. Han kom ind med bukserne og så fru Høglund, som han så længe på afstand havde elsket, nærmest vandre halvnøgen rundt i kimonoen. Han kunne se hvordan den unge mands tøj lå spredt rundt i stuen. Enhver kunne se hvad der var foregået.

- Kommer jeg til ulejlighed, - stammede han nærmest. Men Fru Høglund sagde, at det gjorde han ikke, - de var færdige, - som hun udtrykte det.  Ved den bemærkning måtte Johnny synke et par klumper i halsen og blev ildrød i ansigtet igen. Fru Høglund håbede så sandelig også at bukserne var færdige.

Hun satte Johnny på en af stolene, mens hun tog bukserne med ind i soveværelset. Johnny sad og tænkte sine egne erotiske fantasier. Godt næret af fru Høglund, da hun gik over gulvet med hendes næsten nøgne store bløde bagdel, ind til den unge mand der den sidste halve time eller mere, havde haft den at lege med. Havde været i den situation som Johnny så længe havde ønsket sig. Johnny følte sig forsmået i sådan en grad, og alligevel sad han og fik en stiv pik på igen, ved tanken. Efter lidt tid kom fru Høglund ud igen, fuldt påklædt, og sagde at det var i orden det hele, og at han kunne pakke det sammen med de andre ting, hun ville selv komme ned i forretningen om lidt. Johnny luskede af.

Da han var gået åbnede hun igen døren ind til soveværelset, hvor Tom var ved at tage sine underbukser på. Han rejste sig op, og fru Høglund kom imod ham, hun knugede ham bagfra og sagde, at det havde været alletiders for hende. Hun håbede, at de kunne mødes en anden gang. Måske oppe på hendes gård, der var jo snart skolesommerferie. Ja om en uge svarede Tom, uden at komme med et præcist bud på om han ville en gang tage med hende op på hendes gård. Hun kyssede ham på halsen, og satte sig ind i stuen, mens hun beundrede den unge krop, der havde tilfredsstillet hende så godt.

Lidt senere mødtes de med Marie i forretningen. Marie og Tom tog afsked med fru Høglund, og kørte tilbage til Maries hus. Fru Høglund sagde til Johnny da de var gået, at hun var træt og ville tage hjem til gården.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 18 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.