Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Ups glemte nogle afsnit dette er lige før afsnittet om Tom og fru Karen Maiborg


Tom spankulerede rundt på skolen. De havde fri i over en time, inden de skulle ind og have nogle timer med deres regnelærer Andersen, en ældre venlig mand.

SEX I DAG?

Tom spekulerede meget på det der var sket i fysiktimen, sammen med den smukke lærerinde Imelda. Han forstod det ikke helt. Hun kunne umuligt have undgået, at lægge mærke til at han havde taget på hendes ypperlige lår. Hun havde jo endda klemt de bløde brune lår sammen om hans hånd, i mørket fra hendes jakke, i mørket fra filmstrimlen.

Og samtidig havde tre af de smukkeste piger i klassen siddet og kælet for hans anden hånd, skiftevis nede i skødet på en af dem. Og nu havde de tre inviteret ham over onsdag aften. Men mest spekulerede han dog over det med Imelda. For da filmen havde været slut, havde hun ganske uanfægtet, ladt som ingenting, og givet dem fri. Ikke et ord havde hun mælet til Tom.

Et eller andet sted var han stolt over, at have siddet og rørt på de lår, som han og så mange andre unge knægte, stille havde beundret i fysiktimerne.

Hvor var de dejlig runde, varme og bløde at køre sin hånd henover. Han havde jo også mærket at hun var våd oppe i skridtet, betød det slet ikke noget for hende. Jo mere han tænkte på hende, jo mere reagerede hans, nu i flere timer, ustimulerede pik der atter var vokset til fuld mastehøjde.

Fritimen var gået, og de sad atter bænket i klasselokalet. Tom kunne se hvordan de tre piger kiggede spændte ned på ham, og smilede sødt til ham. Han smilede tilbage. Regnelærer Andersen entrede klasselokalet, og sagde at skoleinspektøren ville snakke med Tom, og at han skulle tage tasken med.

Tom pakkede sine ting, og gik med bævende hjerte op mod skoleinspektørens kontor. Havde Imelda fortalt noget til hende, skulle han smides ud af skolen, eller hvad skulle der ske? Han anede det ikke, men var urolig i hans unge hjerte. Det var dog nærmest Imelda der havde presset hans hånd ind imellem hendes lår.

Han stod udenfor skoleinspektørens kontor, hvor han forsigtigt bankede på.

- Kom ind - lød stemmen bag døren. Det var skoleinspektørens stemme. Fru Bjælved hed hun. Agnes Bjælved. Hun var en kvinde i midten af 40'erne. Hun havde et kort blondt krøllet hår. En lettere brun teint, og så nogle fantastiske brune øjne. Hun var lettere buttet, men skjulte altid sin krop igennem de løse gevandter hun havde på.

Når hun gik gennem skolen, kunne man dog godt ane hendes let buttede form. Hendes bagdel der strittede bagud og vuggede så smukt. Hendes underben pakket ind i nylonstrømperne, viste også hendes fantastiske blødhed. Hendes barm var ikke vildt stor, vel højst en god håndfuld, havde Tom skønnet det til. Men der var et eller andet betagende over hende.

- Du er så Tom - smilede hun venligt til ham. Tom nikkede og blev lidt bedre til mode, over den måde hun smilede til ham på. Hun bad ham sætte sig ned i sofaen, hvilket han gjorde, mens hun fortsat sad ved skrivebordet i den store kontorstol.

Fra sin lave plads i sofaen, kunne Tom kigge ind under skrivebordets kant, og se fru Bjælveds ben. Hendes kjole rakte kun til lige op over knæene, hvorfor han i hulrummet imellem de to bløde lår, svagt kunne ane hvor hende sorte strømper endte, og hvor hendes nøgne bløde lår begyndte. På trods af hans anspændthed over at være på hendes kontor, begyndte hans underliv instinktivt at reagere på det smukke syn.

- Jeg håber at vi kan tale sammen uden at du snakker videre med andre om det, Tom - sagde fru Bjælved, i en lav stemmeføring. Tom nikkede og kiggede ned på det lille sofabord.

- Jeg har snakket lidt med frk. Petersen, og hun er virkelig ked af hvad der skete i jeres fysiktime, det håber jeg du forstår - fru Bjælved kigegde på ham over brillerne der sad langt ude på hendes lille opstoppernæse. Tom nikkede.

Fru Bjælved snakkede videre om at sådan noget jo ikke måtte ske, at frk. Petersen jo ikke ville råbe op i klassen, og en hel masse andet. På Tom virkede det klart som om hun havde fået indtrykket af, at det var Tom der havde gjort det hele. Han vidste ikke, om han ville sige noget andet, han orkede det nærmest ikke.

Det virkede heller ikke som om at fru Bjælved ville lave nogle straffeforanstaltninger overfor ham, så hvad skulle det nytte at sige hende imod. Fru Bjælved rejste sig fra sit skrivebord og gik over mod ham.

Hun kiggede intenst på ham, og Tom måtte slå øjnene ned. - Nu synes jeg du skal prøve at lave lidt oversættelse af noget engelsk heroppe, mens jeg hører på - sagde hun og fortsatte - og så om en lille time kommer frk. Petersen, og så kan vi afslutte det, ikke sandt Tom.

Tom nikkede, og kiggede igen op på fru Bjælved, der fandt en lille engelsk bog frem fra hendes hylder, og gik over mod ham. Hun satte sig ned ved siden af ham i sofaen, og bad ham begynde at læse op.

Tom begyndte langsomt at læse den engelske tekst op. Samtidig var hans sanser vakt ved hendes nærvær, som hun sad tæt ind til ham. Hendes dejlige dufte, hendes bløde lår der pressede sig igennem stoffet ind mod hans unge spændstige lår. Hendes smukke velplejede fingre, der lå henover hendes nederdel.

Hans unge pik voksede sig stor nede i buksestoffet, og det var efterhånden svært for ham at skjule han erigerede tilstand.

Efter et lille stykke tid, bad fru Bjælved ham om at stoppe, hun sagde at han jo var ganske god til at oversætte og læse engelsk. Hun bladrede om i bogen, og pegede nu ned på en side, som han skulle læse op fra. Hun lænede sig mere ind over ham, og lod forsigtigt hendes arm hvile på hans lår. Det var nærmest som om hendes albue, let kom til at berøre hans velvoksne buksebule.

Stedet han læste op, drejede sig om to unge elskende der mødtes nede ved søen, hvor de kyssede hinanden i måneskæret. Fru Bjælved fladede sin hånd ud på hans lår, mens hun ivrigt fulgte med i Toms oversættelse.

Der var et par enkelte ord som Tom ikke kendte, og fru Bjælved lænede sig ind mod ham, og nærmest kind mod kind oversatte hun ordene for ham. Så kiggede hun på ham fra tæt hold, og deres øjne mødtes i nogle øjeblikke. Hun smilede bredt og venligt til ham, og sagde at sådan noget måtte lærere og elever ikke gøre ved hinanden - vel Tom - nærmest hviskede hun.

De sad tæt på hinanden. Deres ansigter var få centimeter fra hinanden. Han kunne mærke hvordan hun klemte sin hånd ind mod hans lår, mens hun atter hviskede - Sådan noget må vi ikke, vel Tom. Hendes ansigt kom nærmere, og deres læber mødtes med hinanden - det må vi ikke, Tom - kom det svagt ud mellem hendes læber, der var løst presset mod Toms. De kiggede hinanden dybt i øjnene. Det var som kunne de ikke skilles fra hinanden - vi må ikke - gentog hun svagt, mens hun med sine læber og hendes hånd på hans lår, nærmest gjorde det modsatte.

Hun tog med den frie hånd engelskbogen fra ham, og lagde den ned på sofaen, hun rakte hånden om bag hans nakke, hvor den cirklede rundt i hans nakkehår. - må ikke - næsten helt lydløst, gentog hun ordene. Indtil de begge to kastede sig ind i et vildt tungekys.

Fru Bjælved krammede og knugede Tom ind til sig. I et dybt liderligt kys med den unge elev, der havde bjergtaget hende, med hans smukke udstråling, hans atletiske krop, hans imposante buksebule, hele hans fantastiske ustråling af uskyld og renhed.

De kyssede hinanden længe, og fru Bjælved lod hendes sirlige fingre vandre rundt på hans spændstige krop. Tom sad stille og urokkelig, mens han lod hende udforske hans unge krop. Så slap hun grebet, tog begge hænder op om hans kinder, og hviskede - vi må ikke, min lille dejlige dreng, åhhh hvor er du dog smuk, hvor er du dog smuk

Så lagde hun hovedet ind mod hans kind og kyssede ham begærligt på kinderne, slikkede hans øreflip, hans næse for derefter igen at holde hans ansigt lidt væk, indprente sig hans smukke ansigtstræk, for atter at mødes i et tungt vådt tungekys.

- puha - sagde fru Bjælved - jeg får det sørme med varme. - Hun begyndte at være bange for sine egne handlinger, der både kunne koste hendes stilling og navn. Hun rejste sig op, og sagde at hun vist var blevet grebet lidt af stemningen, og håbede at Tom kunne tie stille med at hun havde forløbet sig, og at hun undskyldte meget.

Tom svarede, at han nok kunne holde mund, og han i øvrigt syntes, at hun så dejlig ud. Hun indvendte noget om at det skulle han ikke synes, hun var alt for gammel til ham, og han jo nok havde sine egne kærester i klassen, og at det også var forkert af hende.

Hun stillede sig ind foran ham, lod sin højre hånd kæle for hans kind mens hun kiggede ømt på ham. Så bukkede hun sig ned og fortalte at han var en fortræffelig kysser, hvorefter hun igen kyssede ham. Tom tog mod til sig, og lod sine hænder gribe fat om hendes lår lige over knæene.

- Vi må ikke min smukke dreng - forsøgte fru Bjælved igen, men det var som om hendes krop ikke ville følge hendes hjernes ordrer om at standse. Tom lod sine hænder langsomt køre op ad lårene, og inden længe var de oppe over strømpernes kant.

Han kunne mærke hvordan strømpernes kant, borede sig en smule ind i hendes bløde lår. han kunne mærke hvordan den nøgne hud på hendes fantastiske lår, gav efter i takt med at hans unge hænder forsigtigt krammede dem.

Fru Bjælved var nærmest helt opløst. Tom havde sat sig ud på sofaens kant, og fru Bjælved, der stod imellem hans ben, krammede hans hoved ind mod hendes let buttede mave. Toms unge ivrige hænder, var inde under kjolestoffet i gang med at vandre op ad baglårene, og til sidst nåede de op til hendes imponerende bløde bagdel.

Stor, lækker og blød fyldte den hans håndflader ud. Hans hænder søgte ind under hendes trusser, hvor han bedre kunne mærke den bløde bagdels nøgne hud, mærke hvordan dens fantastiske former gav hans fantasi frit spil i et nyt erotisk univers.

Det bankede på døren. Fru Bjælved for sammen, og rettede på sit tøj, tyssede på Tom, og bad ham om at ikke at sige noget. Tom nikkede. Fru Bjælved, var kommet hen til skrivebordet, da hun sagde - Kom ind.

Det var Imelda der kom ind. Tom kunne mærke at han blev rød i hovedet, ved synet af hende. Fru Bjælved trak Imelda ud af kontoret, og Tom sad alene tilbage med sin erotiske opstemthed, og hans blanding af bange anelser og ung nysgerrighed.

- Hvad vil du sige til at vi fortsætter med samtalen ovre i min private bolig? - sagde fru Bjælved.

Det havde Tom ikke noget imod, hvorfor skulle han dog være det.

Da Tom godt vidste hvor fru Bjælved boede, ikke langt fra skolen, aftalte de at han skulle komme derover om en halv time. Han fik samlet sine ting, og fru Bjælved sagde til sekretæren, at hun ikke kom mere denne dag.

Tom cirklede rundt om skolen, og begav sig på vej mod fru Bjælveds villa. Han indprentede sig følelsen af hendes bløde lår, hendes fantastiske runde bagdel, som han nærmede sig hendes villa.

Han håbede at de kunne fortsætte, men det var nok svært, når nu Imelda var med. Godt nok havde hans unge fingre også vandret på hendes bløde brune lår, men som han kunne forstå på skoleinspektøren, havde hun angiveligt ikke nydt det.

Men han var spændt på hvad der nu skulle ske. Med skoletasken under armen gik han op ad havegangen til fru Bjælveds villa. Agnes Bjælved stod der på en messingplade på den store brune fordør. Han ringede på, og bag det matterede glas kunne han se een komme hen imod døren.

Døren blev åbnet, det var fru Bjælved. Hun bad ham stille tasken, og følge med hende op ovenpå.

Tom gik bag hende op af trappen til 1. sal. På vej opad trappen, kunne han for første gang på klos hold, skimte hendes fantastiske smukke og buttede lår. Det gav straks virkning i hans underliv, der atter begyndte at være kampberedt.

Han kunne se hvordan hendes store vuggende bagdel, gyngede fra side til side for hvert skridt hun tog op af trappen. Han så hvordan toppen af de sorte nylonstrømper, var holdt på plads af nogle strømpebånd. Det var et sanseligt skue, at se denne modne kvinder vrikke der et par trin over sig, bane sig vej op til1.salen.

Hun åbnede en af de hvide døre. Det var et lille kontor hun havde derinde. I sofaen sad Imelda. Tom blev lidt usikker på situationen, hvordan skulle han dog undskylde det passerede til hende. Han havde jo ikke haft planer om at gøre hende ondt.

Imelda rejste sig op, og gik hen mod Tom, hvor hun gav ham et stort knus, og forklarede ham at hun var oprigtig ked af episoden, og at det såmænd også var hendes fejl. Hun havde helt glemt at hun var hans lærer, men såfremt Tom ikke ville snakke videre om det, kunne de vel nok glemme alt om det.

Det var Tom helt bestemt med på, men hans underliv var et helt andet sted, og det var med på noget helt andet. Imelda satte sig atter ned i sofaen, og Tom blev placeret ved siden af hende.

Fru Bjælved, der fortalte ham, at han bare skulle kalde hende Agnes her i huset, skænkede lidt kaffe op i nogle kopper, og bad så Tom rykke sig lidt i sofaen, så hun også kunne sidde der. Nu sad han der i den lille sofa, trængt op imellem de to kvinder han for få timer siden, havde ladet sine hænder løbe rundt på lårene af. Den ene endda kysset lidenskabeligt og længe.

To kvinder der et eller andet sted signalerede erotiske oplevelser, men samtidig med deres snakken, sagde at noget sådant ikke måtte ske. Han var i et sandt kaos i tankeverdenen. Hans pik var derimod mere målbevidst i sin ageren. Stiv og strunk pressede den på indefra, pressede sig mod hans bukser, så en pæn stor bulet streg aftegnede sig.

Han kunne mærke de bløde modne kvindelår fra begge sider presse sig ind på hans egne lår. Sofaen var dyb og blød, og når Imelda og Agnes, rettede sig op for at drikke lidt af kaffen, blev deres smukke ben, mere og mere afklædte.

De spurgte ham ud om hvordan han havde det med skolen, hvad han skulle lave i sommerferien, hvad han ville lave efter sin skoletid og meget andet. Tom svarede det bedste han havde lært, mens han forsigtigt iagttog hvordan de smækre lår fra de to kvinder langsomt åbenbarede sig for hans unge ivrige øjne.

Med hver en hånd på hans unge skuldre, fik de ham til at sidde tilbagelænet i sofaen. De kunne umuligt være i tvivl om hans stive erigerede tilstand, som pikken spændte sig ud under hans buksestof. Men de sagde ikke noget.

Agnes lagde sin ypperlige ben over kors, og kiggede på ham og Imelda. Så spurgte hun Imelda om hvordan han dog var kommet til at befamle hendes lår. Tom kiggede ned, og var usikker på om de nu skulle genoplive den historie, som de havde sagt han skulle glemme.

Imelda forklarede, at da hun havde sat sig ned havde Tom agt den flade hånd ud på hendes sæde. Hun forklarede, hvordan hun havde lagt jakken over sine lår, og hvordan hun måske nok havde tilskyndet ham til at kæle for hendes ben. Hun forklarede at hun på en måde var blevet opstemt af, hvad hun havde set de tre piger i klassen gøre med hans anden hånd.

Tom spurgte om hun virkelig havde set det. Joh det havde hun da. Agnes tog hans hånd, og forsøgte at efterligne situationen. Hun tilskyndede Imelda til at gøre det samme. Imelda tog Toms anden hånd og lagde den op på hendes bløde lår. Uden jakken kunne Tom se hvordan hun med begge sine hænder pressede hans hånd op ad lårene.

Den anden hånd var omklamret af Agnes smukke hænder, der havde placeret den dybt ned i hendes skød, og dermed pressede hendes kjole længere opad lårene, hvor de afslørede de røde strømpebånd. Imelda trak hans hånd ned i mellem hendes bløde runde lår, klemte lårene sammen om den.

- Kyssede pigerne ham - spurgte Agnes interesseret, mens hun med hans hånd ned i hendes skød, lænede sig ind mod ham. Næh det havde de ikke gjort, bedyrede Imelda. Det forstod Agnes ikke, han var dog en ret så smuk fyr, fastslog hun. Det mente Imelda også, hvilket vel også var grunden til at hun havde ladet sig rive med, mente hun.

- Men du kysser måske ikke, hva' Tom - hviskede Agnes, ind mod ham. Tom vendte sit ansigt mod hende, og atter sad de ganske få centimeter fra hinanden og kiggede hinanden dybt i øjnene - kysser du slet ikke - hviskede hun stille til ham.

Så skød de læberne mod hinanden, Agnes åbnede sin mund, og lod hendes tunge begynde en vild leg mod hans. Imelda pressede hans hånd op imod hendes trusser, han kunne mærke hvordan hendes trusser var godt våde i skridtet. Hendes ene hånd, fik hun placeret over buksebulen, hvor den løst kravlede op og ned over stangen inde i bukserne.

Så kunne han mærke Imelda sætte sit ansigt ind mod hans kind, hvor hun kyssede ham, alt i mens han fortsat var optaget af sin tungeleg med Agnes. Agnes slap sit greb i ham, og straks efter var hans mund og tunge overtaget af Imeldas. Agnes puttede hans hånd ind under hendes kjole, og pressede den op mod hendes trusser, dybt nede i revnen mellem de tunge lår.

Også hun lod sin hånd køre uden på buksestoffet ovenpå den dirrende pik. De to kvinders hænder formede og følte den betragtelige naturens gave, som Tom gemte inde bag buksestoffet. Toms to hænder derimod var travlt optaget af at mærke de smækre kvindelår, og den våde varme som deres trusser lod ane i skridtet.

Han skiftevis kyssede Agnes og Imelda, indtil de alle tre mødtes i en vild tungeleg. Han kunne mærke hvordan de pressede deres ypperlige bryster ind mod hans arme. Hans seksuelle anspændthed nåede uanede højder.

- Puha - afbrød Agnes atter engang deres leg med, - puha, men hvor er du dog dejlig. -

- Kunne du tænke dig at lege med os - nærmest undskyldende spurgte Imelda ham. Det kunne Tom da godt sagde han. De to kvinder formanede ham om, at han ikke måtte sige noget til nogen om det, det skulle være deres egen hemmelighed. Det lovede Tom.

Få sex i dag

Agnes og Imelda rejste sig op, mens Tom stadig havde hver af sine hænder langt oppe på deres bløde lår. De stillede sig med bagdelen til ham, og nød hvordan hans unge iltre hænder kørte hen over deres modne buttede lår, og søgte ind under trusserne, hvor de fortsatte med at kæle for deres enorme bagdele.

Så placerede han en finger i hver af deres våde huller, hvilket fik dem til at udstøde et par små klynkelyde. De trak op i kjolerne, og hev deres trusser ned. De vrikkede med røven, mens den unge skoleelev, med hver sin kraftfulde finger, fingerkneppede de to våde huller, der i alt for lang tid, havde været uden mandlig opmærksomhed.

Tom sad og nød synet af de to modne kæmpebagdele, der vrikkede og dansede foran hans unge øjne. Han satte sit ansigt ind mod dem, og slikkede og bed sig ind i deres bløde blanding af kød og fedt. Damerne udstødte et par småhyl, når han bed lidt i deres bløde bagdele. Han så hvordan de smækre buttede lår, daskede frem og tilbage oppe over strømpekanten. Hans pik var stiv som bare pokker.

- Kom - sagde Agnes, rettede sig op, og tog Toms hånd. Slikkede på fingeren der havde været oppe i hendes bløde mis, og trak ham op af sofaen - Kom, lille skat - hviskede hun inderligt.

Snart stod han oppe i mellem de to modne damer, der slyngede sig ind mod ham, hvor de kyssede ham kærligt, mens de med den ene hånd kælende søgte om bag hans ryg, og med den anden hånd klemte om hans store stive pik. Den var lige ved at gå på ham, men efterhånden havde han lært at styre sig.

Hans hænder trak deres kjoler op, og fik dermed fri mulighed for at udforske deres bløde røve, inde under trusserne. Han mærkede deres smukke, pænt store bryster klemme sig ind mod ham. Deres liderlige kys gav ham mod og lyst til at fortsætte.

Agnes tog ham ved hånden og førte ham ind i værelset ved siden af. Det var hendes soveværelse. Her var en stor himmelseng på midten af gulvet. Tom havde aldrig set en sådan seng før, men var vel også ligeglad. Hans interesser var mere ligefremme og naturlige, end til at beundre møbler.

De to damer placerede ham siddende på sengen. Imelda gik om bag ham og lænede sig mod ham bagfra, mens hun kyssede hans kinder, nakke og ører. Hendes hænder forsøgte at gribe om ham og mærke hans smukke let muskuløse krop. Tæt foran ham begyndte Agnes langsomt at klæde sig af for ham. Jo mere afklædt hun blev, jo mere smuk syntes Tom faktisk at hun blev.

Det blonde hår, trutmunden, og opstoppernæsen under de brune øjne. Hendes fyldige barm, der hang lidt men bestemt var lidt mere end en håndfuld, hendes let buttede mave. Hendes enorme og fantastisk flotte bagdel, der vuggede frem og tilbage i takt med hendes afklædning. Hendes let brune, fyldige og smækre lår, der kun blev halvt skjult af nylonstrømperne.

Tom rakte ud efter hende. Hun føjede sig let, og søgte ind mod ham. Han greb om hendes balder, mens han slikkede på hendes bryster. Hende vejrtrækning blev tungere. Han førte et par fingre op i hendes drivvåde hul, hvor han begyndte at køre dem ind og ud. Hun var helt væk i hans liderlige øvelser med hendes modne krop.

Imelda havde taget sin hænder ned på hans dirrende pik, lynet hans bukser ned, og trak den drabeligt store krabat ud i friheden. Der gik et gisp igennem hende, da hun så med hvilken kolossal mandspragt den 15-årige knægt var udstyret med. Godt nok havde hun mærket den, men noget andet var at se den in natura. Hun kørte hendes fingerspidser hen over dens hoved, hvor hun fjernede de første par dråber der var kommet op gennem pikhovedet.

Agnes gled ned mod gulvet. Hun kyssede Tom grundigt, inden hun satte sig på knæ foran ham og begyndte at slikke på den netop befriede kæmpekrabat. Imelda havde nu stillet sig foran ham. Imens han fik slikket kæmpepikken, kunne han nu se hvordan hans frodige fysiklærerinde var skabt. Hun var uendelig smuk syntes Tom, som hun langsomt tøjstykke for tøjstykke drejede sig rundt, og lod ham beskue hende fra alle vinkler.

Det sorte gnistrende hår, de fængslende mørke øjne midt i det kridhvide øjeæble. Hendes smukke hvide tandpastasmil, hendes lillarøde mund med de fyldige læber. Hendes store patter, med deres helt igennem brune hud, ned over hendes kurver, den smalle talje, der yderligere understregede hendes store, brede men alligevel faste røv. Hendes kæmpestore lår, der udseendemæssigt så fast ud i kødet, men når man kælede for dem, gav en naturlig blødhed.

Hun skød den kæmpestore røv op imod Tom, og han lagde hænderne på dette betagende skue. Hun vrikkede med den store bagdel, mens han forsøgte både at kysse den store bagdel, og alligevel se på hendes fabelagtige kvindekrop.

Det blev for meget ham med dette vidunderlige skue, og Agnes ivrige sutten på hans pik. Han kunne ikke holde safterne tilbage længere og kom i nogle ordentlige kaskader ud over Agnes ansigt og patter. Hun var nærmest helt smurt ind i hans elskovssafter, der tapløb nedover hendes krop, samtidig med at hun malkede de sidste dråber ud af hans stadig gigantiske organ.

- øøøj, øøj, øøj - sagde Agnes, imens hun forsøgte med hånden at fjerne hans sperm fra hendes ansigt. Hun var helt klistret ind i hans dråber. Hun fandt et håndklæde og tørrede hans safter af sig - det var da en skylle der ville noget - sagde hun, og de to kvinder fniste lidt over den kæmpeladning, som den unge knægt havde skudt af på skoleinspektørens modne krop.

- Nu er du vel ikke færdig - spurgte Imelda i et tonefald der lod ane, at hun følte sig snydt for noget.

Det mente Tom ikke, at han var. Han rejste sig op, og begyndte at tage sit tøj af. De to kvinder hjalp ivrigt til med at få blottet den unge skoleelevs smukke krop. - Nej hvor er du dog bare pragtfuld, sagde Agnes, mens hun sad på sengen, og kiggede lige ud på den unge drengs kraftfulde balder.

Hun lod hænderne køre hen over dem, og lod en finger køre ind i revnen på de to balder. Så kyssede hun hans rygstykker. Imelda havde fået det sidste rest af tøj af, og stillede sig ved siden af ham, mens hendes to hænder arbejdede på den halvslappe pik. Tom kyssede hende grundigt, samtidig med at hans hænder legede bagved med Agnes patter og foran sig med de lidt større kloder som Imelda ivrigt tilbød ham.

Det varede ikke længe inden den unge virile elsker at havde fået pikken rejst til nye eventyr. De lagde ham ned på sengen, og lagde sig på hver sin side af ham. Imelda lagde sig ned og stak den store pik ind i hendes mund, hvor hun suttede og slikkede på den, mens hendes hænder krammede hans nosser, eller kørte hen over den flade mave.

Agnes satte sig op på hans bryst, hvor hun med hænderne kælede for hans smukke ansigt. Tom lod hænderne køre op over hendes frodige lår, mens han på brystkassen kunne mærke hvordan hendes safter, dryppede ned på hans brystkasse. Han trak hendes modne smukke kvindekrop ind over sit ansigt, og fik klemt de bløde lår rundt om hans ansigt.

Hendes drivende våde fisse, var blevet placeret over hans mund, og med tungen, søgte han ind i det bløde indre af hende. Når han engang imellem ramte hende forskellige steder, nærmest småhoppede hun ovenpå ham, mens hendes hænder uglede hans hår, og den anden klemte om hans brystvorter. Tom derimod nød at få hans fingre til at lege med den dejligt store bagdel.

Imelda kunne ikke mere vente, og satte sig med ryggen til Agnes op på den unge knægt. Langsomt gled hendes hungrende skød ned over den gigantiske pik. Hun var helt væk i takt med at hun placeret sig på den store stiverik. Hun vrælede som et lille barn da hun efterhånden kom helt i bund på hans lykkelige stang.

Hun sad bare stille ovenpå ham, og nød den lykkevirkning krabaten gjorde inde i hendes forsømte bløde bur. Det virkede som om hun skulle genvinde vejrtrækningen, som hun nogle gange hårdt hev efter vejret, endelig lød hun nogenlunde normal igen, inden hun for sig selv småskreg - Uuuiiih

Så greb hun fat i hans underben, og pressede han pik med i hendes foroverbøjede tilstand ned mod hans ben. Hun begyndte at vrikke frem og tilbage over pikken, imens der kom små uartikulerede lyde fra hende. Hendes vrikken blev hurtigere og hurtigere, og efter nogle minutters ridt, kom hun i nogle kæmpevræl og en ordentlig skylle ud over hans pik.

Hun fortsatte det vilde ridt på kæmpepikken, men sad nu oprejst på ham. Agnes havde vendt sig på hans ansigt, og lod ham slikke hendes store kuglerunde balder, imens hun prøvede at kramme de brune giganter som Imelda havde dansende foran sig. Det forstærkede kun virkningen på Imelda, og hun kom atter i nogle gigantiske orgasmer, mens hun sad helt stille på pikken, og kørte en finger ned over hendes underliv.

Hun var helt væk. Hun hev efter vejret, og genvandt fatningen, hvorefter hun atter satte i et heftigt tempo, mens hun nærmest pressede hans nosser op i bugen på ham. Tom var atter ved at nå klimaks. Den bløde røv som Agnes lod danse lige over hans ansigt. Den bløde kæmperøv fra Imelda som han havde i sine hænder, samtidig med at hans overarme hvilede på de bløde lår fra Agnes. Imeldas vilde ridt over hans kæmpestang gjorde udslaget.

Han kom i nogle ordentlige sprøjt oppe i fysiklærerinden, der bare nød hvordan hans safter fossede ud i hendes elskovshul. Hendes fisse klemte sig sammen om den gevaldige stang, og med hendes bevægelige bløde indre, nåede pikken aldrig at blive mere end halvstiv, inden den atter havde fået impulser nok til igen at opnå sin imponerende stivhed.

Imelda tørrede sveden af panden og satte igen i gang med sit vil vilde ridt over pikken -Caramba, hvor er du dog stor, gigant åhhh - brølede hun ud - så stor du er, åhhh så stor og dejlig åhhh - Hun hoppede og ned over den unge mands pik, så det var en ren lyst. Til sidst væltede hun efter flere rullende orgasmer om på siden, flod en finger køre ned og mærke hendes veltilfredse drivvåde skød. Nu lå den på hans flade mave og glinsede i sin våde tilstand.

Agnes rykkede sig ned til pikken, og satte sig på hug over den, parat til at modtage den store krabat oppe i hendes underernærede hungrende skød. Tom kunne se hvordan nogle perlende dråber, aftegnede sig i hendes tætklippede kønsbehåring. Hun lod den store pik glide ind i hendes våde fisse. - Åh ja skat, det er rigtigt, knep mig, knep mig så - nærmest kommanderede hun, men det var hende selv der kneppede løs på den unge velvoksne drengepik.

Tom kunne se hvordan den store brede bagdel, hoppede op og ned over hans maveskind, i jagten på hendes udløsninger, hendes orgasmer. Det varede ikke længe inden hun mistede kræfterne til sit forehavende og måtte sætte sig med knæene ned på hver side af hans lår. Så hoppede hun op og ned over giganten, mens hun fik sin store omgang - åh hvor er det godt skat, ahhhhh, åh ja skat lige der skat, ihhh, slå min røv, uhhhh - hun talte som i trance, og næsten uden afbrydelser.

Imelda var ved at komme til sig selv, og lagde sig op til Tom, hvor hun kyssede hans ansigt, og mumlede alle mulige pæne ting om ham, imens hun slikkede hans ansigt ren for små sveddråber.

Nede fra pikken, nede fra Agnes lød koret af smaskende safter og Agnes kommanderende stemme, kun afbrudt af de små pibelyde hun udstødte, når hans pik ramte hende de helt rigtige steder.

Agnes vendte sig om mod ham, mens hun fortsatte sit dejlige ridt. Han kunne mærke hvordan hendes vejrtrækning var blevet mere og mere heftig, og næsten virkede som en blæsebælg på ham. Til sidst skød hun sig ind over ham, og lagde hele hendes frodige krop ned over ham. Hun sagde ikke noget, trak bare vejret dybt.

Imelda greb fat i hans pik med den ene hånd, og lagde den i revnen på Agnes bløde røv. Så rykkede hun i den, mens hun kyssede ham lidenskabeligt, til sidst kom Tom i nogle sprøjt ud over Agnes bløde bagdel. Agnes vågnede og greb hans mund, kyssede ham og nærmest beundrende og henført hviskede - supermand, min lille supermand åhhh så druknede hun ordene mens hun kyssede ham dybt.

Imelda satte sig med sin brede bagdel ned over Agnes bagdel, og inde imellem de to bløde kæmperøve lå den nu tømte gigant og forsøgte at samle flere kræfter.

Kvinderne var blevet tilfredsstillede og lagde sig op på siden af Tom, hvor de tavst og med deres udforskende hænder, betaget kiggede på hans smukke krop. Deres øjne lyste op, når de så hans smukke ansigt. Deres bløde fingre indprentede sig hans smukke krop. De skiftedes til at kysse ham dybt og længe. For deres skyld kunne dette fortsætte i en uendelighed.

De fortalte ham at de faktisk mange gange havde snakket om hans skønhed, og at de i hvert fald var enige om at vente til han var blevet 15 år, før de turde gøre tilnærmelser til ham. Men egentlig havde de kun troet at det kunne blive ved deres natlige fantasier om ham, indtil chancen havde budt sig i dag. Nu håbede de ikke at han var sur på dem. Det bedyrede Tom at han bestemt ikke var

Som de snakkede fik Tom lysten og pragten tilbage. Han gav dem en sidste ridetur, og da han nogle timer efter sin ankomst atter skiltes fra dem, var det med klare formaninger ikke at snakke om det, men også at komme igen når nu sommerferien skulle starte. Det lovede Tom, egentlig ville han gerne have været blevet, men han manglede jo både sin cykel og sine nøgler.

Han tog derfor afsked med de to nøgne modne kvinder, nede i Agnes entre. De ville næsten ikke slippe ham. De kyssede ham længe og inderligt, lod ham lege med deres våde fisser, mens han selv stod påklædt, og lod de unge hænder kramme deres bløde fruebagdele, men han måtte videre.

Han trak lynlåsen ned, og lod dem som afskedsgave, få lov at slikke hans pik en sidste gang. Efter en ti minutters tid, hvor han skiftevis lod den ene og den anden af de to lærerinder, der sad på hug foran deres unge elev, slikke og sutte på hans kæmpe elskovsstang, kom han med et par sidste dråber sperm på hver af de to modne kvinders tunger.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.