Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Gitte og jeg har været venner siden vi var ca. 10 år og vi gik i skole sammen. Ud over dette var listen af ting vi havde til fælles meget kort. Jeg havde taget mig en længere uddannelse efterfulgt af en godt job, men et par gode avancementer siden. Gitte blev allerede i 1G gravid, hvilket resulterede i at hun i en alder af kun 17 år fik sig en datter, der ødelagde stort set hendes muligheder for videre uddannelse, og i dag står hun som 31 årig og sælger tøj til febrilske kvinder.

Af en eller anden grund var vi forblevet venner uden at det gennem tiden var blevet til alverden mere end et par one-nights i gennem alle årene. Faren til Malene var forsvundet for længst, men Gitte modtog dag stadig den månedlige check, men ud over dette var der ingen kontakt.

SEX I DAG?

Jeg var vel efterhånden blevet en slags gudfar for Malene. Hun besøgte mig i ferier, har været med på udlandsrejse et par gange i forbindelse med mit arbejde, og jeg kommer indimellem på weekend besøg hos dem selvom at vi bor i hver vores ende af landet.

Dette var lige præcis en sådan weekend, hvor jeg havde lovet Gitte at jeg ville passe Malene, mens hun tog i sommerhus med veninderne. På den måde fik Gitte sig en fri-weekend til at gå lidt amok, og jeg fik muligheden for at komme lidt væk fra storbyen, og få mig en slapper med at læse bøger, tage i biografen og bare hænge ud med den absolut sjoveste 15-årige pige på denne jord.

Jeg ankom sidst på fredag eftermiddag, og efter vi havde fået sendt Gitte af sted i sommerhus besluttede Malene og jeg os for at gøre hvad vi ofte gør når vi er sammen: Løbe en lille tur. Jeg har altid løbet til motionsbrug, og fra Malene var ca. 10 har hun løbet sammen med mig. Efterhånden var hun blevet en habil løber, og jeg kunne ikke mere bare løbe fra hende.

Mens Malene skiftede til løbetøj (det tager jo lidt længere tid end for os mænd) klaskede jeg vores favorit mad sammen, lasagne, så den kunne trække så den ville blive rigtig svuppet og lækker mens vi var ude at løbe. Jeg fik skiftet i en fart og ud af døren vi røg.

Vi begyndte at løbe vores sædvanlige rute, og jeg fik mulighed for at kigge lidt på Malene uden at det virkede upassende. På grund af hendes hang til forskellige atletiksportsgrene havde hun ligesom aldrig udviklet hvalpefedt. Hun havde et par lange slanke ben, for hendes alder ret muskuløse, begyndende kvindelige balder, og hendes bryster var blevet så store at hun var begyndt af bruge sports-BH når hun løb. Jeg smilede lidt for mig selv og håbede for hende at de ikke ville blive lige så store som hendes mors, for så ville de nok blive et problem for hendes atletikkarriere.

Vi nåede til vores sædvanlige sprintstrækning, en ca. 200 m lang skovsti hvor der lige præcis er plads til to personer ved siden af hinanden. Vi nikkede indforstået til hinanden og satte begge farte betydeligt op, og efter et par sekunder sprintede vi det bedste vi havde lært, og nåede snart til svinget hvor opgøret ifølge vores uskrevne regler sluttede. Malene vandt med en lille meter, og efter spurten måtte vi begge bukke os forover og støtte os til vores knæ for at genvinde pusten. Sådan stod vaklede vi lidt rundt og pludselig står jeg lige bag Malene, nærmest med næsen mellem hendes baller, og der går det op for mig at hun under hendes stramme løbebukser ingen trusser har på! Jeg forsøger at overbevise mig selv om at det ikke passer, men hendes lige så stramme løbetrøje afslører tydeligt bhen. Jeg aner faktisk ikke om hun altid løber på denne måde, men den sikre konstatering af hendes trussemangel sætter nogle tanker i gang i mit hoved. Inden jeg rejser mig op når jeg lige at konstaterer at jeg uden problemer kunne se omridset af hendes skamlæber igennem hendes ret tyndslidte løbebukser. Jeg bliver ret overbevist om at det er hendes gamle løbebukser, og ikke de nye jeg gav hende for nyligt. Kan det være med vilje

Tankerne satte gang i en reaktion der ville være meget svær at skjule i mine stramme løbebukser.

Jeg skynder mig at rettet mig op, og begynder at løbe tilbage mod Gitte og Malenes hus. Malene råber at jeg skal vente, men jeg svarede tilbage at jeg var sulten. Malene indhentede mig og løb ind foran mig og begyndte at løbe i vores normale tempo, hvilket tvang mig til at løbe og kigge lige ind på hendes bagside, hvilket ikke ligefrem hjalp på min situation. Da vi kom hjem havde den værste hævelse dog lagt sig, og da vi kom ind løb jeg nærmest direkte ud i bad, kommanderende Malene til at putte maden i ovnen.

Jeg får smidt tøjet, tænder for vandet og da det var blevet varmt gik jeg under de dejlige masserende stråler. Jeg kan høre at Malene skramler rundt i køkkenet, og derefter sætter lidt musik på.

Jeg får sæbet mig ind mes tankerne glider tilbage på løbeturen, og den lille fyr dernede begynder at rører på sig. Jeg vender mig om for at skylle sæben af ryggen og balderne, og kommer derved til at se lige ind i Malenes øjne.

Verden står stille et kort sekund, inden jeg fatter hvad det er der er sket. Jeg sår fuldstændig nøgen over en pige jeg har kendt siden hun var spæd, og hun er kun iført et håndklæde!

Hun når lige og spørge om hun må være med, inden jeg nærmest råber af hende at hun skal se at komme ud, og at det er fuldstændigt upassende og ulovligt det hun foreslår.

Hun tog et sidste kig op og ned af min krop som jeg prøvede at dække det bedste jeg havde lært.

Jeg måtte lige læne mig op af væggen inden jeg fik mig skyllet af.

Da jeg kommer ud af badet med et stor håndklæde forsvarligt bundet fast om livet sad hun på sengen i Gittes værelse. Hun kigge op på mig med et blik jeg ikke helt kunne regne ud.

Nu går du ud i bad, derefter tager du rigeligt tøj på og så kommer du ind i stuen hvor vi får os en snak om dette.

Malene kom ind i stuen og satte sig i stolen overfor mig, efter at hun var blevet påklædt.

Forklar mig lige hvad det er du har gang i..!

Hun kiggede på mig og kastede sig ud i en længere forklaring om at hun gerne ville have sin seksuelle debut snart, og hun ville have at det skulle være med en hun godt kunne lide, og helt sikkert med en der viste hvordan det skulle gøres, ikke en dum nybegynder der ville ødelægge oplevelsen. Hun havde udset sig mig fordi hun havde hørt sin mor omtale mine lagenpræstationer overfor en veninde (jeg rødmede tydeligt under denne del af forklaringen) en aften for nyligt da de troede at Malene sov trygt i hendes seng.

Det tog mig lidt at fordøje disse oplysninger.

Jeg startede med at sige at jeg naturligvis var smigret over at hun mente at jeg var den rigtige til denne opgave, men hun måtte jo kunne forstå at det aldrig ville kunne ske. For det første var det jo ulovligt, og der ud over så var der også alle de moralske aspekter. Jeg havde jo kendt hende siden hun var spæd, og hun var jo også klar over at jeg havde været sammen med hendes mor.

Det korte af det lange er at jeg ikke vil have at du skal starte på dit sexliv med en meget ældre fyr som mig, men med en på din egen alder, og at det der ud over er alt for tidligt. Og så snakker vi ikke mere om det! Hun kiggede på mig, hvorefter hun nikkede og lovede at hun ikke ville brige det op igen.

Vi rejste os og gik ud i køkkenet.

Vi prøvede at lade som ingenting mens vi spiste, men samtalen kom aldrig rigtig til at flyde.

Efter maden besluttede vi os for at se en DVD, og det endte med at jeg sad i hjørnet af sofaen, og Malene sov mere eller mindre liggende op af mig. Jeg er dog ikke sikker på at hun sov helt for jeg synes at hendes hånd konstant var på vej rundt på min krop,

Da filmen var slut sagde jeg godnat, gik ind på Gittes soveværelse, klædte mig af og lagde mig til at sove.med et kæmpe jern på.

Jeg vågnede et par timer senere ved at Malene viskede mit navn i mit øre. Jeg vågnede halvvejs op og spurgte hvad hun ville. Hun fortalte mig at hun havde tænkt over det jeg havde sagt, men havde besluttet sig for ikke at følge mit råd. Jeg lå lige et sekund eller to inden betydningen af hende ord trængte igennem mit søvndrukne hoved. Da betydningen gik op for mig satte jeg mig op i sengen, eller ettere, jeg forsøgte at sætte mig op i sengen. For der var noget der forhindrede mig i at gøre det. Da jeg fik kigget mig omkring gik det op for mig at mens jeg sov var det lykkedes for Malene at få sat lædermanchetter på både håndled og ankler, og med dem havde hun fået mig spændte ud over sengen i et X. Jeg prøvede at rive mig fri, men jeg kunne mærke at Malene havde gjort et godt og grundigt job.

Jeg kiggede vantro på Malene. Hvor fanden har du det udstyr fra

Jeg fandt mors kasse med legetøj for et par måneder siden, og da jeg fik af vide at du skulle passe mig i weekenden begyndte jeg at lægge planer. Jeg havde besluttet mig for at det skulle være dig der skulle tage min mødom, lige meget om du ville eller ej. Du ved at jeg altid har villet have min vilje, og da jeg var jo nok klar over at du ikke umiddelbart ville være med til det, så jeg har forberedt mig på det værst tænkelige. Jeg havde ellers håbet på at mit lille show ude i skoven havde virket, men sådan gik det ikke. Hun sendte mig et strålende smil hvorefter hun forlod værelset.

Jeg lå og tænkte lidt over min situation.

Malene kom tilbage kun iført en kort t-shirt og et par små hvide bomuldstrusser, ikke noget dårligt syn. Jeg kunne mærke lidt summen i de nedregioner, men prøvede at fokuserer på alt muligt andet. Hun løftede dynen af mig med den ene hånd mens hun viste en saks frem med den anden. Jeg turde ikke begynde at tage dine underbukser af mens du sov, så det problem må løse på en anden måde, men først vil jeg lige undersøge dig lidt nærmere, jeg fik jo ikke mange chancer i badet i dag. Hun kravlede op i sengen til mig, og satte sig på hug ved min side og begyndte at kører sine hænder op og ned af min krop. Jeg lå der fuldstændig forsvarsløs kun iført underbukser og viste ikke om jeg skulle grine eller græde. Malene følte overalt på min krop, men efter kort tid begyndte hun at koncentrerer sig om den centrale region af min krop. Hendes små englehænder begyndte at stryge mig op ad mine inderlår, og hun nåede hurtigt til kanten af benene i mine tights. Først lod hun hånden glide hen over mit skridt oven på underbukserne.

Jeg havde forventet lidt mere, når man tager de rosende ord mor gav din pik med på vejen, da hun snakkede med sin veninde. Hun smilede triumferende til mig, og jeg lod mine tanker glide tilbage i tiden, men samme værelse. Der var vist også en der blev bundet, men det er en anden historie.

Malene lod sin hånd glide ned over den begyndende bule igen, og førte forsigtigt sin hånd op under mine tights og ind til min pik og nosser. Ganske forsigtigt lod hun hånden glide rundt der inde og følte på mig på alle mulige fantastiske måder. Havde situationen ikke været som den var havde jeg sikkert nydt det i fulde drag, men det var lidt svært.

Få sex i dag

Hun rodede lidt mere rundt dernede, og til trods for at jeg gjorde hvad jeg kunne for ikke at ophidset, lever de små fyre mellem benene som bekendt ofte sit eget liv, og efterhånden strømmede der mere og mere blod derned, og han voksede stille, men sikkert, sig større og større.

Malene kigge triumferende på mig, og trak sin hånd ud og tog saksen i stedet. Jeg lå helt stille for selv om at jeg var helt sikker på at hun ikke ville skade mig med vilje skal man ikke tage chancer når skarpslebent metal bevæger sig så tæt på sit kæreste eje.

Malene fik meget forsigtigt klippet begge ben helt op gennem elastikken. Hun lagde saksen ned på gulvet og tog fat om elastikken og med et hurtigt ryk rev hun de sølle rester af min underbukser af. Hermed var ydmygelsen af mig total, helt nøgen, bundet til sengen, og fuldstændigt under en 15-årig jomfrus nåde.

Hun bukkede sig ned over mit halvt erigerede lem og tog den til nærmere eftersyn. Hun løftede i den, kigge på den ene og den anden sige, trak forhuden lidt tilbage, følte lidt på mine efterhånden spændte kugler. Til sidst stak hun hovedet helt ned til den og snusede lidt til den, og jeg var lige ved at tro hun ville tage den i munden, men hun stoppede inden og sagde:

Jeg har set på mors FILM, som hun tror jeg ikke ved hvor hun gemmer, tager pigen den altid i munden, men det har jeg ikke rigtig lyst til lige nu, måske senere.

Hun rejste sig op og begyndte at tage t-shirten af, men da hun lige skulle til at afslører sine dejlige ungpigebryster stoppede hun, kiggede over på mig, tænkte sig om en gang, hvorefter hun løb ud af værelset og så vidt jeg kunne høre, ind på sit eget. Der lå jeg så fuldstændig nøgen, og indrømmet, efter alt det føleri var min tilstand ikke helt afslappet. Malene kom tilbage, stadig i t-shirt, og med et eller andet sort stykke stof i hånden. Det gik op for mig at det var sådan et par mørklægningsbriller man får udleveret hvis man flyver interkontinentalt. Hun kravlede op i sengen og satte sig overskrævs på min overkrop, så jeg kunne mærke varmen og en vis fugtighed fra hendes jomfrufisse.

Jeg er åbenbart ikke klar til at vise mig nøgen overfor dig endnu, men jeg vil altså af med min mødom.

Hun satte dem på mig og alt blev fuldstændigt mørkt. Hun kravlede ned af mig og jeg kunne høre hun fjernede sine sidste tøjstykker. Hun svingede sig op på mig igen, men denne gang omvendt, så hendes baller må have peget op mod mit ansigt. Da hun satte sit underliv mod min brystkasse kunne jeg denne gang tydeligt mærke fugten fra hendes fisse, og jeg forbandede min manglede mulighed for at se hvad der foregik. Malene tog min stive pik i hånden, og kørte forhuden lidt frem og tilbage over hovedet samtidig med at hun gned sit underliv mod min krop.

Bundet eller ej, det var simpelthen en fantastisk fornemmelse. Jeg tror det var lige der omkring jeg blev fuldstændig ligeglad med hvem det var der ville kneppes, og hvor gammel hun var.

Både af fugten på min brystkasse, og af de lyde der begyndte at komme fra hende kunne jeg fornemme hendes tiltagende ophidselse.

Pludseligt stoppede hun og sprang af mig og sengen, og forlod værelset meget hurtigt. Hun må være løbet ind i stuen for efter kort tid begyndte der at komme musik fra anlægget. Efter hvad der synes som en evighed (sikkert ikke mere end et par minutter), kunne jeg fornemme at hun igen var i soveværelset, hvor hun roder med et eller andet, sikkert loftslyset eller noget. Efter kort tid begyndte hun at kravle op af mig nede fra fodenden og hun lagde sig fladt ned oven på mig. Det var første gang jeg følte hendes spidse bryster, og så lige mod min brystkasse.

Hun lod sig glide lidt længere op, og tog fat om min pik nede mellem hendes ben og holdte den op i lodret indtil hun var gledet så langt tilbage at hun lod den falde ned i mellem hendes baller, og lod sig glide så langt ned at vores kønsbehåringer filtrede sammen. Min pik stod ret op og var meget spændt på hvad næste træk ville være.

Malene stødte fra på min brystkasse, førte sine ben rundt så hun kom til at side på mig med benene ned lags siden på mig. Min pik stod ret op mellem hendes balder og langs rygsøjlen. Hun greb om min pik mens hun stille skubbede sit underliv så langt frem at hun kunne ligge pikken ned på min mave. Herefter løftede hun sit underliv fra min krop, og satte sig meget forsigtigt ned oven på min pik. Hun sad lidt uden at bevæge sig, men herefter lettede hun sig lidt og jeg kunne mærke at hun spredte sine skamlæber og satte sig igen ganske let ned oven på min pik. Hun begyndte at kører sit underliv frem og tilbage oven på min pik. Jeg kunne efterhånden mærke hendes safter over hele min pik og jeg kunne høre at Malene blev mere og mere ophidset, og hendes bevægelser blev mere og mere uregelmæssige. Efter vel kun samlet et par minutter kom hun pludselig i en orgasme (jeg var dog ikke ret lagt fra at gøre hende følgeskab) der fik hende til at presse sit underliv hårdt mod min pik, og ef
terfølgende kastede hun sig ned mod min krop.

Efter et stykke tid rettede hun sig lidt op og begyndte at kysse mig først på kinderne, så på munden, inden hun begyndte at kysse sig ned over min krop. Da hun nåede til mit skridt kyssede hun til min store overraskelse også min pik, og hvis den tidligere havde været stiv, ved jeg ikke hvad man kan kalde den nye tilstand.

Hun gned sine hænder op og ned af min krop og sagde fnisende Nu er jeg vist rigtig klar.

Jeg var ganske klar over alle de indvendinger jeg burde have været kommet med her. Jeg burde have forsøgt at overtale hende til at løsne mig inden hun gjorde noget hun ville fortryde. Der var to grunde til at jeg ikke gjorde det. For det første var jeg ret sikker på at det ikke ville hjælpe, og for det andet var jeg langt fra sikker på at jeg virkeligt ville have at hun skulle lade være.

Jeg kunne høre at hun rumsterede lidt rundt og kort efter kunne jeg høre den velkendte lyd af en kondompakke der bliver åbnet. Hun tog igen fat om mit lem, og trak forhuden helt tilbage, hvorefter hun forsigtigt rullede den lille regnfrakke ned over.

Jeg kunne mærke hun krøb lidt længere om af min krop og satte sig igen til rette oven på min nu beskyttede pik. Hun gav sig igen til at kører revnen frem og tilbage, mens jeg begyndte at blive bange for at jeg var løbet ind i verdens mest gennemførte narrefisse.

Jeg blev dog heldigvis hurtigt overbevist om noget andet. Jeg kunne mærke at hun løftede sit underliv fra mit og tog fat om min pik og rejste den op i lodret. Hun førte sin fisse ned til hovedet, og da spidsen rørte indgangen til den jomfruelige grotte slap der et højt gisp ud af hendes mund.

Hun startede med stille og roligt at fører min pik lidt frem og tilbage i åbning af hendes grotte, hvilket var en utrolig dejlig fornemmelse. Langsomt, uendeligt langsomt begyndte hun at sænke sig ned over mit stive lem. Malene stoppede ikke før hun have taget hele hovedet ind i hendes stramme grotte. Her holdt hun en lille pause, hvorefter hun trak sig lidt tilbage igen. Jeg måtte gøre vold på mig selv for ikke bare uden videre at hugge den i bund i hende.

Hun begyndte at presse sig ned over min pik igen, bare lidt længere end sidst, trak sig tilbage og så forfra igen. På et tidspunkt hvor hun vel var nået ca. halvvejs ned over min pik holdt hun en pause og sagde til mig at hun var i tvivl om hun kunne have det hele inde i sig. Jeg opfordrede hende til at forsætte, og efter et par minutter sad hun pustende med hele min pik begravet i hendes indre. Jeg havde på det tidspunkt ikke oplevet noget lignende. Hun var super stram og varmen fra hendes fisse, sammen med trykket på alle sider af pikken var lige ved at få min til at komme med det samme.

Malene begyndte at bevæge sit underliv lidt frem og tilbage, og efter kort tid var hun i gang med et helt hæderligt ridt. Hun lod hendes hænder glide op af min krop, og da de nåede til mit ansigt tog hun efter lidt tøven mørklægningsbrillerne af mig. Der var så lyst inde i værelset at jeg fik helt ondt i øjnene. Efter et stykke tid kunne jeg skimte at hun havde stillet en spot af en slags op i hjørnet af værelset, og jeg nåede lige at tænke over hvorfor pokker hun havde gjort det inden Malene begyndte at komme i en ret heftig orgasme, og sammentrækningerne i hendes skede var lige det der skulle til for skubbe mig ud over kanten. Jeg pumpede kondomet fuldt så hurtigt at jeg blev helt bange for at det kunne holde til trykket. Hun smed sin krop ned over min og kom derved til at skygge for det irriterende lys. Jeg lå og nød det hele et stykke tid med lukkede øjne, og pludselig havde hun give mig mørklægningsbrillerne på igen.

Hun kravlede ned af mig, og begyndte at tage det fyldte kondom af mig. Hun nussede mig lidt i skridtet inden hun lagde dynen over mig igen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 80 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.