Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Ups glemte nogle afsnit her et afsnit lige efter historien om Tom og nederlænderne.

Efter en weekend der kunne overstige selv de fantastiske drømme en ung mand kunne have, lå Tom mandag morgen og sov inde hos en af naboerne. Det var den ualmindeligt smukke og frodige Susie Olsen.

SEX I DAG?

Hun lå med sin dejlige bløde bagdel op mod Toms lænder. Ingen kunne se at hun var blevet 43, hun havde stadig en perfekt krop. Hun gjorde også meget for at holde sig i form. Hun var endvidere vant til at sove længe, som servitrice på en af byens stripbarer, som hun normalt kom sent hjem fra.

På den anden side af hans unge teenagerkrop, lå hendes gode jævnaldrende veninde Vikki. En damefrisør. Hun lå med hovedet ind mod hans bryst, og havde nærmest grebet fat i hans maveskind, som hun lå der og krammede sig ind til ham.

Begge kvinder havde nydt samværet med ham hele natten. De troede næppe at de havde været mere tilfredsstillede og salige i deres liv, som efter at han gang på gang havde givet dem den ypperligste følelse af at være kvinde. Orgasmerne havde rullet gennem deres kroppe.

Men den unge mand havde haft en hård weekend, hårdere end de to midaldrende kvinder i deres vildeste fantasi kunne forestille sig, og han var faldet i søvn under dem, efter at han havde haft sin femte udløsning sammen med dem. Nu lå han der og fik med drømmenes hjælp styr på hvad han havde oplevet siden fredag.

Frodige, modne kvinder der ikke gad have et forhold til en mand der ønskede giftermål, og derefter forventede at blive vartet op. Andre kvinder der ønskede at beholde deres karriere og ikke gad have ægtemænd rendende forstyrrende rundt, men alene ønskede sig en viril elsker. Ældre kvinder der blev helt unge igen og bløde om hjertet, når hans unge smukke blik faldt på dem. Kvinder der havde mænd som profession, betragtede dem lidt som udskud, legede med dem, men også havde behov for at få styret deres egne lidenskabelige sexbehov.

Nu lå han her efter alle disse oplevelser, og kiggede på den buttede dejlige bagdel der stødte ind mod hans lænd. Han lå med den kvinde der havde givet både ham og mange andre drenge i boligkomplekset så mange fantasier, de havde onaneret efter når de skulle falde i søvn.

Men han havde ikke onaneret i går aftes. Han havde haft, ikke bare bagdelen men hele hendes vidunderlige krop, som tumleplads hele aftenen. Hun havde sagt, at hun syntes at han var smuk, og en alle tiders elsker, at han eddermame var godt udrustet. Hun havde kysset ham, slikket ham, elsket med ham. Nu lå hun der med den fristende bagdel, halvt ud af dynen ind mod ham. Fristende og gribeklar.

Han fjernede Vikkis sovende arm, der lå ind over hans mave, og lagde sig om bag Susies dejlige røv. Hans store pik der atter var stiv, lagde han ind i revnen mellem hendes fantastiske balder. Så rykkede han forsigtigt op og ned med pikken, mens han med nosser og mave kunne mærke hendes dejlige kødfulde bag. Han tog sin hånd om foran og krammede forsigtigt de store dejlige bryster.

Vikki var vågnet halvt, og i hendes halvdøsige form, havde hun også vendt sig og lå nu mod Toms rygstykker med hendes enorme patter, bløde og varme. Hendes hånd lagde hun ned langs hans side. Hun kørte den kælende hen over hans bryst, og gav ham et lille kys i nakken, mens hun mumlede - mmmmm -

Susie var vågnet af den megen gnubben som Tom gjorde med sin store pik mod hendes røv. Hun tog fat om hans hånd, og klemte dem ind mod hendes store patter. Så fik hun listet hans anden arm rundt så den kunne gramse på hendes andet bryst. Hun gav den et lille kys, inden hun lagde den til rette på det tunge bryst.

- Uhm, det er dejligt skat - hviskede hun, så løftede hun det ene ben, legede lidt med sin fisse, før hun gelejdede den store fornøjelsesstang ind i hendes endnu ikke helt våde hul. - aaaah, ja - hviskede hun - du er helt utrolig lille skat, uhmmm -

Vikki var nu blevet helt vågen, og kyssede Tom på kinden, inden hun fik vendt hans overkrop så meget at hun kunne tungekysse ham dybt og inderligt. Hendes gigantiske patter klemte sig ned over hans arm og hans bryst, hendes hånd kørte med fingerspidserne ned over siden på ham, indtil den krammede hans balder, der nærmest lå i hendes skød.

Han vuggede stille frem og tilbage med den store pik inde i Susie. Det var ikke voldsomt store stød. Han nød bare de bløde indre kræfter i Susie, der tog fat om hans store stive pik. Han nød at kramme hendes ene store bryst, og mærke Vikkis kæmpegranater dingle over hans unge krop, mens hun kyssende og slikkende bevægede sig nedad hans sultne unge krop.

Vikki lod hendes bløde hænder køre hen over hans unge flade mave, for til sidst med to fingre at klemme hans store stive pik nede ved roden, mens resten af pikken var dybt inde i den sukkende Susie. Hendes store patter lå blødt på hans lænd, mens han stadig stille pumpede sig frem og tilbage i veninden.

Susie var efterhånden blev noget mere stakåndet, og nød at mærke den unge ildkraft inde i hende. Safterne inde i hendes fisse begyndte at løbe, og i de tres stille erotiske leg, kunne man høre hvordan det stille smaskede nede fra hendes underliv når den unge drengs store kæp kørte op i hendes fugtige skød.

Mens Toms krammede og pumpede løs på Susie, var Vikki efterhånden kommet helt ned til hans bagdel. Hun vendte sig om, så hendes mave lå ind mod hans ryg, og de store patter lavede en dejlig stødpude for hans spændte balder, der vrikkede frem og tilbage i sengen.

Så satte Vikki hovedet ind mod hans spændte nossepose og slikkede på hans kugler, og lod et par fingre kildre hans røv. Det blev efterhånden for meget for Tom, og mens hans krammede endnu hårdere på Susies kæmpepatter, og Vikki suttende på hans nosser, kom han i nogle gevaldige sprøjt inde i Susie.

Susie vrikkede lidt med bagdelen, mens hun forsøgte at malke de sidste dråber ud af ham. Vikki slikkede og sugede på hans nosser så det var en lyst, og til sidst var han tømt.

Han lagde sig om på ryggen, slap og tilfredsstillet. Susie og Vikki lagde sig op langs ham, og gav ham et par store våde morgenkys, de sagde ikke et ord, men skiftedes til at kysse og kigge beundrende på deres unge velgører, for deres modne fisser.

Med hver en hånd på den glinsende pik, lagde de sig tæt ind på ham, trak begge to et af hans lår op imellem deres egne lår. Her kunne han rigtig mærke deres bløde former, og deres våde skød med låret.

De kyssede på hans brystvorter, mens de rykkede i den slappe pik, Men det varede ikke længe inden den atter stod stiv og strunk. Damerne fortsatte med deres leg på hans store stive pik, indtil han kom i et par små sprøjt ud på hans eget maveskind.

- Du er da helt fantastisk - mumlede Vikki, - sig mig hvor mange gange kan du komme? -

Det vidste Tom ikke. De to kvinder forventede formentlig heller ikke svar, de var bare ganske godt fornøjede med at have fundet en så viril elsker. Susie rejste sig op af sengen, og sagde at hun ville lave lidt morgenkaffe. Tom nød at se hendes store fyldige baller, stå lige der udenfor sengen.

Han satte sig ud på kanten af sengen, og begyndte at lege med de to modne halvkugler, og deres både bløde, men også tildels faste kød. Han kiggede beundrende på de små huler der var dannet over hendes kødfulde bag, og mens han holdt om hendes hofter, lagde han sin kind ind mod hendes bagdel, for at mærke hendes balders blødhed.

Vikki satte sig op bag ham, og lod sin smukke krop fungere som en rygstøtte for ham, hendes store fortrin lagde hun henover hans skuldre som en ekstra blød nakkestøtte, alt i mens hendes fingre masserede hans unge bryst.

Susie bøjede sig fremover, så hendes bløde bagdel rigtig kunne vises frem til hendes unge elsker. Hun nød helt tydeligt hans begejstring for hendes bag. Tom lænede sig tilbage mod Vikki, og med hans fingre legede han med Susie bløde bag, og begyndte at køre en finger ind i hendes stadig våde elskovshule. Susie våndede sig godt over ungersvendens behandling af hendes allerede godt tilfredsstillede underliv.

Hans pik begyndte atter at få liv i takt med at Vikki masserede ham, og med udsigten til den frodighed som Susie så villigt udstillede for ham. Vikki fik sine hænder ned på den store halvslappe krabat og med nogle øvede tag på pikken fik hun den efterhånden atter op at stå. - Se Susie - nærmest råbte hun begejstret, da hans pik atter var rejst.

Susie vendte sig om - det er dog helt utroligt - nærmest fremstammede hun da hun fik øje på den store stive pik, inde i Vikkis hænder, så lænede hun sig ind mod Tom, og gav ham et langt tungekys - Skal du have mere fisse, lille skat, du er da helt umulig -

Så spredte hun benene og satte sig ind over ham.

Hun sad på hug ind over ham, og lod langsomt den store pik køre ind i hendes våde fisse, så begyndte hun at hoppe op og ned over hans veludrustede underliv, mens Vikki bagfra gned hendes store patter op og ned over hans rygstykker i samme takt. Sammen skiftedes de to kvinder til vildt og ømt at tungekysse den unge elsker.

Tom tog fat om hofterne på Susie og hjalp hende med de rytmiske bevægelser. De tre nød sammen morgensødmen af fuld kraft.

Vikki gik ud af sengen, og stillede nu sin store bløde bagdel til skue for Tom, mens Susie gryntende hoppede op og ned over hans stive stav. Tom lod en hånd køre hen over Vikki balder, for til sidst at lade en finger køre ind i hendes spalte. Hun var smaskvåd.

- Åh ja skatter, tag på min fisse - hviskede Vikki højt, mens hun begyndte at vrikke med røven i takt med Toms fingerbehandling af hendes fisse. Tom havde travlt med den ene hånd på Vikki og med den anden hånd at lege med de hoppende kæmpeballoner som Susie red ham med.

Så begyndte Susie at kneppe ham hurtigere og hurtigere i et fantastisk tempo, hun var nærmest i en tranceagtig hoppen og ned, og der lød de mest liderlige smaskelyde nede fra hendes fisse, indtil de blev overdøvet af nogle små hurtige skrig, hver gang hun havde hans unge stang i bund. Til sidst faldt hun til ro over pikken, helt opkørt og udmattet, efter at flere orgasmer havde rullet igennem hendes frodige kvindekrop. Hun lænede sig ind mod Tom, der lagde sig ned på sengen.

Vikki der endnu ikke havde prøvet den store pik denne morgen, fik skubbet Susie af ham, og satte sig nu selv over den store stivert. Straks hun var nede over pikken, kom hun nærmest i et vræl. Hun lænede sig ind over ham, mens hendes giganter kildrede hans bryst, og kyssede ham.

Så rejste hun sig halvt op, kiggede på ham med sine liderlige øjne og mumlede - åh ja fantastisk, fantastisk - hvorefter hun begyndte at ride på pikken. Hendes store patter dinglede frem og tilbage som kæmpe penduler over hans unge krop, mens hun med hendes kraftige hoppen, prøvede at tilfredsstille dem begge.

Susie havde atter genvundet fatningen, lagde sig ved hans side og kyssede hans overarme, mens hun beundrende kiggede på hendes veninde, der ret så velfornøjet hoppede op og ned på Toms store stivert.

Susie lagde en hånd omkring hans spændte nossepose, og kort efter kom Tom i et par sprøjt oppe i Vikki. Vikki rullede med hofterne over pikken imens han tømte sin sæd inde i hendes trætte og tilfredsstillede underliv, så faldt hun slapt ned over ham, mens pikken stadig var inde i hende.

Susie og Vikki kyssede og beundrede ham, og sagde at han dog var helt utrolig. De mente bestemt ikke at de havde været med til en mere viril morgen end denne, og at han var ufattelig smuk. De fortalte ham at de var så ufatteligt glade for at have mødt ham, og at de absolut skulle elske mange gange endnu, hvis altså han havde lyst.

Det mente Tom da bestemt at han havde, og sagde at han syntes at de var et par rigtig gode skår. - Åh hvor er du sød - sagde Vikki, og kyssede ham på panden.

Susie rejste sig atter op, og sagde at skulle de altså op, for Susie havde lovet hans mor at sende ham i skole til rette tid. Hun gik ud for at lave morgenkaffe, så kunne Vikki hjælpe ham med at få et bad.

Vikki og Tom lå lidt og kyssede efter hun var gået, Vikki krammede hans krop, og han legede med hendes store batterier, så trak Vikki ham op af sengen, og tæt omslyngede gik de ud på badeværelset.

Tom lod en hånd køre rundt om hendes bløde bagdel, mens han beundrede hvordan de store patter dinglede mens de gik ud mod badeværelset.. Vikki fik åbnet bruseren, og spurgte om temperaturen var ok, så gik han under bruseren. Hendes øvede damefrisørfingre fik masseret hans hovedbund, mens hun gned shampooen ind i hans unge viltre hår.

Så sæbede hun sine store patter ind, og lod dem køre rundt om hans unge krop. Da hun var kommet ned til hans kraftfulde lår, der blev omslynget af de kæmpestore patter, kunne hun se at hans pik atter var begyndt at blive lidt stiv, hun kyssede den blidt, fik vendt ham om, og sæbede den ind med hænderne, mens hendes store patter gled over hans baglår, og hendes hoved var dybt begravet i hans røv.

Hun stak en tunge dybt ind i røven på ham, og efter hun havde slikket lidt var pikken atter stiv. Så stoppede hun den intime behandling, rejste sig op, og sammen tørrede de hinanden inden de børstede tænder, så trak hun ham hen til sig, og med den atter stive pik imellem deres maveskind kyssede hun ham dybt.

Tom sagde at han skulle på toilettet alene, og Vikki forlod ham. Da han var færdig, og kom ud af badeværelset, stod de to modne kvinder og modtog ham. De havde nettet sig lidt, taget rød læbestift på, og understreget deres øjenvipper en smule. De var stadig helt nøgne, bortset fra at de begge havde taget nogle sorte silkestrømper på og nogle højhælede sko.

De mødte ham med et par kærlige kys, hans pik blev atter stiv ved synet af disse imponerende kvinder. Vikki gav ham en silkekåbe på, og Susie greb fat i den stive pik, og førte ham ud i køkkenet. Her blev han sat på en stol, mens de smurte hans toastbrød, og skænkede kaffe til ham. Han indtog tavst sit måltid mens de to kvinder, masserede hans skuldre, og spurgte om han var glad og godt tilfreds. Det var Tom helt bestemt understregede han. Det lød til at damerne var nok så fornøjede over det.

Men hans stive pik dirrede stadig under bordet, og nu satte de to voksne kvinder sig ned ved hans fødder, og med de rød-farvede læber, begyndte de nu at slikke og sutte den store stive pik. Tom lænede sig tilbage i køkkenstolen, nød synet af de to kvinders utrættelige arbejde for hans velbefindende. Nød synet af deres smukke nøgne kroppe.

Han rakte skiftevis ud efter Susies og Vikkis kæmpegranater, indtil han kom i nogle gevaldige sprøjt ud over ansigtet på Susie. Vikke tog pikken i sin mund og slugte de sidste dråber, mens Susie tørrede sit ansigt i noget køkkenpapir. Hun sagde, at nu måtte de hellere stoppe, for han skulle altså i skole.

Halvnøgne gik kvinderne rundt og klædte deres seksuelle velgører på, og med nogle sidste tunge kys sagde de farvel til ham, mens han traskede hen mod skolen. Inden da skulle han dog lige købe et par stykker smørrebrød, for Susie havde ikke sådan at hun kunne smøre en madpakke.

Tom havde fået nogle penge af Susie til at købe noget smørrebrød for, og strenge formaninger om hurtigst muligt at opsøge de to kvinder igen, de havde foreslået ham at komme forbi Vikkis frisørsalon, for at aftale nærmere. Tom havde lovet dem, at det skulle han nok.

Nu stod han så ud for smørrebrødsforretningen. Olsens smørrebrød. Hans mor var blevet oplært derinde i sine tider, så selv om han ikke kom der særlig tit, kendte han godt indehaveren, Ellen Olsen, en smule. Hun blev kaldt smørrebrødsjomfru, hvilket Tom syntes var en lidt underlig betegnelse, men det hed det nu engang.

Hun var omkring de 42-43 år, og hun var bare enorm i omfang huskede Tom. Han gik ind i forretningen, men det var ikke Ellen der ekspederede ham, det var en anden dame. Han pegede sine tre stykker ud, og damen var ved at pakke madderne sammen, da Ellen kommer ud fra baglokalet.

- Jamen er det ikke Ingers Tom - sagde hun smilende da hun så Tom. Tom svarede at det såmænd var rigtig nok. Ellen skulle høre lidt om hvordan det gik med hans mor, og mente nok også at det måtte være svært at få pengene til at slå til, som enlig mor med fire børn. Det sidste vidste Tom ikke så meget om.

Ellen foreslog ham at han jo kunne tjene lidt penge hos hende i sommerferien, hun manglede sådan set en bydreng om lørdagen fra 12 til 14 hvis det var noget for ham. Det ville Tom gerne og de aftalte at han skulle komme allerede på lørdag.

Ellen sagde til damen at der ikke skulle skrives regning på smørrebrødet, og Tom fik madderne sammen med en sodavand, og så skulle han huske at hilse sin mor. Det lovede Tom og traskede videre til skole.

Bøgerne havde de afleveret i sidste uge, og skemaet var lavet om på grund af de mange eksamener der foregik. De tre første timer skulle de have fru Petersen, eller som hun hed Imelda Cruz Petersen. Hun var i sine tider sammen med sin familie kommet fra Sydamerika, men var blevet dansk gift med en Petersen, som hun vist nok ikke boede sammen med mere.

Eleverne kaldte hende altid for Imelda, og de havde hende til fysik. Denne dag ville hun lave nogle små eksperimenter, og derefter vise dem et par FILM om emner indenfor fysikken.

Drengene kiggede som altid efter hende. Hun var omkring de fyrre år. Havde et gnistrende langt sort hår, med nogle glødende sorte øjne. Hendes læbestift var altid stærk rød, og det virkede helt overvældende ovenpå hendes altid brune hud.

Hun havde en fabelagtig skikkelse. Pæne store patter, der stramt blev holdt op af en BH, en lille mave, en stor bred vuggende bagdel, og nogle særdeles flotte spændstige og kraftige lår. Lårene gjorde hun heller ikke meget for at skjule, idet hun næsten altid gik i korte skørter, eller havde en kjole på, der nærmest kravlede op af kroppen på hende, når hun enten bukkede sig, eller skrev øverst på tavlen.

Så kunne fysik være nok så vigtigt for drengene, men det var denne kvindes anatomi der helt uden konkurrence stjal al opmærksomhed i de sekunder hun på den måde kom til at blotte lår og nylonstrømper.

Få sex i dag

Tom syntes hun så ekstra raffineret ud i dag. Han var lige ved at rødme, når hun kastede hendes mørke fængslende blik ned på ham. De andre drenge havde de samme kvaler, de fandt hende noget så underskøn. Hun fik stillet sit forsøg op med noget elektricitet og nogle væsker der skulle blandes. Så bad hun om at de kom ned til hende ved det store sorte bord hvor hun havde anstillet forsøget. De mørke gardiner blev rullet ned og lyset slukket.

Tre af drengene i klassen forsøgte ihærdigt at være dem der kom til at stå bag Imelda, når de skulle overvære forsøget. Det lykkedes dem da også, men så gik Imelda rundt om bordet, og kom til at stå lige foran Tom, der var omkranset af to af pigerne fra klassen.

Tom kunne indånde hendes sødmefulde duft. Han stod ganske tæt på hendes store flotte bagdel, der selv i mørket var lidt synlig som hun rakte ind over bordet. Tom fik atter alle hans underlivssanser vakt, og hans store pik, stod stiv og strunk i hans underbukser. Heldigvis kunne ingen se noget i mørket.

Imelda gik et halvt skridt tilbage og hendes store bløde bagdel, ramte nu Toms erigerede underliv. Han forsøgte at trække sig lidt tilbage, så hun ikke igennem det tynde stof, skulle mærke at hans store pik var stiv.

Men det var umuligt for ham at trække sig tilbage, for bag ham stod Kirsten og pressede sig ind mod ham. Han kunne mærke hendes små strittende bryster igennem hendes bluse, presse sig ind mod hans ryg, og hendes hoved der nærmest hvilede på hans ene skulder.

Til siderne kunne han heller ikke komme da Maja og Trine stod på hver sin side af ham, og nærmest pressede deres begyndende kvindehofter ind på siderne af ham. Imelda bøjede sig let ned over bordet, og hendes enorme og bløde bagdel pressede sig mere og mere ind mod Toms erigerede underliv.

Det virkede dog ikke som om hun tog notits af at hans kæmpestang stod i sit stiveste flor, men Tom havde tankerne alle andre steder end der hvor forsøget foregik. Imelda bad nu en efter en, eleverne komme hen til hende mens hun stadig foroverbøjet, næsten vrikkede op og ned af Toms cowboybukser. Han havde svært ved at skjule hans enorme pragt.

Til sidst slap Tom ud af sit behagelige, men ufrivillige kvindefængsel, da det blev hans tur til at eksperimentere. Han bøjede sig ind over fysikbordet og begyndte, samtidig med at han følte at både Maja og Trine nærmest greb fat i hans bagdel. Imelda stod også tæt op af ham, og nærmest hviskede ind i øret på ham hvad han skulle gøre.

Hun duftede så dejligt, og hendes behagelige ånde strømmede ham i møde, han var i et væld af følelser, men fik med en kraftanstrengelse fokuseret på fysikeksperimentet, og ikke den kødelige sanselighed han var omkranset af.

Efterhånden havde Tom fået kontrol over sin pragt i underbukserne, og også eksperimentet var slut. Lyset blev tændt og eleverne bedt om at sætte sig op på pladserne igen. Det var et særpræget klasselokale hvor man sad på bænke højere og højere oppe, som en lille foredragssal.

Imelda bad Tom om at hjælpe sig med at pakke instrumenterne sammen og sætte dem ind i baglokalet. Her fik han et førsteklasses udsyn til hendes smukke lår og røv, når hun bukkede sig ned for at sætte instrumenterne på plads. Han havde den allerstørste lyst til at gribe ud efter hendes fantastiske bagdel, men holdt sig andægtigt tilbage.

Tom fandt sig en plads på den bagerste bænk, lige ved siden af Kirsten, der sad sammen med Maja og Trine. De gjorde beredvilligt plads til ham, og han kunne se hvordan deres unge velformede ben kom til syne under deres miniskørter.

Kirsten lænede sig ind mod ham og de tre piger snakkede lidt nervøst sammen med Tom, indtil Imelda havde fået startet filmen og slukket lyset igen. Nu kom Imelda så op og satte sig ved siden af Tom, til stor ærgrelse for de andre drenge, der havde forsøgt at skabe plads til hende ved siden af sig.

Hun satte sig ganske tæt ind til ham, og han kunne mærke hvordan hendes brede hofter pressede sig ind mod hans lænd, og i lyset fra projektøren kunne han se hvordan hendes smukke ben og lår glimtvis blev oplyst. Han mærkede en hånd i hans egen. Det var Kirsten der havde taget den, og havde lagt sit hoved på hans skulder.

Tom slap den ikke. Han syntes vældig godt om Kirsten. En af de ældre i klassen med sine snart 16 år. Blond og med begyndende kvindelige former, små struttende bryster, og nogle stærke lår fra hendes håndboldspil. Hun trak hans hånd ind i hendes skød og hans håndryg, mødte den nøgne hud fra hendes lår.

Pludselig kom et par hænder mere ind mod hans hånd og hans underarm. Det var Majas og Trines, der hver især fik en af hans fingre at kæle for. Tom var ikke nervøs for at de skulle opfatte ham som et monster og trak sig ikke tilbage, men nød deres unge kæleri for hans hånd.

På hans venstre side kunne han ikke undgå at se de mere modne former som Imelda besad. Han havde en enorm trang til at stikke en hånd ned mellem hendes store bløde lår, og mærke dem. Men han turde ikke. Efterhånden var den første film slut. De tre veninder slap grebet i Tom, og Imelda gik ned og forklarede lidt. Så satte hun den næste film på.

Imens havde de tre veninder skiftet plads så det nu var Maja der sad nærmest Tom. Da lyset blev slukket, mærkede han igen hvordan hans højre hånd blev grebet af de tre veninder, og nærmest ført op af lårene på Maja, og dermed trak hendes lille miniskørt opad, for til sidst nærmest at hvile i hendes skød.

Tom tog chancen og fladede sin venstre hånd ud der hvor Imelda havde siddet tidligere. Imelda satte sig ned og hendes højre lår blev placeret godt over hans udfladede venstre håndryg. Hun fortrak ikke en mine, snarere virkede det på Tom som om hun satte sig ekstra godt til rette.

Så kunne han mærke hvordan Imelda satte lårene lidt op imod pulten, og hvordan hun satte sig længere frem på bænken, for derefter at dumpe hendes tunge bløde lår ned over hans håndryg.. Det var en fantastisk fornemmelse. Tom var overbevist om at Imelda ikke kunne være uvidende om at han havde sin hånd inde under hendes gigantiske lår.

Som hun satte sig mere frem kunne han efterhånden føle at hans håndryg var kommet op over hendes strømpekant og nu var ud for hendes mørkebrune nøgne hud på det øverste af hendes lår. Tom forsøgte at vrikke lidt til siderne med fingrene, for ligesom at massere hendes bløde overlår.

Imelda lettede sig en lille smule fra sædet, så han bedre kunne komme til virkede det som om. Han anden hånd var stadig forsvarligt indpakket i skødet på Maja, der lænede sig ind mod ham, og de to andre piger Kirsten og Trine der hver havde grebet en af hans fingre.

Han pik var stiv som bare pokker, men i fysiklokalets mørke kunne vel ingen se det, tænkte han. Den næste film sluttede og atter fortalte Imelda lidt om filmen. Nu skulle de så se den sidste film. På omkring en time, derefter kunne de holde frikvarter, hvis de ville være stille, sagde Imelda.

De tre piger fra klassen havde igen byttet plads, Nu var det Trine der sad ved siden af ham, og straks efter at lyset var slukket var hans højre hånd atter ned i skødet på pigerne, denne gang altså Trine. Imelda kom op på sin plads og havde sin lille jakke med. Hun satte sig atter tæt ind til ham. Tom turde ikke gentage spøgen fra før og havde fjernet sin hånd, der nu lå langs hans venstre lår.

Imelda satte sig ned og lagde jakken hen over hendes ellers så pragtfulde lår. Hun var givetvis sur over hvad han havde gjort, tænkte Tom, og ærgrede sig over at han ikke længere havde udsigten til hendes fantastiske lår.

Imelda lagde jakken lidt ind over Toms venstre lår så hans venstre hånd var skjult under jakken. Hans underarm kunne mærke hendes silkestrømper, og han kunne mærke hvordan hendes knæhaser nærmest lagde sig over hans hånd, inde i mørket fra jakken.

Han forsøgte forsigtigt at tage sin arne til sig, og fik på den måde sin hånd til at hvile over hendes knæ. Ovenpå jakken hvilede Imeldas arme, Tom følte nærmest at hun med sin ene hånd udenpå jakken, fik grebet han venstre hånd inde under jakken, og langsomt begyndte at føre den opad hendes velformede lår.

Tom lod villigt sin hånd følge med op af de smukke bløde lår. Hans bløde håndflade mærkede hvordan strømperne skjulte lårenes frodighed og inden længe var hans flade venstrehånd oppe ved strømpekanten. Han kørte den ned mellem hendes to tunge lår, og han kunne mærke hvordan hun nærmest de to kraftige lår sammen om hans hånd.

Den anden hånd lå presset ned i Trines unge skød, og med et stadigt kæleri fra Kirstens og Majas unge fingre. Imelda lænede sig lidt tilbage, og kiggede nærmest op i luften i takt med at Toms efterhånden øvede fingre fik sonderet det bløde terræn som de saftige brune lår var.

Så slap hun grebet om hans hånd med hendes bløde kraftfulde lår, og Tom søgte længere opad, til den nøgne fugtige hud lige under Imeldas trusser. Han lod sin flade hånd mærke de lækre modne lår, mærke deres pragt. Den pragt som han og hans klassekammerater så længe på afstand havde fornøjet sig med. Med deres unge uerfarne øjne.

Han kunne mærke hvordan at hendes trusser var blevet våde, som han gnubbede sin hånd mod hendes fisse gemt inde bag trusserne. Han kunne svagt høre at Imelda sukkede let over hans maseren, inden hun atter samlede sin kraftfulde lår, og holdt hans hånd fast som i en skruestik, inde i hendes mørkebrune fedtvæv, med lillefingeren liggende opad trusserne.

Sådan sad de fem og nød filmen til ende. En film om meteorologiske fænomener, men atmosfæren på den bagerste bænkerække var i stedet ladet med erotisk stimulans.

Endelig blev filmen færdig, og uden et ord om det passerede lod Imelda klassen få fri.

De søgte ud i skolegården, og hurtigt efter blev Tom omkranset af Trine, Kirsten og Maja. De forsøgte kejtet at snakke med ham, og spurgte om han ikke havde lyst til at komme over til Maja onsdag aften. Det ville Tom da godt, og pigerne gav ham et knus, og skyndte sig ind på pigetoilettet.

Tom stod nu der i al sin erotiske rus, uden udløsning men stærkt ombejlet, men alligevel alene. Han traskede hen mod skolebygningen, egentlig havde han lyst til at gemme sig bag en busk og rykke den af, men det gik vel ikke.

Han trøstede sig med tanken om de mange kvinder der havde budt sig til, og bedt ham om at besøge sig. Denne eftermiddag skulle det være, han måtte også hellere hente sine bukser hos Marie og sin cykel hos Lise.

Han blev ganske fornøjet over hvad han håbede på, ville vente ham.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.