Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Klokken var ved at blive fem om eftermiddagen denne fredag. Inde i frk. Nielsens soveværelse lå den unge Tom og sov. Han sov ovenpå en eftermiddag, hvor han havde begyndt sit voksenliv. Han var for knap en måned siden blevet 15 år, og allerede nu, var han blevet godt indviet i seksuallivets mysterier. Ikke som andre drenge på hans alder, der pirrede den ved med rødmossede ansigter, at gå ned i kiosken og købe forskellige, såkaldte, mandeblade. Næh, Tom havde prøvet det rigtige. Sammen med den midaldrende frk. Nielsen var han kommet tre gange. Ovenpå disse kraftudladninger, sov han sødt. Han drømte om hendes vuggende gang, hvor hendes store bløde balder vrikkede fra side til side. Han drømte om hendes store gigantiske meloner, som han havde æltet rundt med om eftermiddagen. Han drømte om hendes smukke ansigt, de sorte silkestrømper, hele hendes frodige kvindelige skikkelse. En skikkelse, der kunne bjergtage en hvilken som helst mand, der fik øje på hende. Men denne eftermiddag, havde hun alene været til rådighed for sin unge elsker.

Frk. Nielsen havde også blundet lidt, men var kort efter steget ud af sengen, for at gøre parat til hendes gæst om aftenen. Det var hendes gode veninde Marie. Marie og Lise, for sådan frk. Nielsen til fornavn, havde lært hinanden at kende gennem fælles bekendte. De havde naturligt fundet sammen, da de begge havde nogle kropsfigurer, der gjorde, at de ikke bare kunne gå ind i en hvilken som helst dametøjsbutik, og købe en smart BH eller andet lingeri Deres omfangsrige overkrop gjorde at de måtte søge andre veje. Sammen havde de handlet tøj ind mange gange. Sammen tog de på tur til fremmede hovedstæder for at handle smart, men også stort nok, til dem selv.

Hun gik rundt ude i køkkenet. Som altid havde hun pænt soigneret sig igen. Makeuppen sad perfekt, den tætte hvide skjortebluse havde hun på, den fremhævede så smukt hendes frodige former. Den korte nederdel der dårligt skjulte hendes strømpekant. De højhælede sko der sikrede, at hendes fyldige bagdel fik endnu mere fylde, og vuggede endnu mere når hun gik. Som hun gik der, spekulerede hun på, om hun skulle vække hendes unge elsker inden Marie kom. Men nej. De to amazoner havde tit snakket om hvor forfjamskede mænd var, når de kom i nærheden af dem og deres ypperlige skikkelser. Hvor svært det var at træffe den rette mand, og ikke bare tåber, der i en halvfuld tilstand tabte mælet og stod og overbegloede deres gigantiske bryster.

SEX I DAG?

Marie skulle have lov at se Tom, hvis han ikke vågnede inden og skulle hjem. Hendes tanker faldt på hans unge smukke krop, hans rige manddomspragt. Hun havde aldrig mødt en mand med et større udstyr end hans. Hun følte i sit underliv sig ført tilbage, til de ekstaser hans uerfarne krop havde hensat hende i. Hun kunne mærke at hun atter blev våd i underlivet.

Hun søgte hen mod døren ind til soveværelset, og blev varm over hele kroppen, som hun så den unge mand ligge i hendes seng: Han sov den herligste søvn. Mens hun stod og beundrede ungersvenden, ringede det på døren. Udenfor stod Marie, som altid fikst klædt på. Hendes mørkebrune hår hang ned til skuldrene. Ligesom Lise havde hun en kraftig makeup på. Hendes øjne var dækket af et par lette solbriller, men inde bagved glinsede de mørkebrune øjne. Munden var dækket af et par fyldige læber, som havde fået den kraftigste røde læbestift. Inde under hendes store hvide pels, der stod åben, havde hun en tynd blå kjole. Oppe over hendes kolossale frontparti, havde kjolen en udskæring, der blev snøret sammen af nogle blå bændler, som gik på tværs over udskæringen. Men udskæringen var presset nok ud til siderne, så at man fik et glimrende blik for hendes store fyldige frontparti. Det stod bestemt ikke tilbage for Lises.

Nederdelen strakte sig ned over hendes slanke krop. Hun havde ikke så brede hofter som Lise, men trods alt en god og prægtig kvindelig skikkelse. Trods det at hendes lår var tyndere end Lises, var de stadig pænt kurveruge. På benene havde hun nogle matchende lyseblå strømper, og kiggede man ordentlig efter, kunne man godt skimte dem inde under det tynde kjolestof. På fødderne havde hun nogle højhælede blå sko. De to amazoner omfavnede hinanden, og deres kæmpe brystpartier fladede ud i deres hjertelige omfavnelse af deres gode veninde. De havde få, om nogen, hemmeligheder for hinanden. Lise bød hende ind i stuen, hvor Marie satte sig i den bløde sofa. Hendes kjole krøb op af benene, og afslørede strømpernes kant, når hun med let adskilte lår, satte sig til rette. De afslørede hendes lette brune teint, som hun havde over hele kroppen, også på de modne lår. Marie var nok en fem-seks år yngre en Lise, men trods alt, en moden ypperlig kvinde.

De åbnede en flaske rødvin, og snakkede sammen om, hvad der havde hændt dem. Lise sagde ikke et ord om Tom, som hun troede, stadig lå og sov i hendes soveværelse. Men han var blevet vækket, af deres snakken og fnisen, hen over bordet med de fyldte rødvinsglas. Omtumlet og ør, af sine første seksuelle erfaringer, trak han i sine bukser. Pressede den store pik ned i hans underbukser, og tog sin T-shirt på. Hans mellemlange hår var blevet lidt uglet af, at havde ligget i Lises seng. Han vidste dårligt, hvad han skulle gribe og gøre i. Han kunne jo høre, at frk. Nielsen havde gæster.

Skulle han bare vandre ind i stuen? Eller skulle han forblive i soveværelset, til gæsten var gået? Han vidste det ikke.

Men han vidste, at han var trængende efter at tisse. Han gik ud på badeværelset, satte sig så lydløst ned for at tisse, og da han var færdig, trak han per refleks ud på toilettet. Hvilket betød at lyden af cisternen, der atter blev fyldt, lød i bungalowen. Ikke højt, men højt nok til, at Marie fik færten af, at der fandtes mere end hende og Lise i huset for nuværende.

- Hvad er det Lise, har du besøg - spurgte hun frækt sin hjerteveninde. Lise gik til bekendelse, og forklarede, at den unge mand hun så tit havde snakket om, havde hun forsøgt sig med held på, denne dag. - Uhhh, var det godt? - lød det drilske spørgsmål fra Marie. Lise nikkede og bekræftede, at det havde været mere end godt. Marie insisterede på, at hun ville se ham. Sammen gik de hen mod soveværelset, hvor Tom stadig trissede rundt, i tvivl om hvilken vej han skulle gå. - Davs - sagde Marie til ham, som den naturligste ting i verden, - Ja dig har Lise snakket om længe - sagde hun, og lod forstå, at hun nærmest vidste alt om, hvad de to, havde foretaget sig tidligere på dagen.

Tom kiggede på hende, og han kunne mærke, at hans kinder blussede op. På en gang var denne veninde et fantastisk syn, som hun stod udfordrende der foran ham. Men han følte sig også skamfuld, over hvad han havde foretaget sig med frk. Nielsen. Han vidste jo ikke, om han havde gjort det rigtigt, selv om hun flere gange havde forsikret ham om, at det havde han. Marie spurgte Lise, hvorfor hun ikke, introducerede de to for hinanden. Hun rakte hånden ud mod Tom, der gav hende et håndtryk, samtidig med at Lise fortalte de to hvem den anden var. Marie sagde, at det var hyggeligt, at hilse på ham. Tom følte på en eller anden måde lige så. Han mærkede hendes bløde smukke hænder i hans hånd, han indåndede hendes dyre parfumedråber, han kiggede på hendes dybe udskæring, hele hendes flotte krop.

- Skal du ikke have et glas vin med - foreslog Marie, mens frk. Nielsen spurgte om han skulle hjem nu. Men det var fredag, og ingen ventede på ham, så han behøvede ikke at komme hjem. På den ene side følte han et vist ubehag ved situationen, at være tredje person i mødet mellem de to midaldrende veninder. På den anden side var der ikke noget, der trak derhjemme. Marie tog ham ved hånden, førte ham ind i stuen, og satte ham ved siden af sig i den dybe sofa. For hende, var det afklaret, at han blev en stund. Frk. Nielsen mente ikke at det var tilrådeligt, at Tom drak vin, højst et glas, og Tom ville da også hellere have en sodavand. Han kunne ikke lade være med, at blive opstemt af de to amazoners kroppe, at de var i samme stue som han. Hans blik fangede de smukke ben Marie havde. Han så, hvordan hun på alle måder, lignede en overklassefrue. Han så, hvordan hendes kjole krøb op af lårene, samtidig med at hans unge begejstrede blik, også fangede den fyldige vrikkende bagdel af frk. Nielsen, da hun gik ud i køkkenet, for at hente ham en sodavand. Hans store stang i bukserne var atter begyndt, at blive vækket til live, af dette prægtige syn, som disse to modne kvinder, og deres påklædning, beredte hans unge øjne.

Frk. Nielsen satte sig ned på hans anden side. Han kunne atter mærke hendes smukke fyldige krop tæt på. Den krop han havde tumlet rundt med timer forinden. Han var væk i sanselighed, og ung liderlighed, når han foroverbøjet over bordet, drak lidt af sodavanden, og på hver sin side, kunne se de halvt strømpebelagte, halvt blottede lår, fra de to modne kvinder. Han turde ikke læne sig tilbage, for så ville hans store piks lettere stive tilstand, blive afsløret. Marie spurgte ham interesseret ud om, hvad han lavede i skolen, hvad han lavede i fritiden. Hun fortalte videre om sin veninde, Lise, som om Tom nærmest skulle giftes med hende. Hvilket han bestemt ikke havde planer om. Det var kun hans nyvundne seksuelle nysgerrighed, der havde gjort, at han nu sad her.

Marie foreslog, at Lise skulle hive fotoalbummet frem, fra deres sidste fælles rejse til en af de græske øer. Lise vuggede over efter et fotoalbum, og med albummet som en støtte til hendes fyldige barm, kom hun tilbage til sofaen. Her fik de to kvinder sat Tom tilbage i sofaen, og fik placeret fotoalbummet i hans skød. Hvilket han var grundigt glad for, da det på den måde, kunne skjule hans begejstring i bukserne. De to modne kvinder lænede sig med hele deres omfangsrige og bløde brystpartier ind mod ham. De holdt hver et vinglas i den ene hånd, mens den anden hånd var lagt ovenpå Toms unge skuldre. Benene var sat over kors, og deres underben trykkede sig ind mod hans.

Hans underliv reagerede endnu kraftigere på denne kvindelige pirring. Han kunne mærke, hvordan Marie nærmest kørte sit underben op og ned af hans ben. Han åbnede fotoalbummet, og damerne fortalte løst og fast om de billeder de så. De fleste var fra hotellet de havde boet på, eller forskellige ting de havde set. De havde skiftevis fotograferet hinanden. Nogle af billederne viste også damerne nede på stranden i deres bikinier. På den måde fik Tom lejlighed til, at studere de to kvinder og deres kurverigdom. Det gjorde ikke hans spirende seksuelle fornemmelser mindre. Han kunne på billederne, se disse pragtkvinder føre sig frem på stranden. De fik nærmest alle andre kvinder til at ligne fladpattede skolepiger. Når de med fyldte rødvinsglas pegede på et af billederne, blev deres store mastodontiske patter skubbet ind over Toms unge arme, imod hans bryst og mave. Hans krop var i et stort sanseligt kaos. Han kunne mærke igennem den tynde kjole, den enorme massive vægt af Maries fyldige patter. Han havde lyst til at stikke sin hånd ned mellem hendes velvoksne granater, men sådan gjorde man jo ikke bare, så han holdt lysterne for sig, mens hans unge pik, dunkede i bukserne.

Lise havde fået sin hånd ind under hans T-shirt på ryggen. Hun aede ham kærligt på ryggen, og stak et par fingre ned i hans underbukser. Uden at hendes veninde så det. Tom følte sig mere sikker på sig selv, med frk. Nielsens åbenlyse kærtegn på hans unge krop. De fik set albummet færdigt, og Tom havde også et par gange kommet med komplimenter om kvinderne, og de nød øjensynligt hans værdsættelse af dem. Lise foreslog, at hun gik ud for at lave lidt mad til dem. På den måde fik hun, uden at spørge, Tom til at blive til middag.

Med Lise ude i køkkenet, sad han nu alene i den bløde sofa sammen med Marie. Hun sad ganske tæt på ham, og lod sin ene hånd køre ned over hans lår. Så bemærkede hun, at han da vist kunne trænge til lidt frisering, inden de skulle spise. Hun tog ham ved hånden og førte ham ind foran det store spejl i soveværelset, fandt en kam og børste frem, mens hun forsikrede ham om, at det her skulle hun nok klare. Hun satte ham på en lille skammel foran spejlet, og begyndte at pleje hans hår. Han kunne mærke, hvordan hendes frodige skikkelse vimsede rundt om ham. I spejlet kunne han se, hvordan hendes smukke nøgne lår ovenover strømperne, blev åbenbaret, når hun bukkede sig ned, for at frisere ham. Hun gik om bag ham, og trykkede hans hoved ind mod hendes store patter, mens hun med sine sirlige fingre, prøvede at rette på hans pandehår. Så gik hun om foran ham, lænede sig ind over ham, hendes store revne ned til de bløde og enorme patter, var lige ud for hans unge opvakte øjne. Hun puslede fortsat hengivent, med at rette på hans hår.

- Du er sørme en smuk ung mand - sagde hun stille til ham, mens hun holdt hans hage op imod hende med den ene hånd. Deres munde var tæt på hinanden, og deres øjne mødtes. Forsigtigt rykkede Marie sit hoved tættere på ham, indtil de mødtes med hinanden og deres læber kyssede hinanden. Marie åbnede sin mund, og stak tungen ud i den mørke sammensmeltning deres læber havde dannet. Tom åbnede beredvilligt sin mund, og de mødtes i et lidenskabeligt vådt og dybt tungekys. Marie holdt med sine flade hænder hans hoved i den rette position, til at de kunne fortsætte dette tunge kys. - Hvor smager du godt - sagde hun, inden de atter mødtes i deres lidenskabelige tungeleg. Tom søgte med sine hænder, op på hendes smukke lår udenpå den blå kjole, indtil Marie med front imod ham, satte sig ned overskrævs på ham. Hun rykkede tættere på, og begge deres kroppe var tæt omslyngede. Tom var overbevist om, at Marie helt sikkert derved, måtte have mærket hans store piks, stive tilstand.

Hendes hænder søgte udfordrende rundt på hans overkrop. De pressede ham imod sig. Deres munde ikke var adskilt i et brøkdel af et sekund. De kyssede og de kyssede, de sad sådan en evighed syntes Tom, der bare holdt om hende. Han havde den allerstørste lyst til at berøre hendes gigantiske patter, men turde ikke. Det kunne man vel ikke bare gøre, og hvad ville Lise ikke sige. Men Lise ville ikke sige noget til det, hun stod i døråbningen og kiggede på, i en pause fra hendes madlavning i køkkenet. - I går nok til den - sagde hun skælmsk, til de to. Tom ville til at undskylde. Men fik sagt et ord, inden Lise sagde, at de først skulle spise om en time. Hun skulle ud at gøre et par forretninger, så de to turtelduer, som hun kaldte dem, skulle bare gå til den imens. Lise forsvandt, og Marie løsnede deres munde fra hinanden, mens hun kiggede kærligt på Tom. - Hva' så, har du lyst - spurgte hun. Hun begyndte at rejse sig op, men stod stadig overskrævs på Tom, der sad på skammelen. Hun førte hans hænder ind under det tynde kjolestof, så han kunne mærke hendes silkebløde hud på hendes smukke lår. Tom følte og mærkede og blev mere og mere opstemt. Marie lynede lidt ned på kjolen i ryggen, og begyndte at trække den korte kjole op over hovedet. Hun gjorde det langsomt, for ligesom at pirre Tom ekstra. Sådan at ungersvenden kunne få en førsteklasses mulighed for, at beundre hele hendes vidunderlige krop.

Tom fulgte med i kjolens forløb op over Maries krop. Han så hvordan den store lyseblå BH kom til syne under kjolestoffet. Det virkede nærmest som om, den var et par numre for lille. Hendes bløde brystvæv fyldte den til bristepunktet, og ude ved siderne, kunne den lille BH, slet ikke holde hendes massiver tilbage. Tom trykkede hende mod sig og kyssede hendes maveskind, mens hans unge fingre legede med hendes lår. Han kunne mærke, hvordan hendes søde små blå trusser var ved at blive våde. Hun fik hele kjolen af, og nød helt ubesværet den unge mands kærlige kærtegn på hendes flotte figur. Hun kælede ned over hans kinder, inden hun tog hænderne op for at åbne hendes bristefærdige BH. Patterne sprang ud fra deres trange skjulested, og faldt ned i hovedbunden på Tom, der sad og omslyngede hendes underliv. Han vendte sig op mod hende, og hans ansigt blev fuldstændig væk i hendes fantastiske brystparti. Han slikkede på patterne, mens han ubesværet med hænderne, fik hendes trusser af. Marie begyndte at hive hans T-shirt af. Og inden længe stod hun nøgen bortset fra silkestrømper og krammede på den unge mand, der havde fået blotlagt sin unge bringe.

- Hvor er du dog bare en godbid, Tom - sagde hun kælent. Hun løsnede for hans bukser, og cowboybukserne faldt på jorden. Hun nussede og kælede for den stive pik inde i underbukserne. Hun målte og vurderede den store stive stang inde bag stoffet. Så greb hun fat i pikken og trak den ud af underbukserne, rykkede lidt på den, inden hun gav den et ordentlig klem. Hun fortsatte over mod sengen, hvor hun lagde sig ned.

- Vis dig lidt for mig - sagde hun til Tom og bad ham om, at han vendte og drejede sig for hende. Imens lå hun selv på ryggen i sengen, og med sin ene pegefinger stimulerede hun sig selv nede mellem benene. Tom vendte og drejede sig for hende, mens han kunne høre hvordan hendes erotiske væsker, smaskede nede i hendes underliv. - Kom til mig - sagde hun - Kom ned til mig - Hun bredte sine ben ud til siden, og bad ham om, at kysse hende lidt mellem lårene. Tom lagde sit ansigt ned mellem de smukke ben hun var udstyret med, og begyndte at kysse hende lige over strømpernes kant. Hans fingre udforskede hendes mave og bagdel, så meget som han nu engang kunne presse dem ind under bagdelen.

Hun bad ham om, at gå længere op med sine kys, og inden længe var han lige ud for hendes hungrende fisse. Den havde lidt tyndt hår omkring sig, og Tom begyndte at slikke på hårene. Men Maries øvede hænder, fik hans tunge ledt hen mod hendes mere stimulerende steder. Tom prøvede med tungen, om han kunne finde den lille flap, som han havde mærket på Lise. Med et lille vræl fra Marie - Åh min klit, åh ja skat -, kunne han med tungen mærke, hvordan hans tunge havde ramt et eller andet tilsvarende. Han kørte langsomt, frem og tilbage, over det hun kaldte sin klit. Han prøvede med en af sine fingre at støde ind i hendes våde hule. Hun var sjaskvåd og hendes krop bevægede sig hidsigt i takt til hans fingres bevægelser.

- Lad mig smage din dejlige store pik - stønnede hun, og forsøgte at få hans underkrop op til hendes overkrop. Nu lå de med hovederne, hver især begravet nede ved den andens kønsorganer. Tom slikkede og legede med hendes våde fisse, indtil Marie fik vendt ham om på ryggen. Hun lagde sig over ham, og pressede sin fisse, ned over hans unge slikkende hoved. Han kunne mærke hvordan hendes fingre legede og krammede med hans nossepose. Hvordan hun cirklede med munden og tungen rundt om hans store spændte pik. Hun lod sin tunge langsomt cirkle rundt om kransen på hans pikhoved, inden hun tog den i munden, og slikkede løs på den.

Tom havde grebet fat i hendes baglår, som han kælede for nedefra og helt op til hendes bagdel, hvor han med sine hænder, søgte ned i hendes bagdels revne. - Frækkert - lød det nede Maries mund fyldt med hans pik: Han slap, og hans hænder søgte videre nedad igen til hendes baglår. Sådan lå de et stykke tid. Tom nød den behandling som Marie gav hans liderlige pik. Han syntes måske ikke, den var så god som den han fik af frk. Nielsen, men til gengæld kunne han holde den længere denne gang.Marie væltede dem igen rundt, og lagde sig på ryggen med spredte ben - Knep mig, min Adonis - sagde hun bydende til ham, og Tom vidste hvad der skulle gøres. Han satte sig på hug nede ved hendes skød, og tog hans store stang i hånden og førte den store stiverik ind mellem hendes kønslæber.

- Mama Mia - udbrød Marie - er du sikker på at du ikke er ældre -

Det mente Tom nok at han var sikker på, imens han førte det sidste af hans tykke lange pik ind i hende. Han lænede sig ind over hende, og de kyssede hinanden vildt og inderligt, mens de stillede vuggede frem og tilbage over hinandens kroppe. Marie bad ham ligge stille et lille øjeblik med hele hans store pik dybt inde i hende, hun ville mærke hele hans pragt lidt længere, som hun sagde. Tom forsøgte at ligge ubevægeligt hen over hende, med den store pik godt skjult inde i hendes våde hul. Han kyssede og legede med de store patter, og Marie bød dem til, mens hun opfordrede ham til at sutte videre på dem. Hun spurgte om han kunne lide store bryster, og Tom svarede at det troede han nok at han kunne. Så forsikrede hun ham om, at han måtte lege lige så meget han ville med hendes patter. Det var der såmænd mange mænd der gerne ville, men ligesom Lise, syntes hun faktisk at de fleste var grimme, eller bare fjogede. Men det var Tom bestemt ikke, han var en pragtkarl, fortalte hun ham. Så begyndte hun atter, at sætte lidt skub i aktiviteterne nede ved deres underliv. Toms store pik smaskede sig vej gennem hendes underliv, og Marie fik mere og mere himmelvendte øjne, som tempoet blev sat op. Indtil hun kom i en hel masse hæse strubelyde.

Tom spurgte om der var noget galt, men fik ikke noget svar. Andet end at Maries hænder, krammede ham endnu tættere ind til hende, og hendes hæse lyde blev overtaget af en heftig lyd, når hun trak vejret. Tom prøvede at holde inde, for hvis han nu havde gjort noget forkert. Han ville trække sig ud. Men det var umuligt, for Marie holdt ham krampagtigt fast i positionen. Lige indtil hun, med nogle gevaldige krampetrækninger, atter engang kom udover hans indespærrede pik.

Tom kunne mærke hvordan hendes muskulatur inde i grotten krympede sig sammen om hans pik, indtil Marie blev helt slap over hele kroppen. Arme og ben slap deres faste tag i Tom, og Marie lå bare tomt hen i sengen og nærmest rallede. Tom steg af hende, og prøvede at spørge om noget var galt. Han var uendelig bange for, at han havde gjort noget forkert, men Marie var helt væk. Først efter det der føltes som et par minutter, fik hun besindelsen igen. Kunne svare ungersvenden på hans spørgsmål, nej, der var bestemt ikke noget galt, slet ikke. Bortset fra det ene, at af de mange mænd hun tidligere havde mødt, havde ingen kunnet give hende, en så stor lykkestund som han. Hun lænede sig ind over ham og kyssede ham dybt. Hun greb fat i hans stadig stive pik, og sagde at nu skulle det være hans tur. Hun bøjede sig ned mod den stive pik, der lå fladt ud hans maveskind, kyssede den hele vejen ned til roden, løftede den op med hendes hænder, mens hun slikkede hans nosser. Hun holdt den i hænderne, som var den lavet af det skrøbeligste porcelæn.

Hun satte sig ned mellem hans ben, og tog den store pik i munden, suttede og slikkede den, som hun aldrig før havde slikket en pik. Hendes gigantyvere væltede udover hans lænd og lår i takt med, at hun lod pikken ryge ud og ind af hendes mund. Til sidst kunne Tom ikke mere. Han skulle til at komme i nogle sprøjt. Marie trak pikken ud af hendes mund, rykkede i den med den ene hånd, mens hun med den anden krammede hans nossepose. Hun kiggede betaget på det springvand, der fossede ud af hovedet på hans store rejste pik. - Mere - nærmest råbte hun, mens hun fortsat malkede på den tømte pik. Hun lagde sig ned mellem hans ben, suttede på hans tømte nossepose, mens hænderne ømt gned løs på hans store slappe pik. Så tog hun atter hans slappe pik i munden, og kiggede på ham med hendes brune øjne. Hun bevægede sig op mod Toms hoved, og den netop udtømte sperm fra Tom, virkede som en slags lim imellem de to kroppe. Da hun lagde sig ind over ham, kyssede hun ham dybt med tungen og hviskede - Hvor er du dog bare rrhhh- , hun manglede ligesom ord, for at beskrive hvad hun mente.

De lå længe og nød hinandens kroppe. Tom elskede at ælte rundt i hendes massive patter, og han fik frit spillerum. Marie forsøgte at fortælle ham lidt om kvindekroppen, og Tom var vældig nysgerrig efter at høre mere omden flap, som Marie kaldte sin klitoris. Hun snakkede også om et G-punkt, som hun vidst nok troede, at Tom netop havde ramt. Hun fortalte ham hvilken fantastisk elsker han havde været, og at hele hendes krop havde gennemrullet den ene orgasme efter den anden. Takket være hans indsats. Trods sin store erfaring havde hun aldrig oplevet noget lignende, og hun ville have, at han skulle gøre det igen på hende en dag. De hørte yderdøren gå. Det måtte være Lise der kom hjem. De rejste sig derfor op fra sengen, og tørrede deres kroppe af med et vådt håndklæde. Lise kom til syne i døren igen. De to veninder kiggede på hinanden, og et bredt smil bredte sig over begge deres ansigter. Ord var overflødige, sammen søgte de hen mod Tom, hvor de begge pressede sig ind mod ham. Sammen kyssede de tre elskende hinanden på en og samme tid. Tom havde fat om deres taljer og nød hvordan kvinderne masserede hans krop med deres fyldighed. Hvordan deres våde tunger kyssede ham på halsen, i nakken og på munden.

Få sex i dag

- Nu skal vi altså have noget at spise - sagde Lise, og de tre gik ind mod stuen. Her placerede de to kvinder Tom i lænestolen, mens de sammen gik ud for at tilberede måltidet.

Tom havde et fremragende udsyn fra lænestolen, til de to kvinder der puslede rundt ude i køkkenet. Han kunne se, hvordan de bagdele han havde kærtegnet og smasket sig i, vrikkede løs. Når de rakte ind over køkkenbordet kunne han se, den del af deres lår blive blottet. Den del der netop blev så fascinerende fræk, fordi den var over strømpekanten. Han kunne se deres store fyldige brystpartier. Den dybe revne imellem deres drabeligt store patter. De patter han havde tumlet med, følt og kærtegnet med sine egne bare hænder. Og damerne havde åbenbart nydt det. De havde sagt pæne ting om hans store pik, som han godt vidste, var stor. For stor mente han, og havde altid efter bedste evne forsøgt at skjule den. Men det var der åbenbart ikke nogen grund til. Og så var han kommet flere gange i selskab med en kvinde, et eller andet steg hans tro på sig selv. Ikke at han ikke troede på sig selv i forvejen. Han havde så tit hørt, at han var en køn knægt. Pigerne i skolen og andre steder havde da også, forsøgt sig med, de første spæde tilnærmelser. Men havde jo været for flov over sin store pik. Sæt at de skulle opdage det, og kalde ham et monster. Men det var ikke monster, han blev kaldt her. Men skat og vidunderlige hingst, det sidste var såmænd også en kompliment. Joh hans selvagtelse var steget adskillelige grader denne eftermiddag, og så var han jo på en måde, blevet en mand. Han rettede sig op i lænestolen, og mærkede hvordan hans pik atter havde fået et liv, og nu lå som en halvslatten stang ned af det ene ben.

Marie kom ind for at dække bord. Hun krammede Toms ansigt på vejen og gav ham et kys på panden. Hun duftede vidunderligt, tænkte Tom, tog en avis, og lod som om, at han nærmest var herren i huset. Maden var blevet færdig, og blev bragt ind, de spiste, mens de snakkede løst og fast om alt muligt andet sex. Selv om der dog kom visse afstikkere når en eller anden mand kom på tale, og begge veninderne slog fast, at sådan var Tom bestemt ikke, og ville heller ikke blive. Selv om det var pænt sagt, gav det alligevel et lille hak i hans nyvundne selvtillid. Det var jo ligesom om at de var to, og han var én. Da maden var spist og bordet ryddet så godt som af, kom de to kæmpekvinder imod ham fra hver deres side. De havde, sat ham til at kigge efter, om der var en god FILM i tv denne aften. Men det mente Tom ikke der var, mens de to kvinder tæt omkransede ham og deres gigantnødder stødte ind mod hans kinder og nedover hans skuldre. Marie foreslog, at de tog hen og lejede et par videofilm. Det var de to andre med på, og som sagt så gjort. Marie og Lise tog hver deres pelse på. Sammen tog de to velplejede ladies, deres fyrige unge elsker under armen. Tom der stadig bare var i T-shirt og cowboybukser. Med Maries bil kom de ned til videobutikken. Inde i videobutikken søgte de rundt, Tom kredsede omkring nogle krigsfilm, som han gerne ville se, men de to madammer søgte ned mod de erotiske film. De kaldte på Tom, som kom ned til dem.

Nede i den erotiske afdeling, stod et par aldrende mænd og søgte efter film. Marie lod nærmest som de ikke var der. - Er det her ikke mere spændende skat - sagde hun henvendt til Tom. Han nikkede, måske nok. De andre mænd blev helt forfjamskede. De smugkiggede på de to velplejede kvinder, som de gerne havde givet al gods og glimmer for at komme i lag med. Det virkede som om, at de havde kastet al deres kærlighed på en ung knægt, der kunne være deres søn. De tænkte sig unge i hans sted.

- Vi skal have noget med nogle store bryster ikke - nærmest spurgte Lise, mens hun viste en film til de to andre, hun havde fundet. Mændene i videobutikken kunne nok se, gennem de åbne pelse at både hende og Marie var godt veludstyret, med netop denne kropsdel. Det blev for meget for mændene, og de søgte nu væk mod andre afdelinger, mens de tre elskende fandt deres film. De havde fundet et par film, der bare viste nøgne kvinder med store bryster, og en film med en kæmpepattet kvinde der blev elsket af flere mænd. De gik hen til skranken, hvor Marie langede de tre film over bordet, sammen med hendes udlejningskort. Den unge mandlige ekspedient blev nærmest rød i hovedet. Han kendte godt frk. Nielsen og Tom fra skolen. Ekspedienten havde sidste år gået på hans skole, men var nu begyndt i gymnasiet. Han kunne næsten ikke tage øjnene væk fra Maries dybe revne inde mellem bændlerne i toppen af hendes kjole, eller de store bryster Lise havde åbenbaret da hun havde knappet sin skjortebluse mere ned, end nødvendigt var. Han stod bag skranken og fik en ordentlig ståmand. Han kunne se, hvordan de to kvinder omfavnede Tom, og pressede deres fantastiske ynder ind mod ham. Hvorved deres bryster blev hævet endnu mere op mod ekspedientens ansigt, mens han noterede filmene ned på en lap papir. Han syntes det tog en evighed, at skrive tingene ned. Men på en eller anden måde, havde han også lyst til, at det skulle tage en evighed. Endelig var det færdigt, de fik filmene. Lise spurgte, om de skulle tage lidt slik med. Marie mente på sin underfundige måde, at de havde mere end nok at slikke på. Men alligevel blev de enige om, at de ville de have nogle slikposer.Den unge ekspedient, der stadig stod rødmosset og kiggede betaget på de to kvinder, fik yderligere at se på, da de to fruentimmere bøjede sig ned mod de nederste hylder, eller satte sig på hug, for at kigge på slikposerne. Han fik et aldeles smukt udsyn til deres lår, og så hvordan deres sensuelle strømper krøb op af lårene.Endelig havde de fundet sig et par slikposer. Mens ekspedienten slog poserne ind på kasseapparatet, havde Lise åbnet den ene pose, trak en bolche op, og puttede den i munden på Tom. Hun gav ham et lille trutkys, for derefter at byde Marie, og selv putte en bolche i munden. Ekspedienten var ved at gå ud af sit gode skind, over at se, hvad hans meget yngre kønsfælle fik budt.

De tre elskende gik ud af videobutikken og kørte tilbage til Lise.

Marie satte sig til rette i sofaen, trak op i sin kjole, og bad Tom at tage plads foran hende. Så hun kunne nusse ham, som hun sagde, mens de så filmene. Lise fik tændt tv og VIDEO, og satte den første film på. Hun gik hen til de to andre, der sad sidelæns på sofaen, med Tom forrest. Hun placerede sig foran ham, trak benene op under sig, hvorfor hendes kjole gled en del ned af hendes bløde lår. Hun knappede et par knapper op på skjorteblusen, og tog Toms hænder om hendes mave, så de nærmest var en pude, hendes gigantyvere hvilede på. Videoen begyndte. Den ene efter den anden storbarmede kvinde trinede frem på skærmen. Strippede lidt, vaskede sig eller hvad de nu gjorde. Men det virkede ikke som om, at nogen af dem havde så store kloder at boltre sig med, som dem der denne aften pressede sig på Toms rygstykker, eller de der hvilede ovenpå hans håndled. Tom kiggede interesseret på, mens damerne mere snakkede om de optrædendes påklædning, deres hår, deres makeup, ja hele deres fremtræden.

Lise rejste sig op, og kom lidt senere ind i stuen med nogle dyner og puder. Hun syntes ligeså godt, de kunne havde det lidt rart, mens de kiggede på filmene. Den ene dyne blev lagt ned over sofaen som siddeunderlag. Så begyndte damerne at klæde sig af for øjnene af Tom, mens de ivrigt spurgte, om de gjorde det lige så godt som dem i filmene. Tom mente nok, at det var meget bedre. Hvilket fik dem til at komme hen mod ham, og med deres kolossale patter frit svævende i luften, at give ham et par kys. Til sidst stod de afklædte, helt nøgne, hvorefter de begyndte at tage tøjet af Tom. Han kunne ikke mere skjule, at den megen optræden på VIDEO og i live havde gjorde hans store tykke pik, noget stiv. De krammede den begge, mens de kyssede ham, og sagde, at nu skulle de have det lidt hyggeligt.

Marie havde hentet sin pels, og trak den over skuldrene, mens hendes lænd hvilede på puderne. Tom satte sig i al sin nøgenhed foran hende. Det varede ikke længe, inden Maries erfarne fingre legede med hans halvstive pik. Hun slikkede ham på kinden. Lise startede filmen, med den storpattede star der blev bollet af flere mænd. Så satte hun sig atter til rette foran Tom, der kunne mærke hendes store bløde bagdel, presse sig mod hans halvstivert. Marie placerede den så den lå pænt placeret op ad revnen på Lises bagdel. Den strakte sig et godt stykke op af hendes rygsøjle. At mærke hans unge dunkende pik op af hendes rygsøjle gjorde Lise aldeles varm og liderlig, og hun skyndte sig at tage Toms ene hånd op til hendes store patter, mens hans anden hånd, legede med Maries nøgne lår.

Marie krammede og kyssede på den unge mand, der sad i de to midaldrende kvinders midte. Lise nød hans unge fingre over hendes følsomme bryster, hendes ene hånd søgte ned mod hendes fisse, hvor hun langsomt begyndte at lege med den. Filmen begyndte og kvinderne kommenterede de forskellige mænd der optrådte, med at de var ækle, lignede aber eller havde små pikke. De spurgte Tom om han syntes om sådan en kvinde, som hende der optrådte. Tom vidste ikke. Svar var også overflødige. De tre sad tæt sammen, hvor de erotisk stimulerede hinanden igennem den kropskontakt de havde. Tom havde en fantastisk følelse, som kun blev endnu mere forhøjet, når Marie med sine lange fingre masserede sig ned over hans maveskind, klemte hans pikhoved i hendes bløde håndflader. Når Lise lagde sit hoved bagud, spidsede sine fuldmodne læber og kyssede Tom lidenskabeligt med sin våde mund. Tom æltede rundt i de store massiver fra Lise. Han fik Marie lidt ud til en side, og med den anden hånd æltede han rundt i hendes giganter. Imens kørte videoen af sted, hvor tre mænd bollede og slikkede løs på en storpattet kvinde. Ud af fjernsynet lød stønnelyde og en masse tysk som Tom ikke forstod et pluk af.

Udenfor var solen begyndt at gå ned. I ly af tusmørket havde naboens unge dreng, Kurt, der var lærling søgt over i det tætte krat om Lises bungalow. For atter engang, at søge at få et godt billede af den kvinde, der siden han blev kønsmoden for mange år siden, havde stået som en evig erotisk fantasi for ham. Men aldrig havde hans set hende med en mand. Han håbede stadig på den dag, hvor hun skulle invitere ham ind, og sammen skulle de stille deres erotiske sult. Hundredvis af gange havde han på sit værelse onaneret sig til den ene udløsning efter den anden, hvor Lise havde været i hans tanker. Han havde igennem sit smugkiggeri, set hvordan hendes ypperlige skikkelse var. Når hun engang imellem havde været ovre ved hans forældre, havde han indsnuset hendes parfumerede krop. For så at styrte op på værelset og bag gardinerne iagttage denne fantastiske kvindes krop vibrere, når hun snakkede med hans forældre.

Men pludselig stod skuffelsen malet i hans ansigt, denne aften. For inde bag ruderne i Lises stue, kunne han se hende tungekysse en anden mand. Han var lige ved at bryde ind og sige at det kunne han ikke, hun var hans, men han forblev derude, og betragtede det skuespil, som de tre elskende opførte for ham i det store panoramavindue. Han kunne se hvordan Tom inde bag dynen nærmest æltede rundt i de kæmpebryster, Kurt så længe havde længtes efter at berøre. Og ikke nok med det, den unge mand der havde taget hans Lise fra ham, sad med endnu en kvinde, som han godt genkendte, som Lises barmfagre veninde Marie. Kurts pik blev aldeles stiv, mens han krop fyldtes med en enorm ensomhedsfølelse, og han blev ganske tør i munden. Åhh nej, tænkte han, mens han hev sin pik ud af bukserne og efter et par enkelte strøg kom med sin sperm ned i buskadsets bund. Han fortsatte med at kigge på, hvordan de to damer under videofilmen, ivrigt tilskyndede Tom til at lege med deres ypperligheder. Han kunne se hvordan de masserede og nulrede Toms unge krop. Efter et stykke tid sådan, satte Lise sig med hele sin nøgne krop ned ved sofaen, dynen var væk, og Kurt kunne se, den kæmpepik, som den unge mand der var i damernes selskab, var i besiddelse af.

Kurt kiggede jaloux på, hvordan Marie legede med den med sine hænder. Hvordans Lise der nu sad på hug ud for Toms skød, klemte hans bag og hans nosser, mens hendes slikne mund søgte ned over hans pik. Ude i buskadset blev lærlingepikken atter stiv. Det var et fantastisk skue, men ih hvor han forbandede og misundte den unge knægt, der nu var midtpunktet for damernes ødsle erotiske handlinger. Lise slikkede og suttede på den store pik, og snart efter fik Marie lagt ham ned på dynen i sofaen og deltog i slikkeriet sammen med hendes hjerteveninde. Der var ikke et sted på Toms omfangsrige pik der ikke var berørt af deres munde, deres tunger eller deres bløde hænder. Kurt kunne se de bølgende modne kvindekroppe arbejde ihærdigt på den unge mand. Hvordan deres brystmassiver svang sig rundt. Hvordan den unge mand i sofaen fik rig mulighed for at lege med disse giganter, som han selv i hemmelighed, så mange gange havde drømt om. Hans pik var på bristepunktet igen, men han holdt sig tilbage i et mærkeligt håb om endnu mere.

Lise skubbede tingene væk fra sofabordet, lagde den anden dyne hen over bordet, og derpå sig selv ind over bordet. Marie slikkede og suttede stadig på Toms unge kraftfulde pik. Tom rakte ud efter Lises vidunderlige brede bag, og stak en finger op i hendes våde hul. Han skubbede Marie væk, og satte sig på hug bag Lise, og med Maries hjælp blev hans enorme kæmpepik placeret udfor Lises hungrende fisse. Han stødte den op i hende. Kurt kunne se hvordan Lise åbnede munden, og rejste sig halvt op da pikken var kommet ind. Tom tog hende om skuldrene og ned over hendes gigantiske patter, mens han kørte sin store stang ind og ud af hende. Marie krammede ham på den unge kraftfulde bagdel, pressede sine patter mod hans side, og tungekyssede ham dybt, mens Tom fortsatte sin piks gang ind og ud af Lise. Så lagde Marie sig ind over sofabordet ved siden af Lise, og ventede på at Tom skulle støde hans unge pragtpik ind i hende. Hun skulle ikke vente længe. Tom trak pikken ud af Lise, og stødte den ind i Marie. Selv ude i buskadset kunne Kurt høre de små hvin der kom fra Marie, når den unge mand stødte sin kolossale pik op i hende.

Kurt mærkede hans egen pik i hånden, den var ikke halvt så stor, men stiv var den og han kom atter engang, inden han skamfuld søgte tilbage til sit logi for natten. Han luskede bort som var han forladt af sin elskede. Men en elsket han aldrig havde fået, og nu troløst havde givet sig bort til en anden. Inde i stuen fortsatte Tom med at tage de to kvinder på skift, mens han en gang imellem kiggede på fjernsynet og de handlinger der udspillede sig der. Efterhånden var han blevet en øvet mand, og forstod at holde sig tilbage. Han så hvordan filmen sluttede med, at de tre mænd kom med deres sperm i ansigtet på kvinden. Han tænkte om det mon var normalt. Han så hvordan den storpattede kvinde suttede og slikkede på deres pikke.

Videoen var slut og en masse grå strimler kørte over skærmen. Men de tre var helt i deres egne lidenskabers vold. De så hverken fjernsyn eller noget andet, men var alene fokuserede på den følelse af brusende velbehag, der var over deres gensidige elskovsakt. Tom kørte sine unge fingre rundt i deres modne bagdele, lænede sin krop ind over kvindernes og æltede på deres patter, samtidig med at hans underliv hamrede hans store stang ind og ud af deres sjaskvåde fisser.

Kvinderne var ganske væk i deres overstimulerede underliv. Tom kunne mærke at også han var ved at komme, hvilket han sagde, mens han nærmest lå ind over Marie og pumpede løs på hende.

Lise satte sig op og kørte sine fingre hen over hans ryg, for at gribe hans nossepose og hans bagdel, for ligesom at presse ham mere ind mod hendes stakåndede veninde. Hun satte sig om bag ved de to, klappede Tom lidt hårdt på hans to balder, lænede sig halvt ind over Tom, og forsøgte at følge med i de rytmiske bevægelser, han havde ind over veninden. Hendes store patter dinglede hen over hans nederste rygstykker, mens hendes erfarne hænder prøvede at stimulere hans krop. Til sidst kom Tom dybt oppe i Marie. Han stødte og stødte sin liderlige pik op i hendes skød. Han kunne mærke, hendes bløde indre presse sig rundt om hans pik, for hvert stød han tog ind i hende. Han kom og han kom i en uendelig strøm. Lise pressede de sidste rester af elskovseliksir, ud af hans unge krop. til sidst lå han træt og udmattet ud over Marie. Lise lod hendes gigantpatter køre op og nedover hans ryg, mens Marie nød fornemmelsen af, at have den store, men nu halvstive pik inde i hende. Hun var mere end mættet, men alligevel havde hun en fuldstændig umættelig trang til at beholde den unge fantastiske pik inde i sig, så længe som muligt. Hun mærkede hans favntag om hendes fyldige patter, vendte hovedet halvt og kyssede hendes unge elsker. Lise begyndte at slikke Tom inde i hans røv, samtidig med at hendes hænder kørte over hans balder og krammede hans nossepose. Tom var i en ubeskrivelig lykkelig tilstand. Godt nok kunne han ikke mere, men al den sanselighed han var udsat for netop i dette øjeblik, var ligeså god som når han havde leget med sig selv derhjemme.

Efter et stykke tid trak han sin store slappe pik ud af Marie, satte sig på hug foran sofabordet. De to modne kvinder satte sig ved hver hans side, og uden et ord kyssede de tre hinanden dybt og længe, mens de to kvinder kærtegnede hans tømte pik.

Lise slukkede for fjernsyn og VIDEO. Sammen gik de tre på badeværelset for at gøre klar til at lægge sig for natten. Tom skulle tisse, hvorfor han stillede sig foran wc-kummen. Marie kom bagfra, rakte sine hænder ud foran og tog hans pik i hånden, hun ville holde den, mens han pissede. Han mærkede hele hendes smukke kvindekrop bag sig. Lise kom til dem, og sammen fik de to damer med deres fire hænder styret strålen fra den store pik ned i kummen. Det havde Tom aldrig tænkt før. Han stod der og tissede, mens to voksne kvinder holdt hans pik. Han tog sine frie arme rundt om kvinderne, mens de sammen tavst kiggede på hans stråle ned i kummen. Lise og Marie kom med en masse smukke ord om ham, mens de bagefter vaskede sig, inden de sammen gik ind til den store dobbeltseng. Tom skulle selvfølgelig ligge i midten, omkranset af de to midaldrende brystfænomener. De havde dog på grund af deres enorme brystrigdom lidt svært ved at ligge på siden. Men alt ville gøre, for at behage deres unge fyrige elsker.

De kyssede hinanden godnat, lagde Toms unge spændstige lår ind mellem deres egne buttede modne lår, så hans overlår kunne stimulere deres stadig våde fisser. De lagde deres hoved på hans bryst, kyssede hans vorter, mens han lagde armene om deres skuldre og prøvede at fange deres gigantpatter. Damerne rakte ned efter hans store pik, klemte den let, og lod den derpå hvile i deres lukkede håndflader. Tæt omslyngede lå de tre, lykkelige efter deres erotiske dag. Sammen gled de ind i søvnen, mætte og tilfredse ovenpå deres seksuelle fornøjelser.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 22 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.