BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Har altid haft ældre kærester (jeg er 39), men sidste år mødte jeg en 17-årig pige i byen. Vi snakkede godt, og pludselig skulle hun på toilettet og spurgte om jeg ville gå med, nu var vi jo godt igang med kontakten. Hun trak uhæmmet sin kjole op og trusserne ned om knæene for at tisse og snakkede videre. En smule lamslået, skulle jeg gøre noget og hvis ville det være en smule forkert. Men hun tog teten med det samme, og spurgte om jeg ikke ville tørre hende mellem benene. Ret pirrende kommentar, som jeg ikke kunne afslå.

Helt blød og glatbarberet, jeg var nødt til at gøre noget ved det og lod min finger glide langs læberne, pressede lidt på og kunne mærke det ikke kun var tis. Helt fedtet, havde sindssygt meget lyst til at smage på hende og se hende slikke min finger efter jeg havde haft den indenfor i hendes helt perfekte mis. Det løb ud af hende og jeg var helt stiv og klar, ingen af os kunne vente..

Hun rejste sig og trak trusserne op, men trak min pik ud og legede med den langs trussekanten. Jeg var godt klar over jeg ikke holdt længe, det dryppede ret hurtigt. Hun var liderlig og bad mig presse roligt, stramt men varmt, vådt og lækkert.
Var nødt til at spørge om hun tog piller, heldigvis et ja.. Der gik kun et par minutter, hendes ene ben oppe på toiletbrættet, udsyn til en smuk røv, og se hvordan min pik gled ind og ud, helt omslugt af en fantastisk stram fisse. Jeg sprøjtede oppe i hende og fortsatte lidt ind og ud, det føltes sindssygt dejligt. Hun kiggede over skulderen og satte sin hånd under fissen inden jeg trak mig ud. Jeg blev ikke mindre liderlig af at se hvordan min sæd løb ud af hende og ned i hendes hånd. Hun ville helst ikke have alt for meget i trusserne sagde hun, men en lille smule syntes hun var frækt nok at have mellem benene resten af aftenen. Hun fjernede hånden og slikkede den ren for sperm, samtidig løb der en smule ned langs inderlårerne.
Det tørrede hun af med trusserne da hun trak dem op, og sagde det var frækt nok at hun kunne presse en finger imod dem resten af aftenen og smage på dem bagefter.

Hun havde tændt mig helt åndssvagt så kunne godt få mig til at spørge om hun ville tørre min pik af for det sidste, hun valgte istedet at sætte sig ned igen og tage den i munden.
Så skulle der kysses, har aldrig smagt min egen sæd, det ændrede hun så lige på den aften. Det var egentlig ikke det jeg indledte med, men bliver grebet af det hver gang jeg tænker på hende. Hun var i Odense for at besøge hendes mor, men skulle tilbage til Kbh. om søndagen, og vi valgte ikke at udveklse numre, hun måtte indrømme at hun havde en kæreste derhjemme..

Den havde jeg ikke lige set komme!

MEN, tanken om en stram ungpigefisse tænker jeg stadig på. Og efter at have læst et par historier herinde, kan jeg vel også godt skrive en lille fiktiv fantasi... Det med moren der nyder synet af en ældre pik i hendes lille datter, og tanken om at hun vil se hende blive fyldt med sperm og hun samtidig får lov at slikke hende ren bagefter. Tanken om synet af en mor der ligger og nyder synet og smagen af sperm der løber stille ud af hendes datters stramme glatbarberede mis, efter hun har haft en stiv og voksen pik oppe i sig.

Tanken er vildt pirrende!

Nogen der er over lavalderen som vil dele sine tanker, så send mig en chat, elsker at chatte om hvordan man vil tilfredsstille hinanden.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 31 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.