Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Detter er en historie om min nabo som lige havde mistet hendes mand et halvt år tidligere, hun var midt i tresserne og var ganske godt skruet sammen. Hun hed kirsten og var en dame der klædte sig elegant og altid gik med makeup lige meget hvad hun skulle. Jeg hjalp tit kirsten med det praktiske i hendes hus der trængte til en kærlig hånd efter at hendes mand ikke havde kunne lave noget inde sidste mange år. Jeg kørte hende også når hun skulle ud til arrangement eller anden festligheder, tit var hun små fuld og altid i godt humør når jeg hentede hende sidst på aftenen.

Det var en fredag aften og jeg havde lige hentet Kirsten inde i byen og hun sad nu og kvidrede i min bil og grinte og fjollede med mig, hun var i en meget kort nederdel, og jeg kunne ikke lade være med at kigge på hendes slanke ben og høje stilletter, jeg tror hun bemærkede det for hun gjorde ikke noget for at skjule det.Vi kom hjem og idet Kirsten er kommet ud af bilen træder hun på en knækket flise og vrider om på hendes fod, hun ømmer sig, og jeg støtter hende og får hende ind i sofaen, hun klager over at det gør ondt i anklen, og beder mig om at se om den er brækket eller bare forstuvet, hun læner sig tilbage i sofaen og jeg trækker en skammel over som jeg sætter mig på. Jeg får hendes ben op på mine og trækker skoen af. "Kan du mærke noget spørg Kirsten" Nææ siger jeg og føler på hendes strømpeben, lyden er lækker og jeg kan mærke jeg får rejsning, Kirsten siger ikke noget men jeg kan se og høre på hendes vejrtrækning at hun nyder min berøring som går længere og længere op. " du er god til at undersøge min ankel og ben" siger hun. Jeg lader hånden komme længere op mod knæet, uden Kirsten stopper mig, " du har smukke ben" siger jeg og massere hendes knæ. " jeg kan se du kan lide det" siger hun og lader hendes fod nærme sig mit skridt, min pik vokser og hun spørg om ikke hun lige skal se den jeg gemmer der nede i bukserne, jeg er ikke sen til at rejse mig op og lader bukserne falde og Kirsten går straks i gang med at berøre pikken," jeg har ikke haft sex i de sidste 5 år" siger hun. Hun spiller min pik og tager den i munden noget hun er ganske god til, jeg kan se hun er liderlig og rejser hende op og kysser hende imens jeg åbner hendes nederdel, den falder af og jeg trækker hendes strømpebukser ned på lårene imens jeg stiller mig bagved hende, jeg napper i hendes øre og lader min pik lege ved hendes fisse som er behåret med sorte hår på den frække måde. Ganske langsomt trænger jeg op i hende, hun er meget våd, og siger ingenting, jeg støder i bund og efter et par minutter skriger hun en orgasme ud i stuen, jeg pumper nu hårdt frem og til bage i hende og kommer med et brøl oppe i hende, sådan står vi et stykke tid inden jeg trækker mig ud af hende, og alt min sperm drypper ned i hendes strømpebukser, Kirsten trækker dem op, og vender sig om, kysser mig og siger tak. Hun dasker til min halv slappe pik og siger at den vil hun gerne have mere af en anden dag.... hendes ankel skade var i øvrigt bare et påskud for at jeg skulle røre ved hende..

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 40 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.