BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Da jeg lige var fyldt 17 år boede jeg i et hus på Midtsjælland med min mor, og jeg fik et ret stort værelse i kælderen med eget bad, toilet og indgang, der lå ligeledes et gæsteværelse i kælderen.

Min mor havde en veninde som hjalp hende med at servere ved private fester og lignened, og da Lise boede inde i Virum og derfor havde langt hjem sov hun tit ved os i wekenden.

Det var fredag nat og det var blevet sent inden jeg kom hjem og låste mig ind i kælderen, der var helt stille og jeg gik ud på badeværelset for lige at gøre mig klar for natten. Da jeg kom ind kunne jeg se at Lise havde skyllet en hvid skjorte op sammen med et par lyse hudfarvede strømpebukser, jeg kiggede på dem og kunne ikke lade være med at røre ved strømperne imens jeg tænkte på Loises fregnede ben.

Mens jeg stod og tænkte på Lises fregnede ben jeg tit havde set på når hun var på besøg, rørte jeg ved strømperne og straks kunne jeg mærke min pik vokse, mine bukser tog jeg af og stod og snusede til strømperne imens jeg gned min pik. Pludselig kunne jeg fornemme at der stod en bag mig, det var Lise i en kort natkjole, hun smilte imens jeg forsøgt at få bukserne op igen, det kunne jeg ikke da min pik var stiv, det kan du da ligeså godt glemme sagde Lise , tag dem af og fortæl mig hvad du laver.

Jeg var flov, men fik fremstammet at jeg havde fundet ud af at jeg tændte på nylonstrømper og især hendes fregnede ben. Lise smilte og sagde at hun var smigeret over at en dame på 55år kunne tænde en knægt på 17 år. Kom sagde hun og tog hendes strømperne fra snoren og trak mig med ind på mit værelse. Tag dine underbukser af og vis mig hvad du vil gøre med strømperne. Jeg fik fremstammet at jeg gerne vil se hende tage strømperne på. Lise trak natkjolen over hovedet og stod nu nøgen foran mig. Tja sagde hun, sådan ser jeg ud, min pik rejste sig og Lise kunne ikke undgå at se det, det kan du lide hva? Sagde hun og satte sig ned på sengen og begyndte at tage strømpebukserne på, bare lyden de gav når de smøg sig op af hendes ben gjorde mig liderlig, jeg lagde en hånd på hendes lår og rørte forsigtig på indersiden, Lise begyndte at stønne og lagde sig ned på ryggen, jeg lå nu på siden og min pik rørte hendes nylon ben, prespermen kunne man se på hendes ben. Jeg lagde mig imellem hendes ben så jeg kunne se hendes rødblonde fissehår og lå nu og kørte en finger på fissen, Lise stønnede højt nu, jeg kyssede hende så hun ikke vækkede min mor som lå på 1 salen. lise rejste sig op og stod foran mig kun iført strømperne og min pik var max stiv. Skal jeg ikke gøre noget ved den bandit du har der sagde Lise. Hun satte sig på sengen og jeg stod foran hende, uhm, ingen forhud sagde hun, lækkert!! Hun suttede på pikhovedet med spidsen af tungen imens hun spillede min pik, efter ca 5 min var det mere end jeg kunne holde til og jeg kom med et brøl i munde på hende, Lise slikkede det hele i sig og gjorde pikke ren det bedste hun havde lært.... Lise rejste sig op og kyssede mig med sin sperm mund, det er en god pik du har sagde hun. Og du er mega lækker sagde jeg til hende, Lise sagde godnat og gik ind på hendes værelse.

Næste morgen sad vi og spiste morgenmad med min mor, og Lise smilte til mig imens hun sad med en strømpe fod i skridtet på mig, med en ordentlig stiver til følge. Det blev til mange frække oplevelser med Lise de næste par år, og dem hører I mere om en anden dag.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 31 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.