Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hej mit navn er Mette, jeg er en dame på 48 år som er blevet alene efter en skilsmisse for et par år siden på grund af at jeg havde været min daværende mand utro.

Jeg er 1.68 meter høj og vejer 74 kilo og er vel en dame i min bedste alder med en lille smule former. Jeg træner et par gange om ugen i fitnesscentret og løber i weekenden og holder mig derfor i ok form.

SEX I DAG?

Jeg har et par efter min egne mening flotte D-bryster som næsten ikke hænger, jeg har skulderlangt hår som er farvet rødt. Jeg har ved hjælp af alt min træning en fast røv som mændene godt kan lig at kigge på.

Jeg arbejder på et kontor med et par andre kvinder, bor i et lille rækkehus i udkanten af Odense, 2 børn der er flyttet hjemme fra, så et helt almindeligt liv.

Jeg har en stor sexlyst og kan herefter at jeg er blevet skilt gøre som jeg vil. Jeg har prøvet mange forskellige partnere i mange forskellige aldre og har en enkelt gang slæbt 2 mænd med hjem på en gang.

Normalt går jeg meget tækkeligt klædt, men når jeg skal i byen kan jeg godt lide at dulle mig meget op. Mange ville nok sige at jeg ser billig ud, men jeg kan godt lide når jeg kan fange mændenes opmærksomhed.

Det var blevet fredag eftermiddag og jeg havde besluttet mig til at skulle en tur i byen og havde været i bad og barberet min fisse helt glat. Jeg stod og var ved at ifører mig en lille sort blonde G-streng som næsten skar sig ind imellem min skamlæber, jeg havde taget et par selvsiddende sorte nylonstrømper på som nået mig til lidt over midten af mine lår og var ved at tag en sort gennemsigtig blonde BH med halvskåle som presset mine bryster op så jeg fik en flot kavalergang da jeg hørte en bil smække med døren i min indkørsel.

Jeg kigget ud ad vinduet og kunne set at det var Henrik som kom. Henrik er en af min 24 års søns kammerater som er en meget genert type. Jeg møder ham tit i træningscentret hvor jeg har lagt mærke til at han har en meget flot og veltrænet krop og vist nok også er godt udstyret mellem benene. Jeg skyndte mig ud på badeværelses igen og ventet med kjolen ned om mine føder. Henrik banker på døren og jeg råbte "kom ind". Jeg havde timet det så Henrik kunne nå at se min krop inden jeg langsomt fik trukket min stramme kjole op. Hej stammede Henrik og jeg kunne i spejlet se at han blev lidt rød i hovet. Hej svaret jeg, er det dig, hvad skal du. Jeg skal hente nogle bøger som Peter (min søn) siger han har liggende inde på sit gamle værelse. Jeg kan i spejlet se at hans blik stirre på min krop. Jeg siger til ham at han bare kan gå ind og finde det han skal bruge. Da han har fundet bøgerne og kommer tilbage spørge jeg om han bare skal side og læse en fredag aften. Han svare ja til det og forklare at han skal aflevere en opgave på mandag og derfor er nødt til at forberede sig ordentligt. Skal du i byen spørge han forsigtigt, ja det var planen svare jeg og nu du er her kan du så ikke hjælpe med at lynne min kjole op i ryggen.

Han kom forsigtigt hen til mig og med rystende fingere begyndte han at lynne min kjole op. Da han var færdig drejet jeg mig en omgang rundt og spurgte, hvad syntes du? Han stammede at jeg så fantastisk ud og blev helt rød i hovedet. Jeg smilet til ham og gav ham et let kys på kinden og sagde tak for hjælpen. Kunne du ikke tænke dig at drikke et glas vin med mig inden du køre spurgte jeg og trak ham med ud i køkkenet uden han fik mulighed for at svare. I køkkenet strakte jeg mig så meget jeg kunne for at få fat en flaske vin jeg havde liggende over køkkenskabet. Min kjole gled op og det nederste af mine baller blev synlig for Henrik, jeg fik fat i vinen og tog en proptrækker i skuffen som jeg med vilje tabte på gulvet og bukket mig ned lige foran ham og samlet den op. Jeg tror det snart var for meget for ham fordi der var begyndt at komme lidt sved på hans pande. Jeg fik hældt vin op til os og sagde, smid tøjet og kom og skål med mig. Han fik smidt jakken og stod i en stram hvis T-shirts og et par stramme jeans. Han kom hen og tog sit glas og vi skålet og drak lidt af vinen mens han næsten hypnotiseret kigget på min kavalergang. Jeg fik næsten ond af ham og vente ryggen til ham og presset min røv mod hans skidt. Du må godt hvisket jeg til ham og han tog sine hænder rundt om mig og lagde dem på mine bryster.
Han krammet dem forsigtigt og mine brystvorter blev helt stiv, jeg gnubbet min røv mod hans nu meget stive pik og stønnet svagt.
Lyn min kjole ned stønnede jeg til ham og han slap sit greb om mine bryster og trak ned i lynlåsen. Jeg fik trukket kjolen af og vente mig om og hiv T-shirten af Henrik. Han havde en meget flot og veltrænet solbrun overkrog uden et hår på. Jeg begyndte at kysse og slikke han på brystkassen og fik fat i hans små brystvorte som jeg kunne mærke blev hårde. Min hånd gled ned til hans skridt og jeg kunne gennem bukserne mærke en stor stik pik som jeg klemte hårdt. Jeg fik fat i knappen og fik den åbnet og trak lynlåsen ned i hans bukser og stak hånden ned i hans bukser og fik fat i en dejlig stor stiv pik. Henrik stønnet og jeg begyndte at slikke ham ned af kroppen mod hans pik. Jeg satte mig på hug foran ham og fik trukket bukser og underbukser ned om knæene på ham. Hans pik stod lige ud i luften og jeg greb om den med mine hænder og førte min mund hen til den. Jeg slikket stille på det blodfyldte pikhoved og ned langs med den helt ned til hans nosser. Henrik stønnet og begyndte at lave små kneppe bevægelser med underlivet. Nu tog jeg hans pik ind i munden og slikket og suget løs. Jeg tog så meget af pikken i munden som jeg kunne og hans kneppebevægelser blev større og større samtidigt med at stønnede på livet løs. Jeg nulret hans nosser samtidigt med, han tog sine hænder ned om mit hoved og begyndte at køre det frem og tilbage mens han kneppet min mund hurtigere og hurtigere, jeg kunne mærke at hans nosser begyndte at trække sig sammen og han tog nu fat om mit hoved og presset sin pik helt ned i min hals så jeg var ved at brække mig. Jeg havde aldrig prøvet at tag en pik så dybt før. Da den var kommet helt ned til roden, kom der nogle voldsomme støn fra ham og han tømte sin pik direkte ned i min hals og jeg følte virkelig at skulle brække mig men samtidigt føltes det også virkeligt frækt. Han slap nu sit greb og trak pikken ud og jeg kunne få vejret igen.
Henrik begyndte at undskylde sin opførsel men han var blevet så liderlig at han ikke viste hvad han gjorde. Jeg gned mig ind mod ham og trykket min krop mod hans. Jeg stak en tunge ind i hans øre og hvisket at det ikke gjorde noget vis bare han kunne kneppe mig på samme måde. Jeg kunne mærke at hans pik med det samme begyndte at rejse sig så jeg presset underlivet mod ham og lavet kneppe bevægelser mod ham.
Hans hænder søgte ned og greb fat om mine baller og presset mig hårdere ind mod hans pik. Jeg har aldrig mødt en så fræk pige som dig stønnede han og trak min G-streng til siden, han løfte mig nu op i hans stærke arme og førte sin pik mod min fisse. Jeg kunne mærke pikhovedet komme forbi mine våde skamlæber og han sænket mig stile ned over sin store pik. Det føltes helt vildt skønt at mærke den store pik stile og roligt trænge helt i bund i min fisse og jeg stønnede at han skulle kneppe mig med sin store pik. Han begyndte at løfte mig op og ned ad pikken mens jeg hang om han hals og vi tungekysset dybt, jeg kunne mærke at jeg snart ville komme og bad ham om at gå til den. Jeg tror kun han fik banket pikken i bund 4-5 gange mere inden jeg kom i en kæmpe orgasme hvor min fisse virkelig trak sig hårdt fat om hans pik. Jeg hang næsten slap om ham og det var kun hans særke armen der holdt mig på plads ind til jeg kom til mig selv igen. Hvor er dit soveværelse hvisket han til mig, jeg peget mod døren og han gik derind stadig med mig hængende på hans store stive pik. Inden i soveværelset lagde han mig ned på ryggen i min seng og trak pikken ud og begyndte at slikke mig rund om halsen og ned til mine bryster. Med fingrene fik han vippet mine bryster ud af BH'en og satte forsigtigt sin mund mod den ene brystvorte. Mine hænder kærtegnet hans baghoved mens jeg begyndte at stønne, han kigget op på mig og sagde at det var et par fantastiske flotte bryster jeg havde og gav brystvorten et lille bid. Lidt efter begyndte at han at trække sig længere ned og nået til kanten af min G-streng, han slikket uden på trussen og jeg begyndte at køre rundt med mit underliv. Nu trak han G-strengen til side og satte sin tunge direkte på min klitoris og hele min krop spændte og jeg stønnede løs. Hans tunge kørte op og ned ad mine våde skamlæber og tungen søgte stille ind i mit hul, hans tunge slikket igen på min klit og jeg sitret i hele kroppen og kom igen i en stor orgasme hvor mit underliv kørte rund i hele hans hoved. Han blev ved at holde tungen på min klit og min orgasme forsatte i det uendelige. Jeg stønnet at det var så skønt og at jeg gerne ville mærke hans pik i min fisse igen. Han trak hoved til sig og jeg rejste mig og tog BH'en og mine trusser af.

Jeg stillet mig på alle 4 i sengen og bad ham om at kneppe mig hårdt. Henrik stillet sig op bag mig og begyndte at køre sin pik op og ned langs med mine skamlæber. Jeg stønnede at han skulle stikke pikken dybt ind i mig og det skulle være nu. Han satte nu pikken mod mit hul og jeg ventet længselsfuldt på at han ville banke den i bund, i stedet presset han den stille og roligt i bund, hvilket også er skønt når man kan mærke pikken hele vejen op, men det var ikke det jeg ønsket nu, det var at blive gennem kneppet af hans store pik. Han gjorde det samme et par gang og jeg var ved at blive vanvittig, jeg prøvet at presse røven tilbage mod hans pik men hans hænder holdt fast om mine hofter så jeg ikke kunne. Det føltes fantastisk at han sådan havde kontrollen over mig selv om jeg ønsket noget andet. Han trak sig næsten helt ud igen men denne gang banket han sin pik hårdt op i mig samtidigt med at trak tilbage i mine hofter. Vi stønnede begge meget kraftigt og han begyndte nu at hamre pikken ud og ind af min pikhungerende fisse. Der gik ikke længe inden han stønnede at han snart ville fyre pikken af igen og om han skulle trække sig ud. Jeg stønnede at jeg også kom nu og han bare skulle fyre pikken af i bunde af min liderlige fisse. 3 stød mere og så kom vi begge en kraftig orgasme hvor jeg faldt slap sammen under ham og han fulgte med ned, med pikken i min fisse.
Han lå stønnede oven på mig og fortalte hvor dejligt det havde været og han syntes at jeg var den skønneste kvinde der fandtes.

Han trak sin slappe pik ud af mig og lagde sig på ryggen i sengen. Jeg grinede til ham og spurgte om det var første gang han havde haft sex med en så gammel kone som mig. Det var det og hvis alle "gamle koner" kneppet på den måde gad han ikke de unge tøser på hans egen alder.

Henrik fik sit tøj på og vi aftalte at han måtte ringe når han kom tilbage med bøgerne, så vi var sikre på at der var nogen hjemme. Jeg havde nok lidt mere erfaring i sengen som jeg kunne lære ham.

Jeg kom ikke i byen den aften, jeg havde ligesom fået mine lyster styret.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 88 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.